2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dogru diyosun melegim hele onlarda bi çocuk dogursun ondan sonra görelim
ama yinede çok güzellerdi be yaaaaslında güzel olan ne biliyomusun gencecik olmaları20 falanne güzeldi
neyse bizde genciz güzeliz hıhh
zenginsen çocuga bakmak daha kolay dimi canım ya:26lsun biz emek harcıyoruz alın terimizle büyütüyoruz:)
buda bizim zenginligimiz olsunher anlarında yanlarındayız

ben her zmaan diyorum zor olan çocuk bakmak degil,aynı anda ev işi,yemek ve çocuk işte bunlar bizi zora sokuyo..
tek çocuk baksak hiçbir zorlugu yoktur..
spiderman nasılyerim onu ya ne şekerdi ne güzel yakalamışsın öyle:)maşallah mahirime
çağlada bütün gün o vaziyette..bunları eversekmi:))dügünlerinide daga tırmanırken yaparız ne dersin:))

Su islerini cabucak kolaylada don aramiza kuzum valla ozledik...
Masallah Zeynep Adaya artik cok cabuk ogrenir oldular benimkide cok taklitci bugun onun burnunu sildim oda almis mendili benimkini siliyor oyyy cok guldum yaa...bir gunde saclarimi tariyordum istedi verdim oda taradi sonra baktim taraftaki saclari topliyor copy paste yapiyor resmen,,.

Amaa Zeynos un bebegini yikamasi olayina bittim masallah fistigima akilli bidigim ,,,

Evt evt bunlari everek biz... dagda bayirda tepinsin dursunlar boyle ev falan dar geliyor onlara :))

Dogru diyorsun cnm evde cocuk bakmak gercekten zor dedigin gibi ev isleride tam angarya oluyor off yokmu bunun caresi...bende esim gibi loto ciksin diye umut mu edeyim...umut fakirin ekmegidir derler ne dogru demisler...

Masallah Caglama gayet guzel sayilir annesi uzulme sakin bacaklari inceldi diye benim etrafta 2.5 yasinda olup bu kiloda olan cok yani ilerledikce daha iyi oturuyor hersey...bak benim oglana tam citoz ama anamdan emdigim sutu fitil fitil getiriyor burnumdan bunu neden mi dedim bilmiyorum ama olurda canin sikilirsa kilo almadi diye :)))

Ceren in cok sukur kalici degilmis durumu ins daha erken gecirir...

Valla bu kadarini bende aklima getiremezdim cok guzel ozetlemissin tamamen katiliyorum sana...
Bebek konusunda da ins en hayirlisi olur cnm ,,uc cocuk gercekten guzel ama bakmasi cok zor allah utanmasin ins..

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

pazar gününden beri hastayım ( adet her ay gelen gene geldi ) başımı kaldıramıyorum çok ağrıo eklem yerlerim ağrıo ne oldu anlamadım böle çok halsizim hiç böle olmamıştım böle olursa dr gitmeyi bile düşünüyorum yemek fealnda yieyemiyorum midem çıkıyo tek bi ayran içtim öğlen hala boğazımdan gelio çıkardım çıkaracam aynı hamileyken böle olyodum hasta olmasam hamileyim derdim :111:

x pc açınca bi bakım dedim ösledim sizleri işla datluşlarda sizlerde iyisinizdir

X işten ayrıldı ama öle takmıyorum eskisi gibi çünkü kirada değiliz allaha şükür

tavşanım iyi kuruyuyo 2 dk durmuo koltukların tepelerinde saçları çıkmaya başladı totosunu artık silmiyorum direk banyoda yıkıyorum çok hoşuna gidiyo işte böle

not:geçmişi okumaya çalışcam ama gözlerim kapanıyo her an pc başında sızabilirim

meleğim tek sen online galiba bacım geçe kuşum benım kocaman öpüyorum senı MUCKKKKKK

Enistemizinde yuregi senin gibi tatlim ...kocaman ve cok ince ruhlu biri ..bir beyin bu kadar duygulanabilmesi cok guzel bir meziyet ama cok sasirmadim kendisini gordugum icin ...
Son cumlelerinde cok haklisin cok ufak seyleri dert ediniyoruz halbuki hayatta en buyuk imtihanlardan biride aclik ki bunu az cok animsiyoruz su aralar orucla...

ayyyy içim şişti beeee babycerencim
tamam tecrübelisin biraz daha beklemeye alabilirim balım thank you
buarada agzından kacırdın 3.de olcak haaa sen 4.bebegide yaparsın dogurgan gacııı

selam tezelerim sizlere cok cic fotolar eklettim anneme sonra videoda ekleticem. annemler beni denize götürdü orda onlara bir dk nefes aldırmadım tatil yerine yorgunluk verdeim onlara... ama napim ben cok meraklıyım hryeri karıştırmam lazım yoksa omaaaaz.

slm kızlar baayadır giremiyorum arada okuyup hemen cıkıyorum
benim bıcırık kızım bir yürümeye başladı pir yürümeye başladı
evin altını stüne getiriyo. mutfak banyo odalar her an heryerden buse cıkabiliyo.
ben git gide zayıflıyorum 50 liko oldum boyun fıtığım bel fıtığım coştu gidiyo korkuma doktora bile gidemiyorum
kötü bişey dicek diye.
bu arada tatile gittik ama tatilmiydi eziyet mi anlamadım cok yorulduk.
kızımın tek oturduğu zaman dondurma yerkenki haliydi.
bu arada bebişleri cok enerjik anneler eğer yakınınızda at ciftliği falan varsa götürün cok iyi oluyo
biz her pazar buseyi götürüyoruz pinokyo adında bir atımız var ve kızım o gün cok sakn oluyo
kendikendine oyun oynuyo hiç gıkı cıkmıyo artık her pazar atımıza gidiyoruz bizden simdilik bu kadar
inşallah artık sık sık girecem sizi takip edecem .
güzel mayıs anneciklerinin yanaklarından. tatlı sirin ballı mayıs bebeciklerinin ellerinden yanaklarından butlarından ballı ballı öpüyorum

Tovbe tovbe mubarek gun Cicim sen nasil arkadasssin gazı baya verdin olayi baya seriye
Bagladin insan der dur sakin yaapma seytana
Uyma bak şimdi sana yine kustum saka biyana allah
Kimseyi sasirtmasin düşünmesi bile korkunç dinimiz amin

benim oğlanda aynı hejar hayırdan zerre derece anlamıyor hiç tınlamıyor bile.dediğim şeyleri yap deyince yapmıyo yapma deyince yapıyo.benimkide anne baba atti,ver bazende allah diyo sanırım.su dedirtemedim.sanırım erkek çocukları böyle.

memuriyetimin ilk yıllarını muşta yaptım.ve orda kurduğum arkadaşlıklarımı devam ettiriyor ve çok arıyorum.hele bide memlektlin varsa resmen kenetleniyorsun.bol bol gezdim doğuyu keşfettim resmen ve iyikie gitmişim çok güzel günlerdi.sen söylenenlere bakma iyi düşün iyi olsun.yeterki eşin yanınızda olsun masalın babasına ihtiyacı var.insan elindekilerle mutlu olmasını bilirse çok zor şartlarda bile mutlu olur.gezemicem diye düşünme avrupada millet çocuklarını her fırsatta dışarı çıkarıyor.dediğin gibi öğrencide bulursan ne güzel olur inş.

2. çocuk istememin sebepleri:1-çok iyi anlaştığım bi bakıcım var elim ayağım ona güveniyorum.2-en az benim kadar bebeğimle ilgilenen bi eşim var birazda ona güveniyorum.3-tayin isteme durumumuz var 2015 ocakta ozamana kadar evde olup musab bilal kreşe gidene kadar yanında olmak istiyorum.4-bide bende 3 çocuk istiyorum yaşım geçiyo 34 gibi jübilemi yapıp sahalara veda edicem.5-bide etrafımdakilere soruyorum çoğu ikisi aradan çıksın diyorlar tecrübe allahım utandırmasın,kaldırabilecek güç ve sabır versin.

Vira Bismillah
Selam annekuşlar,topikçe doğumaya karar vermişsiniz demek isim düşündünüz mü çok önemli
Kim doğuruyo kim doğuracak ve kim doğurmak istiyor kafam karıştı benim:86:
İlkimcan hoşgeldin cicimsana topikten çok çağrı bıraktım ist.daki cicişlerle ve meleğimle buluştuk fotoları da ekledim sen görmeden kaldırmayayım dedim ama kaldırıp kaldırmadığımı bilmiyorum şuan
Talay:Geçmiş olsun Musab BilaleÇok şükür defolmuş gitmiş giardianBen ilk defa duydum,Allah beterinden korusun yakışıklımızıMama kapları da çok güzelmiş
Turuncu: Mesajımın bu kısmını kv.ne ithaf ediyorumAşkım Turuncu Aşkım Kayra nasıl Aşkım evinize dönün artık Aşkım bi rahat et sende Aşkım hiç takma Aşkım değmez Aşkım
Beykoz: Sen yoldan çıkarıyon dimi herkesi itiraf et bakiimTopikte nüfus patlaması yaşanıcak sayendeEnesçim de unelerden vazgeçmiyor demekMira da aşırı memeci ama bende hiç hazır değilim bıraktırmaya,,çok büyük mutluluk duyuyorum emzirirkenBencil miyim neyim
Planner: Şekerim çalış çalış nereye kadar yawAllah yardımcın olsunZeynoma da 41xmaşallah
Kendi büyüdü de bebeğini yıkıyor demek zilli
Hejar: Ayakkabının işe yaramasına çok sevindim canımBu arada sen farkında değilsin ama Aras Eymen yürüyor artıkKoşması gerekmiyor yani birkaç adım atıyorsa bebiş artık yürüyordurBizim ilk diş çıkınca eltim farekmişti ve dişi çıkmış demişti,,biz : yok yokk görünürde yok dedik,,o da bize: siz 1cm çıkınca mı dişi çıktı diceksiniz demiştiseninki de o hesapDarısı yürümeye başlayan bebişlerimize olsun inşallahBenim kızımda aşırı babacı aynı Aras Eymen gibi
Sen o kadar iyi bak eğlendir,babalarından iki gulu guluya tav oluyorlar
Çiçek: Tayiniz hayırlı olsun canımKızlara katılıyorum orda eşinle ve kızınla mutlu olman için çok sebebin olacak inşallahyanımda kızım eşim olsun her yerde yaşarım wallaBelki de masalın bir sonraki fotoları snowboard yaparken olurAğaç yaşken eğilir derler ya bunu değerlendirmelisinİşe de inşallah istediğin zaman istediğin koşullarda başlarsın
Gönül 2000 sayfam: Ağır sesli tahrik alıp kendini temizliğe vermene koptum walla
ne demiş Atatürk: Geldikleri gibi giderlerSenin evin yuvan ayrı hiiiiç takma onları,hatta belki olumlu anlamda yardım bile alırsın kvden.Hakkınızda hayırlısı canım
Azraece: Geçmiş olsun EceciğimeÇok nazar alıyorlar nas felak her daim deva,,teyzesi burdan okudu prensesini
Biangel kuşum: Sana da geçmiş olsun canımDatlu mayıs annesi arkadaşımDr.a gitmelisin:128:Eşine de rabbim en güzel iş kapılarını açsın
Şekerli şekersizim: Kendine dikkat canım,,zaten taşınmanın stresi bile bi dert,,birde kendini çok yorup bitirme emi
Babycerencim: Çağlam ultra mega süper ev süpürüyo ya maşallahTahlilleriniz de güzel çıkacak inşallah
Ceren fıstığa da geçmiş olsunSanırım Çağla annesütü nasılsa içiyorum aç kalmam diye fazla bişey yemiyo
Harekette buna eklenince kilo almadı fıstığım2. bebişin olduğu için sen şimdi ister istemez Ceren ve Çağlayı da kıyaslıyosun ama yapma bunuçok şükür bin şükür çok sağlıklı bebişin var

uğramz o kesin AVM avm dolaşıyodur

senın bu saatten sonra tek patlatcan 2 sıpa olur sıpa dedim oğlanmı gelio yoksa

bi buluşamıoz yaw ne güzel olurdu ama mutlu_annem de gelirdi oynardık yannız ben çok pis yeniliyom aberiniz olsun

amin amin

bizde fulll ama kaçaklar olmasın DİKKKAT DİKKAT yok yok sende niyeti bozmuşsun beykozum belli

ne aşısı yaw 1 yaşında oldu bneım tavşan birde kasımda var öle bilyom :26:

hıyarcı babaya slm benımde havuççu bir ana tavşanım var

ah ah allah kolaylık versin meleğim bende hortlak gibiyim

aynne meleğim bende bulsam alcam bari iş vapsın aneye yardımcı olsunlar dimi

sende iyiki varsın mutlu_anne
ne aşısı merak ettim :26: oh oh kntler iyi çıkmış maşallahaşıdan sonra oluyo öle off geçer işla neler geçirmedikki

ne olsun aynı tas aynı hamam sürünüyoz MONŞER

allah ağzı tadıyla yaşamayı nasip etsin

11 salon 41 oda ilk okuyunca haaadedim allah senı emi

hg evine kavuşmana çok sevindim ev gibisi yok yaw

olu geçtim özeti say

oh ho güzel vakit geçrimişsin süslü senı daha nice uzun buluşmalar

[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]

eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın
kaçırdım gene :44:

oy çok geçmiş olsun işla geçip gitmiştir :26:

niyeti bozan bacım gerçi okudum hastalanmışsın bir dahaki aya işlaa

biri tercüme etsin yada dekoderi olan kargoyla yolasın bana

hg bacım kaynanayla yaşamak zor yaw allah kolaylık sabır versin :18:

fazla takma

nice senelere bacım eşinle oluşunla ( kaynanasız ) güzel yıllar olsun işlaa

al bneım öküsü vur senın kıne alınmaca yok bu herifler hep ana kılıklı

ay lütfetmiş ben olsam o kelimeyi inatla söletirdim ona çıldırt kv deni görem senı nedne yaşlılar böle yaw SABIR SABIR

oh oh yandan ah ah bi olaydık zengin

geçmiş olsun bacım yaw

hep böleler çat küt vurulmadık ver yok bneım tavşanda öle hem o çarpıyo bende çığlık atıyom vurduğuna deilde bağırmamdan korkuyo bende bunu anlamıyom

maşallah akılı oluşuna allah nazrlardan saklasın yaw
bneıde bekleyin yaw

maçlaramı kesin mayıs bebeklerinde patlam aolcak herkes çalışıo çaktırmadan biz hala yedek külübesindeyiz

kızlar sabah butikbebeyi gezerken gördüm bizede kırılmaz tabak,bardak lazım aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz.Eki Görüntüle 767340
güzelmiş al al kaçırma
hg geldin

maşallah fıstığına darıs başımıza tüm yürümeyen bebişlere
bne biri yıkamaya üşenirken sen 2 haha aslında bi buçuk kolay gelsin

bacım sen böle yapınca doğum kntr hap alasım gelio ama seviliolar yaw

KES bacım yemeğe alışsın zilli memme del artık işla mama mama der çağla

aynı tavşanda bizle yatıo nasıl ayırcam bilmiyom

yok yok vazgeçme toplu şey etcez ama hamile kalcaz

bende pınarınkini kullanıom sevio tavşan planlı yapınca olmuyo biizm salcaz çayıra

topikce kolay gelsin çok su parası gelcek bu aralar kesin

oh ne güzel babaya ver dolaş süper canın saolsun bacım
bende anama verip sürtüyom arada

maşallah oluşuna

geçmiş olsun bacım hem çağlaya hem cerene

nar ekşisimi ay senın her şeyin değişlik yaw 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ee senınde farkın bu

sabır bacım allah kolaylık versin

allah gönlüne göre versin

aynen bende düşünüyom o kadar sadec e düşünüyom

benım favorim sensin görem senı

hayırlı olsun oda işni halletmişsin

allah gen güldürdün benı kes koy olmadı ver çağlanın eline dolaşmasın peşine dalü

listeye benımkinide ekleyin gerçi görüşmüyoz ama temizlik toptan olsun diye şey ettim

sebebini yisinler :111:

hg maşallah demek k yürüyo duygulandık bak şimdi

ya bende at istiyom nerde var anadolu yakasında bilen varmı:26:

allah hayırlısını versin demek bamya yiyor ay bu çoçuklar alem benım tavşanda semiz otu yedirdim çok sevdi hiç ummazdım yani

SLM mayıs anneleri yi günlar olsun işlaa

kısaca özet geçeçek olursam tüm topik olarak niyeti bozmuz durumdayız

not:tavşan uyandı ağır bir koku var odada kaçıom ben

Son düzenleme:

Selam mutlucanım özledim seni bebeğem güzel gözlü miram nasıl?. İnternetim olmadığı için giremedim sadece ablamda girdim onda da geçmişi okumaya fırsatım olmadı yoksam sana dönmem mi hiç
Demek benden habersiz buluşma düzenlediniz insan bizi de çağırır ama di mi?
Kaldırma hemen bakıyorum cicim

Kızlar buluşma fotolarınıza baktım hepiniz çok hoşsunuz; ama ben de orada olmalıydım bensiz iyi olmamış
MELEĞİM bir benimle buluşmadın küstüm sana Seneye inşallah bir araya geliriz canım
NAGİHAN ne kadar zayıflamışsın öyle Çok güzel olmuşsun canım ya gerçi zaten güzeldin.

Kızlar bence topiğimiz gayet güzel, gelin hepimiz 2.yi aynı anda doğuralım yeni bir topikten devam edelim aceleye gerek yok ama di mi

benimde dikkatimi ben gelince 2.bebek konussmalarının artması cekmişti benmi günah kecisiyim hep azraececim yaptı bizim hamilelik duygularımızı deprestirdi
eşime sordum istiyormusun daha gecenlerde hayır diyen adam bana uyar dedi :44: acaba ne olduda fikri degişti ben 2014tenönce olmasın diyenlerdenim yasımda 23bitti martta enes ben 32yasımdayken 10yasında olcak oda 3yas kücük olsa 7 iyi degilmi

yok canım ben baslasam sölerim bende yedek klubesindeyim bir kere bile aman diyip boslamadık sadece ne zaman olursa daha hayırlı olur onun düsüncesindeyim yapılan bir etkinlik yok canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…