2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

eşime sordum istiyormusun daha gecenlerde hayır diyen adam bana uyar dedi :44: acaba ne olduda fikri degişti ben 2014tenönce olmasın diyenlerdenim yasımda 23bitti martta

pazartesi günü lise ve ortaokul arkadaşlarımla iftardaydım. yemeğe gitmeden önce bir ara hesaplayayım dedim: Ortaokul arkadaşımla mazimiz 22 yılmış "naman Allah'ıııım, Beykoz hanımın yaşı kadar mazimiz vaaar " dedim.

34 yaşım bitiyor ve elimde sadece 44 yaşında outlet bir koca ve 1 yaşında çocuk var. daha 2. yi yapacağım da büyüteceğim de... ben nerelere gideyim dostlar
zaten deneyim de bitmedi. deney bitecek de çocuk yapacağım da büyüteceğim yok ya, deneyin bitmesiyle çocuk yapma alakasız oldu. kayıtlardan bu cümlem çıksın lütfen

bu arad, bendeniz de doktora bitiminde, ki bu zaman 2014 sonu oluyor, 2. bebeği düşünüyorum. 2015 te doğurursam, aralarında 3 yaş oluyor. Orhan Cemal kreşe başladığında doğurmak daha raha olur sanırım. ama 2015 te kim öle, kim kala diyorum bazen de... burda olacağımız bilem şüpheli. elalemin Amerikanyaalrında da çocuk doğurmak istemem. bakalım... naasip...

selammmm
gönül2000sayfam__günah keçisi benmi oldum:)hem bıçaklıycam diyon seni gaza getirip sevaba gir diye ugraşıyorum:))
şaka bi yana sen takma kafaya salla gitsin.mecbur çekcez bu kaynanaları

talaycım__tmm seninde sebeplerin çok geçerli sende hemen yap 2.bebişi izin çıktı sanada:))
valla kim yaparsa yapsın beni ilgilendirmezben insanlık vazifemi kullandım sizleri uyardımsonra amann yoruluyorum amaannn
depresyondayım amannn keşke seneye yapaydık demeyin :))

kujum__Allah iligini versin işlaaayine sayfayı patlatmışın:)geçmiş olsun şekerim kendine dikkat et olurmu
demek su faturaları artacakbide çarşaf parası çıkabilir çünkü yıkamaktan eskiyecek,vee gece lambası parası çünkü evde elektirik patlaması yaşanabilir:)çocugu yapmak bedava zannederdik yalanmış:)baya masraflı iş..

mutluanne_şekerim çağla evet saglıklı çok şükür ama ne biliyim o çıta bacakları beni benden alıyo:))
yinede çok şükür diyelim..zaten iştahsızlıgı boşuna degilmiş şimdi yazacam..

beykoz__3.yü düşünmüyorumbazen düşünüyorum:18:bazen çok korkuyorum:18:bazen çok istiyorum:18:bazendeee hem istiyorum hem istemiyorumkafam çok karışık:))
kısmet diyelim

pampis_demek tatildeydiniz ne güzelfotolarınız çok güzel..busenin dondurmasını görünce benim yere düşün dondurmam aklıma geldi:))

gercekten maziniz bir ben kadar
sen bence bırak deneyi falan eşinle calısmalara baslayın
birde gözümden kacmadı degil beni anmıssın unutamadın dimi
ckiriko hanım hadi sizden hamileyim haberini bekliyoruz eşinize dilekce hazırlayında onaylasın gece kalmadan

nasılsınız minnoşlar
dün kan vermiştik ama idrar veremedik çünkü çağla poşete denk getiremedi:)
eşim hastaneyi aramış sonucu ögrenmek için,doktor yokmuş ama bakmış demişki:kanda biraz artmış enfeksiyonmu ne varmış
yani buda demek oluyoki idrarda enfeksiyon çıkma ihtimali yüksek,kesinlikle idrar verip tahlil yaptırmamız gerekiyomuş..
2. agızdan dinledigim için tam olarak bende anlamadım ama bugün mutlaka idrar vermemiz lazım
daha önce ne ceren nede çağla idrar yolu enfeksiyonu geçirmeişti
kan sonucunu ögrenememiş eşim acaba kansızlık varmı bilemiyorum
şu idrarıda halledelim doktora gidip bizzat ben görüşecem..inş bugün yapar..
demekki çağlanın aşırı derecedeki iştahsızlıgı boşuna degilmiş
bunu ögrendigime çok sevindim iyikide kontrole gittik..
bakalım yarına tam sonuç belli olur..

Son düzenleme:

canım şimdiden gecmiş olsun iyi gitmişsiniz gercekten inş hemen atlatırsınız ...

Bugün son! Dile kolay tam 15 yıllık bir serüven sona erdi.. bugün çok zor geçiyor.. Odam, masam, arkadaşlarım.. Veda etmek çok zormuş.. Güzel bir masalın içindeydim ben 15 yıldır.. Bu masalla beraber büyüdüm, evlendim, anne oldum.. Sona geldik artık masal bitti..

Merhaba arkadaşlar,

1 haftadır forma pek giremedim.. Benim için zor br hafta oldu.. Bugün işyerindeki son günüm.. Çok zor geçiyor sabahtan beri duygusala bağladım çıkamıyorum birtürlü.. Asistan arkadaşım bana hediye almış, içine de duygusal bir not yazmış.. Sabah sabah onun hediyesi ile başladı sulu gözlülüğüm..
Sonra faceden arkadaşların mesajları, temennileri, iyi dilekleri.. benimle ilgili anılarını paylaşmaları falan.. bugün dokunsalar gözyaşlarım hemen dökülüyor..
Yeni yerlerden teklifler geldi.. değerlendirdim ve bir yerle anlaştım.. eylül ayında başlayacağım kısmetse.. Ağustos ayı boyunca dinleneceğim.. oğlumla vakit geçireceğim.. Bayramda annemlerin yanına memleke gideceğim.. 15 gün kalacağım.. sonra 15 günde evde dinleneceğim.. Ardından yine maraton başlayacak.. Hayırlısı olur inşallah...

Hepinizi öpüyorum

selam yavruşlar
topikte 2.bebek havası esiyor hadi hayrola bakalım ilk kim olucak
2.bebek konusunda bende babycerencim gibi düşünüyorum oğlum tam anlamıyla beni ve kendini anlasın tuvaletten kurtulalım
kendi yemeğini kendi yesin,yürüsünkısaca kendini kurtarsın biraz öyle düşünüyoruz ama kısmet bakalım bende 26 yaşındayım
kocamda 3 çocuk düşünüyor ama ben 2 :18::18:Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah

babyceren üzülme en azından çağlanın iştahsızlık nedeni belli oldu,ilaçlarla toparlar kuşum sonrada daha güzel yer inşallah
sen birde Aras Eymenin bacaklarını gör kürdan mübarek

mutlu anne kuzum adım atıyor dediysem daha biz tutarak adım atıyor o da çok fazla istekli değil salondan mutfağa kadar rekorumuz:)
mutfak ve salon yanyanabunada şükür bizde yarın kontrole gidicez inşallah güzel şeyler duyarız drdan

biangelkujum bende hastayım bu son günüm yarın oruca devam inşallah

yarın 14:30 da dr kontrolüne götürcez oğlumu dönüştede saçlarını kırpcaz
artık çok uzadı kuzumun saçları biraz kestirmek istiyorum umarım çok da kesmezler
çünkü saçları ayrı hava veriyor bonus kafalımın
5 gündür oruç tutmuyorum malum sebepten dolayıyarın başlicam hayırlısıyla
bu arada salı günü memelekete yola çıkıyoruz inşallah herşey güzel geçer
17 saatlik yolu arabayla gidicez umarım oğluşum zorluk çıkarmadan gideriz
2 hafta olmicaz ben sizi çok özlicem ama
tel nolarınızı atın size mesaj gönderirim köyden

dilberege 15 yıl çok uzun bir süre gerçektende,ama ne mutlu ki güzel anılarla
güzel arkadaşlıklarla ayrılıyorsuninşallah yeni işindede güzel dostluklar güzel anılar biriktirirsin
bu süre zarfındada bol bol dinlenir oğlula vakit geçirirsin canım

Kizlar iyiki varsiniz icime sular serptiniz.

PINARDA, tatlim tek tek madde madde neguzel aciklamissin cok tsk ederim Zaten esime simdiden kizimizin beslenmesiyle ilgili arastirmalari yapmasini soyledim Dedigin gibi ucrtli ogretmenlikte kesin olurmus esim soyle bir arastirmis.Hakkimizda hayirlisi artik

TALAY,canim aslinda gecmiste bir cok arkadasimdan dogudaki dostluklarin cok farkli oldugunu duymustum,umarim iyi insanlarla karsilasirim bende.

akşama yapacak bir tatlı ararken, "parmak kurabiye" tarifi gördüm. "hani parmak gibi ince uzun kurabiyelerdir herhalde" diyerek linki tıkladım ve aşağıdaki fotoyu gördüm gülmeme mani olmak için ağzımı elimle kapatmam ve odadan fırlamam bir oldu. odaya geri geldiğimde hocam tuhaf tuhaf bakıyordu bana

DILBEREGE, canim umarim yeni isinde cok mutlu ve huzurlu olursun. Tatilini cok guzel bir sekilde gecirmeni diliyorum,iyice dinlenip yeni isine biran once adapte olursun ins.

BABYCEREN, cok cok gecmis olsun canim,umarim biran once toparlanirsiniz...Cocuk mevzusunda soyledigin seylerden fazlasiyla etkilendim:18: Yine de Karsta ikinciyi dusunurum ama sanirim Masal 2 yasini doldurduktan sonra calismalara baslayip 3 yasinda dogurmak ( en erken) mantikli olacak

:) sagol canım... evet resim yapmaya boyamaya cok meraklı. kreşte de bu tur aktiviteler yapıyolar cok fazla.. o yüzden sanat ile ilgilenme ihtimali çok yüksek. umarım da ilgili olur. çok isterim

ceren iyi masraf yaptırmış size.. çok geçmiş olsun..

çağlama da maşallah diyorum. 82 ve 11 süper rakamlar. anladım ki benim kız anası gibi bodur piliç olacak

şu anne sütünü bırakma olayı beni çok geriyo

evet ben de arada 3 yaş olmasına katılıyorum... hatta yazdıklarına da katılıyorum. hem yeni bebekle daha iyi ilgilenebilmek hem de defnoşun daha mutlu olması için

ayy kıyamam yaa. ama olsun bence aynı şehirde olsanız bile evler ayrı olduğu surece sorun olmaz. aynı evde olmak cok farklı bi olay.. sınırlarını çizersin. habersiz gelemez. vs vs... biz aynı şehirdeyiz ve geçerken uğrama olayı ayda yılda bir olur. (üstelik çok yakın oturuyoruz) yani şimdiden takma kafana

çok sağol canım. aminn diyorum..

ısırmak yemek serbest havuz fotolarını ben alabilirsem sizinle de paylaşırım tabii ki

Kizlar Masal tam anlamiyla dengeli olmasada baya yurumeye basladi ki hic umudum yoktu,evde geziniyor fakat daha oncede soyledigim gibi duseceginde ya yuz ustu yada tam kafa ustu duserken superwomen annesi havada yakaliyordu.Bugun yine beni elestiri bombasina aldilar,dusmeyide ogrenecek birak cocugu duserse dussun, artik daha dengeli yuruyor vb.bende acaba sorun bendemi dedim ve iki buklum bir sekilde daire icine almadan sadece arkasindan gidiyordumki kuttttttttttttt diye alninin ustunedustu.Aliskin olmadigi icin cok agladi,buz koydum dahada cildirdi,simdi benek benek kan oturdu ve biraz sisti,cok uzgunum.Keske bildigimi okusaydimda dusmeseydi diye sucladim kendimi,ama hadi onlarhakliysa diyede nasil davranacagimi sasirdim.

üzülme dilberim... inşallah yeni yerinde de böyle güzel günler biriktireceksin...
tatil olayı harika geliyor kulağa... iyice dinlen enerji depola kuzuyla hasret gider... öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…