• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ILKIM, canim eminim buradaki hekes suanda ne hissettigini yurekten anliyordur,hepimiz bebeklerimiz ile ilgili ayni kaygilari tasiyoruz.Bu konuyla ilgili dusuncem,Defne Karen ilk krese basladiginda cok endiselenmistim ( cok sevdigim icin ) acaba nasil olur daha cok u kucuk vb vb vb.Ama zamanla burdaki konusmalar fotolar,faceden takip ettigim kadariyla fikrim tamamen degisti.Biz cocuklarimizi nakadar cok sevesek sevelim evde okadar veimli kaliteli zaman geciremiyoruz,daha dogrusu gunu gecirelim aksam olsun diye debelenip duruyoruz,cunku bebegimizin yani sira ev ortami is ortami,fakat kreste tamamen etkinlik oyun paylasim cok veimli gectigini dusunuyorum.Guvenilir bir kres buldugun surece icin rahat olsun bence,oraya Bestecigimin eglenmeye oynamaya gittigini dusun ki bide yarim gun zaten cabucak gecer.Bu benim dusuncem tabiki en dogrusunu sen bilirsin canim,allah gonlune gore versin:16:

İlkimcim Allah gönlüne göre versin,bütün sorularının cevabı olumlu olarak döner inşallah:16:
Yuvaya versen de zor evde birine bıraksanda...:5:Herşeyden önce Rabbim koruyor meleklerimizi:nazar:
Yoluna girer inşallah canım,senin gönlüne en yatan,Bestenin en rahat edeceği mutlu olacağı şekilde olur inşallah herşey:nazar:
Bu arada sen anaokulu öğretmeni değil misin canım?Yanında götüremez misin prensesi?uyduruyor muyum yoksa:37:kafam allak bullak yanında götürebilecek olsan niye kreş düşüneceksin:37:
Masalıma de geçmiş olsun Çiçekçim:nazar:Yavaş yavaş öğrenecek inşallah:nazar:

Cnm gecmis olsun ins cabucak atlatirsiniz simdi benimde kafama takildi acaba benim oglaninda varmidir ...off yaa burda da hersey dam dum nasil olcak simdi hay allah...umarim duzelirler yaa ne cok dertleri var bu kuzularin dimi..
sagolasın canım cok şükür birşeyimiz yokmuş..yanlış teşhiş diyelim:)
sende kafana takma yoktur öyle bişey ki erkek çocuklarında idrar yolu enfekisyonu pek olmaz diye biliyorum..
doktor bana sormuştu idrarında koku varmı diye yoktu demek koku varsa iltihap belirtisi olabilir aklınızda olsun..
Canim geçmiş olsun idrar yolu enfeksiyonu kiz çocuklar da sık olur diye duydum insallah önemli bir şey değildir. Kansızlık bizde cikti ferrum al dedi ama ben şimdiye kadar hiç kullanmadim diş çıkarma döneminde erken çürük oluyormuş bide 2 ay kullan gel yine yapalım dedi bizde cok agladik kolay kolay yaptırmayı düşünmüyorum ama ferrum a baslaaammi ki bilemedim guzel haberlerini bekliyoruz sıkıntı yapma
çok şükür öyle bieşy yokmuş cnm..ama kansızlık var ferrum kullanacaz ..demir çok önemli ihmal etmek istemiyorum..

Geçmiş olsun canım ya inşallah önemli bir şeyi yoktur.
Kızlardan idrar almak resmen kabus. Biz evde takıyoruz torbayı yapınca hemen hastaneye götürüyoruz çünkü br kere idrar için 6 saat hastanede beklemiştik. Böyle çok rahat oluyo.
Umarım çağlanın kan değerleri iyi çıkar, bestede de kansızlık çıkmıştı dr ferrum kullan dedi ama ben kullanmadım yiyeceklerle desteklemeye çalışıyorum ne kadar doğru yapıyorum onu da bilmiyorum. Çünkü o ilaç bestede daha önce kabızlık ve iştahsızlık yapmıştı.
Umarım güzel haberlerle dönersiniz hastaneden.
sagol cnm çok şükür iyi haberlerle geldik ama demir eksikligimiz var:ssz:sizin degerler kaçtı:26:
bende daha önce kullanmıyım dedim ama bak dahada düşmüş..4 ay önce 11.1 di şimdi 10.7 olmuş ki hergün et domates vermeye
çalışıyorum ama iştahıda yokki fazla bişey yemiyo..
idrarıda dedigin gibi evde torbayı taktık kızımı çok rahatsız etti neyse ki 10 dakka içinde yaptı:1:
yaptıgını görünce altın bulmuş gibi sevindim eşim hemen hastaneye götürdü:)
tel.den kurtuldumm yeni pc aldık rahatmış geniş geniş
sizler nasılsınız yaramaz bişey yoktur umarım çok geçmişe bakamadım yarın inşallah
hadi hayırlı olsun şekerim:)artık daha sık girer muhabbet edersin:34:
saat 6'da aradılar ve iftara geleceklerini mi söylediler :53: dostum o kadar uzun zamanda koskoca sofra donatılır :51:

önce sütlü tatlı yapılır ki, iftara kadar soğuyabilsin. hemen pirinç ıslanır. domatesler sıcak suya konur. düdüklüye kırmızı mercimek-kıyma-salça-et suyu konup pişmeye bırakılır. pirinçler ıslanırken, taze fasulyenin soğanı ve kıyması kavrulur ve fasulyelerle beraber sote edilir. kısık ateşe alınır. ıslanmış pirinçler erimiş tereyağıyla biraz kavrulup, suyu tuzu eklenir. kısık ateşte pişmeye bırakılır. diğer yanda sıcak suda kabukları gevşemiş domatesler doğranıp fasulyeye eklenir ve kısık ateşte pişmeye bırakılır. yan tarafta suyunu çekmiş pilav, sofra bezine sarılıp demlenmeye bırakılır. bu arada mercimek de pişmiştir. düdüklü ocaktan alınır.

buna çok yakın bir süreci çarşamba günü akşam 4 ile 5:30 arasında bizzat yaşadım :52::52::52:
yok dostum ya iftara degil iftardan sonra oyurmaya geldiler:)çokmu telaş yapmışım zaten yemegimi yapıyodum ama
bir anda haber verdikleri için biraz gerildim..plansız şeyleri hiç sevmem..ki gündüz evde degildim kırkyılda ev işi yapmıyım arkadaşıma gidiyim dedim evde dagınıktı:17:ondan telaşa girdim:17:
kusura bakmayınız monşer hanım:37:
selam kızlar..
sonuçlarımız çıktı,çok şükür hiç birşeyi yokmuş kuzumun
3 tüp kan alındı demiştim,1 tam kan tahlili,1 i triot bezleri,diğeride kas enzimi için hepside çok iyi çıkmış
dr kontrol ederken çok ağladı oğlum nedense hiç yapmazdı böyle aslında
sonra dr yürümesine bakacaktı bizimki ağlayarak oturmak istedi adım atmak istemedi,dikde durmadı sanırım bundan korktu dr,sonra yanında adım attı bir kaç tane:ssz:
tahlil sonuçlarından sonra kan tahlili özellikle çok iyi çıkmış bir yetişkinin değerlerine yakın demiş:nazar:
gözlemleyin demiş,tembellikten yürümüyordur,cesaretlendirin yavaş yavaş başlayacaktır yürümeye demiş böyle işte
fizik tedaviyede gerek yok demiş şimdilik bakalım hayırlısı inşallah kuzum kendiliğinden yürürde ftedaviye gerek kalmaz
birde ailede geç yürüyen var mı diye her gittiğimizde soruyordu,bende anneme sormuştum benim kuzenim 2 yaşında yürümüş:53:
sordum dra ondan geçmi olabilir mi ki diye neden olmasın dedi..
sağlık olsunda ne zamn yürürse yürüsün artık dün çok korktuk,üzüldük,ağladık ama şükür herşey yolunda:34:
ne güzel bir haber bu böyle inan çok ama çookk sevindim canım:46:
göreceksin oglun kendiliginden yürüyecek ben buna inanıyorum sende inan canım..aklına kötü şeyler getirme..
HEJAR,canim dun msjini okudum ama cvp yazamadan cikmak zorunda kaldim,gecekten cok uzuldum hatta annemle paylastim dua ettik beraber ve simdi tahlillerin temiz ciktigini okuyunca inan bana cooook sevindim.Burda ki butun bebekler ile ilgili olumlu yada olumsuz hesey sanki kendi yavrum gibi etkiliyor ben.Cok sukur ki sadece keyfine duskun pasamiz :-) inan cocuk isteyince hepsini yapmasi bir hafta surmuyor.Masali goren bu cocuk yurumez diyordu okadar ki keyfine duskundu ama birden yurumeye basladi,geci hala tam anlamiyla degil arada dengesini kaybediyor ama bunada sukur :-)

BABYCEREN, canim sizinde tahlillerinizin temiz cikmasina cok sevindim,haydi gecmis olsun :-) Sende ne cektin be arkadasim su misafirlerden :-)

cnm benim sagolasın:54:evet ya ne çektim bu misafirlerden:37:demekki bende çok geziyorum ki banada ziyareti iadeye geliyolar :1:
artık kimseye gitmiycem yeter gariii:)

selam dostlarım nasılsınız:3:ben fena hallerdeyim:37:
dünden evim berbat durumda sabahtır temizlik yapıyorum ama hala bitmedi:37:
daha banyo,wc temizlenecek ve ütü yapılacak:37:kahrolsun bağzı şeyler:37:

havada çok sıcak:37:zorla çağlayı yatırdım işla hemen uyanmaz..
cerende bi tirplerde:37:bu çocugun derdi ne anlayamıyorum:))
az öncede çok canım sıkıldı,şu bana gelen saatlerce oturan komşu teyzeme gittim tabagı vardı güllaç koydum verdim..
kadıncagız aglıyodu:44:ne oldu dedim,oglu adanada bayrama gelemiyolarmış kadında torunlarını özlemiş ben geliyim o zaman demiş
oğluda hayır demiş:50:işimiz var falan filan gevelemiş tabi kadında inanmamış.çok üzüldüm kadına ya :26:
bana çağırdım birazdan gelir..belki biraz oyalanır kafası dagılır..
işte böylee:31:kahrolsun bağzı şeyler:37:
insanları anlıyamıyorum..
neyse sizene bundan dimi:)aman içimde kalmasın didimmm:))

ya herkes nerde neden kimse gelmiyyyy:17:bayram geliyyy ondanmııı..

of bende sıkıldım biraz oturayım dinleneyim ama konuşacak kimsede yok:50:
haftaya düğün var saçımı açıkmı bıraksam toplasammı:26:maşamı yapsam fönmü:26:
ondan sonraki hafta yine dügün var:26:çocukları abimleremi bıraksam:27:
ay sizene bunlardan:47:

sonrada evlilik yıldönümümüz var:17:eşime ne alsam:26:acaba o bana bişey alacakmı:26:
kafamda deli sorular:24::24:kolayca sevemiyorummmm:24:
çok derdim var çokk:)
şaka bi yana ne yapsam fikri olan varsa yazsın:)
teyzecik gelmeden ütü yapıyım:10:havada zaten sıcak işlaa buharlaşmammm:51:

az öncede çok canım sıkıldı,şu bana gelen saatlerce oturan komşu teyzeme gittim tabagı vardı güllaç koydum verdim..
kadıncagız aglıyodu:44:ne oldu dedim,oglu adanada bayrama gelemiyolarmış kadında torunlarını özlemiş ben geliyim o zaman demiş
oğluda hayır demiş:50:işimiz var falan filan gevelemiş tabi kadında inanmamış.çok üzüldüm kadına ya :26:

Canim cok uzuldum komsu teyzeye.Izledinizmi bilmiyorum, su siralar kentin seker reklami surekli cikiyor,yasli bir dede kulede cocuklarini bekliyo vb. Ya 50 defa izlememe ragmen 51. De insan aglarmi,bogazim duyumleniyor,sip sip akiyor,artik reklam cikinca herkes gulerek bana bakiyor :17: iki yil once vafat eden dedeme benziyo tuhaf oluyorum,simdide senin komsu teyze etkiledi beni,umarim evlatlari supriz yapar gelir.

Kizlar size birsey soyliyecegimama bana yuhhhh demeyin.Masal iki saattir ayagimda uyuyor, ayagim koptu kopacak:18: Ama bu defa benim sucum yok,uyutuyorum yatagina yatiriyorum 20 dk sonra uyaniyor, bakiyorum hala uykusu var ayagima koyuyorum,uyuduktan sonra iste sorun orda basliyor, yatigina biraktigim an uyanip agliyor,hemen takrar ayagimda salliyor uyutuyorum,biraktigim an oyle bende mecbur bir iki denemeden sonra tirsip ayagimdan indiremiyorum,sallamiyorum ama sadece oyle ayagimda yatiyor kipirdarsa cok hafif salliyorum ancak bu sekilde uzun uyuyor,cok yanlis biliyorum ama onunda benimde azicik dinlenmeye ihtiyacimiz var,bunu yapmadigimda 20 dk uyuyor.Sirf duzelir diye bir defaya dusurdum uykusunu ama yok arkadas.Biraz fazla ses var etrafta ondanmi bilmiyorum insallah evimize godince duzelir,bu sekilde dinleniyormuyum anlamiyorum.Her is kaliyor,e uyudugunda yapamazsam ne ara yapacam,hadi simdi ailemleyim pofffff:17:

selam kızlar..
sonuçlarımız çıktı,çok şükür hiç birşeyi yokmuş kuzumun
3 tüp kan alındı demiştim,1 tam kan tahlili,1 i triot bezleri,diğeride kas enzimi için hepside çok iyi çıkmış
dr kontrol ederken çok ağladı oğlum nedense hiç yapmazdı böyle aslında
sonra dr yürümesine bakacaktı bizimki ağlayarak oturmak istedi adım atmak istemedi,dikde durmadı sanırım bundan korktu dr,sonra yanında adım attı bir kaç tane:ssz:
tahlil sonuçlarından sonra kan tahlili özellikle çok iyi çıkmış bir yetişkinin değerlerine yakın demiş:nazar:
gözlemleyin demiş,tembellikten yürümüyordur,cesaretlendirin yavaş yavaş başlayacaktır yürümeye demiş böyle işte
fizik tedaviyede gerek yok demiş şimdilik bakalım hayırlısı inşallah kuzum kendiliğinden yürürde ftedaviye gerek kalmaz
birde ailede geç yürüyen var mı diye her gittiğimizde soruyordu,bende anneme sormuştum benim kuzenim 2 yaşında yürümüş:53:
sordum dra ondan geçmi olabilir mi ki diye neden olmasın dedi..
sağlık olsunda ne zamn yürürse yürüsün artık dün çok korktuk,üzüldük,ağladık ama şükür herşey yolunda:34:

HejaR canım çok sevindim gözün aydın sadece tembel bebeşin uğraştıracak annesini

BabyCeren canım seninde gözün aydın tahliller temiz çıkmış
komşu teyzeye içim burkuldu yazık işte insan yaşlanmaya görsün herkes aynı olmasada hayatın gerçeği
gene düğün düğün geziyonn sıcak topla saçını sıkı at kuruğu yap hafif bombeli sonra kuyruğunu gazete bugidi sosis hangisi varsa
orta kalınlıkta sar 4+5 saat kalsın saçına bağlı kolay şekil alırmı bilmem jöle sprey limon sür sararken hangisi varsa sonra çocukları giydir makyajını yap elbiseni giy saçını aç tabi at kuyruğu kalıcak ama dalgalı :) tavsiye ederim güzel oluyor hııı ütüye başla ama sakkın buharlaşma

Kizlar size birsey soyliyecegimama bana yuhhhh demeyin.Masal iki saattir ayagimda uyuyor, ayagim koptu kopacak:18: Ama bu defa benim sucum yok,uyutuyorum yatagina yatiriyorum 20 dk sonra uyaniyor, bakiyorum hala uykusu var ayagima koyuyorum,uyuduktan sonra iste sorun orda basliyor, yatigina biraktigim an uyanip agliyor,hemen takrar ayagimda salliyor uyutuyorum,biraktigim an oyle bende mecbur bir iki denemeden sonra tirsip ayagimdan indiremiyorum,sallamiyorum ama sadece oyle ayagimda yatiyor kipirdarsa cok hafif salliyorum ancak bu sekilde uzun uyuyor,cok yanlis biliyorum ama onunda benimde azicik dinlenmeye ihtiyacimiz var,bunu yapmadigimda 20 dk uyuyor.Sirf duzelir diye bir defaya dusurdum uykusunu ama yok arkadas.Biraz fazla ses var etrafta ondanmi bilmiyorum insallah evimize godince duzelir,bu sekilde dinleniyormuyum anlamiyorum.Her is kaliyor,e uyudugunda yapamazsam ne ara yapacam,hadi simdi ailemleyim pofffff:17:

zor valla canım ayağından usulca olduğun yere bırak ordan uzaklaş :) beliki bu şekil biraz uyur birde biraz yorsan uykuda iyice sıkıştırsa yine aynısını yapıyormu?sanırım kuş uykulu tam dalıp derin uykuya geçemiyor

zor valla canım ayağından usulca olduğun yere bırak ordan uzaklaş :) beliki bu şekil biraz uyur birde biraz yorsan uykuda iyice sıkıştırsa yine aynısını yapıyormu?sanırım kuş uykulu tam dalıp derin uykuya geçemiyor

Ya sorma canim az once anneme Masalin corbasini bari sen yap bu zilli ben birakinca uyaniyor demek icin :52: aagimdan usulca biraktim,haci yatmaz gibi kalkip oturuverdi ama uykudan gozunu acamiyor,yormaya gelince vallahi benim bile perim cikiyor cadi da tik yok :37: Dedigin gibi cok derin degil uykusu :emir_bebek:

hu hu nerdesinizzzzz

azraece nerelerdesin belin nasıl oldu

SekersizYesilCay evine taşındınmı ? güle güle otur

birde alt kattan üst kata taşınacak arkadş vardı kimdi oo taşındıysan sende güle güle otur

Ya sorma canim az once anneme Masalin corbasini bari sen yap bu zilli ben birakinca uyaniyor demek icin :52: aagimdan usulca biraktim,haci yatmaz gibi kalkip oturuverdi ama uykudan gozunu acamiyor,yormaya gelince vallahi benim bile perim cikiyor cadi da tik yok :37: Dedigin gibi cok derin degil uykusu :emir_bebek:

he he bunlar bizi resmen parmağında oynatıyorlar valla
zor canım allah kolaylık versin ama bi şekil yapman lazım bir yolunu bul oda derin uyusun sende dinlen

bu arada bizim evdeki elektrikli aletler grev yapıyor
grev yapmaları yetmedi işi buraktılar
önce şohben başı çekti iyi hadi yenisini aldık
sonra pc peşinden gitti 20 gün sonra hadi onuda aldık
geçen gün en son tv onlara katıldı 1 yıl olmadı yeşil noktacıklar çıkıyordu ara ara 50-100 bisürü servis aldı gitti
tel etmişler ön panel değişecek diye tamam dedik 10 gün sürermişş:53::53: eee biz ne yapcaz dedikk 10 gün arada bayramda var
samsung firması 15 gün sürerse ve geçerse yerine geçici tv veriyormuş ee 10 günde kaldı sinir bozucu bu ay 2yıl olucak şimdi yaptırmazsak sonrası paralı olucak her türlü yapılacak ve her türlü tv siz kalıcaz eşim söylendi olurmu felan diye işinize gelise diyolar falanca yere mail atın atsak ne olucak maile cvp gelene kadar tv gelir zaten yazık ya insanı mağdur ediyolar 1500 tl den fazla parada verdik insan parasıyla mağdur oluyor .mağdurumda mağdurum bu tv siz 3.gün ama henüz gelip faturayı aalmadılar tamire başlanmadı off offf:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
bu arada bizim evdeki elektrikli aletler grev yapıyor
grev yapmaları yetmedi işi buraktılar
önce şohben başı çekti iyi hadi yenisini aldık
sonra pc peşinden gitti 20 gün sonra hadi onuda aldık
geçen gün en son tv onlara katıldı 1 yıl olmadı yeşil noktacıklar çıkıyordu ara ara 50-100 bisürü servis aldı gitti
tel etmişler ön panel değişecek diye tamam dedik 10 gün sürermişş:53::53: eee biz ne yapcaz dedikk 10 gün arada bayramda var
samsung firması 15 gün sürerse ve geçerse yerine geçici tv veriyormuş ee 10 günde kaldı sinir bozucu bu ay 2yıl olucak şimdi yaptırmazsak sonrası paralı olucak her türlü yapılacak ve her türlü tv siz kalıcaz eşim söylendi olurmu felan diye işinize gelise diyolar falanca yere mail atın atsak ne olucak maile cvp gelene kadar tv gelir zaten yazık ya insanı mağdur ediyolar 1500 tl den fazla parada verdik insan parasıyla mağdur oluyor .mağdurumda mağdurum bu tv siz 3.gün ama henüz gelip faturayı aalmadılar tamire başlanmadı off offf:43::43::43::43::43:

Gecmis olsun anacim valla onlarsizda olmuyorki...televizyon cok seyreden biri degilimdir ama digerleri vazgecilmesim yani olmazsa olmasizim :))
Mesela pc siz yapamam :34:

hu hu nerdesinizzzzz

azraece nerelerdesin belin nasıl oldu

SekersizYesilCay evine taşındınmı ? güle güle otur

birde alt kattan üst kata taşınacak arkadş vardı kimdi oo taşındıysan sende güle güle otur

Tatlicadi idi o cnm bir alt kattan ust kata tasinacakti ...bende merak ettim oldu epey ugramiyali

Cicek Cicek inanirmisin bilmem ama herhalde inanirsin cunku bunlarin cogu oyle sekerim benim oglanda aynisi uyuz benden baska kimsede uyutamiyor ben varsam ancak oda ayaklarimda salliyarak olur...saatler surdugu oluyor bazen ah keske banada rabbim uykucu bir yavru verseydi ama bunada sukur ...

Gecmis olsun anacim valla onlarsizda olmuyorki...televizyon cok seyreden biri degilimdir ama digerleri vazgecilmesim yani olmazsa olmasizim :))
Mesela pc siz yapamam :34:

sağol canım
deme öğle gızzz boş duvara bakıyoz izlesekte izlemesekte hep açıktı evde ses vardı artık yok
pc zaten yeni öncesinde kahve dökmüşlüğüm var kocacımmm 3+5+8+10 kere uyardı dikkat diye zaten oğlan bırakmıyorki yapışıp kalıyor pc ye olmazsa olmazım tv ymiş gidince anladım:43::43:nete zorda olsa telden giriyodum tv ye giremiyorumm:43::43:

ilkimcim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
sende gönlüne göre bir kreş bulabilirsin inşallah
şekersiz bu konuda tecrübeli gelirse sana detaylı bilgi verecektir:34:
İnşallah canım çok sağ ol
ILKIM, canim eminim buradaki hekes suanda ne hissettigini yurekten anliyordur,hepimiz bebeklerimiz ile ilgili ayni kaygilari tasiyoruz.Bu konuyla ilgili dusuncem,Defne Karen ilk krese basladiginda cok endiselenmistim ( cok sevdigim icin ) acaba nasil olur daha cok u kucuk vb vb vb.Ama zamanla burdaki konusmalar fotolar,faceden takip ettigim kadariyla fikrim tamamen degisti.Biz cocuklarimizi nakadar cok sevesek sevelim evde okadar veimli kaliteli zaman geciremiyoruz,daha dogrusu gunu gecirelim aksam olsun diye debelenip duruyoruz,cunku bebegimizin yani sira ev ortami is ortami,fakat kreste tamamen etkinlik oyun paylasim cok veimli gectigini dusunuyorum.Guvenilir bir kres buldugun surece icin rahat olsun bence,oraya Bestecigimin eglenmeye oynamaya gittigini dusun ki bide yarim gun zaten cabucak gecer.Bu benim dusuncem tabiki en dogrusunu sen bilirsin canim,allah gonlune gore versin:16:
Çiçekcim yine her zamanki gibi ağzından bal damlıyo çok tatlısın canım benim çok sağ ol.
İçime su serptin. Bakalım inşallah öyle olur. Öpüyorum canım seni ve masalımı:38:
İlkimcim Allah gönlüne göre versin,bütün sorularının cevabı olumlu olarak döner inşallah:16:
Yuvaya versen de zor evde birine bıraksanda...:5:Herşeyden önce Rabbim koruyor meleklerimizi:nazar:
Yoluna girer inşallah canım,senin gönlüne en yatan,Bestenin en rahat edeceği mutlu olacağı şekilde olur inşallah herşey:nazar:
Bu arada sen anaokulu öğretmeni değil misin canım?Yanında götüremez misin prensesi?uyduruyor muyum yoksa:37:kafam allak bullak yanında götürebilecek olsan niye kreş düşüneceksin:37:
Masalıma de geçmiş olsun Çiçekçim:nazar:Yavaş yavaş öğrenecek inşallah:nazar:
Teşekkür ederim mutlucanım.
Evet canım ben anasınıfı öğretmeniyim uydurmuyorsun merak etme:1:
Ben ilkokulda çalışıyorum canım, benim öğrencilerin yaş gurubu 5-6 tabii bu sene 4+4 zımbırtısından dolayı 4-5 yaş olacak maalesef.
Yanımda götürme şansım yok ama izin alıp arada çat kapı yapmayı düşünüyorum kreşe. Bakalım neler yapıyolar.
sagolasın canım cok şükür birşeyimiz yokmuş..yanlış teşhiş diyelim:)
sende kafana takma yoktur öyle bişey ki erkek çocuklarında idrar yolu enfekisyonu pek olmaz diye biliyorum..
doktor bana sormuştu idrarında koku varmı diye yoktu demek koku varsa iltihap belirtisi olabilir aklınızda olsun..

çok şükür öyle bieşy yokmuş cnm..ama kansızlık var ferrum kullanacaz ..demir çok önemli ihmal etmek istemiyorum..

sagol cnm çok şükür iyi haberlerle geldik ama demir eksikligimiz var:ssz:sizin degerler kaçtı:26:
bende daha önce kullanmıyım dedim ama bak dahada düşmüş..4 ay önce 11.1 di şimdi 10.7 olmuş ki hergün et domates vermeye
çalışıyorum ama iştahıda yokki fazla bişey yemiyo..
idrarıda dedigin gibi evde torbayı taktık kızımı çok rahatsız etti neyse ki 10 dakka içinde yaptı:1:
yaptıgını görünce altın bulmuş gibi sevindim eşim hemen hastaneye götürdü:)

hadi hayırlı olsun şekerim:)artık daha sık girer muhabbet edersin:34:

yok dostum ya iftara degil iftardan sonra oyurmaya geldiler:)çokmu telaş yapmışım zaten yemegimi yapıyodum ama
bir anda haber verdikleri için biraz gerildim..plansız şeyleri hiç sevmem..ki gündüz evde degildim kırkyılda ev işi yapmıyım arkadaşıma gidiyim dedim evde dagınıktı:17:ondan telaşa girdim:17:
kusura bakmayınız monşer hanım:37:

ne güzel bir haber bu böyle inan çok ama çookk sevindim canım:46:
göreceksin oglun kendiliginden yürüyecek ben buna inanıyorum sende inan canım..aklına kötü şeyler getirme..

cnm benim sagolasın:54:evet ya ne çektim bu misafirlerden:37:demekki bende çok geziyorum ki banada ziyareti iadeye geliyolar :1:
artık kimseye gitmiycem yeter gariii:)
Bizim değerler de yanlış hatırlamıyorsam 10.2 falandı güzelim.
Demir eksikliği de çıktı doktor talesemi taşıyıcısı olma ihtimali %90 dedi, test yapacaklar.(ben taşıyıcıyım benim de kan değerlerim düşük sanırım bana çekti yavrum)
Kontrolde kesin belli olur ayy hiç öğrenesim yok valla.
Kullan canım besteye o ilaç yaramamıştı ben ondan dolayı kullanmıyorum inşallah çağlama yarar.

Canım ne yalan söyleyeyim onu ben çok yaptım çünkü diğer türlü beste 10 dk da bir uyanıyodu. Uyumayınca sapıtıyodu, indir kaldır benim belim kırılıyodu hem de sinirlerim bozuluyodu ben de tutuyodum ayağımda. Allahtan şu an öyle değil. Kuzucuğun da umarım uykuları düzene girer

Back
X