• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam anne hanımlar...Bu aralar davet edildiğim eş-dost-hısımları bu kez ben davet etmekle meşgulüm:56:yarın mübarek Kadir Gecesi...Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul eyler inşallah...Evlatlarımızı bize(tüm sevdiklerimizi)bizi de evlatlarımıza bağışlar inşallah...Geçmiş ve gelecek bütün günahlarımızı affeyler inşallah...AMİN.

İlkimcğim,kuzuncuğun için kreş düşündüğünü belirtmişsin,bununla ilgili biraz araştırma yapmıştım kendim için(Doğa için).Aslında kreş yaşı ideal olarak 3 tür.Şu an bizimkilerin dönemi oyun grubunu kapsıyor,özellikle psikodrama denilen anneyle beraber yapılan oyun grubu.Tabi bizler çalışan anneler olduğumuz için şu an için en azından yarım gün kreşe bırakmamız öneriliyor.Özellikle şu an oyun grubu evresinde oldukları için duyusal-motor evreden sosyal evreye geçtikleri bir dönemdeyiz ve ben duygusu bu evreden sonra daha bir gelişmeye başlıyor.Biliyorsun hemen her yerde kreşlerde hastalanmamak mümkün değil,doktorlar erken yaşta bağışıklığın güçlenmesi için kreşi tasvip ediyorlar.Ben gene de biraz daha beklemek istiyorum en azından kızım 2 yaşını devirsin diye düşünüyorum...

Hejarcığım çok geçmiş olsun canım,Aras Eymenin bir şeyciğinin olmayacağını tahmin etmiştim zaten,bazı doktorlar sırf tahlil-mr vb.yapmış olmak için bizleri bu şekilde endişelendirebiliyorlar.Doğa da henüz yürümeye başlamadı,kimisi erken kimsi bayağı geciktirebiliyor yürümeyi:34:

Beybim Çağlaya da bolcana geçmiş olsun canım değerlerinin kalbin kadar temiz çıktığına sevindim doğrusu:16:
Sağ ol tatlım paylaşımın için dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Çocuğu; eğitimsiz, hiç tanımadığım ve çocuğuma nasıl davranacağının garantisi olmayan birine bırakmaktansa kreşe bırakmak daha doğru geliyor bana. Hem yaşıtları olacak hem de farklı bir ortamda zaman geçirecek. Güvenilir bakıcısı olanlar için tabiki konuşmuyorum. Ama ben burada bulamadım, bulduklarım da hep kendi evlerinde bakmak istiyolar onu da ben kesinlikle istemiyorum. Ayy inşallah bütün bu tedirginliklerim geçer çok yıprandım.
Doğacığım için de hayırlısı ne ise o olsun öpüyorum kuzuyu ve seni:38:
çok sagol canımsın:16:bende bir oh çektim valla..
ceviz veriyodum ama birkaç aydır ihmal ettim:17:hatırlattıgın iyi oldu canım teşekkür ederim..

biz bu outletleri toplayıp ne yapsak acep:)benim eşimde bazen damarıma basıyo ama daha terlik yemedi:9
sende kıyma enişteye yazık kız:17:
benim arkadaş bekarlıktan çok memnun hiç evlenmeye niyeti yok:)isteyeni çok laf aramızda güzelde kız:))duymasın hemen şımarıyo:)
görüyo tabi benim halimi:37:evlenmeye yanaşmıyo..ama ben ne yapıp edip onu evlendirecem:27:
yaşasın kötülük:27:

evet cnm kısmet çıktı ee bi düşünecez artık:1:bide bahsettigi kişi benden küçükmüş iyimi:1:
genç koca buldum eheueheu:9:benim herüff duymasın kulaklarımı çeker:18:
örgümü yaptırayım:53:kız elbiseme uyarmıki çok spor kaçmazmı:53:
elbiseme bakabilirsin resimlerimde siyah elbise:)daha önümde 3 dügün var hepsine onu giyecem:9:

1.mi:1:şiştt sessiz ol cikirokko duymasın inan çok kıskanır:9:laf aramızda zaten beni çekemiyo:9:
sende içimi rahatlattın sagol canım,o zaman ceren bu yıl anaokullu olacak:8:hastalık konusu evet doğru geçen yılda okula gitmişti çok sık hastalanmıştı ki çağlaya bile bulaştırıyodu..ama evde oturması daha kötü,bütün gün ya tv izliyo yada pcde.hiç olmadı benim telefonumu alıyo oyun oynuyo:37:zaten yarım gün gidecek:34:

demek annene talip gelmiş hemde 3 çocukla:53:maşallah ya annenin gençligide sana benziyosa tabi normal:34:
fıstık gibisin annenin güzelligini almışssın canım arkadaşım:54:
Utandırma kız beni:17:
Sen güzelsin ya ondan öyle görüyorsun bebeğem seni seviyorum:16:
dün gece yine çağla çok uyandı:37:bide aglıyarak uyandı ki bugün sebebini ögrendik:8:
1 dişi daha patladı:8:toplamda 12 dişli canavar bir kızım var:)
ya bende merak ettim aynanın karşısına geçtim dişlerimi saydım:9:
27 tane dişim var:43:şimdi herkes dişlerini sayarsa şaşırmam:9:
Allahım geriye kalan 5 dişim nerde benim:14:
yaşlandıkça bunlar azalmaya devam ederse takma diş kullanırsam:53:ve takma dişlerimi gece yatmadan bardaga koyup yatarsam:53:
işlaaa hemen yaşlanmam:)

kızlar çağla hiç kimseye gitmiyo:50:kimsenin kucagında durmuyo ama uzaktan herkese gülümsüyo:86:
cerenim böyle degildi..neyse ben yine kıyaslamaya başladım:)
ha bide şu var eger biri kapıdan çıkıyosa hemen kucagına atlıyo:)kim olursa olsun farketmez herkese yapışıyo:)
neyse uykum geliii:24:dizim az kaldı 16. bölüme geldim:86:çok heycanlı:18:
3 bölüm kaldı bitiriyim daha çok girecem kk ya:kkk:
ben yatıyım biraxdan tekrar uyanacam:17:
iyi gecelerrrrr:24:

Ayyy hiç güleceğim yoktu üşenmedin gittin dişlerini mi saydın alemsin valla:1:
Ayrıca o 12 dişli canavarı yerim ben hadi gözün aydın darısı diğer dişlere olsun.
Beste de kimseye gitmez. Bunlar aynı gün doğdular ya huyları da birbirine benziyo:13:

Son düzenleme:
$kadir gecesi.webp

Rabbim tum dualarinizi kabul eylesin insallah..

Ey dost !!!!
Kul hakkı nedir bilirmisin ?
Allah yarına bırakır ....
Ama yanına bırakmaz.........
Rabbim bu dünyadan kimseyi kul hakkıyla göndermesin.aminn
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.nice kandillere inşallahhh amin yarabbim.

ramazanda 2 oldu evin tam karşısında lokma döküyolar hayrına
malum ev hali giyin çık oğlanı giydir canım istiyoo zor geliyor eşime diyom o gelene kadar
kalmıyor.az önce baktım gene dağıtıyorlar bu 3 etti gene eşimi aradım ben yetişemem dedi
yetti gari dedim hemen giyindik gittik
girdim sıraya 10 kişi felan var önde anam böyle şeylerde hiç kafam çalışmıyor millet
tencere tava poşet ne bulursa getirmiş 2 kişide lokma bitiyor bekle kızarsın
araaayadaa ambulans belediye otobüsü çöpçüsü güvenlikçisi polisi biz görevdeyiz alıp çıkalım
diyip girdiler velhasıl 5 dk iş 20 dk kurukta geçti ama bırakırmıyım dedim bana 2 kase koy
aldım lokmalarımı :) küçük birde yazı asmışlar filancanın ruhuna fatiha diye ben yeni gördüm
daha öncekilerde bişey yazmıyodu neyse allah kabul etsinn dedim duamı okudum lokmamı kaptım geldim:46::46:

canınız istemesin sol avcunuzu yalayın

ramazanda 2 oldu evin tam karşısında lokma döküyolar hayrına
malum ev hali giyin çık oğlanı giydir canım istiyoo zor geliyor eşime diyom o gelene kadar
kalmıyor.az önce baktım gene dağıtıyorlar bu 3 etti gene eşimi aradım ben yetişemem dedi
yetti gari dedim hemen giyindik gittik
girdim sıraya 10 kişi felan var önde anam böyle şeylerde hiç kafam çalışmıyor millet
tencere tava poşet ne bulursa getirmiş 2 kişide lokma bitiyor bekle kızarsın
araaayadaa ambulans belediye otobüsü çöpçüsü güvenlikçisi polisi biz görevdeyiz alıp çıkalım
diyip girdiler velhasıl 5 dk iş 20 dk kurukta geçti ama bırakırmıyım dedim bana 2 kase koy
aldım lokmalarımı :) küçük birde yazı asmışlar filancanın ruhuna fatiha diye ben yeni gördüm
daha öncekilerde bişey yazmıyodu neyse allah kabul etsinn dedim duamı okudum lokmamı kaptım geldim:46::46:

canınız istemesin sol avcunuzu yalayın

Iftarimi actim allah Kabul etsin ins hepimizin orucunu ve mutfakta bulasiklarimi hallettim kalan yemekleri paketleyip dolaba koydum simdi aldim cayimi yaninda da bugun aldigim bademli turtamla yudumluyorum her ne kadar lokma kadarda olmasa yinede idare eder hani :)) sanada afiyet olsun sekerim gozumuz yok valla :))

Oncelikle herkesin mubarek kadir gecesini kutluyorum. Su son gunlerdeki yasadigim yogunlugu ne siz sorun ne ben soyleyeyim.

Canlarim cok bosladim burayi ama keyfe degil.acayip bir maratonun icindeyim. Ramazan boyu kvlerdeydk karsida biliyorsunuz. dusunuyrm da Rabbimin bana nasip ettigi guzel seylerden biri de kv. Yani annem. Allah ona huzur saglik versin eksik etmesin yanibasimizdan. Cok iyi cok. Rahatim icin deli oluyor. Sevdigim seyleri yapip yapip yediriyor. Dert ortagim. Ve en iyi aarkadaşlar imdan biri de o cok sukur Rabbime.

Bu aksam eve kesin donus yaptik. Amma velakin burda son bulmuyor. Yarin bandirmaya ggidiyoruz. Tam bir hafta. Esimin ananesi teyze si vs. kv ile gidecez junior kayinlarim da olacak. belki son iki gun deniz macerasi yasariz erdekte. Ve pazartesi kolonoskopi olacm genel anestezi ile...en endise verici kismi bu.

Simdi hazirlanacak bir yigin esya var o kadar buyudu ki gozumde anlatamam. Yarin ogle gibi cikacz. Karsidan getirdiklrtimi de ayiklamam lazım. Biri bana yardim etsin.

Bandirma ile ilgili kaygilarim var. Kizimin duzeni. Yemesi icmesi uykusu hijyeni offf offf...

Is yeri de acayip bir tempoda. Su canimi sikan iki cadi vardi ya onlar kovuldu cok şükür benden bulmadilar. Onlarin pisliklerini temizliyorum. Biri de iceri borclanmis kimsenin haberi olmadan. Herkes gitti yine ben kaldim. ama cok isim var ya.neyse huzurum olsun da. Herkes herkesin ic yuzunu gormus oldu.. Bayramdan sonra yeni bir eleman bakiciz. Yalniz bu durumda eylulde almayi planladigim bir haftalik iznim suya dusebilir kizlar. Dua edin de su mubarek gecede cikabileyim. He bir de su kilolardan sonsuza kadar kurtulayim. Subhaneke dinimiz amin:))

Kendime yeni ciciler aldim.sacimi boyattim veee sacimi kut kestirdim. Son 10 yilimin en kisa saci ama herkes cok yakismis diyor. Iltifat iltifat ustune bu ara. Gunaha giriyor muyumdur diye cok korkuyorum ben ya. Yarin temizlik yaptirmam lqzim kuafore gidip kas biyik vd. ve kendime yeni bir klasik ayakkabi almam lazim ama ne ara alacam bilemiyorum.

Yarisim yani yaren nurumun maşallahi var. Cani.isterse yuruyor. Cok keyifci ama ya. Iyiyiz bu yazdan beri cok sukur. Banyoya bayiliyor cikmk istemiyor. Bicir bicir konusuyr kimi zaman kavga ediyor bizle oyuncaklarla. Telefonu alip alo yani avoo demesini ogrenmis biz gostermeden. Tekbir getiriyor resmen ezberlemis cok sukur.makamini cok iyi biliyor. Allahi avvah diye soyluyor ama cok tatli soyluyor.. Herseyi tekrar ediyor. Cok cadi oldu ya. Akillim su gun icinde o kadar özlem duyuyorum ki icim yaniyor resmen. Aksam anne deyip sarilmasi herseyi siliyor.

Yalniz 4 gundur sirtim kopuyor. Kuzumu cok kucagimda tasidim ondan olmali.

Simdilik bizden bu kadar.sanirim 45 dkdir buradayim. Dus Kahve molasi balkon serinlik iyi geldi.ve uykum geldi ama cok isss var cook... dus deyince baska sey gelmesin bendeniz 4 gundur regliyim malesef 11 gun gecikmeli geldi kendileri keske gelmeseydi ya tam tutabilseydim bari. Borclar biriktikce birikiyor.

Neyse oha falan demeyin.bir gelip bir geliyorum. Kizima denize gidersek bez niyetine alt mayolardan almistm onu giydiririm diyorum. Yalnız krem almadim ben ya. Onu danoradan aliriz artik bir ara konusuyordunuz. Su marka isimlerini paylasir misiniz bitkisel olanlarini?

Mayisin guzel annelerini ve onlarin mis kokulu evlatlarini cok ama cok opuyorum. Her gununuz nese ve huzur icinde gecsin. Bebislerimiz saglikli ve musmutlu olsunlar insallah. Bendeniz kacar...

Herkese hayirli geceler ve sahurlar tatli arkadaslarim benim...

tam evden çıkacağım...

param kalmamış...
Orhan Cemal sanırım, sehpada bulduğu tüm paramı evin görünmeyen yerlerine bırakmış...
cadde üstünden para çekerim diyerek kartlarımı arıyorum... dün akşam kullandığım çantada kalmış...
mecbur yürüyerek gidip geleceğim lab.a... hava çok sıcak ve ben zaman kaybetmemek için dolmuşa binmeye niyetlenmiştim...
üzerimde bek kuruşsuz laba. geliyorum. hani ölsem, sütümü örtmeye gazete alamayacaklar, o kadar parasızım...

lab.a geliyorum... o da nesi? anahtar bina kapısını açmıyor... yanlış kapı anahtarını takmışım anahtarlığa... yürüye yürüye güvenliğe gidiyorum ve kapıyı açtırıyorum...

üst katın anahtarını da almamışım... alt kattan girip 3 kat çıkacağım...

üst katın kapısı kitli olduğundan, içeri girsem de dışarı terasa çıkıp domatesleri sulayamayacağım...

neyse... birkaç işimi yapayım da gidip dua edeyim: Allah'ım sen işlerimi hayra çıkar :53:

Hani hep derler yaa yatagin sol tarafindan mi kalktin diye ...sizinkide oyle birsey gibi olmus sanki aslinda her kalktigimizda besmele cekerek gune baslasak ne iyi olurdu ama malasef bende hep unutuyorum soylemeyi ..chihiro hocam gecmis olsun umarim bir daha bu kadar aksilik yasamazsiniz..

Iftarimi actim allah Kabul etsin ins hepimizin orucunu ve mutfakta bulasiklarimi hallettim kalan yemekleri paketleyip dolaba koydum simdi aldim cayimi yaninda da bugun aldigim bademli turtamla yudumluyorum her ne kadar lokma kadarda olmasa yinede idare eder hani :)) sanada afiyet olsun sekerim gozumuz yok valla :))

sağol canım uzun uğraş sonrası bende lokmacıklarımı yedim :) keşke banada bademli turta verseydin :( bende lokma veriridim.
sanada afiyet olsun sen yaptıysan tarife açığım bilgine :)

Oncelikle herkesin mubarek kadir gecesini kutluyorum. Su son gunlerdeki yasadigim yogunlugu ne siz sorun ne ben soyleyeyim.

mesajınızın geri kalanını alıntı yapmayayım dedim, hani yerden tasarruf olsun diye :17: en önmeli kısmı alıntı yaptım.

azizim bu nasıl bir yorgunluktur ki, tam 1 sayfa mesaj yazabilmişsiniz :53: ben okurken yoruldum, gözlerim acımaya başladı :68: hayır, yaşlanmaya başladığımdan değil, mesaj gerçekten uzundu :51: gelelim bizim cevabımıza: (siz de bizimkini okuyunuz artıkın :34:)

-- saçlarınız için kutluyorum. ben de kestirmeyi düşünüyorum ama zaten kısalar, 3 numara mı yapsam diyorum hani entel bir hava versin babından :26: kına da yakarım ne güzel, kırmı kırmızı...

-- işyerinizdeki olayları esefle kınıyorum :20: hem bir sürü gıcıklık yapmışlar hem de içeri borçlanmışlar :19:(cehaletimi mazur görün ama "içeri borçlanmak" sanırım maaştan hariç para almak demek:26:) öyle yada böyle gitmişler ya, gerisi size vız gelir :46:

-- verdiğiniz kilolar için de ayrıcana kutluyorum, darısı bana ve Babyceren hanıma. fotolarda bizden daha büyük çıkıyor göbeklerimiz :9:

-- kv'niz hakkında söyledikleriniz ne güzel. umarız her gelin-kv böyle olur :16:herşey bir yana, eşinizi doğurup yetiştirip, sizin beğeneceğiniz hale getirmiş kadın dimi? ne bileyim, ben kv'mi görmeden sevmiştim. eşime bakıp "böyle efendi, monşer bir erkeği yetiştiren kadın, olsa olsa Belgin Dorukumsu biridir" diye düşünüyordum. nitekim kendisi aynen öyle çıktı. nur içinde yatsın :16:

-- bayram gezmenizi de ayrıcana kıskandım. keşke benim de ailemin bir kısmı deniz kenarında sulak bir yerlerde olsaydı da, ben de bayram niyetiyle dinlenme yüzü görseydim :14: Yaren Nur'un yemek-uyku düzeni hijyennini hiç dert etmeyin. kocaman oldular artık. acıkınca yemek verirsiniz, yorulunca uyutursunuz. Hijyene gelince, bağışıklık sistemleri artık yetişkin kadar güçlendi, havadan nem kapmazlar merak etmeyiniz :34: hayır ya, öyle çok kaygısız bir anne değilim. kaygı haklarımı gerekli yerlere harcıyorum diyelim şuna :17:

-- başka başka... hah, kolonoskopi... genel anestezi altında alınması çok güzel ama genel anestezi beni hep korkutan birşeydir :18:

mesajımı yeterince uzattığımı düşünüyorum :9: buyrun sıra sizde, okuyun bakalım buyrun :42:

selam nasılsınız kızlar:3:
ben dünden beridir sinir küpüyüm:37:bunun sebebi eşim olacak adam:19:
doktor çağlaya 2 tane ilaç yazmış biri ferrum digeride zincover..
ben sadece kan alınırken hastanedeydim,kan ve idrar sonuçlarını hep eşim doktora gösterdi ilaçlarıda o aldı..
eşime diyorum ki bu zincover ne neden doktor verdi bunu,bilmiyorum sormadım diyo:37:
neyse doktorun vardır bi bildigi diyerekten 2 gündür çocuga içiriyorum..
dün baktım ilaç poşetinde reçete var açtım baktım şok oldum:53:zincobest yazıyo:53:
evdeki ilaç zincover..eşime dedim bu ne farklı bi ilaç bu..bilmiyorum diyo..
deliye döndüm ya sen nasıl bakmassın aldıgın ilaca ya:47:eczane ne hakla başka birşey verir..
hemen eczaneyi aradım bütün sinirimi boşaltıyım ama kapatmışlar..
bu konuda ne kadar dikkatli oldugumu bile bile reçeteyle,eczacının verdigi ilaçları kontrol etmeden getirmiş deliye döndüm..
baya bi atıştık ki benim kocam haksızsa dahada üste çıkmaya çalışır dahada sinir oldum:47:
işte böyle dünden beridir limoniyiz:50:
haksızmıyım ya:19:
çaglada 2 gündür öksürmeye başladı off yaaa..birşeyi yoktu çocugun üşüttümü ne oldu..
yarın kontrole götürecem ordanda eczaneye geçecem demedik laf bırakmayacam:47:

mesajınızın geri kalanını alıntı yapmayayım dedim, hani yerden tasarruf olsun diye :17: en önmeli kısmı alıntı yaptım.

azizim bu nasıl bir yorgunluktur ki, tam 1 sayfa mesaj yazabilmişsiniz :53: ben okurken yoruldum, gözlerim acımaya başladı :68: hayır, yaşlanmaya başladığımdan değil, mesaj gerçekten uzundu :51: gelelim bizim cevabımıza: (siz de bizimkini okuyunuz artıkın :34:)

-- saçlarınız için kutluyorum. ben de kestirmeyi düşünüyorum ama zaten kısalar, 3 numara mı yapsam diyorum hani entel bir hava versin babından :26: kına da yakarım ne güzel, kırmı kırmızı...

-- işyerinizdeki olayları esefle kınıyorum :20: hem bir sürü gıcıklık yapmışlar hem de içeri borçlanmışlar :19:(cehaletimi mazur görün ama "içeri borçlanmak" sanırım maaştan hariç para almak demek:26:) öyle yada böyle gitmişler ya, gerisi size vız gelir :46:

-- verdiğiniz kilolar için de ayrıcana kutluyorum, darısı bana ve Babyceren hanıma. fotolarda bizden daha büyük çıkıyor göbeklerimiz :9:

-- kv'niz hakkında söyledikleriniz ne güzel. umarız her gelin-kv böyle olur :16:herşey bir yana, eşinizi doğurup yetiştirip, sizin beğeneceğiniz hale getirmiş kadın dimi? ne bileyim, ben kv'mi görmeden sevmiştim. eşime bakıp "böyle efendi, monşer bir erkeği yetiştiren kadın, olsa olsa Belgin Dorukumsu biridir" diye düşünüyordum. nitekim kendisi aynen öyle çıktı. nur içinde yatsın :16:

-- bayram gezmenizi de ayrıcana kıskandım. keşke benim de ailemin bir kısmı deniz kenarında sulak bir yerlerde olsaydı da, ben de bayram niyetiyle dinlenme yüzü görseydim :14: Yaren Nur'un yemek-uyku düzeni hijyennini hiç dert etmeyin. kocaman oldular artık. acıkınca yemek verirsiniz, yorulunca uyutursunuz. Hijyene gelince, bağışıklık sistemleri artık yetişkin kadar güçlendi, havadan nem kapmazlar merak etmeyiniz :34: hayır ya, öyle çok kaygısız bir anne değilim. kaygı haklarımı gerekli yerlere harcıyorum diyelim şuna :17:

-- başka başka... hah, kolonoskopi... genel anestezi altında alınması çok güzel ama genel anestezi beni hep korkutan birşeydir :18:

mesajımı yeterince uzattığımı düşünüyorum :9: buyrun sıra sizde, okuyun bakalım buyrun :42:

banada taş atmassan dayanamassın demi:33:
hem bi kere benim göbegim yok:27:aslında var ama yemek yiyince baya bi çıkıyo:)
elifin fotografında baya göbekli çıkmışım ama yeni yemek yemiştim kola içmiştim ondan yani:9:
istersen elife sor:1:

nagiş yine döktürmiüşsün cnm:)bitirene kadar yoruldum:)
saçlarını merak ettim bi foto koyarsın artık:34:bende kısa kestirmek istiyorum ama yakışmaz diye korkuyorum..
eminim sana yakışmıştır bi göreydik:)
kv deni tebrik ediyorum:46:ne güzel anlaşıyosunuz maşallah size:nazar:
kolonoskopi olacakmışsın:26:neden ben pek anlamam böyle şeylerden:17:
geçmiş olsun cnm...

ben sadece kan alınırken hastanedeydim,kan ve idrar sonuçlarını hep eşim doktora gösterdi ilaçlarıda o aldı..
eşime diyorum ki bu zincover ne neden doktor verdi bunu,bilmiyorum sormadım diyo:37:
dün baktım ilaç poşetinde reçete var açtım baktım şok oldum:53:zincobest yazıyo:53:
deliye döndüm ya sen nasıl bakmassın aldıgın ilaca ya:47:eczane ne hakla başka birşey verir..
bu konuda ne kadar dikkatli oldugumu bile bile reçeteyle,eczacının verdigi ilaçları kontrol etmeden getirmiş deliye döndüm..
baya bi atıştık ki benim kocam haksızsa dahada üste çıkmaya çalışır dahada sinir oldum:47:
çaglada 2 gündür öksürmeye başladı off yaaa..birşeyi yoktu çocugun üşüttümü ne oldu..

Cnm cok uzuldum ve kizmakta sonuna kadar haklisin niyahetinde bunlar bebek yanlis ilac mazallah cok sakincali olabilir off nedir bu beylerin sorunu anlamam neden dikkatsiz ve rahatlar bilemiyorum bir turlu...
Gecmis olsun ins minigimin oksurugu devam etmez ...Eczaciya benden de bir kac kelime say fazladan ok...

Canlarim cok bosladim burayi ama keyfe degil.acayip bir maratonun icindeyim. Ramazan boyu kvlerdeydk karsida biliyorsunuz. dusunuyrm da Rabbimin bana nasip ettigi guzel seylerden biri de kv. Yani annem. Allah ona huzur saglik versin eksik etmesin yanibasimizdan. Cok iyi cok. Rahatim icin deli oluyor. Sevdigim seyleri yapip yapip yediriyor. Dert ortagim. Ve en iyi aarkadaşlar imdan biri de o cok sukur Rabbime.

Bu aksam eve kesin donus yaptik. Amma velakin burda son bulmuyor. Yarin bandirmaya ggidiyoruz. Tam bir hafta. Esimin ananesi teyze si vs. kv ile gidecez junior kayinlarim da olacak. belki son iki gun deniz macerasi yasariz erdekte. Ve pazartesi kolonoskopi olacm genel anestezi ile...en endise verici kismi bu.

Simdi hazirlanacak bir yigin esya var o kadar buyudu ki gozumde anlatamam. Yarin ogle gibi cikacz. Karsidan getirdiklrtimi de ayiklamam lazım. Biri bana yardim etsin.

Bandirma ile ilgili kaygilarim var. Kizimin duzeni. Yemesi icmesi uykusu hijyeni offf offf...

Is yeri de acayip bir tempoda. Su canimi sikan iki cadi vardi ya onlar kovuldu cok şükür benden bulmadilar. Onlarin pisliklerini temizliyorum. Biri de iceri borclanmis kimsenin haberi olmadan. Herkes gitti yine ben kaldim. ama cok isim var ya.neyse huzurum olsun da. Herkes herkesin ic yuzunu gormus oldu.. Bayramdan sonra yeni bir eleman bakiciz. Yalniz bu durumda eylulde almayi planladigim bir haftalik iznim suya dusebilir kizlar. Dua edin de su mubarek gecede cikabileyim. He bir de su kilolardan sonsuza kadar kurtulayim. Subhaneke dinimiz amin:))

Kendime yeni ciciler aldim.sacimi boyattim veee sacimi kut kestirdim. Son 10 yilimin en kisa saci ama herkes cok yakismis diyor. Iltifat iltifat ustune bu ara. Gunaha giriyor muyumdur diye cok korkuyorum ben ya. Yarin temizlik yaptirmam lqzim kuafore gidip kas biyik vd. ve kendime yeni bir klasik ayakkabi almam lazim ama ne ara alacam bilemiyorum.

Yarisim yani yaren nurumun maşallahi var. Cani.isterse yuruyor. Cok keyifci ama ya. Iyiyiz bu yazdan beri cok sukur. Banyoya bayiliyor cikmk istemiyor. Bicir bicir konusuyr kimi zaman kavga ediyor bizle oyuncaklarla. Telefonu alip alo yani avoo demesini ogrenmis biz gostermeden. Tekbir getiriyor resmen ezberlemis cok sukur.makamini cok iyi biliyor. Allahi avvah diye soyluyor ama cok tatli soyluyor.. Herseyi tekrar ediyor. Cok cadi oldu ya. Akillim su gun icinde o kadar özlem duyuyorum ki icim yaniyor resmen. Aksam anne deyip sarilmasi herseyi siliyor.

Yalniz 4 gundur sirtim kopuyor. Kuzumu cok kucagimda tasidim ondan olmali.

Simdilik bizden bu kadar.sanirim 45 dkdir buradayim. Dus Kahve molasi balkon serinlik iyi geldi.ve uykum geldi ama cok isss var cook... dus deyince baska sey gelmesin bendeniz 4 gundur regliyim malesef 11 gun gecikmeli geldi kendileri keske gelmeseydi ya tam tutabilseydim bari. Borclar biriktikce birikiyor.

Neyse oha falan demeyin.bir gelip bir geliyorum. Kizima denize gidersek bez niyetine alt mayolardan almistm onu giydiririm diyorum. Yalnız krem almadim ben ya. Onu danoradan aliriz artik bir ara konusuyordunuz. Su marka isimlerini paylasir misiniz bitkisel olanlarini?

Mayisin guzel annelerini ve onlarin mis kokulu evlatlarini cok ama cok opuyorum. Her gununuz nese ve huzur icinde gecsin. Bebislerimiz saglikli ve musmutlu olsunlar insallah. Bendeniz kacar...

Herkese hayirli geceler ve sahurlar tatli arkadaslarim benim...

Himm demek bandirmaya gidiyorsunuz hic gitmedigim bir yer umarim cok guzel zamanlar gecirirsiniz cnm...
Pzt gunu olan randuvun ne icin di cnm gecmis olsun
Yeni sac modelinde hayirli olsun gule gule kullan eminimki cok yakismistir...
Yaren Nur umda cadi olmus ama yakisir annesi gizz dedinmi cadi olur zaten yalniz tatli cadi olurlar tek eksik bu :)) masallah guzelime dillenmis bicir bicir konusmaya baslamis rabbim onu hep korusun :nazar::nazar::nazar:

banada taş atmassan dayanamassın demi:33:
hem bi kere benim göbegim yok:27:aslında var ama yemek yiyince baya bi çıkıyo:)
elifin fotografında baya göbekli çıkmışım ama yeni yemek yemiştim kola içmiştim ondan yani:9:
istersen elife sor:1:

Ama olmazki simdi bende merak ettim Elifin fotografini bende istiyorum gormek pls..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:
inanmıyorum eger şu mesajımı bitirene kadar kimse yazmassa ilk defa sabah topigi açan ben olacam:))
benim bu saatte burda ne işim var:27:çünkü gece saat 1 buçukta uyuduk çocuklar hala yatıyo:)
ben uyandım:37:
gece o saate kadar lunaparktaydık..kolum çok fena açıyo..şu havada ters dönen kamikaze varya ben ona bindim:18:
7 sene önce izmirde binmiştim nasıl korkunç birşey oldugunu unutmuşum abim beni kandırdı yine bindim:43:
bagırmaktan sesim kısıldı:14:çok korktum çok:14:
öndeki demiri sıkmaktan kol kaslarımı yırttım:))
adrenalin yaşadım diyebiliriz ama bi daha asla binmem:19:2 çocugum var benim neyime adrenalin:)

kimsede yok:32:bugün pazartesi degilmi:26:yoksa ben rüyadamıyım:)
çocuklar uyansa daha kahvaltı yaptıracam sonra nikaha gidecez sonrada doktora..
çağla çok öksürmüyo ama neden böyle oldu anlamadım:50:
gündüz hiç öksrmüyo ama gece yatınca biraz öksürüyo..
bazen klimayı açıyorum ondanmı acaba off neyse inşallah ilerlemez önemli birşey degildir inş.
başka başkaaa:26:
sabah sabah pek yazmadıgım için aklıma yazacak birşeyde gelmiyyyyy:1:
en iyisi ben gidip çamaşır asıyım:10:
:54::54:

eşniize boşuna kızıyorsunuz azizim. adamcağızın bir suçu yok :51:

zincover ve zincobest aynı kapıya yani Zinc (çinko)ya çıkar. aralarındaki tek fark isimleri ve farklı firmaların ürünleri olmaları :51: eşdeğer olduklarından biri yoksa diğeri veriliyor.
hatta size tavsiyem ucuz olanını tercih ediniz zira pahalı olanların farkı genelde ambalajının cancanlı olması veya piyasaya yeni çıkıp, çok yeni birşeymiş gibi davranmalarıdır :51: nerden mi biliyorum? eşim bu konuyla alakalı bir kurulun üyesidir diyeyim :17:

kimsede yok:32:bugün pazartesi degilmi:26:yoksa ben rüyadamıyım:)
çocuklar uyansa daha kahvaltı yaptıracam sonra nikaha gidecez sonrada doktora..
çağla çok öksürmüyo ama neden böyle oldu anlamadım:50:
gündüz hiç öksrmüyo ama gece yatınca biraz öksürüyo..
bazen klimayı açıyorum ondanmı acaba off neyse inşallah ilerlemez önemli birşey degildir inş.
başka başkaaa:26:
sabah sabah pek yazmadıgım için aklıma yazacak birşeyde gelmiyyyyy:1:
en iyisi ben gidip çamaşır asıyım:10:
:54::54:

ooo cicim gene yoğunsun ne güzel hep aktivite hep aktivite .çağla öksürüyormuş kıyamam önemli değildir çabucak geçsin işallah.bizimde 1 haftadır burnumuz tıkalı ve akıyor asıl bu mevsim hastalık mevsimi çocuklar bi sıcak bi klima bi ceyeran yapıyor çarpılıyorlar.şurup için canıını sıkma chihiro79 arkadaşın dediği doğru içerik olarak aynılar.ama bende takıntılıyım ilaç konusunda eczacılar hemen içeril aynı bu veriyim diyor niye bu yokmu diyorum var diyor ee versene reçetede ne yazıyorsa o takıntılıyım sende dikkat et canım allah korusun onlarda insan hata olur bambaşka bişeyde verebilirdi

Back
X