Sağ ol tatlım paylaşımın için dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Selam anne hanımlar...Bu aralar davet edildiğim eş-dost-hısımları bu kez ben davet etmekle meşgulümyarın mübarek Kadir Gecesi...Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul eyler inşallah...Evlatlarımızı bize(tüm sevdiklerimizi)bizi de evlatlarımıza bağışlar inşallah...Geçmiş ve gelecek bütün günahlarımızı affeyler inşallah...AMİN.
İlkimcğim,kuzuncuğun için kreş düşündüğünü belirtmişsin,bununla ilgili biraz araştırma yapmıştım kendim için(Doğa için).Aslında kreş yaşı ideal olarak 3 tür.Şu an bizimkilerin dönemi oyun grubunu kapsıyor,özellikle psikodrama denilen anneyle beraber yapılan oyun grubu.Tabi bizler çalışan anneler olduğumuz için şu an için en azından yarım gün kreşe bırakmamız öneriliyor.Özellikle şu an oyun grubu evresinde oldukları için duyusal-motor evreden sosyal evreye geçtikleri bir dönemdeyiz ve ben duygusu bu evreden sonra daha bir gelişmeye başlıyor.Biliyorsun hemen her yerde kreşlerde hastalanmamak mümkün değil,doktorlar erken yaşta bağışıklığın güçlenmesi için kreşi tasvip ediyorlar.Ben gene de biraz daha beklemek istiyorum en azından kızım 2 yaşını devirsin diye düşünüyorum...
Hejarcığım çok geçmiş olsun canım,Aras Eymenin bir şeyciğinin olmayacağını tahmin etmiştim zaten,bazı doktorlar sırf tahlil-mr vb.yapmış olmak için bizleri bu şekilde endişelendirebiliyorlar.Doğa da henüz yürümeye başlamadı,kimisi erken kimsi bayağı geciktirebiliyor yürümeyi
Beybim Çağlaya da bolcana geçmiş olsun canım değerlerinin kalbin kadar temiz çıktığına sevindim doğrusu![]()
Çocuğu; eğitimsiz, hiç tanımadığım ve çocuğuma nasıl davranacağının garantisi olmayan birine bırakmaktansa kreşe bırakmak daha doğru geliyor bana. Hem yaşıtları olacak hem de farklı bir ortamda zaman geçirecek. Güvenilir bakıcısı olanlar için tabiki konuşmuyorum. Ama ben burada bulamadım, bulduklarım da hep kendi evlerinde bakmak istiyolar onu da ben kesinlikle istemiyorum. Ayy inşallah bütün bu tedirginliklerim geçer çok yıprandım.
Doğacığım için de hayırlısı ne ise o olsun öpüyorum kuzuyu ve seni

Utandırma kız beniçok sagol canımsınbende bir oh çektim valla..
ceviz veriyodum ama birkaç aydır ihmal ettimhatırlattıgın iyi oldu canım teşekkür ederim..
biz bu outletleri toplayıp ne yapsak acep:)benim eşimde bazen damarıma basıyo ama daha terlik yemedi:9
sende kıyma enişteye yazık kız
benim arkadaş bekarlıktan çok memnun hiç evlenmeye niyeti yok:)isteyeni çok laf aramızda güzelde kız:))duymasın hemen şımarıyo:)
görüyo tabi benim halimievlenmeye yanaşmıyo..ama ben ne yapıp edip onu evlendirecem
yaşasın kötülük
evet cnm kısmet çıktı ee bi düşünecez artıkbide bahsettigi kişi benden küçükmüş iyimi
genç koca buldum eheueheubenim herüff duymasın kulaklarımı çeker:18:
örgümü yaptırayımkız elbiseme uyarmıki çok spor kaçmazmı
elbiseme bakabilirsin resimlerimde siyah elbise:)daha önümde 3 dügün var hepsine onu giyecem
1.mişiştt sessiz ol cikirokko duymasın inan çok kıskanır
laf aramızda zaten beni çekemiyo
sende içimi rahatlattın sagol canım,o zaman ceren bu yıl anaokullu olacakhastalık konusu evet doğru geçen yılda okula gitmişti çok sık hastalanmıştı ki çağlaya bile bulaştırıyodu..ama evde oturması daha kötü,bütün gün ya tv izliyo yada pcde.hiç olmadı benim telefonumu alıyo oyun oynuyo
zaten yarım gün gidecek
demek annene talip gelmiş hemde 3 çocuklamaşallah ya annenin gençligide sana benziyosa tabi normal
fıstık gibisin annenin güzelligini almışssın canım arkadaşım![]()

Sen güzelsin ya ondan öyle görüyorsun bebeğem seni seviyorum

dün gece yine çağla çok uyandıbide aglıyarak uyandı ki bugün sebebini ögrendik
1 dişi daha patladıtoplamda 12 dişli canavar bir kızım var:)
ya bende merak ettim aynanın karşısına geçtim dişlerimi saydım
27 tane dişim varşimdi herkes dişlerini sayarsa şaşırmam
Allahım geriye kalan 5 dişim nerde benim
yaşlandıkça bunlar azalmaya devam ederse takma diş kullanırsamve takma dişlerimi gece yatmadan bardaga koyup yatarsam
işlaaa hemen yaşlanmam:)
kızlar çağla hiç kimseye gitmiyokimsenin kucagında durmuyo ama uzaktan herkese gülümsüyo:86:
cerenim böyle degildi..neyse ben yine kıyaslamaya başladım:)
ha bide şu var eger biri kapıdan çıkıyosa hemen kucagına atlıyo:)kim olursa olsun farketmez herkese yapışıyo:)
neyse uykum geliiidizim az kaldı 16. bölüme geldim:86:çok heycanlı:18:
3 bölüm kaldı bitiriyim daha çok girecem kk ya
ben yatıyım biraxdan tekrar uyanacam
iyi gecelerrrrr![]()
Ayyy hiç güleceğim yoktu üşenmedin gittin dişlerini mi saydın alemsin valla

Ayrıca o 12 dişli canavarı yerim ben hadi gözün aydın darısı diğer dişlere olsun.
Beste de kimseye gitmez. Bunlar aynı gün doğdular ya huyları da birbirine benziyo:13:
Son düzenleme: