ahh canım sorma kadın baya dertliymiş valla bende cok üzüldüm..Canim cok uzuldum komsu teyzeye.Izledinizmi bilmiyorum, su siralar kentin seker reklami surekli cikiyor,yasli bir dede kulede cocuklarini bekliyo vb. Ya 50 defa izlememe ragmen 51. De insan aglarmi,bogazim duyumleniyor,sip sip akiyor,artik reklam cikinca herkes gulerek bana bakiyoriki yil once vafat eden dedeme benziyo tuhaf oluyorum,simdide senin komsu teyze etkiledi beni,umarim evlatlari supriz yapar gelir.
bizde yaşlanınca böylemi olacaz çocuklarımızın yollarınımı gözleyecez

ah canım ya işin zormuşKizlar size birsey soyliyecegimama bana yuhhhh demeyin.Masal iki saattir ayagimda uyuyor, ayagim koptu kopacak:18: Ama bu defa benim sucum yok,uyutuyorum yatagina yatiriyorum 20 dk sonra uyaniyor, bakiyorum hala uykusu var ayagima koyuyorum,uyuduktan sonra iste sorun orda basliyor, yatigina biraktigim an uyanip agliyor,hemen takrar ayagimda salliyor uyutuyorum,biraktigim an oyle bende mecbur bir iki denemeden sonra tirsip ayagimdan indiremiyorum,sallamiyorum ama sadece oyle ayagimda yatiyor kipirdarsa cok hafif salliyorum ancak bu sekilde uzun uyuyor,cok yanlis biliyorum ama onunda benimde azicik dinlenmeye ihtiyacimiz var,bunu yapmadigimda 20 dk uyuyor.Sirf duzelir diye bir defaya dusurdum uykusunu ama yok arkadas.Biraz fazla ses var etrafta ondanmi bilmiyorum insallah evimize godince duzelir,bu sekilde dinleniyormuyum anlamiyorum.Her is kaliyor,e uyudugunda yapamazsam ne ara yapacam,hadi simdi ailemleyim pofffff![]()

2 yaşına dogru düzeldi umarım sende en kısa sürede bi çare bulursun..
sagol cicimHejaR canım çok sevindim gözün aydın sadece tembel bebeşin uğraştıracak annesini
BabyCeren canım seninde gözün aydın tahliller temiz çıkmış
komşu teyzeye içim burkuldu yazık işte insan yaşlanmaya görsün herkes aynı olmasada hayatın gerçeği
gene düğün düğün geziyonn sıcak topla saçını sıkı at kuruğu yap hafif bombeli sonra kuyruğunu gazete bugidi sosis hangisi varsa
orta kalınlıkta sar 4+5 saat kalsın saçına bağlı kolay şekil alırmı bilmem jöle sprey limon sür sararken hangisi varsa sonra çocukları giydir makyajını yap elbiseni giy saçını aç tabi at kuyruğu kalıcak ama dalgalı :) tavsiye ederim güzel oluyor hııı ütüye başla ama sakkın buharlaşma

yoksam siz akrabamısınız:)erkek olsak işimiz rahattı valla bi jöle sür çık git hazırsın

kadınların amma derdi var ya

ha bu arada saçıma ne jöle sürerim nede limon

seni yılın magduru ilan ediyorum:)))bu arada bizim evdeki elektrikli aletler grev yapıyor
grev yapmaları yetmedi işi buraktılar
önce şohben başı çekti iyi hadi yenisini aldık
sonra pc peşinden gitti 20 gün sonra hadi onuda aldık
geçen gün en son tv onlara katıldı 1 yıl olmadı yeşil noktacıklar çıkıyordu ara ara 50-100 bisürü servis aldı gitti
tel etmişler ön panel değişecek diye tamam dedik 10 gün sürermişşeee biz ne yapcaz dedikk 10 gün arada bayramda var
samsung firması 15 gün sürerse ve geçerse yerine geçici tv veriyormuş ee 10 günde kaldı sinir bozucu bu ay 2yıl olucak şimdi yaptırmazsak sonrası paralı olucak her türlü yapılacak ve her türlü tv siz kalıcaz eşim söylendi olurmu felan diye işinize gelise diyolar falanca yere mail atın atsak ne olucak maile cvp gelene kadar tv gelir zaten yazık ya insanı mağdur ediyolar 1500 tl den fazla parada verdik insan parasıyla mağdur oluyor .mağdurumda mağdurum bu tv siz 3.gün ama henüz gelip faturayı aalmadılar tamire başlanmadı off offf![]()
sizin elektrikli aletler aralarında anlaşmışlar ben sana söyliyim:)ortalıgı karıştıranda şofben haberin olsun

Hiç sorma canım ya önceden sayfalara yetişemezdik şimdi 2 günde ancak 1 sayfa ilerliyo.
Mayısın güzel hatunları nerelerdesiniz![]()
benide güzelden sayıyosan ben burdayım öretmenim

işlaa yok yazılmamışımdır:)ben seni sınıf örtmeni sanıyodum:26:nerden attıysam kafamda kurduysam bak şimdi çok şaşırdım:26:
bizim cadı cerenide sana yollasak fena olmaz bende sınıf anası olurdum:))
cerende 4 yaşında ve anaokuluna başlıyacak erkenmi canım ya yoksa iyimi bi akıl versene:44:
ceren hem yaşıtlarından uzun boylu hemde çabuk ögrenen bir çocuk..
birkaç kişiyede sordum erken degil dediler sen ne dersin örtmenim