• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok uzuldum komsu teyzeye.Izledinizmi bilmiyorum, su siralar kentin seker reklami surekli cikiyor,yasli bir dede kulede cocuklarini bekliyo vb. Ya 50 defa izlememe ragmen 51. De insan aglarmi,bogazim duyumleniyor,sip sip akiyor,artik reklam cikinca herkes gulerek bana bakiyor :17: iki yil once vafat eden dedeme benziyo tuhaf oluyorum,simdide senin komsu teyze etkiledi beni,umarim evlatlari supriz yapar gelir.
ahh canım sorma kadın baya dertliymiş valla bende cok üzüldüm..
bizde yaşlanınca böylemi olacaz çocuklarımızın yollarınımı gözleyecez:43:by kadar emek veriyoruz inşallah nankör olmazlar hayırlı evlat olsunlar..o reklamı gördüm bende duygulandım:43:
Kizlar size birsey soyliyecegimama bana yuhhhh demeyin.Masal iki saattir ayagimda uyuyor, ayagim koptu kopacak:18: Ama bu defa benim sucum yok,uyutuyorum yatagina yatiriyorum 20 dk sonra uyaniyor, bakiyorum hala uykusu var ayagima koyuyorum,uyuduktan sonra iste sorun orda basliyor, yatigina biraktigim an uyanip agliyor,hemen takrar ayagimda salliyor uyutuyorum,biraktigim an oyle bende mecbur bir iki denemeden sonra tirsip ayagimdan indiremiyorum,sallamiyorum ama sadece oyle ayagimda yatiyor kipirdarsa cok hafif salliyorum ancak bu sekilde uzun uyuyor,cok yanlis biliyorum ama onunda benimde azicik dinlenmeye ihtiyacimiz var,bunu yapmadigimda 20 dk uyuyor.Sirf duzelir diye bir defaya dusurdum uykusunu ama yok arkadas.Biraz fazla ses var etrafta ondanmi bilmiyorum insallah evimize godince duzelir,bu sekilde dinleniyormuyum anlamiyorum.Her is kaliyor,e uyudugunda yapamazsam ne ara yapacam,hadi simdi ailemleyim pofffff:17:
ah canım ya işin zormuş:ssz:dedigin gibi bende cerende böyleydim ayagımda sallamıyodum ama tahta bi beşigimiz vardı sürekli sallardım durdugum an gözlerini açardı sinir olurdum:ssz:o uyurken çogu zaman aglardım:ssz:
2 yaşına dogru düzeldi umarım sende en kısa sürede bi çare bulursun..
HejaR canım çok sevindim gözün aydın sadece tembel bebeşin uğraştıracak annesini

BabyCeren canım seninde gözün aydın tahliller temiz çıkmış
komşu teyzeye içim burkuldu yazık işte insan yaşlanmaya görsün herkes aynı olmasada hayatın gerçeği
gene düğün düğün geziyonn sıcak topla saçını sıkı at kuruğu yap hafif bombeli sonra kuyruğunu gazete bugidi sosis hangisi varsa
orta kalınlıkta sar 4+5 saat kalsın saçına bağlı kolay şekil alırmı bilmem jöle sprey limon sür sararken hangisi varsa sonra çocukları giydir makyajını yap elbiseni giy saçını aç tabi at kuyruğu kalıcak ama dalgalı :) tavsiye ederim güzel oluyor hııı ütüye başla ama sakkın buharlaşma
sagol cicim:54:kuaför hemen altımda indim sordum:1:o da senin gibi at kuyrugu yapalım diyo:26:
yoksam siz akrabamısınız:)erkek olsak işimiz rahattı valla bi jöle sür çık git hazırsın:ssz:
kadınların amma derdi var ya:ssz:elbiseydi saçtı makyajdı:ssz:pöfff
ha bu arada saçıma ne jöle sürerim nede limon:19:hiç sevmem:)vıcık vıcık:27:
bu arada bizim evdeki elektrikli aletler grev yapıyor
grev yapmaları yetmedi işi buraktılar
önce şohben başı çekti iyi hadi yenisini aldık
sonra pc peşinden gitti 20 gün sonra hadi onuda aldık
geçen gün en son tv onlara katıldı 1 yıl olmadı yeşil noktacıklar çıkıyordu ara ara 50-100 bisürü servis aldı gitti
tel etmişler ön panel değişecek diye tamam dedik 10 gün sürermişş:53::53: eee biz ne yapcaz dedikk 10 gün arada bayramda var
samsung firması 15 gün sürerse ve geçerse yerine geçici tv veriyormuş ee 10 günde kaldı sinir bozucu bu ay 2yıl olucak şimdi yaptırmazsak sonrası paralı olucak her türlü yapılacak ve her türlü tv siz kalıcaz eşim söylendi olurmu felan diye işinize gelise diyolar falanca yere mail atın atsak ne olucak maile cvp gelene kadar tv gelir zaten yazık ya insanı mağdur ediyolar 1500 tl den fazla parada verdik insan parasıyla mağdur oluyor .mağdurumda mağdurum bu tv siz 3.gün ama henüz gelip faturayı aalmadılar tamire başlanmadı off offf:43::43::43::43::43:
seni yılın magduru ilan ediyorum:)))
sizin elektrikli aletler aralarında anlaşmışlar ben sana söyliyim:)ortalıgı karıştıranda şofben haberin olsun:27:
Hiç sorma canım ya önceden sayfalara yetişemezdik şimdi 2 günde ancak 1 sayfa ilerliyo.
Mayısın güzel hatunları nerelerdesiniz:3:

benide güzelden sayıyosan ben burdayım öretmenim:3:
işlaa yok yazılmamışımdır:)ben seni sınıf örtmeni sanıyodum:26:nerden attıysam kafamda kurduysam bak şimdi çok şaşırdım:26:
bizim cadı cerenide sana yollasak fena olmaz bende sınıf anası olurdum:))
cerende 4 yaşında ve anaokuluna başlıyacak erkenmi canım ya yoksa iyimi bi akıl versene:44:
ceren hem yaşıtlarından uzun boylu hemde çabuk ögrenen bir çocuk..
birkaç kişiyede sordum erken degil dediler sen ne dersin örtmenim:17:

size dedikodu yapmaya geldim:)eşim çocukları aldı markete arkadaşının yanına gitti:8:
bende bulaşıkları yıkadım duj aldım hemen pcyi açtım:18:
tam yemek yiycez zır kapı çaldı:47:baktım benim kankişkom:53:daha gel yemek ye demeden sofraya oturdu
ne varsa sildi süpürdü cadı:47:bide kilo almışki sormayın:)hemde bekar:)))
dedim sen tam evde kaldın haberin olsun:27:
neyse boşverin bunları asıl mesele şu:89:
geçen cumartesi bu arkadaşla çarsıya çıkmıştık tek başımıza:32:
yolda bi bayanı gördü konuştu ben görmedim bile işim başımdan aşkın eve gidecem telaşım:10:
bayan dedigimde 50-55 yaşlarda..bugün arkadaşımı aramış beni ogluna istemiş:9:
arkadaşım şok olmuş:53:evli oldugumu söylemiş:27:
geldi bana bunları anlatıyo:)dedim ne kısmetimle oynuyon kız:1:
tövbe tövbe görüyomusunuz başıma geleni:37:
bizede gülmek için fırsat çıktı:)cikirokkonun dedigi gibi benimde koca seneye 40 yaşına girecek artık o da outlet sayılır:9:
çok güldük Allah seni ne yapmasın teyzee:52:arkadaşım bekar onu istesene:9:
amann neyse bende size anlatmassam dayanamam:86:dedikodu yapmassam durmamam:86:
benim uyuss x men bazen beni deliye döndürsede yinede seviyom bu adamı:94:
çocuklarına baglılıgı ilgisi yeter bana..
neyse ben kaçar :10:benim cadılar gelmeden biraz dizi izliyim:86:

Selam kizlar cok yorgunum,saat 6 da tlf geldi aksam oturmaya misafir gelecek diye.yemekmi yapiyim tatlimi yapiyim deliye dondum.hemen gullac yaptim ortaligi toparladim cok sukur daha yeni gittiler.biraz daha kalin sahuru birlikte yapalim dedim:))neyseki kalmadilar:)pcyi acmsk zor geldi tlfdan yaziyom sinir oldum:)
Caglanin idrar tahlili cok sukur temiz cikti,kanda temiz ama degerimiz biraz dusuk 10.7.dort ay once 11.1di:(daha once ferrum kullanmadim ama bu sefer kullanacam zaten 1 ay kullansak yetermis.istahsizlik sebebimiz sicak ve dismis..
Cok sukur diyelim..Allah dermansiz dert vermesin.mutlumunda dedigi gibi tavuk cigeri alip haslarim ins kisa surede degerimiz artar..anlatacak cok sey var hepinizi ozledim(sanki aylardir girmiyorum olsun yinede ozledim:))gecmisede bakiyim yatacam...

Cok sukur cnm sonuclarinizda birsey cikmamis bir ohh cektik valla beraberce :))

ceviz ver her gun bir tatli kasigi cnm demir icin iyi oldugunu duydum...kan icinde cok ideal yararlari saymakla bitmez...

size dedikodu yapmaya geldim:)eşim çocukları aldı markete arkadaşının yanına gitti:8:
tam yemek yiycez zır kapı çaldı:47:baktım benim kankişkom:53:daha gel yemek ye demeden sofraya oturdu
yolda bi bayanı gördü konuştu ben görmedim bile işim başımdan aşkın eve gidecem telaşım:10:
bizede gülmek için fırsat çıktı:)cikirokkonun dedigi gibi benimde koca seneye 40 yaşına girecek artık o da outlet sayılır:9:

Esi outlet olanlardan biride benim anacim ben senin gibi degilim daha cok negatifim kujum gibi terlik atsam bile az gelir galiba kicina tekme yiyecek yakinda :)) bizi izlemeye devam edim sekerlerim...

Masallah sana kismet cikmis demek valla hic sasirmadim :29:sende cok is var daha :))tas gibisin :54:senin fanin mi oldum ne :))
Sisman arkadasina deee keyfine baksin koca icin bogazdan olmaya degmez ama saglik icin olursa bak ona birsey diyemem :))

selam kızlar..
sonuçlarımız çıktı,çok şükür hiç birşeyi yokmuş kuzumun
3 tüp kan alındı demiştim,1 tam kan tahlili,1 i triot bezleri,diğeride kas enzimi için hepside çok iyi çıkmış
dr kontrol ederken çok ağladı oğlum nedense hiç yapmazdı böyle aslında
sonra dr yürümesine bakacaktı bizimki ağlayarak oturmak istedi adım atmak istemedi,dikde durmadı sanırım bundan korktu dr,sonra yanında adım attı bir kaç tane:ssz:
tahlil sonuçlarından sonra kan tahlili özellikle çok iyi çıkmış bir yetişkinin değerlerine yakın demiş:nazar:
gözlemleyin demiş,tembellikten yürümüyordur,cesaretlendirin yavaş yavaş başlayacaktır yürümeye demiş böyle işte
fizik tedaviyede gerek yok demiş şimdilik bakalım hayırlısı inşallah kuzum kendiliğinden yürürde ftedaviye gerek kalmaz
birde ailede geç yürüyen var mı diye her gittiğimizde soruyordu,bende anneme sormuştum benim kuzenim 2 yaşında yürümüş:53:
sordum dra ondan geçmi olabilir mi ki diye neden olmasın dedi..
sağlık olsunda ne zamn yürürse yürüsün artık dün çok korktuk,üzüldük,ağladık ama şükür herşey yolunda:34:

Benim oglumda halan yuruyemiyor ve son bir kac gundur biraktim kendi oglumu Aras Eymen i dusunur oldum oyle cok endiselisinki bizimde bundan etkilenmemiz zor ama dig er taraftanda belki olan bir durum icin bizleri de uyandirmis oluyorsun...cok sukur hersey yolundaymis rabbim dert gostermesin ins hicbir yavrumuza...

BabyCeren gözünaydınnn canım sana 3 vakte kadar kısmet çıkmış :46: ne güzel işte valla arkadaşında yememiş içmemiş
hem sofraya oturmuş hem haberi uçurmuş ayrıca teklifler çok normal fıstıkk gibisin bacımm.arkadaşınada öğle deme gız yazık hem erkek milleti için boğazından kesmeye deymez.hıııım ayrıca kuaförün kuyruk yapalım demiş ben vazgeçtimm güzel bi örgü yaptır üstten örgü olur toplu sekilde balık sırtı bi sürü sürü örgü sen beni dinle bacım

ahh canım sorma kadın baya dertliymiş valla bende cok üzüldüm..
bizde yaşlanınca böylemi olacaz çocuklarımızın yollarınımı gözleyecez:43:by kadar emek veriyoruz inşallah nankör olmazlar hayırlı evlat olsunlar..o reklamı gördüm bende duygulandım:43:

ah canım ya işin zormuş:ssz:dedigin gibi bende cerende böyleydim ayagımda sallamıyodum ama tahta bi beşigimiz vardı sürekli sallardım durdugum an gözlerini açardı sinir olurdum:ssz:o uyurken çogu zaman aglardım:ssz:
2 yaşına dogru düzeldi umarım sende en kısa sürede bi çare bulursun..

sagol cicim:54:kuaför hemen altımda indim sordum:1:o da senin gibi at kuyrugu yapalım diyo:26:
yoksam siz akrabamısınız:)erkek olsak işimiz rahattı valla bi jöle sür çık git hazırsın:ssz:
kadınların amma derdi var ya:ssz:elbiseydi saçtı makyajdı:ssz:pöfff
ha bu arada saçıma ne jöle sürerim nede limon:19:hiç sevmem:)vıcık vıcık:27:

seni yılın magduru ilan ediyorum:)))
sizin elektrikli aletler aralarında anlaşmışlar ben sana söyliyim:)ortalıgı karıştıranda şofben haberin olsun:27:

benide güzelden sayıyosan ben burdayım öretmenim:3:
işlaa yok yazılmamışımdır:)ben seni sınıf örtmeni sanıyodum:26:nerden attıysam kafamda kurduysam bak şimdi çok şaşırdım:26:
bizim cadı cerenide sana yollasak fena olmaz bende sınıf anası olurdum:))
cerende 4 yaşında ve anaokuluna başlıyacak erkenmi canım ya yoksa iyimi bi akıl versene:44:
ceren hem yaşıtlarından uzun boylu hemde çabuk ögrenen bir çocuk..
birkaç kişiyede sordum erken degil dediler sen ne dersin örtmenim:17:
Saymam mı hiç sen forumun 1.güzelisin bebeğem:16:
Yok canım hiç erken değil gönül rahatlığıyla verebilirsin. Emin ol evde olmasından çok daha verimli olacaktır.
Tek negatif yönü çok sık hastalanıyolar. Bi de eğer evdeysen çalışmayacaksan yarım gün göndermen daha iyi olur.

Aklıma annem geldi biz üç kardeşiz, üçümüz de varken annem incecik genç kız gibi, ona da eve görücü gelmişler. Evde üç çocuğu görünce şok olmuşlar tabii:53:
Sen de iki çocuk doğurmuşsun ama sanki sen doğurmamışsın bacım maşallah hem güzel hem manken gibisin:nazar:
Sana daha çok talip çıkar.

Son düzenleme:
Selam anne hanımlar...Bu aralar davet edildiğim eş-dost-hısımları bu kez ben davet etmekle meşgulüm:56:yarın mübarek Kadir Gecesi...Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul eyler inşallah...Evlatlarımızı bize(tüm sevdiklerimizi)bizi de evlatlarımıza bağışlar inşallah...Geçmiş ve gelecek bütün günahlarımızı affeyler inşallah...AMİN.

İlkimcğim,kuzuncuğun için kreş düşündüğünü belirtmişsin,bununla ilgili biraz araştırma yapmıştım kendim için(Doğa için).Aslında kreş yaşı ideal olarak 3 tür.Şu an bizimkilerin dönemi oyun grubunu kapsıyor,özellikle psikodrama denilen anneyle beraber yapılan oyun grubu.Tabi bizler çalışan anneler olduğumuz için şu an için en azından yarım gün kreşe bırakmamız öneriliyor.Özellikle şu an oyun grubu evresinde oldukları için duyusal-motor evreden sosyal evreye geçtikleri bir dönemdeyiz ve ben duygusu bu evreden sonra daha bir gelişmeye başlıyor.Biliyorsun hemen her yerde kreşlerde hastalanmamak mümkün değil,doktorlar erken yaşta bağışıklığın güçlenmesi için kreşi tasvip ediyorlar.Ben gene de biraz daha beklemek istiyorum en azından kızım 2 yaşını devirsin diye düşünüyorum...

Hejarcığım çok geçmiş olsun canım,Aras Eymenin bir şeyciğinin olmayacağını tahmin etmiştim zaten,bazı doktorlar sırf tahlil-mr vb.yapmış olmak için bizleri bu şekilde endişelendirebiliyorlar.Doğa da henüz yürümeye başlamadı,kimisi erken kimsi bayağı geciktirebiliyor yürümeyi:34:

Beybim Çağlaya da bolcana geçmiş olsun canım değerlerinin kalbin kadar temiz çıktığına sevindim doğrusu:16:

Kizlar size birsey soyliyecegimama bana yuhhhh demeyin.Masal iki saattir ayagimda uyuyor, ayagim koptu kopacak:18: Ama bu defa benim sucum yok,uyutuyorum yatagina yatiriyorum 20 dk sonra uyaniyor, bakiyorum hala uykusu var ayagima koyuyorum,uyuduktan sonra iste sorun orda basliyor, yatigina biraktigim an uyanip agliyor,hemen takrar ayagimda salliyor uyutuyorum,biraktigim an oyle bende mecbur bir iki denemeden sonra tirsip ayagimdan indiremiyorum,sallamiyorum ama sadece oyle ayagimda yatiyor kipirdarsa cok hafif salliyorum ancak bu sekilde uzun uyuyor,cok yanlis biliyorum ama onunda benimde azicik dinlenmeye ihtiyacimiz var,bunu yapmadigimda 20 dk uyuyor.Sirf duzelir diye bir defaya dusurdum uykusunu ama yok arkadas.Biraz fazla ses var etrafta ondanmi bilmiyorum insallah evimize godince duzelir,bu sekilde dinleniyormuyum anlamiyorum.Her is kaliyor,e uyudugunda yapamazsam ne ara yapacam,hadi simdi ailemleyim pofffff:17:

Tatlım sanki Doğayı anlatıyorsun:1:Tabi ben ayağımda sallamaktan vazgeçip çözümü tahta beşik alarak buldum.Uyuması için önce beşiğe koyup sallıyorum zaten hemen uyuyor sonrasında kendi yatağına alıyorum.TA:40::34:VSİYE OLUNUR.

Meleğim ne zamandır soracaktım,mahirciğimi camdan bakarken görünce aklıma geldi,biziö oğlan parka gidiyor mu hiç?yoksa benim mi gözümden kaçıyor,öyleyse afedersin tatlım...

Meleğim ne zamandır soracaktım,mahirciğimi camdan bakarken görünce aklıma geldi,biziö oğlan parka gidiyor mu hiç?yoksa benim mi gözümden kaçıyor,öyleyse afedersin tatlım...

Cnm parka gidiyoruz ama oruclu iken cok disari cikaramiyorum ne yalan soyluyum cok zor oluyor bir yere gittigimde dilim damagim yapismis nefes nefese eve atiyorum kendimi, cok olmasada arada bir cikariyorum ...yakin bir zamanda Elif arkadasi ile park sefalari oldu aslinda cok seviyor disarda olmayi ama yuruyemiyoruz daha bu yuzden yerde surunmek istiyor buda beni deli ediyor bacaklari acir diye endiseleniyorum ev gibi degil malum sert yerler cimlerin uzerinde bile dal bilmem bir suru sey oluyor anlayacagin yurumesini dort gozle bekliyorum o zaman daha cok keyifli olucaktir disari mecaralari...

Beybiiiiii,boşuna beybii demiyoruz baksanıza ,kısmetler almış başını gidiyo:1:
Beybim,meleğim siz geldiniz fekat bu kez benim gitmem gerek:31:
Sohbet abayağı şen olurdu oysaa:31:
Hadi çav bellalar:5::54:

Cok sukur cnm sonuclarinizda birsey cikmamis bir ohh cektik valla beraberce :))

ceviz ver her gun bir tatli kasigi cnm demir icin iyi oldugunu duydum...kan icinde cok ideal yararlari saymakla bitmez...
çok sagol canımsın:16:bende bir oh çektim valla..
ceviz veriyodum ama birkaç aydır ihmal ettim:17:hatırlattıgın iyi oldu canım teşekkür ederim..
Esi outlet olanlardan biride benim anacim ben senin gibi degilim daha cok negatifim kujum gibi terlik atsam bile az gelir galiba kicina tekme yiyecek yakinda :)) bizi izlemeye devam edim sekerlerim...

Masallah sana kismet cikmis demek valla hic sasirmadim :29:sende cok is var daha :))tas gibisin :54:senin fanin mi oldum ne :))
Sisman arkadasina deee keyfine baksin koca icin bogazdan olmaya degmez ama saglik icin olursa bak ona birsey diyemem :))
biz bu outletleri toplayıp ne yapsak acep:)benim eşimde bazen damarıma basıyo ama daha terlik yemedi:9
sende kıyma enişteye yazık kız:17:
benim arkadaş bekarlıktan çok memnun hiç evlenmeye niyeti yok:)isteyeni çok laf aramızda güzelde kız:))duymasın hemen şımarıyo:)
görüyo tabi benim halimi:37:evlenmeye yanaşmıyo..ama ben ne yapıp edip onu evlendirecem:27:
yaşasın kötülük:27:
BabyCeren gözünaydınnn canım sana 3 vakte kadar kısmet çıkmış :46: ne güzel işte valla arkadaşında yememiş içmemiş
hem sofraya oturmuş hem haberi uçurmuş ayrıca teklifler çok normal fıstıkk gibisin bacımm.arkadaşınada öğle deme gız yazık hem erkek milleti için boğazından kesmeye deymez.hıııım ayrıca kuaförün kuyruk yapalım demiş ben vazgeçtimm güzel bi örgü yaptır üstten örgü olur toplu sekilde balık sırtı bi sürü sürü örgü sen beni dinle bacım
evet cnm kısmet çıktı ee bi düşünecez artık:1:bide bahsettigi kişi benden küçükmüş iyimi:1:
genç koca buldum eheueheu:9:benim herüff duymasın kulaklarımı çeker:18:
örgümü yaptırayım:53:kız elbiseme uyarmıki çok spor kaçmazmı:53:
elbiseme bakabilirsin resimlerimde siyah elbise:)daha önümde 3 dügün var hepsine onu giyecem:9:
Saymam mı hiç sen forumun 1.güzelisin bebeğem:16:
Yok canım hiç erken değil gönül rahatlığıyla verebilirsin. Emin ol evde olmasından çok daha verimli olacaktır.
Tek negatif yönü çok sık hastalanıyolar. Bi de eğer evdeysen çalışmayacaksan yarım gün göndermen daha iyi olur.

Aklıma annem geldi biz üç kardeşiz, üçümüz de varken annem incecik genç kız gibi, ona da eve görücü gelmişler. Evde üç çocuğu görünce şok olmuşlar tabii:53:
Sen de iki çocuk doğurmuşsun ama sanki sen doğurmamışsın bacım maşallah hem güzel hem manken gibisin:nazar:
Sana daha çok talip çıkar.

1.mi:1:şiştt sessiz ol cikirokko duymasın inan çok kıskanır:9:laf aramızda zaten beni çekemiyo:9:
sende içimi rahatlattın sagol canım,o zaman ceren bu yıl anaokullu olacak:8:hastalık konusu evet doğru geçen yılda okula gitmişti çok sık hastalanmıştı ki çağlaya bile bulaştırıyodu..ama evde oturması daha kötü,bütün gün ya tv izliyo yada pcde.hiç olmadı benim telefonumu alıyo oyun oynuyo:37:zaten yarım gün gidecek:34:

demek annene talip gelmiş hemde 3 çocukla:53:maşallah ya annenin gençligide sana benziyosa tabi normal:34:
fıstık gibisin annenin güzelligini almışssın canım arkadaşım:54:

Beybiiiiii,boşuna beybii demiyoruz baksanıza ,kısmetler almış başını gidiyo:1:
Beybim,meleğim siz geldiniz fekat bu kez benim gitmem gerek:31:
Sohbet abayağı şen olurdu oysaa:31:
Hadi çav bellalar:5::54:

ya ama nereye:31:
off offf:31:
tamam canım git yat valla bende gidecem bu gece kesin sahura kalkmam lazım:17:
zaten birkaç gündür boşa koymuşum :17:Allahım sen affet..
gece eşimi sahura kaldırmassam kesin beni öldürecek:17:
bu doğaya:54:bu da sana şekerim:54:

çok sagol canımsın:16:bende bir oh çektim valla..
ceviz veriyodum ama birkaç aydır ihmal ettim:17:hatırlattıgın iyi oldu canım teşekkür ederim..

biz bu outletleri toplayıp ne yapsak acep:)benim eşimde bazen damarıma basıyo ama daha terlik yemedi:9
sende kıyma enişteye yazık kız:17:
benim arkadaş bekarlıktan çok memnun hiç evlenmeye niyeti yok:)isteyeni çok laf aramızda güzelde kız:))duymasın hemen şımarıyo:)
görüyo tabi benim halimi:37:evlenmeye yanaşmıyo..ama ben ne yapıp edip onu evlendirecem:27:
yaşasın kötülük:27:

Ayy yazik gizz kiyma guzel arkadasina bosver evlenmesin ben valla cok pismanim ah ah ah...:26:

dün gece yine çağla çok uyandı:37:bide aglıyarak uyandı ki bugün sebebini ögrendik:8:
1 dişi daha patladı:8:toplamda 12 dişli canavar bir kızım var:)
ya bende merak ettim aynanın karşısına geçtim dişlerimi saydım:9:
27 tane dişim var:43:şimdi herkes dişlerini sayarsa şaşırmam:9:
Allahım geriye kalan 5 dişim nerde benim:14:
yaşlandıkça bunlar azalmaya devam ederse takma diş kullanırsam:53:ve takma dişlerimi gece yatmadan bardaga koyup yatarsam:53:
işlaaa hemen yaşlanmam:)

kızlar çağla hiç kimseye gitmiyo:50:kimsenin kucagında durmuyo ama uzaktan herkese gülümsüyo:86:
cerenim böyle degildi..neyse ben yine kıyaslamaya başladım:)
ha bide şu var eger biri kapıdan çıkıyosa hemen kucagına atlıyo:)kim olursa olsun farketmez herkese yapışıyo:)
neyse uykum geliii:24:dizim az kaldı 16. bölüme geldim:86:çok heycanlı:18:
3 bölüm kaldı bitiriyim daha çok girecem kk ya:kkk:
ben yatıyım biraxdan tekrar uyanacam:17:
iyi gecelerrrrr:24:

Ayy yazik gizz kiyma guzel arkadasina bosver evlenmesin ben valla cok pismanim ah ah ah...:26:

öyle deme kızarım:20:evlenmesen mahir nerden olacaktı dimi ama bak oğluna şükret Allah a:16:
gün dogmadan neler dogar unutma canım herşey düzene girecek ben buna inanıyorum lütfen sende inan..
bu aralar hepimiz çok gerginiz sebebide çocuklarımızın bizi çok yorması..bazen en ufak bir lafa bile tahammül edemiyoruz
çünkü stersliyiz..ama zaman geçtikçe bu minnoşlar büyüdükçe evlerimiz daha şenlenecek daha huzurlu olacak..çünkü biz daha az
yorulacaz eşlerimizlede daha çok vakit geçirip daha mutlu olacaz:16:
Allahım herkesin yuvasına huzur,mutluluk,saglık versin yarebbim..
şu mübarek gecede seninde yuvana huzur,neşe diliyorum canım arkadaşım..
ki öyle olacak herşey düzelecek yürekten diliyorum:54:
senide çok seviyorum:77:

öyle deme kızarım:20:evlenmesen mahir nerden olacaktı dimi ama bak oğluna şükret Allah a:16:
gün dogmadan neler dogar unutma canım herşey düzene girecek ben buna inanıyorum lütfen sende inan..
bu aralar hepimiz çok gerginiz sebebide çocuklarımızın bizi çok yorması..bazen en ufak bir lafa bile tahammül edemiyoruz
çünkü stersliyiz..ama zaman geçtikçe bu minnoşlar büyüdükçe evlerimiz daha şenlenecek daha huzurlu olacak..çünkü biz daha az
yorulacaz eşlerimizlede daha çok vakit geçirip daha mutlu olacaz:16:
Allahım herkesin yuvasına huzur,mutluluk,saglık versin yarebbim..
şu mübarek gecede seninde yuvana huzur,neşe diliyorum canım arkadaşım..
ki öyle olacak herşey düzelecek yürekten diliyorum:54:
senide çok seviyorum:77:

Mahirimden pisman degilim ama ne biliyim cnm artik dayanacak gucumde kalmadi bizim sikintilar Mahir daha dogmadan ben hamile iken basladi bu yuzden ona endeslemekte istemiyorum off ins duzelir ama cok umutlu degilim malaseff
Guzel duana cok icten amin didim haberin ola hemi...
Bende bende seviyom:46::116::13::29::29::118:

tam evden çıkacağım...

param kalmamış...
Orhan Cemal sanırım, sehpada bulduğu tüm paramı evin görünmeyen yerlerine bırakmış...
cadde üstünden para çekerim diyerek kartlarımı arıyorum... dün akşam kullandığım çantada kalmış...
mecbur yürüyerek gidip geleceğim lab.a... hava çok sıcak ve ben zaman kaybetmemek için dolmuşa binmeye niyetlenmiştim...
üzerimde bek kuruşsuz laba. geliyorum. hani ölsem, sütümü örtmeye gazete alamayacaklar, o kadar parasızım...

lab.a geliyorum... o da nesi? anahtar bina kapısını açmıyor... yanlış kapı anahtarını takmışım anahtarlığa... yürüye yürüye güvenliğe gidiyorum ve kapıyı açtırıyorum...

üst katın anahtarını da almamışım... alt kattan girip 3 kat çıkacağım...

üst katın kapısı kitli olduğundan, içeri girsem de dışarı terasa çıkıp domatesleri sulayamayacağım...

neyse... birkaç işimi yapayım da gidip dua edeyim: Allah'ım sen işlerimi hayra çıkar :53:

dün akşam ufak bir yerde yemek yedik. bizimle yemek yiyen ama bebeği huzursuz bir bayanla tanıştım.

oğlu nisan doğumlu...
gözleri renkli...
adı kayra...

Turuncu hanım yoksa Ankara'ya mı geldiniiiiizzz :52:

Back
X