2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çağla seni kojaman öpmüş teyzesi:54:

bitti bitti çok şükür dizim bitti:))
şu baryamda geçsin her gece senleyim melegim:)ama baryamdan sonra:9:

hay Allah ne oldu canım ya:26:neyse takma inşallah hemen barışırsınız cnm..
sizede iyi baryamlarrr:3:

amin cnm..iyi baryamlarrrrr:3:

canişkom sanada çoookkkk güzel baryam diliyorum ailecek çok eglenin inş:3:

merhaba hatuncuk:))
taşınmışsın gözümüz aydın evin mis gibidir valla canım çekti:)
sizede mutlu baryamlarrrr:3:

iyi baryamlarrrrr:3:

hoşgeldin şekerim biraz kendinden bahsedermisin:)
boy,kilo,yaş*,göz rengi,saç rengi*,kaç yıllık evlisin*,ne iş yapıyosun*

not:* bu işareti gördügünüz yerleri boş bırakamassınız:47:
taze kana ihtiyacımız vardı işlaaaa güzel paylaşımlar yaparız hoşgeldinnnn:24:

canım yaş olarak sizlerden büyüğüm galiba 40 yaşına girdim. ilk bebeğim 20 yıllık evliim ama çocuk yapmayı düşünmedik. şimdi 2yıldır buraya yerleşimce yapalım dedik. türkiyede cerrahpaşada hemşireydim. burda şimdilik çalışmıyorum.sonra düşünüyorum tabii. kızımı kreşe verebilirsem... başka soru...

Herkese mutlu bayramlar diliyorum..
Dün Ankaradan abimler geldi,bayramda bizdeler.Dolayısıyla şu aralar meşgulüm...
Meleğim,üzme tatlı canını.Öğrenmek isterim nedenini.
Azraece,sen de üzme tatlı canını,şeker tadında geçer inşallah bayramınız..
Bayramdan sonraki pazartesi İzmire yolculuk var...
Hoşça ve sağlıkla kalın.Öptüm şeker kuzularınızı...

canım yaş olarak sizlerden büyüğüm galiba 40 yaşına girdim. ilk bebeğim 20 yıllık evliim ama çocuk yapmayı düşünmedik. şimdi 2yıldır buraya yerleşimce yapalım dedik. türkiyede cerrahpaşada hemşireydim. burda şimdilik çalışmıyorum.sonra düşünüyorum tabii. kızımı kreşe verebilirsem... başka soru...

hosgeldin canım :42:

merhaba bende 2012 mayıs annesiyim. sizleri takip ediyorum. katılayım içerden yazayım dedim. şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu arada ben almanyada yaşıyorum. minyatür bir kızım var. gerçi öyle diyince herkes kızıyor ama biraz narin benim kızım.

Hosgeldin cnm demek almanyadasin bana yakin sayilirsin senle belki ilerde bulusma duzenleyebiliriz ne dersin :)) cok cabuk oldu dimi hayirlisi artik nasip kismet diyelim...
minyatur kizinlada tanismak cok arzu ediyorum ins resimlerini de goruruz yakin zaman icinde..

Cnm arkadasim Pinarda bana olan ilgin ve destegin yeter cok opuyoruz bizde seni hatta Mahir teyzesinin ellerinden opuyormus oyle diyoo :))

Bizde senin ve ailenin ramazan bayramini en guzel dileklerimizle kutluyoruz ..
Gozun aydin cnm Abinle guzel bayram gecirmeniz dilegiyle...

yarınn bayrammmmm erken kalkın çocuklarrrrrr:24:
giyelim en güzel cicileriiiiiiiiiiii:24:
yarın baryammmmm:119::119:
bende şimdiden herkesin baryamını kutluyorum:54:
ne ciciler aldınız kendinize:34:
benim moralim bozuk sebebide annem..neyse anlatıp bayram neşenizi bozmıycam..
her iyi günlerde bir sorun çıkarmassa olmaz:50:yarın düğün var yine yaptı yapacagını..
neyse sustummm:30:
bende baryamda giremeyebilirim ben de yogunum yani:)
görüşürüz:54:
mutlu ve neşeli kalın..

Seninde seninde kutlu olsun cnm...
Bak ben bayramda hic mesgul degilim hatta suan ev gocmus durumda ve hicte duzeltmeye niyetim yok saldim cayiri mevlam kayira modundayim ...yaptiklarim arasinda telefonumun alarmini 3:00 de idi hemen onu kapattim malum sahura kalkma yok artik rabbim yanlis anlamasin ama oruc bittigine cok sukrediyorum bana cok agir geldi normalde cok rahat tutan biri olmama ragmen bu oglanla cok zor oldu ins mukavati buyuk olur...

Anneler her zaman haklidir deyip takma cnm...he deeee gec kirma minik annenin kalbini ..biliyorum soylemesi kolay diyeceksin ama inan annelerin yeri bir baska...

tadımız hiçbir zaman bozulmasın inş...ama her evde oluyor bazen yapacak bişe yok...inş şöle bayramda tatlı yitip tatlı tatlı konuşursunuz hem gurbet ellerde birbirinizden başka kiminiz var dimi size destek olacak...gelir geçer düzelir meleğim...hepimiz aynıyız.

Sagol cnm hakkimizda ne hayirli ne ise o olsun artik...tek dusundugum yavrum Mahir ona zarar vermeme Adina elimden geleni yapmaya calisiyorum...

Dualariniza bizide katmayi unutmuyin olurmu:34:

Sevgiyle
Sevdiklerinizle
gecireceginiz
nice Bayramlar dilegiyle...
Ramazan Bayraminiz Hayirli olsun

bayram şekerlerim ece ilk ev baklavasını parmaklarını yalaya yalaya yedi:)) sağlıklı beslenme çizgimizden kaydık anlıyacağınız:)) herkes iyidir inşallah öpüyorum

zeynepcim şafak en geç 5 diyorum heyecanla bekliyorum:))

Eveeet insallah bir aksilik cikmazsa Ece kizi minciklayabilecegim:)

Herkese hayirli bayramlar arkadaslar
Esimin memleketindeyiz hava oyle serin ki Omer cok rahat etti ve ben duzeni bozulur diye cekinirken daha duzenli uyumaya basladi
Sicagi dogdu dogali sevmiyordu kuzum burasi ona iyi geldi

2gundur salyalarimiz fora
Surekli hşşşş diye bir sesle tukuruklerini toparlamaya calisiyor:)
4disimiz var ve gayet isirganiz ust dislerimiz uzerindeki zar gibi deri parcasiyla 3.ayina girerek rekora kosuyor:)
Kesin tatilde cikacak kesinnn

Firsat buldukca giriyordum fakat pek yazamiyordum tatilde de teknoloji yasagi koyduk kendimize gizli yaziyorum su an:)

Hepinizi opuyorum hoscakalinnn

bayram şekerlerim ece ilk ev baklavasını parmaklarını yalaya yalaya yedi:)) sağlıklı beslenme çizgimizden kaydık anlıyacağınız:)) herkes iyidir inşallah öpüyorum

Afiyet olsun sekerime zaten cok datlu idi simdi daha bir tatlilasmistir Ece...onuda biz yiyelim yalaya yalaya olmazmi...zaten bir baklava bile yiyemedim nasil bayramsa artik...garip kaldik yaw..

Oyy baby gelmis hosgeldin cnm nasil geciyor bayram...dugun nasil oldu ...kizlar nasil ...annecin nasil...opuyorum teyzemizin ellerinden slm ilet olurmu...

selammmmmm iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr:119:
fırsat bulmuşken bi girip bakayım dediim tahmin ettigim gibi kimseler gelmemiş:51:
melegim altta ismini gördüm meraba cnm nasılsın:54:mahir nasıl..
biz dün dügün telaşındaydık çok şükür bitti gitti..üstümden bi yük daha kalktı..haftaya eşimin kuzeni evleniyo:37:
valla bıktım saç yaptır makyaj pöfff:37:
bide geçen yıl bi arkadaşın dügününe gitmiştik duydukki boşanmışlar:26:çok üzüldüm bide biz onlara çeyrek takmıştık:26:
acaba geri verirlermi:)yani bu kadar çabuk boşanacaklarını bilsek takmazdık:27:
haklarına hayırlısı olsun ne diyelim Allah tan çocuk falan yok..
bugünde akraba ziyareti yaptık çok yoruldum:14:eve geldik yemek yok:14:aç kaldık:14:
tavuk döneri yedik:56:çağlada yedi:)çok begendi..mis gibi yemek yapıyorum yemiyo,ama tavuk dönerine bayıldı:)
yarına 4 kapımız kaldı onlarıda bitirdikmi rahatız:51:pazar günüde ben misafir agırlarım:14:
mecburrrrr:14:
çağlada cerende çok iyi ellerinizden öpüyolar bayram harçlıklarını bana verecekmişsiniz haberiniz olsun:))
altın,dolar,euro kabul edilir:)bozuk yoksa sorun degil bozarız:1:
şimdilik bu kadar ha bide yarına aç kalmayalım diye şimdiden sarma sardım hemde etli:))
neyse ben kaçar kocamla sohpet edecem yine küstü bana:37:
bu adamda yaşlandıkça bi tuhaflaşıyo:27:
neyse neyse diyorum hala yazıyorum:)ben gittim:10::10:

Oyy baby gelmis hosgeldin cnm nasil geciyor bayram...dugun nasil oldu ...kizlar nasil ...annecin nasil...opuyorum teyzemizin ellerinden slm ilet olurmu...

melegim hoşbulduk canım:54:kaçoyodum ama sana yazmadan olmaz:34:
düğün çok güzeldi herkes bana ve elbiseme bayıldı..şu elbiseyi 1 defa daha giyecem yeter bıktım valla:9:
neyseki düğünlere gelenler aynı kişiler degil:)yoksa adım çıkacak:))
kızlar iyiler ceren hanım dün kuafördeydi:)çağla abiyesini giydi ortada döktürdü:)
annemi hiç sorma dün beni öldürecekti:))dedimki saat 7 de hazır ol seni alacaz,sen teyzesin geç gidersen ayıp dedik..
annem normalde hep geç kalır aksilik bu ya annem 7 de hazır ama ben hala kufördeydim:27:
1 saat beni bekledi nerdeyse saçımı başımı yolacaktı:9:biraz kendimi acındırdımda dayak yemekten kurtuldum:)))
dedim 2 çocuk var ancak yetişemiyorum falan filann sustuu:))
işte böyle canım:1:
ay çok dedikodu yapasım var ama benim x menle bir şey konuşmam lazım:37:
yine koltukta uyumadan hemen dırdıra başlamam lazım:1:görüşürüz cnm:54:
buda mahirime:54:

Son düzenleme:
düğün çok güzeldi herkes bana ve elbiseme bayıldı..şu elbiseyi 1 defa daha giyecem yeter bıktım valla:9:
kızlar iyiler ceren hanım dün kuafördeydi:)çağla abiyesini giydi ortada döktürdü:)
annemi hiç sorma dün beni öldürecekti:))dedimki saat 7 de hazır ol seni alacaz,sen teyzesin geç gidersen ayıp dedik..
annem normalde hep geç kalır aksilik bu ya annem 7 de hazır ama ben hala kufördeydim:27:
1 saat beni bekledi nerdeyse saçımı başımı yolacaktı:9:biraz kendimi acındırdımda dayak yemekten kurtuldum:)))

Tamam cnm sen x man ile konus beni bulacagin yeri biliyorsun zaten :)):24::24::24::24::24:
Benimde cok konusasim var ama su bayramda bir bitsin bakalim konusuruz...

günaydın arkadaşlarım ve tatlı yavrularım
bugün saat 17:00 da yola açıkıyoruz kısmetse memlekete
inşallah sorunsuz bir yolculuk geçiririz arabayla gidicez yaklaşık 16 saat sürer
2 hafta yokuz,sizi çok özlicez oğlumla,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun sizi ve bebelerinizi öperiz en kocamanından
kızlar bu arada bişey söylemek isterim,ben oğlumu yürüyemiyor diye değil kontrol amaçlı götürmüştüm dr a
birde çoğunuzun bebişleri yürümese bile tutunup kalkıyor,adımlarını atıyor,sıralıyor
benim oğlum hiç tutunup kalkmadı sıralamada yok daha yeni yeni canı isterse adım atıyor
neyse hayırlı zamanda yürüsün bütün yavrucaklar
anne zeyno nerelerdesin bacım numaran silinmiş arıyamıyorum ara beni özledim:23:
iyi bayramlar güzellikler:54:
işla tatilin güzel geçer bacım :16:

iyi bayramlar erken gelin emi :5:

Ben geldiiiiim:66:
Selam güzel anneler:3:tatlı anneler:3:mutlu anneler:3:
Nasılsınız iyi misiniz:16:
Bizim işler; bayrama gideceğiz ve bir daha dönmeyeceğiz gibi yoğun yoğun yoğun:37:
Her özel günlerde aynı şey oluyor,özel sektörün cilvesiymiş:117:cilvesine tüküreyim:63:
Neyseki bugüden sonra (pazartesiyide birleştirdim kafamda) güzel bir tatil yapıcaz inşallah:8:
Bayramda Çanakkale'ye yolu düşeni beklerim:42:
Kızım iyi çok şükür teyzeleri ellerinizden öper:54:Babası evde el öpmeye çalıştırıyor akşamları:9:
Bayramda amcalarını yoldurucak kesin:9:Eee adam haklı 8 yeğenine her bayram para mı dayanır:9:
şimdi sıra bizde:27:
Mira bildiğiniz üzere yada bilmeyenler varsa diye en son menenjit aşısının 2.dozunu oldu,hedefte aşı yok şimdilik:94:
Tuvalet konusunda(kaka) kayda değer gelişmeler var kızlar:nazar:,kimin erken kimin geç söyleceği belli olmaz, daha erken demeyin ve bence bebeklerinize bayram hediyesi olarak lazımlık alın,,şimdikiler çok akıllı çok çabuk öğreniyorlar mutlu demişti dersiniz:23: Macunsuz diş fırçalamayı da adet edindi minnoşum,,oyun sanıyor tabi ama olsun önemli:nazar:
Buraya giremeyince yazamayınca kendimi bi kötü hissediyorum ki sormayın:44:Hepinizi ve bebekleri çok özlüyorum havadisleri merak ediyorum:21: Umarım herkesin yuvası huzuru yerindedir:nazar:Rabbim her daim sağlık versin size ve sevdiklerinize:nazar:
Eşimin 19 yaşında bi akrabası(genç kız)boğaz ağrısı ve sertleşmesiyle dr.a gidiyor,tetkikler sonucunda lenf kanseri olduğu ortaya çıktı,aile yıkıldı hepimiz çok üzüldük.çiçek gibi kız bir anda eridi kızlar:5:Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın:5:
Kötü bişey yazmiim dedim ama belki 19 yaşındaki Beyzaya bir mayıs annesinin şifa duası kabul olur,nolur duanızı esirgemeyin:16:
Hepinizi çok seviyorum,,gerçekten yoğun bir gün ama akşamüstü yine girip iyi bayramlar diliycem bunu saymam:54:
Ayy bu arada akşam iftara davetliyiz yeni gelin bir arkadaşıma,ev hediyesi ne alsam onu da bulmam lazım:6:
Bizi iftara çağıranlarla "iftihar" ediyorum:1:

yaşasın amcalar halalar ve teyzeler çoçuk olmak vardı yaw :27: aferin fıstığına benımki hala fırçayı kemiriyo yeni fırça allam lazım:9:

oy kıyamamçok geçmiş olsun mevlam şifa versin yaşıda çok genç miş :50:

canımmm anne arkadaşlarımmm merhabaa:16:

inşş herkesler iyidir, sağlıklıdır, mutludur, huzurludur:16: bu ramazanıda bitidik allah yenisine kavuşmak nasip etsin inş gelişi nekadar muhteşemse gidişide öyle hüzünlü oluyor bu güzel ayın:16:

ben 1 saate kadar çıkıp tatil startımı veriyorum inş, ilk defa bu bayramı ailelerimizi görmeden çekirdek ailemle tatil yaparak geçireceğiz, bu yaz tatile doyamadık vallahiii:1: eee tatil böyle bir şey iştee nekadar olsa yine ister insann:34: neysee lafı çok uzatmayımm acelem var daha toplanıp çıkıcamm:1:

herkese, bütün güzel anne arkadaşlarıma, kuzuları ve mutlu yuvalarıyla musmutluuuu bir bayram diliyorummm, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimizee inş:16: minik tatlı kuzularınızııı ve sizlerriii kocamannn öpüyorummm:54::54:

ben 5 günlük miss gibi Zeyno kokusu ve canım kocamla dolu bir tatilee uçuyorummmm:10:

heee birde giderken teyzelerine zeynomdan dua eden minik ellerinin telimdeki bir resmini ekledimm:16:

iyi tatiller oh oh bol bol eğlenın :34:

hayırlı bayramlar :17:

izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))

oh oh sefan olsun valla iyi takılmalar :3:

Hepinize simdiden iyi bayramlar dılemek ıstedım.gece misafırlerım gelecek muhtemelen bakamayacagım...
tum bebeklerımı opuyorum.uzun omurlerı mutlu mutlu bayramları olsun inşallah ve bayram geleneklerımızı surdursunler dıe temennı edıyorum.

iyi bayramlar :17:
merhaba mayısın gülleri:3:

Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
Biz iyiyiz kızımla. Beste hanım maşallah çok enerji dolu:nazar:
Evin altını üstüne getiriyo girip çıkmadık yer bırakmıyo, Bir kaç gündür koltuklara da çıkmaya başladı. Üzerinde hopluyo zıplıyo ohhh keyfine diyecek yok. Gece en az on kez uyanıp meme istiyo sabah aynen bu halde oluyom:37:
Babasının arkasından ağlamalar da başladı. Gün boyu evde baba gel deyip duruyo. Sen büyüt besle o babanın arkasından ağlasın hain evlat:1:
Bu arada bayram dolayısıyla yarın denizliye kv lere gidiyoruz. Orada int olmadığı için bugünden yazayım dedim. Hepinizin bayramını kutluyorum ve tatlı bebelerle sizi kocaman öpüyorum:38:.

maşallah fıstığına:nazar: bu kızların hepsi böle benımkide adamı kapıda görüyo çıldırıyo BESLE BÜYÜT DANAYI TANIMASIN ANAYI :27:

Güzel arkadaşlarım hepinize aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle çoooook güzel bir bayram diliyorum:16:
Bebişleri ve sizi kocamaan öpüyorum:54:
Kendinize çok iyi bakın:3:

sanada iyi bayramlar kendine ve datluna çok iyi bak özle bizleri:17:

merhabalar hatunlar;

günler sonra yeni yazabiliyorum. çok şükür taşınma faslımızı da atlattık. izinliyim 15 ağustosa kadar. yarın kuzumla yeni evimizde olcaz tüm gün :) defne alışmaya çalışıyo. her yeri gezip keşfetmeye başladı. özellikle cekmece ve elektronik aletler itinayla karıştırılıyo :D

özledim sizi. hala internet bağlantımız yok. mobilden bağlanıyorum. gaz da sabah açılacak inşallah bi aksilik olmaz. gaz olmadığı için ocak kullanamıyorum, duş almak problem vs... ama bende care tukenmez. fırında (sahanda yumurta) yaptım, fırında makarna haşladım :D çok da güzel oldu :D insan zorda kalınca neler neler yapıyo valla..
annecimle babacım geldi yardıma. onlar olmasa ayvayı yemiştim. her yer tertemiz pırıl pırıl oldu. bayramı yeni evimizde karşılayacagız..

hepinizi öpüyor mutlu bir bayram diliyorum.

güle güle ağız tadıyla otur bacım yeni yuvanda :nazar:

Oyy kiyamam Ayseme pisik olmus gecmis olsun ins..
Cnm burda yagmur hic eksik olmaz surekli yagar ve ne zaman yagacaginida kestiremezsin allahtan hava sicakligi biraz indi cok sukur ama bu seferde disari cikamiyoruz islaniyoruz diye yani oylede kotu boylede kotu ...
Allah yandirmasin Amin...sizede gonderek yagmurdan olmazmi :))

tşkr meleğim hemen hemen geçti :8: yolla gelsin:1: ay ne güzel yağmur az yolla bacum burayada çok sıcak :27:

canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Gecmis olsun cnm umarim Feyzanur un onemli birseyi yoktur...hastaneye gidip control ettirme fikri cok iyi bence kesin gidip bir baktir...
seninde bayramin kutlu olsun..

çok sağol meleğim ; ya evet bir kontrol ettirsem iyi olacak..aslında ara ara gidiyoruz değişik dr lara hepsi de olabilir demişti kan değerleri falan da normaldi en son ama gene bir kontrol ettirmekte fayda var..tabiii eşimi razı edebilirsem çünkü bu konuyu açtığımda azar işitiyorum "çocuğun hiçbişeyi yok abartma" diyip kızıyor da bi de haklı olarak gereksiz yere kan aldırmak çocuğa rezillik çektirmek istemiyor ama benim de ana yüreği işte kıyamıyorum ...her bakımdan iyi olsun istiyorum her anne gibi...

belki bayram sonuna kadar tekra girme fırsatım olmayabir foruma, bu nedenle;
Tüüümmmmmmm güzeller güzeli mayıs annesi arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...sağlıklı huzurlu musmutlu birlik beraberlik içinde dertsiz tasasız eş dost akrabalarla harika bir bayram geçirmenizi dilerim inş hep beraber...Gülen yüzleriniz hiç solmasın....:1:

Canlarım herkese kocaman selamlar öpücükler :16::3:
epeydir uğramıyorum çok özledim sizi yavrularınız ve siz iyisinizdir umarım ailecek afiyettesinizdir :40::34:

hepinize sevdiklerinizle geçireceği mutlu ,tatlı ,güzel bir bayram dilerim :16:
yavrularınızı ve sizi öperim :54: :nazar:

bayram sonrası muhabbetleşiriz bol bol :3:

merhaba bende 2012 mayıs annesiyim. sizleri takip ediyorum. katılayım içerden yazayım dedim. şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. bu arada ben almanyada yaşıyorum. minyatür bir kızım var. gerçi öyle diyince herkes kızıyor ama biraz narin benim kızım.

aman yerim senın narin kızını :16: hg bacım :34:

çağla seni kojaman öpmüş teyzesi:54:

bitti bitti çok şükür dizim bitti:))
şu baryamda geçsin her gece senleyim melegim:)ama baryamdan sonra:9:

hay Allah ne oldu canım ya:26:neyse takma inşallah hemen barışırsınız cnm..
sizede iyi baryamlarrr:3:

amin cnm..iyi baryamlarrrrr:3:

canişkom sanada çoookkkk güzel baryam diliyorum ailecek çok eglenin inş:3:

merhaba hatuncuk:))
taşınmışsın gözümüz aydın evin mis gibidir valla canım çekti:)
sizede mutlu baryamlarrrr:3:

iyi baryamlarrrrr:3:

hoşgeldin şekerim biraz kendinden bahsedermisin:)
boy,kilo,yaş*,göz rengi,saç rengi*,kaç yıllık evlisin*,ne iş yapıyosun*

not:* bu işareti gördügünüz yerleri boş bırakamassınız:47:
taze kana ihtiyacımız vardı işlaaaa güzel paylaşımlar yaparız hoşgeldinnnn:24:

dizin bitti demek ah mevlam bu günleride ban agösterdi ya:9::9:

not:*bacım maddi durumunu sormayı unutmuşsun :24:

yok bacım canının sağlığı:17:

Sevgiyle
Sevdiklerinizle
gecireceginiz
nice Bayramlar dilegiyle...
Ramazan Bayraminiz Hayirli olsun

saol meleğim sanada hayırlı bayramlar:16:

afiyet şeker olsun yarasın :34:
Eveeet insallah bir aksilik cikmazsa Ece kizi minciklayabilecegim:)

Herkese hayirli bayramlar arkadaslar
Esimin memleketindeyiz hava oyle serin ki Omer cok rahat etti ve ben duzeni bozulur diye cekinirken daha duzenli uyumaya basladi
Sicagi dogdu dogali sevmiyordu kuzum burasi ona iyi geldi

2gundur salyalarimiz fora
Surekli hşşşş diye bir sesle tukuruklerini toparlamaya calisiyor:)
4disimiz var ve gayet isirganiz ust dislerimiz uzerindeki zar gibi deri parcasiyla 3.ayina girerek rekora kosuyor:)
Kesin tatilde cikacak kesinnn

Firsat buldukca giriyordum fakat pek yazamiyordum tatilde de teknoloji yasagi koyduk kendimize gizli yaziyorum su an:)

Hepinizi opuyorum hoscakalinnn

maşallah baluşuna oh ho gelsin yeni inciler :nazar:

gel gel arada gizli gizli kaç gel :16:

selammmmmm iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr:119:
fırsat bulmuşken bi girip bakayım dediim tahmin ettigim gibi kimseler gelmemiş:51:
melegim altta ismini gördüm meraba cnm nasılsın:54:mahir nasıl..
biz dün dügün telaşındaydık çok şükür bitti gitti..üstümden bi yük daha kalktı..haftaya eşimin kuzeni evleniyo:37:
valla bıktım saç yaptır makyaj pöfff:37:
bide geçen yıl bi arkadaşın dügününe gitmiştik duydukki boşanmışlar:26:çok üzüldüm bide biz onlara çeyrek takmıştık:26:
acaba geri verirlermi:)yani bu kadar çabuk boşanacaklarını bilsek takmazdık:27:
haklarına hayırlısı olsun ne diyelim Allah tan çocuk falan yok..
bugünde akraba ziyareti yaptık çok yoruldum:14:eve geldik yemek yok:14:aç kaldık:14:
tavuk döneri yedik:56:çağlada yedi:)çok begendi..mis gibi yemek yapıyorum yemiyo,ama tavuk dönerine bayıldı:)
yarına 4 kapımız kaldı onlarıda bitirdikmi rahatız:51:pazar günüde ben misafir agırlarım:14:
mecburrrrr:14:
çağlada cerende çok iyi ellerinizden öpüyolar bayram harçlıklarını bana verecekmişsiniz haberiniz olsun:))
altın,dolar,euro kabul edilir:)bozuk yoksa sorun degil bozarız:1:
şimdilik bu kadar ha bide yarına aç kalmayalım diye şimdiden sarma sardım hemde etli:))
neyse ben kaçar kocamla sohpet edecem yine küstü bana:37:
bu adamda yaşlandıkça bi tuhaflaşıyo:27:
neyse neyse diyorum hala yazıyorum:)ben gittim:10::10:
iyi bayramlar bacım :16:

çok işin var yaw senın giyin süslen dolan aynı ben :9:

viş boşanmışlar ddemk yazık yaw gitti altın bende öle oldum vala bi kaç kere yazık yaw gitti boşa altınlar :9: bidaha evlenseler bile gitmicem düğünlerine :37:

Tamam cnm sen x man ile konus beni bulacagin yeri biliyorsun zaten :)):24::24::24::24::24:
Benimde cok konusasim var ama su bayramda bir bitsin bakalim konusuruz...
:53:abuuuu meleğim neler olyo :ssz:

Son düzenleme:

yerim çağlanı oynak olcak bu kıslar yaw :8:

benım acıtasyon yapacak anem bile yok köye kaçtı yaw babamla :5:

sebebini köpekler yesin emi :111:

kızlar tavşanım yürümeye başladı yanı aykkabı giydirdik yeni cicilerini bekliomuş demek kıvırta kıvırta az yürüyo en güzel bayram hediyesi oldu bana:17::17:

darısı yürümeyen tüm bebişlerin başına işla tez zamanda yürüsünler hatta koşsunlar :16::16:

misafirim gelcek ben kaçıom :ssz:

Son düzenleme:
selamlar, herkes birbirini tanıyor doğal olarak muhabbet gırla gidiyor. kendimi bi içine sokamadım. çoğu anneyi bebeği bilmiyorum. bildiklerimide karıştırırsam affola. geçmişi zaten bilmiyorum. yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum. daha tam öğrenemedi. özür..

selamlar, herkes birbirini tanıyor doğal olarak muhabbet gırla gidiyor. kendimi bi içine sokamadım. çoğu anneyi bebeği bilmiyorum. bildiklerimide karıştırırsam affola. geçmişi zaten bilmiyorum. yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum. daha tam öğrenemedi. özür..

Oyle dusunme cnm zamanla eminimki tanirsin mesala benim oglum var adi Mahir 3 mayis 2012 da dogdu ve halan yuruyemiyor :))
Ben ingilterede gurbet annesiyim buraninda daimi olanlardanim diyebilirim...umarim sen ve guzel kizinda hep bizle olursunuz..

Back
X