yok ben şikayet etmedim şakasına yazdım:)tabi ben gidip geziyorum banada gelecekler bi sakınca yok:)dostum ya, bir gün de misafirlerinden şikayet etmeden geçiriniz azizim
mesajının başında gezmelerden yemelerden bahsetmişsiniz. belli ki bir sürü yere "misafir" olmuşsunuz. siz başkalarına "misafir "olup "homini gırtlak" oluyorsunuz da, birileri size "misafir" olunca neden bu şikayet
not: kısası makbul olan bayram ziyareti değil, hasta ziyaretidirbayram ziyaretlerinin uzunu, yemesi ve sohbeti bol olanı makbuldür
![]()
kusura bakmayın cikocugum:)
bende diyorum bu kız nerelerde.aramayıda düşündüm ama bayram oldugu için rahatsız etmek istemedim..Güzel anneler biliyorum arayı yine uzattım.Ama kötü içerikli bi sebebim var
Öncelikle onu açıklayayım.Babycerenimin evimizi şereflendirdiği gün
eşim hasta yukarda kayınvalidemde yatıyordu
.İnatçı olduğundan hastalığı ilerledi ve işe gidemeyecek duruma geldi
ama yinede inadından vazgeçmeyip hastaneye değilde sağlık ocağına gitti ve 5 gün rapor aldı bende onu evde yalnız bırakmamak için 1 hafta senelik izin kulandım
bu 5 gün içinde iyi gibiydi ama hala halsizliği sürüyordu..Bu haldeyken tekrar işe başladı ve hastalığ tekrar nüksetti çünkü biz hala buna ne sebep bilmiyorduk
çünkü adam gibi bi muayene olamadık inadımız yüzünden neyse araya bayram girdi derken eşim acillik oldu bi 3 gün daha rapor aldık.
Bugün yemin verdim hastaneye gitmesi için babamıda dünden aradım sabah 8 de kapıda ol zorla hastaneye götür dedim.Çok korkuttu beni çünkü anormal derecede terliyor ve sürekli yüksek ateş Allah korusun aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor
.Neyse şimdi doktoru bekliyorlarmış plan işe yaramış hastanedeler
.Bu arada hazır senelik izindeyken hem kaynanam, göörümcem ve eltimi hemde kendi annemleri ayrı ayrı yemeğe çağırdım
ve akıllarının alamayacağı kadar güzel sofralar hazırladım
.Herkes bayıldı yemeklerime
kayınbabam kendimi bi otelde ziyefette gibi hissettim dedi
ama malesef resimleri çekemedim biraz telaştı çünkü .
Biraz uzun oldu özür dilerim ama hepsi bu kadar değil güzeller güzeli kızım beni tamamen tanımaya başladı ilk defa ben gidiyorum deyip kapıdan uzaklaştığımda ağladı bana henüz erken diye düşünüyordum ama hem çok mutlu hem çok duygulu hem çok şaşkın hemde eskisinden çok fazla özlem dolu oldum.
Sizi çok seviyorum anneler.Bunları sizinle paylaşabildiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi.
Bu arada babaycerenimm güzeller güzeli cereniminde resmini ekledim albümümüze![]()
eşin için üzüldüm ama aklına kötü şeyler getirme hatırlarsan benim eşimde aynı şikayetlerden hastaneye gitmişti bende çok korkmuştum aklıma kötü şeyler gelmişti ama çok şükür önemli birşeyi yoktu..
benim eşimde böyledir hastaneye gitmekten hep kaçar,sanırım bütün erkekler böyle.
neyse ikna edip yollamışsın acil şifalar diliyorum cnm..
gönül mirayada kocaman maşallah

çok şaşırtacak:)bu günlerin kıymetini bil:)

bizimkiler o hallaeri çoktan geçti hepsi yaramazlık peşinde:)