- 15 Aralık 2011
- 332
- 8
- 96
canım hepimiz aslında birbirimizin aklındayız özlüyoruz biliyorum ama insan arada bi duymak istiyor sanırım şımarmak gibi yani
bende seni sizleri çok özlüyorum
canım biz rotavirüs aşısı vurulmadık.. ama korkma lütfen umarım başınıza gelmez..ishalimiz dün 1 kere yaptı ve durdu.
daha doğrusu dünden sonra bir daha zaten kaka yapmadı o yüzden beklemedeyim.. bgn biraz ahvaltı yaptı mutluyum
turuncuyla hep derizya kadir tuğcuyu takip ediyoruz diye. kendisine sorduğumda kesinlikle ilaç yada antibiyotik vermemem gerektiğini bunun bir tedavisi olmadığını, 1 hafta süreceğini,bol su vermem gerektiğini, arada birde su şeker karbonat solüsyonu içirmemi söyledi. bende hastaneye gitmedim.. gitsem belkide yatırırlardı bilemiyorum çünkü ilk gün berbattı
tam haftasında da iyileşiyor çok şükür.. umarım bunla atlatmış oluruz.. benm yavrumda dahil ALLAHım kimseye yaşatmasın inşallah:26:
kıyamam çok geçmiş olsun bacım yaw
misafirlerin etinden sütünden ve yününden faydalanma konusundaki uyanıklığınız karşısında donakalıyorum azizim
gecen gün gelen teyzeye fasülye ayıklattığınızı da notlarımız arasına almıştıkbu defa da tatlıyı yaptırıyorsunuz
yeğeninize gelince, ben olsam, "nikahlı karın değil birşey değil, bu kızı hangi bir sıfatla evime getiriyorsun! ben istemem evimde gayrimeşru münasebet" diyerekten ziyaret teklifini geri çeviririmeşimin 500 km öteden gelen yeğenine bunun aynısını hatta daha ilerisi yapmış ve görüşme teklifini "zinhaaar" diyerek reddetmiştim. sonra o kız arkadaşıyla evlendi, ben yine gelin hanımla münasebetimi asgari tuttum, neden bilmiyorum. sonra yeğen askere gitti. askerdeyken gelin hanım tarafından en yakın arkadaşıyla aldatıldı, sonra boşandı sonra da eşim bana "sen demiştin" dedi. sonra da ben "ne alakası var. hepimiz insanız. herkes hata yapabilir" dedim. ama tüm bunların sizinle ve yapmak istediğiniz tatlıyla alakası yok dimi :26:yine geyiğe vurdum her neyse, ben oyumu muhallebili kadayıf tatlısından yana kullanıyorum. tramisu da yedek adayım kimse beğenmezse, yemeye adayım ay bu aralar çok bela atlattık, ben bir kurban adayım denizin ortasında kalmış bir adayım en iyisi ben susayım
susucanmı vallalmı inanmam
Naporsunuz kızlar
xok yoğunum da yoğunum su sıralar poff
kujum elmalı mılföylu sey ne guvel gorunuyo
hangı sıteden baktın bende bakım hatta yapım o elmalar kavrulmuş mu sekerlenmışmı
not harf hatalarımı gordum ama duzeltmek ıcın donemıcem zekısınız sız anlarsınız...yorgunummm
bı tatıle daha mı ıhtıyacım var ne
valla bacım geçmiş gün nerden çaldımı hatırlamıom
not:asla bi tarıfe bağımlı kalmam bi şeyler eklerim
yuhhhhhhhhhhhh 9 günmumuhallebili kadayıf tatlısını bir ara ben de yapayım :44: sabah kalkar kalkmaz neden yaptığımı bilmediğim 4 kase pudingi yedikten sonra yapsam daha iyi olur sanırımgeçen hafta yaptığım 9 kase sütlacı daha yeni bitridik ve ailece tatlıdan telef olma tehlikesi geçirdik de not: yazdıklarım aynen yaşanmış ve yaşanmaktadır
ay çok onure oldum ay utandımbiangel_kujum hanımın mesajlarının sonundaki, "mesaj düzenleme sebebi" kısımlarını okuyan var mı :26: okumuyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz derim. merakla takip edenlerdenim nacizane
Canim arkadaslari ve yavrularim,bayrami kayinvalidecigimde gecirdigim icinint,olmadigindan yazamadim,telf.da var int.fakat bayramda skintiliydi, bayraminizi kutlayamadim affedin Esim suanda Niksardaki esyalarimi Karsa gondermekle ugrasiyo,sonra gelip iki hafta sonra bizi goturecek ve yeni evimize yelesme telasim baslayacak,hem stresli hemde heyecanli
Masal artik baya guzel yurumeye basladi yine yanliz birakamiyorum ama yinede cok daha az dusuyor 1 aya kadar sanirim tam oturur, toplamda 16 disimiz var,azi disleri canimiza okudu cikarken,ins.sizinkiler daha kolay asar bu sureci.
Daha uzun yazacaktim ama masal uyandi devam edecegim insallah,hepinizi kocaman kocaman opuyorum
demek hazırlıklıklar başladı kolay gelsin bacım her şey güzel olcak işla
masalada maşallalah
Selam kızlar
Süper bir bayram ve tatil daha bitti gitti
İlk gün eşimin ailesiyle bayramlaşmadan sonra düştük yollara,,
memleketteki akrabaları hızlıca gezip kendimizi yazlığa attık,
organik meyveler,koyunları tavukları beslemeler,deniz kum güneş derken
fazlasıyla yorgunluğumu,kızımın fazlasıyla mutluluğu kapattı bile
Çok eğlendi yavrumİstanbulda görmediğini gördü,serbestçe gezdi oynadı
yoruldu ve uyuduTabiki minik kazalar da atlattık ama önemli birşey değil
çok şükür
Ayşe Minel yürümeye başlamış bu harika bir bayram müjdesi oldu walla
Azracığıma geçmiş olsun
Ömer&Ece buluşma fotoları da günüme renk kattı
Bizim ekipten 3 kişi gelmediği için sabahtan beri yoğunumHepinizin bayramının iyi geçmesine sevindim
Tatil boyunca Mira birsürü arkadaş edindi,fotoları yükleyeceğim.Deniz kenarındayken kumda yürüyemediği için halini
görmeniz lazımdıolduğu yerde durup vızıldıyordu sürekli vasfiye teyze gibi Ayaklarını kuma gömdük ayyy diye bağırdı bize Denize bayıla bayıla girdi,çıkmak istemedi Kum yemeyi yine ihmal etmedi
Yalnız büyüdükçe şımarık olmaya başladı,oldukça inat bi minnoş oldu,illa istediği olacakBabasının "hayır" demesini
bana göre daha fazla takıyor, beni pek takmıyor,sadece gözüne sert bir şeklide bakarsam biraz geri çekiliyor,yoksa "yapma" demem falan pek işe yaramıyor
Ayyy yine karman çorman yazdım walla
valla güzel bir özet oldu bacım
bu sene tatil yok bize eşim işten ayrıldı ya babamlarda kaçtı trabzona gel dediler ama gözüm kesmedi dah yeni düzen tuturuyom tavşana
he yürüyo tavşanım
ay birde kırıtıyor sorma
bişe bulamazsak koçaları çekiştiririz olmadı kaynanaları olmadı görümceleri buluruz bişelerEeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?
eşimin kuzenine gelince gayrimeşru münasebette ne demekikiside istanbuldan geldiler sırf kızı ailesine tanıştırmak için,
bundan daha dogal ne olabilir ki..hangi devirde yaşıyoruz azizizm
iki insan birbirini sevmiş ne var bunda..bizide ailesinden saydıgı ve deger verdigi için tanıştırmaya getiriyo
tamam olursen ben ve kujum bir danaya girelim:)
kujumla ben danayı yalar yutarız sanada derisini bırakırız
deriyi satabilirsin korkma paraya çevirirsin:)
bu iyiligimizi unutma dostum
melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecem
az çok biliyorum ama kesin tarifi yarın veririm şekerim..hemde resimlihatta ben yerken çekerim :)
aşk her dilde aşk yaw saygı duymak lazım
bize dana yeter mi :111:baby deve yemi girsek yaw :26:
yok kız bişey olmaz:)yerken çekecem ha ben yemişim ha siz farkedermi
kalplerimiz bir olsun yeter:)
öylemi diyosun:26:acaba kuş dili biliyomudur:)
meferafabafa nafasıfılsıfın ofohhh fıstıfık gifibifisifinn mafaşallah mafaşallahhh:))
bu kızcenin ingilizcesi ana diliymiş kızdoğuştan öyle doğmuş
Allahım needen herkesi eşit yaratmadın yarabbim:)
derse devammmaz kaldı ögreniyom:)
hello,howareyou,tanks,muckss,dankeyy:)nasıl iyimi
4 dil maşşallah hükümet gibi gacisin valla
aganigi saganigi bu ne demekti yaw
Bencede ogren cnm hem Mahir de teyzesi ile ilerde nasil anlasicak dimi...oyy bizimki simdi buyudugunde dalga gecer bizim ingilizce ile ehueheueh begenmez bizi :)) etrafimda cok var burda dogup buyuyen cocuklar anne ve babasiyla dalga gecen :)) bende en iyisi oglan buyuyene kadar aksanimi gelistiriyim valla bacak kadar cocuga madar olmayalim...
How are you cok kullanmiyorlar onun yerine how you doing diye soruyorlar... cool dimi...daha dogrusu lol :))
hoyttt benı ilerde beğenmıcek tavşanın tüylerini yolarım valla
I LOVU YOU meleeğim
canım bende fransız kaldım ne kaçırdım ne tatlısı yapcan neyi bilmiyon bildiğin bi tatlı niye yapmıyon revani kalbura bastı şekerpare hımm revaniyi üzeri kaymak yada krem şanti yanında dondurma tabağın kenarına çekilmiş ceviz fındık şık sunumla seviyorum bide profittrollllllllll vazgeçilmezim hazır hamuruda var al doldur misss gece gece canım çekti bende bugün çokamel aldım onu yiyimm bariii
bneımde canım şimdi profiteroll çekti off yaw
canım iyi gözlemciisin yazamıyorum cünkü itiraf ediyorum benimde dizim var:18:
enesten fırsat buldukca izliyorum 2dizi bitirdim sırada baska var oda biter yarına
ismini soracak olursan ben yabancı takılıyorum supernatural the valking dead gibi tavsiye ederim on numara
kızlar birgün hamile kalmak istiyorum birgün istemiyorum
özellikle hamile kalanları duydugumda cinsiyet ultrason gibi kelimeler gecince artıyor bu istegim sonra enesin ciyaklamasıyla emmesiyle kendime geliyor hazır degilim biliyorum yapmıyorum
size oluyormu böle bişey ???
kızlar hiç kilo veremedim siz nasıl veriyorsunuz bana taktik verin zayıflatıcı seylerin hepsi ot gibi ben onları yiyemiyorum su içiyorum zararlı herseyi yiyorum tabi veremezsin dediginizi duyuyorum
nese bana lezzetli bir menü yazarsanız cok sevinicem nagişim sen ve azraecim özellikle sizden cünkü cok güzel verdiniz kilocukları
babycerencim zaten dogumda bırakıyor kiloları tıg gibi geliyor ona sormuyorum
bir dokun bin ah işittin benden babycerencim
doktor arıyordum ya normal için 2.ciyi 2doktora gittim lafını bile ettirmeden yok sezeryan dediler üzüldüm ama yılmıcam daha arayıslardayım
benden bukadar herkeze selam öpüldünüz
demek baby bitti sneın dizi başladı ha kolay gelsin
aynı bende senın gibiyim beykoz yatağa girene kadar yapalım tam diyom saonra tavşanın zırlamasıyla hayurrr diyom
benım X delircek bu huyum yüzünden kazaya kurban gitcem kesin
günaydın kızlarbeykoz ben bayram tatilinde benim bıdığın peşinde koşmaktan 1 kilo daha vererek 62 kiloya düştüm doğum öncesi kilomdan 3 kilo eksilmişim.
oğlum beni hergün hayrete düşürüyor. daha önce demiştim artık kendi çatal ve kaşık kullanarak yemeğini yiyor yarısınıda üstüme yediriyor.bende arada sulu yemeklerine ekmek bandırıp yediriyordum.dün akşam yedirmek için tam hamle yapmıştımki bastı çığlığı.neymiş kendi bandırıp yiyecekmiş ve masanın üstünde ekmeği alıp içinden bi parça koparıp yemeğine bandırıp büyük bi iştahla yedi.ağzım açık kaldı.:111: sonracıma bi baktım benim bıdık (sanırımmbenim oğlum forumun en küçük bebeği geçen ay boyu 76 cmdi)mutfak tezgahına döllenmiş komando misali tırmanmaya çalışıyo.akşam uykusu gelmiş kucağuma geldi elimi aldı başına götürdü.uykusu gelmiş benden başını kaşımamı istiyor.ya benim bıdığım ne zaman büyüdü daha doyamadım.dün eşimin üstü çıplaktı ve bunu gören oğluşum memme memme diye eşimin göğüslerine saldırdı güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.
bide son olarak bizim bıdık çıplak ten görmeye dayanamıyor resmen ısırmak için bizimle savaşıyor içine pirana girmiş gibi.:18:
62 kilo maşallah tüüüüüüüüüüüü
ben aldım aldım veremiyom
maşallah baluşuna kendie güvenı var demek ver gitsin kaşığı çatalı eline
demek oğlun memişleri karıştırdı buna çok güldüm yaw
benım tavşanda öle ama tek benı ısırıyo kolumu boynumu arada göbeğimi ay nolcak bilmiyom onu bırak biri görse X ısırıyo sancak rezil olcam
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
çok sıcak yaw
tavşan iyi 7 diş gelio galiba uyumuyo geceleri tekmik atıo bize kah babasıın burnuna kah benım gözüme sabahuı zor ediyoz uyku uyku die inliom valla şimdi uyuyo kesin 10 dk uyanır :18:
yürümesi fena del kırıta kırıta gidiyo sıkılınca emeklio gene arada park a götürüyom öle işte
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım
Son düzenleme: