2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam çok geçmiş olsun bacım yaw ben öle olunca 1 çay kaşığı şeker 1 çay k tuz kaırtır veriyorum ve bol bol patates haslaması ....

susucanmı vallalmı inanmam

valla bacım geçmiş gün nerden çaldımı hatırlamıom bne elmaların üstüne 1 bardak şeker dökyom az pişiriyom yarım bardata fındık ohhh yemede yanında yat

not:asla bi tarıfe bağımlı kalmam bi şeyler eklerim

yuhhhhhhhhhhhh 9 günmu az bekletmişsin 40 larının çıkmasını bekleseydin MONŞER

biangel_kujum hanımın mesajlarının sonundaki, "mesaj düzenleme sebebi" kısımlarını okuyan var mı :26: okumuyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz derim. merakla takip edenlerdenim nacizane
ay çok onure oldum ay utandım bizde ailecek sizi takip ediyoz her haber bültenını (( ankarada bi patlama olsa acaba cihiromu yaptı yok o deldir demekten kendimi alamıyo

demek hazırlıklıklar başladı kolay gelsin bacım her şey güzel olcak işla

masalada maşallalah diş deme valla 7 gelyo galiba geceleri uyumuyo bneım tavşan

valla güzel bir özet oldu bacım

bu sene tatil yok bize eşim işten ayrıldı ya babamlarda kaçtı trabzona gel dediler ama gözüm kesmedi dah yeni düzen tuturuyom tavşana böle güzel olaylarınız okudukca içim açılıo valla benim oh sefanız olsun

he yürüyo tavşanım dediğini yaptım evde 1 saat ayakkabı giydirdim tşkr muckk

ay birde kırıtıyor sorma

Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?
bişe bulamazsak koçaları çekiştiririz olmadı kaynanaları olmadı görümceleri buluruz bişeler

aşk her dilde aşk yaw saygı duymak lazım cihiro işla çekik gözlü bir gelinin olur ilerdeişla fırça yimem

bize dana yeter mi :111:baby deve yemi girsek yaw :26:

4 dil maşşallah hükümet gibi gacisin valla

aganigi saganigi bu ne demekti yaw

hoyttt benı ilerde beğenmıcek tavşanın tüylerini yolarım valla bne günde 3 defa totosunu yıkıyom beğeniyomuyum acep
I LOVU YOU meleeğim

bneımde canım şimdi profiteroll çekti off yaw

demek baby bitti sneın dizi başladı ha kolay gelsin

aynı bende senın gibiyim beykoz yatağa girene kadar yapalım tam diyom saonra tavşanın zırlamasıyla hayurrr diyom

benım X delircek bu huyum yüzünden kazaya kurban gitcem kesin

62 kilo maşallah tüüüüüüüüüüüü

ben aldım aldım veremiyom

maşallah baluşuna kendie güvenı var demek ver gitsin kaşığı çatalı eline
demek oğlun memişleri karıştırdı buna çok güldüm yaw
benım tavşanda öle ama tek benı ısırıyo kolumu boynumu arada göbeğimi ay nolcak bilmiyom onu bırak biri görse X ısırıyo sancak rezil olcam

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

çok sıcak yaw evde yarı çıplak halde dolaşıoz
tavşan iyi 7 diş gelio galiba uyumuyo geceleri tekmik atıo bize kah babasıın burnuna kah benım gözüme sabahuı zor ediyoz uyku uyku die inliom valla şimdi uyuyo kesin 10 dk uyanır :18:

yürümesi fena del kırıta kırıta gidiyo sıkılınca emeklio gene arada park a götürüyom öle işte

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım

Son düzenleme:

biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım[/QUOTE]

chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum

biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım

chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum[/QUOTE]

2014 mayis anneleri topigi acilmis kizlar duyduk duymadik demeyinnn...
Ne cabuk geciyor zaman daha dun gibi hersey vay bee yillandik artik...buranin yakinda emektarlari olucaz :))

Ayy cok komikler gercekten bizimkininde cok matrak seyleri var...hergun beni sasirtmaya devam ediyor..esimle cok guzel saklanmac oynuyor harika bir saklanma sekli var ayni deve kusu gibi kafayi sakliyor :)) simdi senin bidigi okuyunca anladimki bunlarin bu sirinlikleri olmasa nasil dayanilir dimi...her bir vukaat yani bazen oynatmaya az kaldi doktorum nerde diyesim geliyor..
Yemek konusunda da bizde ayniyiz kendi yemek istiyor ama dedigin gibi yediklerinin yarisi yerde orda burda ehueheuehu.. mama sandelyesinin altina kocaman eski bir masa ortum vardi onu seriyorum musambadan oldugu icin silmeside kolay Pratik oluyor...
Boy konusunda bizde cok uzun degiliz zaten kiloda yok oyle .. minyon oglum var iste bunada sukur..

merhaba kızlar ne var ne yok?

Bizim keyfimiz hiç yok beste kaç gündür hiçbir şey yemiyo
Nasıl dayanıyo bu kadar açlığa bilmiyorum.
Belki yer diye yapmadığım yemek kalmadı.
Umarım kısa sürede düzelir.
BABYCEREN tatlı tarifi sormuşsun hala lazım mı bebeğem

I love too honey

Cnm o acilarin kadiniydi ama sen neden yalnizlarin kadinisin ki biz variz yaa
Mahir de gecelerin adami uyumuyor benide gecelerin kadini yapti gettii :))

Off yaa bizde ayni konudan dolayi muzdaribiz disler bitirdi resmen cocuklari ciksada kurtulsak benim resmen kabusum oldu bu disler hatta sayikliyorum 20 dis nasil tamamlanir diye bizim daha 8 tane var elde kaldi 12 eyvahhh yangin var diye bagirasim geliyor...
BabyCeren in bu aksam misafirleri coktan yemislerdir bilem tatlilari...biz hupletseydik yaw

Sirinem ins en yakin zamanda yer mamalari hepsi yesinde buyusun dimi

I love too honey

Cnm o acilarin kadiniydi ama sen neden yalnizlarin kadinisin ki biz variz yaa
Mahir de gecelerin adami uyumuyor benide gecelerin kadini yapti gettii :))

beste de gecelerin kadını zırt pırt uyanır memme der. Emer uyur, sabaha kadar hep aynı şeyi yapar.
Bunlar birbirine çok benziyolar everek mi napak bunları

Valla aynen ya kabusum oldu bu diş. Bestenin de 8 dişi var. O zaman hadi bağıralım YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAR
İnşallah mahirimin de iştahı düzelir de daha fazla üzülmeyiz tatlım.

Valla aynen ya kabusum oldu bu diş. Bestenin de 8 dişi var. O zaman hadi bağıralım YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAR
İnşallah mahirimin de iştahı düzelir de daha fazla üzülmeyiz tatlım.

Everek valla bizde basimizi dinleyelim onlar uyumasin oyle dursunlar bari :))

BabyCeren sekerim seni bekliyordum az daha cikicaktim ama dedim misafirlerini ne yapti diye merak ettigimden cikamadim ne cok merakli oldum bende...
Nasildi ?

Artik gunduzleri emektar arkadaslar yazmaz oldu.. cok yogun isleri biliyorum ama cok uzuluyorum burda sayfalar dolmuyunca.. eskisi gibi senlik olsun, cok isterim...

Dunden beri sadece bir sayfa ilerlemis yaw...

evet iyi gözlemciyimdir:)gözlemeyi çok severim
demek sende dizi izliyosun canım:26:izle valla bazen degişiklik iyi oluyo..benim dizi bitti artık yeni sezon bölümlerini bekliyorum..
yabancıda çok severim ama kendimi kaptırmak istemiyorum..bi başladımmı bitirene kadar her fırsatta pcye koşuyorum..
iş güç kalıyo:)
bebek konusuna gelince eger ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim cnm..
yaşınız çok genç yani acele edecek bir durumun yok,şöyle enes 3 yaşına gelsin hamile kalsan dogurana kadar enes anaokulana gider
sende daha rahat bakarsın bebişe ne dersin
ama şimdiden yaparsan ikisinide aradan çıkarmış olursun ilerde hepten rahat edersin valla bende bilemedim..
ama şöyle söyliyim 2 çocuk cidden çok zorama iyikide olmuşlar yaw
ne tutarsız bi insanım
cnm geçenlerde çağlada öyleydi haftalardır aç gexdi hatta ben bişeymi var diye doktora götürdüm,idrar ve kan verdik
çok şükür biraz kansızlık dışında birşey çıkmadı..diş ve sıcaklar çocukların iştahını kapatıyomuş..
zaten şöyle dikkat ediyorumda biz üstlerine düştükçe dahada iştahsız oluyolar sanki:26:
bu arada misafirim az önce gitti cnm,tatlımı yaptım sagolasın
bi dahaki sefere sana başvuracam:)

talaycım--çağlada 1 aydır kendi yemegini kendi yiyor:)tabi buna yemek denirse:)
2 kaşık agzına geçiyosa 10 kaşık yere dökülüyo ve kıyafetlerinebazen yemegini banyoda yediriyorum
küvetine su dolduruyorum önüne oyuncakları koyuyorum o suyla oynarken bende seri şekilde yemegini yediriyorum..
bazen tükürüyo suyun içi yemek oluyo ama olsunüstünün ve etrafın batmasından iyidir:)

gecemiz çok güzel geçtimuhallebili kadayıfıda yaptım ohh miss harika oldu
bayıldılarrrr eşimde çok begendi
ama yapana kadar kollarım kas yaptı:)
hızlıca resim çektim bakın bakalım:)

borcamdaki yenen kısmı misafirler gelmeden çağla yediçok begendi:)
şey bende azıcık tadına baktımhiç böyle terbiyesizligim yoktur ama dayanamadım çağla canımı istetti ne yapıyım

tarif isteyen olursa veririm çok lezzetli ve hafif bir tatlı,kız yabancı olmasına ragmen çok begendi..
ama eşleriniz evdeyken yaparsanız daha iyi olur çünkü kadayıfını yarım saate yakın sürekli karıştırmak gerekiyo
kollarım çok agırdıyaparken dedim bi daha asla yapmam ama yedikten sonra valla herzaman yaparım dedim
ama kocam evdeyken

gelen misafir benden daha iyi türkçe konuşuyoduçok şeker bir kızdı çok iyi anlaştık
çağlayı çok sevdi,ceren pcden başını kaldırmadıgı için muhabbet etmediler..
işte böyle
keyifli güzel ve lezzetli bir gece geçirdik..börekte yaptım ama resim çekmeyi unuttum

Super gozuyor valla ellerine saglik cnm, tadida istedigin gibi olmus ne guzel hemen banada tariff yolla olurmu denemezsem siserim yoksa :))
Cagla yemis guzelde o varken bu tatli ne yapsin en buyuk tatti o bence..ben olsam onu yerdim :))

Artik gunduzleri emektar arkadaslar yazmaz oldu.. cok yogun isleri biliyorum ama cok uzuluyorum burda sayfalar dolmuyunca.. eskisi gibi senlik olsun, cok isterim...

Dunden beri sadece bir sayfa ilerlemis yaw...

bende dikkat ettim nerde herkes:26:galiba dedigin gibi bayram dönüşü işleri çok yogun olmalı yoksa burayı ihmal edeceklerini sanmıyorum..
kış gelsin eskisi gibi olur burası,yani en azından ben daha rahat olacam çünkü ceren okula gidecek
ben burdan kolay kolay kopacagıma inanmıyorum,sende öyle melegim
çünkü biz fanatigiz:)

Oh valla senin misafirin olmak var...ne guzel memnun kalmis herkes ama zaten ben biliyordum ustesinden gelecegini
kadayifi ne yapiyorsun ki ocakta kavuruyormusun anlamadim orasini sen en iyisi herkes bilme ebabinda yaz buraya tarifini sekerim...

Super gozuyor valla ellerine saglik cnm, tadida istedigin gibi olmus ne guzel hemen banada tariff yolla olurmu denemezsem siserim yoksa :))
Cagla yemis guzelde o varken bu tatli ne yapsin en buyuk tatti o bence..ben olsam onu yerdim :))

tmm canım yarın tarifini yazacam ama şimdi çok yorgunum
bencede denemelisin
çağla normalde hiç böyle şeyleri yemez hatta puding bile yemez:26:bunu nasıl yedi bende şaştım:)
misafirlere koydugum zaman yine istedi ve yedi:26:

Oleyyy yasasin topigimiz...
Yani topiktasiz kolay kolay kopamayiz kanimiz bile topic renginde dermisimmm :))
Fan olmak guzel cnm ama keske herkes olsada okuya okuya zevkten dort kose olsak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…