Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?
kurban bayramı hazırlıklarını konuşuruzbelkim topik olarak danaya gireriz. çekiliş yapıp, kim kimle kesecek karar veririz şimdiden söyleyeyim, Babyceren hanımla girmem danaya. işkembeyi ve paçaları bana temizletir. hazır ciğeri ve butları kendi yer
melegim verdigin adresse baktım ama denenmiş tadılmış bir lezzet arıyorum..yinede sagol canım
belki bundan yaparım,daha önce hiç yapmadım ama yedim çok ama çok lezzetli
muhallebili kadayıf tatlısı,komşum yapmıştı hatta onu çagırırım bana ögretiriyi fikir ona yaptırırırım
Eki Görüntüle 777356
Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?
dostum senin yüzünden komşum yapmayacak ben tek başıma yapacammisafirlerin etinden sütünden ve yününden faydalanma konusundaki uyanıklığınız karşısında donakalıyorum azizim
gecen gün gelen teyzeye fasülye ayıklattığınızı da notlarımız arasına almıştıkbu defa da tatlıyı yaptırıyorsunuz
yeğeninize gelince, ben olsam, "nikahlı karın değil birşey değil, bu kızı hangi bir sıfatla evime getiriyorsun! ben istemem evimde gayrimeşru münasebet" diyerekten ziyaret teklifini geri çeviririmeşimin 500 km öteden gelen yeğenine bunun aynısını hatta daha ilerisi yapmış ve görüşme teklifini "zinhaaar" diyerek reddetmiştim. sonra o kız arkadaşıyla evlendi, ben yine gelin hanımla münasebetimi asgari tuttum, neden bilmiyorum. sonra yeğen askere gitti. askerdeyken gelin hanım tarafından en yakın arkadaşıyla aldatıldı, sonra boşandı sonra da eşim bana "sen demiştin" dedi. sonra da ben "ne alakası var. hepimiz insanız. herkes hata yapabilir" dedim. ama tüm bunların sizinle ve yapmak istediğiniz tatlıyla alakası yok dimi :26:yine geyiğe vurdum her neyse, ben oyumu muhallebili kadayıf tatlısından yana kullanıyorum. tramisu da yedek adayım kimse beğenmezse, yemeye adayım ay bu aralar çok bela atlattık, ben bir kurban adayım denizin ortasında kalmış bir adayım en iyisi ben susayım
hımm nasıl yapılıyo bilmiyorum elifçim:26:sen bi ara yap resim ekle tarif ver o zaman yaparım..Baklavalık yufkadan burma tatlı yapabilirsin çok ama çok kolay eğer çok geç değiklse akşam senin için yapıp resimleyip hatta eve yollayabilirim
geçen haftadan sütlaçmımuhallebili kadayıf tatlısını bir ara ben de yapayım :44: sabah kalkar kalkmaz neden yaptığımı bilmediğim 4 kase pudingi yedikten sonra yapsam daha iyi olur sanırımgeçen hafta yaptığım 9 kase sütlacı daha yeni bitridik ve ailece tatlıdan telef olma tehlikesi geçirdik de not: yazdıklarım aynen yaşanmış ve yaşanmaktadır
tamam olurkurban bayramı hazırlıklarını konuşuruzbelkim topik olarak danaya gireriz. çekiliş yapıp, kim kimle kesecek karar veririz şimdiden söyleyeyim, Babyceren hanımla girmem danaya. işkembeyi ve paçaları bana temizletir. hazır ciğeri ve butları kendi yer
melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecemHimm yummy ben bunu cok begendim yaaa bende tariff isterem...
melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecem
az çok biliyorum ama kesin tarifi yarın veririm şekerim..hemde resimlihatta ben yerken çekerim :)
moralim çok bozukyarın misafirim var ama tatlıyı nasıl yapacam bilmiyorum umarım becerebilirim:)
komşumu çağıracaktım yapsın diye ama haylaz oğlu(8 yaşında)normalde babasıyla tavuk çiftliklerine gidiyo ama
1 haftadır işe gitmiyomuş çocukçok ama çok yaramaz arkasından bütün evi temizlemek zorunda kalırım diye vazgeçtim
bugünde misafirim geldine buluyolar bende bilmiyorum
valla bunaldım ya
yarına gelecek misafirimde duyduguma göre pek türkçe bilmiyomuşingilizce konuşuyomuş
benim 4 dilim var ama ingilizcem çok az
türkçe,antekyece,tarzanca ve kuşdili biliyorumnasıl konuşacam ben bu kızla:18:
hemen biri bana hızlandırılmış ders versinöyl hızlı olsun ki yarına kadar ana dilim gibi konuşabileyim
biraz ders çalışayım geliyorum
yok kız bişey olmaz:)yerken çekecem ha ben yemişim ha siz farkedermiTamam cnm bekliyor olucaam yalniz yerken cekmek yaaw :)) bir yerimiz siser sonra yazik bize :))
Tamam iste o dort dilden biri ise yarar mutlaka :)) cnm sende simdi bir gunlugune gelcek misafir icin dil ogrenmeye kalkarsan canin sikilir tabii... ben olsaydim yaninda kesin yardim ederdim ama simdi o kizceninde ingilizcesi damdumdur yani belki sen kadar bilem bilmiyordur :))
yok kız bişey olmaz:)yerken çekecem ha ben yemişim ha siz farkedermi
kalplerimiz bir olsun yeter:)
öylemi diyosun:26:acaba kuş dili biliyomudur:)
meferafabafa nafasıfılsıfın ofohhh fıstıfık gifibifisifinn mafaşallah mafaşallahhh:))
bu kızcenin ingilizcesi ana diliymiş kızdoğuştan öyle doğmuş
Allahım needen herkesi eşit yaratmadın yarabbim:)
derse devammmaz kaldı ögreniyom:)
hello,howareyou,tanks,muckss,dankeyy:)nasıl iyimi
Ooo yeterde artar anacim :)) esin biliyormu cnm ingilizce malum kizi tanistirmak icin orda olucak yaa nasil tanicaksiniz kizi konusma olmadan...neyse yaa zaten elektrik olarak sinyalleri iyi yonde ise anlasilir dimi zaten hem dil dogru soylemez gozler dogru soyler ...sizde gozlere bakin tanimak icin bol bol :)) bu arada saka yapmiyorum gozlerin dogru soyledigini konusuna inaniyorum ben
doğru söylüyosun canım biz gözgöze bekıp anlaşırız işte böyle
zaten 1 saattir çalışıyorum ögrendim ben valla:)
ı love you melegim:)dou you hove the moneyı'm hungry:)
very hot pöfffffff
ee daha daha nasılsın:)
aman neyse ne yaşu çocukları büyüteyim gidecem bi kursa ögrenecem olmuyo böyle..
şimdi benim cadılar büyür fısır fısır ingilizce konuşurlar bende anlamam olaya fransız kalmıyım demi:)
moralim çok bozukyarın misafirim var ama tatlıyı nasıl yapacam bilmiyorum umarım becerebilirim:)
komşumu çağıracaktım yapsın diye ama haylaz oğlu(8 yaşında)normalde babasıyla tavuk çiftliklerine gidiyo ama
1 haftadır işe gitmiyomuş çocukçok ama çok yaramaz arkasından bütün evi temizlemek zorunda kalırım diye vazgeçtim
bugünde misafirim geldine buluyolar bende bilmiyorum
valla bunaldım ya
yarına gelecek misafirimde duyduguma göre pek türkçe bilmiyomuşingilizce konuşuyomuş
benim 4 dilim var ama ingilizcem çok az
türkçe,antekyece,tarzanca ve kuşdili biliyorumnasıl konuşacam ben bu kızla:18:
hemen biri bana hızlandırılmış ders versinöyl hızlı olsun ki yarına kadar ana dilim gibi konuşabileyim
biraz ders çalışayım geliyorum
beykozum dikkat etimmde begenip kaçıyosun canım ya
neden yazmıyosun
yoksa yoksa nayır nolamazzzz bize kızdınmı bişeymi oldu:26:
mutlu hanımlarda tatilden gelmişler amanda aman hoşgelmişlerrrr
gelirken bize nelerr getirmişlerrrr
şekerisiz hanımlarda cafe ve kek yemişlerrrramanda aman iyi etmişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?