2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

BAMBUCAN,tatlim hic seni ozlemez olurmuyuz,kendi adima konusacak olursam, hic aklima gelmiyorsan iki gunde bir muhakkak farkli farkli sekilde aklimdasin,arayamadim bir turlu,biliyorsun daha kendi duzenime gecemedim ama esime bile beni Ankaraya gotur,gormek istedigim arkadaslarim var dedim,oda 2 hafta kursumvar dedi sevinmistim ama iptal olmus Eninde sonunda gelecegim ve tabiki sende istesen Azrami ve tabiki Ankardaki dige bebislerimizi koklaya koklaya opecegim
Gecirdiginiz hastalik icin ayrica cok gecmis olsun masalda bir ay once ayni soyledigin gibi oldu ama biz asi vurulmustuk bide doktor rotavirus demedi ama birebir soyledigin seyleri 4 gun yasadik.Ya usuttu yada yedigi ictigi birsey dokundu diye tahmin ettik.Sonunda yeni bir doktor bulduk tam bir ilac karsiti,bizde sizin gibi bu sureci ilacsiz atlattik,onceki doktorlara gitseydik%100 hastaneye yatirirlardi ki yeni doktorda normalde yatmasi lazim ama once bekleydlim dedi.Cok zor bir durum ya mahvolduk uzuntuden,gitti bitti cok sukur.Tam icime sinen doktoru buldum uzun ugraslar sonrasinda,si di Karsa gidiyoruz,bakalim orda bulabilecekmiyim.

Selam kızlar
Süper bir bayram ve tatil daha bitti gitti
İlk gün eşimin ailesiyle bayramlaşmadan sonra düştük yollara,,
memleketteki akrabaları hızlıca gezip kendimizi yazlığa attık,
organik meyveler,koyunları tavukları beslemeler,deniz kum güneş derken
fazlasıyla yorgunluğumu,kızımın fazlasıyla mutluluğu kapattı bile
Çok eğlendi yavrumİstanbulda görmediğini gördü,serbestçe gezdi oynadı
yoruldu ve uyuduTabiki minik kazalar da atlattık ama önemli birşey değil
çok şükür
Ayşe Minel yürümeye başlamış bu harika bir bayram müjdesi oldu walla
Azracığıma geçmiş olsun
Ömer&Ece buluşma fotoları da günüme renk kattı
Bizim ekipten 3 kişi gelmediği için sabahtan beri yoğunumHepinizin bayramının iyi geçmesine sevindim
Tatil boyunca Mira birsürü arkadaş edindi,fotoları yükleyeceğim.Deniz kenarındayken kumda yürüyemediği için halini
görmeniz lazımdıolduğu yerde durup vızıldıyordu sürekli vasfiye teyze gibiAyaklarını kuma gömdük ayyy diye bağırdı bizeDenize bayıla bayıla girdi,çıkmak istemediKum yemeyi yine ihmal etmedi
Yalnız büyüdükçe şımarık olmaya başladı,oldukça inat bi minnoş oldu,illa istediği olacakBabasının "hayır" demesini
bana göre daha fazla takıyor, beni pek takmıyor,sadece gözüne sert bir şeklide bakarsam biraz geri çekiliyor,yoksa "yapma" demem falan pek işe yaramıyor
Ayyy yine karman çorman yazdım walla

Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?

Eeee ramazandı,bayramdı bıttı.tatıller de bıttı tatıl muhabbetlerı de tatıl alış verışlerı de bıttı...sımdı sırada ne var ne konuşçez?

kurban bayramı hazırlıklarını konuşuruz belkim topik olarak danaya gireriz. çekiliş yapıp, kim kimle kesecek karar veririz şimdiden söyleyeyim, Babyceren hanımla girmem danaya. işkembeyi ve paçaları bana temizletir. hazır ciğeri ve butları kendi yer

bak o tatılı unutmuşumm beeen 10 gunluk tatıl var dımı
bu arada tam da senın ılgını çekıcek bı konu,iş,grup buldum heeeama solemıcem sana cunku hıç bışıyımle ılgılenmıon zaten hıh

Himm yummy ben bunu cok begendim yaaa bende tariff isterem...

dostum senin yüzünden komşum yapmayacak ben tek başıma yapacamkomşumun oğlu çok yaramaz sinir krizi geçirmek istemiyorum çağırmayacam ben tek yaparım..
eşimin kuzenine gelince gayrimeşru münasebette ne demekikiside istanbuldan geldiler sırf kızı ailesine tanıştırmak için,
bundan daha dogal ne olabilir ki..hangi devirde yaşıyoruz azizizm
iki insan birbirini sevmiş ne var bunda..bizide ailesinden saydıgı ve deger verdigi için tanıştırmaya getiriyo

Baklavalık yufkadan burma tatlı yapabilirsin çok ama çok kolay eğer çok geç değiklse akşam senin için yapıp resimleyip hatta eve yollayabilirim
hımm nasıl yapılıyo bilmiyorum elifçim:26:sen bi ara yap resim ekle tarif ver o zaman yaparım..
hatta yapıp seni çağırırım birlikte yeriz
geçen haftadan sütlaçmıdostum sütlü tatlı 2 günden fazla kalmaz bozulur diye biliyorum
sende amma cimriymişsin ya..
bende dün sütlaç yaptım ama pirincini biraz fazla kaçırmışım kimse begenmedi
tamam olursen ben ve kujum bir danaya girelim:)
kujumla ben danayı yalar yutarız sanada derisini bırakırız
deriyi satabilirsin korkma paraya çevirirsin:)
bu iyiligimizi unutma dostum
Himm yummy ben bunu cok begendim yaaa bende tariff isterem...
melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecem
az çok biliyorum ama kesin tarifi yarın veririm şekerim..hemde resimlihatta ben yerken çekerim :)

moralim çok bozukyarın misafirim var ama tatlıyı nasıl yapacam bilmiyorum umarım becerebilirim:)
komşumu çağıracaktım yapsın diye ama haylaz oğlu(8 yaşında)normalde babasıyla tavuk çiftliklerine gidiyo ama
1 haftadır işe gitmiyomuş çocukçok ama çok yaramaz arkasından bütün evi temizlemek zorunda kalırım diye vazgeçtim
bugünde misafirim geldi ne buluyolar bende bilmiyorum
valla bunaldım ya
yarına gelecek misafirimde duyduguma göre pek türkçe bilmiyomuşingilizce konuşuyomuş
benim 4 dilim var ama ingilizcem çok az
türkçe,antekyece,tarzanca ve kuşdili biliyorumnasıl konuşacam ben bu kızla:18:
hemen biri bana hızlandırılmış ders versinöyl hızlı olsun ki yarına kadar ana dilim gibi konuşabileyim
biraz ders çalışayım geliyorum

melegim ben daha önce yapmadım ama yarın yapacam..komşum bana telefonda anlatacak bende pişirecem
az çok biliyorum ama kesin tarifi yarın veririm şekerim..hemde resimlihatta ben yerken çekerim :)

Tamam cnm bekliyor olucaam yalniz yerken cekmek yaaw :)) bir yerimiz siser sonra yazik bize :))

Tamam iste o dort dilden biri ise yarar mutlaka :)) cnm sende simdi bir gunlugune gelcek misafir icin dil ogrenmeye kalkarsan canin sikilir tabii... ben olsaydim yaninda kesin yardim ederdim ama simdi o kizceninde ingilizcesi damdumdur yani belki sen kadar bilem bilmiyordur :))

Tamam cnm bekliyor olucaam yalniz yerken cekmek yaaw :)) bir yerimiz siser sonra yazik bize :))
yok kız bişey olmaz:)yerken çekecem ha ben yemişim ha siz farkedermi
kalplerimiz bir olsun yeter:)

öylemi diyosun:26:acaba kuş dili biliyomudur:)
meferafabafa nafasıfılsıfın ofohhh fıstıfık gifibifisifinn mafaşallah mafaşallahhh:))
bu kızcenin ingilizcesi ana diliymiş kızdoğuştan öyle doğmuş
Allahım needen herkesi eşit yaratmadın yarabbim:)
derse devammmaz kaldı ögreniyom:)
hello,howareyou,tanks,muckss,dankeyy:)nasıl iyimi

Ooo yeterde artar anacim :)) esin biliyormu cnm ingilizce malum kizi tanistirmak icin orda olucak yaa nasil tanicaksiniz kizi konusma olmadan...neyse yaa zaten elektrik olarak sinyalleri iyi yonde ise anlasilir dimi zaten hem dil dogru soylemez gozler dogru soyler ...sizde gozlere bakin tanimak icin bol bol :)) bu arada saka yapmiyorum gozlerin dogru soyledigini konusuna inaniyorum ben

doğru söylüyosun canım biz gözgöze bekıp anlaşırız işte böyle
zaten 1 saattir çalışıyorum ögrendim ben valla:)
ı love you melegim:)dou you hove the moneyı'm hungry:)
very hot pöfffffff
ee daha daha nasılsın:)
aman neyse ne yaşu çocukları büyüteyim gidecem bi kursa ögrenecem olmuyo böyle..
şimdi benim cadılar büyür fısır fısır ingilizce konuşurlar bende anlamam olaya fransız kalmıyım demi:)

Bencede ogren cnm hem Mahir de teyzesi ile ilerde nasil anlasicak dimi...oyy bizimki simdi buyudugunde dalga gecer bizim ingilizce ile ehueheueh begenmez bizi :)) etrafimda cok var burda dogup buyuyen cocuklar anne ve babasiyla dalga gecen :)) bende en iyisi oglan buyuyene kadar aksanimi gelistiriyim valla bacak kadar cocuga madar olmayalim...

How are you cok kullanmiyorlar onun yerine how you doing diye soruyorlar... cool dimi...daha dogrusu lol :))

Son düzenleme:
beykozum dikkat etimmde begenip kaçıyosun canım ya
neden yazmıyosun
yoksa yoksa nayır nolamazzzz bize kızdınmı bişeymi oldu:26:

mutlu hanımlarda tatilden gelmişler amanda aman hoşgelmişlerrrr
gelirken bize nelerr getirmişlerrrr

şekerisiz hanımlarda cafe ve kek yemişlerrrramanda aman iyi etmişlerrrrr

canım bende fransız kaldım ne kaçırdım ne tatlısı yapcan neyi bilmiyon bildiğin bi tatlı niye yapmıyon revani kalbura bastı şekerpare hımm revaniyi üzeri kaymak yada krem şanti yanında dondurma tabağın kenarına çekilmiş ceviz fındık şık sunumla seviyorum bide profittrollllllllll vazgeçilmezim hazır hamuruda var al doldur misss gece gece canım çekti bende bugün çokamel aldım onu yiyimm bariii

Ladies and Gentleman; ben artik cikip uyuma yolunda harekete geciyorum bir baska gece sohbetinde beraber olmak dilegiyle saglicakla ve mutlu kalin...Iyi geceler anne ve kuzulari..

canım iyi gözlemciisin yazamıyorum cünkü itiraf ediyorum benimde dizim var:18:
enesten fırsat buldukca izliyorum 2dizi bitirdim sırada baska var oda biter yarına
ismini soracak olursan ben yabancı takılıyorum supernatural the valking dead gibi tavsiye ederim on numara
kızlar birgün hamile kalmak istiyorum birgün istemiyorum
özellikle hamile kalanları duydugumda cinsiyet ultrason gibi kelimeler gecince artıyor bu istegim sonra enesin ciyaklamasıyla emmesiyle kendime geliyor hazır degilim biliyorum yapmıyorum
size oluyormu böle bişey ???
kızlar hiç kilo veremedim siz nasıl veriyorsunuz bana taktik verin zayıflatıcı seylerin hepsi ot gibi ben onları yiyemiyorum su içiyorum zararlı herseyi yiyorum tabi veremezsin dediginizi duyuyorum
nese bana lezzetli bir menü yazarsanız cok sevinicem nagişim sen ve azraecim özellikle sizden cünkü cok güzel verdiniz kilocukları
babycerencim zaten dogumda bırakıyor kiloları tıg gibi geliyor ona sormuyorum
bir dokun bin ah işittin benden babycerencim
doktor arıyordum ya normal için 2.ciyi 2doktora gittim lafını bile ettirmeden yok sezeryan dediler üzüldüm ama yılmıcam daha arayıslardayım
benden bukadar herkeze selam öpüldünüz

günaydın kızlar beykoz ben bayram tatilinde benim bıdığın peşinde koşmaktan 1 kilo daha vererek 62 kiloya düştüm doğum öncesi kilomdan 3 kilo eksilmişim.
oğlum beni hergün hayrete düşürüyor. daha önce demiştim artık kendi çatal ve kaşık kullanarak yemeğini yiyor yarısınıda üstüme yediriyor.bende arada sulu yemeklerine ekmek bandırıp yediriyordum.dün akşam yedirmek için tam hamle yapmıştımki bastı çığlığı.neymiş kendi bandırıp yiyecekmiş ve masanın üstünde ekmeği alıp içinden bi parça koparıp yemeğine bandırıp büyük bi iştahla yedi.ağzım açık kaldı.:111: sonracıma bi baktım benim bıdık (sanırımmbenim oğlum forumun en küçük bebeği geçen ay boyu 76 cmdi)mutfak tezgahına döllenmiş komando misali tırmanmaya çalışıyo.akşam uykusu gelmiş kucağuma geldi elimi aldı başına götürdü.uykusu gelmiş benden başını kaşımamı istiyor.ya benim bıdığım ne zaman büyüdü daha doyamadım.dün eşimin üstü çıplaktı ve bunu gören oğluşum memme memme diye eşimin göğüslerine saldırdı güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.
bide son olarak bizim bıdık çıplak ten görmeye dayanamıyor resmen ısırmak için bizimle savaşıyor içine pirana girmiş gibi.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…