tmm canım yarın tarifini yazacam ama şimdi çok yorgunum
bencede denemelisin
çağla normalde hiç böyle şeyleri yemez hatta puding bile yemez:26:bunu nasıl yedi bende şaştım:)
misafirlere koydugum zaman yine istedi ve yedi:26:
Oleyyy yasasin topigimiz...
Yani topiktasiz kolay kolay kopamayiz kanimiz bile topic renginde dermisimmm :))
Fan olmak guzel cnm ama keske herkes olsada okuya okuya zevkten dort kose olsak dimi
Masallah kuzuma yarasin...
Mahirde sutlu tatlilari cok seviyor ama ben cok az veriyorum..
Mesal kazandibi, tavuk gogsu ve sakizli muhallebi favorisi
Baby sekerim benim oglan uyandi gitmem icap ediyor seni ve kizlari cok opuyoruz iyi geceler ...tatli ruyalar dileriz..
Amanimm avaz avaz bagiriyor bu oglan yine disleri depresti kesin neyse aglatmiyim daha adamda gozumun icine kotu kotu bakiyor agliyinca hep der oglun agliyor diye sanki onun oglu degil tovbe tovbe simdi bana actircan bayramlik agzimi...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
biangel_kujum
not:kalabalıklar içinde yalnızım
chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum
merhaba kızlar ne var ne yok?
Bizim keyfimiz hiç yok beste kaç gündür hiçbir şey yemiyo
Nasıl dayanıyo bu kadar açlığa bilmiyorum.
Belki yer diye yapmadığım yemek kalmadı.
Umarım kısa sürede düzelir.
BABYCEREN tatlı tarifi sormuşsun hala lazım mı bebeğem
I love too honey
Cnm o acilarin kadiniydi ama sen neden yalnizlarin kadinisin ki biz variz yaa
Mahir de gecelerin adami uyumuyor benide gecelerin kadini yapti gettii :))
Valla aynen ya kabusum oldu bu diş. Bestenin de 8 dişi var. O zaman hadi bağıralım YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAAR
İnşallah mahirimin de iştahı düzelir de daha fazla üzülmeyiz tatlım.
vu süper eline kas yapmiş kollarına sağlıkgecemiz çok güzel geçtimuhallebili kadayıfıda yaptım ohh miss harika oldu
bayıldılarrrr eşimde çok begendi
ama yapana kadar kollarım kas yaptı:)
hızlıca resim çektim bakın bakalım:)
Eki Görüntüle 778875 Eki Görüntüle 778876
borcamdaki yenen kısmı misafirler gelmeden çağla yediçok begendi:)
şey bende azıcık tadına baktımhiç böyle terbiyesizligim yoktur ama dayanamadım çağla canımı istetti ne yapıyım
oh oh güzünün akıyla hallettin demek yaparsın bilirimtarif isteyen olursa veririm çok lezzetli ve hafif bir tatlı,kız yabancı olmasına ragmen çok begendi..
ama eşleriniz evdeyken yaparsanız daha iyi olur çünkü kadayıfını yarım saate yakın sürekli karıştırmak gerekiyo
kollarım çok agırdıyaparken dedim bi daha asla yapmam ama yedikten sonra valla herzaman yaparım dedim
ama kocam evdeyken
gelen misafir benden daha iyi türkçe konuşuyoduçok şeker bir kızdı çok iyi anlaştık
çağlayı çok sevdi,ceren pcden başını kaldırmadıgı için muhabbet etmediler..
işte böyle
keyifli güzel ve lezzetli bir gece geçirdik..börekte yaptım ama resim çekmeyi unuttum
Oleyyy yasasin topigimiz...
Yani topiktasiz kolay kolay kopamayiz kanimiz bile topic renginde dermisimmm :))
Fan olmak guzel cnm ama keske herkes olsada okuya okuya zevkten dort kose olsak dimi
ver yaw esirgeme kilo alsın benımkı yemiyo ko ağzına alında küsüyo pisssMasallah kuzuma yarasin...
Mahirde sutlu tatlilari cok seviyor ama ben cok az veriyorum..
Mesal kazandibi, tavuk gogsu ve sakizli muhallebi favorisi
ne yapsakta bu kızları geri döndürsek bilemedim ki:26:
albümümüze nü fotografmı koysak
şakacıktan kavga etsekte bizi ayırmayamı gelseler
yada buraya 3 gün devamlı yazana kampanya başlatıp çikolatamı alsak:125:
en iyisi gelmeyenin dedikodusunu yapalım kesin cevap vermek için gelir yazar
şaka bi yana herkes gelsin tabi cnm böyle 2-3 kişiyle sohpet dönmez
Baby sekerim benim oglan uyandi gitmem icap ediyor seni ve kizlari cok opuyoruz iyi geceler ...tatli ruyalar dileriz..
Amanimm avaz avaz bagiriyor bu oglan yine disleri depresti kesin neyse aglatmiyim daha adamda gozumun icine kotu kotu bakiyor agliyinca hep der oglun agliyor diye sanki onun oglu degil tovbe tovbe simdi bana actircan bayramlik agzimi...
ee bne dedim erkenden kertelim bunları everelim ilerde rahat ederizmahirimede yarasın afiyet şeker bal olsun
yesinlerde büyüsünler demi cnm:)
büyüsünlerde bizde rahatlıyalım
ay bunlar büyüyünce keşke tekrar bebek olsalar diycekmişiz:26:herkes öyle diyo bana:44:
ergen olduklarında daha zormuşolsun sonuçta yemek yedirme alt degiştirme yatırma derdimiz olmayacak dimi ama
bizde sizi öpüyoruz cnmçağla saat 9 buçukta uyudu misafir kız diyoki
''çağla uyuduysa bizde gidiyoruz o zaman''
ya ben rahat oturalım diye gittim çocugu uyuttum şunun dedigine bak:))
cerende uyudu rahatım..ama şimdilik:)
birazdan çağla uyanmalara başlar:18:dün gece eşimle 2 ye kadar oturduk sohpet ettik:)inanmadınız demi
neyse tam uyuycaz çağla geldi saat 3 buçuga kadar emzirdim zorla yattı
neyse bende uyusam iyi olacakne yazdıgımı bile bilmiyorum başım dönüyo
iyi gecelerrr
evet iyi gözlemciyimdir:)gözlemeyi çok severim
demek sende dizi izliyosun canım:26:izle valla bazen degişiklik iyi oluyo..benim dizi bitti artık yeni sezon bölümlerini bekliyorum..
yabancıda çok severim ama kendimi kaptırmak istemiyorum..bi başladımmı bitirene kadar her fırsatta pcye koşuyorum..
iş güç kalıyo:)
bebek konusuna gelince eger ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim cnm..
yaşınız çok genç yani acele edecek bir durumun yok,şöyle enes 3 yaşına gelsin hamile kalsan dogurana kadar enes anaokulana gider
sende daha rahat bakarsın bebişe ne dersin
ama şimdiden yaparsan ikisinide aradan çıkarmış olursun ilerde hepten rahat edersin valla bende bilemedim..
ama şöyle söyliyim 2 çocuk cidden çok zorama iyikide olmuşlar yaw
ne tutarsız bi insanım
cnm geçenlerde çağlada öyleydi haftalardır aç gexdi hatta ben bişeymi var diye doktora götürdüm,idrar ve kan verdik
çok şükür biraz kansızlık dışında birşey çıkmadı..diş ve sıcaklar çocukların iştahını kapatıyomuş..
zaten şöyle dikkat ediyorumda biz üstlerine düştükçe dahada iştahsız oluyolar sanki:26:
bu arada misafirim az önce gitti cnm,tatlımı yaptım sagolasın
bi dahaki sefere sana başvuracam:)
talaycım--çağlada 1 aydır kendi yemegini kendi yiyor:)tabi buna yemek denirse:)
2 kaşık agzına geçiyosa 10 kaşık yere dökülüyo ve kıyafetlerinebazen yemegini banyoda yediriyorum
küvetine su dolduruyorum önüne oyuncakları koyuyorum o suyla oynarken bende seri şekilde yemegini yediriyorum..
bazen tükürüyo suyun içi yemek oluyo ama olsunüstünün ve etrafın batmasından iyidir:)
valla geçen ben de küvetin içinde yedirdim. Yoğurtlu yemekti suyun rengi beyaz oldu. fotoğrafını çektim soran olursa süt banyosu diyecemevet iyi gözlemciyimdir:)gözlemeyi çok severim
demek sende dizi izliyosun canım:26:izle valla bazen degişiklik iyi oluyo..benim dizi bitti artık yeni sezon bölümlerini bekliyorum..
yabancıda çok severim ama kendimi kaptırmak istemiyorum..bi başladımmı bitirene kadar her fırsatta pcye koşuyorum..
iş güç kalıyo:)
bebek konusuna gelince eger ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim cnm..
yaşınız çok genç yani acele edecek bir durumun yok,şöyle enes 3 yaşına gelsin hamile kalsan dogurana kadar enes anaokulana gider
sende daha rahat bakarsın bebişe ne dersin
ama şimdiden yaparsan ikisinide aradan çıkarmış olursun ilerde hepten rahat edersin valla bende bilemedim..
ama şöyle söyliyim 2 çocuk cidden çok zorama iyikide olmuşlar yaw
ne tutarsız bi insanım
cnm geçenlerde çağlada öyleydi haftalardır aç gexdi hatta ben bişeymi var diye doktora götürdüm,idrar ve kan verdik
çok şükür biraz kansızlık dışında birşey çıkmadı..diş ve sıcaklar çocukların iştahını kapatıyomuş..
zaten şöyle dikkat ediyorumda biz üstlerine düştükçe dahada iştahsız oluyolar sanki:26:
bu arada misafirim az önce gitti cnm,tatlımı yaptım sagolasın
bi dahaki sefere sana başvuracam:)
talaycım--çağlada 1 aydır kendi yemegini kendi yiyor:)tabi buna yemek denirse:)
2 kaşık agzına geçiyosa 10 kaşık yere dökülüyo ve kıyafetlerinebazen yemegini banyoda yediriyorum
küvetine su dolduruyorum önüne oyuncakları koyuyorum o suyla oynarken bende seri şekilde yemegini yediriyorum..
bazen tükürüyo suyun içi yemek oluyo ama olsunüstünün ve etrafın batmasından iyidir:)
Hımmmm nefis görünüyogecemiz çok güzel geçtimuhallebili kadayıfıda yaptım ohh miss harika oldu
bayıldılarrrr eşimde çok begendi
ama yapana kadar kollarım kas yaptı:)
hızlıca resim çektim bakın bakalım:)
Eki Görüntüle 778875 Eki Görüntüle 778876
borcamdaki yenen kısmı misafirler gelmeden çağla yediçok begendi:)
şey bende azıcık tadına baktımhiç böyle terbiyesizligim yoktur ama dayanamadım çağla canımı istetti ne yapıyım
chihiro hanımın uyarısı üzerine dikkatle okudum ve haklıymış bu zamana kadar çok şeyler kaçırmışım.takipteyim kujum
günaydın :)
bugün uzun bi aranın ardından işbaşı yaptım. çok şükür evi yerleştirdik. bayramda istanbula gidip geldik. ve dönüşte defneyi 2 gun kreşe yollayıp ben temizlik ütü çamaşır vs işlerimi hallettim. ve defne kreşteyken salı gunumu işlerimi bitirdikten sonra kendime ayırarak film izledim arka arkaya iki tane hem de... ne uzun zaman olmuş film izlemeyeli. (bölünmeden, durdurmadan, baştan sona...) ve dünnn... dün eşim nöbetçiydi. ben de kızımla keyif günü ilan ettim dünü.. ve sabah birlikte kahvaltıya gittik. yedik içtik güldük eğlendik, peşinde koştum... atladık çarşıya gittik. gezdik tozduk babaanneyle buluşup yemek yedik. sonra eve döndük. öğle uykumuzu uyuduk ikimiz de :) nasıl tatlı geldi gündüz uykusu... uyandık oyunlar oynadık koştuk durduk evin içinde. bahçedeki köpeğe seslendik el salladık öpücük attıksonra yine attık kendimizi dışarı. gezip eğlenmeye babaanneyle buluşup atladık gittik. yemek yedik, kuşları besledik, trene, ördeğe atlı karıncaya bindi(k) çok güldük çok eğlendik. koştuk durduk yine... dün bizim günümüzdü. kızım büyüyor gün geçtikçe. ve ben onunla geçirdiğim zamanın çoook daha verimli olmasını istiyorum artık. hele o gelip şloppp diye dudaklarıma yapışması yok mu... eriyip bitiyorummmm...
hepinize kuzularınızla güzel bi gun diliyorum...
Günaydın annişlerimm
Bi süredir yoktum umarım herkes iyidir internetimiz dün bağlandı bi kaç sayfa bakındım geçmişe..
Bizde taşındık yerleştik,hastalandık tarık buğra çok şükür iyileşti ama ben 10 günü aşkın süredir hastayım bronşitmişim yazın ortasında karda yatmış gibiyim:)
Bebişlerin iştahı yokmuş yeni dişler geliyodur kızlar kısa zamanda geçer inş..
Bnim kuzumunda iştahı açıldı bu aralar hiç üzmüyo beni
Tarık buğranın odasını ayırdık taşınınca..oda da bizi görmeyince ayağa dikilip uyumadan bekliyodu ayırma kararı aldım babası erken olduğunu düşünüp üzüldü ama iyiki ayırmışım..ilk gün çok uyandı sonrasında alıştı mışıl mışıl uyuyo geceleri
Ve en güzeli bi kaç gündür yavrum yaklaşık 3-4 adım atarak yürüyo:)sonra sırıtırak kendini yere atıyo ve alkışlıyo tam şebek oldu:)
Kızıcağım bi şey yaptığı zaman öptürmek için sırıttarak ya elini uzatıyo ya da gözlerini kapatıp alnını uzatıyo bazende sarılıp omuzuma yatıyo tabii benim yelkenler suya iniyo sarıp sarmalıyorum hemen :)
Hepinizi çok öpüyorum bundan sonra daha sık buralarda olurum
Şekersizim yeni eviniz hayırlı olsun defnoşla ne güzel eğlenmişsiniz kuzular büyüyo artık her günümüz daha eğlenceli olucak
Kujum düzeltme sebeplerini uzun zamandır takip ediyodum zevkle ve sırıtarak:)
Beybim nasılsın şekerim gelinim nasıl
Gece kuşum meleğim mahirime
Mutlum tatiller yapılmış sefanız olsun:)miranın tatil resimlerini bekliyorum
valla geçen ben de küvetin içinde yedirdim. Yoğurtlu yemekti suyun rengi beyaz oldu. fotoğrafını çektim soran olursa süt banyosu diyecem
Beste de kendisi yiyo aynı çağla gibi yemeğin ancak 1/3 i mideye gidiyodur.
Sana da günaydın canım
Ohh şükür evi yerleştirmişsin en büyük iş bitmiş.
Tatilden sonra işe başlamak sinir bozucu oluyo tabii ama alışıyo insan.
Bu arada süper bi gün geçirmişsiniz ne iyi gelmiştir kuzuya.
Günaydın annişlerimm
Bi süredir yoktum umarım herkes iyidir internetimiz dün bağlandı bi kaç sayfa bakındım geçmişe..
Bizde taşındık yerleştik,hastalandık tarık buğra çok şükür iyileşti ama ben 10 günü aşkın süredir hastayım bronşitmişim yazın ortasında karda yatmış gibiyim:)
Bebişlerin iştahı yokmuş yeni dişler geliyodur kızlar kısa zamanda geçer inş..
Bnim kuzumunda iştahı açıldı bu aralar hiç üzmüyo beni
Tarık buğranın odasını ayırdık taşınınca..oda da bizi görmeyince ayağa dikilip uyumadan bekliyodu ayırma kararı aldım babası erken olduğunu düşünüp üzüldü ama iyiki ayırmışım..ilk gün çok uyandı sonrasında alıştı mışıl mışıl uyuyo geceleri
Ve en güzeli bi kaç gündür yavrum yaklaşık 3-4 adım atarak yürüyo:)sonra sırıtırak kendini yere atıyo ve alkışlıyo tam şebek oldu:)
Kızıcağım bi şey yaptığı zaman öptürmek için sırıttarak ya elini uzatıyo ya da gözlerini kapatıp alnını uzatıyo bazende sarılıp omuzuma yatıyo tabii benim yelkenler suya iniyo sarıp sarmalıyorum hemen :)
Hepinizi çok öpüyorum bundan sonra daha sık buralarda olurum
Şekersizim yeni eviniz hayırlı olsun defnoşla ne güzel eğlenmişsiniz kuzular büyüyo artık her günümüz daha eğlenceli olucak
Kujum düzeltme sebeplerini uzun zamandır takip ediyodum zevkle ve sırıtarak:)
Beybim nasılsın şekerim gelinim nasıl
Gece kuşum meleğim mahirime
Kızlar kızlar
ben yenı bı grup buldum benı cok heyecanlandırdı oyuzden sızlen de paylaşmak ıstedım sonra yokkk sen bılıodun da bıze nıe solemedın demeyın...
grup sayesınde montessorı eğitimiyle tanıştım ve arastırdım lakin grup sanırım yenı kurulmuş uyesı yok olabılır yada ılgılenen olmayabılır.gelmem dersenız ılgınızı cekerse de ben kıtabını aldım uygulamaya basladım ıstersenız sızlede paylaşırım bla bla sımdılık ben kacar yemek hazırlıcam oglene badışko uyurken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?