2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bekle beni anacim ins seneye senleyim...bulusmalar olunca ne guzel oluyor dimi...kaynasip tanismamiz cok guzel umarim bir gun hepimiz birbirimizi gormus oluruz...dunya cok kucuk bence olurmu olur valla

bekliyorum canım dört gözle
en çok görmek istediklerimden biride sen ve mahirsin canım
ben eylul ayında istanbula gitmeyi planlıyodum ama galiba sanırsam gidemeyecez
şöyle ufak bi hesap yaptım 5 gün kalsak uçak parasıydı yeme içme gezme derken çok pahalıya patlıyo..
kısmet diyelim belki seneye..
ben gidemesemde siz gelirsiniz dedigin gibi dünya küçük..olmaz olmaz demeyin olmaz olur:)

rota virüsü olan bebişe çok geçmiş olsun. ne zordur bilirim şubat ayında benim kızımda oldu nerdeyse 15 gün hastanede yattık. biz idrar yolu enf. yattık 3üncü taburcu olacakken kızım kusmaya ishale başladı tekrar yatırdık. hastanede çalışanlar bulaştırmışlar rota virüsü. çok zor günler çektik. aşı yaptırmamıştım. dedim alamanyada böyle şeyler olmaz nerde sağlık sistemi berbat. herşey görüntü. tıbbi olarak hiç bir şey bilmiyorlar desem doğrudur. uzun yıllar çocuk enf. servisinde çalıştım. anlatıyorum ne olacağını yok çok kuralcılar hepsini birden yapmayı düşünemiyorlar olan sana ve çocuğuna oluyor. normal muhanede bile sen söylemesen kan tahlili falan yapmazlar. geçen hafta çocuk dokdorumuzasöyledim kansızlık varmı bakalım diye ısrar sonucu kabul ettide baktık. kaldı ki hepsinin ücretini sigortan karşılıyor. falan falan neyse yine dertlendim.
bebişin iyileşmesine sevindim.

Ayy cnm bunlar anlamaz yemekten falan bir tek cheese cake leri var o kadar bende pek sevmedigim icin hic almadim tariff..sen en iyisi fransadan veya almanyadan olan arkadaslara danis bak onlarin ulkeleri pastaci hele fransa ana yurdu :))

dedigin gibi huysuzlugu ve sık uyanması dişindendir..benim kızım ne zaman gece uyanmalrı artsa kesin arkasında diş geliyo..
bizimde 12 dişimiz var..sanırım 2 yaşına kadar hepsi bitmiş olur..

Ayy cnm bunlar anlamaz yemekten falan bir tek cheese cake leri var o kadar bende pek sevmedigim icin hic almadim tariff..sen en iyisi fransadan veya almanyadan olan arkadaslara danis bak onlarin ulkeleri pastaci hele fransa ana yurdu :))

yapma cnm ya bende sana ümit baglamıştım
ya ben güzel yemek yaparım ama tatlıydı pastaydı anlamam yaaa
en iyi yaptıgım tatlı büskivili pudinkli pastadır:)
güllaç yapsam kız anlamaz belki begenmez:26:künefe yapsam onunda şerbetini ayarlayamıyorum
neyse tmm boşverben başımın çaresine bakarım:18:

cnm burasida ayni saglik hizmeti konusunda sifirlar...avrupa ulkelerin cogunda insan hayati papuk ipligine bagli resmen ben bile care bulamadigim zamanlar Tr de gidip hallediyorum..

Tamda buldum umit baglancak adami :))

Cnm senin ellerinden her is gelir ben inaniyorumki en iyisi ve en lezizi yaparsin ....Kunefe iyi fikir aslinda yani bana kalirsa bayilir gibi

melegim verdigin adresse baktım ama denenmiş tadılmış bir lezzet arıyorum..yinede sagol canım
belki bundan yaparım,daha önce hiç yapmadım ama yedim çok ama çok lezzetli
muhallebili kadayıf tatlısı,komşum yapmıştı hatta onu çagırırım bana ögretiriyi fikir ona yaptırırırım

herkese iyi geceler diycem ama melegim senle ben başbaşa kalmışız:)
ziyaretçi bile yok:)
hadi cnm sende çık yoksa tek başına korkarsın:18:anahtarı paspasın altına koyalım kujum gelince açar girer:)
ilk gelen yerleri silsin süpürsünbaya saçım döküldü:)
ikinci gelen bulaşıkları yıkasın..ben gelene kadar bütün iş biter bende gelip otururum:)
cikorokko gelirse hepimize patates kızartsın:)
bu arada tatlıcadı nerdesin:26:
bide zada:26:
ben kaçar iyi uykular herkese

oh oh misafir hep bize gelcek del ya birazda sana gelsin

bunu yap hem kolay :26:

buda olur kolay şık

olmadı 2 paket topkek al salla gitsin

Tamda buldum umit baglancak adami :))

Cnm senin ellerinden her is gelir ben inaniyorumki en iyisi ve en lezizi yaparsin ....Kunefe iyi fikir aslinda yani bana kalirsa bayilir gibi

sana umut balamıcazda kime balıcaz meleğim he bak şimdi benım canımda künefe çekti

geldim açtım aldım anahtaru bendedur :111:

uykum kaçtı burdayım yalan eniştenizle bir iş görüşmesinden çıkıp geldim

iş veren olsaydı kesin işe alırdı benı

sen de ne pasaklısın yaw döküyon saçlarını hep kaçıon bende çıkyom valla yorgunum zıbarcam

not:geçmişe bile bakamıcam işla telefi etcem iyi geceler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

biangel_kujum

kimsiniz nan kesin cihiro ,baby ve meleğimdir MUCKKKK

Son düzenleme:

günaydın kızlar kiminle konuştuysam aynı şeyleri duyuyorum.ishal ve kusma .bayramda eşimde yaşadı enterit.azraya çok geçmiş olsun.
avrupada sağlık sisteminin kötü olduğunu bilmiyordum.çok şükür hep söylerim ülkemiz en çokta sağlık konusunda çok yol katetti.
baybceren nasılbi tarif arıyorsun tatlı tuzlu ona göre yardım edelim şekerim.

Azramiza cok gecmis olsun cnm, umarim tekrari olmaz...Seni hatirlamiyoruz diye birsey olamaz hepimiz burda bir yurek olduk...emin ol sende hep aklimizdasin en azindan kendi adima soyluyum unutmam imkansiz ...bizde seni ve Azrami opuyoruz
canım hepimiz aslında birbirimizin aklındayız özlüyoruz biliyorum ama insan arada bi duymak istiyor sanırım şımarmak gibi yani
bende seni sizleri çok özlüyorum

ilkimcim besteyle güzel bir tatil geçirmenize çok sevindim.. azrada iyileşme aşamasında çok şükür.. umarım besteninde iştahı açılır canım öpüldünüz

canım biz rotavirüs aşısı vurulmadık.. ama korkma lütfen umarım başınıza gelmez..ishalimiz dün 1 kere yaptı ve durdu.
daha doğrusu dünden sonra bir daha zaten kaka yapmadı o yüzden beklemedeyim.. bgn biraz ahvaltı yaptı mutluyum
turuncuyla hep derizya kadir tuğcuyu takip ediyoruz diye. kendisine sorduğumda kesinlikle ilaç yada antibiyotik vermemem gerektiğini bunun bir tedavisi olmadığını, 1 hafta süreceğini,bol su vermem gerektiğini, arada birde su şeker karbonat solüsyonu içirmemi söyledi. bende hastaneye gitmedim.. gitsem belkide yatırırlardı bilemiyorum çünkü ilk gün berbattı
tam haftasında da iyileşiyor çok şükür.. umarım bunla atlatmış oluruz.. benm yavrumda dahil ALLAHım kimseye yaşatmasın inşallah:26:

minyatür öncelikle hoşgeldin.. güzel arkadaşlıklar kurman dileğiyle
sanada ve kuzunada çok büyük geçmiş olsun..
azra sizdeki gibi yoğun bir rotavirüs geçirmedi. rotavirüste ilaç kullanılırsa hastalığın dahada uzadığını ve zorlaştığını biliyorum (daha doğrusu öyle okudum duydum) belki bizde hastaneye gitseydik uzun ve zorlu bir süreç geçircektik.. zor ve sıkıntılı bir hastalık gerçekten..

misafirlerin etinden sütünden ve yününden faydalanma konusundaki uyanıklığınız karşısında donakalıyorum azizim

gecen gün gelen teyzeye fasülye ayıklattığınızı da notlarımız arasına almıştık bu defa da tatlıyı yaptırıyorsunuz

yeğeninize gelince, ben olsam, "nikahlı karın değil birşey değil, bu kızı hangi bir sıfatla evime getiriyorsun! ben istemem evimde gayrimeşru münasebet" diyerekten ziyaret teklifini geri çeviririm eşimin 500 km öteden gelen yeğenine bunun aynısını hatta daha ilerisi yapmış ve görüşme teklifini "zinhaaar" diyerek reddetmiştim. sonra o kız arkadaşıyla evlendi, ben yine gelin hanımla münasebetimi asgari tuttum, neden bilmiyorum. sonra yeğen askere gitti. askerdeyken gelin hanım tarafından en yakın arkadaşıyla aldatıldı, sonra boşandı sonra da eşim bana "sen demiştin" dedi. sonra da ben "ne alakası var. hepimiz insanız. herkes hata yapabilir" dedim. ama tüm bunların sizinle ve yapmak istediğiniz tatlıyla alakası yok dimi :26:yine geyiğe vurdum her neyse, ben oyumu muhallebili kadayıf tatlısından yana kullanıyorum. tramisu da yedek adayım kimse beğenmezse, yemeye adayım ay bu aralar çok bela atlattık, ben bir kurban adayım denizin ortasında kalmış bir adayım en iyisi ben susayım

Baklavalık yufkadan burma tatlı yapabilirsin çok ama çok kolay eğer çok geç değiklse akşam senin için yapıp resimleyip hatta eve yollayabilirim

çok geçmiş olsun bambucan hanım, okurken gözümde canlandırdım başınızdan geçenleri. hem azra hem sizin için zor günler olmalı ama geçmiş ya çok şükür. umarız çabuk toparlanır azra. tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum

Naporsunuz kızlar
xok yoğunum da yoğunum su sıralar poff
kujum elmalı mılföylu sey ne guvel gorunuyo
hangı sıteden baktın bende bakım hatta yapım o elmalar kavrulmuş mu sekerlenmışmı
not harf hatalarımı gordum ama duzeltmek ıcın donemıcem zekısınız sız anlarsınız...yorgunummm
bı tatıle daha mı ıhtıyacım var ne

muhallebili kadayıf tatlısını bir ara ben de yapayım :44: sabah kalkar kalkmaz neden yaptığımı bilmediğim 4 kase pudingi yedikten sonra yapsam daha iyi olur sanırım geçen hafta yaptığım 9 kase sütlacı daha yeni bitridik ve ailece tatlıdan telef olma tehlikesi geçirdik de not: yazdıklarım aynen yaşanmış ve yaşanmaktadır

biangel_kujum hanımın mesajlarının sonundaki, "mesaj düzenleme sebebi" kısımlarını okuyan var mı :26: okumuyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz derim. merakla takip edenlerdenim nacizane

Canim arkadaslari ve yavrularim,bayrami kayinvalidecigimde gecirdigim icin int,olmadigindan yazamadim,telf.da var int.fakat bayramda skintiliydi, bayraminizi kutlayamadim affedin Esim suanda Niksardaki esyalarimi Karsa gondermekle ugrasiyo,sonra gelip iki hafta sonra bizi goturecek ve yeni evimize yelesme telasim baslayacak,hem stresli hemde heyecanli
Masal artik baya guzel yurumeye basladi yine yanliz birakamiyorum ama yinede cok daha az dusuyor 1 aya kadar sanirim tam oturur, toplamda 16 disimiz var,azi disleri canimiza okudu cikarken,ins.sizinkiler daha kolay asar bu sureci.
Daha uzun yazacaktim ama masal uyandi devam edecegim insallah,hepinizi kocaman kocaman opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…