Bekle beni anacim ins seneye senleyim...bulusmalar olunca ne guzel oluyor dimi...kaynasip tanismamiz cok guzel umarim bir gun hepimiz birbirimizi gormus oluruz...dunya cok kucuk bence olurmu olur valla
ya yarın yada bi sonraki gün akşam misafirim gelecek,yemege degil yemekten sonra tatlı yemeye gelecekler:26:
ama ben ne yapacagımı bilmiyorum:44:
gelenler eşimin kuzeni ve kız arkadaşı.kız sırpmış ilk defa görecem,faceden gördüm çok güzel bir bayan
şimdi ben bunlara ne yapsam kafayı yiycem ya:26:çok degişik harika süper ötesi ama basit bir tarife ihtiyacım var:)
mutlum burda olsa hemen degişik birşeyler yazardı
melegim sen ingilteredesin ya varmı sende degişik tarif:26:kraliyet ailesi ne yer ne içer bi anlat fikir olur:))
kujum senin varmı bi fikrin:26:
cikirokkoya zaten sormuyorumbi patates kızartmayı bile bilmiyo
Allahım yardım etdinimiz amin...
selamlar benim kızı yenice yatırabildim. 1-2 gündür çok huzursuuz uyuyor. gece 2 den 3 den sonra nerdeyse saat başı kalkıyor illaki sallamam gerek. zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta. bu gün baktım altan 2 tane köpek dişi çıkıyor onlar yapabilir huzursuzluğunu. daha patlamamış onun için daha uykusuz geceler bizi bekler. 12 tane dişi var bunlar da çıkarsa geriye birşey kalmıyor. geçen hafta dişçiye götürdüm artık başlayalım diye 2,5 yaşına kadar 20 dişi olacak dedi. bizimki bitti nerdeyse tabii bizide bitirdi. b gün biraz dışarı çıktım kızımı babasına bıraktım bu arada ismi elif lorin öğlen yemeğini yedirmiş. geldiğimde gayet güzel oynuyordu. bunu daha sık yapmam lazım. bende biraz korumacı bir tavır bir güvensizlik vardı. eşime bile bırakmıyordum. baktım olmuyor ben kafayı yiyeceğim. bir iki ay sonra kursa başlayacağım haftanın 5 günü babanın da alışması lazım yoksa çok rahatlar bende durmuyor deyip işin içinden çıkıyorlar. bakalım nasıl olacak kurs 6 ay sürecek. bu yıl gitmesem olur ama atık ertelemek istemiyorum. sizlere kızımın fotosunu yüklemek istiyorum ama bir türlü nasıl yapıldığını anlayamadım. öğrenince artık.
Ayy cnm bunlar anlamaz yemekten falan bir tek cheese cake leri var o kadar bende pek sevmedigim icin hic almadim tariff..sen en iyisi fransadan veya almanyadan olan arkadaslara danis bak onlarin ulkeleri pastaci hele fransa ana yurdu :))
rota virüsü olan bebişe çok geçmiş olsun. ne zordur bilirim şubat ayında benim kızımda oldu nerdeyse 15 gün hastanede yattık. biz idrar yolu enf. yattık 3üncü taburcu olacakken kızım kusmaya ishale başladı tekrar yatırdık. hastanede çalışanlar bulaştırmışlar rota virüsü. çok zor günler çektik. aşı yaptırmamıştım. dedim alamanyada böyle şeyler olmaz nerde sağlık sistemi berbat. herşey görüntü. tıbbi olarak hiç bir şey bilmiyorlar desem doğrudur. uzun yıllar çocuk enf. servisinde çalıştım. anlatıyorum ne olacağını yok çok kuralcılar hepsini birden yapmayı düşünemiyorlar olan sana ve çocuğuna oluyor. normal muhanede bile sen söylemesen kan tahlili falan yapmazlar. geçen hafta çocuk dokdorumuzasöyledim kansızlık varmı bakalım diye ısrar sonucu kabul ettide baktık. kaldı ki hepsinin ücretini sigortan karşılıyor. falan falan neyse yine dertlendim.
bebişin iyileşmesine sevindim.
yapma cnm ya bende sana ümit baglamıştım
ya ben güzel yemek yaparım ama tatlıydı pastaydı anlamam yaaa
en iyi yaptıgım tatlı büskivili pudinkli pastadır:)
güllaç yapsam kız anlamaz belki begenmez:26:künefe yapsam onunda şerbetini ayarlayamıyorum
neyse tmm boşverben başımın çaresine bakarım:18:
ya yarın yada bi sonraki gün akşam misafirim gelecek,yemege degil yemekten sonra tatlı yemeye gelecekler:26:
gelenler eşimin kuzeni ve kız arkadaşı.kız sırpmış ilk defa görecem,faceden gördüm çok güzel bir bayan
şimdi ben bunlara ne yapsam kafayı yiycem ya:26:çok degişik harika süper ötesi ama basit bir tarife ihtiyacım var:)
melegim sen ingilteredesin ya varmı sende degişik tarif:26:kraliyet ailesi ne yer ne içer bi anlat fikir olur:))
Tamda buldum umit baglancak adami :))
Cnm senin ellerinden her is gelir ben inaniyorumki en iyisi ve en lezizi yaparsin ....Kunefe iyi fikir aslinda yani bana kalirsa bayilir gibi
herkese iyi geceler diycem ama melegim senle ben başbaşa kalmışız:)
ziyaretçi bile yok:)
hadi cnm sende çık yoksa tek başına korkarsın:18:anahtarı paspasın altına koyalım kujum gelince açar girer:)
ilk gelen yerleri silsin süpürsünbaya saçım döküldü:)
ikinci gelen bulaşıkları yıkasın..ben gelene kadar bütün iş biter bende gelip otururum:)
cikorokko gelirse hepimize patates kızartsın:)
bu arada tatlıcadı nerdesin:26:
bide zada:26:
ben kaçar iyi uykular herkese
selam benim en güzel anne arkadaşlarım..
uzunca bir aradır yokum, malum ramazanı hatırlarsanız kv de geçirdim. bayramda da eşimin memleketine gittik.
dün geldik bizimkilere uğradık derkeeennn bugünde birikmiş kirliler valiz boşalt yıka ütüle yerleştir derken........
son durumum aynenböyle...
ama hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.. bayramınızı bile kutlayamadım umarım güzel geçirmişsinizdir..
biz biraz kötü girdik bayrama. azra rotavirüsün kıyısından döndü yada resmen rotavirüse yakalandı bilemiyorum. son sahura azranın fışkırarak kusmasıyla uyandıksabaha kadar devam eden kusmalar ardından gelen su gibi ishaller... öyleki her ishalde resmen bacaklarından aktı o kadar fenaydı.. kuzumun feri gitti resmen zayıfladı iştahı kapandı taki bu güne kadar emmek ve su içmek yerine hiç birşey yemedi. 1 çay kaşığı patates haşlamasını bile ağlatarak zor verdim.. bgn ilk kez biriki lokma bişey aldı ve kakamız normale dönmeye başladı.. ve sanırım azra iyileşmeye başladı..
kızımın rahatsızlığından dolayı zor üzgün ama yinede iyi bir bayram geçirdim..
babyceren, mutluanne, azraece,planner,çiçekçiçek, turuncu, nagihan, iklim, şekersizyeşilçay, annezeynep,meleğim, beykoz......
ve diğer arkadaşlarım... kuzularınızı ve sizleri kocaman öpüyorum..
AYRICA BENİ KİMSE MERAK EDİP ÖZLEMİYOR DİYEDE BOZULUYORUM ONA GÖRE
canım hepimiz aslında birbirimizin aklındayız özlüyoruz biliyorum ama insan arada bi duymak istiyor sanırım şımarmak gibi yaniAzramiza cok gecmis olsun cnm, umarim tekrari olmaz...Seni hatirlamiyoruz diye birsey olamaz hepimiz burda bir yurek olduk...emin ol sende hep aklimizdasin en azindan kendi adima soyluyum unutmam imkansiz ...bizde seni ve Azrami opuyoruz
BAMBUCAN özledim seni canım uzun zamandır yoktun. Azra hastalanmış çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun.Beste de bu aralar çok iştahsız geçici bi durum diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama canım da sıkılmıyo değil. Umarım düzelirler.
bambucanım seni merak etmez olurmuyuz ama bayram herkes yogundur diye kimsenin adını yazmak istemdim..azra için çok üzüldüm
siz aşı vurulmuşmuydunuz:26:bizim doktor izin vermemişti rota aşısı yaptırmadık bak bende tırstım şimdi:26:
cerene yaptırmıştım çok şükür bir sorun olmamıştı..sanırım ishaliniz durmuş çok şükür diyelim Allah tan hastanelik olmamışsınız..
çoğu rota virüslü hastaneye yatıyo demekki sizinki çok şükür diyelim başlangıcında hemen düzelmiş cnm..
Allah bi daha yaşatmasın tekrardan geçmiş olsun..
rota virüsü olan bebişe çok geçmiş olsun. ne zordur bilirim şubat ayında benim kızımda oldu nerdeyse 15 gün hastanede yattık. biz idrar yolu enf. yattık 3üncü taburcu olacakken kızım kusmaya ishale başladı tekrar yatırdık. hastanede çalışanlar bulaştırmışlar rota virüsü. çok zor günler çektik. aşı yaptırmamıştım. dedim alamanyada böyle şeyler olmaz nerde sağlık sistemi berbat. herşey görüntü. tıbbi olarak hiç bir şey bilmiyorlar desem doğrudur. uzun yıllar çocuk enf. servisinde çalıştım. anlatıyorum ne olacağını yok çok kuralcılar hepsini birden yapmayı düşünemiyorlar olan sana ve çocuğuna oluyor. normal muhanede bile sen söylemesen kan tahlili falan yapmazlar. geçen hafta çocuk dokdorumuzasöyledim kansızlık varmı bakalım diye ısrar sonucu kabul ettide baktık. kaldı ki hepsinin ücretini sigortan karşılıyor. falan falan neyse yine dertlendim.
bebişin iyileşmesine sevindim.
melegim verdigin adresse baktım ama denenmiş tadılmış bir lezzet arıyorum..yinede sagol canım
belki bundan yaparım,daha önce hiç yapmadım ama yedim çok ama çok lezzetli
muhallebili kadayıf tatlısı,komşum yapmıştı hatta onu çagırırım bana ögretiriyi fikir ona yaptırırırım
Eki Görüntüle 777356
çok geçmiş olsun bambucan hanım, okurken gözümde canlandırdım başınızdan geçenleri. hem azra hem sizin için zor günler olmalı ama geçmiş ya çok şükür. umarız çabuk toparlanır azra. tekrar tekrar geçmiş olsun diyorumselam benim en güzel anne arkadaşlarım.. uzunca bir aradır yokum, malum ramazanı hatırlarsanız kv de geçirdim. bayramda da eşimin memleketine gittik. dün geldik bizimkilere uğradık derkeeennn bugünde birikmiş kirliler valiz boşalt yıka ütüle yerleştir derken........ son durumum aynenböyle... ama hep aklımdaydınız sizleri çok özledim.. bayramınızı bile kutlayamadım umarım güzel geçirmişsinizdir.. biz biraz kötü girdik bayrama. azra rotavirüsün kıyısından döndü yada resmen rotavirüse yakalandı bilemiyorum. son sahura azranın fışkırarak kusmasıyla uyandık sabaha kadar devam eden kusmalar ardından gelen su gibi ishaller... öyleki her ishalde resmen bacaklarından aktı o kadar fenaydı.. kuzumun feri gitti resmen zayıfladı iştahı kapandı taki bu güne kadar emmek ve su içmek yerine hiç birşey yemedi. 1 çay kaşığı patates haşlamasını bile ağlatarak zor verdim.. bgn ilk kez biriki lokma bişey aldı ve kakamız normale dönmeye başladı.. ve sanırım azra iyileşmeye başladı.. kızımın rahatsızlığından dolayı zor üzgün ama yinede iyi bir bayram geçirdim.. babyceren, mutluanne, azraece,planner,çiçekçiçek, turuncu, nagihan, iklim, şekersizyeşilçay, annezeynep,meleğim, beykoz...... ve diğer arkadaşlarım... kuzularınızı ve sizleri kocaman öpüyorum.. AYRICA BENİ KİMSE MERAK EDİP ÖZLEMİYOR DİYEDE BOZULUYORUM ONA GÖRE
muhallebili kadayıf tatlısını bir ara ben de yapayım :44: sabah kalkar kalkmaz neden yaptığımı bilmediğim 4 kase pudingi yedikten sonra yapsam daha iyi olur sanırımmelegim verdigin adresse baktım ama denenmiş tadılmış bir lezzet arıyorum..yinede sagol canım belki bundan yaparım,daha önce hiç yapmadım ama yedim çok ama çok lezzetlimuhallebili kadayıf tatlısı,komşum yapmıştı hatta onu çagırırım bana ögretir iyi fikir ona yaptırırırım Eki Görüntüle 777356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?