üzüldüm böyle bi manzaraya şahit olmanaumarım çok daha güzel bi alternatif bulursun. sıkma canını
Oyun gurupları bana çok mantıklı geliyo canım bence öncelikle 1 saatle başlanmalı ve çocuk alıştıkça 2 saate çıkarılmalı.
Yalnız(ebeveynsiz) oyun gurupları tercih edilmeli. Ama önce ebeveynle beraber gidilip ortamı çocuğa anlatmalı tanıtmalı çocuk oyuna dalınca ayılmalı diye düşünüyorum.
Ayy ne güzel olurdu valla keşkeeeeee
Doğru söylüyosun canım yarım gün olması çok büyük bi şans.
Karşı komşum vardı çok iyi insandı ama 1 hafta önce taşındı alt komşum var olmazsa ona söylerim.
Planner yerinde olsam tereddütsüz sitedekine verirdim,adı üstünde oyungrubu. Diğer çocuklarla oyun oynayacak.
Eve yakın olması,Zeyno'nun oradan dönüşte yürüyerek eve gelmesi ve miss gibi öğlen uykusu uyuması,annenin o 2 saatlik zaman diliminde dinlenmesi..vs. Montessori bir yaşam tarzı ve bizler bunu uygulamaya geçirerek zaten şimdiden çocuklarımıza aşılamaya çalışıyoruzMesela benim baktığım 2 okul da PYP uyguluyordu..Yani artık okullarda son derece bilgili bu konuda
ama içimize sinmesi verilen eğitim kadar önemli tabiSırf eğitimi değil de İlkim gibi korkuluksuz merdiveni bile düşünen anneleriz biz çünkü İkisine de gidin olmazsa Sonra da bize gelirsin beraber oynarlar Mira'yla
kızlar haklısınız bencede önemli olan kendi yaş grubuyla uyum içinde olması ve paylaşımda bulunması oyüzden sitedeki daha mantıklı bencede çünkü en azından alışana kadar ve istediğim zaman yanında olabilme fırsatı var üstelik sabah 9.30 gidecek 11.30 da alıcak annanesi ve yemeğini yedirip uyutacak öteki türlü arabayla gitmek gerecek oyun grubuna eee okadar yola çıkınca karşıya geçip mira'ya gideriz tabii dimiii amaaslında benim en büyük hayalimdi birlikte bir oyun grubuna gitmek ondan yani montessori olayında aktiviteler ve ortamın yapısı buna uygun olduğundan çekici geliyor tabii:26:
mutlucan cicim buarada akşama eve yanımda bir yazı ile gidiyorum eşime okutacağım oyun grubunun önemi ile ilgiliiietkili olacağını düşünüyorum şayet öyle olursa Zeyno pzt günü sitede kreşe oyuna gidebilir ananesiyle sende böyle bir yöntem dene canım uzman yazıları ve görüşleriyle destekle yani olayııı yaaa zaten kaçamaz eniştede işteee fikir olsun dedimmm
bana da mail atsana cicim çıktı alayım
hoşbulduk....tşklr..cümlemizinki inş..
evet eskilerdenim:) mesaj sayısıyla alakalı kalp sayısı ama kaç tane yazılması gerektiği konusunda bir fikrim yok...
ay bende kiminle konuşuyosam kimsede yok forumda
şekersizim yeni açtıgın topik hayırlı ugurlu olsun canım..daha yeni topigine tebrige gelemedim kusura bakma:)eli boş gelinmez bekliyorum
çağla bir aktivite yapsın tabaga koyup gelecem canım söz:))
kujum tekrar sahalara dönmek üzeresin:)pcyi açtım bi baktım 57 begenmededim kesin kujum gelmiştir yoksa beni kim bu kadar begenir:))yazacaklarını ve seni merakla bekliyorum canımsın
planner canım okudugum kadarıyla bu akşam eşine oyun grubunu kabul ettirmeye çalışacaksın eminim başarırsın cicim:)
çocuklar için çok yararlı ve faydalı olacagına inanıyorum
mutlucum inşallah sende eniştemize kabul ettirirsin canım
benim böyle birşeye ihtiyacım yok çünkü çocuklu arkadaşım çok var..ve ben çalışmadıgım için gidip gelme ihtimalim daha çok oluyo..mesela bugün evimde baya çocuk vardı,sabahta kahve içmeye eski komşuma gitmiştim ondada 2 çocuk vardı
şimdi neysede bunlar büyüdükçe evde sıkılmaya başlıyolar mutlaka oyungrubuna götürün sosyalleşsinler:)
eski evimde heryer çocuk doluydu bütün komşularımı çok severdim ve hergün toplanırdık ondanmı bilmem ama ceren çok sosyal bir çocukherşeye atılır herkesle konuşur ben içime kapanık büyüdüm ve hala öyle sayılırım ama çocugum benim gibi olmasın..
veeeee 2 yıldır olmadıgım şey oldu:))en sonunda bende regl oldum:119:
ama çok ters bir zamanda oldum kızlar
dünden beridir cereni tembihliyorum babasının kafasını şişirsinde bizi 3 günlügüne tatile götürsün diye..
ben pek konuşmuyorum eşimle o yüzden cereni aracı yapmıştım
neyse bugün eşim geldi yemekte dediki''ceren kararımı verdim sizi tatile götürecem'':119:
ceren havalara uçtu,tabi bende ama içimdençağla henüz anlayamadıgı için sadece sırıttı:86:
yemek yedik eşim gitti,wc ye gittim baktımya dedim bendeki şansa bak:))
tam zamanında geldin sende dedim:))
ne yapıyım kızlar bu şekilde gidilirmi:26:çok az geliyo ama ya artarsa:26:2 yıldır olmadıgım için kaç gün sürdügünüde unutmuşum
git dersek gidermi:))
bu halde denizede girilmez:26:
ne şanssız biriyim ben ya
Evt yaa cocuklarin mutlaka kaalabalik bir ortamda buyumeleri gerek,hem cok daha saglikli...bende oyle buyudum bahcelerde cocuklarla oynayarak gecti superdi tadi halan damagimda..
Benim oglumun oyle bir ortami yok malasef ..simdi yurumeye baslamasini bekliyorum belki ondan sonra bende yarim gun simdilik krese verebilirim...aklimda cok plan var yapilcak ama su oglan bir yurumedi getti yaw..
kıskandım valla yeni aslında eski olan arkadaşı nasıl karşıladınız. acaba diyorum şu malum soru bombardımanına cevap veremediğimden mi ki. (chihiro nun sorularına) şaka bir yana kaç gündür girip çıkıyordum özledim sizi
başka kıtalarda misafirlerim vardı falan dı filandı
beni bir merak eden sen varsın zatenMisafirlerin gelecegini soyledinmi daha once ben kacirmisim ,baktim dun yoktun merak ettim bugunde gelmeseydim bascaktim yargarayi :))yada kayip var anonsunu..
cnm hayirli olsun regl olmussun umarim cok olmaz yada hemencecik biter sana hatirlatiyim genelde 5-6 gun surer normalde :))
Tatil isinide esinle konus bir hafta sonra olsun yani nihayetinde buda esinin elinde biraz cilve yap olsun bitsin hem bu vesile ilede aradaki buzlarda erimis olur tatlim
Cerencigimin ayagina uzuldum cok sukur buyuk birsey olmamis gecmisler olsun optum onu cok..
evet canım bizimde çocuklugumuz sokaklarda oyun oynayarak geçti..hava kararmadan eve geçmezdik:)
acıkırsak annem ekmege salça yada yag üstünede şeker serper yollardı bizi sokaga:))
misket oynardık,ip atlardık..bide elle oynanan bir oyun vardı,''bisiklete binersin,bizim orda inersin,annen banan sorarsa ahhh teker patladı dersin''ne güzel günlerdi
komik bişey söyliyimmi o kadar saftım ki çocugun nerden dogdugunu 15 yaşımda ögrenmiştimnasıl yapıldıgınıda
şimdi gülüyorum ama o zamanlar çok korkmuştum asla evlenmeyecegimi söylemiştim:))
ah melegim çocuklugumu çok özledim çokkk
mahirin yürümesine az kaldı canım,tabi kışın çocuk evde sıkılır ki yürüyen çocugu evde tutmak dahada zor olur..oyun amaçlı yarım gün kreş mahire çok iyi gelecektir..
beni bir merak eden sen varsın zatenbaşkada kimse sormamış sanırım beni artık kimse sevmiyyyy:)
dün cerenle çağla saat 5 te uyudu 7 de kalktı..ee gece oldu hala uyumadılar:)zor bela 11 buçukta uyuttum benimde uykum geldi uyumuşum:)ondan gelemedim melegim:))
yapma yaa 5-6 gün sürermihiç hatırlamıyorum unutmuşum:)ne yapacam ben ya
haftaya kalırsa 2 gün kalabiliriz..bu hafta gidersek cuma sabahtan gidecez:26:
ne yapacam bilemiyorum yani önemli olan benim degil çocukların eglenmesi ama ben havuza denize geçemessemde çağlayı nasıl geçirecem bide o var:44:sanırım ertelemekten başka şansımız yok
Delu sen hic merak edilmezmisin ask olsun sadece benim gibi buraya yazmamislardir yoksa herkesin gozu aramistir seni ...ozellikle hocam kesin seni cok ozlemistir ...atiscak biri bulamadim diye uzulmustur belkem...
Bencede cnm erteleyin azcuk...hem seninde eglenmeye hakkin var hatta en cok sen hakediyorsun bu yuzden sadece cocuklar deme ok...sen mutlu olki onlarda senle beraber olsun dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?