kıskandım valla yeni aslında eski olan arkadaşı nasıl karşıladınız. acaba diyorum şu malum soru bombardımanına cevap veremediğimden mi ki. (chihiro nun sorularına) şaka bir yana kaç gündür girip çıkıyordum özledim sizi
başka kıtalarda misafirlerim vardı falan dı filandı
ayyy kıyamam bende kıskancımdır begenme dolayısıyla arkadaslarıma yazı bile yazmıstım
yoksa beni begenmiyormusunuz diye ama artık begenmeselerde ben onları seviyorum
buyuzden tekrar hosgeldin minyaturk demek istiyorum sana artık bizdensin öle kendini üzme
bak ben ckirikoyla tartısmıstım simdi ölümüne kankayız cok severim onu cok
babycerencim utangactı bak artık yırtık rahibe :18:
kısacası burda hepimiz duygusal anneleriz bazen ne yaptıgımızı biz bile cözemiyoruz donumuza kadar anlatıyoruz cok mutluyuz cookkk
babycerencim reglin hayırlı olsun ben 40cıktı 17 gün sonra regl oldum ogun bugundur oluyorum özlemedim ama olmayıncada sinir yapıyor tatil zamanı gelmesi ayıp olmus ama napacan olmus artık bebegim darısı olmayanların basına
Merhaba Kızlar ben besteyi kreşten almaya karar verdim.
Bugün son kez gittik, sabah gittiğimde kahvaltı yapıyodu çocuklar (cornflaces- süt)
Bana verdikleri yemek listesinde açık büfe kahvaltı yazıyo.
Ben önce şaşırdım ara öğün mü bu dedim öğretmen yooo kahvaltı dedi.(gol 1)
Neyse sahibiyle konuşayım bu durumu dedim sustum. Besteyi bıraktım tabii bizimki ağladı sakinleşsin diye yanında kaldım.
Bi baktım öğrenci sayısı 13 hayırdır dedim; biri yeni kayıtmış, diğer ikisi haftanın 3 günü gelyomuş falan filan
Üç gündür gidiyorum 1 öğretmen 1 bakıcı var, öğretmene hani 2 öğretmen 1 bakıcıydı dedim yoo tek öğretmen dedi(gol 2)
Madem öyle neden bana yalan söylüyolar deyip öğretmene çemkirdim. Onun da suçu yok ne yapsın.
Ortalığı görmeniz lazımdı kızlar öğrenciler doğal olarak hiç durmuyo öğretmen kime bakacağını şaşırıyor falan..
Bir de bu çocukları nasıl uyutuyolar hiç hayal edemiyorum doğrusu. Neyse öğretmen çocuklarla ilgilenirken ordan bi tanesi koltuktan kütt diye kafasının üstüne düştü 10-15 dakika ağladı yavrum(içim gitti). Bu kadar çocuğa 2 kişi bakarsa olacağı o.
Okulun her sınıfında kamera var ama küçük gurupta yok( sordum neymiş yeri geliyomuş öğretmen yerde debeleniyomuş üstü açılırmış falan saçmalayıp durdu) Demekki bu rezil ortamın görünmesini istemiyolar ben bunu anladım doğrusu.
Çıkışta görüşmek için gittim ama yerinde yokmuş sahibi yarın ağzıma geleni sayıcam
Sonra diğer kreşe gittim orası daha fena en üst kata koymuşlar küçük gurubu
Sınıfın hemen yanında dimdik merdiven korkuluksuz korunmasız.
Burası sizce uygun mu dedim
cevap: şu zamana kadar hiçbir şey olmadı (bundan sonra olmayacağının garantisi var mı dedim geveledi durdu)
Yazacak daha çok şey var ama sizi daha fazla sıkmayayım kızlar üç gündür boğazımda bir düğüm var umarım yakın zamanda çözülür. Şimdi bakıcı araştırıyorum umarım vicdan sahibi bi insan bulurum.
Bu arada çocuğunu kreşe gönderecek anneler lütfen beni örnek almayın her kreş böyle değil çok güzel kreşler var. Burada seçenek olmadığı için çok rahat davranıyolar.
bende kıskancım vallaseven insan kıskanır
bende ki sinir bundanmıydı beykozom:)şimdi rahatladımmı dersin:))
adet olunca karnında gider dediler inşallah gider yasinir oluyorum yapışıp kaldı üstüme kış kışşşşş
tatilimizde pert oldu iyimibende şans olsa zaten annemden ikiz dogardım:))en azından tatile digerim giderdi:)
kızlar siyahlaleydi dimi tekrar hamile olan nerelerde acaba naptı bebegi kızmı erkekmi doktoru tahminde bulunmusmu aseriyormu aklımda binlerce soru :44:
inş iyidir gel siyahlalecim meraklardayız
kızlar ben dogurmadan önce diyordumki oooo ben cok cocuk yapıcam hatta senesine hamile kalırım 2yas olur araları simdi yuttum o laflarımı hatırlatıyorlar bana bunu bunu dedin diye ben hemen kıvırtıyorum sey hımmm enes söle enes böle hak veriyorlar ama gercekten iyi sallamısım bende
öle işteee bukadar anlatcaklarım
buarada biz 2012 mayıs anneleri olarak birinciydik yeni gelenler için söyliyim kupalıyız biz
gider inş canım ama ilk oldugu için inebilir umut fakirin ekmegi
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum
siyahlale bi daha gelmedi canım..inşallah gelirde sorularına cevap verir:)bende merak ettim şimdi:26:
güzel bir kızı vardı bide saglıklı bir oglu olur inşallah..hayırlısı saglıklısı olsun..
sende acele etme beykoz daha gençsin çıtırsın:)enes biraz büyüsün sen daha 2 tane dogurursun canım
3 çocuk idealama ben hala kararsızım belkide bana 2 idealdir bilemiyorum:)
çünkü çok yorgun düştümama yinede onları çok seviyorum iyiki varlar iyiki dogmuşlar
bizim topik tescilli bunu söylemeye gerek yok:)ne güzelde oy toplamıştık dimi:9
sizin yüzünüden dayımlar akşam oturmaya bana gelmişlerdi hiç unutmam1 oy alacam diye başıma iş almıştım
şimdi olsa yine yaparmıydım hımmmm:18:yapmazdımmmmmm
aynen ya:)kızını denize 3 bakıcıyla geçiriyo hatun:)etraftada korumalar var
para gani ne yapsın:)bulamadık böyle bir kocaeşim duymasın:18:
yok ben bi daha dünyaya gelirsem aşçı lokantacı biriyle evlenecem kararımı verdim:)
yemek yapmak istemiyorum
çağla şikelinde 2 oglu varya gözü korkmuş 3.yü doğurmaya korkuyomuş
yaw kaç tane bakıcınız temizlikçiniz var neyden korkuyon
bu ünlüleri anlamak zor valla
kızlar size doyum olmazsabah uyanmak olmasa şurda sabaha kadar oturasım var:)
öpüldünüz iyi geceler
ha söylemeyi unuttum dün gece çağla sadece 3 defa uyandıbu bizim için bir rekorrrrr:119:
her gece 1569 kere uyanan kızım için büyük başarı
böyle devam etsin işte buraya yazıyorum ben bu kızı 3 ay daha emziririm
çağlaaaa dediklerimi duydunmukarar senin yavrucugum:)
ha bide su demeyi ögrenmiş su istediginde ''şi'' diyo:)
neyse kaçtım çok gevezeyim:)hani misafir gelir bütün gece oturur konuşmaz sonra kapıdan çıkarken çenesi
açılır dakikalarca kapıda gitmesini beklersiniz yahah işte o benim:))
neyse kaçtım
ayy yazacam yazacam unutuyom alıntılarda gördüm çok üzüldüm:26:nagişim sıkma canını canım ya:26:
sizin için ne hayırlıysa o olsun canım..inşşalh bu sıkıntılı günleri hemen atlatırsınız cnm..kv içinde çok üzüldüm acil şifalar diliyorum..
gün doğmadan neler doğar derlerhayırlısı olsun sizin için..
teşekkürler meleğim. uzakta olunca anlıyormuyuz ne birbirimizin dilinden... gerçekten bana uzaktan avusturalyadan misafir geldi lorin hanımı görmeye eşimin halası. bir haftadır onlarla ilgileniyorum. sorun değilde 20 yıldır evliyim birkez görmüşüm kadını tanımam desem doğrudur o sorun oluyor. ben evde kızımla çok aktivite yapıyoruz ama hiç foto çekmek aklıma gelmedi. burda oyun grubuna falanda götürüyorum. artık evde yetmiyorum sıkılıyor çocuk. sen ingilteredeydin galiba. eşimin iki teyzesi ve kuzenleri orda oturuyor. yeni mi gittin alışabildin mi. benim dil sorunum olduğu için buda yaşamın içinde olamıyorum oda çok zoruma gidiyor. 25 eylülde dil kursuna başlıyorum. eşim çocuğa bakacak çünkü hala bir kreş bulamadım. kurs 6-7 ay sürüyor. zor günler bekliyor bizi..
hiç kullandın mı bilmiyorum ama tampon kullansanveeeee 2 yıldır olmadıgım şey oldu:))en sonunda bende regl oldum:119:
ama çok ters bir zamanda oldum kızlar
dünden beridir cereni tembihliyorum babasının kafasını şişirsinde bizi 3 günlügüne tatile götürsün diye..
ben pek konuşmuyorum eşimle o yüzden cereni aracı yapmıştım
neyse bugün eşim geldi yemekte dediki''ceren kararımı verdim sizi tatile götürecem'':119:
ceren havalara uçtu,tabi bende ama içimdençağla henüz anlayamadıgı için sadece sırıttı:86:
yemek yedik eşim gitti,wc ye gittim baktımya dedim bendeki şansa bak:))
tam zamanında geldin sende dedim:))
ne yapıyım kızlar bu şekilde gidilirmi:26:çok az geliyo ama ya artarsa:26:2 yıldır olmadıgım için kaç gün sürdügünüde unutmuşum
git dersek gidermi:))
bu halde denizede girilmez:26:
ne şanssız biriyim ben ya
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum
mutlucumm cicim ne güzel bak çocuklu misafirin bilem geliyor çatkapı çok şanslısın cicim cokkk:) demek baba izni çıkmadı sizden hayrılısı belkim ilerleyen günlerde fikri değişir
bizdeki durum ise şöylee yazıydı falan filan eşimi ikna ettim ama şartlı ikna oldu şöyleki 1. şarta; annem hep zeynoyla kreşte olacak kızımız küçükmüş daha çocuklar canını yakarmış yüzünü tırmalarmış neler nelerrröğretmenler her an koruyamazmış o yüzden annemde hep yanında olacak Allahtan kreştekiler istediğiniz kadar yanında kalabilirsiniz sorun değil demişlerdi:) 2. şart ise kış geldiğinde göndermeyeceğiz çünkü bir sürü hastalık oluyormuş ortalıkta hasta falan olursa kahrolurum kışın gönderemem dedii, böyle işte şimdilik şartlı eveti kaptık ama daha bir sürü konuşması gerekenler varmışda pzt birlikte tekrar gideceğiz kreşe bakalım ona göre başlıcak zeynocuk oyun grubuna inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?