2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kıyamam bende kıskancımdır begenme dolayısıyla arkadaslarıma yazı bile yazmıstım
yoksa beni begenmiyormusunuz diye ama artık begenmeselerde ben onları seviyorum
buyuzden tekrar hosgeldin minyaturk demek istiyorum sana artık bizdensin öle kendini üzme
bak ben ckirikoyla tartısmıstım simdi ölümüne kankayız cok severim onu cok
babycerencim utangactı bak artık yırtık rahibe :18:
kısacası burda hepimiz duygusal anneleriz bazen ne yaptıgımızı biz bile cözemiyoruz donumuza kadar anlatıyoruz cok mutluyuz cookkk

babycerencim reglin hayırlı olsun ben 40cıktı 17 gün sonra regl oldum ogun bugundur oluyorum özlemedim ama olmayıncada sinir yapıyor tatil zamanı gelmesi ayıp olmus ama napacan olmus artık bebegim darısı olmayanların basına

bende kıskancım vallaseven insan kıskanır
bende ki sinir bundanmıydı beykozom:)şimdi rahatladımmı dersin:))
adet olunca karnında gider dediler inşallah gider yasinir oluyorum yapışıp kaldı üstümekış kışşşşş
tatilimizde pert oldu iyimibende şans olsa zaten annemden ikiz dogardım:))en azından tatile digerim giderdi:)

Inan cok uzuldum ins Beste kuzum icin en guzeli ve en iyisi olur ...
Annenlerin tekrardan gelmeleri mumkun degilmi en azindan 2 yasina kadar destek olsalar ne iyi olurdu...

kızlar siyahlaleydi dimi tekrar hamile olan nerelerde acaba naptı bebegi kızmı erkekmi doktoru tahminde bulunmusmu aseriyormu aklımda binlerce soru :44:

inş iyidir gel siyahlalecim meraklardayız
kızlar ben dogurmadan önce diyordumki oooo ben cok cocuk yapıcam hatta senesine hamile kalırım 2yas olur araları simdi yuttum o laflarımı hatırlatıyorlar bana bunu bunu dedin diye ben hemen kıvırtıyorum sey hımmm enes söle enes böle hak veriyorlar ama gercekten iyi sallamısım bende

öle işteee bukadar anlatcaklarım
buarada biz 2012 mayıs anneleri olarak birinciydik yeni gelenler için söyliyim kupalıyız biz

Son düzenleme:

gider inş canım ama ilk oldugu için inebilir umut fakirin ekmegi
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum

siyahlale bi daha gelmedi canım..inşallah gelirde sorularına cevap verir:)bende merak ettim şimdi:26:
güzel bir kızı vardı bide saglıklı bir oglu olur inşallah..hayırlısı saglıklısı olsun..
sende acele etme beykoz daha gençsin çıtırsın:)enes biraz büyüsün sen daha 2 tane dogurursun canım
3 çocuk idealama ben hala kararsızımbelkide bana 2 idealdir bilemiyorum:)
çünkü çok yorgun düştümama yinede onları çok seviyorum iyiki varlar iyiki dogmuşlar
bizim topik tescilli bunu söylemeye gerek yok:)ne güzelde oy toplamıştık dimi:9
sizin yüzünüden dayımlar akşam oturmaya bana gelmişlerdi hiç unutmam1 oy alacam diye başıma iş almıştım
şimdi olsa yine yaparmıydım hımmmm:18:yapmazdımmmmmm

gider inş canım ama ilk oldugu için inebilir umut fakirin ekmegi
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum

aynen ya:)kızını denize 3 bakıcıyla geçiriyo hatun:)etraftada korumalar var
para gani ne yapsın:)bulamadık böyle bir kocaeşim duymasın:18:
yok ben bi daha dünyaya gelirsem aşçı lokantacı biriyle evlenecem kararımı verdim:)
yemek yapmak istemiyorum
çağla şikelinde 2 oglu varya gözü korkmuş 3.yü doğurmaya korkuyomuş
yaw kaç tane bakıcınız temizlikçiniz var neyden korkuyon
bu ünlüleri anlamak zor valla

ben aacele etmiyorum artık canımcım diyorum ya iyi sallamısım yaparım diye ben beklemedeyim bakalım kim yapacak
bencede 3ideal 2az canım
ben 4kardesim cok mutluyum iyikide annem dogurmus bizi
sen dogurursun 2sinin hakkından geliyorsun maasallah 3de yaparsın hem yapında hemen kiloları atıyor bnce yap bir oglusun olur belkim hayırlısıyla
oylamayı sorma baska topiklere yavsamıstık oy kullansınlar diye
kabak senin basına patladı gercekten senin payında büyük işte herkez cok saolsun topigimiz senlenmişti daha cok

Son düzenleme:
teşekkürler meleğim. uzakta olunca anlıyormuyuz ne birbirimizin dilinden... gerçekten bana uzaktan avusturalyadan misafir geldi lorin hanımı görmeye eşimin halası. bir haftadır onlarla ilgileniyorum. sorun değilde 20 yıldır evliyim birkez görmüşüm kadını tanımam desem doğrudur o sorun oluyor. ben evde kızımla çok aktivite yapıyoruz ama hiç foto çekmek aklıma gelmedi. burda oyun grubuna falanda götürüyorum. artık evde yetmiyorum sıkılıyor çocuk. sen ingilteredeydin galiba. eşimin iki teyzesi ve kuzenleri orda oturuyor. yeni mi gittin alışabildin mi. benim dil sorunum olduğu için buda yaşamın içinde olamıyorum oda çok zoruma gidiyor. 25 eylülde dil kursuna başlıyorum. eşim çocuğa bakacak çünkü hala bir kreş bulamadım. kurs 6-7 ay sürüyor. zor günler bekliyor bizi..

kızlar size doyum olmazsabah uyanmak olmasa şurda sabaha kadar oturasım var:)
öpüldünüz iyi geceler
ha söylemeyi unuttum dün gece çağla sadece 3 defa uyandıbu bizim için bir rekorrrrr:119:
her gece 1569 kere uyanan kızım için büyük başarı
böyle devam etsin işte buraya yazıyorum ben bu kızı 3 ay daha emziririm
çağlaaaa dediklerimi duydunmukarar senin yavrucugum:)

ha bide su demeyi ögrenmiş su istediginde ''şi'' diyo:)
neyse kaçtım çok gevezeyim:)hani misafir gelir bütün gece oturur konuşmaz sonra kapıdan çıkarken çenesi
açılır dakikalarca kapıda gitmesini beklersiniz yahah işte o benim:))
neyse kaçtım
ayy yazacam yazacam unutuyom alıntılarda gördüm çok üzüldüm:26:nagişim sıkma canını canım ya:26:
sizin için ne hayırlıysa o olsun canım..inşşalh bu sıkıntılı günleri hemen atlatırsınız cnm..kv içinde çok üzüldüm acil şifalar diliyorum..
gün doğmadan neler doğar derlerhayırlısı olsun sizin için..

gözümü korkmus valla analarımızın ayaklarının altı öpülür ne ahcı ne bakıcı var nede para
boklu bez yıkayarak büyütmüslerde korkmamıslar cagla şikel korkuyormus ne diyim bilemedimki bende korkuyorum ama bakıcım olsa korkmazdım inanki tabi özel bakıcı her saat yanımda bende keyif yapcam

hadi görüsürüz canım bende kacıcam uykum gelemsede belki yatagı görünce uykum gelir ...
nagişim gercekten unuttum bende üzüldüm kvdenin senin için nekadar degerli oldugunu biliyoruz inş iyileşir seninde tependeki kara bulutlar dagılır kendine dikkat et canım ...
iyi geceler herkeze

Ben 6 senedir buradayim master icin geldim ve kalis o kalis :)) esimle burda tanistim bu yuzden buradayiz..
Almanca nasil bir dil kolaymidir yoksa zorluklari ne derecedir bilmiyorum ama merak etme zamanla insan cok alisiyor ve artik o dili kullanarak dusundugun bile oluyor... kursun suresi cok kisa ogrenmen icin sana bol bol radio ve tv izlemeni oneririm basta anlamiyor insan ama kulak dolgunlugu icin cok yararli oluyor...
Ben londradyim esinin akrabalari hangi sehirde...

evet evet yanlış görmediniz benim alyel16. uzun uzun aradan sonra bayram tatili yıllık izinler falan derken mesaiye bu hafta başladım...ancak gelebildim yanınıza ..amannnn bi baktım sayfalar nasıl da uçmuş gitmiş mümkün değil yetişmem...

bi bakıyım ben ne var ne yok umarım herkesler iyidir....

bakıyım beni hatırlayıp soran var mı?

Günaydın
Dün gece güzel bir süprizle karşılaştım,2 arkadaşım çocuklarıyla aniden çıkıp geldi,
bende hemen salona bir oyun grubu oluşturuverdim
Biz balkonda oturduk sohbet ettik dondurma yedik bi yandan da Mirayı izledim,
çocuklarla kule yaptı bebekleri uyuttu oyuncaklarını verdi onlara
Arada sıkılıp onları terk etti ve karıştırdı yine her zamanki gibi
Misafirler gidip eşimle başbaşa kaldığımızda saat oldukça geçti ve hemen üstten konuşarak yineledim
oyun grubu meselesini,,eşim ısrarla bu kışı evde geçirmemizi istiyor kızlarO da çocuğuyla ilgili herşeyi istermiş
ama daha çok küçük deyip duruyorPlannerımın gonderdigi sayfayı çıkış alıp yanımda götürdüm dün ama çok katı olunca
gösteremedim henüz2 yaşına gelsin ben gideyim yanında diyor ama şuan çok erken olduğunu söylüyor ısrarla
Çocuklu birsürü arkadaşın var diyor haklı da ama ben sürekliliği olsun istiyorum,,neyse sıkmıcam canımı walla her işte bir hayır vardır ama yine de ısrarlarımın devamı gelecekHakkımızda hayırlısı
Akşama güzel tarihi bir yerde kınaya gidicem,kesin ağlarım yüksek yüksek tepelerdeo türküyü her duyduğumda ağlıyorum
Kızıma dedesi bakıcakmış kendi teklif etti
Herkese; çok güzel ,az sıcak, çok mutlu, az yorgun geçecek bir gün diliyorum

hiç kullandın mı bilmiyorum ama tampon kullansansenin durumunun benzerini daha 1 hafta önce arkadaşım yaşadı,
eşi aniden izne çıkmış ve kızda reglydi.Mecburen aldı eczaneden gitti tatile,ama sonucunu bilmiyorum hala tatildeler
Bende hiç kullanmadım sen bi kullan 1 kerelik bize de fikir olur:18:Tam da gelicek zamanı bulmuş celaut

Al benden de o kadar beykozum :128:Bende çok seviyorum kalabalık aileyi ama bu koşullardaBende eskiden 3 çocuk yapıcam diye atar tutardım,şimdi annem benle dalga geçiyor yapsana hadi diye Teorilerle pratikler birbirini tutumuyormuş

günaydınnnn sevgilii anne arkadaşlarımmmm

bugüne inşş yarın tatill olur dileğiyle başlamak istiyorum izninizleee, dinimiz amin...

herkeseee güzell bir günn dliyorummmmm

mutlucumm cicim ne güzel bak çocuklu misafirin bilem geliyor çatkapı çok şanslısın cicim cokkk:) demek baba izni çıkmadı sizden hayrılısı belkim ilerleyen günlerde fikri değişir

bizdeki durum ise şöylee yazıydı falan filan eşimi ikna ettim ama şartlı ikna oldu şöyleki 1. şarta; annem hep zeynoyla kreşte olacak kızımız küçükmüş daha çocuklar canını yakarmış yüzünü tırmalarmış neler nelerrr öğretmenler her an koruyamazmış o yüzden annemde hep yanında olacak Allahtan kreştekiler istediğiniz kadar yanında kalabilirsiniz sorun değil demişlerdi:) 2. şart ise kış geldiğinde göndermeyeceğiz çünkü bir sürü hastalık oluyormuş ortalıkta hasta falan olursa kahrolurum kışın gönderemem dedii, böyle işte şimdilik şartlı eveti kaptık ama daha bir sürü konuşması gerekenler varmışda pzt birlikte tekrar gideceğiz kreşe bakalım ona göre başlıcak zeynocuk oyun grubuna inşş

günaydın hepinize..

uykusuzluktan ölüyorum galiba... gözlerim kapanıyo valla...

dün akşam benim de 9 aylık hamiş bi arkadaşım geldi (aslında eşlerimiz arkadaş ama biz çok sevdik birbirimizi) hani şu bez pastası yapıcam ya. hah işte o :)

çaydı tatlıydı dondurmaydı sohbetti derken geceyi yarıladık. balkonda oturduk püfür püfür.. defne de sağolsun zırt pırt kalktı yine.

işte böyle...

beybim en kısa zamanda aktiviteli fotoğraflı yazını bekliyorum yeni topiğe :)

mutlucum napcan seninki de inatmış yani. boşver şimdilik arkadaşlarının çocuklarıyla takılır miracık

planner senin şartlı olayı da iyimiş yani e zaten kış geldi deseydin :)

minyatür sana yaptığımız karşılamayı beğenmedin mi aşk olsun.

alyel hoş geldin

Beykoz da sahalara dönmüş

meleğim bu ara karşılaşamıyoruz geceleri.. ben pek gelemiyorum. pestilim çıkmış oluyo

inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun diyelim
Zeyno adına çok sevindim,inşallah çok eğlenceli ve mutlu zamanlar geçirir de babasını yanıltırsınız
Dün gece 3 çocuk çadıra girdiler oynadılar bi ara, baktım benimki mızmızlandı ki canı acımasa ağlamaz kesinlikle diğer arkadaşı ayağına oturmuş pestil etmiş ayağınıİnsan düşünüyor tabi herşeyi,şimdi okulda olsa belki öğretmen sesini duyamıcak gürültüden dedim kendi kendimeannenin orada bulunması süper olurherşey zamanla düzene girecek ben inanıyorum,,Allahın izniyle bu zamana kadar geldik ya bundan sonrasında da güzel günler bizi bekliyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…