2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çocukların birbirine zarar verdiği doğru çünkü bilinçsiz yapıyorlar işte engellemek ne mümkün yanlarında olabildiğinde biri olmalı ve birazcık mesafelide olsa takip etmeli tabi annem yanında olacağı için rahat olacağım inşbakalım havalar iyice soğuyana kadar gitsin takılsın görelim sevecekmi mutlu olacakmı, annemde her günün ayrıntılı özetini alırım zaten akşamlarıı aynen canımm zor günler geçiyor inş dahada bilinçli ve iletişime açıklar ve dahadaa tatlıı oluyorlar böylee birlikte eğleneceğimiz günler geliyor artık çok şükürr

bence siyahlale arkadaşımızı bir daha göremeyeceğiz çünküm kendisi artıkın bir "2014 mart annesi". sanırım bundan böyle o topikte takılır ama umarım arada bir gelir de, bize 2. bebekle ilgili tecrübelerini aktarır, biz de ona göre önümüzdeki yılları planlarız

gerçi bendeniz, bizzat kendim nacizane olaraktan, 2. bebeğim olursa gözüm kapalı 2 yıllık ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Orhan Cemal'de doktoramın ortasında olduğumdan ve ara vermem tamamen bırakmam anlamına geldiğinden 5 aylıkken yeşil sahalara dönmek zorunda kalmıştım 2. yi kimselere baktırmayı düşünmüyorum. eşim de pazarda limon satarak beslesin ailesini, naaapiiiimmm

Son düzenleme:
babyceren gözünaydın canım regl olmaya başlamışsınne güzel bol çocuklu bir çevren olması malesef benim çevremde
yok fazla çocuk ve bende birşeyler yapmak istiyorum oğlum sosyalleşsin diye,kendi yaşıtları ilgisini çekmiyor
4-5 yaş grubu erkekleri seviyor sıpabu arada tatil planlarınız var herhalde hayrlısı olsun kuzumm nereye gidiceksiniz

mutlu anne ve planner kuzular büyümüşte kreşe mi başlayacakgaliba bu bıdıklar yürüdüktrn sonra daha da zorlaşıyorlar evde her yeri keşfettikten sonra farklı ortamlar ve arkadaş grubu iyi oluyor sanırım hayırlısı olsun kuzular için..

tatlıcadı Tarık Buğra ya çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu yavrum

ilkimcim umarım gönlüne göre bir bakıcı bulursun besteye

minyatür sende yeni katıldın aramıza herhalde hoşgeldin
kızının adı Lorin mi,b,z,m oralarda lori lori diye ninni vardır bilirmisin

kıyamam miracığın ayağına mı oturmuş

öpseydin annesi :)

defne de dun akşam şaklabanlık yaptı evin içinde koşturup durdu. leylanın karnını gösterdim bak burda bebek var dedim... karnına baktı ve öyle içten gülümsedi ki :) anladı sanırım. leylanın cok hoşuna gitti

kızlarr ya şöyle bir sorunum varr; zeynoya ilk adım ayakkabısı olarak stride rite almıştım, 19.5 numara geniş kalıp, zeynonun ayakları çok büyük değil ama tombiş tombişşşş ama ayakkabılar dar gelmeye başladı ya çokta rahat etmişti yumuşak taban ve koştura koştura rahat rahat giyiyordu şimdi altındaki tabanlığı çıkardık biraz daha genişledi ama öylede rahat edemezkii diye yeni bir ayakkabı almaya karar verdim ki bu seferde pediped i deneyeyim diyorum, bu bebişlerin ayakları nekadarda bir numara atarki ya daha 2-3 ay falan giydi bu ayakkabılarını ve ucuzda değiller yani ikide bir böyle ayakkabı alırsak yandık valla:18:

bakın ayakkabısı bu; daha çok yenii ya allayıp pullayıp ilk adım ayakkabın diye saklıcaz artık napalımmm, daha uzun süre giyeceğini hayal etmiştim

Eklentiler

• $image (3).webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54

ayy çok güzelmişşşş.. bayıldım valla cicim..
bu konuyu ben de düşünüyorum. defne 19 giyiyor ama kışa nasıl bişey alsam kaç numara alsam?

ayy çok güzelmişşşş.. bayıldım valla cicim..
bu konuyu ben de düşünüyorum. defne 19 giyiyor ama kışa nasıl bişey alsam kaç numara alsam?

evet iştee kışta geliyor nasıl bir şey alsam ne alsam kaç numara alsam hayır ayağını ölçtüm 20.5 gibi bir şey alama lazım pediped te 20 ve 21 var acaba 21 alsamda birazcık büyük gelse rahat edemezmii yok 20 alsam 2 ay sonra yine dar gelirmi gibi deli sorular var kafamdaa bak pediped de almak istediğim böyle bir şey kış gelene kadar giyer heralde inşş

birde oyun grubu meselesi var kreşte giymesi için nasıl bir şey alsam daha yumusaş patik tarzı birşeymi alayım şekersizimm sen tecrübelisin cicim bir akıl ver bana

Eklentiler

• $ljdnidbugbSS_IsabellaRed_302(22).webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 90
öptüm geçti :)
bebeklerin hamilelere aşırı güzel bir ilgisi oluyor,sanırım hissiyat
Yerim ben onun ayakkabısınıBende bu dertten muzdaribim canım ama bizimkiler eskiyor walla,Mira 20numara giyiyor ayağı 19,5 muş.Bende normalde arkası sert olan bilekten modelleri kullanıyorum ama çok beğendim bunu aldım zorlanmadı minnoşum memnunumSon ayakkabımız ve kızımın sütun bacağı

valla çok güzel ama daha yğmura falan dayanıklı bişey düşünüyorum ben. pedipede baktım yeni sezon harici yok. işte ben de bilemiyorum nasıl alsam.
kreş için gecen kış patik giydirmiştim (polar gibi kalın olanlardan)
bu sene de panduf gibi ev ayakkabısı almayı düşünüyorum (bulurum herhalde)

ama dışarda artık hep yürümek istediğinden ve yağmurlar falan da başlayacağı için dediğim gibi suya dayanıklı bişey almam lazım..

sütun bacağını yerimm seninn minnoşşş Zeynoya yumuşak tabanlı stride rite ını aldım bir giydi birdaha çıkarmamıştı oyüzden sert ayakkabı hiç denemedik daha bu pediped de alacağım modelde yine yumuşak taban inş beğenir zilloş mira'nın ayağındakiler biraz daha sert taban gibi değilmi canım demekki rahat ediyor böyle tabanla bende 20 mi alsam 21 mi bilemedim ya offff eşim benim ayakkabı tutkumdan sonra kızının da hızlı başlangıcıyla şok yaşıyor buarada

Yumuşak tabanlılar ilk adım ayakkabısı olmuyor mu canım:44:Hatta fatihte çok eski bir ayakkabıcıdan almıştım ve bana özellikle arkasının sert ve bilekten olması gerektiğini önermişti.(yürüyen bebek için)viccodan almıştım yumuşak bişey ama yamuldu gitti arkası kullanmıyoruz artık onu.Miranın ayağındaki sert taban ama ev ayakkabısı değil tabi dışarısı için uygun canım.21 numara aldım ben ama kalıbından sanırım büyük olmadı pek.
Walla aynı tutku bende de var,hatta kızım için birkenstock terlik bile sormuştum da eşimle papaz oluyoduk mağazada

suya dayanıklııı diyosunn hımmmm nasıl bişeee olabilirr cicim bir alternatiff bulursan haberr et okii:)) şuan Zeyno ayakkabısını giymekte zorlandığından birtane alacamm şimdii mecburrrr kreş içinde pediped in tabanı yumuşak patik gibimsi modelleri varya onlardan alayım barii rahat rahat giysin içeri için mantıklı olabilr hem indirmde var pedipedde

ilk adım diye almıştım onu evet ama yumuşak derken patik gibi değil tabiyki canım dışarıda giyilen bir yumuşak taban yani sert ve bilekten bağlı ile ayağı burkulur mu acaba diye bakmadık hiç yumuşak spor ayakkabı tabanı gibi bunlar pediped inkide öyle sanırım bakalım görücezz:)

birkenstock mu sordun kızına allah senii iyi kurtulmuşsun enişteden ozaman bende toms lara taktım fena haldee renk koleksiyonuna kadar gider bu iş

O zaman sen bunu al cicim

kışın da böyle gezersiniz Zeynomla

forum ahalisi merhabalar ben geldim:)) annemler şişe domatesi yapmak için domates almaya bir tanıdıklara gittiler bu gece orada kalıcaklar eşim nöbette ve ben yalnız kaldım:))

en başta ilkimcim ve nagihan yavrularınız için hayırlısı olsun kalbinizi ferah tutun inşallah onlar için en iyisini bulacaksınız.

kujum sayfaları okumayı bitiremedin galiba çık gel artık alıntı yap lütfen:))

bebeğim tampon kullansana ya ilk başta rahatsız edici ama alışınca çok rahat oluyor. inşallah güzel geçer tatilin.

ayakkabı demeyin bana eceye artık 2 ayakkabısıda olmuyor gibi ( acilen çözüm bulmalıyım.

avusturyadan bir arkadaşım vardı facede gördüm kızı var eceden 3 ay büyük 2 ay sonrada ikinciyi doğuracakmış:)) ne ara yaptın kız dedim 21 ay olacakmış araları aman çıksın aradan yapayım dedim diyor maşallah hayran kaldım cesaretine:))

mutlum bende çok ağlarım yüksek yüksek tepelerde evlenmeden öncede ve şimdide:)) ay eceyi everirken ne ağlarım kim bilir:))

beykoz sahalarda fırtına gibi esiyorsun maşallah kesme hızını:))

zada ve dilberege niye yazmıyor acaba(

baybcim Allah seni inandırsın dünde yazmasaydın bugün seni soracaktım.valla ben alışık değilim topikte sensiz bir güne.rüyan da hayırdır inş.diyorum.

valla ben dünyaya bi daha gelsem ya çalışmıcam sadece ev hanımı olucam,ya çalışıcam ama bekar takılıcam ev işleri olmucak yada zengin bi koca bulup evi otel olarak kullanmak istiyorum.çalışan bi anne olarak kırk parçaya bölünüyorum.yakında infilak etmekten korkuyorum.:18:
inş. en kısa zamanda 2. hamileliğimin haberini veririm.2014 annelerine takılırım ama burayı bırakmam.ilk göz ağrım burası.
bende musab bilale su geçirmeyen bot tarzı bişey alıp kışı onunla geçirtmeyi düşünüyorum. 19 numaralı ilkadım ayakkabısını hala giyiyor.ama 20,5 yada 21 alırım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…