inşallah canım hayırlısı ne ise o olsun diyelim
Zeyno adına çok sevindim,inşallah çok eğlenceli ve mutlu zamanlar geçirir de babasını yanıltırsınız
Dün gece 3 çocuk çadıra girdiler oynadılar bi ara, baktım benimki mızmızlandı ki canı acımasa ağlamaz kesinlikle diğer arkadaşı ayağına oturmuş pestil etmiş ayağınıİnsan düşünüyor tabi herşeyi,şimdi okulda olsa belki öğretmen sesini duyamıcak gürültüden dedim kendi kendime annenin orada bulunması süper olur herşey zamanla düzene girecek ben inanıyorum,,Allahın izniyle bu zamana kadar geldik ya bundan sonrasında da güzel günler bizi bekliyor kızlar
kızlar siyahlaleydi dimi tekrar hamile olan nerelerde acaba naptı bebegi kızmı erkekmi doktoru tahminde bulunmusmu aseriyormu aklımda binlerce soru :44:
inş iyidir gel siyahlalecim meraklardayız
kızlar ben dogurmadan önce diyordumki oooo ben cok cocuk yapıcam hatta senesine hamile kalırım 2yas olur araları simdi yuttum o laflarımı hatırlatıyorlar bana bunu bunu dedin diye ben hemen kıvırtıyorum sey hımmm enes söle enes
kızlarr ya şöyle bir sorunum varr; zeynoya ilk adım ayakkabısı olarak stride rite almıştım, 19.5 numara geniş kalıp, zeynonun ayakları çok büyük değil ama tombiş tombişşşşama ayakkabılar dar gelmeye başladı ya çokta rahat etmişti yumuşak taban ve koştura koştura rahat rahat giyiyordu şimdi altındaki tabanlığı çıkardık biraz daha genişledi ama öylede rahat edemezkii diye yeni bir ayakkabı almaya karar verdim ki bu seferde pediped i deneyeyim diyorum, bu bebişlerin ayakları nekadarda bir numara atarki ya daha 2-3 ay falan giydi bu ayakkabılarını ve ucuzda değiller yani ikide bir böyle ayakkabı alırsak yandık valla:18:
bakın ayakkabısı bu; daha çok yenii ya allayıp pullayıp ilk adım ayakkabın diye saklıcaz artık napalımmm, daha uzun süre giyeceğini hayal etmiştim
ayy çok güzelmişşşş.. bayıldım valla cicim..
bu konuyu ben de düşünüyorum. defne 19 giyiyor ama kışa nasıl bişey alsam kaç numara alsam?
öptüm geçti :)kıyamam miracığın ayağına mı oturmuş
öpseydin annesi :)
defne de dun akşam şaklabanlık yaptı evin içinde koşturup durdu. leylanın karnını gösterdim bak burda bebek var dedim... karnına baktı ve öyle içten gülümsedi ki :) anladı sanırım. leylanın cok hoşuna gitti
Yerim ben onun ayakkabısınıkızlarr ya şöyle bir sorunum varr; zeynoya ilk adım ayakkabısı olarak stride rite almıştım, 19.5 numara geniş kalıp, zeynonun ayakları çok büyük değil ama tombiş tombişşşşama ayakkabılar dar gelmeye başladı ya çokta rahat etmişti yumuşak taban ve koştura koştura rahat rahat giyiyordu şimdi altındaki tabanlığı çıkardık biraz daha genişledi ama öylede rahat edemezkii diye yeni bir ayakkabı almaya karar verdim ki bu seferde pediped i deneyeyim diyorum, bu bebişlerin ayakları nekadarda bir numara atarki ya daha 2-3 ay falan giydi bu ayakkabılarını ve ucuzda değiller yani ikide bir böyle ayakkabı alırsak yandık valla:18:
bakın ayakkabısı bu; daha çok yenii ya allayıp pullayıp ilk adım ayakkabın diye saklıcaz artık napalımmm, daha uzun süre giyeceğini hayal etmiştim
öptüm geçti :)
bebeklerin hamilelere aşırı güzel bir ilgisi oluyor,sanırım hissiyat
Yerim ben onun ayakkabısınıBende bu dertten muzdaribim canım ama bizimkiler eskiyor walla,Mira 20numara giyiyor ayağı 19,5 muş.Bende normalde arkası sert olan bilekten modelleri kullanıyorum ama çok beğendim bunu aldım zorlanmadı minnoşum memnunum Son ayakkabımız ve kızımın sütun bacağı
Eki Görüntüle 788843
Yumuşak tabanlılar ilk adım ayakkabısı olmuyor mu canım:44:Hatta fatihte çok eski bir ayakkabıcıdan almıştım ve bana özellikle arkasının sert ve bilekten olması gerektiğini önermişti.(yürüyen bebek için)viccodan almıştım yumuşak bişey ama yamuldu gitti arkası kullanmıyoruz artık onu.Miranın ayağındaki sert taban ama ev ayakkabısı değil tabi dışarısı için uygun canım.21 numara aldım ben ama kalıbından sanırım büyük olmadı pek.sütun bacağını yerimm seninn minnoşşşZeynoya yumuşak tabanlı stride rite ını aldım bir giydi birdaha çıkarmamıştı oyüzden sert ayakkabı hiç denemedik daha bu pediped de alacağım modelde yine yumuşak taban inş beğenir zilloş mira'nın ayağındakiler biraz daha sert taban gibi değilmi canım demekki rahat ediyor böyle tabanla bende 20 mi alsam 21 mi bilemedim ya offff eşim benim ayakkabı tutkumdan sonra kızının da hızlı başlangıcıyla şok yaşıyor buarada
valla çok güzel ama daha yğmura falan dayanıklı bişey düşünüyorum ben. pedipede baktım yeni sezon harici yok. işte ben de bilemiyorum nasıl alsam.
kreş için gecen kış patik giydirmiştim (polar gibi kalın olanlardan)
bu sene de panduf gibi ev ayakkabısı almayı düşünüyorum (bulurum herhalde)
ama dışarda artık hep yürümek istediğinden ve yağmurlar falan da başlayacağı için dediğim gibi suya dayanıklı bişey almam lazım..
Yumuşak tabanlılar ilk adım ayakkabısı olmuyor mu canım:44:Hatta fatihte çok eski bir ayakkabıcıdan almıştım ve bana özellikle arkasının sert ve bilekten olması gerektiğini önermişti.(yürüyen bebek için)viccodan almıştım yumuşak bişey ama yamuldu gitti arkası kullanmıyoruz artık onu.Miranın ayağındaki sert taban ama ev ayakkabısı değil tabi dışarısı için uygun canım.21 numara aldım ben ama kalıbından sanırım büyük olmadı pek.
Walla aynı tutku bende de var,hatta kızım için birkenstock terlik bile sormuştum da eşimle papaz oluyoduk mağazada
ilk adım diye almıştım onu evet ama yumuşak derken patik gibi değil tabiyki canım dışarıda giyilen bir yumuşak taban yanisert ve bilekten bağlı ile ayağı burkulur mu acaba diye bakmadık hiç yumuşak spor ayakkabı tabanı gibi bunlar pediped inkide öyle sanırım bakalım görücezz:)
birkenstock mu sordun kızına allah senii iyi kurtulmuşsun enişteden ozamanbende toms lara taktım fena haldee renk koleksiyonuna kadar gider bu iş
O zaman sen bunu al cicim
Eki Görüntüle 788880
kışın da böyle gezersiniz Zeynomla
Eki Görüntüle 788881
O zaman sen bunu al cicim
Eki Görüntüle 788880
kışın da böyle gezersiniz Zeynomla
Eki Görüntüle 788881
baybcim Allah seni inandırsın dünde yazmasaydın bugün seni soracaktım.valla ben alışık değilim topikte sensiz bir güne.rüyan da hayırdır inş.diyorum.beni bir merak eden sen varsın zatenbaşkada kimse sormamış sanırım beni artık kimse sevmiyyyy:)
dün cerenle çağla saat 5 te uyudu 7 de kalktı..ee gece oldu hala uyumadılar:)zor bela 11 buçukta uyuttum benimde uykum geldi uyumuşum:)ondan gelemedim melegim:))
yapma yaa 5-6 gün sürermihiç hatırlamıyorum unutmuşum:)ne yapacam ben ya
haftaya kalırsa 2 gün kalabiliriz..bu hafta gidersek cuma sabahtan gidecez:26:
ne yapacam bilemiyorum yani önemli olan benim degil çocukların eglenmesi ama ben havuza denize geçemessemde çağlayı nasıl geçirecem bide o var:44:sanırım ertelemekten başka şansımız yok
valla ben dünyaya bi daha gelsem ya çalışmıcam sadece ev hanımı olucam,ya çalışıcam ama bekar takılıcam ev işleri olmucak yada zengin bi koca bulup evi otel olarak kullanmak istiyorum.çalışan bi anne olarak kırk parçaya bölünüyorum.yakında infilak etmekten korkuyorum.:18:aynen ya:)kızını denize 3 bakıcıyla geçiriyo hatun:)etraftada korumalar var
para gani ne yapsın:)bulamadık böyle bir kocaeşim duymasın:18:
yok ben bi daha dünyaya gelirsem aşçı lokantacı biriyle evlenecem kararımı verdim:)
yemek yapmak istemiyorum
çağla şikelinde 2 oglu varya gözü korkmuş 3.yü doğurmaya korkuyomuş
yaw kaç tane bakıcınız temizlikçiniz var neyden korkuyon
bu ünlüleri anlamak zor valla
inş. en kısa zamanda 2. hamileliğimin haberini veririm.2014 annelerine takılırım ama burayı bırakmam.ilk göz ağrım burası.bence siyahlale arkadaşımızı bir daha göremeyeceğiz çünküm kendisi artıkın bir "2014 mart annesi". sanırım bundan böyle o topikte takılırama umarım arada bir gelir de, bize 2. bebekle ilgili tecrübelerini aktarır, biz de ona göre önümüzdeki yılları planlarız
gerçi bendeniz, bizzat kendim nacizane olaraktan, 2. bebeğim olursa gözüm kapalı 2 yıllık ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Orhan Cemal'de doktoramın ortasında olduğumdan ve ara vermem tamamen bırakmam anlamına geldiğinden 5 aylıkken yeşil sahalara dönmek zorunda kalmıştım2. yi kimselere baktırmayı düşünmüyorum. eşim de pazarda limon satarak beslesin ailesini, naaapiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?