Merhaba Kızlar ben besteyi kreşten almaya karar verdim.
Bugün son kez gittik, sabah gittiğimde kahvaltı yapıyodu çocuklar (cornflaces- süt)
Bana verdikleri yemek listesinde açık büfe kahvaltı yazıyo.
Ben önce şaşırdım ara öğün mü bu dedim öğretmen yooo kahvaltı dedi.(gol 1)
Neyse sahibiyle konuşayım bu durumu dedim sustum. Besteyi bıraktım tabii bizimki ağladı sakinleşsin diye yanında kaldım.
Bi baktım öğrenci sayısı 13 hayırdır dedim; biri yeni kayıtmış, diğer ikisi haftanın 3 günü gelyomuş falan filan
Üç gündür gidiyorum 1 öğretmen 1 bakıcı var, öğretmene hani 2 öğretmen 1 bakıcıydı dedim yoo tek öğretmen dedi(gol 2)
Madem öyle neden bana yalan söylüyolar deyip öğretmene çemkirdim. Onun da suçu yok ne yapsın.
Ortalığı görmeniz lazımdı kızlar öğrenciler doğal olarak hiç durmuyo öğretmen kime bakacağını şaşırıyor falan..
Bir de bu çocukları nasıl uyutuyolar hiç hayal edemiyorum doğrusu. Neyse öğretmen çocuklarla ilgilenirken ordan bi tanesi koltuktan kütt diye kafasının üstüne düştü 10-15 dakika ağladı yavrum(içim gitti). Bu kadar çocuğa 2 kişi bakarsa olacağı o.
Okulun her sınıfında kamera var ama küçük gurupta yok( sordum neymiş yeri geliyomuş öğretmen yerde debeleniyomuş üstü açılırmış falan saçmalayıp durdu) Demekki bu rezil ortamın görünmesini istemiyolar ben bunu anladım doğrusu.
Çıkışta görüşmek için gittim ama yerinde yokmuş sahibi yarın ağzıma geleni sayıcam
Sonra diğer kreşe gittim orası daha fena en üst kata koymuşlar küçük gurubu
Sınıfın hemen yanında dimdik merdiven korkuluksuz korunmasız.
Burası sizce uygun mu dedim
cevap: şu zamana kadar hiçbir şey olmadı (bundan sonra olmayacağının garantisi var mı dedim geveledi durdu)
Yazacak daha çok şey var ama sizi daha fazla sıkmayayım kızlar üç gündür boğazımda bir düğüm var umarım yakın zamanda çözülür. Şimdi bakıcı araştırıyorum umarım vicdan sahibi bi insan bulurum.
Bu arada çocuğunu kreşe gönderecek anneler lütfen beni örnek almayın her kreş böyle değil çok güzel kreşler var. Burada seçenek olmadığı için çok rahat davranıyolar.
hoşgeldinmerhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?
canım ben 55 veya 56 kiloyum:)kilomdan çok memnnum ama boyumuz 60 kgmıda cok iyi kaldırırhoşgeldiniz rana ismini çok severim hatta ilerideki kızıma koyacağım top 5 listemde 3. sırada.
kış hazırlığı yapmanın yararları 1 kilo daha vererek 61 kiloya inmişim.baybceren sana yetişebildim mi acababoyumuz aynı ama kilo olarak sen benden daha zayıftın.içten içe hırs yaptım kilonu bi daha yaz bakayım.
bugün süt iznim bittibir dönem daha kapandı.çok bekledim hükümetin süt iznini uzatmasını ama fos çıktı.artık 5 te çıkıcam.
öyle olmuyo dostum:)kalp almak gitgide dahada zorlaşıyo:)6 ayda 3 kalbim olmuş. yaniciğime, ortalama 2 ayda 1 kalp alıyorum :44: size yetişmem için 2 kalbim olması gerekiyor. dolayısıyla, 4 ay daha beklemem gerekiyor. yemem gereken 40 fırın ekmeği de sayarsak :44:
ayyyy, ben nasla 5 kalpli olamiiiciiiğiiimm
hepsi de çok güzel isimlerbenim de 1'den 5'e kadar favorim HİLAL özel bir sebebi yok, kadın doğumcumun adı Hilal'di. benden sonra el bileğinden ve belinden ameliyat olup, operasyon hayatı bitmiş ve polikliniğe talim etmiştir kendisi hayır, benimle alakası olduğunu düşünmüyorum
Bugün son kez gittik, sabah gittiğimde kahvaltı yapıyodu çocuklar (cornflaces- süt)
Neyse sahibiyle konuşayım bu durumu dedim sustum. Besteyi bıraktım tabii bizimki ağladı sakinleşsin diye yanında kaldım.
Bi baktım öğrenci sayısı 13 hayırdır dedim; biri yeni kayıtmış, diğer ikisi haftanın 3 günü gelyomuş falan filan
Üç gündür gidiyorum 1 öğretmen 1 bakıcı var, öğretmene hani 2 öğretmen 1 bakıcıydı dedim yoo tek öğretmen dedi(gol 2)
Madem öyle neden bana yalan söylüyolar deyip öğretmene çemkirdim. Onun da suçu yok ne yapsın.
Ortalığı görmeniz lazımdı kızlar öğrenciler doğal olarak hiç durmuyo öğretmen kime bakacağını şaşırıyor falan..
Bir de bu çocukları nasıl uyutuyolar hiç hayal edemiyorum doğrusu. Neyse öğretmen çocuklarla ilgilenirken ordan bi tanesi koltuktan kütt diye kafasının üstüne düştü 10-15 dakika ağladı yavrum(içim gitti). Bu kadar çocuğa 2 kişi bakarsa olacağı o.
Okulun her sınıfında kamera var ama küçük gurupta yok( sordum neymiş yeri geliyomuş öğretmen yerde debeleniyomuş üstü açılırmış falan saçmalayıp durdu) Demekki bu rezil ortamın görünmesini istemiyolar ben bunu anladım doğrusu.
Çıkışta görüşmek için gittim ama yerinde yokmuş sahibi yarın ağzıma geleni sayıcam
cevap: şu zamana kadar hiçbir şey olmadı (bundan sonra olmayacağının garantisi var mı dedim geveledi durdu)
Yazacak daha çok şey var ama sizi daha fazla sıkmayayım kızlar üç gündür boğazımda bir düğüm var umarım yakın zamanda çözülür. Şimdi bakıcı araştırıyorum umarım vicdan sahibi bi insan bulurum.
Bu arada çocuğunu kreşe gönderecek anneler lütfen beni örnek almayın her kreş böyle değil çok güzel kreşler var. Burada seçenek olmadığı için çok rahat davranıyolar.
Amin canım inşallahilkimcim canım en dogrusunu yapmışsın..sıkma canını iyiki almışsın besteyi ordan..
13 çocukla 2 kişi nasıl ilgilensin..ben tek başıma 2 çocuga zor bakıyorum..
ki onlarda emanet çocuk sonuçta,daha dikkatli olunması gerekiyo..
Allah hakkınıza hayırlısını versin..inşallah vicdanlı bir bakıcı bulabilirsin..
sağ ol tatlım ben de hep dua ediyorum umarım öyle olur.canım ya offf valla aynen dediğin gibi alternatifleri olmadığı için bukadar rahat davranıyorlardurum bu şekildeyse gitmesin tabiykii ya inşallah merhametli ve iyi bir insan çıkar canım karşına allah yardımcın olsun
İşin garibi diğer veliler nasıl bu kadar rahat olabiliyolar.Walla anlattıklarına bakılırsa Besteyi alarak çok iyi yapmışsın canım,biraz daha büyük olsalardı keşke,yaramazlıktan geçtim 13 tane kendini ifade edemeyen hayatı yeni yeni keşefeden melek onlar ya,biz evimizde 1 tane bebeğimize yetemiyoruz nasıl bakıcaklar ki 1 öğretmenle
Ben çok inanıyorum kalbine göre tertemiz birini bulacaksın inşallahEvde zaten düzenin hazır,yarım gün hemencecik geçiverir işin biter kavuşursun kızına Hiiiç moralini bozma bence vaktin varken bunları görmen çok iyi oldu
son bişey daha yazıp kaçayım
geçe hafta çok kötü bir rüya gördüm,rüyamı boşverin ama 2 tarih gördüm aklımdan çıkmıyo:18:
03.10.2013 ve 10.10.2013...
bu tarihleri neden gördüm anlamı ne o gün bişeymi olacak diye çok korkuyorum..
arkadaşlar,
yeni arkadaşımızın tam adı: apekmimek. yazması ve söylemesi hayli zor. bir kısaltma veya (çikiriko, çilli o) gibi bir uydurma isim düşündünüz mü :26:
benim aklıma "peksimet" geldi ama çok obur olduğumu düşünmesini istemem doğrusuyok, obur olduğum bir gerçek ama öyle düşünmesini istemem yoksa oburluğuma diyecek yok
Amin canım inşallah
sağ ol tatlım ben de hep dua ediyorum umarım öyle olur.
İşin garibi diğer veliler nasıl bu kadar rahat olabiliyolar.
Demek ki itiraz eden yok ya da el mahkum bilmiyorum.
Sağ ol canım benim umarım her şey daha iyi olur.
yok yok, kısaltma işini boşverelim. süs olsun diye nick almıyoruz ki sonuçta. ismi neyse öyle sesleniriz
ilkim hanım, beste ve sizin için çok üzüldüm. çok acı bir deneyim yaşamışsınızbaşka hiç mi kreş yok deneyebileceğiniz? kreş olmazsa kim bakacak beste'ye? offf, kolay gelsin diyorum
bugün nagihan hanımdan sonra sizin de kötü haberlerinizi aldık. umarım tez zamanda en güzel bakıcı yada kreşi bulursunuz (amin)
Çoğu insan el mahkum(bırakabilecekleri kimse olmadığından)/en azından öğretmenler var daha güvenli/
çocuk için daha iyi olur vs. sebeple bırakıyor be canım...
Gerçekten çok zor bir durum,,evde bakılsa ayrı dert yuvada olsa ayrı...
Evde kahvaltısını yemeğini kendim hazırladığım için rahatım şimdilik,sürekli telefon açıyorum ve sesini duyabiliyorum.
Dışarı çıkmalarını (sağlamak)takip için bakıcıdan her gün ufak tefek bişeyler alması için ricada bulunuyorum(elma,hametan,kuşlara yem..vs)Sonuçta tedirginlik diz boyu ama gözlemek çok daha rahat. Bi komşun bile varsa anlaştığın, rica etsen gün içinde arada uğrar mesela bi gözlemler...vs. gibi birsürü avantajın da var. İnşallah Besteciğime sen işteyken missler gibi bakabilecek içine sinen birini bulursun
Ufff kızlar ya başbakana mektup mu yazsak da aynı anda postaya versekÇocuğumu kendim büyütmek istiyorum ama
çalışmam da gerekiyor
Oyun gurupları bana çok mantıklı geliyo canım bence öncelikle 1 saatle başlanmalı ve çocuk alıştıkça 2 saate çıkarılmalı.ya kızlar gündemimizde kreş ve oyun grubu meseleleri varken bir şey daha sormak istiyorum sizlereee... şöyleki mesela benim göndermeyi planladığım sitemizdeki kreşe haftada 2 yada 3 gidecek 2 şer saat ama haftaiçi tabiykii yani yanında ben olamayacağım, öte yandan annemin istediğimiz kadar yanında olmasına izin veriyorlar ama genel olarak anneli bir oyun grubu değil tabiyki uzun bir süre sonra zaten alışacaktır isterseniz bırakırsınız isterseniz yanında kalabilirsiniz diyorlar da zaten ben olamayacağım yanında((
başka bir alternatifte montessori eğitimine kafayı takmış uzman bir psikoloğun sahip olduğu bir çocuk atölyesinde cumartesi günleri 1 saat ve anneli bir oyun grubu var ama yeri Suadiye'de yani eve çokta yakın sayılmaz ama hem montessori konusunda deneyimli ve bilinçli olmaları hemde benimde yanında olabilecek olmam biraz aklımı karıştırıyor, iletişe geçip daha detaylı bilgi aldığımda karar vericem inşallah...
keşke çok yakın otursakta haftada bir gün birimizin evinde oyun grubu oluştursak kuzulara ne güzel olurdu dimiiiii
ilkimcim birde şöyle düşün sadece yarım gün ayrısın kuzundan bak biz sabahhh çıkıppp taaa akşam dönüyoruz eveeebardağın dolu tarafını gör yani yarım gün süperr bir nimettt canımm oyüzden kendini üzmeden herşeyin iyi olacağına inan komşu konusuda iyi fikir birileri arada gelip kontrol etse senin için daha rahat eder tabiykii varmı böyle birileri komşun falan?
ya kızlar gündemimizde kreş ve oyun grubu meseleleri varken bir şey daha sormak istiyorum sizlereee... şöyleki mesela benim göndermeyi planladığım sitemizdeki kreşe haftada 2 yada 3 gidecek 2 şer saat ama haftaiçi tabiykii yani yanında ben olamayacağım, öte yandan annemin istediğimiz kadar yanında olmasına izin veriyorlar ama genel olarak anneli bir oyun grubu değil tabiyki uzun bir süre sonra zaten alışacaktır isterseniz bırakırsınız isterseniz yanında kalabilirsiniz diyorlar da zaten ben olamayacağım yanında((
başka bir alternatifte montessori eğitimine kafayı takmış uzman bir psikoloğun sahip olduğu bir çocuk atölyesinde cumartesi günleri 1 saat ve anneli bir oyun grubu var ama yeri Suadiye'de yani eve çokta yakın sayılmaz ama hem montessori konusunda deneyimli ve bilinçli olmaları hemde benimde yanında olabilecek olmam biraz aklımı karıştırıyor, iletişe geçip daha detaylı bilgi aldığımda karar vericem inşallah...
keşke çok yakın otursakta haftada bir gün birimizin evinde oyun grubu oluştursak kuzulara ne güzel olurdu dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?