merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?
çok teşekkür ederim şekersizyeşilçay hanım
yani paylaşımcı arkadaşlıkta son nokta
zaten yaptığımın utancı bana yetiyor, bir de burda günün konusu oluyorum
yaşasın bağzı paylaşımcı arkadaşlarım
merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?
oooyyyy en son üniversitedeyken gitmiştimmm4 ekim tarihli şebnem ferah konser biletimi almış bulunmaktayımmmm... oyyy oyyy
hoş geldin. buyrun girin kapıda kalmayın
aaa çok paylaşımcı bi insanım ben. her şeyimi sizinle paylaşıyorum..
tabiki de alırız ama kendinizi tanıtınız.nerde yaşıyorsunuz? çalışıyor musunuz? kaç yaşındasınız? boy-kilo vs.
veeee en önemlisi: araıza katılmak için neden bu kadar geç kaldınız bakayım
gelişiniz cümlemize hayırlı olsun diyorum
merhaba hoşgeldin, kızının adıda pek güzelmiş bayıldımm... chihiro'nun sorularıyla başlarsanız bizde sizi tanırız memnun oluruz, pekii siz bizler tanıyormusunuz acaba dışardan nasıl görünüyoruz çok merak ettimmm
mrhb hoşbulduk...teşekkür ederim eliz benim isteim rana da babasının olunca birleştirdik bu isim çıktı ortaya:)..hayır sizleri tanıyorum..inş.tanıyacağım..
oooyyyy en son üniversitedeyken gitmiştimmm
hoşgeldiniz rana ismini çok severim hatta ilerideki kızıma koyacağım top 5 listemde 3. sırada.
kış hazırlığı yapmanın yararları 1 kilo daha vererek 61 kiloya inmişim.baybceren sana yetişebildim mi acababoyumuz aynı ama kilo olarak sen benden daha zayıftın.içten içe hırs yaptım kilonu bi daha yaz bakayım.
bugün süt iznim bittibir dönem daha kapandı.çok bekledim hükümetin süt iznini uzatmasını ama fos çıktı.artık 5 te çıkıcam.
hoşgeldiniz rana ismini çok severim hatta ilerideki kızıma koyacağım top 5 listemde 3. sırada.
kış hazırlığı yapmanın yararları 1 kilo daha vererek 61 kiloya inmişim.baybceren sana yetişebildim mi acababoyumuz aynı ama kilo olarak sen benden daha zayıftın.içten içe hırs yaptım kilonu bi daha yaz bakayım.
bugün süt iznim bittibir dönem daha kapandı.çok bekledim hükümetin süt iznini uzatmasını ama fos çıktı.artık 5 te çıkıcam.
Hoşgeldin 5kalpBebişinin ismi çok güzelmiş,sağlıkla büyüsün inşallah
Ufff kızlar ya cuma günü tatil yok bize sanırım
gizli gizli ihbar mı etsem şirketi yasak sonuçta resmi tatil yani
yine de "bir umuttur yaşatan insanı" belki tatil oluruz
tşklr hoşbulduk..1.sıradaki isim ne?
çalışma şaartlarım çok şükür iyi.öğle arasında 12-13 saatleri arasında eve gidip oğlumla oynayabiliyorum.15:30 da çıkıyordum.artık 5 te çıkıcam. mutlu tatiliniz olmamasına çok üzüldüm.bizler için 1 saatin bile anlamı çok büyükcanım bende sana ne zamandır soracam bir türlü denk gelmiyor sanki çalışıyorsun gibi hatırlıyordum ama sonra acaba çalışmıyormusun diyecektimm:26: işten hiç şikayet etmiyorsun ondan mı acaba çalışmıyorsun hissine kapıldımmkaçta çıkıyordun peki? üzüldümm hayırlısı olsun alışırsın canım ya ben 6 da çıkıyorummm (
Hoşgeldin 5kalpBebişinin ismi çok güzelmiş,sağlıkla büyüsün inşallah
1-inci(küçükken seyrettiğim uçurtmayı vurmasınlar filminden çok etkilenmiştim.)
2-aysima anlamı ve söylemesi çok ahenkli 3-rana bu ismide söylemesini çok seviyorum naif 4-ahsen 5-melike
inci ismini koymayı bizde düşündük nasip değilmiş.diğer isimlerde güzel..
çalışma şaartlarım çok şükür iyi.öğle arasında 12-13 saatleri arasında eve gidip oğlumla oynayabiliyorum.15:30 da çıkıyordum.artık 5 te çıkıcam. mutlu tatiliniz olmamasına çok üzüldüm.bizler için 1 saatin bile anlamı çok büyük
ben de dikkat ettim, tam 5 tane kalbi var. kk'nın çok eskilerinden galiba yeni arkadaşımız :44:
bu arada, her bir kalp için kaç kere beğenilmemiz veya kaç tane mesaj yazmamız gerekiyor bilen var mı?
hayır, kalp sayısını çok önemsediğimden değil de, sırf merak ettiğimden yani
Geç walla yorucu mu bilmem ama en azından saatleri daha kısabende hala umudumu koruyorum canım bizimde belli değil daha bence senin ihbar etmen etik değil sen söyle bana şirket bilgilerini ben ihbar ederim yalnız aynı şeyi sendende beklerimmneyse yarın kesinleşir inşşş şuna bak ya bir plan yapmak istesek ( yok yok tatilden bahsetmiyorumm ) yapamıyoruz yani, ahh ahhh kpss kursuna gitsemde kamuya geçsem mutlucan yaa
Hatuna bak top 5 yapmış resmen1-inci(küçükken seyrettiğim uçurtmayı vurmasınlar filminden çok etkilenmiştim.)
2-aysima anlamı ve söylemesi çok ahenkli 3-rana bu ismide söylemesini çok seviyorum naif 4-ahsen 5-melike
çalışma şaartlarım çok şükür iyi.öğle arasında 12-13 saatleri arasında eve gidip oğlumla oynayabiliyorum.15:30 da çıkıyordum.artık 5 te çıkıcam. mutlu tatiliniz olmamasına çok üzüldüm.bizler için 1 saatin bile anlamı çok büyük
1-inci(küçükken seyrettiğim uçurtmayı vurmasınlar filminden çok etkilenmiştim.)
evet eskilerdenim:) mesaj sayısıyla alakalı kalp sayısı ama kaç tane yazılması gerektiği konusunda bir fikrim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?