2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

hoş geldin. buyrun girin kapıda kalmayın

aaa çok paylaşımcı bi insanım ben. her şeyimi sizinle paylaşıyorum..

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

tabiki de alırız ama kendinizi tanıtınız.nerde yaşıyorsunuz? çalışıyor musunuz? kaç yaşındasınız? boy-kilo vs.

veeee en önemlisi: araıza katılmak için neden bu kadar geç kaldınız bakayım

gelişiniz cümlemize hayırlı olsun diyorum

merhaba hoşgeldin, kızının adıda pek güzelmiş bayıldımm... chihiro'nun sorularıyla başlarsanız bizde sizi tanırız memnun oluruz, pekii siz bizler tanıyormusunuz acaba dışardan nasıl görünüyoruz çok merak ettimmm

4 ekim tarihli şebnem ferah konser biletimi almış bulunmaktayımmmm... oyyy oyyy
oooyyyy en son üniversitedeyken gitmiştimmm

hoş geldin. buyrun girin kapıda kalmayın

aaa çok paylaşımcı bi insanım ben. her şeyimi sizinle paylaşıyorum..

hoşbulduk teşekkür ederimm..

merhaba.tşkler.şimdilik sivasta yaşıyorum.ewleneli 4 yıl olcak 7.evimdeyim.işimizden dolayı sürekli yer değiştiriyoruz...eşim bir inşaat şirketinde proje müdürlüğü yapıyor ve muhasebesine bakıyor.bende işe gitmeden çalışıyorum:) eşim işlerimi hallediyor bazende ewe getiriyor...ön muhasebeye bakıyorum yani eşim bakıyor:) 29 yaşındayım.

çift çizgi topiği var uzun süre oradaydım..çok severim topiğimi çoğumuza uğurlu gelmiştir..çoluğumuz çocuğumuz olunca giremedik topiğe eskisi gibi...gerçi şimdi face de toplandık....kızımın uykuları şimdi şimdi düzene girdiği için fırsat buldum geldim...fırsat buldukça gelmeye devam edeceğim..rana yüzünden netle ilgilenemiyordum yani..

hoşgeldiniz rana ismini çok severim hatta ilerideki kızıma koyacağım top 5 listemde 3. sırada.

kış hazırlığı yapmanın yararları 1 kilo daha vererek 61 kiloya inmişim.baybceren sana yetişebildim mi acaba boyumuz aynı ama kilo olarak sen benden daha zayıftın.içten içe hırs yaptım kilonu bi daha yaz bakayım.

bugün süt iznim bitti bir dönem daha kapandı.çok bekledim hükümetin süt iznini uzatmasını ama fos çıktı.artık 5 te çıkıcam.

tşklr hoşbulduk..1.sıradaki isim ne?

canım bende sana ne zamandır soracam bir türlü denk gelmiyor sanki çalışıyorsun gibi hatırlıyordum ama sonra acaba çalışmıyormusun diyecektimm:26: işten hiç şikayet etmiyorsun ondan mı acaba çalışmıyorsun hissine kapıldımm kaçta çıkıyordun peki? üzüldümm hayırlısı olsun alışırsın canım ya ben 6 da çıkıyorummm(

Ufff kızlar ya cuma günü tatil yok bize sanırım
gizli gizli ihbar mı etsem şirketi yasak sonuçta resmi tatil yani
yine de "bir umuttur yaşatan insanı" belki tatil oluruz

Ufff kızlar ya cuma günü tatil yok bize sanırım
gizli gizli ihbar mı etsem şirketi yasak sonuçta resmi tatil yani
yine de "bir umuttur yaşatan insanı" belki tatil oluruz

bende hala umudumu koruyorum canım bizimde belli değil daha bence senin ihbar etmen etik değil sen söyle bana şirket bilgilerini ben ihbar ederim yalnız aynı şeyi sendende beklerimm neyse yarın kesinleşir inşşş şuna bak ya bir plan yapmak istesek ( yok yok tatilden bahsetmiyorumm) yapamıyoruz yani, ahh ahhh kpss kursuna gitsemde kamuya geçsem mutlucan yaa

tşklr hoşbulduk..1.sıradaki isim ne?

1-inci(küçükken seyrettiğim uçurtmayı vurmasınlar filminden çok etkilenmiştim.)
2-aysima anlamı ve söylemesi çok ahenkli 3-rana bu ismide söylemesini çok seviyorum naif 4-ahsen 5-melike

çalışma şaartlarım çok şükür iyi.öğle arasında 12-13 saatleri arasında eve gidip oğlumla oynayabiliyorum.15:30 da çıkıyordum.artık 5 te çıkıcam. mutlu tatiliniz olmamasına çok üzüldüm.bizler için 1 saatin bile anlamı çok büyük

Hoşgeldin 5kalpBebişinin ismi çok güzelmiş,sağlıkla büyüsün inşallah

ben de dikkat ettim, tam 5 tane kalbi var. kk'nın çok eskilerinden galiba yeni arkadaşımız :44:

bu arada, her bir kalp için kaç kere beğenilmemiz veya kaç tane mesaj yazmamız gerekiyor bilen var mı?
hayır, kalp sayısını çok önemsediğimden değil de, sırf merak ettiğimden yani

evet eskilerdenim:) mesaj sayısıyla alakalı kalp sayısı ama kaç tane yazılması gerektiği konusunda bir fikrim yok...

Geç walla yorucu mu bilmem ama en azından saatleri daha kısa
Hatuna bak top 5 yapmış resmenHepsi güzel seçtiğin isimlerinMusab Bilal'in kız kardeşine hepsi yakışır
Bende oğlum olursa adını Mert koyabilirim,Mehmet'te koyabilirim ay bilemedim ne koyardım acaba:18:Ama kızımda olabilir walla hemde çok sevinirimAyyy talay sayende çok çocuklu hayallere daldım bak şimdi:97:
1 saat bile kıymetliyken evet canım haklısın ben kesin şikayet dicem yada plannera ettiricem bunları

1-inci(küçükken seyrettiğim uçurtmayı vurmasınlar filminden çok etkilenmiştim.)
2-aysima anlamı ve söylemesi çok ahenkli 3-rana bu ismide söylemesini çok seviyorum naif 4-ahsen 5-melike

hepsi de çok güzel isimler benim de 1'den 5'e kadar favorim HİLAL özel bir sebebi yok, kadın doğumcumun adı Hilal'di. benden sonra el bileğinden ve belinden ameliyat olup, operasyon hayatı bitmiş ve polikliniğe talim etmiştir kendisi hayır, benimle alakası olduğunu düşünmüyorum

evet eskilerdenim:) mesaj sayısıyla alakalı kalp sayısı ama kaç tane yazılması gerektiği konusunda bir fikrim yok...

6 ayda 3 kalbim olmuş. yaniciğime, ortalama 2 ayda 1 kalp alıyorum :44: size yetişmem için 2 kalbim olması gerekiyor. dolayısıyla, 4 ay daha beklemem gerekiyor. yemem gereken 40 fırın ekmeği de sayarsak :44:
ayyyy, ben nasla 5 kalpli olamiiiciiiğiiimm

birtane daha kızım olursa ismi hazır "elif nil" olsun istiyorum ama oğlum olursa isim fikrim yok henüz ali ve ömer isimlerini severim ama birtanesi olabilirr:)) ayy yine isim telaşına düşeceğimiz günler gelecekmi acaba

arkadaşlarım,
bildiğiniz gibi henüz tatil yapmadım. 2 yıldır tatil yapmadığım gibi 15 ekimden bu yana da durmaksızın deney yapmıştım

artık lab.dakiler, "chihiro tatile gitmedin mi" deyince gözüm seğirmeye başlıyordu
hatta yanımda "tatil" kelimesini telaffuz etmeye korkmaya başlamışlardı

neyse efenim, 13 eylül akşamı itibariyle eşimle:
3 - 2 - 1 KAÇIIIIIIIIIINNNNNNNN

diyerek lab.ı terk edeceğiz
demem o ki, 27 eylülde eşimin dersleri başlayacağından yıllık iznimizi kullanmamız gerekti. 13 eylül-26 eylül arası yokum.
geri kalan 47 günlük iznimizi de senenin bilumum yerlerine serpiştirmek suretiyle kullanırız artıkın

not: tatilin hemen akabinde, 29 eylüldeki sünnet yemeğini organize edecek ve gerçekleştirecek babayiğit aranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…