2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

buarada teli iphone olanlarrrrrr!!!! sabah int e yazayıom dedim nasıl bir hata olabilir tel niye böyle çat diye kapandı açılmıyor diyekiii tabiykiii Google amca nimetlerini esirgemedi yineee forumlarda okuduğuma göre bu teller böyle bir hata veriyormuş ve home tuşuyla power tuşuna aynı anda basılı tutunca açılıyormuşşş hemen eşimi aradımmm söyledimmm veeee tel açıldıı ya valla çok sevindikk doğrusuu aklınızda olsunnnn didimm eee tabii bu başarılı araştırma emeklerimm karşılıksız kalmayacakmış, ne dilersinnn canımm karımmm sözleriyle zaten beni ekstra mutlu etmiş olsada eşimm ee madem ısrar ediyor birşeyler isterimm artıkınn napayımmm

mutlucum canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten.. biz ne kadar dikkatli olursak olalım, tarafikte malesef Allah'a emanetiz.. onun haricinde güzel geçen 3 günün enerjısiyle stresini atmanı umarım..
kına geceside, siirt günleride, metin şentürklü fasıllarda ağzımı sulandırdı, eminim çok güzeldi, senin ve mira adına çok sevindim..

planner canım senin bu oyun grubu arap saçına döndü anlaşılan..
naçizane fikrim; azrada rotavirüs aşısını vurulmadı. hiçte pişmanlık duymadım.. ama bayram öncesi rotavirüsün kıyısından dönmemiz ödümü kopardı..ha azra oyun grubuna mı gittide oldu yoo evdeydi, olacağı varsa heryerde olur ama zeynom giderse allah korusun açık davet gibi olabilir.. malum bu sıralar salgında var.. neyse canım n iyi kararı vericeğinden eminim hakkınızda hayırlısı olsun canım...

tatlıcadı canım özlemişim seni nerelerdesin...

veee bize gelince... cuma günü malesef tatsız bir olay yaşadık.. mutfakta bulaşık yıkıyordum. azrada buzdolabının önünde oynuyor yere oturmuş mandallarla... bi ara ayağa kalktı falan..derken poposunun üzerine düştü, dengesini sağlayamadı sanırım geri geri buzdolabına çarptı ama yavaşça, ordanda dirsekleriyle destek almaya çalışarak kafası yere geldi.. yere derken duvarın köşesine..ama ne bir ses( hani hep güm diye düştü derizya) ne bir ağlama hiçbirşey yok.. normalde her düştüğünde kendim kaldırmam, kendi kendine kalkmasını öğrensin diye ama bu kez hemen gittim kucağıma aldım..
bu arda bir gün öncesi artık diştenmi griptenmi tam anlayamadım, gece 3 te yattı ağlayarak zorla.. sabahta 11de uyandı.. bu düşme olayı akşam 6da oldu.. yani sabah 11den beri uyumamıştı..ben kucağıma aldığımda baktım gözleri gidiyo, ee uykusuz uykusu var diye emzirmeye başladım. emzirirkende el alışkanlığı saçlarını okluyorum.. ama saçları nasıl yapış yapış anlatamam.. dedim heralde sabah kahvaltıda bal bulaştırdı fark etmedim diye düşündüm.. azra emerken bende parmaklarımla saçlarını açıyorum incitmeden.. gözleri tamamem kapandı uyudu çocuğum uyudu. ayy elimi bi çektim yatağına götürcemya.. allahım kimseye göstermesin şuan bile anlatırken gözyaşlarımı tutamıyorum. elimi bi çektim elim sade kan.. neye uğradığımı şaşırdım. bide çevirdimki kafası kan içinde kalmış :2: avcumun yarısı kadar bi alan.. hemen kaldırdım uyanmadı ama benim ellerim ayağım titriyo.. hemen banyoya götürdüm elini yüzünü yıkadım uyandı.. ben o sırada eşimi aradım yoldaymış geliyomuş zaten, üzerimi değiştirdim.. hastane hemen 5 dk. uzaklıkta yürüme mesafesiyle.. hazırlanırken eşim geldi ama azranın genel durumu gayet iyi.. pamuğu ıslatıp bi baktım yarım cm v şeklinde bi kesik oluşmuş.. başını köşeye vurdu demiştimya , resmen oranın izi çıkmış kafasına..
neyseki birşey çıkmadı oksijenli suyla temizleyip baticon sürdük mikrop kapmaması için..
allah kimseye göstermesin çok korkunç kötüydü, alahım tüm evlatları içinde benimkinide korusun..
hiç başımıza gelmediğinden aklımada gelmemişti.. hemen ufak çaplı bir ecza dolabı oluştırdum.. sargı bezi ,yara bandı, baticon ,tentürdiyot, oksijenli su, steril pamuk, bandaj koydum.. evin sivri köşelerine, pencere aralarına yapıştırdığımız süngerler varya, onlardan kestim yapıştırdım yine birşey olsa en azından azda olsa korur diye..
malesef buda geldi başımıza, Allah birdaha göstermesin..
lütfen sizde yoksa bi ecza dolaı hazırlayıp önlem alın...

günaydın arkadaşlarım,

haftasonu biangel_kujum hanım geldiğinden, mesajlar mesaj değil mübarek padişah femanı uzunluğuna erişmiş

kendisini, yazma konusundaki enerjisinden dolayı kutluyor, geri kalan arkadaşlara okuma konusunda "sabr-ı cemiiil" diliyorum

mutlu_anne hanımların başından nahoş bir olay geçmiş. çok geçmiş olsun diyorum, Allah korumuş hepinizi

şekersizyeşilçay hanım, dövmesine kavuşmuş. bir yaptıran bir daha iflah olmaz, hep yaptırmak istermiş :18: sizin hale-i ruhiyeniz şuan ne merkezde aceba?

babyceren hanım, açğla'yı sütten kesmeye son, kesin ve nihayet olarak karar vermiş.ilerleyen bölümlerde kendisinin azmini göreceğiz bakalım ayrıca da :18: ya biz nasıl yapacağııııızzzz

bizde haberler çok değişik değil.
cuma günü deneyim olduğundan Orhan Cemal'i lab.a getirdim. bir ara Türk Yıldızlarını izlettirdim terasta. zar zor deneyi bitirip çıktık ve Kuğulu'ya gittik. kum havuzundaki çocuklardan bazılarının küreğini bazılarının kovasını ödün-çalarak çok güzel saatler geçirdi eşim de unv.den arkadaşlarıyla karşılaştı. çok sevindi, oğullarının 16 yaşında olduğunu öğrenmesiyla sevinci şaşkınlık-stres-umutsuzluk bulamacına döndü bu bulamaç, ikiz kızlarının da yeterince büyük olduğunu öğrenmesiyle iyice koyulaştı

pazar günü avm'ye gittik. hayır gezmeye değil park-bahçe yada sergi gezer gibi avm gezmeyi sevmem ehem şey, Orhan Cemal'in çıtçıtlı badileri artık küçük geliyor ve çıtçıtları kapanmıyordu. pazarda 1 liraya şort bulmuştum ama haftalardır tişört bulamıyordum (ucuza) belkim seri sonu bulurum diye bir avm'ye gittik. yürüyen merdivenleri görünce biran ne yapacağımı şaşırmamla, uzun zamandır oralara gitmediğimi farketmem bir oldu (aşırı ciddiyim )

neyse efenim, tatilde de lazım olur diye 3-5 parça birşey aldım. altta görselleri bulabilirsiniz. hepsine 77 tl bayılıp geldim :18: bu arada alışveriş yaptığım mağazada büyükçe bir oyun parkı vardı. para verip almak ve sonra sıkılığ atmak yerine bir sürü oyuncağı kullanabiliyordusunuz

iste tabi ya.. hmm ne istesen kiii :)
bu arada mesaj gelmedi cicim

of canım yaa.. çok kotu oldum okurken. çok geçmiş olsun. evet acil önlem almak lazım.. canım benim ya. nazar değmiş kuzuma

günaydın arkadaşlarım,
şekersizyeşilçay hanım, dövmesine kavuşmuş. bir yaptıran bir daha iflah olmaz, hep yaptırmak istermiş :18: sizin hale-i ruhiyeniz şuan ne merkezde aceba?

benim zaten üçüncü dövmem çikirokkocum. yani dedikleri doğru. bi yaptıran bi daha vazgeçemiyor... şimdiden sıradaki dövmelerin yerlerine karar vermeye başladım bile :) amma ve lakin "sıkılırım, görmeyeceğim bi yere yaptırayım bari" falan gibi düşüncede olanlar hiç yaptırmasın daha iyi... (benim fikrim tabi) dövme kutsal bi olay

canımmm valla yüreğim ağzıma geldi okurken ya Allah korusun o anki halinii anlayabiliyorum, elimizde değilki işte nekadar koruyabiliriz evde gözümüzün önünde bile ne olacağı belli değil, her zaman için her konuda allaha emanet yavrularımız, allah korusun esirgesin inş, çok öp benim için güzel kızını

Bambucanım çok üzüldüm ya geçmiş olsun Azrama
Kuzuma nazar değmiş resmen

Chihiro güle güle giysin Orhan Cemal aldıklarınızı çok güzeller

şuan bu meajı eşimle beraber okuyoruz ve gülmekten karnımıza ağrılar giriyor. gözlerimizden yaşlar boşanıyoooooor

hay Allah,çok yaşayın emi meleğim hanımcığııııııııımmmm

ŞEKERSİZZZ cicimm msj geldimiii

CHİHİROO demek avm ye gittin pazarda her aranılan bulunmuyor demekki, cicilerinizde çok güzel ve rahat görünüyorlarrr, güle güle orhan cemal

ŞEKERSİZZZ cicimm msj geldimiii

CHİHİROO demek avm ye gittin pazarda her aranılan bulunmuyor demekki, cicilerinizde çok güzel ve rahat görünüyorlarrr, güle güle orhan cemal

gelmedi canım. ben sana kendi numaramı göndercem ama senin kutu dolu.. ben boşalttım kendikimi

Son düzenleme:
selamnasılsınız kızlarrrr
fazla vaktim yok birazdan misafirlerim gelecek:18:2 bayan 5 çocuk:18:2 tanesi daha bebe:))
sabah 5.32 de mesaj atmışlar:)ya ben uyuyorum beni rüyanızdamı gördünüz:)
bende saat 9 buçukta mesaj attım ee gelin bakalım yazdım:)
bisküvüli pudikli ve kremşantili yalancı yaşpasta yaptımbide hazır milföylerden börek:))
kolaya kaçmayı çok severimne var canım yesinler işte,bunu bulamayanlarda var:)
son sayfaya baktımda plannerle,şekersiz kutularını boşaltmışlar:)benimkide boş haberiniz olsun:)
sizi okuyunca aklıma geldi yazıyım bari..yaklaşık 3 hafta kadar önce denize gittigimizi yazmıştım,ailecek
neyse denize girdik falan sonra duş alacaz,kaldıgımız yer pansiyon gibi bir yer ama oda tutmadık masa tuttuk:))
denizden çıkan duş odası var oraya girip duş alıyo,erkek ve bayan ayrı ayrı..her bölümde 3 tane duşluk var..
amcamın eşi,kızı ve ben kaptık hemen duşluklarıabimin eşi tuba beklemeye başladı sonra dediki''şampuanımı unutmuşum bi alıp geliyim''.neyse bu gitti sonra gelmiş ama yanlışlıkla yan erkek bölümüne girmişorda bas bas bagırıyo
''hadi boşalan varmı''
sesi bize kadar geldidedim ''tubaaaa nerdesin bu tarafa gel Allah seni ne yapmasın koş koşşş''
işte bu kadar:)çok güldük:))

Son düzenleme:

koptummmmmmmmmmmmmmmm... iyi ki boşalan yokmuş.. olsa maazallah

bambucanım off okuken yüregim agzıma geldi:18:bende çok korktum yeminle..Allah korumuş çok şükür birşey olmamış ama senin o anki korkun çok kötü olmuş canım..Allahım esirgesin bütün yavrularımızı

cikirokkocum orhan cemalin cicileri hayırlı olsun çok güzeller..seninde paracıklar gitmiş:)olsun canı sagolsun orhanın:)

bambucan çok geçmiş olsun.dün de size benzer bi olayı biz yaşadık balkonda ayağı kayarak düştü ve ağzı kanadı.insan evladının kanını görünce çok kötü oluyor.
şekersiz bizde görmek istiyoruz dövmelerini sosyal medyada paylaşıyorsun banane banane bizde istiyoz.

kızlar geçmişi parça parça okuyorum..
mutlucanım sizinde başınıza tatsız bir olay gelmiş:18:büyük geçmiş olsun..Allah korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış..
bu kötü olay haricinde güzel geçen tatiliniz içinde sevindim canımdügünlere gidilmişama oynanmamışçok ayıp:)
ben olsam kimse beni tutamazdı hatta metin abiyide halaya alıp çoşardım
bu arada bana yazdıgın öneriyi uygulayabilmem mümkün degil cnmçağlayı keşke günde birkaç defa emzirsem ama çağla 10 dakkaya bir meme isteyen bir çocuk..geçen vermiyim dedim bıkkınlık gelmiştiaçmadım bagırdı sonrada ben biraz sesimi yükselttim:18:
çağla korktuyanagını yanagıma degdirdi(öpmem için)..kıyamadım aldım yine emzirdim
mümkünatı yok emmeden yarımsaat geçsin..

şekersiz ben bu kadar tahmin etmemiştim.bu dözmenin bi anlamı varmı .gerçekten iyi cesaret etmişsin.birde bi sonraki dövmeni nereye yaptırmayı düşünüyorsun.eşininkide senin dövmen gibi büyükmü.falan filan kişisel bayağı bi soru sordum benim için bi ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…