2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu sabahlar iyi haftalar canım arkadaşlarım
yoğun ama çok güzel 3 günü geride bıraktık.Perşembe kınaya gittim aman kına gecesinde ne organizasyondu,
gelin tahtla geldi,otantik dans grubu çıktı gecenin finalini dansöz yaptı,,tam arap geceleri eğlencesiydi,
zaten kız tarafı arap,çok güzeldi
Cuma günü kendimi temziliğe verdim,akşamüzeri de feshaneye gittik siirt günlerine çok kalablıktı yawrum bile şaşırdı
irkildi kalabalığı görünce,neyse o da güzel geçtiAkşam annem geldi
C.tesi ve pazar sabah erken kalkan minnoşum annanesiyle çıkmış gezmişler,,bu sayede bende uzun zamandır ilk kez 9.30a kadar uyudum,arada bir de olsa çok iyi geliyo dinlenmekc.tesi gecesi düğüne gittik eşimin bütün ailesiyleİçim fıkır fıkırdı ama kayınpeder de vardı oynayamadımMetin şentürk sahne aldı,fasıllar falan...bende oturduğum yerden içsel oynadım şarkı söyledimDönüş yolunda korkunç bir kaza atlattık kızlarMira annesiz ve babasız kalıyordu resmen,çift şeritli yolda karşı şeritteki araba refüje girdi takla attı ve arabadan kopan parçalar toz bulutuyla bizim arabaya ve arkamızdaki arabalara fırladı
Ölümden döndük resmenbizim arabanın sol tarafını berbat durumda,,kayınpeder de bizimleydi yaşlı ve şeker hastası şoka girdiÇok korktum kızlar,eşim arabaya savrulan parçalardan korkup frene bile bassa yine ölücektik hala stresi üzerimde kaldı,
hemen sadaka çıkardımAllahım korudu bizi
Pazarımız da güzel geçti çok şükür,kahvaltıya misafirlerim vardı,annemi uğurladık sonra ve markete uğrayıp kaynımlarla vialande gittik.Daha önce de gittim ama oyun parkına girmemiştim.Kızım için mükemmel geçti,bütün oyuncaklara bindirdik onu çok eğlendiTabi fırsat bu fırsat bizde çocuklar gibi eğlendikHep hayal ettim şöyle sizlerle hep beraber de gideceğimizi
2012 mayıs bebişleri ve anneleri olarak hep beraber mükemmel bir gün geçirirdik ordaİnşallah diyeyim
Akşam beşiktaşın maçı varmış,kaynımlar eltim geldi yemek bulaşık kızı yıka uyut derken yine gecenin 2si olmuştu,
olsun yorgun ama çok mutlu güzel 3 gün geçirdik kızımla çok şükür
Evde bu gece için 1 kamyon ütü beni bekliyor
Herkese çok güzel geçecek bir çırpıda haftasonunun geleceği mükemmel bir pazartesi diliyorum
Tatlıcadı ben seninkini okudum sende bunu okumazsan küserim Bizim kahvaltıda genellikle aynı şeyler oluyor,cevizli tahin pekmez,zeytin,peynir,kuru üzüm,arada omlet/menemen,bazen krep....vs Geçmiş olsun Tarık Buğraya
Bisikletiniz hayırlı olsun
Kujum: Hakkında hayırlısı bitanem
Babyceren: Emzirmeden kes demem ama bi şekilde sadece sabah ve akşama çekebilsensen ve gün içinde belki acıkır yer minnoşum
Nagihan: Annene ve Melikeye büyük geçmiş olsun canımÇok üzüldüm okuyunca,Allah beterinden korusun
Annezeyno: Ömerin boyuna posuna endamına ayak numarasına 3 kelime söyleyen diline kurbanSende çok özletme kendini cicim
Edacık: Kontrol ilacı kullandığım zaman banada benzer değişiklikler yapmıştı canım,ama hamile değilsen yine de bir dr.a danış regl durumunu,üstüne görme de olabilir gibi geldi,hayırlısı olsun tatlımOdaları ayırmışsın devam et geri adım atma derim.Zamanla alışacaktır YusufBu arada geçmiş olsun
Azraece: Eskişehir dönüşünde belki yolun düşer mi acaba buralara

günaydınnn herkseeee

3 günlük tatil süper geldii vallaaa dimiii mutluuu her hafta böyle 3 gün tatil yapsak ne güzel olurduu zeynomla dolu doluu geçti üç gün bol boll sarıldık sarmaş dolaş uyuduk öptük kokladıkkk kuzumuzu babasıyla harikaydııı önümüzdekii 9 günlük kurban bayramına saklıyoruzz yenii tatill günleriniii:)))

hepimizz içinn güzell bir gün olsun inşşş

canım kuzenimin kızı tam 26 aylık ve daha yeni sütten kesti tek memeyle sabah kadarda akşama kadarda sadece meme emiyordu kızı ve başka hiç bir şey yemiyordu neredeysee okadar zayıfki, zeynoyla yanyana durduklarında Zeyno ondan iri ve gelişkin duruyor düşün yani zaten kılosu Zeyno kadar bile değil, en sonunda doktor kızmış demiş kes artık büyümüyor bu çocuk baksana en sonunda kesti geçen ay ve annem haftasonu eskişehire gitti ya diyorki resmen büyümüşş çocuk kıloda almış kendine gelmiş aç kalınca mecburr yiyormuş artık herşeyii, yemesi lazımm ya mecburrr dediğin gibi yemesine engel değilse istediği kadar emsin ama yemek yemek yerine emmeyi tercih edip yemek yemiyorsa bir düşünmeli inşş ikinizde üzülmeden kesersiniz ve güzel güzell yemeklerinii yer çağlacıkk

hayy allahh cicim demek çaydan üstünede kahve içmişsiniz bravo yaniii çay ve kahve bende hiç uykusuzluğa sebep olmaz ya öğrenciyken sabahlara kadar proje yetiştirmek zorunda kaldığımda da hiç işe yaramazdıı, ilginç bir bünyem var galiba, çok özenirim çay içtim uyuyamıyorum yokk kahve içtim açıldım diyenlere bende böyle bir etkii yapmıyordaa hiççç(

günaydınnnn şekerimmmm günaydınnnn

Ayy 3 günlük rapor vermişim,temizliğin arasında kızımı bayrama götürdüğümü de yazayım size
Resim eklicem birazdan 30 ağustosa gitti minnoşum,mavi şapkalı askerleri sevdi beyaz şapkalılardan korktu
Aske abileri de Mira'yı sevdi Çok görkemliydi vatan caddesi Tüklüğümle gurur duyuyorum ve kızımı da Atatürk ilke
ve inklaplarına bağlı olarak yetiştirmek istiyorumNe mutlu Türküm diyene

MUTLUCANNN canım çok büyük geçmiş olsun ya allah korumuşş, doluu doluu bir 3 gün olmuşş sizin için ee akrabalar aileler burda olunca tabii çok şanslısınız:)) bize gelen giden olmuyor bizde biyerede gitmedik, annem esk e gitti ama zor döndü yollar çok kalabalıkmış iyiki çıkmamışız dedik evde takıldık 3 kişilik çekirdek ailemizle sevgii yumağıı oluşturdukkk

NAGİŞİMM canım yiğenine ve anneciğine çok geçmiş olsun ya allah korumuş onlarıda valla inşş tez zamanda iyileşir kuzucukk kıyamam ya minicik allah şifa versin inşş

AZRAECE cicimm ben eskişehirliyimm, çokta özledimmm, benimm içinde gez memleketimi bol bolll çok güzeldirrr

Sağol canım teşekkürlerEve kalablık ailenin güzelliğini yaşıyoruz çünkü eşim ve abileri birbirine çok bağlı.Tabi her ailede olduğu gibi arada tatızlıklar da oluyor.Evet gerçekten dolu dolu 3 gün geçirdik annemin gelmesi de çok güzel oldu.Size de iyi gelmiştir birlikte çok mutlu zaman geçirmek,,tatiller güzel ya bu arada kocamın soğuk tavrını kırdım oyun grubu konusunda,yolladığın maili okuttum biraz yumuşadı çok sağolAma haftada 1 gün ve bakıcının orada beklemesi kaydıyla bir görüş dedi,,c.tesi sabah annemle gittik ama kapalıydı.En azından buda iyi bişey2-3 ay bile olsa kışa kadar bi denemek istiyorum

günaydın.mutlu çok geçmiş olsun adaka çıkarmakla çok iyi yapmışsın.çok güzel bi gün geçirmişsiniz sizin adınıza çok sevindim.
benimde bi hayalim inş. 30 ağustosta ankarada törenleri izlemek musab bilalle.türk yıldızlarını oğluma göstermeyi çok istiyorum.dün bi programda çanakkale şehitlerinden bahsediyorlardı ve yaşları neydi biliyormusunuz.13-14 işte biz böyle bi ecdadın torunlarıyız.Allah hepsinden razı olsun.inş. bizde onlara gerçekten layık oluruz.
azraece kış hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık eceye afiyet olsun.enginarı çok severim ama malesef burada yok olsaydı koymayı çok isterdim.
kujum hayırlısı olsun istiyormusun bilmiyorum.
bayb sütten kesmede başarılar dilorum bacım.çağlanın memme gözyaşlarına karşı çelik gibi bi irade lazım.benimki ağlıyoda.
gece bebeğine süt içiren arkadaşlar sütü soğuk mu ılık mı veriyorsunuz acaba

kreş ve oyun grubu dedinde derdimii deştinnn cicimm, cumartesi günü doktorumuzu aradı eşim dediki zeynoyu oyun grubuna başlatıyoruz ama kışın göndermeyeceğiz işte hastalık falan filan diye başka neye dikkat etmemiz lazım danışalım dedik size diye aradı benimkii, doktor ne dedii biliyormusunnn, sizin rota aşınız yoktu dimii ben olsam göndermem 2 yaşını bekleseniz iyi olur bu kış geçsin seneye başlatın derim benim fikrim bu demezmiii, 2 yaşını bekleyin bence dedii ısrarla vee herşey başa döndü bizde ama ben hala aynı noktadayım 1 günde olsaa gidecekkk dedimmm amaa valla aklım karışmadı değilll off offff kafamm çok karışık mutlucannn

Ufff kötü olmuş wallaAşı candır ya neden yaptırmadın ki canım?
Psikolog oyungrubu için 18 ay öneriyoruz dedi,ben götürüp denemek istiyorum,bunu yuva yada anaokulu gibi mi değerlendiriyor acaba dr.?Parka götürmek gibi bişey...
Sonuçta 2 saatlik ve tamamen bizim insiyatifimizde bir grup bu.Hem daha bebişlerin sevceğinin bile garantisi yok,belki istemeyecekler ve dönüp eve geleceğiz,yine de sosyalleşmeleri açısından denemekte fayda var gibi geliyor bana.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Akşam eltimle konuştuk,eltim oğlunu götürmüş mesela oyu grubuna,sadece 3 gün durmuş çok
ağlamış göndermemiş o sene bi daha,,ama bunu yaşamadan bilemeyiz

mutlucum mesajını beğensem mi beğenmesem mi karar veremedim. çok büyük geçmiş olsun canım. büyük kaza atlatmışsınız.
haftasonunuz da ne güzel geçmiş. mira cok eğlenmiş. oh ne güzel. eniştenin yola gelmesine çok sevindim 1-2 ay haftada 1 gider yavaş yavaş arttırırsın...

planner sizin haftasonunuzun da güzel geçmesine sevindim...

of o kadar sayfa okudum aklımdan uçtu gitti. hatırlayabildiklerim:
tatlı cadı tağrık buğram iyileşmiş çok şükür... valla defnenin sivilceler geçti. sanırım her seyi ağzına soktuğu için kenarında olmuştu.. içim rahatladı. zaten sen söyler söylemez kreşi aradım hemen. dedim böyle böyle. salgın varmış. oyuncaskları steril edin dedim. haftada bir ediliyormuş zaten.. iyi dedim.. adımlarınız artmış, kuzu dillenmiş.. maaşallah ona..

annezeynep; ören benim ilk tatil yaptığım (hatırladığım) yerdi. ören i duyunca hala içim bi hoş olur. çok güzeldi çokkk... küçücüktüm o zamanlar. minik bi pansiyonda kalmıştık. tek odalı mutfağı falan vardı. iğde ağaçlarını ve yediğimiz incirleri unutamıyorum hiç.. umarım süper bi tatil olur sizin için de..

azraecem; oh kış hazırlıkları yapılmış ne güzel. ben de bu haftasonu domates falan yapayım diyorum. belki biraz da fasulye, bamya, barbunya alır koyarım... ben daha önce hiç yapmadım bunları. aklıma yatan tarifleri uygulayacağım.. umarım başarırım.. Eskişehir için de iyi yolculuklar. ordan bir iki kıyafet alırsın ya sıkma canını...

kujum fırtına gibi gelmiş esmiş... hamile misin kızzzzzzzzzz??? test yap hemen

edacık :) sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum. hamilelik konusunda da gönlünden ne geçiyosa o olsun cicim..

beybim; sütten kesme konusunda hiç bişey diyemicem çünkü ayne dert bende de var. ama bizimki diş döneminde oluyo.. sonra rahat uyuyo kuzum. ama ağrıdan yapıyo artık buna eminim. evet yıpratıyor ama napalım. az kaldı sabır

kuzumun 11. dişi de geldi.. 3. azısı çıkıyo doğal olarak bu yüzdenmiş gece uykusuzluğumuz yine..

ve öğretmeni izinden döndü. sabah bizi kapıda karşıladı. çok mutlu olduk (defne de ben de) miniğim şaşırdı ve sevindi, gitti hemen kucağına ve sınıfa çıktılar... dolayısıyla kesin karar verdim. şu an bi süre kreş değiştirmeyi düşünmüyorum...

veeeeeeeeeeee haftasonu eşimle birlikte dövmelerimizi yaptırdık. onunki bitti ama benimkinin renklendirmesi haftaya. çünkü bayaaa büyük bişey yaptırdım. iki gun ust uste gittim.. çok güzel oldu çokkkk... gördükçe içim gidiyo bu hafta siyah beyaz kullanıcam. annemle babam geldi cumartesi akşamı. anem gördü ve çok kızdı bana.. ama sonra geçti hemen... süper bi haftasonuydu. dövmeciye giderken kuzuyu babaannesine bıraktık. o yüzden sadece pazar gunu tam anlamıyla dolu dolu geçti. ama yine de güzeldi.

işte böyle. unuttuğum varsa affola.. mucks

Son düzenleme:
Şekersizim dövmene bayıldım siyah beyaz bile çok güzel görünüyorEnişteminki de çok güzel
Defnenin öğretmeniyle mutlu olmasına çok sevindimOnlar mutluysa biz çok daha mutluyuz çünkü
Yeni inciler hayırlı olsun Sorma walla büyük badire atlattık çok şükür iyiyiz

OKUMAZSANIZ KÜSERİM

Bebelere güzel besleyici kahvaltı önerileri lütfen

mesajınızı sonuna kadar kadar okudum

tarık buğra'ya geçmiş olsun diyorum. iştahı da kısa zamanda yerine gelecektir, merak etmeyiniz
el yıkamak deyince aklıma geldi, ben Orhan Cemal'in elini pek sık yıkamam. annem de titiz bir kadın değildir. geçen gün ellerinin çamuruyla göndermiş çocuğu hasta olmamasını, böyle ufak ufak mikroba maruz kalmasına bağlıyorum ama şansımı da zorladığımı düşünüyorum :18:

oğluşunuz biraz araştırmacı-karıştırmacı olmuş, kolay gelsin diyorum evinizde kırılacak yaralayacak eşya çok değilse, rahatsınız. canları bir yerde sıkılırsa başka odaya geçiyorlar, anneler de peşlerinde gezmek zorunda kalmıyor.

kahvaltıda özellikle yazın yapılacak çok şey var. değişik değişik krepler, kızartmalar, çeşitli omletler, çeşit çeşit kekler vs. geçen gün patates kızarttım mesela, artanını kahvaltıda yedik. omlet yaparken elime ne geçerse koyuyorum, hem lezzetli hem değişik olduğundan hergün severek yiyiyor. bir de arada bir kek yapıyorum. bugün çıkışta peynirli dereotlu kek yapıp, yarın kahvaltıda yedirmeyi düşünüyorum. salatalığı değişik şekillerde kesince de yeni birşey sanıp severek yiyiyorlar. bir de yumurtası çok karıştırılmamış kıymalı menemeni çok seviyorlar. yumurtalar karıştırılmayınca şekli güzel oluyor. geçen gün annem, yumurta bittiği için kahvaltıda haşlanmış tavuk yedirmiş Orhan Cemal çok güzel yemiş ama bu numara her çocukta işe yarar mı bilmiyorum :26:

böyle işte...

Son düzenleme:

canımm ben isteyerek ve bilerek yaptırmadım rota aşısını açıkçası pişman değilim ama doktorumuz 2 saatte olsa oradaki bulaşıcı her mikroba maruz kalıcak ve oyuncakları ağzına götürcek biraz daha bekleyin 2 yaşını görsün öyle dedii ama bende denemekten yanayım ya yinede götüreceğimm, allah korusun hasta olacaksa evdede olur yani koru koruu nereye kadar dimii ama ama eşim bunu duydu ya artık hasta olursa kızım sorumluluk senin daha küçük benim kızımm falan filann söyleniyor işteee

şekersiz cicimm bende çokk merak ettim dövmenii ya mutluucan nasıl gördüü bakıımmm güle güle kullan ozman dövmenii hayırlı olsun amaa çok merak ettim yaaaa

Anladım canım kocişler hep aynı,iyi olan Allahtan kötü olan hep annedenDediğin doğru olacak olan her yerde olur,Rabbim hep sağlık versin yavrularımıza
Biz instagramdan arkadaşız şekersizle ordan gördüm çok güzeeeel

biangel_kujum ve edacck hanımların hamilelik şüphlerinde son durum nedir? kaçırdığım bölüm var mı bilmiyorum ama en son okuduğumda ikisinin de şüphesi vardı. bilen varsa söyleyebilir mi

sosyal medyadan gördü canım

vayyy sizii sosyalll medyacılar siziiii, sosyal ağ olarak tek iletişim noktam sizsiniz cicilerrr biz eşimle ne face ne twitter ne instagram vs. kullanmıyoruz, asosyaliz galibaaa yok yokk bilinçli olarak kullanmıyoruz ama şimdiii ben nasıll görcemm şekersizzzz yaa offf poffffff

telefonunu yolla whatsuptan falan atayım

yoksa telefon da mı kullanmıyosun kızzz :18::18::18:

telefonunu yolla whatsuptan falan atayım

yoksa telefon da mı kullanmıyosun kızzz :18::18::18:

kızz yok yokk onu kullanıyozzz sana telimi atıyomm bak özelden hee kaydett akşam at ama telime kocamm el koydu bugün yanımda değil akşam eşimin iphone u bozuldu tamammı böyle çat diye gitti ekran ne açılıyor ne şarz oluyor şaka gibi dedik gitti tel şimdi uğraş dur servisti falan filan, birde bugün yarın bir misafirim gelcekk ki oda ayrı konuuu birazdan alatırımm neyse eşime tel lazım olduğundan benimkini aldı gitti sabah mecburrrr ben telefonsuzum yani bugünnn yoksamm watsup kullanıyomm cicimmm bakkk bekliyomm akşama vallahaaa meraktan çatlarımm hee

tamam cicim akşam konuşuruz yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…