saat 4 e kadar aç gezdisaat 4 te sorla küvetin içinde agzını zorla açarak yarım kase çorbasını içirebildim
ve ben en kısa sürede bu duruma son vermek istiyorum..kızıma zorla yemek yedirip olmayan iştahını dahada kapatmak istemiyorumm..
Günaydınnn dükkanı kapat aç yoruluyorum kızlar bari açan başkası olsaydı:)
Nerelerdesiniz bakim.haftanın ilk iş günü herkese neşeli mutlu huzurlu iyi haftalar :119::119::119:
Gece saat 4 tü hala uyumamıştım eşimde uyuyamadı..bizde 4e kadar neden uyuyamadığımızı düşündük çene yapmaktan uykumuzda gelmedi:)sonrasında bulduk komşumuzda içtiğimiz çay seyelan çayıydı uyumamamızın sebebi çaydı
Normalde çay sevmem çok nadir içerim dünde 2 fincan içtimeşim 4 fincan içti:)
Gece uykumuz kaçıncada kalktık bi güzel kahve içtikşu anda gözlerim böyle cin gibi ayaktayım:)
Sevgi pıtırcığımda uyandı beni çağırıyoöptüm hepinizii
günaydın
MUTLUCANNN canım çok büyük geçmiş olsun ya allah korumuşş, doluu doluu bir 3 gün olmuşş sizin için ee akrabalar aileler burda olunca tabii çok şanslısınız:)) bize gelen giden olmuyor bizde biyerede gitmedik, annem esk e gitti ama zor döndü yollar çok kalabalıkmış iyiki çıkmamışız dedikevde takıldık 3 kişilik çekirdek ailemizle sevgii yumağıı oluşturdukkk
Sağol canım teşekkürlerEve kalablık ailenin güzelliğini yaşıyoruz çünkü eşim ve abileri birbirine çok bağlı.Tabi her ailede olduğu gibi arada tatızlıklar da oluyor.Evet gerçekten dolu dolu 3 gün geçirdik annemin gelmesi de çok güzel oldu.Size de iyi gelmiştir birlikte çok mutlu zaman geçirmek,,tatiller güzel ya bu arada kocamın soğuk tavrını kırdım oyun grubu konusunda,yolladığın maili okuttum biraz yumuşadı çok sağol Ama haftada 1 gün ve bakıcının orada beklemesi kaydıyla bir görüş dedi,,c.tesi sabah annemle gittik ama kapalıydı.En azından buda iyi bişey 2-3 ay bile olsa kışa kadar bi denemek istiyorum
Ufff kötü olmuş wallakreş ve oyun grubu dedinde derdimii deştinnn cicimm, cumartesi günü doktorumuzu aradı eşim dediki zeynoyu oyun grubuna başlatıyoruz ama kışın göndermeyeceğiz işte hastalık falan filan diye başka neye dikkat etmemiz lazım danışalım dedik size diye aradı benimkii, doktor ne dedii biliyormusunnn, sizin rota aşınız yoktu dimii ben olsam göndermem 2 yaşını bekleseniz iyi olur bu kış geçsin seneye başlatın derim benim fikrim bu demezmiii, 2 yaşını bekleyin bence dedii ısrarla vee herşey başa döndü bizde ama ben hala aynı noktadayım 1 günde olsaa gidecekkk dedimmm amaa valla aklım karışmadı değilll off offff kafamm çok karışık mutlucannn
OKUMAZSANIZ KÜSERİM
Bebelere güzel besleyici kahvaltı önerileri lütfen
Ufff kötü olmuş wallaAşı candır ya neden yaptırmadın ki canım?
Psikolog oyungrubu için 18 ay öneriyoruz dedi,ben götürüp denemek istiyorum,bunu yuva yada anaokulu gibi mi değerlendiriyor acaba dr.?Parka götürmek gibi bişey...
Sonuçta 2 saatlik ve tamamen bizim insiyatifimizde bir grup bu.Hem daha bebişlerin sevceğinin bile garantisi yok,belki istemeyecekler ve dönüp eve geleceğiz,yine de sosyalleşmeleri açısından denemekte fayda var gibi geliyor bana.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Akşam eltimle konuştuk,eltim oğlunu götürmüş mesela oyu grubuna,sadece 3 gün durmuş çok
ağlamış göndermemiş o sene bi daha,,ama bunu yaşamadan bilemeyiz
canımm ben isteyerek ve bilerek yaptırmadım rota aşısını açıkçası pişman değilim ama doktorumuz 2 saatte olsa oradaki bulaşıcı her mikroba maruz kalıcak ve oyuncakları ağzına götürcek biraz daha bekleyin 2 yaşını görsün öyle dedii ama bende denemekten yanayım ya yinede götüreceğimm, allah korusun hasta olacaksa evdede olur yani koru koruu nereye kadar dimii amaama eşim bunu duydu ya artık hasta olursa kızım sorumluluk senin daha küçük benim kızımm falan filann söyleniyor işteee
şekersiz cicimm bende çokk merak ettim dövmenii ya mutluucan nasıl gördüü bakıımmmgüle güle kullan ozman dövmenii hayırlı olsun amaa çok merak ettim yaaaa
şekersiz cicimm bende çokk merak ettim dövmenii ya mutluucan nasıl gördüü bakıımmmgüle güle kullan ozman dövmenii hayırlı olsun amaa çok merak ettim yaaaa
sosyal medyadan gördü canım
vayyy sizii sosyalll medyacılar siziiii, sosyal ağ olarak tek iletişim noktam sizsiniz cicilerrrbiz eşimle ne face ne twitter ne instagram vs. kullanmıyoruz, asosyaliz galibaaa yok yokk bilinçli olarak kullanmıyoruz ama şimdiii ben nasıll görcemm şekersizzzz yaa offf poffffff
telefonunu yolla whatsuptan falan atayım
yoksa telefon da mı kullanmıyosun kızzz :18::18::18:
kızz yok yokk onu kullanıyozzzsana telimi atıyomm bak özelden hee kaydett akşam at ama telime kocamm el koydu bugün yanımda değil akşam eşimin iphone u bozuldu tamammı böyle çat diye gitti ekran ne açılıyor ne şarz oluyor şaka gibi dedik gitti tel şimdi uğraş dur servisti falan filan, birde bugün yarın bir misafirim gelcekk ki oda ayrı konuuu birazdan alatırımm neyse eşime tel lazım olduğundan benimkini aldı gitti sabah mecburrrr ben telefonsuzum yani bugünnn yoksamm watsup kullanıyomm cicimmm bakkk bekliyomm akşama vallahaaa meraktan çatlarımm hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?