tatlıcadım günaydın:)) tarık buğram güle güle giysin cicilerini. hastalığınızıda atlatmışınız kısa sürede çok şükür.
demin annemleri uğurladık herkes ağlayınca ecede ağladıçamaşır yıkayıp ütü yapmalıyım. annemlerle kışlık hazırladım iyi oldu valla gelmeleri.
cumaya eskişehire gidicem hava soğuk oluyormuş ona göre gel dediler de ecenin hiç mevsimlik bişeyi yok burada sezon daha başlamadı nasıl olacak bilmiyorum hasta olmadan gelsek bari.
bebeğim çağla için zor olacak eminim ama sen onun iyiliği için yapacaksın bunu önemli olan bu bence unutma.
kujum sizin içinde hayırlısı olsun. nasıl x mene kendini emanet ediyon kız ben güvenemem asla:)) sende daha yeni iyileşmiştin neyse sonucu bende merak ediyorum merakla:))
çağlanın uyku saatleri şöyle,gece 9 buçuk-10 gibi yatar sabah 9 buçukta kalkar
öglen uykularımız uzun zamandır 1 e düştü
saat 1 gibi uyur 2 veya 2 buçuk saat yatar
sabah geç kalktıgı için günde 1 defa uyuyo..olsun ne yapalım bunada şükür:)
ben sabah erken uyanamıyorum buda benim işime geliyo:)
zaten gece uyuyup uyumadıgımız belli degil
ve emerek uyuyo başka türlü uyudugu görülmemiştir:)
iyi geceler can arkadaşlarım
bebeğim istesen bizden daha iyisini yaparsın yeter ki iste:)) kışın haftada 2 kez derin dondurucudan yemek yapmak benim çok kolayıma geliyor o yüzden şimdi dişimi sıkıp yaptım. sende geç kalmış değilsin:)) kızlar güle güle giysin eşofmanlarını.
meleğim netten cesaret edemiyorum ki kıyafet alışverişine. 3 gün için artık geçen senedekinlerle küçük filan idare ederiz mecburrr:))
nagişim emzik bırakmak zordur afferin Yaren Nuruma 3 gün olmuş diyorsun maşallah. gece yaren nur o kadar süt mü içiyorçok değilmi nagişim ece sadece 150cc içiyor o da kahvaltıda. bizde öpüyoruz cimcimeni
edack bebeklerimiz için tüm alışkanlıklarını değiştirmek ve bıraktırmak zor olacak hepsi onların iyilikleri için o yüzden bizlere bol bol sabır diliyorum bu günler de geçecek inşallah
Benim oglanin Sabah bir kere bile 8 veya 9 da kalktigi vaki degildir..masallah Caglama..gece uyuyamiyordur belki ama en azindan gec kalkiyor kuzu..bizimkide gece cok kalkiyor emme olayimiz olmadigi halde..Guzduzu zaten yok oglumun arada bir olursa da 20 dk cik olur...
Anasina hic benzememis ben uykuyu cok severim yaa...bazen agliyorum cok erken kalktigi icin off kuslar bile uyanmadan biz uyaniyoruz...
mahir neden gece kalkıyo sütmü içiyo:26:bende şimdiden kendimi hazırlıyodum çağla emmeyi bırakınca sabaha kadar yatar kalkmaz diye ama sen böyle yazınca korktum melegim:)
Allah sana güç kuvvet versin zor valla..
çok şükür ki çağla geç uyanıyo ben sabah erken kalkarsam sinir küpü oluyorum
cerende 9 buçukta uyanır..
bazen çağla 9 da kalkıyo yatagından çıkıyo ne yapıyo bilmiyorum evi turluyo ama ben hala yatıyorum
Yok gizz ne sutu ...sut icse yanmiyacam keske icsede kalksam ..bazen cok kaltigi icin artik dayanamayip yanima aldigim oluyor ama odasinda yatiyoruz yine bizim odaya goturmuyorum ...acaba korktugu icinmi kalkiyor bu kadar bende bilmiyorum ...
Sabah bazen bende uyanamiyorum onu alip salona getiriyorum oyuncaklarini veriyorum bende koltukta uzanip yari acik gozumle bakiyorum ama bazen daliyorum ne yalan soyluyum oda gelip sacimi cekiyor bazende dudagimdan opuyor uyanip onla oynuyayim diye ..Mahir biliyor beni uyandirma sekillerinide ...uyanik Abdi gib yaw :))
Slm fistigim. Bu ara aktiflerdensin hay masallah. Enesimin resmini gordm. Gercekten cok ama cok buyumuas ve degismis sari şekerim. Iyi bakmissin kuzumuza. Arkadaslarin da dedigi gibi cocukluktan cikmis. Ah su migren basa bela. Cok sukur bende de var ama buaralar hafif nuksediyor cekilmez birsey.
Insallah sende istediğin gibi kisa zamanda cozersin bu oda konusunu gerçek ten cok onemli. Bende ayni odada yatiriyorumama kizima yapabileceğim bir bos oda var o oda da petek yok ve balkon mevcut. O yuzden beklemedeyim.bir kendi evim olursa o zaman yapabilecegim sanirim.
Anne ve babadan ayrilmalari gerek ozel var sonucta öptüm
Yaren nur uyandi da. Ben de uyuyali 45 dk olm ustu anca. Mama diye agladi. Hic susmadan.
sutunu verdim simdi yuzu koyun done done yatiyor.uyku arasinda bazen birseyler soyluyor kisa bi cumle gibi anlayamiyorum tabi:) neyse deli gibi gozumu actim buraya da geldim hemen.
Is yogunlugu yarin cevap veremem diyere simdi yazayim dedim.
1 gun icin e 500 ml sut lazim degil miydi kizlar bebislere? Ben mi yanlis hatirliyorum? Yaren nur normalde hasta degilse keyifliyse ki genelde oyle istahli yani. Ama benden yemek yemez. Babannesiyle tum ogunlerini dolu dolu yer anlattigina gore. Vegunde iki yada uc defA genellikke kaka yapar. Bu bir rutindir.yani bu da yedigini cikarttigini gosterir:))
Bilemedim ben şimdi
Bi aciklik getirin sut mevzusuna.
Ayrica babyim annem bakamaz. Daha önceki yazdiklarimi hatirlarsan hem hasta hem de zaten zor bir sekikde kiz kardesimin kizina bakiyor.yegenim melike 26 aylik. Kesinlikle yapamaz kadin. Ramazannda 2 gunde perticikmisti ve yaren nur zaten durmamisti.
Kizlar yazmayacaktim bunu da ama baby sorunca ve konu acilmisken melikem annemle merdivenlerden dustu ve kalcasi kirildi kuzumun suanda belden asagisi alcida ve o kadar zor bir durumdaki kucuk dahave hemen eger ki basmiyorsa aglasa da aglamasa da bizimki aglamiyordu radyasyon vs. Bosverin gidip cektirin dra gosterin.ok sukur ki yine de cabuk kaynar dedo dr. Ama 1 ay alcida kalacak. Ilk gunler mahvolduk cok zor yavruma ya. Yatiyor oyle.onu oyle alcida gorunce cok fena oldum Melikem icin de dua eder misiniz kizlar?
Rabbim nerede derman arayan varsa vrrsin ve evlatlarimizla sinamasin. Kardeşim cok uzgun
Yaren nur uyandi da. Ben de uyuyali 45 dk olm ustu anca. Mama diye agladi. Hic susmadan.
sutunu verdim simdi yuzu koyun done done yatiyor.uyku arasinda bazen birseyler soyluyor kisa bi cumle gibi anlayamiyorum tabi:) neyse deli gibi gozumu actim buraya da geldim hemen.
Is yogunlugu yarin cevap veremem diyere simdi yazayim dedim.
1 gun icin e 500 ml sut lazim degil miydi kizlar bebislere? Ben mi yanlis hatirliyorum? Yaren nur normalde hasta degilse keyifliyse ki genelde oyle istahli yani. Ama benden yemek yemez. Babannesiyle tum ogunlerini dolu dolu yer anlattigina gore. Vegunde iki yada uc defA genellikke kaka yapar. Bu bir rutindir.yani bu da yedigini cikarttigini gosterir:))
Bilemedim ben şimdi
Bi aciklik getirin sut mevzusuna.
Ayrica babyim annem bakamaz. Daha önceki yazdiklarimi hatirlarsan hem hasta hem de zaten zor bir sekikde kiz kardesimin kizina bakiyor.yegenim melike 26 aylik. Kesinlikle yapamaz kadin. Ramazannda 2 gunde perticikmisti ve yaren nur zaten durmamisti.
Kizlar yazmayacaktim bunu da ama baby sorunca ve konu acilmisken melikem annemle merdivenlerden dustu ve kalcasi kirildi kuzumun suanda belden asagisi alcida ve o kadar zor bir durumdaki kucuk dahave hemen eger ki basmiyorsa aglasa da aglamasa da bizimki aglamiyordu radyasyon vs. Bosverin gidip cektirin dra gosterin.ok sukur ki yine de cabuk kaynar dedo dr. Ama 1 ay alcida kalacak. Ilk gunler mahvolduk cok zor yavruma ya. Yatiyor oyle.onu oyle alcida gorunce cok fena oldum Melikem icin de dua eder misiniz kizlar?
Rabbim nerede derman arayan varsa vrrsin ve evlatlarimizla sinamasin. Kardeşim cok uzgun
aynen aynen hayatım adam hacı yatmaz bizde bir yoruyoruz kosturuyoruz sonra o yatınca bizde sabahlar olmasın
nese esas konuya gelelim oda konusunda haklısın soguk odada olmaz Allahkorusun hasta olur bekle belki evin olur inş olurda sende rahatca herseyini yaparsın prensesin
canımsın daha öncede yazmışsın annenin durumunu ama ben ya okumadım yada okudum unuttum çok pardon..
tabi kadın hastaysa bakamaz,bende zannediyodum ki annende durmuyo diye bırakmıyosun:26:hani zamanla alışır diye düşünmüştüm:26yüzden dediydim pardon canım..
melike ve annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsunbenim abimin kızıda 23 aylık daha minicik bebekler ya
dedigin gibi çok küçük hemen kaynar..Allah tan acil şifalar diliyorum..
yaren nur a kocaman maşallah diyorumsüt içmesi çok güzel canım..500 ml en ideali bence..
hani fazlası zarar derler ama çok iyi bir oran yakalamışsınız
benim cadı 300 içse razıyım ama 150 yi zor içiyo..
Sut konusunda soyle biliyorum ben ..bir yas oncesinde 500 cc kadar di ama bir yastan sonra 300 cc onerilen cnm..eger yemek yemesine engel degilse bence icmesinde sorun yok ...
Melike minigi icin cok uzuldum inan, simdi ne yapar kuzucuk...belden asagi gercekten alcili olmasi cok fena rabbim tez vakitte sifa olsun ins iyilesir ...kotu oldum yaa..allahim kimsenin kuzusuna zeval vermesin..annen nasil peki ona birsey oldumu cnm..malum yasli insanin dusmeside cok kotu..gecmis olsun inan cok ama cok uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?