mutlucum canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten.. biz ne kadar dikkatli olursak olalım, tarafikte malesef Allah'a emanetiz.. onun haricinde güzel geçen 3 günün enerjısiyle stresini atmanı umarım..
kına geceside, siirt günleride, metin şentürklü fasıllarda ağzımı sulandırdı, eminim çok güzeldi, senin ve mira adına çok sevindim..
planner canım senin bu oyun grubu arap saçına döndü anlaşılan..
naçizane fikrim; azrada rotavirüs aşısını vurulmadı. hiçte pişmanlık duymadım.. ama bayram öncesi rotavirüsün kıyısından dönmemiz ödümü kopardı..ha azra oyun grubuna mı gittide oldu yoo evdeydi, olacağı varsa heryerde olur ama zeynom giderse allah korusun açık davet gibi olabilir.. malum bu sıralar salgında var.. neyse canım n iyi kararı vericeğinden eminim hakkınızda hayırlısı olsun canım...
tatlıcadı canım özlemişim seni nerelerdesin...
veee bize gelince... cuma günü malesef tatsız bir olay yaşadık.. mutfakta bulaşık yıkıyordum. azrada buzdolabının önünde oynuyor yere oturmuş mandallarla... bi ara ayağa kalktı falan..derken poposunun üzerine düştü, dengesini sağlayamadı sanırım geri geri buzdolabına çarptı ama yavaşça, ordanda dirsekleriyle destek almaya çalışarak kafası yere geldi.. yere derken duvarın köşesine..ama ne bir ses( hani hep güm diye düştü derizya) ne bir ağlama hiçbirşey yok.. normalde her düştüğünde kendim kaldırmam, kendi kendine kalkmasını öğrensin diye ama bu kez hemen gittim kucağıma aldım..
bu arda bir gün öncesi artık diştenmi griptenmi tam anlayamadım, gece 3 te yattı ağlayarak zorla.. sabahta 11de uyandı.. bu düşme olayı akşam 6da oldu.. yani sabah 11den beri uyumamıştı..ben kucağıma aldığımda baktım gözleri gidiyo, ee uykusuz uykusu var diye emzirmeye başladım. emzirirkende el alışkanlığı saçlarını okluyorum.. ama saçları nasıl yapış yapış anlatamam.. dedim heralde sabah kahvaltıda bal bulaştırdı fark etmedim diye düşündüm.. azra emerken bende parmaklarımla saçlarını açıyorum incitmeden.. gözleri tamamem kapandı uyudu çocuğum uyudu. ayy elimi bi çektim yatağına götürcemya.. allahım kimseye göstermesin şuan bile anlatırken gözyaşlarımı tutamıyorum. elimi bi çektim elim sade kan.. neye uğradığımı şaşırdım. bide çevirdimki kafası kan içinde kalmış :2: avcumun yarısı kadar bi alan.. hemen kaldırdım uyanmadı ama benim ellerim ayağım titriyo.. hemen banyoya götürdüm elini yüzünü yıkadım uyandı.. ben o sırada eşimi aradım yoldaymış geliyomuş zaten, üzerimi değiştirdim.. hastane hemen 5 dk. uzaklıkta yürüme mesafesiyle.. hazırlanırken eşim geldi ama azranın genel durumu gayet iyi.. pamuğu ıslatıp bi baktım yarım cm v şeklinde bi kesik oluşmuş.. başını köşeye vurdu demiştimya , resmen oranın izi çıkmış kafasına..
neyseki birşey çıkmadı oksijenli suyla temizleyip baticon sürdük mikrop kapmaması için..
allah kimseye göstermesin çok korkunç kötüydü, alahım tüm evlatları içinde benimkinide korusun..
hiç başımıza gelmediğinden aklımada gelmemişti.. hemen ufak çaplı bir ecza dolabı oluştırdum.. sargı bezi ,yara bandı, baticon ,tentürdiyot, oksijenli su, steril pamuk, bandaj koydum.. evin sivri köşelerine, pencere aralarına yapıştırdığımız süngerler varya, onlardan kestim yapıştırdım yine birşey olsa en azından azda olsa korur diye..
malesef buda geldi başımıza, Allah birdaha göstermesin..
lütfen sizde yoksa bi ecza dolaı hazırlayıp önlem alın...
sadece okumayın fikirde verin lütfennnn!!!!:)))
eşimin kuzeni(dayısının kızı) hakim ve kızıda hukuk fakültesini kazanmış istanbulda onun kaydını yaptırmak için ist a geliyorlar ve bizede uğrayacaklar, sadece düğünde tanıştım daha sonra hiç görüşemedik, ve yemeğemi gelecekler yoksa çayamı bilmiyorum bu nedenle hala bir hazırlık yapamadım ve bu durum fena halde kasıyorrr çünkü iyi ağırlamak istiyorum, belki yarın akşama gelebilirler, tatlı olarak incir tatlısı yapacağımından eminim sadece gerisi tam bir boşlukkk ya off akşam çaya gelirlerse ki muhtemelen öyle olacak başka ne yapayım kızlar fikir verinn lütfenn:26:
hazır milföyden börek nasıl olur ki? Babyceren hanım misafirlerine yapacaktı sankim :26: bir de patates salatası yada kısırımsı yiyecek olsa...:44:
şekersiz ben bu kadar tahmin etmemiştim.bu dözmenin bi anlamı varmı .gerçekten iyi cesaret etmişsin.birde bi sonraki dövmeni nereye yaptırmayı düşünüyorsun.eşininkide senin dövmen gibi büyükmü.falan filan kişisel bayağı bi soru sordum benim için bi ilk.
mutlum kimin duasının kabul olacağını ancak Allah bilir ama aldığın hayır duaları yaptığın iyilikler önüne geçmiş çok geçmiş olsun. düğünde oynayamaman çok kötü olmuş tuvalete diye kalkıp kalabalığın arasına dalıp 2 kıvırıverseydin ya:))
bambucan Azracıma da çok geçmiş olsun. yavrum ağlamamışta kıyamam ben ona. Allah beterinden korusun.
bende dün balkonları yıkayım dedim ecenin ikea mama sandalyesini kapıya getirip koyuyorum o izlerken yıkıyorum. en son mutfak balkonunu yıkıyorum ecede bıdı bıdı bişeyler deyip duruyor. sesi kesildi bir baktımki mama sandalyesinin tepsisinde ayakta kapıya tutunuyor eğer elini bıraksa öne doğru düşecek. nasıl yanına gidip tuttum hatırlamıyorum korkudan. başıma ağrı girdi derken parka gittik geldik meyvesini hazırlıyorum cadının bir baktım karpuzun üstüne çık tezgaha tutunarak gülerek sağa sola hızlı hızlı sallanıyor sirklerdeki topun üstündeki foklar gibi:)) zor tuttum düşmeden indirdim ay bugün bitsin deyip yedirdikten sonra zorlana uyuttum erkenden yoksa kalbime inecekti Rabbim korusun yavrularımızı.
talaycım teşekkür ederim yaptık bakalım kışlıkları Allah herkese yemeyi nasip etsin.
yeşilçayım tarife gerek yok ayıkla yıka az yağda domatesle orta derece kavur soğut buzdolabı poşetine koy. dövmelerinizde resmen harika ötesi tebrik ediyorum cesaretinizi.
milföy resmen kurtarıcı zatenhatta geçen gün kujum'un resmettiği elmalı halini yaptım harika oldu hem şekli hem tadııı ama tatlı yapacağım için onun peynirli ve kıymalı halini yapsam nasıl olur acaba yada yadaaa bu akşamdan milföy yerine yufkadan börekleri sarıp dolaba atsam yarın çıkarıp pişirsem:44: kısır yada patates salatasıda iyi fikir off ya bu akşam çay işi yemekten bile daha zor hem yemek sonrası çok ve ağır olabilir diğer yandan az da geliyor insanın gözüne, hazır güzel tuzlu kurabiyeler alsam tatlının yanına, hazır pedifurlardan alsamm, işyerimin yanında "görgülü" var tatlı-tuzlu kurabiyeleri enfesss işte oda az mı olur yoksa börek kısır olayları çok mu olurr poffff
bende dün balkonları yıkayım dedim ecenin ikea mama sandalyesini kapıya getirip koyuyorum o izlerken yıkıyorum. en son mutfak balkonunu yıkıyorum ecede bıdı bıdı bişeyler deyip duruyor. sesi kesildi bir baktımki mama sandalyesinin tepsisinde ayakta kapıya tutunuyor eğer elini bıraksa öne doğru düşecek. nasıl yanına gidip tuttum hatırlamıyorum korkudan. başıma ağrı girdi derken parka gittik geldik meyvesini hazırlıyorum cadının bir baktım karpuzun üstüne çık tezgaha tutunarak gülerek sağa sola hızlı hızlı sallanıyor sirklerdeki topun üstündeki foklar gibi:)) zor tuttum düşmeden indirdim ay bugün bitsin deyip yedirdikten sonra zorlana uyuttum erkenden yoksa kalbime inecekti Rabbim korusun yavrularımızı.
.
çaya geliyolarsa akşam yemeğinden sonra kısır vs fazla olur. al iste tuzlu tatlı kurabiye.. incir tatlısı olmasa bi de ekler al dicektim ama ona da gerek yok.. haa sigara böreği gibi bişey de ilave edebilirsin bence...
kujum Allah iligini versin işlaaa..öldüm gülmekten
sabah sabah iyi gitti valla:)bi geliyosun pir geliyosun maşallah
Allah hayırlısını versin ne diyim hemen test yap ve bize haber ver
çok merak ettimhadi hadiii:)
ee x evde olunca yazamıom birikiyo cvp vermesem çatlarım yanıKujum anacim masallah sana A dan Z ye herkesi anip yazmissin cnm eline ve koluna kuvvet resmen son 50 sayfanin ozetini bir sayfada halledivermissin :))
Bir minik melek daha geliyormus belki varsin gelsin hosgelsin kujum rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu sana bagislasin ins...Ayse icin iyide olabilir otururlar birlikte guzel guzel oynarlar dimi..
Sen test yapiver hemen merak ettim ben olsam hic durmam ama benimde adetim cok gecikti acepp bendemi ama zor yaw..
selamumarım şu mesajı yazana kadar başıma bişey gelmez:)bugün çok kaza atlattım her an yeni birşey olabilir:)
2 bardak,1 kavanoz kırdım:18:banyodan çıkarken ayagım kaydı az kalsın çanak gidiyodu neyseki kapıyı tuttum:)
parka gittik küçük çocuk akülü arabasıyla bana çarptısanırım ehliyeti yok:)
az öncede çocukları yatıracam gece lambasını takarken elimde patladı:18:sigorta attı:18:
şimdide sol kolum uyuşmaya başladı
saat 12 yi geçsede şu gün bitse artık:18:
acaba nazaramı geldim:))hayır yani bu günde makyaj yapmadan çıkmıştım nerem nazara gelecekse:))
Günaydınn bu gün son tatil günü çalışan annelerimize yarın işe başlamak zor gelicek
Bu gün tarık buğra erken uyandı çünkü dün erken uyudu saat 9 du uyuduğunda
Bizim gece kuşumuz geç yatıp geç kalkar genelde..dün 1 kez öğlen uykusuna yatınca erkenden yatırdım
2. Uykuya geçmek için mızmızlandı ama oyladık kuzuyu
Sizlerin bebişleri günde kaç kere ve kaç saat uyuyo?tarık buğra 2 kez 2 şer saat uyuyo..2. Uykusunda 3 saatte uyuduğu oluyo
Sonrasında yatması 23:00 ı buluyo..
Hastalandığından beri dün ilk defa gezmeye çıkardık tarık buğrayı artık geçti benekleri..2 gündürde hava serin istanbulda bu gün burnu akıyo
Dün bisiklet aldık oğluma kış geliyo artık ev uzun bi koridorumuz var sürer diye düşündüm ama bizim sıpa bisiklet yerine arkadaki küçük sepete girmye çLışıyo:)
Bi tanede pantolon aldık,1 tanede gömlek,1 tanede alt eşofman, 1 tanede pijama takımı yeni sezon kıyafetlerde fiyatlar uçuyo:)
Babası 1 taned puzzle aldı ama parçası çokfazla ve küçük parçalardan da oluşuyo tarık buğra henüz yapamaz..dün denedik gelişi güzel koydu önüne gelen yer sonrasında tek tek bana verdi ben yerleştirdim:)
Az önce kaptan kaba aktarmaca oynadık içerisine minik toplarını koyduk..2. Aktarmadan sonra kabı kafasına geçirdi oyunumuz bitti:)
Uyandığında pet şişeninin içine renkli pipetler atıcaz bakalım sevicekmi
Bu arada ben kujumun alıntılarını okuyamadımçok uzun olduğu için ıpadde sayfa donuyo açılmıyo:) hamile olma ihtimalin varmış şekerim hadi hayırlısı olsun test yaptın mı??
Sabah sabah ne çok yazdım yaa:)
tatlıcadım günaydın:)) tarık buğram güle güle giysin cicilerini. hastalığınızıda atlatmışınız kısa sürede çok şükür.
demin annemleri uğurladık herkes ağlayınca ecede ağladıçamaşır yıkayıp ütü yapmalıyım. annemlerle kışlık hazırladım iyi oldu valla gelmeleri.
cumaya eskişehire gidicem hava soğuk oluyormuş ona göre gel dediler de ecenin hiç mevsimlik bişeyi yok burada sezon daha başlamadı nasıl olacak bilmiyorum hasta olmadan gelsek bari.
bebeğim çağla için zor olacak eminim ama sen onun iyiliği için yapacaksın bunu önemli olan bu bence unutma.
kujum sizin içinde hayırlısı olsun. nasıl x mene kendini emanet ediyon kız ben güvenemem asla:)) sende daha yeni iyileşmiştin neyse sonucu bende merak ediyorum merakla:))
geçmiş olsun baluşunakızlar yine ben geldim ve sorular ve sıkıntılarla geldim( oğluşumun odasını ayırdık doğduğundan beri park yatakta bizim odamızda yatıyodu artık vaktidir deyip bi heves oda takımları aldım ve beyefendi odasında uyumaya başladı ama huyu çok değişti geceler ağlayarak uyanıp sallanmak istedi sonra da kucakta uyumak istedi hala gece uykusuna kucakta geçiyo ilk gün herşey normaldi bu söylediklerim sonradan oldu ayakta sallanmasına razı değilken kucağa alışıyo napıcam bilmiyorum kulak enfeksiyonu çıktı doktora götürdüm acaba ondan mı yoksa odadan mı kaynaklanıyo huysuzluğu anlamadım gündüz iki kez uyurdu şimdi bire iniyo sanırım öğleden sonra özellikle direniyo uyumamak için ne odaymış ya mahfetti tüm düzeni neredeyse 1 hafta olcak tekrar yanıma da almak istemiyorum bakalım nolcak, kızlar bir sorunum daha var umarım bu konuda yardımcı olursunuz bana ben bu ay doktorun tavsiyesiyle doğum kontrol hapına başladım reglin ilk günü başlamam gerekiyormuş öyle de yaptım ama normalde ilk günler azar azar sonradan yoğun bi şekilde olan reglim 2-3 gün koyu lekeler şeklinde devam edip kesildi ve sabahları bulantım oluyo bu ay bi kaza da oldu sanırım ,acaba hamile olma durumum olabilir mi yoksa ilacın yan etkisi mi bilmiyorum kafam çok karıştı evde test yaptım negatif çıktı kan tahlili sonucu da yarın çıkacak çok endişeliyim ne düşünsem bilmiyorum.
sizler nasılsınız son sayfayı okuyabildim sadece
biangelkujumunda hamilelik riski varmış hayırlısı olsun ya sonucu merak ediyorum...
canım hakkında hayırlısı dogum kontrol hapı hiç kullanmadım bilmiyorum ..
oda konusunda iyi yapmıssın yoksa hiç alısmıcak bak ben hala geciremedim ama yakındır odasında yatırcam bezdiriyor meme agzında uyumak için bir cıksın baslıyor aglamaya ben her yerim tutulmus yada bas agrısıyla uyanıyorum migrende var hepten pert oluyorum kısmetse memedende kescem yapamıyorum artık gecen gün denedim ama tüm gece agladı dayanamadım verdim ama 18 ayı bitirelim kesmeye karar verdim nasipse bence oda ayırmakla cok iyi yaptın inş daha fazla zorlamadan alısır odasına hayırlı olsun odanız buarada
evet hamilelik riskleri baslamıs şmdi kısın daha cok baslar havalar soguycak sırnaşmalar artacak göbişler fırlıycak
hamile kalanları şimdiden tebrik ederim
testlerinizi yapın ve topigimizee bildirin biangelkujum niye gelemedin hala sonuc ne naptın hemen anlat bakımmm :118:
Kizlar yazmayacaktim bunu da ama baby sorunca ve konu acilmisken melikem annemle merdivenlerden dustu ve kalcasi kirildi kuzumun suanda belden asagisi alcida ve o kadar zor bir durumdaki kucuk dahave hemen eger ki basmiyorsa aglasa da aglamasa da bizimki aglamiyordu radyasyon vs. Bosverin gidip cektirin dra gosterin.ok sukur ki yine de cabuk kaynar dedo dr. Ama 1 ay alcida kalacak. Ilk gunler mahvolduk cok zor yavruma ya. Yatiyor oyle.onu oyle alcida gorunce cok fena oldum Melikem icin de dua eder misiniz kizlar?
Rabbim nerede derman arayan varsa vrrsin ve evlatlarimizla sinamasin. Kardeşim cok uzgun
mutlu sabahlar iyi haftalar canım arkadaşlarım
yoğun ama çok güzel 3 günü geride bıraktık.Perşembe kınaya gittim aman kına gecesinde ne organizasyondu,
gelin tahtla geldi,otantik dans grubu çıktı gecenin finalini dansöz yaptı,,tam arap geceleri eğlencesiydi,
zaten kız tarafı arap,çok güzeldi
Cuma günü kendimi temziliğe verdim,akşamüzeri de feshaneye gittik siirt günlerine çok kalablıktı yawrum bile şaşırdı
irkildi kalabalığı görünce,neyse o da güzel geçtiAkşam annem geldi
C.tesi ve pazar sabah erken kalkan minnoşum annanesiyle çıkmış gezmişler,,bu sayede bende uzun zamandır ilk kez 9.30a kadar uyudum,arada bir de olsa çok iyi geliyo dinlenmekc.tesi gecesi düğüne gittik eşimin bütün ailesiyle İçim fıkır fıkırdı ama kayınpeder de vardı oynayamadım Metin şentürk sahne aldı,fasıllar falan...bende oturduğum yerden içsel oynadım şarkı söyledim Dönüş yolunda korkunç bir kaza atlattık kızlar Mira annesiz ve babasız kalıyordu resmen,çift şeritli yolda karşı şeritteki araba refüje girdi takla attı ve arabadan kopan parçalar toz bulutuyla bizim arabaya ve arkamızdaki arabalara fırladı
Ölümden döndük resmenbizim arabanın sol tarafını berbat durumda,,kayınpeder de bizimleydi yaşlı ve şeker hastası şoka girdi Çok korktum kızlar,eşim arabaya savrulan parçalardan korkup frene bile bassa yine ölücektik hala stresi üzerimde kaldı,
hemen sadaka çıkardımAllahım korudu bizi
Pazarımız da güzel geçti çok şükür,kahvaltıya misafirlerim vardı,annemi uğurladık sonra ve markete uğrayıp kaynımlarla vialande gittik.Daha önce de gittim ama oyun parkına girmemiştim.Kızım için mükemmel geçti,bütün oyuncaklara bindirdik onu çok eğlendiTabi fırsat bu fırsat bizde çocuklar gibi eğlendik Hep hayal ettim şöyle sizlerle hep beraber de gideceğimizi
2012 mayıs bebişleri ve anneleri olarak hep beraber mükemmel bir gün geçirirdik ordaİnşallah diyeyim
Akşam beşiktaşın maçı varmış,kaynımlar eltim geldi yemek bulaşık kızı yıka uyut derken yine gecenin 2si olmuştu,
olsun yorgun ama çok mutlu güzel 3 gün geçirdik kızımla çok şükür
Evde bu gece için 1 kamyon ütü beni bekliyor
Herkese çok güzel geçecek bir çırpıda haftasonunun geleceği mükemmel bir pazartesi diliyorum
Kujum: Hakkında hayırlısı bitanem
günaydın.mutlu çok geçmiş olsun adaka çıkarmakla çok iyi yapmışsın.çok güzel bi gün geçirmişsiniz sizin adınıza çok sevindim.
benimde bi hayalim inş. 30 ağustosta ankarada törenleri izlemek musab bilalle.türk yıldızlarını oğluma göstermeyi çok istiyorum.dün bi programda çanakkale şehitlerinden bahsediyorlardı ve yaşları neydi biliyormusunuz.13-14 işte biz böyle bi ecdadın torunlarıyız.Allah hepsinden razı olsun.inş. bizde onlara gerçekten layık oluruz.
azraece kış hazırlıkları yapmışsın ellerine sağlık eceye afiyet olsun.enginarı çok severim ama malesef burada yok olsaydı koymayı çok isterdim.
kujum hayırlısı olsun istiyormusun bilmiyorum.
bayb sütten kesmede başarılar dilorum bacım.çağlanın memme gözyaşlarına karşı çelik gibi bi irade lazım.benimki ağlıyoda.
gece bebeğine süt içiren arkadaşlar sütü soğuk mu ılık mı veriyorsunuz acaba
mutlucum mesajını beğensem mi beğenmesem mi karar veremedim. çok büyük geçmiş olsun canım. büyük kaza atlatmışsınız.
haftasonunuz da ne güzel geçmiş. mira cok eğlenmiş. oh ne güzel. eniştenin yola gelmesine çok sevindim1-2 ay haftada 1 gider yavaş yavaş arttırırsın...
planner sizin haftasonunuzun da güzel geçmesine sevindim...
of o kadar sayfa okudum aklımdan uçtu gitti. hatırlayabildiklerim:
tatlı cadı tağrık buğram iyileşmiş çok şükür... valla defnenin sivilceler geçti. sanırım her seyi ağzına soktuğu için kenarında olmuştu.. içim rahatladı. zaten sen söyler söylemez kreşi aradım hemen. dedim böyle böyle. salgın varmış. oyuncaskları steril edin dedim. haftada bir ediliyormuş zaten.. iyi dedim.. adımlarınız artmış, kuzu dillenmiş.. maaşallah ona..
kujum fırtına gibi gelmiş esmiş... hamile misin kızzzzzzzzzz??? test yap hemen
kuzumun 11. dişi de geldi.. 3. azısı çıkıyo doğal olarak bu yüzdenmiş gece uykusuzluğumuz yine..
ve öğretmeni izinden döndü. sabah bizi kapıda karşıladı. çok mutlu olduk (defne de ben de) miniğim şaşırdı ve sevindi, gitti hemen kucağına ve sınıfa çıktılar... dolayısıyla kesin karar verdim. şu an bi süre kreş değiştirmeyi düşünmüyorum...
veeeeeeeeeeee haftasonu eşimle birlikte dövmelerimizi yaptırdık. onunki bitti ama benimkinin renklendirmesi haftaya. çünkü bayaaa büyük bişey yaptırdım. iki gun ust uste gittim.. çok güzel oldu çokkkk... gördükçe içim gidiyobu hafta siyah beyaz kullanıcam. annemle babam geldi cumartesi akşamı. anem gördü ve çok kızdı bana.. ama sonra geçti hemen... süper bi haftasonuydu. dövmeciye giderken kuzuyu babaannesine bıraktık. o yüzden sadece pazar gunu tam anlamıyla dolu dolu geçti. ama yine de güzeldi.
işte böyle. unuttuğum varsa affola.. mucks
mesajınızı sonuna kadar kadar okudum
tarık buğra'ya geçmiş olsun diyorum. iştahı da kısa zamanda yerine gelecektir, merak etmeyiniz
el yıkamak deyince aklıma geldi, ben Orhan Cemal'in elini pek sık yıkamam. annem de titiz bir kadın değildir. geçen gün ellerinin çamuruyla göndermiş çocuğuhasta olmamasını, böyle ufak ufak mikroba maruz kalmasına bağlıyorum ama şansımı da zorladığımı düşünüyorum :18:
oğluşunuz biraz araştırmacı-karıştırmacı olmuş, kolay gelsin diyorumevinizde kırılacak yaralayacak eşya çok değilse, rahatsınız. canları bir yerde sıkılırsa başka odaya geçiyorlar, anneler de peşlerinde gezmek zorunda kalmıyor.
kahvaltıda özellikle yazın yapılacak çok şey var. değişik değişik krepler, kızartmalar, çeşitli omletler, çeşit çeşit kekler vs. geçen gün patates kızarttım mesela, artanını kahvaltıda yedik. omlet yaparken elime ne geçerse koyuyorum, hem lezzetli hem değişik olduğundan hergün severek yiyiyor. bir de arada bir kek yapıyorum. bugün çıkışta peynirli dereotlu kek yapıp, yarın kahvaltıda yedirmeyi düşünüyorum. salatalığı değişik şekillerde kesince de yeni birşey sanıp severek yiyiyorlar. bir de yumurtası çok karıştırılmamış kıymalı menemeni çok seviyorlar. yumurtalar karıştırılmayınca şekli güzel oluyor. geçen gün annem, yumurta bittiği için kahvaltıda haşlanmış tavuk yedirmişOrhan Cemal çok güzel yemiş ama bu numara her çocukta işe yarar mı bilmiyorum :26:
böyle işte...
biangel_kujum ve edacck hanımların hamilelik şüphlerinde son durum nedir? kaçırdığım bölüm var mı bilmiyorum ama en son okuduğumda ikisinin de şüphesi vardı. bilen varsa söyleyebilir mi
veee bize gelince... cuma günü malesef tatsız bir olay yaşadık.. mutfakta bulaşık yıkıyordum. azrada buzdolabının önünde oynuyor yere oturmuş mandallarla... bi ara ayağa kalktı falan..derken poposunun üzerine düştü, dengesini sağlayamadı sanırım geri geri buzdolabına çarptı ama yavaşça, ordanda dirsekleriyle destek almaya çalışarak kafası yere geldi.. yere derken duvarın köşesine..ama ne bir ses( hani hep güm diye düştü derizya) ne bir ağlama hiçbirşey yok.. normalde her düştüğünde kendim kaldırmam, kendi kendine kalkmasını öğrensin diye ama bu kez hemen gittim kucağıma aldım..
bu arda bir gün öncesi artık diştenmi griptenmi tam anlayamadım, gece 3 te yattı ağlayarak zorla.. sabahta 11de uyandı.. bu düşme olayı akşam 6da oldu.. yani sabah 11den beri uyumamıştı..ben kucağıma aldığımda baktım gözleri gidiyo, ee uykusuz uykusu var diye emzirmeye başladım. emzirirkende el alışkanlığı saçlarını okluyorum.. ama saçları nasıl yapış yapış anlatamam.. dedim heralde sabah kahvaltıda bal bulaştırdı fark etmedim diye düşündüm.. azra emerken bende parmaklarımla saçlarını açıyorum incitmeden.. gözleri tamamem kapandı uyudu çocuğum uyudu. ayy elimi bi çektim yatağına götürcemya.. allahım kimseye göstermesin şuan bile anlatırken gözyaşlarımı tutamıyorum. elimi bi çektim elim sade kan.. neye uğradığımı şaşırdım. bide çevirdimki kafası kan içinde kalmış :2: avcumun yarısı kadar bi alan.. hemen kaldırdım uyanmadı ama benim ellerim ayağım titriyo.. hemen banyoya götürdüm elini yüzünü yıkadım uyandı.. ben o sırada eşimi aradım yoldaymış geliyomuş zaten, üzerimi değiştirdim.. hastane hemen 5 dk. uzaklıkta yürüme mesafesiyle.. hazırlanırken eşim geldi ama azranın genel durumu gayet iyi.. pamuğu ıslatıp bi baktım yarım cm v şeklinde bi kesik oluşmuş.. başını köşeye vurdu demiştimya , resmen oranın izi çıkmış kafasına..
neyseki birşey çıkmadı oksijenli suyla temizleyip baticon sürdük mikrop kapmaması için..
allah kimseye göstermesin çok korkunç kötüydü, alahım tüm evlatları içinde benimkinide korusun..
hiç başımıza gelmediğinden aklımada gelmemişti.. hemen ufak çaplı bir ecza dolabı oluştırdum.. sargı bezi ,yara bandı, baticon ,tentürdiyot, oksijenli su, steril pamuk, bandaj koydum.. evin sivri köşelerine, pencere aralarına yapıştırdığımız süngerler varya, onlardan kestim yapıştırdım yine birşey olsa en azından azda olsa korur diye..
malesef buda geldi başımıza, Allah birdaha göstermesin..
lütfen sizde yoksa bi ecza dolaı hazırlayıp önlem alın...
günaydın arkadaşlarım,
haftasonu biangel_kujum hanım geldiğinden, mesajlar mesaj değil mübarek padişah femanı uzunluğuna erişmiş
kendisini, yazma konusundaki enerjisinden dolayı kutluyor, geri kalan arkadaşlara okuma konusunda "sabr-ı cemiiil" diliyorum
bizde haberler çok değişik değil.
cuma günü deneyim olduğundan Orhan Cemal'i lab.a getirdim. bir ara Türk Yıldızlarını izlettirdim terasta. zar zor deneyi bitirip çıktık ve Kuğulu'ya gittik. kum havuzundaki çocuklardan bazılarının küreğini bazılarının kovasını ödün-çalarak çok güzel saatler geçirdieşim de unv.den arkadaşlarıyla karşılaştı. çok sevindi, oğullarının 16 yaşında olduğunu öğrenmesiyla sevinci şaşkınlık-stres-umutsuzluk bulamacına döndü bu bulamaç, ikiz kızlarının da yeterince büyük olduğunu öğrenmesiyle iyice koyulaştı
pazar günü avm'ye gittik. hayır gezmeye değilpark-bahçe yada sergi gezer gibi avm gezmeyi sevmem ehem şey, Orhan Cemal'in çıtçıtlı badileri artık küçük geliyor ve çıtçıtları kapanmıyordu. pazarda 1 liraya şort bulmuştum ama haftalardır tişört bulamıyordum (ucuza) belkim seri sonu bulurum diye bir avm'ye gittik. yürüyen merdivenleri görünce biran ne yapacağımı şaşırmamla, uzun zamandır oralara gitmediğimi farketmem bir oldu (aşırı ciddiyim )
neyse efenim, tatilde de lazım olur diye 3-5 parça birşey aldım. altta görselleri bulabilirsiniz. hepsine 77 tl bayılıp geldim :18: bu arada alışveriş yaptığım mağazada büyükçe bir oyun parkı vardı. para verip almak ve sonra sıkılığ atmak yerine bir sürü oyuncağı kullanabiliyordusunuz
Eki Görüntüle 791560 Eki Görüntüle 791561
selamnasılsınız kızlarrrr
fazla vaktim yok birazdan misafirlerim gelecek:18:2 bayan 5 çocuk:18:2 tanesi daha bebe:))
sabah 5.32 de mesaj atmışlar:)ya ben uyuyorum beni rüyanızdamı gördünüz:)
bende saat 9 buçukta mesaj attım ee gelin bakalım yazdım:)
bisküvüli pudikli ve kremşantili yalancı yaşpasta yaptımbide hazır milföylerden börek:))
kolaya kaçmayı çok severimne var canım yesinler işte,bunu bulamayanlarda var:)
son sayfaya baktımda plannerle,şekersiz kutularını boşaltmışlar:)benimkide boş haberiniz olsun:)
sizi okuyunca aklıma geldi yazıyım bari..yaklaşık 3 hafta kadar önce denize gittigimizi yazmıştım,ailecek
neyse denize girdik falan sonra duş alacaz,kaldıgımız yer pansiyon gibi bir yer ama oda tutmadık masa tuttuk:))
denizden çıkan duş odası var oraya girip duş alıyo,erkek ve bayan ayrı ayrı..her bölümde 3 tane duşluk var..
amcamın eşi,kızı ve ben kaptık hemen duşluklarıabimin eşi tuba beklemeye başladı sonra dediki''şampuanımı unutmuşum bi alıp geliyim''.neyse bu gitti sonra gelmiş ama yanlışlıkla yan erkek bölümüne girmiş orda bas bas bagırıyo
''hadi boşalan varmı''
sesi bize kadar geldidedim ''tubaaaa nerdesin bu tarafa gel Allah seni ne yapmasın koş koşşş''
işte bu kadar:)çok güldük:))
kızlar geçmişi parça parça okuyorum..
mutlucanım sizinde başınıza tatsız bir olay gelmiş:18:büyük geçmiş olsun..Allah korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış..
bu kötü olay haricinde güzel geçen tatiliniz içinde sevindim canımdügünlere gidilmiş ama oynanmamış çok ayıp:)
ben olsam kimse beni tutamazdı hatta metin abiyide halaya alıp çoşardım
bu arada bana yazdıgın öneriyi uygulayabilmem mümkün degil cnmçağlayı keşke günde birkaç defa emzirsem ama çağla 10 dakkaya bir meme isteyen bir çocuk..geçen vermiyim dedim bıkkınlık gelmişti açmadım bagırdı sonrada ben biraz sesimi yükselttim:18:
çağla korktuyanagını yanagıma degdirdi(öpmem için)..kıyamadım aldım yine emzirdim
mümkünatı yok emmeden yarımsaat geçsin..
sadece okumayın fikirde verin lütfennnn!!!!:)))
eşimin kuzeni(dayısının kızı) hakim ve kızıda hukuk fakültesini kazanmış istanbulda onun kaydını yaptırmak için ist a geliyorlar ve bizede uğrayacaklar, sadece düğünde tanıştım daha sonra hiç görüşemedik, ve yemeğemi gelecekler yoksa çayamı bilmiyorum bu nedenle hala bir hazırlık yapamadım ve bu durum fena halde kasıyorrr çünkü iyi ağırlamak istiyorum, belki yarın akşama gelebilirler, tatlı olarak incir tatlısı yapacağımından eminim sadece gerisi tam bir boşlukkk ya off akşam çaya gelirlerse ki muhtemelen öyle olacak başka ne yapayım kızlar fikir verinn lütfenn:26:
canım kujum beni beğenen 3000. kişide sen olmuştun 4000. kişide sen oldun. beğenen ellerin dert görmesin albümümüzde eceden sana bir hediye var:)))
planner senin en son verdiğin tariften sonra bende annemlere yapayım dedim incir tatlısını bayıldılar hatta keşke 2 ölçekten yapsaydın deyip durdular:)) havuçlu tarçınlı kekte yapabilirsin hafif oluyor
çok geçmiş olsun of yaw okurken bile çok korktum ALLAH bidaha göstermesin
amin diyorum sabr-ı cemiiil ( kopyala yapıştır yaptım)gösterdin için
cicileriniz hayırlı olsun güle güle ıpyatsın baluşun
bizde cümartesi günü avm dolaştık çok pahalı herşey :26:
ay canım çekti ya bebişim gözleri yan olursa şimdi ne yazıon basta ,börek
kız bı olaysız günün geçsin yaw dişimii kırcam
galib asen bu yukfa yüreğinle çağlayı liseye gidene kadar emzircen
ALLAH kolaylık versin
yaşasınnnnnnnsende benılmıcek giib delsinki bacım hediyemı almak için döncem
SLM mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız günler haftalar versin
1 saat önce dışardan geldim test aldım yaptım HAMİLE değilim ama hala adet olmadımne oluyo anlamıyorum bu X benım ayarlarımı bozdu yaw çıldırcam sinir küpü oldum çıktım dr gitsemmı yoksa 1 hafta daha beklesemmi gitsem söktürücü vercek kesin ay napcam bilmiyom
dün abimın kayınperi öldü araba çarpmıştı 4 aydır hastanlerdeydiler ileşmiti az eve gelmişti kalp kirizi geçirmiş hastaney götümüşler felç olmuş sol tarafı gaiba dr eve götürün yapcak bişe yok demişler başında bekliyolardı orya gittik geldik 2 torunu eve getirdim cümartesi akşamı ( tam canavarlar ayşede onlara uydu kudurdular avm götürdük x gezdirdik oyaladık )o sırada tel geldi ölmüş dedeleri ALLAH rahmet eylesin .. dün herkes cenazeye gidince bende evdeydim öle işte
akşama başsağlına gitcez ailecek
tavşan uyanır( çorba yapcam) X uyuyor evde hala yarın iş görüşmesine gitcek dua edin olsun yoksa ben boğcam onu evde kalırsa biraz daha
canım kujum beni beğenen 3000. kişide sen olmuştun 4000. kişide sen oldun. beğenen ellerin dert görmesin albümümüzde eceden sana bir hediye var:)))
Planner cnm su senin meshur incir tatlindan bir ben yiyemedim bende yapsammi acaba...tarifi neydi ki :)) bende saskin ordek gibi :))
Cnm sana zahmet olmazsa tarifini ozelden attirabilirmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?