2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sadece okumayın fikirde verin lütfennnn!!!!:)))

eşimin kuzeni(dayısının kızı) hakim ve kızıda hukuk fakültesini kazanmış istanbulda onun kaydını yaptırmak için ist a geliyorlar ve bizede uğrayacaklar, sadece düğünde tanıştım daha sonra hiç görüşemedik, ve yemeğemi gelecekler yoksa çayamı bilmiyorum bu nedenle hala bir hazırlık yapamadım ve bu durum fena halde kasıyorrr çünkü iyi ağırlamak istiyorum, belki yarın akşama gelebilirler, tatlı olarak incir tatlısı yapacağımından eminim sadece gerisi tam bir boşlukkk ya off akşam çaya gelirlerse ki muhtemelen öyle olacak başka ne yapayım kızlar fikir verinn lütfenn:26:

dostum okurken bile elim ayağım titredi, sonunu zor okudum korkudan

Allah korumuş azra'yı. siz yazmışsınız "akşam 6 da oldu olay" diye, ben bir yandan kafamdan hesap yapıyorum "akşam 6 da olduysa... çocuk en az 4 saat uyutulmamalı ve izlenmeli... :44:" böyle durumlarda hemen acile gitmekte fayda var çünkü kafa travması vs geçirebiliyorlar. bir de 3-4 saat kesinlikle uyutulmaması gerektiğini biliyorum :26:

ecza dolabı da iyi olmuş. bizim evde de bir çekmeceyi yara bandı, oksijenli su, makas, bandaj vs ile doldurdum.

tekrar geçmiş olsun

hazır milföyden börek nasıl olur ki? Babyceren hanım misafirlerine yapacaktı sankim :26: bir de patates salatası yada kısırımsı yiyecek olsa...:44:

mutlum kimin duasının kabul olacağını ancak Allah bilir ama aldığın hayır duaları yaptığın iyilikler önüne geçmiş çok geçmiş olsun. düğünde oynayamaman çok kötü olmuş tuvalete diye kalkıp kalabalığın arasına dalıp 2 kıvırıverseydin ya:))

bambucan Azracıma da çok geçmiş olsun. yavrum ağlamamışta kıyamam ben ona. Allah beterinden korusun.

bende dün balkonları yıkayım dedim ecenin ikea mama sandalyesini kapıya getirip koyuyorum o izlerken yıkıyorum. en son mutfak balkonunu yıkıyorum ecede bıdı bıdı bişeyler deyip duruyor. sesi kesildi bir baktımki mama sandalyesinin tepsisinde ayakta kapıya tutunuyor eğer elini bıraksa öne doğru düşecek. nasıl yanına gidip tuttum hatırlamıyorum korkudan. başıma ağrı girdi derken parka gittik geldik meyvesini hazırlıyorum cadının bir baktım karpuzun üstüne çık tezgaha tutunarak gülerek sağa sola hızlı hızlı sallanıyor sirklerdeki topun üstündeki foklar gibi:)) zor tuttum düşmeden indirdim ay bugün bitsin deyip yedirdikten sonra zorlana uyuttum erkenden yoksa kalbime inecekti Rabbim korusun yavrularımızı.

talaycım teşekkür ederim yaptık bakalım kışlıkları Allah herkese yemeyi nasip etsin.

yeşilçayım tarife gerek yok ayıkla yıka az yağda domatesle orta derece kavur soğut buzdolabı poşetine koy. dövmelerinizde resmen harika ötesi tebrik ediyorum cesaretinizi.

hazır milföyden börek nasıl olur ki? Babyceren hanım misafirlerine yapacaktı sankim :26: bir de patates salatası yada kısırımsı yiyecek olsa...:44:

milföy resmen kurtarıcı zaten hatta geçen gün kujum'un resmettiği elmalı halini yaptım harika oldu hem şekli hem tadııı ama tatlı yapacağım için onun peynirli ve kıymalı halini yapsam nasıl olur acaba yada yadaaa bu akşamdan milföy yerine yufkadan börekleri sarıp dolaba atsam yarın çıkarıp pişirsem:44: kısır yada patates salatasıda iyi fikir off ya bu akşam çay işi yemekten bile daha zor hem yemek sonrası çok ve ağır olabilir diğer yandan az da geliyor insanın gözüne, hazır güzel tuzlu kurabiyeler alsam tatlının yanına, hazır pedifurlardan alsamm, işyerimin yanında "görgülü" var tatlı-tuzlu kurabiyeleri enfesss işte oda az mı olur yoksa börek kısır olayları çok mu olurr poffff

canım kujum beni beğenen 3000. kişide sen olmuştun 4000. kişide sen oldun. beğenen ellerin dert görmesin albümümüzde eceden sana bir hediye var:)))

dövmelerin anlamını fotoğraflardan birine yorum olarak yazmıştım. dur kopyalayayım
"Geyşa dövmesi yaptırmak, bir geyşanın ruhunu taşımak, disiplinli olmak, sanata ve estetiği önem vermek, mutsuzken bile eğlendirebilmek yani kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyebilmektir. Koi balığı ise akıntının tersıne yüzen ve bunun için mücadele eden bir balıktır. Koi dövmesi yaptıran kişi bu dövmenin ona şans getireceğine ve hayatta hep başarılı olacağına inanır "

işte böyle.. bir sonraki (büyük dövme) sağ bacağımda diz kapağı arkası -ayak bileği arasında olcak muhtemelen. ya da biraz daha sağ tarafta... model olarak da böyle bişeyler... ama bunu yaptırmaya en az bi sene var.. arada boynuma (kulak altı) ve özel bi yere de yazı yazdırcam

eşimin dövmesini de koyarım albüme birazdan. onun da koi balığı ve lotus çiçeği var. ama yarım kol (dirseğe kadar.. ) onun ikinci benim üçüncü dövmem... :) yoo sorun yok. zevkle cevap veriyorum

ayyy seni okurken de tırstım yaaa... kızlar aklımı alıyosunuz valla... iyice kuduruk oldu bunlar.. benimki de dönüp duruyo. sonra başı dönüyo sendeliyor manyak... bi de parmak ucunda yurumeyi öğrenmiş (ben de kucukken balerin gibi yururdum... aah ahh) sanırım baleye göndercez.. çok tatlı yuruyo yahu

çaya geliyolarsa akşam yemeğinden sonra kısır vs fazla olur. al iste tuzlu tatlı kurabiye.. incir tatlısı olmasa bi de ekler al dicektim ama ona da gerek yok.. haa sigara böreği gibi bişey de ilave edebilirsin bence...

ayyy hakkaten korku filmi gibi adrenalin yaşatıyo bunlar bize ya aynı sahneyi bende bikere yaşadım Zeyno mama sandalyesinde çıkmış bacaklarını yana sarkıtmış öyle ayaklarını sallıyo yana doğruu şaka gibi ya hala hatırlayınca tüylerim diken diken olur, allah korusun kuzularımızıı

ya dimii akşam yemek sonrası kısır falan fazla olur gibi geliyor bana akşamüstü çayı falan olsa neysee:44: börekte kurabiye yanına bir sigara böreği olur doğru söylüyosun fırında yapıyorum ben onu yine güzel oluyor hatta incir tatlısı yanına güzel kurabiyeler ve sigara böreği güzel fikir şekerim çok sagolll

planner senin en son verdiğin tariften sonra bende annemlere yapayım dedim incir tatlısını bayıldılar hatta keşke 2 ölçekten yapsaydın deyip durdular:)) havuçlu tarçınlı kekte yapabilirsin hafif oluyor

kujum Allah iligini versin işlaaa..öldüm gülmekten
sabah sabah iyi gitti valla:)bi geliyosun pir geliyosun maşallah
Allah hayırlısını versin ne diyim hemen test yap ve bize haber ver
çok merak ettimhadi hadiii:)

mersi baby ALLAH gülmekten ayırmasın

Kujum anacim masallah sana A dan Z ye herkesi anip yazmissin cnm eline ve koluna kuvvet resmen son 50 sayfanin ozetini bir sayfada halledivermissin :))
ee x evde olunca yazamıom birikiyo cvp vermesem çatlarım yanı

sendemi ay valllamı

seni gidi sakar şey

bende bende az önce annemin şekerlini devirdim ama suç tavşanındı

demenk düzeldi X eniştem ohoh

bisikletide hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsuncicilerinide güle güle ıpratsın

aa donuyo felan insan dünüründen haberleri okumazmı

ay nedilem kötü motü kocadır emanet edem dedim

valla ben korundum diodu görsen bu çoçuk kimden diye bende sen değilsen ya sütçü ya tüpçüdür kim olsun başka

geçmiş olsun baluşuna
işla ayırmayı başarırsın ben hal abaşaramadım bizle yatıo tavşanım gerçi biz yatağın kenarlarında takıloz o küçük totuyla tüm yatağı kaplıo

hamilemisin yaksa sende

bende sen giib hiç kullanmadım hap ama kullansak daha iyi olur sankim
anca geldim bacım kocam masummuş
hım kış en telikeli mevsim

oy kıyamam yaw çok geçmiş olsun

ALLAH korumuş bacım çok geçmiş olsun

sadaka iyi etmişsin kazaları belaları önler

bende pınar 6/12 başladım 1 üstüyle devam ediyom ılıtıp veriyom kesinlikle sıcak içmiyo zilli aslında nasıl başlarsan ona alışıo

öncelikle 11 diş hayırlı olsun

demk ötmemımı seviyo kıyamam yaw alışkanlık işte sevgiye sevgiyle karşılık

o dövmelr vuuuuuuuuuu

okudum bacım işla mutfaktaki inatçi lekelerim çıkar

biangel_kujum ve edacck hanımların hamilelik şüphlerinde son durum nedir? kaçırdığım bölüm var mı bilmiyorum ama en son okuduğumda ikisinin de şüphesi vardı. bilen varsa söyleyebilir mi

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun of yaw okurken bile çok korktum ALLAH bidaha göstermesin

amin diyorum sabr-ı cemiiil ( kopyala yapıştır yaptım )gösterdin için

cicileriniz hayırlı olsun güle güle ıpyatsın baluşun

bizde cümartesi günü avm dolaştık çok pahalı herşey :26:

ay canım çekti ya bebişim gözleri yan olursa şimdi ne yazıon basta ,börek

kız bı olaysız günün geçsin yaw dişimii kırcam

galib asen bu yukfa yüreğinle çağlayı liseye gidene kadar emzircen

ALLAH kolaylık versin

canım kujum beni beğenen 3000. kişide sen olmuştun 4000. kişide sen oldun. beğenen ellerin dert görmesin albümümüzde eceden sana bir hediye var:)))

yaşasınnnnnnn sende benılmıcek giib delsinki bacım hediyemı almak için döncem

SLM mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız günler haftalar versin

1 saat önce dışardan geldim test aldım yaptım HAMİLE değilim ama hala adet olmadım ne oluyo anlamıyorum bu X benım ayarlarımı bozdu yaw çıldırcam sinir küpü oldum çıktım dr gitsemmı yoksa 1 hafta daha beklesemmi gitsem söktürücü vercek kesin ay napcam bilmiyom
dün abimın kayınperi öldü araba çarpmıştı 4 aydır hastanlerdeydiler ileşmiti az eve gelmişti kalp kirizi geçirmiş hastaney götümüşler felç olmuş sol tarafı gaiba dr eve götürün yapcak bişe yok demişler başında bekliyolardı orya gittik geldik 2 torunu eve getirdim cümartesi akşamı ( tam canavarlar ayşede onlara uydu kudurdular avm götürdük x gezdirdik oyaladık )o sırada tel geldi ölmüş dedeleri ALLAH rahmet eylesin .. dün herkes cenazeye gidince bende evdeydim öle işte

akşama başsağlına gitcez ailecek

tavşan uyanır( çorba yapcam) X uyuyor evde hala yarın iş görüşmesine gitcek dua edin olsun yoksa ben boğcam onu evde kalırsa biraz daha

Son düzenleme:
planner senin en son verdiğin tariften sonra bende annemlere yapayım dedim incir tatlısını bayıldılar hatta keşke 2 ölçekten yapsaydın deyip durdular:)) havuçlu tarçınlı kekte yapabilirsin hafif oluyor

yaaaa süper oluyor bayılmışlardır da bundan sonra hep isticekler hazır ol okiii 2 ölçekten yapmadım hiç ama yapsamda ayrı ayrıı tek ölçek yaparım ben yine öyle bir takıntım varda benimm tam ölçeğinde tek seferde olmazsa tutmuyor tadı gibime geliyorrr

KUJUMMM çok sagol ne güzel açıklayıcı görseller bunlarrr nerden buluyosunn bakııımmm bunuda denerim en kısa zamanda ahhat diğerinin resmini çekip ekleyim dedimm ama bunu kesin yapınca çekicemmm içine şeftali koyuncada süper oluyor

basınız sag olsun canım rabbim sabır versin ...
bebiş yokmu şimdi ben senden baya ümitlenmiştim hakkında hayırlısı baska bahara artıkın
sıradakiiii

Selam kizlar inanin cok fenayim dun butun gece oglum uyumadi ve suan yatiyor ben deli olucam yakinda.. dismidir sorun yoksa baska birseymi bir turlu anlayamiyorum..

Kujum gozun aydin hamile degilmissin hadi bakalim gozumun digger maclarda bilesin :)) Bu arada akrabanizi kaybetmissiniz, basiniz sagolsun, ,mekani cennet olur ins..

Mutlu annecim cok gecmis olsun okurken bile oyle urktumki rabbim korumus sizleri ins bir daha yasatmaz...sadakanizida Kabul olsun ins.

Planner cnm su senin meshur incir tatlindan bir ben yiyemedim bende yapsammi acaba...tarifi neydi ki :)) bende saskin ordek gibi :))
Cnm sana zahmet olmazsa tarifini ozelden attirabilirmisin..

MUhahaha cok guldum yaa :)) tuh kacirmisiz ben kacinci oldum acep :))
Ecenin hediyesi opucuk olursa herseyi yapardik bak...merak ettim hediyesi ne ?

Kucuk usagim uyandi hadi bana nas nas gorusuruz bir agiz tadiyla konusamadim sizlerle yaw..
Saglacakla kalin olurmu ben sizi aksama okuyacam ins..allah nasip ederse tabii

meleğim34 canım kesin vardır mahir'in bi huzursuzluu Allah sabır versin uykusuzluk çok zor bi doktora götür istersen...
kujum sonunda alıştı gibi dün gece iyiydi maşallah sen de ayırma çalışmalarına başla bence büyüdükçe zor oluyr giibime geliyor enişte de inşallah bir an önce iyi bi iş bulur...

test negatif çıktı kızlar ya aslında olmaması iyi ama içten içe istiyodum sanki hayırlısı artık başka bahara

Planner cnm su senin meshur incir tatlindan bir ben yiyemedim bende yapsammi acaba...tarifi neydi ki :)) bende saskin ordek gibi :))
Cnm sana zahmet olmazsa tarifini ozelden attirabilirmisin..

canım attım sana tarifi mahirin dişi çıkacaktır kesin canım ya birkaç güne görürsün inş yeni dişlerii başka neyi olsun bu bıdıkların dişler mahvediyor arada bizidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…