BÜGÜN TAHLİL SONUÇLARI BELLİ OLDU,ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN DEĞERLERİ İYİ SADECE KALSİYUM DEĞERİ BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI.HANIMEFENDİ NİCEDİR YETERİ KADAR SÜT İÇMİYOR KİYOĞURT DA VERİYORUM OYSA
arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum
hani nereye koydunben göremedim
yoksa sen bizimle maytapmı geçiyongörürsün sen..gün gelecek bende koyuyorum diycem ama koymayacam
ayrıca işten çıkartılan arkadaşların için üzüldüm canım:26:inşallah daha güzel kapılar açılır onlar için..
zamanında benide işten çıkarmışlardı aklıma geldi gözlerim doldu
olay taaaa 2000 yılında milenyumda oluyo:)ben lisedeyim ama yaz tatilinde ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum
bir magazada tezgartar rolündeyimbaktım benle aynı işi yapan kız benden 10 lira fazla alıyo hemen patrona gittim dedim ki''bende zam istiyorum banane bananee zam vermessen işten çıkarım''
bana dediki ''sen bilirsin''ya dedim eminmsin bir daha düşün
yok çıkabilirsin dediyani işten atılmış oldum..ya zaten 1 ay daha çalışıp istifa edecektim sonuçta okulum açılıyodu:))
tezgahtarlık hiç bana göre degilyazın ortasında ''kazak bakacaktık''diyolardı bizim burda bir kesim var tişört demez kazak der
hep bozardım bende
bide hiç unutmam kadının biri geldi sütyen istiyo bende gösteriyorum,baktım kadınınkiler küçük duruyo bende içi dolu olan sütyenlerden gösteriyorumkadın bana ne dese beyenirsin:
''kışlık degil yazlık sütyen göster bana''
neyse işte böyle yine kendimde degilim galibayazdıkça yazıyom
ocakta yemek var
yok canım dilim bu kadar uzun degil:))ben çok utangaç bir insanımdır fazla konuşmam ama perdelerimi kaldırdıgım zaman çok konuşabilirimilahi beybi...dilin de kalemin kadar keyifli ve seriyse senden çook iyi stand-up çı olur vallaa billaa...
aman cigerim bu saatte kimseler olmaz bilmiyonmu:)şahsen biz yemek yiyorduk hatta sanırım yemek bitmiş balkonda olabilir:)Bana da yazı yazmak için böyle puslu vakitler denk geliyor..kimsecikler yok...herkes yemekte sanırım.
selam canım nerelerdesin çok özlettin kendiniSelam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)
sorunuzun cevabını melegim arkadaşım çok güzel vermiş bendenizde ona tamamen katılıyorum..arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum
katılıyorum şekerim:)3 yas ideal kanimca malum o yasa kadar bez derdinden kurtulmus olursunuz ve artik kendi basina birseyler yapmaya baslamis olurlar..
Allah gülmelerden ayırmasın melegim(kujumdan alıntıdır):))Koptum yine gizz oldum gulmekten hatta
Ne guzel yazmissin oyle ama taktir ettim seni lise ogrencisi iken bile calisip hacligini cikariyormussun helal olsun sana..
Ocaktaki yemek ne oldu pismedimi daha :))
selamın hello
yemek yedik sonra kendimizi dişarı attıkgittim kendime tankini aldım tankinide neymiş demeyin:)
mayonun 2 parça halihazır indirim varken aldım bi tane yarı yarıya ucuzlamış
bikini giyemiyorum çok utanıyorumsanki çıplakmışım gibi mayoyu sevmiyorum:)
ama orda bi tane mayo vardı ama baya açık heryeri ipli,sırtına kadar sarıyo çok güzeldiiiiii bayıldımmmmmmm
sadece nasıl duracagını merakım denedimeşime gösterdim alalımmı dedim:)
''evde giyeceksen al'' dedidedim allasen çekil çık şu kabinden
çok güzeldi beyaaa
neyse tankinimde fena degil idare eder:)
sonrada bi yere oturmaya gittik oturduk geldik:))
işte bu kadar
Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)
Aha demek erkeklerin hepsi boyle, benim herif de herseyden kiskaniyor sadece kiyafet degil bazen erkeklerle konusmama bile bozuluyor delimidir nedir tobe tobe..
Gule gule giyin Tankinini ben ilk defa duyuyorum senin sayende kulturumde artiyor yasa be :))
merhaba arkadaşlar uzun uzun yazamıyorum bakıp çıkıyorum bağımlılık yaptı galiba. bu günlerde yatılı misafirlerim var taaa avusturalyadan geldiler eşimin halası ve kuzenleri bizim lorin hanımı görmeye onlarla haşır neşirim onun için bakıp kaçtı olmasın. ykında görüşürüz....sevgiler bütün annelere ve tatlı bebişlerine...
meraba canım evet burası bagımlılık yapıyobi giren zor çıkıyo
sende girdin artık 90 yaşına kadar bizimlesin unutma:)
misafirleri geldikleri yere yolla sonra buraya dön:)güzel kızınada iyi bak
resimlerini gördüm maşallah çok güzel bir kızın varAllah bagışlasın
amca ne diyo burda:)inşallah küfür falan etmiyodur bize
selamın hello
yemek yedik sonra kendimizi dişarı attıkgittim kendime tankini aldım tankinide neymiş demeyin:)
mayonun 2 parça halihazır indirim varken aldım bi tane yarı yarıya ucuzlamış
bikini giyemiyorum çok utanıyorumsanki çıplakmışım gibi mayoyu sevmiyorum:)
ama orda bi tane mayo vardı ama baya açık heryeri ipli,sırtına kadar sarıyo çok güzeldiiiiii bayıldımmmmmmm
sadece nasıl duracagını merakım denedimeşime gösterdim alalımmı dedim:)
''evde giyeceksen al'' dedidedim allasen çekil çık şu kabinden
çok güzeldi beyaaa
neyse tankinimde fena degil idare eder:)
sonrada bi yere oturmaya gittik oturduk geldik:))
işte bu kadar
günaydın sizi bilmiyorum ama ben yağmurlu ve karanlık bir safranbolu sabahından sesleniyorum.inş. sizin güneşiniz boldur.çünkü ben güneş enerjisiyle çalışırım eğer hava karanlık ise benimde enerjim düşüyor.bol güneşli bi yerde büyüyünce böyle oldum.yaz bitti ne çabuk bitti anlamadım ben doyamamıştım bile.sonbahar beni melonkolik yapıyo kasım çocuğuyum ondan zaar.
günaydııınnnn arkidişlerim....nasılsınız bakalım...umarım bebeşlerde iyidir...ya ben sık giremiyorum ya foruma çok ayrıntılı herşeyi takip edemiyorum böle olunca muhabbetlerinize de dahil olamıyorum ya işte böyle ama burayı çok seviyorum...,
bu günlerde tatilin acısını çıkarırcasına görev veriyorlar sürekli dışarda görevdeyim gelince de yorgunluktan takatım kalmıyor foruma bile girmeye vakit ayıramıyorum...evde zaten iki çocuklu olarak hiiiççç vaktim kalmıyor böle olunca sizlerden uzak kalıyorum ...((
bugünlerde bizim evin gündeminde genç odası var. kızlara genç odası alıcaz ama bi türlü karar veremiyoruz...aslında doğtaş ve istikbalden bikaç model beğendik ama bütün parçaları alınca iki karyola da lazım olacağından fiyat çok artıyor bizi aşıyor..caploombaa diye bi markadan beğendik bi tane fiyatı da uygun ama bu marka nasıl o konuda bilgimiz yok biliyorsanız lütfen fikir vverin arkadaşlar...
bu arada Feyzanurum yürüyor fellil fellik heryeri dolaşıyor odada arkasından koşturup duruyoruz...Ama kilo alamıyor malesef..9.2 kiloda takılıp kaldık boyumuz 80cm..ben bu çocuğa ne yediremimde acık kilo alsın her gece muhallebi veriyorum...çorbalarını ekmekli yiyor az çok bütün gıdalardan dengelemeye çalışıyorum olmuyor kilo almıyor...
işte böle arkadaşlar...az sonra gene göreve çıkıcam inş erken biter işimiz yağmurda var...üfff bugün canım dairde oturup tembellik yapmak istiyor ama devletin i,şi beklemz mecbuuurrrrrr.....
günaydınnn
hepimize güzel ve mutluuuuu bir gün diliyorum, herşey gönlümüzce olsun
cuma akşamı yemeğe misafirim var, çaya değil ısrarla yemeğe davet ettikkneyse böyle işim daha kolay, bu seferki misafirlerim biraz ağır misafirler inşş başarıyla atlatırım:18:
günaydın sizi bilmiyorum ama ben yağmurlu ve karanlık bir safranbolu sabahından sesleniyorum.inş. sizin güneşiniz boldur.çünkü ben güneş enerjisiyle çalışırım eğer hava karanlık ise benimde enerjim düşüyor.bol güneşli bi yerde büyüyünce böyle oldum.yaz bitti ne çabuk bitti anlamadım ben doyamamıştım bile.sonbahar beni melonkolik yapıyo kasım çocuğuyum ondan zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?