2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum

Cok sevimdim sonuclarin normal cikmasina cnm...kalciyumda zamanla kapatilir sakin sikma canini...

arkadaşlar merhaba ben bir buçuk yasında oğlum var ve bir tane daha çocuk istiyorum sizce aralarında kac yas olmalı lütfen cevap bekliyorum

3 yas ideal kanimca malum o yasa kadar bez derdinden kurtulmus olursunuz ve artik kendi basina birseyler yapmaya baslamis olurlar..

Koptum yine gizz oldum gulmekten hatta
Ne guzel yazmissin oyle ama taktir ettim seni lise ogrencisi iken bile calisip hacligini cikariyormussun helal olsun sana..

Ocaktaki yemek ne oldu pismedimi daha :))

ilahi beybi...dilin de kalemin kadar keyifli ve seriyse senden çook iyi stand-up çı olur vallaa billaa...
yok canım dilim bu kadar uzun degil:))ben çok utangaç bir insanımdır fazla konuşmam ama perdelerimi kaldırdıgım zaman çok konuşabilirim
Bana da yazı yazmak için böyle puslu vakitler denk geliyor..kimsecikler yok...herkes yemekte sanırım.
aman cigerim bu saatte kimseler olmaz bilmiyonmu:)şahsen biz yemek yiyorduk hatta sanırım yemek bitmiş balkonda olabilir:)
Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)
selam canım nerelerdesin çok özlettin kendinihadi geçmişe bak gel
sorunuzun cevabını melegim arkadaşım çok güzel vermiş bendenizde ona tamamen katılıyorum..
melegim ne derse o dur..cevap altta

3 yas ideal kanimca malum o yasa kadar bez derdinden kurtulmus olursunuz ve artik kendi basina birseyler yapmaya baslamis olurlar..
katılıyorum şekerim:)
Koptum yine gizz oldum gulmekten hatta
Ne guzel yazmissin oyle ama taktir ettim seni lise ogrencisi iken bile calisip hacligini cikariyormussun helal olsun sana..

Ocaktaki yemek ne oldu pismedimi daha :))
Allah gülmelerden ayırmasın melegim(kujumdan alıntıdır):))
bende ne anılar var sırası geldikçe hepsini yazarım bütün hayatımı okumuş olursunuz:)
beni taktir etmişsin sagol canım ama ondan önceside var,ben ortaokul 2 den beridir çalışıyorum
teyzemin kızının kuyumcu dükkanında işe başladım:))altınların arasında olmak çok zevkliydi
4 yıl orda çalıştım altından iyi anlarım
yemegim pişti melegim yedik şiştik:)

Son düzenleme:
selamın hello
yemek yedik sonra kendimizi dişarı attıkgittim kendime tankini aldımtankinide neymiş demeyin:)
mayonun 2 parça halihazır indirim varken aldım bi taneyarı yarıya ucuzlamış
bikini giyemiyorum çok utanıyorumsanki çıplakmışım gibimayoyu sevmiyorum:)
ama orda bi tane mayo vardı ama baya açık heryeri ipli,sırtına kadar sarıyo çok güzeldiiiiii bayıldımmmmmmm
sadece nasıl duracagını merakım denedimeşime gösterdimalalımmı dedim:)
''evde giyeceksen al'' dedidedim allasen çekil çık şu kabinden
çok güzeldi beyaaa
neyse tankinimde fena degil idare eder:)
sonrada bi yere oturmaya gittik oturduk geldik:))
işte bu kadar

Son düzenleme:

Aha demek erkeklerin hepsi boyle, benim herif de herseyden kiskaniyor sadece kiyafet degil bazen erkeklerle konusmama bile bozuluyor delimidir nedir tobe tobe..
Gule gule giyin Tankinini ben ilk defa duyuyorum senin sayende kulturumde artiyor yasa be :))

Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)

Gel artik ozledik sekerim..bir ara gordum seni ama hemen ciktin ..meraktayiz cabuk gelde haberdar et kendinden

merhaba arkadaşlar uzun uzun yazamıyorum bakıp çıkıyorum bağımlılık yaptı galiba. bu günlerde yatılı misafirlerim var taaa avusturalyadan geldiler eşimin halası ve kuzenleri bizim lorin hanımı görmeye onlarla haşır neşirim onun için bakıp kaçtı olmasın. ykında görüşürüz....sevgiler bütün annelere ve tatlı bebişlerine...

yok canım ya ne kıskanmasıbenim kocam kadar kıskanmayan adam yoktur:))
zaten biliyo benim onu alıp giymeyecegimi ondan konuşuyo öyle:)
ya gerçekten benim kocam beni hiç kıskanmazbende kıskanılmak istiyorum:26:
ne tuhaf bir adamne giymime karışır ne dişarı çıkmama
hani kıskanıyoda belli etmiyo diycem ama öylede dgil,öyle olsa ben anlardım heralde:26:
neyse boşver

meraba canım evet burası bagımlılık yapıyobi giren zor çıkıyo
sende girdin artık 90 yaşına kadar bizimlesin unutma:)
misafirleri geldikleri yere yolla sonra buraya dön:)güzel kızınada iyi bak
resimlerini gördüm maşallah çok güzel bir kızın varAllah bagışlasın

90 az guzelim biz en az 100 yasina kadar kaliriz ehuehue..ben daha Lorin in resimlerine bakmadim dur bir gidip bakem hemen yoksa merak ederim kotu olur sonra dimi..

ooo tankinilere bayılıyorum ama artık seneye yaza inşallah... şu göbeğimi eritip ayva göbek yaptım mı oldu bu iş... bu akşam başlıyorum... gitsin yağlar lömbürdeyen göbekler.. sıkılaşsın kalçalar, bacaklar kollar... veee olur mu dersiniz (toparlansın göğüsler) oyy oyy... düşüncesi bile güzel yaaa...
yalnız akşam 19.30 da çıkıcam salondan. haftada iki gun eşim alcak defneyi. yemek falan yicekler... takılcaklar... becerebilir mi den ziyade hiç içime snmiyor aklım kalacak defnede... zaten az vakit geçiriyoruz. kızar mı bana. :18:

günaydınnnn hepinize..
dilberege gel artık özledim..

hava yağmurlu/kapalı ama aydınlık güneşli bi gun diliyorum ben hepinize

Son düzenleme:
günaydınnn

hepimize güzel ve mutluuuuu bir gün diliyorum, herşey gönlümüzce olsun

cuma akşamı yemeğe misafirim var, çaya değil ısrarla yemeğe davet ettikk neyse böyle işim daha kolay, bu seferki misafirlerim biraz ağır misafirler inşş başarıyla atlatırım:18:

günaydııınnnn arkidişlerim....nasılsınız bakalım...umarım bebeşlerde iyidir...ya ben sık giremiyorum ya foruma çok ayrıntılı herşeyi takip edemiyorum böle olunca muhabbetlerinize de dahil olamıyorum ya işte böyle ama burayı çok seviyorum...,

bu günlerde tatilin acısını çıkarırcasına görev veriyorlar sürekli dışarda görevdeyim gelince de yorgunluktan takatım kalmıyor foruma bile girmeye vakit ayıramıyorum...evde zaten iki çocuklu olarak hiiiççç vaktim kalmıyor böle olunca sizlerden uzak kalıyorum ...((

bugünlerde bizim evin gündeminde genç odası var. kızlara genç odası alıcaz ama bi türlü karar veremiyoruz...aslında doğtaş ve istikbalden bikaç model beğendik ama bütün parçaları alınca iki karyola da lazım olacağından fiyat çok artıyor bizi aşıyor..caploombaa diye bi markadan beğendik bi tane fiyatı da uygun ama bu marka nasıl o konuda bilgimiz yok biliyorsanız lütfen fikir vverin arkadaşlar...

bu arada Feyzanurum yürüyor fellil fellik heryeri dolaşıyor odada arkasından koşturup duruyoruz...Ama kilo alamıyor malesef..9.2 kiloda takılıp kaldık boyumuz 80cm..ben bu çocuğa ne yediremimde acık kilo alsın her gece muhallebi veriyorum...çorbalarını ekmekli yiyor az çok bütün gıdalardan dengelemeye çalışıyorum olmuyor kilo almıyor...

işte böle arkadaşlar...az sonra gene göreve çıkıcam inş erken biter işimiz yağmurda var...üfff bugün canım dairde oturup tembellik yapmak istiyor ama devletin i,şi beklemz mecbuuurrrrrr.....

günaydın sizi bilmiyorum ama ben yağmurlu ve karanlık bir safranbolu sabahından sesleniyorum.inş. sizin güneşiniz boldur.çünkü ben güneş enerjisiyle çalışırım eğer hava karanlık ise benimde enerjim düşüyor.bol güneşli bi yerde büyüyünce böyle oldum.yaz bitti ne çabuk bitti anlamadım ben doyamamıştım bile.sonbahar beni melonkolik yapıyo kasım çocuğuyum ondan zaar.

burda (ist Anadolu) hava gayet güneşli vee süperr hafifte bir esinti vardı sabah çok güzeldi, sabaha karşı yağmur yağmış ama duymadık biz, şimdilik yağmur ve karanlık hissi yok yani bende ama onuda özledik yaa her mevsimin ayrı tadi ve güzelliği var (tabii mevsim diye bir şey kaldıysa

Safranbolu demek ne güzel bir yerde yaşıyorsun, benim hayalimde küçük güzell bir sahil kasabasında yaşamak ama yinede avm lere yakın olsun isterimm doğrusu

aferin feyzanura.. ben caploomba yı iyi bi marka olarak biliyorum. karyola alacağım zaman çok çıkmıştı karşıma ve hiç olumsuz bişey duymamıştım. ranza tipi alsan daha az yer kaplar aslında hem çocuklar için de eğlenceli olur diye düşünüyorum.. sanıırm ben öyle yapacağım

günaydın cicim... dee yani senin de misafirin eksik olmuyo maaşallah.. hadi inşallah kolay atlatırsın..

günaydın.. ben de aralık çocuğuyum ama ben çok severim yağmurlu ve karlı soğuk havaları... evet biraz melankoli katıyor tabii ama o da güzel bence... tadını çıkar.
burada da sabaha karşı yağmur yağmış. hava kapalı... haftasonu nasıl olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…