herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
geçmiş olsun kuzuya.
beybi demek bırakma dedi dr.. bizim dr da emsin diyenlerden. hatta bi keresinde okula başlayana kadar gecelerin düzelmeyecek demişti bana...naaaaayyıııııırrrrr
ilkimcim sana yazdım mı hatırlamıyorum ama bakıcınız hayırlı olsun umarım iyi gider her sey
selam güzel anneler tatlı kuzular
herkesler iyidir umarım geçmişe azıcık göz attım
banbucan,mutlu anne ve pınarda çok geçmiş olsun kazalar için rabbim tekrarlarını yaşatmasın inşallah
kujum edacık direkten dönmüşsünüz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
meleğim seninde mi hamilelik şüphen var ayy sonucu hemen yaz merak ederiz:)
azraececim sana da çok geçmiş olsun çok geç oldu kusuruma bakma olur mu:)
babyceren enerjine hayranım maşallah maşallah maşallah
seni ve o güzel kızlarını öpüyorum
nagihan ve ilkim kızlarınız için inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız canlarım
Aras Eymen 2 gün önce teyzelerine ve arkadaşlarına poz verdi 1 adet resm albüme eklenmiştir:)
canımsınsize yazmaya enerjim var:)ama yemek yapmaya yok
hemen reme bakıyım
ayrıca dün mutlucan resim eklemişsin ama ben daha görmeden kaldırmışsın
seni esefle kınıyorum:)
bende kendimi esefle kınıyorum:)canımsınsize yazmaya enerjim var:)ama yemek yapmaya yok
hemen reme bakıyım
ayrıca dün mutlucan resim eklemişsin ama ben daha görmeden kaldırmışsın
seni esefle kınıyorum:)
bak sen mutluya eklemiş de kaldırmış demekbu enerjin bitmesin için canım
mutlu resim eklemiş hemde kaldırmış mı bende görmedim:26:
otobusteyim.ine gec kaldim ya..
Kres olayinda son perde kvnin kefilim dedigi karsi komsumuza verme durumumuz var. 3 çocuk annesi. Biri askerden yeni gelmis. Biri univ
Giidiyor. Biri 8. Sinifa. Kadin kizinin yurt masrafini çıkarmak istiyormuş ve teklif edilmeden kendi bakmak istediğin i belirtti. Yalniz esi kendi evinde bakmasını istiyormus. 35-40 yas arasinda bir bayan. Bakalim is donusu bir konuşacağım kadin temiz agirbasli ibadetlerini yapan bir kadinmis. Yemeklerini ben yaparim siz birsey yapmasanizda olur demis.ins hayirlisi olur. Olursa ev sahibim de arada gidip bakar goz kulak olur. Kv kadin icin cok net konustu. Benim mahallede samimiyet im yoktur ama kv geldi geleli herkesle arkadas oldu sayilir. Rabbim hayirlisini versin.
Bambucan ve pinarda cok geçmiş olsun. Yuregim agzima geldi Allah esirgesin.
Mutlu anne size de cok geçmiş olsun. Sadaka cikarmakla cok iyi etmissin.Allah korumus.
Melegim mahir cok az uyuyor gerçekten de. Nasil duzene konulur ki belki de onun duzeni de budur. Huysuzlugu disten bence de. Neyse yazana kkadar ise geldm.
Sizi ve tum atom karincalarinizi öptüm
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum. Melike icin Gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim
selam güzel anneler tatlı kuzular
herkesler iyidir umarım geçmişe azıcık göz attım
banbucan,mutlu anne ve pınarda çok geçmiş olsun kazalar için rabbim tekrarlarını yaşatmasın inşallah
kujum edacık direkten dönmüşsünüz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
meleğim seninde mi hamilelik şüphen var ayy sonucu hemen yaz merak ederiz:)
azraececim sana da çok geçmiş olsun çok geç oldu kusuruma bakma olur mu:)
babyceren enerjine hayranım maşallah maşallah maşallah
seni ve o güzel kızlarını öpüyorum
nagihan ve ilkim kızlarınız için inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız canlarım
Aras Eymen 2 gün önce teyzelerine ve arkadaşlarına poz verdi 1 adet resm albüme eklenmiştir:)
bende kendimi esefle kınıyorum:)
bak sen mutluya eklemiş de kaldırmış demekbüyümüş de küçülmüş gibi bişey oldu
Pınardacım Doğacığıma geçmiş olsunEşinin ailesinin boş söylemlerine maruz kaldığın için sana da geçmiş olsun canım
Yürümemesinin içe basmayla alakalı olduğunu sanmıyorum,birçok çocukta içe basma oluyor,Mira'da da var sol ayağında hafif hatta bende de vardı hatırladığım çocukken giydiğim bütün terliklerin arkası içe doğru yamuluyor eriyorduSonra kendiliğinden düzeliyor o durum.
Kısa süre sonra Doğa da yürüyecek inşallahVe Mahir'de ve Aras Eymen'de ...ve yakında yürümeye başlamayan bebişimiz kalmayacak inşallah
ilkimcim senin adına çok sevindim,,inşallah bakıcı teyzesiyle çok mutlu olur Bestem
Nagihan cicim sizinde bakıcı teyze işiniz inşallah mutlulukla sonuçlanacak
Şekersizim pilatese başlıyormuşsun süperDarısı pilatese gidemeyip patates gibi olan bendenizin başına
Meleğim hamilesin mi?hamile misin? Mahir paşama bir kardeş ve senin gibi güzel, tatlı, gözlerinin içi gülen bir kız bebek aileye hiç fena olmaz sanki ne dersin? Hadi hayırlısı...
Aleyküm selam misaifir arkadaşlar
Eki Görüntüle 792490
Nasıl gidiyor bakalımBeni sorarsanız berbatim Dün 8 kişiyi işten çıkardılar ve 2si ekip arkadaşımdı
Hakkımızda hayırlısı olsun ama üzüldüm çokŞeye üzüldüm aslında hani böyle bir anda damdan düşer gibi çıkartıyorlarya
ona işteTazminat vereceklermiş ama arkadaşımın biri işine güvenerek kredi çekip araba aldı diğerinin de kendince sıkıntıları vardı...Ayyy neyse,ben böyle şeylere hiç gelemiyorum Allah herkese iş rastlığı versin.
Dün bakıcımızın yaşgünüydü,gittim kahvaltılık hediye aldım birde minik çiçek çok sevindi mutlu oldu.
Akşam Mira ateşlendi,neyseki bugün iyi çok şükür o kadar gezmeye bi yerden çıkacaktı zaten
Ay çok şeyler yazıcaktım ama kafa yok bugün kızlar walla sorryKesin çok yazdım zaten
Haaa birde diş çıkarken ağrı ateş yapmaz diyenlere kafa atasım varRahmetli kv.min söylediği bir sözmüş bebeklerin bu dönemleri için:
"Diş dermiş ben çıkıcam,can dermiş ben çıkıcam"o kadar wahimmiş yani,,özellikle ateş yapmaz diyen bu dönemde bebeğin ağzına parmağını bi soksun ateş bu şekilde bile hissediliyor,ben kızımdan biliyorumKuzularımıza sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sizi de çok seviyorum canım arkadaşlarım
=melegim34;31764577
Is yerinden cikarilan arkadaslara gercekten cok uzuldum, umarim yeni is kapilari acilir onlar icin..
Resim koydunmu gercekten bende gormedim ki benden pek kacmazda :))
Nasıl gidiyor bakalımBeni sorarsanız berbatim Dün 8 kişiyi işten çıkardılar ve 2si ekip arkadaşımdı
Hakkımızda hayırlısı olsun ama üzüldüm çokŞeye üzüldüm aslında hani böyle bir anda damdan düşer gibi çıkartıyorlarya
ona işteTazminat vereceklermiş ama arkadaşımın biri işine güvenerek kredi çekip araba aldı diğerinin de kendince sıkıntıları vardı...Ayyy neyse,ben böyle şeylere hiç gelemiyorum Allah herkese iş rastlığı versin.
Dün bakıcımızın yaşgünüydü,gittim kahvaltılık hediye aldım birde minik çiçek çok sevindi mutlu oldu.
Akşam Mira ateşlendi,neyseki bugün iyi çok şükür o kadar gezmeye bi yerden çıkacaktı zaten
Ay çok şeyler yazıcaktım ama kafa yok bugün kızlar walla sorryKesin çok yazdım zaten
Haaa birde diş çıkarken ağrı ateş yapmaz diyenlere kafa atasım varRahmetli kv.min söylediği bir sözmüş bebeklerin bu dönemleri için:
"Diş dermiş ben çıkıcam,can dermiş ben çıkıcam"o kadar wahimmiş yani,,özellikle ateş yapmaz diyen bu dönemde bebeğin ağzına parmağını bi soksun ateş bu şekilde bile hissediliyor,ben kızımdan biliyorumKuzularımıza sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sizi de çok seviyorum canım arkadaşlarım
planner bir eskişehirli olarak sana soruyorum ben ctesi eskişehire sabah varıcam arkadaşımın halası karşılıcak çünkü herkes ıspartadaki düğünde olacak ancak akşamı eskişehire varacaklar. ben ctesi boş boş oturmayıp ece ile gezmek istiyorum nerelere gidebilirim her yer odunpazarına çıkıyor netten araştırdığıma göre merkeze uzakmı burası? japon bahçesi ve balmumu heykel müzesine gidebilirmiyim tek başıma?
Koyuyorum şimdi canım,dün de koydum ama görmediniz demek
senin, hejarım ve hataylı cindy için koyuyorum şimdi yine
Canım inşallah seni aratmayacak şekilde bakar kuzucuğuna.Beste de en kısa zamanda alışır umarım.Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.
Öncelikle hoş geldin...herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
dün eksik yazmışım canım;
66-67-68 aylık olanlar 1.sınıfa kayıt hakkı elde ediyolar fakat zorunlu değil veli dilekçesiyle gitmeyebiliyolar. 69-70-71 aylık olanlar veli dilekçesi ve ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebiliyolar veya kayıtlarını bir yıl erteleyebiliyolar.
Her sene bi şey çıkarıyolar bizim de kafamız allak bullak oluyo.
hani nereye koydunben göremedim
Yoksa sen bizimle maytapmı geçiyongörürsün sen..gün gelecek bende koyuyorum diycem ama koymayacam
Ayrıca işten çıkartılan arkadaşların için üzüldüm canım:26:inşallah daha güzel kapılar açılır onlar için..
Zamanında benide işten çıkarmışlardı aklıma geldi gözlerim doldu
Olay taaaa 2000 yılında milenyumda oluyo:)ben lisedeyim ama yaz tatilinde ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum
Bir magazada tezgartar rolündeyimbaktım benle aynı işi yapan kız benden 10 lira fazla alıyo hemen patrona gittim dedim ki''bende zam istiyorum banane bananee zam vermessen işten çıkarım''
bana dediki ''sen bilirsin''ya dedim eminmsin bir daha düşün
Yok çıkabilirsin dediyani işten atılmış oldum..ya zaten 1 ay daha çalışıp istifa edecektim sonuçta okulum açılıyodu:))
tezgahtarlık hiç bana göre degilyazın ortasında ''kazak bakacaktık''diyolardı bizim burda bir kesim var tişört demez kazak der
Hep bozardım bende
Bide hiç unutmam kadının biri geldi sütyen istiyo bende gösteriyorum,baktım kadınınkiler küçük duruyo bende içi dolu olan sütyenlerden gösteriyorumkadın bana ne dese beyenirsin:
''kışlık degil yazlık sütyen göster bana''
Neyse işte böyle yine kendimde degilim galibayazdıkça yazıyom
Ocakta yemek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?