2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dostum, Allah beterinden saklasın
kuzumuzun da alnında nazar boncuku oluşmuş desenize

tekrar tekrar geçmiş olsun kuzumuza

geçmiş olsun kuzuya.

beybi demek bırakma dedi dr.. bizim dr da emsin diyenlerden. hatta bi keresinde okula başlayana kadar gecelerin düzelmeyecek demişti bana... naaaaayyıııııırrrrr

ilkimcim sana yazdım mı hatırlamıyorum ama bakıcınız hayırlı olsun umarım iyi gider her sey

selam güzel anneler tatlı kuzular
herkesler iyidir umarım geçmişe azıcık göz attım

banbucan,mutlu anne ve pınarda çok geçmiş olsun kazalar için rabbim tekrarlarını yaşatmasın inşallah
kujum edacık direkten dönmüşsünüz Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
meleğim seninde mi hamilelik şüphen var ayy sonucu hemen yaz merak ederiz:)
azraececim sana da çok geçmiş olsun çok geç oldu kusuruma bakma olur mu:)
babyceren enerjine hayranım maşallah maşallah maşallah
seni ve o güzel kızlarını öpüyorum
nagihan ve ilkim kızlarınız için inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız canlarım

Aras Eymen 2 gün önce teyzelerine ve arkadaşlarına poz verdi 1 adet resm albüme eklenmiştir:)

yok canım doktor degil hemşire dedi:18:daha önce başka bir doktora sormuştum 1 ay içinde yavaş yavaş kes demişti:26:
herkes farklı görüşler içerisinde:)
valla benimde kafam allak bullak beklemedeyim biraz iştahı düzelse diye ümitler içerisindeyim:))
ahanda şuraya yazıyorum iştahı düzelsin ben bu kızı 18. ayına kadar emzirecem:)yani 2 ay daha:))
hem okula başlayana kadar uykusu düzelmez diye bir şey yok canımcereni sütten kestim hop düzeldi uyumaya başladı..şimdiye kadar gece hiç kalkmaz belki susarsa kalkar su içer yatar..suyu başucunda bize bile seslenmez ondan rahatım yani

canımsın size yazmaya enerjim var:)ama yemek yapmaya yok
hemen reme bakıyım
ayrıca dün mutlucan resim eklemişsin ama ben daha görmeden kaldırmışsın
seni esefle kınıyorum:)

hemen reme bakıyım

bu enerjin bitmesin için canım
mutlu resim eklemiş hemde kaldırmış mı bende görmedim:26:

hemen reme bakıyım
bende kendimi esefle kınıyorum:)
bu enerjin bitmesin için canım
mutlu resim eklemiş hemde kaldırmış mı bende görmedim:26:
bak sen mutluya eklemiş de kaldırmış demekbüyümüş de küçülmüş gibi bişey oldu

Pınardacım Doğacığıma geçmiş olsunEşinin ailesinin boş söylemlerine maruz kaldığın için sana da geçmiş olsun canım
Yürümemesinin içe basmayla alakalı olduğunu sanmıyorum,birçok çocukta içe basma oluyor,Mira'da da var sol ayağında hafif hatta bende de vardı hatırladığım çocukken giydiğim bütün terliklerin arkası içe doğru yamuluyor eriyorduSonra kendiliğinden düzeliyor o durum.
Kısa süre sonra Doğa da yürüyecek inşallahVe Mahir'deve Aras Eymen'de...ve yakında yürümeye başlamayan bebişimiz kalmayacak inşallah
ilkimcim senin adına çok sevindim,,inşallah bakıcı teyzesiyle çok mutlu olur Bestem
Nagihan cicim sizinde bakıcı teyze işiniz inşallah mutlulukla sonuçlanacak
Şekersizim pilatese başlıyormuşsun süperDarısı pilatese gidemeyip patates gibi olan bendenizin başına
Meleğim hamilesin mi?hamile misin? Mahir paşama bir kardeş ve senin gibi güzel, tatlı, gözlerinin içi gülen bir kız bebek aileye hiç fena olmaz sanki ne dersin?Hadi hayırlısı...

Aleyküm selam misaifir arkadaşlar

Nasıl gidiyor bakalım Beni sorarsanız berbatimDün 8 kişiyi işten çıkardılar ve 2si ekip arkadaşımdı
Hakkımızda hayırlısı olsun ama üzüldüm çokŞeye üzüldüm aslında hani böyle bir anda damdan düşer gibi çıkartıyorlarya
ona işteTazminat vereceklermiş ama arkadaşımın biri işine güvenerek kredi çekip araba aldı diğerinin de kendince sıkıntıları vardı...Ayyy neyse,ben böyle şeylere hiç gelemiyorum Allah herkese iş rastlığı versin.

Dün bakıcımızın yaşgünüydü,gittim kahvaltılık hediye aldım birde minik çiçek çok sevindi mutlu oldu.
Akşam Mira ateşlendi,neyseki bugün iyi çok şükür o kadar gezmeye bi yerden çıkacaktı zaten

Ay çok şeyler yazıcaktım ama kafa yok bugün kızlar walla sorryKesin çok yazdım zaten

Haaa birde diş çıkarken ağrı ateş yapmaz diyenlere kafa atasım varRahmetli kv.min söylediği bir sözmüş bebeklerin bu dönemleri için:
"Diş dermiş ben çıkıcam,can dermiş ben çıkıcam"o kadar wahimmiş yani,,özellikle ateş yapmaz diyen bu dönemde bebeğin ağzına parmağını bi soksun ateş bu şekilde bile hissediliyor,ben kızımdan biliyorumKuzularımıza sağlık sıhhat huzur diliyorum
Sizi de çok seviyorum canım arkadaşlarım

Ooo Nagis sevimdim valla ins hayirli olur yeni bakici teyzemiz...Yaren Nur un cok mutlu olmasini diliyorum annesi umarim uzulmez hic kuzum...

Mahir evt az uyuyor hatta zayif olmasi ve kilo almamasinin sebeblerinden biride bu cnm.huysuz ve yaramaz bir oglusum var ..
Gece yine sik uyandi ve ben yanima aldim, surekli uyandikca popuya pispislayarak daldi..bir sey var cok hosuma gitti bir ara baktim kahkalarla guluyor ne oldu diye gozumu actimki uyuyor ve uykusunda guluyor sipa..bende o sersemlikle basladim gulmeye tabii zor tuttum alip oopup oksamamak icin...

Benim biraz belki hatirlayanlar olursa vajinal sorunlarim vardi bu yuzden dogum control Adina hic birsey kullanmiyorum..Tr de iken doktora gittim ve durumum duzeldi sayilir biraz halan aci oluyor ama eskisine oranla cok iyi...bakterisel sorun oldugu icin hamile kalmam zor ama iyilesme belirtileri oldugu icin iki haftada bir test yapiyorum simdi bir daha yapmam lazim gerek fakat bugun karnim ve belim cok agiriyor belki regl olurum diye bir iki gun daha bekleyecem..hayirlisi olsun benim yas zaten ilerde bu yuzden olursa olsun gelen hosgelir..mevlam ne eylerse guzel eyler hakkinmizda hayirlisi olsun..

Gamzelimi ozlemistik iyi oldu resim koyman hemen bakmaya gidiyorum..

Gecmis olsun cnm,boyle diyince aklima bizimkinin mama sandelyesinden haliya dususu geldi aklima..kafasinin yan ust tarina halinin izi cikmisti cok sukur bu kadarla atlattik, sismesin diye buz koymustum ise yaradi allahtan...

Umarim son kazaniz olur...rabbim hepsini korusun ins..

Son düzenleme:

Himm minnak bir kiz bebegi ohh canimin ici olur ama oglanda olsa basimin ustune aslinda cok ozledim o yumak yumak bebek hallerini..hayirlisi olsun ins,

Eskiler bilir derler ama bazen iste sasiyorlar, dis cocugun bunyesine gore ates yapar hemde bal gibi yapar..doctor diyo yahu..

Is yerinden cikarilan arkadaslara gercekten cok uzuldum, umarim yeni is kapilari acilir onlar icin..
Resim koydunmu gercekten bende gormedim ki benden pek kacmazda :))

planner bir eskişehirli olarak sana soruyorum ben ctesi eskişehire sabah varıcam arkadaşımın halası karşılıcak çünkü herkes ıspartadaki düğünde olacak ancak akşamı eskişehire varacaklar. ben ctesi boş boş oturmayıp ece ile gezmek istiyorum nerelere gidebilirim her yer odunpazarına çıkıyor netten araştırdığıma göre merkeze uzakmı burası? japon bahçesi ve balmumu heykel müzesine gidebilirmiyim tek başıma?

=melegim34;31764577
Is yerinden cikarilan arkadaslara gercekten cok uzuldum, umarim yeni is kapilari acilir onlar icin..
Resim koydunmu gercekten bende gormedim ki benden pek kacmazda :))

Koyuyorum şimdi canım,dün de koydum ama görmediniz demek
senin, hejarım ve hataylı cindy için koyuyorum şimdi yine

Son düzenleme:

mutlucumm valla çok üzüldüm arkadaşların için ya işte bu yüzden kahrolsun özel sektörrr inş allah başka kapılar açar onlar için rızık verici ancak allahtır haklarında hayırlısı olsun inşş 8 kişi ya off offf(

canım öncelikle sabah eskişehire varacağın için soğuk olacaktır kesin eceye kalın birkaç parça şey bulundur mutlaka yanında hemde alt üst şeklinde yani okii akşama kadar gezecek vaktin varsa ve tek başına mı gezeceksin??? toplu taşıma daha çok tramway kullanılıyor ama bu söylediğin yerlere ve kültür park vb. büyük ve çoookk güzel parklar var eskişehirde otobüsle falan gitmen gerekebilir tabii kalacağınız yer nerde ona göre de değişir, odun pazarı merkezde bir yer zaten ama dediğim gibi nerden geleceksin oraya ona göre değişir çokta yürüme ölçeğinde bir şehir değil Eskişehir, yani merkezi çok küçük ve sadece yürünebilir değil, odunpazarı tarihi evlerini kesin gez ama okii

Koyuyorum şimdi canım,dün de koydum ama görmediniz demek
senin, hejarım ve hataylı cindy için koyuyorum şimdi yine

hani nereye koydunben göremedim
yoksa sen bizimle maytapmı geçiyongörürsün sen..gün gelecek bende koyuyorum diycem ama koymayacam
ayrıca işten çıkartılan arkadaşların için üzüldüm canım:26:inşallah daha güzel kapılar açılır onlar için..
zamanında benide işten çıkarmışlardı aklıma geldi gözlerim doldu
olay taaaa 2000 yılında milenyumda oluyo:)ben lisedeyim ama yaz tatilinde ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum
bir magazada tezgartar rolündeyimbaktım benle aynı işi yapan kız benden 10 lira fazla alıyo hemen patrona gittim dedim ki''bende zam istiyorum banane bananeezam vermessen işten çıkarım''
bana dediki ''sen bilirsin''ya dedim eminmsin bir daha düşün
yok çıkabilirsin dediyani işten atılmış oldum..ya zaten 1 ay daha çalışıp istifa edecektim sonuçta okulum açılıyodu:))
tezgahtarlık hiç bana göre degilyazın ortasında ''kazak bakacaktık''diyolardıbizim burda bir kesim var tişört demez kazak der
hep bozardım bende
bide hiç unutmam kadının biri geldi sütyen istiyo bende gösteriyorum,baktım kadınınkiler küçük duruyo bende içi dolu olan sütyenlerden gösteriyorumkadın bana ne dese beyenirsin:
''kışlık degil yazlık sütyen göster bana''

neyse işte böyle yine kendimde degilim galibayazdıkça yazıyom
ocakta yemek var

uzun zaman sonra çağla bugün 2. uykusuna yattısabah erken kaltı ya yoruldu yavrucagızım:)
bende rahatça yemegimi yaptımçağlanın bu uykusu umarım gece bana yol,su, elektirik olarak geri dönmez:))
yandı yemek yandııııııııııııı

Canım inşallah seni aratmayacak şekilde bakar kuzucuğuna.Beste de en kısa zamanda alışır umarım.
Öncelikle hoş geldin...
Geçmiş olsun,biz anneler ne kadar tedbirli olsak da bir anda oluyor işte...

BEYBİCİĞİM;60-66 AYLI ARASINDAKİ ÇOCUKLAR AİLELERİN TERCİHİNE BAĞLI OLARAK OKULA BAŞLAYABİLİRLER,FAKAT 66 YLIK VE SONRASI OLANLAR ZORUNLU OLARAK OKULLU OLACAKLAR TATLIM

NAGEHANCIĞIMA,MUTLUCUĞUMA,PLANNERCİĞİME,HEJARCIĞIMA EŞLİĞİNDE TEŞEKKÜR EDERİİİİİZ(DOĞA VE BEN)
MUTLUCUĞUM İŞTEN ÇIKARILAN ARKADAŞLARIN İÇİN ÜZÜLDÜM,İNŞALLAH ESKİ İŞLERİNİ ARATMAYACAK BİR İŞ SAHASINA GİRERLER TEKRAR.ÖZEL SEKTÖRÜN ACIMASIZ GERÇEĞİ İŞTE...

BÜGÜN TAHLİL SONUÇLARI BELLİ OLDU,ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN DEĞERLERİ İYİ SADECE KALSİYUM DEĞERİ BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI.HANIMEFENDİ NİCEDİR YETERİ KADAR SÜT İÇMİYOR KİYOĞURT DA VERİYORUM OYSA

ilahi beybi...dilin de kalemin kadar keyifli ve seriyse senden çook iyi stand-up çı olur vallaa billaa...

Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…