benimde canım sıkkın dün gece itibariyle eşimin tayini çıkmış yine marmaris ama aksaz değil merkezde. tekrar düzenimiz değişecek 1 gün nöbet 2 gün ev iyi oluyordu bana yardım ediyor ece ile vakit geçiriyordu. gideceği görevinde ne olduğu belli değil böyle saçmalık olur mu anlayamıyorum.
dün benim x gidip erknden doğum günü hediyesi pantolon gömlek babet almış şaşırdım. almasanda olurdu dedim zaten eskişehire gidiyorum masraf oldu olsun yeni yeni giy işte dedi
planner eskişehirde gidilip görülecek yerler genelde odunpazarındaymış o da kalacağım eve bir dolmuş mesafedeymiş çok sevindim nasipse balmumu müzesi ve japon bahçesini görmeye gidicem.
kujum tavşanına çok geçmiş olsun.inş. eniştede en kısa zamanda iş bulur bilirim koca dırdırı zordur.
geçenlerde bilal ve kız arkadaşlarla gezmedeyiz.bende musab bilalin eşyalarını sırt çantasına koyuyorum daha pratik ve rahat oluyor bebek çantalarından bence.neyse bi dükkana girdik ben eşarp bakıyorum genç bi kız bana
- afadersin dersaneler açıldımı acaba demezmi
-ben 32 dişimi birden gösterecek şekilde gülümseyerek bilmiyorum ama sana teşekkür ederim beni mutlu ettin dedim.
mutluluktan ağzım bi karış.kız beni desane öğrencisi sandı.
akşam eşime anlattım kıskandı benim kociş.
SLM mayıs anneleri muckkk muckkkkk
ALLAH sağlık sıhat ilik versin işla kazasız belasız bir gün olsun
kızlar bi iyi bir kötü haberim var :18:
iyi haber hastalandım yanu frenım PatlADIdr gidip ellenmekten kurtuldum
kötü haber tavşanım hapşırıo burnu akmaya başladı akşamdan beri peditus veriyorum
doğal tarifler vardı paylaşan arkadaşlar acil yardım bekliyorum ıhlamur veriyom
not:andaolu yakasında çise başlası yağıo yanı bir haziran bebesi olarak yağmuru çok seviyom hele toprak kokusunu
not:X pc bakcak çıkmam lazımya wdua edin iş bulsunda kurtulayım ondan bacılar yoksa 3 sayfa haberlerine çıkcak bu bacınız
aferin feyzanura.. ben caploomba yı iyi bi marka olarak biliyorum. karyola alacağım zaman çok çıkmıştı karşıma ve hiç olumsuz bişey duymamıştım. ranza tipi alsan daha az yer kaplar aslında hem çocuklar için de eğlenceli olur diye düşünüyorum..sanıırm ben öyle yapacağım
günaydın cicim... dee yani senin de misafirin eksik olmuyo maaşallah.. hadi inşallah kolay atlatırsın..
günaydın.. ben de aralık çocuğuyum ama ben çok severim yağmurlu ve karlı soğuk havaları... evet biraz melankoli katıyor tabii ama o da güzel bence... tadını çıkar.
burada da sabaha karşı yağmur yağmış. hava kapalı... haftasonu nasıl olacak acaba
valla heeeççç bişe anlamadım bacıımmm....exactly!!!
somebody says: now, i want to explain this (study or topic i interested in) but it takes long time or you dont understand it
then i say: if you cant explain simply, you dont understand it well enough, pis nolucak
Aha demek erkeklerin hepsi boyle, benim herif de herseyden kiskaniyor sadece kiyafet degil bazen erkeklerle konusmama bile bozuluyor delimidir nedir tobe tobe..
Gule gule giyin Tankinini ben ilk defa duyuyorum senin sayende kulturumde artiyor yasa be :))
Mrb annişlerr nasılsınız şekerler
Ben hastayım hemde çok kötü wcden çıkamıyorum:)çabucak geçmesini ümit ediyorum dışarıda çıkamıyorum eve tıkıldım kaldım:18:
Bambucanım;azraya çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken ürperdim senin o andaki korkunu telaşını tahmin edebiliyorum çok üzüldüm kuzumanazar değmiş benim fıstığıma
Mutlum;yazdıklarını okudum :)sizede çok geçmiş olsun Canım Allah kormuş sizleri
Chihiro hanımcığım;kahvaltı önerileriniz için tşk ederim..söylediğiniz gibi yazın çok çeşit oluyo bende her gün faklı şeyler vermeye çalışıyorum ama hiç peynirli dereotlu kek yapmadım :26:bi bakınayım tarifine
Orhan cemalin cicileride çok güzelmiş güle güle giysin kuzucuk
Babyim;tankinin hayırlı olsun kimse neden resim istememiş senden
Kujum;tavşanıma geçmiş olsun tarık buğranında cmt burnu pazar günüde sol gözü ve burnu akıyodu aferin şurup verdim gözünüde ılık su ve pamukla sildim pzt günü bi şeyi kalmadı..zencefil,ıhlamur ve bal karışımlı çay iyi geliyodu galiba:26:bir de üst komşumdan duydum kızlar ekinizya çayı gribe çok iyiymiş
Alyel;feyzanur yürümeye başlamış maşallah fıstığa..işlerin yoğunmuş allah yardımcın olsun canım
Kızlarada oda hazırlamaya karar vermişsin ben resimdeki takımı çok beğendim..bende ilerde tarık buğra için baza düşünüyorum alt kısmınıda kullanabilmek adına..bakalım nasıl olucak prenseslerin odası
Pınarda;hoşgeldin canımdoğanın sonuçları iyi çıkmış sevindim kalsiyum açığınızda kısa zamanda kapanır umarım..kaşar peyniri ve lor peynirindekş kalsiyum oranı daha fazladır canım kahvaltıda onları kullan istersen
evet tatlım tutunarak yürüyor,emekleme desen adeta fırtınafakat iş yürümeye geldimi tık yok...Bakalım en kısa zamanda bu müjdeyi veririz umarım.
Bacim sen ne zaman geldinde ben farketmedim ...isik hizi ile gelip onla gidiyorsun hemsom..
Benim usagin 8 tane disi var halen ,azilari bekliyoruz gelmedi gitti..
Gecmis olsun Ayseme..demek damacan ayak yapmis kuzuma elime gecerse sorarim damacana ne is diye ama uzaksin cnm sen soruver neymis ogren derdi :))
Aysem miss kokar terlese bile onlar hep cennet kokulu kuzular ama yikansinlar tabiki yoksa kirden kasinirlar dimi :))
Gecmis olsun cnm sana da iyi geceler ..benim regl im gecikti en son ramazanda olmustum halan ortada bir sey yok...puff
Ya ya ya ...oysa ..rabbim hakkimda hayirlisini versin ben bu gidesle ise de baslayamam herhalde kendimi artik kuzalara adarim olur biter...
Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.
günaydın bende pilatese gitmek istiyorum.eklem yerlerim ağrıyor pilates beni lokum gibi yapıyor.musab bilal artık kapı gıcırtısına bile oynar hale geldi.hatta o kadar ki tv.de zap yaparken ümit besen nikah masası çalıyodu.bi baktım bizimki kulakları kabartıp ayağa kalkıp başladı dans etmeye.eşimle koptuk gülmekten.
herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
selam milletdün misafirlerim geldi evimin halini görseydiniz şok olurdunuz:)heryerde oyuncak
onlar gitti büyük bir temizlik yaptım,pert oldumakşam yemeginide kocama ısmarlattım:)
bide arkadaşım diyo ki herhafta birimizde toplanalımtabi tabi olur dedim
yok ya ben almıyım:))
az öncede saglık ocagına gittim,çağlanın boy kilo durumuna baktık..boy 82 (bence yalnış ölçtü çünkü çağla durmadı)neyse kiloda 11 buçuk(yine yalnış ölçmüş olabilir bana kilo almadı gibi geliyo)
neyse dedim hala emziriyorum kesecem artık,yok dedi duygusal olarakta emmeye ihtiyacı var dedi
bir yıkımda orda yaşadım
neyse bakacaz artık
Allahtan gece 10 da vurup kafayı yatmışım sabah 8 de uyandı cadılar:))
şimdi çağla uyuyo cerende bana sırnaşıp duruyo:)tavuk döneri yiycekmişsöyledik gelr birazdan
belki banada bir iki lokma verir
yok canım doktor degil hemşire dedi:18:daha önce başka bir doktora sormuştum 1 ay içinde yavaş yavaş kes demişti:26:
herkes farklı görüşler içerisinde:)
valla benimde kafam allak bullak beklemedeyim biraz iştahı düzelse diye ümitler içerisindeyim:))
ahanda şuraya yazıyorum iştahı düzelsin ben bu kızı 18. ayına kadar emzirecem:)yani 2 ay daha:))
hem okula başlayana kadar uykusu düzelmez diye bir şey yok canımcereni sütten kestim hop düzeldi uyumaya başladı..şimdiye kadar gece hiç kalkmaz belki susarsa kalkar su içer yatar..suyu başucunda bize bile seslenmez ondan rahatım yani
hani nereye koydunben göremedim
yoksa sen bizimle maytapmı geçiyongörürsün sen..gün gelecek bende koyuyorum diycem ama koymayacam
ayrıca işten çıkartılan arkadaşların için üzüldüm canım:26:inşallah daha güzel kapılar açılır onlar için..
zamanında benide işten çıkarmışlardı aklıma geldi gözlerim doldu
olay taaaa 2000 yılında milenyumda oluyo:)ben lisedeyim ama yaz tatilinde ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum
bir magazada tezgartar rolündeyimbaktım benle aynı işi yapan kız benden 10 lira fazla alıyo hemen patrona gittim dedim ki''bende zam istiyorum banane bananee zam vermessen işten çıkarım''
bana dediki ''sen bilirsin''ya dedim eminmsin bir daha düşün
yok çıkabilirsin dediyani işten atılmış oldum..ya zaten 1 ay daha çalışıp istifa edecektim sonuçta okulum açılıyodu:))
tezgahtarlık hiç bana göre degilyazın ortasında ''kazak bakacaktık''diyolardı bizim burda bir kesim var tişört demez kazak der
hep bozardım bende
bide hiç unutmam kadının biri geldi sütyen istiyo bende gösteriyorum,baktım kadınınkiler küçük duruyo bende içi dolu olan sütyenlerden gösteriyorumkadın bana ne dese beyenirsin:
''kışlık degil yazlık sütyen göster bana''
neyse işte böyle yine kendimde degilim galibayazdıkça yazıyom
ocakta yemek var
Canım inşallah seni aratmayacak şekilde bakar kuzucuğuna.Beste de en kısa zamanda alışır umarım.
Öncelikle hoş geldin...
Geçmiş olsun,biz anneler ne kadar tedbirli olsak da bir anda oluyor işte...
BEYBİCİĞİM;60-66 AYLI ARASINDAKİ ÇOCUKLAR AİLELERİN TERCİHİNE BAĞLI OLARAK OKULA BAŞLAYABİLİRLER,FAKAT 66 YLIK VE SONRASI OLANLAR ZORUNLU OLARAK OKULLU OLACAKLAR TATLIM
NAGEHANCIĞIMA,MUTLUCUĞUMA,PLANNERCİĞİME,HEJARCIĞIMAEŞLİĞİNDE TEŞEKKÜR EDERİİİİİZ(DOĞA VE BEN)
MUTLUCUĞUM İŞTEN ÇIKARILAN ARKADAŞLARIN İÇİN ÜZÜLDÜM,İNŞALLAH ESKİ İŞLERİNİ ARATMAYACAK BİR İŞ SAHASINA GİRERLER TEKRAR.ÖZEL SEKTÖRÜN ACIMASIZ GERÇEĞİ İŞTE...
BÜGÜN TAHLİL SONUÇLARI BELLİ OLDU,ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN DEĞERLERİ İYİ SADECE KALSİYUM DEĞERİ BİRAZ DÜŞÜK ÇIKTI.HANIMEFENDİ NİCEDİR YETERİ KADAR SÜT İÇMİYOR KİYOĞURT DA VERİYORUM OYSA
Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)
selamın hello
yemek yedik sonra kendimizi dişarı attıkgittim kendime tankini aldım tankinide neymiş demeyin:)
mayonun 2 parça halihazır indirim varken aldım bi tane yarı yarıya ucuzlamış
bikini giyemiyorum çok utanıyorumsanki çıplakmışım gibi mayoyu sevmiyorum:)
ama orda bi tane mayo vardı ama baya açık heryeri ipli,sırtına kadar sarıyo çok güzeldiiiiii bayıldımmmmmmm
sadece nasıl duracagını merakım denedimeşime gösterdim alalımmı dedim:)
''evde giyeceksen al'' dedidedim allasen çekil çık şu kabinden
çok güzeldi beyaaa
neyse tankinimde fena degil idare eder:)
sonrada bi yere oturmaya gittik oturduk geldik:))
işte bu kadar
yok canım ya ne kıskanmasıbenim kocam kadar kıskanmayan adam yoktur:))
zaten biliyo benim onu alıp giymeyecegimi ondan konuşuyo öyle:)
ya gerçekten benim kocam beni hiç kıskanmazbende kıskanılmak istiyorum:26:
ne tuhaf bir adamne giymime karışır ne dişarı çıkmama
hani kıskanıyoda belli etmiyo diycem ama öylede dgil,öyle olsa ben anlardım heralde:26:
neyse boşver
günaydııınnnn arkidişlerim....nasılsınız bakalım...umarım bebeşlerde iyidir...ya ben sık giremiyorum ya foruma çok ayrıntılı herşeyi takip edemiyorum böle olunca muhabbetlerinize de dahil olamıyorum ya işte böyle ama burayı çok seviyorum...,
bu günlerde tatilin acısını çıkarırcasına görev veriyorlar sürekli dışarda görevdeyim gelince de yorgunluktan takatım kalmıyor foruma bile girmeye vakit ayıramıyorum...evde zaten iki çocuklu olarak hiiiççç vaktim kalmıyor böle olunca sizlerden uzak kalıyorum ...((
bugünlerde bizim evin gündeminde genç odası var. kızlara genç odası alıcaz ama bi türlü karar veremiyoruz...aslında doğtaş ve istikbalden bikaç model beğendik ama bütün parçaları alınca iki karyola da lazım olacağından fiyat çok artıyor bizi aşıyor..caploombaa diye bi markadan beğendik bi tane fiyatı da uygun ama bu marka nasıl o konuda bilgimiz yok biliyorsanız lütfen fikir vverin arkadaşlar...
bu arada Feyzanurum yürüyor fellil fellik heryeri dolaşıyor odada arkasından koşturup duruyoruz...Ama kilo alamıyor malesef..9.2 kiloda takılıp kaldık boyumuz 80cm..ben bu çocuğa ne yediremimde acık kilo alsın her gece muhallebi veriyorum...çorbalarını ekmekli yiyor az çok bütün gıdalardan dengelemeye çalışıyorum olmuyor kilo almıyor...
işte böle arkadaşlar...az sonra gene göreve çıkıcam inş erken biter işimiz yağmurda var...üfff bugün canım dairde oturup tembellik yapmak istiyor ama devletin i,şi beklemz mecbuuurrrrrr.....
kujumla başbaşayız forumda
edack ve kujum testler negatif çıkmış hayırlısı olsun hakkınızda önünüzdeki maçlara bakın artık:))
benimde canım sıkkın dün gece itibariyle eşimin tayini çıkmış yine marmaris ama aksaz değil merkezde. tekrar düzenimiz değişecek 1 gün nöbet 2 gün ev iyi oluyordu bana yardım ediyor ece ile vakit geçiriyordu. gideceği görevinde ne olduğu belli değil böyle saçmalık olur mu anlayamıyorum.
dün benim x gidip erknden doğum günü hediyesi pantolon gömlek babet almış şaşırdım. almasanda olurdu dedim zaten eskişehire gidiyorum masraf oldu olsun yeni yeni giy işte dedi
saol bacım işla dr gitmeden atlatırız salya sümüğüzkujum tavşanına çok geçmiş olsun.inş. eniştede en kısa zamanda iş bulur bilirim koca dırdırı zordur.
geçenlerde bilal ve kız arkadaşlarla gezmedeyiz.bende musab bilalin eşyalarını sırt çantasına koyuyorum daha pratik ve rahat oluyor bebek çantalarından bence.neyse bi dükkana girdik ben eşarp bakıyorum genç bi kız bana
- afadersin dersaneler açıldımı acaba demezmi
-ben 32 dişimi birden gösterecek şekilde gülümseyerek bilmiyorum ama sana teşekkür ederim beni mutlu ettin dedim.
mutluluktan ağzım bi karış.kız beni desane öğrencisi sandı.
akşam eşime anlattım kıskandı benim kociş.
gözün aydın sekerim.. ayy inşallah bi an önce iş bulsun x in.. çekilmez ayol her gun evde
geçmiş olsun :18:Mrb annişlerr nasılsınız şekerler
Ben hastayım hemde çok kötü wcden çıkamıyorum:)çabucak geçmesini ümit ediyorum dışarıda çıkamıyorum eve tıkıldım kaldım:18:
Kujum;tavşanıma geçmiş olsun tarık buğranında cmt burnu pazar günüde sol gözü ve burnu akıyodu aferin şurup verdim gözünüde ılık su ve pamukla sildim pzt günü bi şeyi kalmadı..zencefil,ıhlamur ve bal karışımlı çay iyi geliyodu galiba:26:bir de üst komşumdan duydum kızlar ekinizya çayı gribe çok iyiymiş
gel bence bi test yap kocişe;mesela akşama yemeğe otururken de ki liseden eski arkadaşlarla buluşmaya karar verdik,eşsiz olucakmış buluşmamız.Yemek,sohbet falan olucak deyiver sadece.Eğer kocişin,arkadaşların kız mı erkek mi diye sorarsa anlaki kociş seni kıskanıyor sen farkında değilsin kuzucuğumyok canım ya ne kıskanmasıbenim kocam kadar kıskanmayan adam yoktur:))
zaten biliyo benim onu alıp giymeyecegimi ondan konuşuyo öyle:)
ya gerçekten benim kocam beni hiç kıskanmazbende kıskanılmak istiyorum:26:
ne tuhaf bir adamne giymime karışır ne dişarı çıkmama
hani kıskanıyoda belli etmiyo diycem ama öylede dgil,öyle olsa ben anlardım heralde:26:
neyse boşver
tam tersi bayılırım ben öyle havalara,daha bir şen kalırım hepgünaydın sizi bilmiyorum ama ben yağmurlu ve karanlık bir safranbolu sabahından sesleniyorum.inş. sizin güneşiniz boldur.çünkü ben güneş enerjisiyle çalışırım eğer hava karanlık ise benimde enerjim düşüyor.bol güneşli bi yerde büyüyünce böyle oldum.yaz bitti ne çabuk bitti anlamadım ben doyamamıştım bile.sonbahar beni melonkolik yapıyo kasım çocuğuyum ondan zaar.
inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş sahasına girer kujumcum.Tavşanın için de endişelenme,varsın hapşırsın daha ötesi olmasın da...SLM mayıs anneleri muckkk muckkkkk
kötü haber tavşanım hapşırıo burnu akmaya başladı akşamdan beri peditus veriyorum
not:andaolu yakasında çise başlası yağıo yanı bir haziran bebesi olarak yağmuru çok seviyom hele toprak kokusunu
not:X pc bakcak çıkmam lazımya wdua edin iş bulsunda kurtulayım ondan bacılar yoksa 3 sayfa haberlerine çıkcak bu bacınız
Sizi de bir türlü rahat bırakamadılar yahu...Hem çocuklu olanları daha insaflı olsalar keşke,nedir bukujumla başbaşayız forumda
edack ve kujum testler negatif çıkmış hayırlısı olsun hakkınızda önünüzdeki maçlara bakın artık:))
nagihan ve ilkimcim ben fikrimi söylemekten çekiniyordum etkilemeyim diye ama kreş yerine bakıcı daha iyi bir alternatif geliyordu sevindim o yüzden inşallah çok iyi insanlardırlar da çok iyi bakarlar kuzularınıza.
pınarda doğanın sonuçları iyi çıkmış gözünüz aydın.
mutlum işten çıkan arkadaşların için Rabbim yardımcıları olsun tez zamanda çok iyi işler bulurlar inşallah.
dilberege gel artık yahu:)))
planner eskişehirde gidilip görülecek yerler genelde odunpazarındaymış o da kalacağım eve bir dolmuş mesafedeymiş çok sevindim nasipse balmumu müzesi ve japon bahçesini görmeye gidicem.
Geçmiş olsun tatlımcadım,dikkat et kendine.Zaten ya sen ya Tarık Buğra sırasıyla hastalanıyorsunuz valla.Nazar mı var ne:44Mrb annişlerr nasılsınız şekerler
Bambucanım;azraya çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken ürperdim senin o andaki korkunu telaşını tahmin edebiliyorum çok üzüldüm kuzumanazar değmiş benim fıstığıma
Mutlum;yazdıklarını okudum :)sizede çok geçmiş olsun Canım Allah kormuş sizleri
Chihiro hanımcığım;kahvaltı önerileriniz için tşk ederim..söylediğiniz gibi yazın çok çeşit oluyo bende her gün faklı şeyler vermeye çalışıyorum ama hiç peynirli dereotlu kek yapmadım :26:bi bakınayım tarifine
Orhan cemalin cicileride çok güzelmiş güle güle giysin kuzucuk
Babyim;tankinin hayırlı olsun kimse neden resim istememiş senden
Alyel;feyzanur yürümeye başlamış maşallah fıstığa..işlerin yoğunmuş allah yardımcın olsun canım
Kızlarada oda hazırlamaya karar vermişsin ben resimdeki takımı çok beğendim..bende ilerde tarık buğra için baza düşünüyorum alt kısmınıda kullanabilmek adına..bakalım nasıl olucak prenseslerin odası
Pınarda;hoşgeldin canımdoğanın sonuçları iyi çıkmış sevindim kalsiyum açığınızda kısa zamanda kapanır umarım..kaşar peyniri ve lor peynirindekş kalsiyum oranı daha fazladır canım kahvaltıda onları kullan istersen
aynı bneım tavşan giib yakındır yürümesi merak etme evde ayakkabı giyridiyomusun giydirmiyosan dene di
muckkk meleğimvalla öle olyo bu koca ve tavşan yüzünden bi hızlıyım sorma
8 maşallah baluşuma biz 7 beklioz daha
pis bacım benım tavşan çöpçü olcak kesin ilerde yerde toz göründe ya ağzına ya üstüne sürüyo
sen gene bir test yap bakımişla bacım hayırlısı hepimiz için
hayırlı olsun fıstımızın bakıcısı işla alışır tez vakittesende iyi gözlem yap bakıcıdan önceki ve sonrakı bestenın halini tavrını :26:
vuu süper aferin vay baluş vaybenım tavşanda ankara havalarında bi oynuyokı vidio nasıl küklenıo bilmiyorum yüklerdim yoksa
oy kıyamam geçmiş olsun ALLAH bi daha göstermesin
valla bneım tavşan vurmadı yeri kalmadı artık olan gelio bize
bende geçen torunlara baktım aman 3 çoçuk evde hemen her şey yerinden oynadı masa ortüleri vişne lekeli halılar cips allahtan x evdeydi beraber temizledik
maşşalah çağlaya boyuna posunabende bayılırım davuk dönere bir ısırıkta bana verirmi acep
sık dişini 2 aya ne kaldı şurda işla istediğin gibi olur bacım
varmı yazlık kışlık sütyen ben yılladır takarım ne cahil kalmışım be az sonra inrt bakım önumuz kış bende yazlık alcana kışlık cücü alayım bari
tabi iyi olcak yaw kim bakıo fıstığa annesi
bizde gitcez k kan ilaç ları bitti işla bizim sonuçlarda iyi çıkar offff nezlede oldu erken gidariz belkide
hoşgeldinbak bak çok dedikodu kaçırdın
hayırlı olsun tanininilşa 2 küçüçük parçaya dünyanın parasını bayılmamış gene
varrrrrrrrr bneım odun kıskanmanın K yokturama bunun sebebi bizlere kendinden çok güvenmeleri bence
maşallah fıstığına yürüyo demekbenım tavşanda almıyo kilo ama ekmek yemiyo çorbada bile kusuyo
vu hemn masa kurup mum yakıom gel bacım başbaşa yimek yiyek yada piştimi oynasak( kısmet olmadı yaw
işla yeniden her şey yoluna ve düzene girerhediyelerini güle güle kullan doğum güünn kutlu olsun şimdiden
not:ne zaman dom günün dönsöz oyatak
saol bacım işla dr gitmeden atlatırız salya sümüğüz
ay bulsada 40 göbek atcam çıldırtıo benı
saolamin işla valla garson giib oldun yemek çay yemek çay börek yapsana ekmek kızartasa kız bi melemen yapsana istioda istio az daha evde duursa sonu kötü bilmiyo
geçmiş olsun :18:
geçmiş olsun X enişteme havalar az soğudu ya artık salya sümük mevsimi çoçuklar için
deneyim bi o çaydan var ben almıştım versemmı acabatşkr bacım
bende sıleyim ılık suyla bakım :26:
ahanda uyandı gelio tavşan sesi odadan babası hırlıo ondan uyuyamıştır
görüşürüz benım mesaim başlıo
Az evvel eşim geldi de o yüzden kalkıverdim.Ne diyordum,arkadaşlar dünkü tahlil kan değerleri için belirttiğim tahlil sonuçlarıydı.Bugün ise ortopedi uzmanıyla görüştük film falan çekildi ardından doktor şu an için acil bir durum sözkonusu olmadığını,yürümede gecikmenin problem olmadığını belirtti.3ay kadar sonra yürümezse işte o zaman panik butonuna basmamız gerektiğini belirtti:26oğacığımın ayak bileklerindeki kemik dokusu şu an için eğri duruyormuş fakat ilerde kendiliğinden de düzelebilirmiş.Bilekten kavrayan ayakkabıları şu an için tercih etmemiz gerekiyormuş.Hoş,Urfada nasıl bulacağız ki net.e bakınmam gerekecek,ayrıca fikirlerinize de açığız arkedeşler
Fizik tedavi uygulayan bir doktora daha göründük o da Ankara GATA da BİROL ... ADINDA PEDİYATRİ UZMANI BİR PROF VARMIŞ İŞİNDE OLDUKÇA İYİYMİŞ EĞER DURMDA BİR PROBLEM VARSA O DOKTORA MUTLAKA GÖRÜNMEMİZİ ÖNERDİ.İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.Anlayacağınız arkadaşlar biraz daha beklemedeyiz bakalım hayırlısı
Canım mutlucuğum,öncelikle düşünceli teklifine çoook mu çoook teşekkür ederim,eminim ben istesem hemen yollardın.Beybi olsaydı tamam gönder derdiCanim hersey yoluna girecek prenses kısa sürede yürüyecektirBenden netten şunları buldum senin için,bi arayıp bilgi al onlarda yoksa bile yönlendirirler seni.
*Ege Kundura
Kunduracı Paz. 2 Şanlıurfa Merkez / ŞANLI URFA
(414) 215 30 25
*Zirve Kundura
Kunduracı Paz.No.9. Şanlıurfa Merkez / ŞANLI URFA
(414) 215 68 41
Bence evde de giydireceğin ayakkabı sert olmalı ama bilemedim yine de dr.a danışıp doğru bilgiyi al canım.
Ben olsam hem eğri duran dokunun tamiri için hemde yürümesinin sağlanması için evde de bilekten
ayakkabıyı giydiririm.Sen daha iyisini bilirsin tabi.
Eğer Urfada istediğin gibi ayakkabı bulamazsan bi alo demen yeterli,ayak numarasını söyle ben yollarım hemen kuzuma
platese başla bakalım erirse göbüş bizde yapalım evde..sen oraya para öde nasıl yapılıyo anla dinle,sonra gel bize anlat:))ooo tankinilere bayılıyorum ama artık seneye yaza inşallah... şu göbeğimi eritip ayva göbek yaptım mı oldu bu iş... bu akşam başlıyorum... gitsin yağlar lömbürdeyen göbekler.. sıkılaşsın kalçalar, bacaklar kollar... veee olur mu dersiniz (toparlansın göğüsler) oyy oyy... düşüncesi bile güzel yaaa...
yalnız akşam 19.30 da çıkıcam salondan. haftada iki gun eşim alcak defneyi. yemek falan yicekler... takılcaklar... becerebilir mi den ziyade hiç içime snmiyor aklım kalacak defnede... zaten az vakit geçiriyoruz. kızar mı bana. :18:
günaydınnnn hepinize..
dilberege gel artık özledim..
hava yağmurlu/kapalı ama aydınlık güneşli bi gun diliyorum ben hepinize
bizim güneşimiz boldu canım:)ama yaz bitsin kış gelsin istiyorum..burası çok sıcak bıktım:)günaydın sizi bilmiyorum ama ben yağmurlu ve karanlık bir safranbolu sabahından sesleniyorum.inş. sizin güneşiniz boldur.çünkü ben güneş enerjisiyle çalışırım eğer hava karanlık ise benimde enerjim düşüyor.bol güneşli bi yerde büyüyünce böyle oldum.yaz bitti ne çabuk bitti anlamadım ben doyamamıştım bile.sonbahar beni melonkolik yapıyo kasım çocuğuyum ondan zaar.
dostumveeeeee, Ankara'ya sonbahar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir kış bebesi olarak SONBAHARI VE KIŞI SEVİYORUUUMMM
herkeşe hayıllı gunneeeerrrrrrrrrrrrr
regl olmuşun hadi gözün aydınSLM mayıs anneleri muckkk muckkkkk
selam canım,demek genç odası alacaksın..resme baktım çok güzel ama senin 2 kızın için o dolap yetecekmi:26:yani bana küçük geldi..modelden ziyade kullanış daha önemli diye düşüniyorum..mesela 2 yıl önce cerene genç odası almaya karar verdim,çok ccili modeller vardı ama ben ilerisini düşnerekten daha sade şeylere baktım..begendigim model doğtaştandı ama çok pahalı diye satın almadım bi usta buldum aynısını yarı fiyatına yaptırdımhım demek iyi marka olarak biliyorsun...ya aslında bizde eşimle ranza düşünmüştük ama benim şeymanur tutturdu ben ranza istemiyorum diye bide zaten çok kötü yatar ablamız döne döne o yüzden düşer müşer mazallah iki bazalı karyola alıcaz hem kızların ilerde ıvırı zıvırı çok olur altına koyarlar rahat rahat..karyolaların arasına bir komodin koyarım bacı kardeş muhabbet ede ede yatarlar diye düşünüyorum...bak beğendiğimiz modeli göstereyim hem şimdiki yaşarına hitap ediyor hem de ilerde genç kız olduklarında da modelin çok sırıtmayacağını düşünüyorum...Papatya Genç Odası Takımı burdaki takımın bütün parçalarını düşünüyoruz...ama işte acaba caploombaa nasıldır iyi çıkarmı onu bilemedik...
canım öncelikle geçmiş olsun yine ne oldu sana:26:Babyim;tankinin hayırlı olsun kimse neden resim istememiş senden
pınardacım çok şükür önemli bir sorun yokmuş ki bencede doğa en kısa zamanda yürüyecek..Az evvel eşim geldi de o yüzden kalkıverdim.Ne diyordum,arkadaşlar dünkü tahlil kan değerleri için belirttiğim tahlil sonuçlarıydı.Bugün ise ortopedi uzmanıyla görüştük film falan çekildi ardından doktor şu an için acil bir durum sözkonusu olmadığını,yürümede gecikmenin problem olmadığını belirtti.3ay kadar sonra yürümezse işte o zaman panik butonuna basmamız gerektiğini belirtti:26oğacığımın ayak bileklerindeki kemik dokusu şu an için eğri duruyormuş fakat ilerde kendiliğinden de düzelebilirmiş.Bilekten kavrayan ayakkabıları şu an için tercih etmemiz gerekiyormuş.Hoş,Urfada nasıl bulacağız ki net.e bakınmam gerekecek,ayrıca fikirlerinize de açığız arkedeşler
Fizik tedavi uygulayan bir doktora daha göründük o da Ankara GATA da BİROL ... ADINDA PEDİYATRİ UZMANI BİR PROF VARMIŞ İŞİNDE OLDUKÇA İYİYMİŞ EĞER DURMDA BİR PROBLEM VARSA O DOKTORA MUTLAKA GÖRÜNMEMİZİ ÖNERDİ.İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.Anlayacağınız arkadaşlar biraz daha beklemedeyiz bakalım hayırlısı
ya insanın adı çıkacagına canı çıksın derler ya benimkide o hesap:))Canım mutlucuğum,öncelikle düşünceli teklifine çoook mu çoook teşekkür ederim,eminim ben istesem hemen yollardın.Beybi olsaydı tamam gönder derdiama kargo da senden derdi
Bu arada beni utandırdın valla,sen urfada yaşa ve bun adresleri bilmeBen de adresleri okuyunca ardından Urfayı görünce aynen böyle oluverdim süpersin arkadaşım benim için araştırıp bulduğun için de ayrıca teşekkür ederim.Yarın ilk işim bu adreslere ulaşmak olucak.Miracığımı ve seni öptüüüm
hım demek iyi marka olarak biliyorsun...ya aslında bizde eşimle ranza düşünmüştük ama benim şeymanur tutturdu ben ranza istemiyorum diye bide zaten çok kötü yatar ablamız döne döne o yüzden düşer müşer mazallah iki bazalı karyola alıcaz hem kızların ilerde ıvırı zıvırı çok olur altına koyarlar rahat rahat..karyolaların arasına bir komodin koyarım bacı kardeş muhabbet ede ede yatarlar diye düşünüyorum...bak beğendiğimiz modeli göstereyim hem şimdiki yaşarına hitap ediyor hem de ilerde genç kız olduklarında da modelin çok sırıtmayacağını düşünüyorum...Papatya Genç Odası Takımı burdaki takımın bütün parçalarını düşünüyoruz...ama işte acaba caploombaa nasıldır iyi çıkarmı onu bilemedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?