2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

veeeeee, Ankara'ya sonbahar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir kış bebesi olarak SONBAHARI VE KIŞI SEVİYORUUUMMM

herkeşe hayıllı gunneeeerrrrrrrrrrrrr

SLM mayıs anneleri muckkk muckkkkk

ALLAH sağlık sıhat ilik versin işla kazasız belasız bir gün olsun

kızlar bi iyi bir kötü haberim var :18:

iyi haber hastalandım yanu frenım PatlADI dr gidip ellenmekten kurtuldum

kötü haber tavşanım hapşırıo burnu akmaya başladı akşamdan beri peditus veriyorum

doğal tarifler vardı paylaşan arkadaşlar acil yardım bekliyorum ıhlamur veriyom

not:andaolu yakasında çise başlası yağıo yanı bir haziran bebesi olarak yağmuru çok seviyom hele toprak kokusunu

not:X pc bakcak çıkmam lazım ya wdua edin iş bulsunda kurtulayım ondan bacılar yoksa 3 sayfa haberlerine çıkcak bu bacınız

Son düzenleme:
kujumla başbaşayız forumda

edack ve kujum testler negatif çıkmış hayırlısı olsun hakkınızda önünüzdeki maçlara bakın artık:))

nagihan ve ilkimcim ben fikrimi söylemekten çekiniyordum etkilemeyim diye ama kreş yerine bakıcı daha iyi bir alternatif geliyordu sevindim o yüzden inşallah çok iyi insanlardırlar da çok iyi bakarlar kuzularınıza.

pınarda doğanın sonuçları iyi çıkmış gözünüz aydın.

mutlum işten çıkan arkadaşların için Rabbim yardımcıları olsun tez zamanda çok iyi işler bulurlar inşallah.

dilberege gel artık yahu:)))

benimde canım sıkkın dün gece itibariyle eşimin tayini çıkmış yine marmaris ama aksaz değil merkezde. tekrar düzenimiz değişecek 1 gün nöbet 2 gün ev iyi oluyordu bana yardım ediyor ece ile vakit geçiriyordu. gideceği görevinde ne olduğu belli değil böyle saçmalık olur mu anlayamıyorum.

dün benim x gidip erknden doğum günü hediyesi pantolon gömlek babet almış şaşırdım. almasanda olurdu dedim zaten eskişehire gidiyorum masraf oldu olsun yeni yeni giy işte dedi

planner eskişehirde gidilip görülecek yerler genelde odunpazarındaymış o da kalacağım eve bir dolmuş mesafedeymiş çok sevindim nasipse balmumu müzesi ve japon bahçesini görmeye gidicem.

kujum tavşanına çok geçmiş olsun.inş. eniştede en kısa zamanda iş bulur bilirim koca dırdırı zordur.
geçenlerde bilal ve kız arkadaşlarla gezmedeyiz.bende musab bilalin eşyalarını sırt çantasına koyuyorum daha pratik ve rahat oluyor bebek çantalarından bence.neyse bi dükkana girdik ben eşarp bakıyorum genç bi kız bana
- afadersin dersaneler açıldımı acaba demezmi
-ben 32 dişimi birden gösterecek şekilde gülümseyerek bilmiyorum ama sana teşekkür ederim beni mutlu ettin dedim.
mutluluktan ağzım bi karış.kız beni desane öğrencisi sandı.
akşam eşime anlattım kıskandı benim kociş.

aaa taşıncak mısınız peki? ne alaka yaaa bu zamanda tayin mi oluyomuş...
cicilerini güle güle kullan.. Eskişehir de de bol bol gezzz.

bak sennn. ben de sırt çantasıyla çıkanlardanım

gözün aydın sekerim.. ayy inşallah bi an önce iş bulsun x in.. çekilmez ayol her gun evde

selam arkadaşlar..işimiz bitti döndük görevden..inş bi iş çıkmazsa burdyım mesai bitene kadar...bakiiimm ne nerede ne zaman kiminle napıyor..!:))

hım demek iyi marka olarak biliyorsun...ya aslında bizde eşimle ranza düşünmüştük ama benim şeymanur tutturdu ben ranza istemiyorum diye bide zaten çok kötü yatar ablamız döne döne o yüzden düşer müşer mazallah iki bazalı karyola alıcaz hem kızların ilerde ıvırı zıvırı çok olur altına koyarlar rahat rahat..karyolaların arasına bir komodin koyarım bacı kardeş muhabbet ede ede yatarlar diye düşünüyorum...bak beğendiğimiz modeli göstereyim hem şimdiki yaşarına hitap ediyor hem de ilerde genç kız olduklarında da modelin çok sırıtmayacağını düşünüyorum...Papatya Genç Odası Takımı burdaki takımın bütün parçalarını düşünüyoruz...ama işte acaba caploombaa nasıldır iyi çıkarmı onu bilemedik...

exactly!!!

somebody says: now, i want to explain this (study or topic i interested in) but it takes long time or you dont understand it
then i say: if you cant explain simply, you dont understand it well enough, pis nolucak
valla heeeççç bişe anlamadım bacıımmm....

hım...valla benim eşim beni hiç kıskanmıyor meleğim..eşi tarafından kıskanılanları kıslanıyorum ben de...işta napacannn....diyorumki sen beni hiç kıskanmıyorsun yoksa sevmiyor musun beni o da "saçmalama" deyip duruyor işte böle canım...

Mrb annişlerr nasılsınız şekerler
Ben hastayım hemde çok kötü wcden çıkamıyorum:)çabucak geçmesini ümit ediyorum dışarıda çıkamıyorum eve tıkıldım kaldım:18:

Bambucanım;azraya çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken ürperdim senin o andaki korkunu telaşını tahmin edebiliyorum çok üzüldüm kuzumanazar değmiş benim fıstığıma

Mutlum;yazdıklarını okudum :)sizede çok geçmiş olsun Canım Allah kormuş sizleri

Chihiro hanımcığım;kahvaltı önerileriniz için tşk ederim..söylediğiniz gibi yazın çok çeşit oluyo bende her gün faklı şeyler vermeye çalışıyorum ama hiç peynirli dereotlu kek yapmadım :26:bi bakınayım tarifine
Orhan cemalin cicileride çok güzelmiş güle güle giysin kuzucuk

Babyim;tankinin hayırlı olsun kimse neden resim istememiş senden

Kujum;tavşanıma geçmiş olsun tarık buğranında cmt burnu pazar günüde sol gözü ve burnu akıyodu aferin şurup verdim gözünüde ılık su ve pamukla sildim pzt günü bi şeyi kalmadı..zencefil,ıhlamur ve bal karışımlı çay iyi geliyodu galiba:26:bir de üst komşumdan duydum kızlar ekinizya çayı gribe çok iyiymiş

Alyel;feyzanur yürümeye başlamış maşallah fıstığa..işlerin yoğunmuş allah yardımcın olsun canım
Kızlarada oda hazırlamaya karar vermişsin ben resimdeki takımı çok beğendim..bende ilerde tarık buğra için baza düşünüyorum alt kısmınıda kullanabilmek adına..bakalım nasıl olucak prenseslerin odası

Pınarda;hoşgeldin canımdoğanın sonuçları iyi çıkmış sevindim kalsiyum açığınızda kısa zamanda kapanır umarım..kaşar peyniri ve lor peynirindekş kalsiyum oranı daha fazladır canım kahvaltıda onları kullan istersen

çok geçmiş olsun bacımm...tez zamanda iyileşirsin inş...okullar açılmadan haletmem lazım oda olayını...

evet tatlım tutunarak yürüyor,emekleme desen adeta fırtınafakat iş yürümeye geldimi tık yok...Bakalım en kısa zamanda bu müjdeyi veririz umarım.

aynı bneım tavşan giib yakındır yürümesi merak etme evde ayakkabı giyridiyomusun giydirmiyosan dene di

muckkk meleğim valla öle olyo bu koca ve tavşan yüzünden bi hızlıyım sorma

8 maşallah baluşuma biz 7 beklioz daha

pis bacım benım tavşan çöpçü olcak kesin ilerde yerde toz göründe ya ağzına ya üstüne sürüyo

sen gene bir test yap bakım işla bacım hayırlısı hepimiz için

hayırlı olsun fıstımızın bakıcısı işla alışır tez vakitte sende iyi gözlem yap bakıcıdan önceki ve sonrakı bestenın halini tavrını :26:

vuu süper aferin vay baluş vay benım tavşanda ankara havalarında bi oynuyokı vidio nasıl küklenıo bilmiyorum yüklerdim yoksa

oy kıyamam geçmiş olsun ALLAH bi daha göstermesin

valla bneım tavşan vurmadı yeri kalmadı artık olan gelio bize

bende geçen torunlara baktım aman 3 çoçuk evde hemen her şey yerinden oynadı masa ortüleri vişne lekeli halılar cips allahtan x evdeydi beraber temizledik

maşşalah çağlaya boyuna posuna bende bayılırım davuk dönere bir ısırıkta bana verirmi acep

sık dişini 2 aya ne kaldı şurda işla istediğin gibi olur bacım

varmı yazlık kışlık sütyen ben yılladır takarım ne cahil kalmışım be az sonra inrt bakım önumuz kış bende yazlık alcana kışlık cücü alayım bari

tabi iyi olcak yaw kim bakıo fıstığa annesi

bizde gitcez k kan ilaç ları bitti işla bizim sonuçlarda iyi çıkar offff nezlede oldu erken gidariz belkide

Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamadim ve sizleri takip edemedim.. ama aklim heo sizde yarin ilk firsatta sizlere uzun uzun yazcagim ve gecmise hizlica bakacagim :)

hoşgeldin bak bak çok dedikodu kaçırdın

hayırlı olsun taninin ilşa 2 küçüçük parçaya dünyanın parasını bayılmamış gene

varrrrrrrrr bneım odun kıskanmanın K yoktur ama bunun sebebi bizlere kendinden çok güvenmeleri bence

maşallah fıstığına yürüyo demek benım tavşanda almıyo kilo ama ekmek yemiyo çorbada bile kusuyo

vu hemn masa kurup mum yakıom gel bacım başbaşa yimek yiyek yada piştimi oynasak ( kısmet olmadı yaw

işla yeniden her şey yoluna ve düzene girer hediyelerini güle güle kullan doğum güünn kutlu olsun şimdiden

not:ne zaman dom günün dönsöz oyatak

saol bacım işla dr gitmeden atlatırız salya sümüğüz
ay bulsada 40 göbek atcam çıldırtıo benı

gözün aydın sekerim.. ayy inşallah bi an önce iş bulsun x in.. çekilmez ayol her gun evde

saol amin işla valla garson giib oldun yemek çay yemek çay börek yapsana ekmek kızartasa kız bi melemen yapsana istioda istio az daha evde duursa sonu kötü bilmiyo
geçmiş olsun :18:

geçmiş olsun X enişteme havalar az soğudu ya artık salya sümük mevsimi çoçuklar için

deneyim bi o çaydan var ben almıştım versemmı acaba tşkr bacım

bende sıleyim ılık suyla bakım :26:

ahanda uyandı gelio tavşan sesi odadan babası hırlıo ondan uyuyamamıştır

görüşürüz benım mesaim başlıo

Son düzenleme:
gel bence bi test yap kocişe;mesela akşama yemeğe otururken de ki liseden eski arkadaşlarla buluşmaya karar verdik,eşsiz olucakmış buluşmamız.Yemek,sohbet falan olucak deyiver sadece.Eğer kocişin,arkadaşların kız mı erkek mi diye sorarsa anlaki kociş seni kıskanıyor sen farkında değilsin kuzucuğumkimler olduğunu o sormadan söyleme,sonra düşünüp soracaktır elbet beybim
tam tersi bayılırım ben öyle havalara,daha bir şen kalırım hephele hele yol kenarlarına düşen sarımtırak sonbahar yaprakları yok mu,bana ayrı bir romantzm çöker öyle havalardaedebi ruhup depreşir o dem...
inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş sahasına girer kujumcum.Tavşanın için de endişelenme,varsın hapşırsın daha ötesi olmasın da...
Sizi de bir türlü rahat bırakamadılar yahu...Hem çocuklu olanları daha insaflı olsalar keşke,nedir butam düzeninizi kurmuşken gene sil baştanyani ne desen haklısın canım.Hayırlısı olsun diyelim artık
Geçmiş olsun tatlımcadım,dikkat et kendine.Zaten ya sen ya Tarık Buğra sırasıyla hastalanıyorsunuz valla.Nazar mı var ne:44oğa için kaşarı ne zamandır unutmuştum iyi söyledin arkadaşım sağol.

Yok tatlım evde giydirmiyorum.Dışarıda giydirdiğim ayakkabı biraz sert,evdekini daha mı yumuşak alsam acep?:44:

Az evvel eşim geldi de o yüzden kalkıverdim.Ne diyordum,arkadaşlar dünkü tahlil kan değerleri için belirttiğim tahlil sonuçlarıydı.Bugün ise ortopedi uzmanıyla görüştük film falan çekildi ardından doktor şu an için acil bir durum sözkonusu olmadığını,yürümede gecikmenin problem olmadığını belirtti.3ay kadar sonra yürümezse işte o zaman panik butonuna basmamız gerektiğini belirtti:26oğacığımın ayak bileklerindeki kemik dokusu şu an için eğri duruyormuş fakat ilerde kendiliğinden de düzelebilirmiş.Bilekten kavrayan ayakkabıları şu an için tercih etmemiz gerekiyormuş.Hoş,Urfada nasıl bulacağız kinet.e bakınmam gerekecek,ayrıca fikirlerinize de açığız arkedeşler
Fizik tedavi uygulayan bir doktora daha göründük o da Ankara GATA da BİROL ... ADINDA PEDİYATRİ UZMANI BİR PROF VARMIŞ İŞİNDE OLDUKÇA İYİYMİŞ EĞER DURMDA BİR PROBLEM VARSA O DOKTORA MUTLAKA GÖRÜNMEMİZİ ÖNERDİ.İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.Anlayacağınız arkadaşlar biraz daha beklemedeyiz bakalım hayırlısı

Canim hersey yoluna girecek prenses kısa sürede yürüyecektir Benden netten şunları buldum senin için,bi arayıp bilgi al onlarda yoksa bile yönlendirirler seni.
*Ege Kundura
Kunduracı Paz. 2 Şanlıurfa Merkez / ŞANLI URFA
(414) 215 30 25

*Zirve Kundura
Kunduracı Paz.No.9. Şanlıurfa Merkez / ŞANLI URFA
(414) 215 68 41

Bence evde de giydireceğin ayakkabı sert olmalı ama bilemedim yine de dr.a danışıp doğru bilgiyi al canım.
Ben olsam hem eğri duran dokunun tamiri için hemde yürümesinin sağlanması için evde de bilekten
ayakkabıyı giydiririm.Sen daha iyisini bilirsin tabi.

Eğer Urfada istediğin gibi ayakkabı bulamazsan bi alo demen yeterli,ayak numarasını söyle ben yollarım hemen kuzuma

Talaycan bende hiç sevmem kışı üşürüm gelmesin
Biangel Allah enişteye tez zamanda hayırlı iş kapısı açsın inşallah,sen de kurtul o da
Evde de alıntı yapıyomuşsun enişteye
Planner gidip bir kasabaya yerleş ve oraya avm kur o zaman,mimarsın düşün bunu
Azraece Koskoca askeriye hep enişteyi tayin ediyo amaDirek paşaya çık göster gününü
Tatlıcadı Gitsin şu hastalıklar artık sizin evden
Alyel Oda takımları bile artık çok pahalı hiç ucuz bişey yokgüle güle kullanın yavrukuşlar,
odadan kızlarla resim yolla bize unutmaaa
Babyceren:Tankininininininini yaGüle güle giy cicimüzerinde paralansın

Şimdi eve gidiyorum&sizi öpüyorum

Canım mutlucuğum,öncelikle düşünceli teklifine çoook mu çoook teşekkür ederim,eminim ben istesem hemen yollardın.Beybi olsaydı tamam gönder derdiama kargo da senden derdi
Bu arada beni utandırdın valla,sen urfada yaşa ve bun adresleri bilmeBen de adresleri okuyunca ardından Urfayı görünce aynen böyle oluverdimsüpersin arkadaşım benim için araştırıp bulduğun için de ayrıca teşekkür ederim.Yarın ilk işim bu adreslere ulaşmak olucak.Miracığımı ve seni öptüüüm

platese başla bakalım erirse göbüş bizde yapalım evde..sen oraya para öde nasıl yapılıyo anla dinle,sonra gel bize anlat:))
dua ederiz sana:)ama sen yinede o gögüsler için çok umutlanmaeski haline dönmeleri çok zor
bizim güneşimiz boldu canım:)ama yaz bitsin kış gelsin istiyorum..burası çok sıcak bıktım:)
hem kışın evi haftada bir silsende oluryazın hergün yer silmekten gına geldi
veeeeee, Ankara'ya sonbahar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir kış bebesi olarak SONBAHARI VE KIŞI SEVİYORUUUMMM

herkeşe hayıllı gunneeeerrrrrrrrrrrrr
dostum özledim seni:)hadi bana sataşta biraz çemkiriyim sana:)
regl olmuşun hadi gözün aydıntavşan için geçmiş olsun canım sonbahara girdik artık hastalıklar başladı desene
inşallah bu yıl çok hastalık çekmeyiz..
karışım şuydu canım,zencefil tozu,limon ve balbolcana c vitamini ver iyi gelir tavşana.
selam canım,demek genç odası alacaksın..resme baktım çok güzel ama senin 2 kızın için o dolap yetecekmi:26:yani bana küçük geldi..modelden ziyade kullanış daha önemli diye düşüniyorum..mesela 2 yıl önce cerene genç odası almaya karar verdim,çok ccili modeller vardı ama ben ilerisini düşnerekten daha sade şeylere baktım..begendigim model doğtaştandı ama çok pahalı diye satın almadım bi usta buldum aynısını yarı fiyatına yaptırdımtabi bire bir olmadı ama en azından saglam ve kullanışlı oldu..
özellikle dolabı 2 kızımada yetti..istersen foto çeker koyarım fikir olur belki..
Babyim;tankinin hayırlı olsun kimse neden resim istememiş senden
canım öncelikle geçmiş olsun yine ne oldu sana:26:
resim isteseler ne olacak yani tankiniyi giyip fotomu çekip burayamı koyacammmmm
pınardacım çok şükür önemli bir sorun yokmuş ki bencede doğa en kısa zamanda yürüyecek..
içe basma çogu çocukta oluyo ama zamanla düzeliyo bunun engel oldugunu düşünmüyorum..
hadi inşallah en kısa sürede güzel haberi verirsin canım
ya insanın adı çıkacagına canı çıksın derler ya benimkide o hesap:))
adım çıkmış 9 a inmez 8 e
aşkolsunnnnn
sen iste bende doğacıgımız için araştırır bulur yollarım canım..
3 gün önce haberim olaydı amcaoğlu urfaya gitti onunla bedavaya yollardık:))

Cok guzel ben begendim ama acele etmeyip daha cok altenatif egerlendirmeni tavsiye ederim...mesala Cilek mobilyaninda cizgisi cok guzel...eminimki cok fazla secenek ve fiyat bulabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…