2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. hadi bakalım inşallah güzel anlaşırlar yarenurla yeni bakıcı teyzesi. sonuçta biz oldu desek de iş onlarda bitiyo :)

ayrıca ben unutmuşum yazmayı. melikeme geçmiş olsun. tez vakitte iyileşsin inşallah..
öpüyorum

günaydın annişler... herkese süppeer, über, mega ultra harika bi gun diliyorum

dun akşam x menim nöbetçiydi. biz de arkadaşa gittik (davet etti) 3 yasında bi oğlu var kayra.. defnoş kayra demeyi öğrendi :) "kaaagaaa" biraz kargaya benziyo ama çok tatlı ya hu..
oyuncaklarıyla oynadılar. kayranın arabalarını sürdü erkek çocuklar gibi.. bol bol kudurdu. şirinik yaptı.
ama geceeeeee. çığlıkla uyanıyo nedense ya ağrı oluyo birden ya da kabus falan mı goruyo acaba? çözemedim gitti.
yanyana yattık gece baba da olmayınca serildik yatağa.. ohh.. 4 ten sonra uyumuşuz ikimiz de.. iyi geldi. gerçi işe geç kaldım 10 dakikacık ama Allahtan sefim de geç kalmış. yolda gordum. sonuçta ondan once girdim içeri. sorun yok
(ayy bi de şimdi ben belediyede çalışıyorum ya. bugun kısa kollu gömlek giydim. umarım bi kaç ay sonra işsiz kalmam:18:)
cok öptüm muah muahhh

günaydınn sevgiliiii anne arkadaşlarımmmm

hepimizee güzel bir günn diliyorummmm

Canimsin cok tsk ederim allah tuttugunu altin, dollar ve ne degerli ise onlari yapsin :)) cok mutlu ettin beni yedikce seni yardederiz artik

meleğimmm senn ne güzell bir insansınn yaaa bir tatlı tarifinee ne güzell dualar etmişsin canımmm aminn hepimizin tuttuğu altın olsun inşşşşş bakalım beğenecekmisin sende, annezeynep'in de kulakları çınlasın barii oda çok yapardı bu tatlıyıı

yok canım benim sadece bir oğluşum var 2. olamadı işte ne kusuru burada bir sürü kişi var ben de nadir giriyorum karıştırman gayet normal......

evett demekki karıştırmışımmm ozamannn bende öperim oğluşunuuuu

ne demek bacım ihtiyaç olduğu zaman bi alo demen yeterli pardaon bi kujum yet gari dene süper oluyo denenmiştir

hııımm denedin demek ok bu iyi bir referans olduu, hem pratik hem de hoş bir sunumu var süpersinnn

evet tatlım tutunarak yürüyor,emekleme desen adeta fırtınafakat iş yürümeye geldimi tık yok...Bakalım en kısa zamanda bu müjdeyi veririz umarım.

canım inş iyi haberlerle dönersin doktordan, içe basması konusu ne kadar etkili bilemiyorum ama yürümesi konusunda 20 aylık yürüyen bile var yani bir problem olmadığı halde, ayakta ellerini bırakıp dengede durabiliyorsa biraz cesaretlendirmeniz gerekiyor olabilir belki düşmektende korkuyor olabilir ama bir gün bir bakacaksın yürüyor olacak zaten merak etme o zamanını bekliyor

canım inş hayırlı olur allah güzel gönlüne göre biri vermiştir inş iyi haberlerle bekliyoruz sizi

nagişim canımm kv birazda olsa tanımıştır tabi komşunu sürekli görüşüyorsa inş çok memnun kalırsınız ama zaten yakınsa üstelik evinde kimse yokki neden çekinecek senin evinde baksa daha iyi olur gibime geldi ama belki zamanla sizin evde bakması yönünde karşılıklı anlaşma yoluna gidersiniz inşş yaren Nur'a iyi bakan merhametli sevgi dolu bir insan olsun canımm

günaydınnn şekersizcimm, defnoşunda dişi geliyordur belkii ya zeynoda bu gece hiç uyumadı desem yeridir yani sürekli gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sebepsiz nasıl bukadar acılı çıkıyor bu dişler anlamıyorum ya üstteki diğer köpek dişi ve bir azısı daha okadar kızarmışki çıktı kıcaka yani, birde diyorlarki yok diş böyle şeyler yapmazmış yapıyor işte kardeşimmm hergün mışıl mışıl uyuyan çocuk diş gelirken huysuz ve ağlamalı geceler geçiriyor diş çıkınca ohhh rahatız yinee eee hanii dişten değildiii

cicimm valla hep aklıma geldii ama diyemedim sana işyerinde aykırı gençlik imajı çizerek kamu çalışanı görüntüsünden çıkmış görüneceksin, insanlarda alışsın biraz farklılığa herkes tek tip ve onların istediği gibi olmak zorunda değil, ama tepkileride merak ettim soranlar olmuştur kesin, birde renklensiden ozaman görsünlerrr kısa kollu giymedende olmazkii hatt kolsuz bile giyebiliyorsun değilmi böyle bir kısıtlama varmıı?

:) aykırı gencim ben :) ya dövmeyi yaptırırken biriyle tanıştık. o da belediyenin başka bi biriminde ve komple kollar bacaklar dövme doluydu. sorun yapmıyorlarmış. askılı değil de kısa kol giyiyoruz.. haa şimdiki tepkiler cok güzel. "çok güzel oolmus vs " diyenler ama tabii hepsi aynı seviye üst düzeyden kimseyle gorusmuyosun ki zaten. bi sefler amirler var. onlar da bişey demedi. hatta bizim sef cok güzel omus falan dedi. tabi burda yüzüne gulup ardından iş çeviren çok insan var. o yüzden sahte sözlere de aldanmamak lazım. fakat bu yüzden bana bişey diyen olursa çok güzel cevaplar veririm yani.. insanların seçimlerini yargılayamaz kimse... napalım kovarlarsa da alırım tazminatımı giderim. kendi işimi kurarım başka iş bulamazsam da... (tabi iş kurmak için para lazımdı dimi... o yok... ) neyse buluruz bi yolunu napalım...

bu arada bu dşler kesinlikle ağrı yapıyo yani. bence de yapmıyor diyen bu işi bilmiyor anacım.. (kadir tuğcu diyodu galiba) :) bu arada beybi senin dun yazdığın dalgacı doktor kadir tuğcu olmasın :) bi kere denk geldim. çok komik adam yaa...

kamu yada özel farketmiyor canım o arkadan işçevirenlerr oyüzden bencede rahat ol ya üstelik kurumda başka bir emsal olması da elini güçlendiri iş kurarsan ortak oluruz şekerimm bir büroda hem planlama hem mimari olur iştee çalışırrr giderizzz yalnız ben busene kpss ye gireceğimm inş iyi bir kuruma geçebilirim ilk zamnalardaki idealist plancı ruhum uçtuu gittii yerini Zeyno aldıı artık gözümm kamudaa kısmetse tabii...

heee valla o kadir tuğcu'yu bizim eve davet edip sadece bir diş çıkma zamanında gece zeynoya bakmasını rica etsem hanii doğal ortamda deneyim kazanması için üstüne parada veririz gelsin görsün bakiimm diş nasıl çıkıyormuş acısız hiiiççç anlamadan üstelikk kolaycacıkkkk

:) evet kuralım :) ya evet kamu rahat tabii ki... ama iş iştir. çalışıp hakkkıyla kazanıyosun sonuçta.. bi de ben memur değilim. sözleşmeli işçiyim. aramızda bayaa bi fark var hem maaş olarak hem hak olarak.. ama valla kpss yle falan uğraşamıcam ben.. sadece yüksek lisans yapmayı istiyorum. o da ilerde ne olcağı belli olmaz kendimi biraz daha güvence altına almak için.. burdan çıkarsam falan biraz daha kuvvetli olsun cv m diye..

haaaaaaaaa bi de yarın akşam iş çıkışı pilatese başlıyorum... haftada iki gun olarak başlicam. sonra belki 3 güne çıkarım net değil

hayırlısı artık canım ya valla bende kpss ye asılcam bu sene bakalım, hakkaten iyi bir kamu kurumu olursa işte çevre şehircilik, tarım, sağlık bak vb. çok çok iyi şartları ve maaşları, bakalım kısmett, bu sene kpss senesi yani benim için

haaaaaaaaa bi de yarın akşam iş çıkışı pilatese başlıyorum... haftada iki gun olarak başlicam. sonra belki 3 güne çıkarım net değil

ooo hadi bakalım kolay gelsin, darısı bana olsun, sitenin spor salonunda pilates hocasıyla birlikte haftanın her günü değişik gruplarla üstelik ücretsiz pilates dersleri var ama ben daha hiç gitmedimm ücretsiz ve evimin bahçesinde okadar yakın yani hiçç bahanem yokk ama gidememdim birtürlü yaa, havuza başlıyorum ama buakşam itibariyle artıkk tatil modu bitsin daha vermem gereken kılolar varr

hadi bakalım kolay gelsin canım sana...

valla benim sitede de olsa hiç kaçırmam hatta defnoşla giderim o da benle yapsın :)

günaydın bende pilatese gitmek istiyorum.eklem yerlerim ağrıyor pilates beni lokum gibi yapıyor.musab bilal artık kapı gıcırtısına bile oynar hale geldi.hatta o kadar ki tv.de zap yaparken ümit besen nikah masası çalıyodu.bi baktım bizimki kulakları kabartıp ayağa kalkıp başladı dans etmeye.eşimle koptuk gülmekten.

Ins hersey yolunda gider ve Bestem bakici teyzemizle cok iyi anlasir...senin bu konudaki endiseni paylasiyorum cnm..umarim Bestem cok mutlu olur..
Umarım canım benim teşekkür ederim:)
sağ ol canım inşallah.

Ooooh ne güzel bi siteymiş o bi fırsatını bulup git canım hem kiloları hem de stresini atarsın.
Havuzun da tadını çıkar valla, artık havalar soğumaya başlar.

herkese mrhb....kızım dün 16 aylık oldu ama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1

dün eksik yazmışım canım;
66-67-68 aylık olanlar 1.sınıfa kayıt hakkı elde ediyolar fakat zorunlu değil veli dilekçesiyle gitmeyebiliyolar. 69-70-71 aylık olanlar veli dilekçesi ve ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebiliyolar veya kayıtlarını bir yıl erteleyebiliyolar.
Her sene bi şey çıkarıyolar bizim de kafamız allak bullak oluyo.

Geçmiş olsun canım artık çok hareketlendiler o yüzden de kazalar mutlaka yaşanıyo. Ben de çok üzülüyodum ama şimdi biraz daha alıştım. Ben öyle bi durumda hemen zeytinyağı sürüyorum çok iyi geliyo ve morarmayı önlüyo. Bir de kantaron yağı mucizevi bi yağ diyebilirim.

canım cevabın için sagol..bende biraz araştırdım evet dediklerin dogru ama hani 60la 66 ay arasıda gidebiliyodu sanırım bu degişti dimi..
istesekte yollıyamıyoruz sanırım:26:seneye 63 aylık olacak ve gidemeyecek:26:
ne bu ya hersene birşeykohrolsun böyle sistem
bilsem geçen yıl anaokuluna göndermezdim çocugu..neyse sagol canım

selam milletdün misafirlerim geldi evimin halini görseydiniz şok olurdunuz:)heryerde oyuncak
onlar gitti büyük bir temizlik yaptım,pert oldumakşam yemeginide kocama ısmarlattım:)
bide arkadaşım diyo ki herhafta birimizde toplanalımtabi tabi olur dedim
yok ya ben almıyım:))
az öncede saglık ocagına gittim,çağlanın boy kilo durumuna baktık..boy 82 (bence yalnış ölçtü çünkü çağla durmadı)neyse kiloda 11 buçuk(yine yalnış ölçmüş olabilir bana kilo almadı gibi geliyo)
neyse dedim hala emziriyorum kesecem artık,yok dedi duygusal olarakta emmeye ihtiyacı var dedi
bir yıkımda orda yaşadım
neyse bakacaz artık
Allahtan gece 10 da vurup kafayı yatmışım sabah 8 de uyandı cadılar:))
şimdi çağla uyuyo cerende bana sırnaşıp duruyo:)tavuk döneri yiycekmişsöyledik gelr birazdan
belki banada bir iki lokma verir

geçmiş olsun kuzucuga..bir saniye yerlerinde durmuyolar ki:)benim çağlamda az önce duvara tosladıönüne bakmadan koşuyo:)
neyseki birşey olmadı..çağlanın bu huyunu çok seviyorum düşüyo,çarpıyo,yuvarlanıyo ama aglamıyo:))
sadece gelip öptürüyo o kadar
sende korkma canım iz falan kalmaz

hadi hayırlısı olsun melegimhemen test yappppp

besteyle çağlanın huyları çok benziyo:)benim kızımda kimselere gitmez ama kapıdan dişarı çıkanında kucagına atlar:)
geçen klimacının paçalarına yapıştı onuda götürsün diye:)
bakıcı işi iyi olmuş canım umarım memnun kalırsınız,ve bestede hemen alışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…