otobusteyim.ine gec kaldim ya..
Kres olayinda son perde kvnin kefilim dedigi karsi komsumuza verme durumumuz var. 3 çocuk annesi. Biri askerden yeni gelmis. Biri univ
Giidiyor. Biri 8. Sinifa. Kadin kizinin yurt masrafini çıkarmak istiyormuş ve teklif edilmeden kendi bakmak istediğin i belirtti. Yalniz esi kendi evinde bakmasını istiyormus. 35-40 yas arasinda bir bayan. Bakalim is donusu bir konuşacağım kadin temiz agirbasli ibadetlerini yapan bir kadinmis. Yemeklerini ben yaparim siz birsey yapmasanizda olur demis.ins hayirlisi olur. Olursa ev sahibim de arada gidip bakar goz kulak olur. Kv kadin icin cok net konustu. Benim mahallede samimiyet im yoktur ama kv geldi geleli herkesle arkadas oldu sayilir. Rabbim hayirlisini versin.
Bambucan ve pinarda cok geçmiş olsun. Yuregim agzima geldi Allah esirgesin.
Mutlu anne size de cok geçmiş olsun. Sadaka cikarmakla cok iyi etmissin.Allah korumus.
Melegim mahir cok az uyuyor gerçekten de. Nasil duzene konulur ki belki de onun duzeni de budur. Huysuzlugu disten bence de. Neyse yazana kkadar ise geldm.
Sizi ve tum atom karincalarinizi öptüm
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum. Melike icin Gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim
Canimsin cok tsk ederim allah tuttugunu altin, dollar ve ne degerli ise onlari yapsin :)) cok mutlu ettin beni yedikce seni yardederiz artik
yok canım benim sadece bir oğluşum var 2. olamadı iştene kusuru burada bir sürü kişi var ben de nadir giriyorum karıştırman gayet normal......
ne demek bacım ihtiyaç olduğu zaman bi alo demen yeterli pardaonbi kujum yet gari dene süper oluyo denenmiştir
evet tatlım tutunarak yürüyor,emekleme desen adeta fırtınafakat iş yürümeye geldimi tık yok...Bakalım en kısa zamanda bu müjdeyi veririz umarım.
Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.
otobusteyim.ine gec kaldim ya..
Kres olayinda son perde kvnin kefilim dedigi karsi komsumuza verme durumumuz var. 3 çocuk annesi. Biri askerden yeni gelmis. Biri univ
Giidiyor. Biri 8. Sinifa. Kadin kizinin yurt masrafini çıkarmak istiyormuş ve teklif edilmeden kendi bakmak istediğin i belirtti. Yalniz esi kendi evinde bakmasını istiyormus. 35-40 yas arasinda bir bayan. Bakalim is donusu bir konuşacağım kadin temiz agirbasli ibadetlerini yapan bir kadinmis. Yemeklerini ben yaparim siz birsey yapmasanizda olur demis.ins hayirlisi olur. Olursa ev sahibim de arada gidip bakar goz kulak olur. Kv kadin icin cok net konustu. Benim mahallede samimiyet im yoktur ama kv geldi geleli herkesle arkadas oldu sayilir. Rabbim hayirlisini versin.
Sizi ve tum atom karincalarinizi öptüm
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum. Melike icin Gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim
günaydın annişler... herkese süppeer, über, mega ultra harika bi gun diliyorum
dun akşam x menim nöbetçiydi. biz de arkadaşa gittik (davet etti) 3 yasında bi oğlu var kayra.. defnoş kayra demeyi öğrendi :) "kaaagaaa"biraz kargaya benziyo ama çok tatlı ya hu..
oyuncaklarıyla oynadılar. kayranın arabalarını sürdü erkek çocuklar gibi.. bol bol kudurdu. şirinik yaptı.
ama geceeeeee. çığlıkla uyanıyo nedense ya ağrı oluyo birden ya da kabus falan mı goruyo acaba? çözemedim gitti.
yanyana yattık gece baba da olmayınca serildik yatağa.. ohh.. 4 ten sonra uyumuşuz ikimiz de.. iyi geldi. gerçi işe geç kaldım 10 dakikacık ama Allahtan sefim de geç kalmış. yolda gordum. sonuçta ondan once girdim içeri. sorun yok
(ayy bi de şimdi ben belediyede çalışıyorum ya. bugun kısa kollu gömlek giydim. umarım bi kaç ay sonra işsiz kalmam:18:)
cok öptüm muah muahhh
günaydınnn şekersizcimm, defnoşunda dişi geliyordur belkii ya zeynoda bu gece hiç uyumadı desem yeridir yani sürekli gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sebepsiz nasıl bukadar acılı çıkıyor bu dişler anlamıyorum ya üstteki diğer köpek dişi ve bir azısı daha okadar kızarmışki çıktı kıcaka yani, birde diyorlarki yok diş böyle şeyler yapmazmış yapıyor işte kardeşimmm hergün mışıl mışıl uyuyan çocuk diş gelirken huysuz ve ağlamalı geceler geçiriyor diş çıkınca ohhh rahatız yinee eee hanii dişten değildiii
cicimm valla hep aklıma geldii ama diyemedim sana işyerinde aykırı gençlik imajı çizerek kamu çalışanı görüntüsünden çıkmış görüneceksin, insanlarda alışsın biraz farklılığa herkes tek tip ve onların istediği gibi olmak zorunda değil, ama tepkileride merak ettim soranlar olmuştur kesin, birde renklensiden ozaman görsünlerrrkısa kollu giymedende olmazkii hatt kolsuz bile giyebiliyorsun değilmi böyle bir kısıtlama varmıı?
günaydınnn şekersizcimm, defnoşunda dişi geliyordur belkii ya zeynoda bu gece hiç uyumadı desem yeridir yani sürekli gözleri kapalı ağlamaya başlıyor sebepsiz nasıl bukadar acılı çıkıyor bu dişler anlamıyorum ya üstteki diğer köpek dişi ve bir azısı daha okadar kızarmışki çıktı kıcaka yani, birde diyorlarki yok diş böyle şeyler yapmazmış yapıyor işte kardeşimmm hergün mışıl mışıl uyuyan çocuk diş gelirken huysuz ve ağlamalı geceler geçiriyor diş çıkınca ohhh rahatız yinee eee hanii dişten değildiii
cicimm valla hep aklıma geldii ama diyemedim sana işyerinde aykırı gençlik imajı çizerek kamu çalışanı görüntüsünden çıkmış görüneceksin, insanlarda alışsın biraz farklılığa herkes tek tip ve onların istediği gibi olmak zorunda değil, ama tepkileride merak ettim soranlar olmuştur kesin, birde renklensiden ozaman görsünlerrrkısa kollu giymedende olmazkii hatt kolsuz bile giyebiliyorsun değilmi böyle bir kısıtlama varmıı?
:) aykırı gencim ben :) ya dövmeyi yaptırırken biriyle tanıştık. o da belediyenin başka bi biriminde ve komple kollar bacaklar dövme doluydu. sorun yapmıyorlarmış. askılı değil de kısa kol giyiyoruz.. haa şimdiki tepkiler cok güzel. "çok güzel oolmus vs " diyenler ama tabii hepsi aynı seviye üst düzeyden kimseyle gorusmuyosun ki zaten. bi sefler amirler var. onlar da bişey demedi. hatta bizim sef cok güzel omus falan dedi. tabi burda yüzüne gulup ardından iş çeviren çok insan var. o yüzden sahte sözlere de aldanmamak lazım. fakat bu yüzden bana bişey diyen olursa çok güzel cevaplar veririm yani.. insanların seçimlerini yargılayamaz kimse... napalım kovarlarsa da alırım tazminatımı giderim. kendi işimi kurarım başka iş bulamazsam da... (tabi iş kurmak için para lazımdı dimi... o yok... ) neyse buluruz bi yolunu napalım...
bu arada bu dşler kesinlikle ağrı yapıyo yani. bence de yapmıyor diyen bu işi bilmiyor anacım.. (kadir tuğcu diyodu galiba) :) bu arada beybi senin dun yazdığın dalgacı doktor kadir tuğcu olmasın :) bi kere denk geldim. çok komik adam yaa...
kamu yada özel farketmiyor canım o arkadan işçevirenlerroyüzden bencede rahat ol ya üstelik kurumda başka bir emsal olması da elini güçlendiri iş kurarsan ortak oluruz şekerimm bir büroda hem planlama hem mimari olur iştee çalışırrr giderizzz yalnız ben busene kpss ye gireceğimm inş iyi bir kuruma geçebilirim ilk zamnalardaki idealist plancı ruhum uçtuu gittii yerini Zeyno aldıı artık gözümm kamudaa kısmetse tabii...
heee valla o kadir tuğcu'yu bizim eve davet edip sadece bir diş çıkma zamanında gece zeynoya bakmasını rica etsem hanii doğal ortamda deneyim kazanması için üstüne parada veririz gelsin görsün bakiimm diş nasıl çıkıyormuş acısız hiiiççç anlamadan üstelikk kolaycacıkkkk
:) evet kuralım :) ya evet kamu rahat tabii ki... ama iş iştir. çalışıp hakkkıyla kazanıyosun sonuçta.. bi de ben memur değilim. sözleşmeli işçiyim. aramızda bayaa bi fark var hem maaş olarak hem hak olarak.. ama valla kpss yle falan uğraşamıcam ben.. sadece yüksek lisans yapmayı istiyorum. o da ilerde ne olcağı belli olmaz kendimi biraz daha güvence altına almak için.. burdan çıkarsam falan biraz daha kuvvetli olsun cv m diye..
haaaaaaaaa bi de yarın akşam iş çıkışı pilatese başlıyorum... haftada iki gun olarak başlicam. sonra belki 3 güne çıkarım net değil
hayırlısı artık canım ya valla bende kpss ye asılcam bu sene bakalım, hakkaten iyi bir kamu kurumu olursa işte çevre şehircilik, tarım, sağlık bak vb. çok çok iyi şartları ve maaşları, bakalım kısmett, bu sene kpss senesi yani benim için
ooo hadi bakalım kolay gelsin, darısı bana olsun, sitenin spor salonunda pilates hocasıyla birlikte haftanın her günü değişik gruplarla üstelik ücretsiz pilates dersleri var ama ben daha hiç gitmedimmücretsiz ve evimin bahçesinde okadar yakın yani hiçç bahanem yokk ama gidememdim birtürlü yaa, havuza başlıyorum ama buakşam itibariyle artıkk tatil modu bitsin daha vermem gereken kılolar varr
Umarım canım benim teşekkür ederim:)Ins hersey yolunda gider ve Bestem bakici teyzemizle cok iyi anlasir...senin bu konudaki endiseni paylasiyorum cnm..umarim Bestem cok mutlu olur..
sağ ol canım inşallah.günaydınn sevgiliiii anne arkadaşlarımmmm
hepimizee güzel bir günn diliyorummmm
meleğimmm senn ne güzell bir insansınn yaaa bir tatlı tarifinee ne güzell dualar etmişsin canımmm aminn hepimizin tuttuğu altın olsun inşşşşşbakalım beğenecekmisin sende, annezeynep'in de kulakları çınlasın barii oda çok yapardı bu tatlıyıı
evett demekki karıştırmışımmmozamannn bende öperim oğluşunuuuu
hııımm denedin demek ok bu iyi bir referans olduu, hem pratik hem de hoş bir sunumu var süpersinnn
canım inş iyi haberlerle dönersin doktordan, içe basması konusu ne kadar etkili bilemiyorum ama yürümesi konusunda 20 aylık yürüyen bile var yani bir problem olmadığı halde, ayakta ellerini bırakıp dengede durabiliyorsa biraz cesaretlendirmeniz gerekiyor olabilir belki düşmektende korkuyor olabilir ama bir gün bir bakacaksın yürüyor olacak zaten merak etme o zamanını bekliyor
canım inş hayırlı olur allah güzel gönlüne göre biri vermiştir inş iyi haberlerle bekliyoruz sizi
nagişim canımm kv birazda olsa tanımıştır tabi komşunu sürekli görüşüyorsa inş çok memnun kalırsınız ama zaten yakınsa üstelik evinde kimse yokki neden çekinecek senin evinde baksa daha iyi olur gibime geldi ama belki zamanla sizin evde bakması yönünde karşılıklı anlaşma yoluna gidersinizinşş yaren Nur'a iyi bakan merhametli sevgi dolu bir insan olsun canımm
hayırlısı artık canım ya valla bende kpss ye asılcam bu sene bakalım, hakkaten iyi bir kamu kurumu olursa işte çevre şehircilik, tarım, sağlık bak vb. çok çok iyi şartları ve maaşları, bakalım kısmett, bu sene kpss senesi yani benim için
ooo hadi bakalım kolay gelsin, darısı bana olsun, sitenin spor salonunda pilates hocasıyla birlikte haftanın her günü değişik gruplarla üstelik ücretsiz pilates dersleri var ama ben daha hiç gitmedimmücretsiz ve evimin bahçesinde okadar yakın yani hiçç bahanem yokk ama gidememdim birtürlü yaa, havuza başlıyorum ama buakşam itibariyle artıkk tatil modu bitsin daha vermem gereken kılolar varr
herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
dün eksik yazmışım canım;
66-67-68 aylık olanlar 1.sınıfa kayıt hakkı elde ediyolar fakat zorunlu değil veli dilekçesiyle gitmeyebiliyolar. 69-70-71 aylık olanlar veli dilekçesi ve ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebiliyolar veya kayıtlarını bir yıl erteleyebiliyolar.
Her sene bi şey çıkarıyolar bizim de kafamız allak bullak oluyo.
herkese mrhb....kızım dün 16 aylık olduama dün çok ağladı yavrum benim.piyanosunun tuşlarına kaşının üstünü vurdu.3 piyano tuşunun izi oluştu.o kadar yaramaz ki ne yapacağımı şaşırdım....su tuttum krem sürdüm.ama ben sürdükçe kendisi sildi.uyurken de yüzüstü yatıyor o zamanda süremiyorum.inş.izi kalmaz...ilk kazamız diyebilirim.çok üzülüyorum ama yapacak bi şey yok.allah korusun meleklerimizi.....a"1
Gecmis olsun cnm sana da iyi geceler ..benim regl im gecikti en son ramazanda olmustum halan ortada bir sey yok...puff
Ya ya ya ...oysa ..rabbim hakkimda hayirlisini versin ben bu gidesle ise de baslayamam herhalde kendimi artik kuzalara adarim olur biter...
Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?