Mrb annişlerr nasılsınız şekerler
Ben hastayım hemde çok kötü wcden çıkamıyorum:)çabucak geçmesini ümit ediyorum dışarıda çıkamıyorum eve tıkıldım kaldım:18:
Az evvel eşim geldi de o yüzden kalkıverdim.Ne diyordum,arkadaşlar dünkü tahlil kan değerleri için belirttiğim tahlil sonuçlarıydı.Bugün ise ortopedi uzmanıyla görüştük film falan çekildi ardından doktor şu an için acil bir durum sözkonusu olmadığını,yürümede gecikmenin problem olmadığını belirtti.3ay kadar sonra yürümezse işte o zaman panik butonuna basmamız gerektiğini belirtti:26oğacığımın ayak bileklerindeki kemik dokusu şu an için eğri duruyormuş fakat ilerde kendiliğinden de düzelebilirmiş.Bilekten kavrayan ayakkabıları şu an için tercih etmemiz gerekiyormuş.Hoş,Urfada nasıl bulacağız ki net.e bakınmam gerekecek,ayrıca fikirlerinize de açığız arkedeşler
Fizik tedavi uygulayan bir doktora daha göründük o da Ankara GATA da BİROL ... ADINDA PEDİYATRİ UZMANI BİR PROF VARMIŞ İŞİNDE OLDUKÇA İYİYMİŞ EĞER DURMDA BİR PROBLEM VARSA O DOKTORA MUTLAKA GÖRÜNMEMİZİ ÖNERDİ.İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.Anlayacağınız arkadaşlar biraz daha beklemedeyiz bakalım hayırlısı
[sen gene bir test yap bakımişla bacım hayırlısı hepimiz için
Sorma cnm biz bugun kontrole gittik ve acaip stress oldum...Bizim oglanin suan herseyi normal bana 6 hafta daha bekle eger yurumezse gel dediler..yani ortepedi onerebilirler bizim oglana da..canimi en cok sikan olay ise ogluma kulak testi onerdiler iiyi duyamadigini dusunuyorlar...umarim testte bir terslik cikmaz...
Bu arada babyCeren icin soru sorcaktim ama kulak iyi duymuyor olabilir diye soylenince benim aklim kacti resmen unuttum, sorry cnm ins en kisa zamanda evime ziyarete gelicekler o zaman sorarim..
Haftaya oyun gruplarina katilmaya karar verdik..bazi programlar 3 saat bazilari bir saat seklinde ben uygun gordugum hepsine katilmayi dusunuyorum bekli oglum yuruyen cocuklari gorunce sevke gelir dimi..
exactly!!!
somebody says: now, i want to explain this (study or topic i interested in) but it takes long time or you dont understand it
then i say: if you cant explain simply, you dont understand it well enough, pis nolucak
selammm mayıs ayının en güzel anneleri
bide haziran anneleri onlarda güzellerdir:))ceren haziran dogumluda
çok yorgunum yawwbütün gün temizlik yemek çamaşırla ugraştım
hala makina çalışıyo bitsin asacam pöfffffyarında ütü var
kızlarr bugün uyandık ceren wc ye geçti çıktı çağlada klozete oturmak istedi,tuttum oturttum bi baktım ıkınıyo
dedim aha kaka yapacakk:))cerenle başında bekliyoruz sıkı sıkı tutmuşum poposu küçücük içine düşecek
neyse baktık küçücük şırrr diye bir sesssanamm ne tatlı bir sesti o öyleeee çişini yaptı
sonra peçeteyi işaret ediyosilecekmişim küçük poposunu:))
ya çok şaşırdım çünkü daha önce hiç denememiz olmamıştıçok sevindim
evde cerenden kalma küçük oturak var bir kaç defa oturtmaya çalışmıştım ama oturmamıştı bile..
belkide cereni gördügü için klozete oturmak istedi:)
ögleden sonra baktım odada çömeldi kakasını yapacak koşarak wc ye götürdüm oturttum ama bu sefer korktu sıkı sıkı bana sarıldı:)
yinede kaldırmadım wc ye kakasını yaptı:))
belki tesadüf oldu bilemiyorum ama belki bizde yavaştan başlıyabiliriz tuvalet egitimine:26:
ha bide şöyle birşey var ben zmaanında ceren 2 yaşına geldiginde oturakla alıştırmaya çalışmıştım ama cerende oturmamıştı direk klozete oturup yapmıştı..sizde öyle deneyebilirsiniz..ama önce klozetin üstüne konan küçük aparatlardan alın
bizde var ceren hala öyle yapıyo yoksa onunda poposu kayabilir:))
canımsın sıkma canını mahir zaten çok hareketli bir çocuk yürümesinde bir engel yoktur..
maşallah tazı gibi heryere inip çıkıyo ayaklarını çok güzel kullanıyo..18. aya kadar yolu var kesin yürüyecektir..
Allah dermansız dert vermesin çok şükür saglıklı bir oglun var
kulagı için neden öyle dediler ki:26:işitmesinde bir sorun olsa zaten sen anlardın degilmi canım..
canım benim ya bide benim için soru soracaktı soramamış bunu kafanamı takıyosun sormuş kadar oldun melek arkadaşım sen bizi boşver..ben biraz daha bekleyecem zaten
oyun grubu çok iyi fikir melegim..kışta geliyo evde sıkılmasın mahir..
regl olmuşun hadi gözün aydıntavşan için geçmiş olsun canım sonbahara girdik artık hastalıklar başladı desene
inşallah bu yıl çok hastalık çekmeyiz..
karışım şuydu canım,zencefil tozu,limon ve balbolcana c vitamini ver iyi gelir tavşana.
resim isteseler ne olacak yani tankiniyi giyip fotomu çekip burayamı koyacammmmm
alyelcim DOĞTAŞ - Spirit Yeni Nesil Odası
benim yaptırdıgım buydu..dolabı,çalışma masası,komidin ve yatak..
bide doğtaşta secret garden modeli var ona hastayımmmmmmmmmm:))
Sorma cnm biz bugun kontrole gittik ve acaip stress oldum...Bizim oglanin suan herseyi normal bana 6 hafta daha bekle eger yurumezse gel dediler..yani ortepedi onerebilirler bizim oglana da..canimi en cok sikan olay ise ogluma kulak testi onerdiler iiyi duyamadigini dusunuyorlar...umarim testte bir terslik cikmaz...
Bu arada babyCeren icin soru sorcaktim ama kulak iyi duymuyor olabilir diye soylenince benim aklim kacti resmen unuttum, sorry cnm ins en kisa zamanda evime ziyarete gelicekler o zaman sorarim..
Haftaya oyun gruplarina katilmaya karar verdik..bazi programlar 3 saat bazilari bir saat seklinde ben uygun gordugum hepsine katilmayi dusunuyorum bekli oglum yuruyen cocuklari gorunce sevke gelir dimi..
selammm mayıs ayının en güzel anneleri
kızlarr bugün uyandık ceren wc ye geçti çıktı çağlada klozete oturmak istedi,tuttum oturttum bi baktım ıkınıyo
dedim aha kaka yapacakk:))cerenle başında bekliyoruz sıkı sıkı tutmuşum poposu küçücük içine düşecek
neyse baktık küçücük şırrr diye bir sesssanamm ne tatlı bir sesti o öyleeee çişini yaptı
evde cerenden kalma küçük oturak var bir kaç defa oturtmaya çalışmıştım ama oturmamıştı bile..
ögleden sonra baktım odada çömeldi kakasını yapacak koşarak wc ye götürdüm oturttum ama bu sefer korktu sıkı sıkı bana sarıldı:)
belki tesadüf oldu bilemiyorum ama belki bizde yavaştan başlıyabiliriz tuvalet egitimine:26:
ha bide şöyle birşey var ben zmaanında ceren 2 yaşına geldiginde oturakla alıştırmaya çalışmıştım ama cerende oturmamıştı direk klozete oturup yapmıştı..sizde öyle deneyebilirsiniz..ama önce klozetin üstüne konan küçük aparatlardan alın
Test yapmama gerek kalmadi bugun regl oldum cnm..herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin...
sitede bir sorun var sanırım beni dişarı attı:)
neyse kimsede kalmamış ben kaçarrr
hepinizi ı love you:)
good nıght:))
kujum anahtarın saksının dibindeara bul bakalım işlaaaa heryerin çamur olurrr
bu arada zadacan nerdemutlucum cigerim sen bilirsin kankasınız siz:))
azraececim dogum günün benim aklımda şekerimhediyelerin hayırlı olsun güle güle giy:)
talaycım geçen yazacaktım unuttum demek ümit besen nikah masasına oğlun oynuyoçok şeker ya
çok masumlar tatlılar
hoşçakalın,,Allah evlatlarımızı bizlere bagışlasın acılarını göstertmesin,dermansız dert vermesin,hastalar şifa bulsun amin..
Yurumesine engel olan sebeblerden biride kulak olabilirmis...Gec yurumeye baslayan cocuklara uyguluyorlarmis cnm..
Ben bir kac kez acaba mi dedigim oldu ne yalan soyluyum..hem dogduktan sonra yapilan kulak testinde ilkinde gecemedi ve ikincisinde de zor gecti..yani hersey mumkun bilemiyorum inan bende dumur olmus durumdayim...
inş prensesimiz en kısa zamanda yürür annesi bizim feyzanurda daha yeni başladı yürümeye....mutlum sağolsun bak bumuş sana urfa da ayakkabı inş dilediğin gibi alırsın canım fıstığımızda rahat rahat yürür...Az evvel eşim geldi de o yüzden kalkıverdim.Ne diyordum,arkadaşlar dünkü tahlil kan değerleri için belirttiğim tahlil sonuçlarıydı.Bugün ise ortopedi uzmanıyla görüştük film falan çekildi ardından doktor şu an için acil bir durum sözkonusu olmadığını,yürümede gecikmenin problem olmadığını belirtti.3ay kadar sonra yürümezse işte o zaman panik butonuna basmamız gerektiğini belirtti:26oğacığımın ayak bileklerindeki kemik dokusu şu an için eğri duruyormuş fakat ilerde kendiliğinden de düzelebilirmiş.Bilekten kavrayan ayakkabıları şu an için tercih etmemiz gerekiyormuş.Hoş,Urfada nasıl bulacağız ki net.e bakınmam gerekecek,ayrıca fikirlerinize de açığız arkedeşler
Fizik tedavi uygulayan bir doktora daha göründük o da Ankara GATA da BİROL ... ADINDA PEDİYATRİ UZMANI BİR PROF VARMIŞ İŞİNDE OLDUKÇA İYİYMİŞ EĞER DURMDA BİR PROBLEM VARSA O DOKTORA MUTLAKA GÖRÜNMEMİZİ ÖNERDİ.İLGİLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.Anlayacağınız arkadaşlar biraz daha beklemedeyiz bakalım hayırlısı
yaaa sorma mutlum gezmediğimiz mağaza kalmadı bütün modelleri ezberledim nerdeyse ama bende iki kız var ve odanın tüm parçaları bana lazım evde eşya koymaya fazla dolabım yok ee fazladan bi karyolada girince ki yavrulu yada bazalı düşündük fiyat ikiye katlıyor resimdeki odayı aldık dün mecburen hem beğendik hem kesemize uydu ama kalite konusunda hala şüpelerim var umarım pişman olmayız...Talaycan bende hiç sevmem kışı üşürüm gelmesin
Biangel Allah enişteye tez zamanda hayırlı iş kapısı açsın inşallah,sen de kurtul o da
Evde de alıntı yapıyomuşsun enişteye
Planner gidip bir kasabaya yerleş ve oraya avm kur o zaman,mimarsın düşün bunu
Azraece Koskoca askeriye hep enişteyi tayin ediyo amaDirek paşaya çık göster gününü
Tatlıcadı Gitsin şu hastalıklar artık sizin evden
Alyel Oda takımları bile artık çok pahalı hiç ucuz bişey yokgüle güle kullanın yavrukuşlar,
odadan kızlarla resim yolla bize unutmaaa
Babyceren:Tankininininininini yaGüle güle giy cicim üzerinde paralansın
Şimdi eve gidiyorum&sizi öpüyorum
baktık canım çileğede baktık hatta Yakut modeline bayıldık ama sadece 3 parçasına 3700 dediler ki bana parçalar yetmiyor yaa işte böle bacım eee biz biliyorsun Bursa ya tayin olduktan sonra yeni yeni düzen kuruyoruz ve hala evde çok eksiğimiz var hepsi birden olmuyor işte napacannnn...Cok guzel ben begendim ama acele etmeyip daha cok altenatif egerlendirmeni tavsiye ederim...mesala Cilek mobilyaninda cizgisi cok guzel...eminimki cok fazla secenek ve fiyat bulabilirsin..
yaaa sorma bebybim; o modellere ben de hasta oldum ama işin içine iki yatak girince fiyatıyla daha da hastalığım arttı...sprinti bi de bütün parçarının yere tam basığı için biraz da eledim ben ayaklı olsun altının tozonu rahat alayım istedim scrett garden da çoookkkk hoşşş ama işte fiyat bizi aşıyor daha perdesi var halısı var tv miz yok yok yok yok çookk eksik var evde bebybim alamadık onları...resimde gördüğünüz takımı aldık dün akşam iki adet bazalı yatak,dolap, şifonyer, ayna, çalışma masası, komodin,yatak başlığıkları (iki adet) , kitaplık hepsini 4.000 e aldık..aslında eşim doğtaştan iüç parça alalı şimdilik sonradan tamamlarız desede ben istemedim çünkü evde çok eksik var hemen tamamlayamayız sonra belki parçaların aynısını bulamıcaz bide sonradan almayı düşündüğümüz durumlarda hep kalıyor nedense alamıyoruz bende güvenemedim açıkçası ve karar verdik aldık..umarım pişman olmayız...artık kullandıkça göreceğiz sonucu,,,şeymanur da çok sevdi önemli olan onun mutlu olması dedik ne bileyim işte böle....alyelcim DOĞTAŞ - Spirit Yeni Nesil Odası
benim yaptırdıgım buydu..dolabı,çalışma masası,komidin ve yatak..
bide doğtaşta secret garden modeli var ona hastayımmmmmmmmmm:))
Ne demek şekerim akşama kadar bilgisayar başındayım neredeyse,hemen arastirmaya girdim prensesim içinCanım mutlucuğum,öncelikle düşünceli teklifine çoook mu çoook teşekkür ederim,eminim ben istesem hemen yollardın.Beybi olsaydı tamam gönder derdiama kargo da senden derdi
Bu arada beni utandırdın valla,sen urfada yaşa ve bun adresleri bilmeBen de adresleri okuyunca ardından Urfayı görünce aynen böyle oluverdim süpersin arkadaşım benim için araştırıp bulduğun için de ayrıca teşekkür ederim.Yarın ilk işim bu adreslere ulaşmak olucak.Miracığımı ve seni öptüüüm
Hey maşallahselammm mayıs ayının en güzel anneleri
Meleğim inşallah kulağında bir terslik yoktur,Mahir paşamızda pıtır pıtır yürür yakındaYurumesine engel olan sebeblerden biride kulak olabilirmis...Gec yurumeye baslayan cocuklara uyguluyorlarmis cnm..
Ben bir kac kez acaba mi dedigim oldu ne yalan soyluyum..hem dogduktan sonra yapilan kulak testinde ilkinde gecemedi ve ikincisinde de zor gecti..yani hersey mumkun bilemiyorum inan bende dumur olmus durumdayim...
Güle güle kullansın kızlar canımyaaa sorma bebybim; o modellere ben de hasta oldum ama işin içine iki yatak girince fiyatıyla daha da hastalığım arttı...sprinti bi de bütün parçarının yere tam basığı için biraz da eledim ben ayaklı olsun altının tozonu rahat alayım istedim scrett garden da çoookkkk hoşşş ama işte fiyat bizi aşıyor daha perdesi var halısı var tv miz yok yok yok yok çookk eksik var evde bebybim alamadık onları...resimde gördüğünüz takımı aldık dün akşam iki adet bazalı yatak,dolap, şifonyer, ayna, çalışma masası, komodin,yatak başlığıkları (iki adet) , kitaplık hepsini 4.000 e aldık..aslında eşim doğtaştan iüç parça alalı şimdilik sonradan tamamlarız desede ben istemedim çünkü evde çok eksik var hemen tamamlayamayız sonra belki parçaların aynısını bulamıcaz bide sonradan almayı düşündüğümüz durumlarda hep kalıyor nedense alamıyoruz bende güvenemedim açıkçası ve karar verdik aldık..umarım pişman olmayız...artık kullandıkça göreceğiz sonucu,,,şeymanur da çok sevdi önemli olan onun mutlu olması dedik ne bileyim işte böle....
Ne demek şekerim akşama kadar bilgisayar başındayım neredeyse,hemen arastirmaya girdim prensesim için
Hey maşallahCanım benim ya inan çok sevindim hadi hayırlısı
Meleğim inşallah kulağında bir terslik yoktur,Mahir paşamızda pıtır pıtır yürür yakındaOyun grubuna çok sevindim,hayırlısı olsun canım.
Güle güle kullansın kızlar canımŞeymanur beğenmiş gerisi boş insanlar eskiyor mobilyalar mı eskimicek
Kullanabildiğin kadar kullanmaya bak
Babycerencim zadacan dan hiç haberim yok terk etti galiba biziYada işleri falan yoğundur belki bugün bi yoklarım haber ederim size
Selam anneciklerDün akşam ilk kez kızımın eline topitop verdim,kapalı olarak verdim ilk önce ters çevirip pipet sandi çekiyor Sonra açtım çok sevindi minnoşum Bizimki sevmediği bi yiyecek olunca hemen ikramda bulunur sana bir güzel yedirir onu,sevdiği bişey olunca da aksine veriyor gibi yapıyor uzatıp ama kendi yiyor serseri Dokundurtmadı bile topitopuna
Sabah 6 da kalktım,dünden nohut ıslatmıştım onu pişirdim.Havalar hafif soğuyunca baklagile dönüş yaptım hemen
Kızımın bugün tavuk günü o da tavuklu nohut yiyecek öğlendeAkşam da yanına bi pilav bi salata&cacık tamamdır bugünkü menümüz,yemek yapmak değil de düşünmek beni delirtiyor.Eşime de sormuyorum sorunca bana bi yemekler söylüyorki çok kolaymış gibi..Geçen hafta orman kebabı istedi,başka bir gün güveç,başka bir gün kiftelleben,ismeket Sormamak daha iyi bence Çok seviyo zor yapılan yemekleri benim kocam,ama ben sevmiyorum
16kg domatesin 8kg.sunu soydum doğradım ve deep freeze attım,5kg taze fasülyenin de yarısını zeytinyağlı yarısını etliye göre
ayar edip azraece usulüyle kavurup attımElde var 8kg domates,ellerim yandı soy soy bitmedi
Bu arada evdeki dağınıklık azmış gibi kocam gitmiş kıza mı kendisine mi bilmem kuş almış geçen hafta
Hayvan güya kafeste ama heryer kuş tüyü yem falan balkondaKızımın elini bile ısırmış hain kuş
Yani bir kuşumuz eksikti o da olduAdı boncuk eşim koymuş ama mavi falan değil Mira'ya birçok kişi boncuğum diyo ondan koymuş,Mira da kuşa "boncukuuu" diyor
Herkese mutlu günler
sitede bir sorun var sanırım beni dişarı attı:)
neyse kimsede kalmamış ben kaçarrr
hepinizi ı love you:)
good nıght:))
kujum anahtarın saksının dibindeara bul bakalım işlaaaa heryerin çamur olurrr
bu arada zadacan nerdemutlucum cigerim sen bilirsin kankasınız siz:))
azraececim dogum günün benim aklımda şekerimhediyelerin hayırlı olsun güle güle giy:)
talaycım geçen yazacaktım unuttum demek ümit besen nikah masasına oğlun oynuyoçok şeker ya
çok masumlar tatlılar
hoşçakalın,,Allah evlatlarımızı bizlere bagışlasın acılarını göstertmesin,dermansız dert vermesin,hastalar şifa bulsun amin..
çok sağolasın canım umarım sorun yaşamayız mobilyasında falan....valla ne becerikli hatunsun herşeye yetişiyorsun vesselam...ben de bir ara feyzanura vermiştim topitop öle bi dadandiki sonua kadar yedi elinden alamadım tabiii birazda korktum şeker dibinden çıkıp ya boğazına kaçarsa diye. bitirene kadar başında beklemek zorunda kalmıştım ilk ve son topitop maceramız böle geçmişti...vay yaramaz demek verir gibi yapıp vermiyor haaa...hım daha çok çektirecek annesi bunlar yaaa....bu arada yeni kuşunuz boncuk hayırlı olsun..benim eşimde arada diyor alalım diye ama sırası gelmedi daha belki sonra...
İş başa düşünce mecburen herşeye yetişmeye çalışılıyor canım,ev işi çok nankör walla sabah temizlik oluyor akşamına dağınıklıkBende kolay kolay vermem de dün dışarda yedik masada durmadı oyalansın diye verdim eline çantamda warmışta Çok zilliler çok oyuncular,Mira yaramazlığı bile gülerek yapıyor hiç kıyamıyorum Mesela gözümün içine bakar,güler ve indiriverir o an eline ne geldiyse çekmeceden Sonrada "düsstüüüü" der Bende kızıp "düşmedi sen attın" diyorum bazen
Almayın walla eve gelirken sokaktan duyuyorum daha bizim kuşun sesiniSesi de bi kart ki sorma walla Biraz büyütüp spesiyal bir fırında bezelyeli papağan yapabilirm yakında Şaka tabi hayvanları çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?