- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Pştt ben geldim :)
Bizi soran merak edenlere muck
Dun dr dan guzel sonuclarla ayrıldık. Gayet iyi dedi. Mevsim gecişi oldugu için alerjik öksürük ve nezlesi dedi. Göğsü temiz. Daha önce verdiği alerjik damladan verdi. (Bu çok iyi geliyo anında kesiliyo öksürüğü) kilo 9700 boy 76 cm. Kilo geriden geliyo ama böyle olması daha iyi dedi. Ergenliğe gec girer ve birden boy atar dedi. Kilolu bebekler olmasını istediğimiz durum değildir dedi ( obezite riskinden dolayı) kan sayımına gerek yok gayet iyi görünuo dedi. Baskaaaa... Dolven veriyorum diş ağrıları için nadiren dedim. İyi yapıyosun dedi. Calpol etkisiz kalır dedi. Menenjit aşısını sordum. Yaptırabilirsiniz dedi. Ama 1 ay sonra yapalım. Tek doz olanı geliyo dedi. (Aile hekimine ve hemşiremize de sordum ama onlar gerek yok zaten karma aşının içinde yapılıyo dedi) kafam karıstı. Kuzu muayene olurken ağladı ama bitince dr a gülücük öpücük ne varsa gönderdi zilli :)
Bende de hafif halsizlik ve bolca öksürükle burun akıntısı vardı dün. Ben de aile hekimine gittim. Bugun için rapor yazdı işten kaytarmış oldum :) ama temizlik yaptım. Yardımcı bayan geldi. Camlarımı yerlerimi sildi. Banyo balkon temizleyip ütümü yaptı. Ben de toz aldım süpürdüm yemek yaptım (evet yanlış duymadınız yemek yaptım)defneye bulaşmasın diye krese goturmuştum sabah. Babası alıp geldi. Sitenin bahcesine cıktık biraz ikimiz. Çocukların bisikletlerine arabalarına sulanıyo hep cadı. Bindi 1-2 tanesine sonra indi. Bi çocuk vardı 2 yasındaymış. Defneyi kovaladıkça o kactı. Koşa koşa yanıma geliyo
en son eve dönerken düştü çok kötü ama bişey olmadı allahtan.
Öyle işte
Ha bi de şu bebek bezinden bisikleti yaptım sadece oyuncak bebeği yerlestirmesi kaldı. Bitince yuklerim fotoğrafını
Bu arada annezeynep ben pilateste kursta ve dövmecideyken kv ye gidiyo defne. Gerci son pilates dersinde mızırdanmış. Eşim lagaluga yaptı. Ama ben de lafımı çaktım tabi. Bakalım hayırlısı. Fotoğraf kursu henuz net değil basvuru formlarımızı verdik. Ne zaman acılcak ders/ ya da acılcak mı bilmiyorum. Dövme işi de bu haftasonu son olcak zaten inşallah. Geriye bi pilates kalıyo o da haftada 2 akşam 1 saatten çok bişey tutmuyo. O kadar da hakkım olsun artık di mi![]()
O ömerin dillerini yerim ben
Birseyiniz olmamasina sevimdim valla..kuzulara kiyamiyorum haslanmalarina..senin gizz cok manak tatli :)) demek opucukler hee hani bize yokmu Defnem.
Dovmen cok iddiali umarim girdigi yarista number one olur...