- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizi çok özledimvınn ın borcunu yeni ödedik ondan giremedim
ama artık aranızdayız oğlumla inşallah
bu sürede çok merak ettim sizi
özellikle Mahirimin sonuçlarını ve annezeynepin karnında bir melek olup olmadığını
azıcık geçmişi okudum plannercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun yavrularınızla birlikte nice yıllar görün inşallah
azraece seninde d.gününmüş tabi ben baya gecikmeli kutluyorum ecemizin biricik annesi ömrün hep sana gülsün inşallah mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte inşallah
bu aralar Aras Eymen'in iştahı açıldı bu ay 500 gr aldıve artık 10 kilo oldu oğlum 1 ay öncede boyu 81cm di..
bizden haberler böyle umarım herkes iyidir öpüldünüz koskocaman![]()
Ooo MASALLAH
çok sinirliyim kızlar. malum eşim öğlenleri yemeğe geliyor bisiklet alayım kendime dedi gidip gelmek için. iyi dedim araştırdı dün akşam gidip aldı gel aşağı bakalım dedi indik baktım kadın bisikleti bana almışneden diyorum evlilik yıldönümü hediyesimiş napıcam bisikleti dedim. ece ile binemem. ece olmasa hadi beraber sürerdik e çocuk var. kendi canı istedi diye gidip bana bisiklet almış varmı böyle saçmalık hem öyle ucuzda değil 660tl git iade et dedim tartıştık bana hediye alanda suçmuş. sabır diliyorum kendimeeeeeee
Internete grime azmine bayildim helal olsun sana cnm..
Galatasaray cok fena yenildi uzuldum valla gecmis olsun Esimde GS ye tutuyor simdi yanimda delirmekle musgul
Bisikletinde hayirli olsun inan okurken cok guldum kizma bana, bian Ece ile bindiginizi dusundumde :))