2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şekrsizi ve mutlum[/B] kızlar sizi okuyunca kendimi gördüm..tabii siz çalışıyorsunuz o ayrı ama inanın bende evde harap oluyorum..

Canımcım durumun çalışmakla tek alakası işteki verimsizlik ve uyku halimiz ,,ama sizde evde olup rahatça yatıp uyuyamıyorsunuz neticedeUmarım tüm bebeklerimizin yemek&uyku ve diğer bütün sorunları su gibi akıp yolunu bulur
Rabbim hiçbirimize, ailelerimize dermansız dert vermesinşükür ki sağlıklı ve mutlular

offf hafta sonu kışlıkları çıkarsammı erkenmi:26:mesela bugün çok yagmur var ceren uzun kolla gitti:26:gece artık uzun pijama giyiyolar:26:üşütmesin yavrukuşlarım:18:siz ne yaptınız ordaki hava durumları nasıl:44:çıkardınızmı:44:yada çıkaracak birşeyleriniz varmımalum cerenin küçülenlerini çağlaya giydirecemondan şey ettim:))
keşke benim kıyafetlerimde küçülse:26:ben büyümeden onlar küçülmez ki:))sıkıldım hepsinden
eşim duymasın şişşştt:18:

Al benden de o kadarevin bütün işini yap desinler ütü demesinlerO yüzden bende acayip seriyimdir yaparken
Hadi gel kapışalım,ben akşama kargoya veriyorum ütülerimi,sen yap bana süreyi söyle bakalım kıyaslayayım hangimiz daha çabuk yapıyor

ayy sohpetinizede doyum olmuyo:125::125:
gidip oyun oynarım ha:125:
canım çikolata istedi:125:
evde varmı acaba:18:cerenin dolabına bakıyım

ayy sohpetinizede doyum olmuyo:125::125:
gidip oyun oynarım ha:125:
canım çikolata istedi:125:
evde varmı acaba:18:cerenin dolabına bakıyım

oynayamazsın canın kalmamış kiii
kışlıkları bende çıkartmadım titreyerek geziyorum evde geceleri:18:
zaten uyumadığım için yorgana gerekte yokama kazakları çıkarmanın vaktidir sanırım,
çocuğuma bi bakan olsa start vericem yakın zamanda

yok cigerim ben senin ütüyü yapmam:))sende gömlek çoktur,bide kumaş pantolon ütüleyemem ben3 çizgi yapıyorum
nasıl beceriyorum bende bilmiyorum:))zaten eşime pantolon alırken kumaşlardan uzak duruyorum ''canım sana kot yakışıyo''diyorum:))
eşimde yiyo valla
kendi ütünü kendin yap

kışlıkları çıkarmak sorun degilde,o dolapların içini silip örtülerini yıkamak soruno yüzden çok üşeniyorum
zaten biliyosunuz bende ''üşenmişlik sendromu''var
acaba bu sene 21 aralıkta kıyamet koparmı:26:kopacaksa bilelimde hiç çıkarmayalım boşu boşuna
BENİM HALA UMUDUM VAR

kumaş pantolon yok dedimya ne biçim okuyosun onlar kuru temizlemeye gidiyo
gömlek çok evet azraecenin hediye donu kadar gömlek var evde
kendi ütümü yapamıyorum ütü yandı dedim ya ne biçim okuyosun senyoksa okumuyo musun yazdıklarımı

bide gelip döveydin iyiyditavaylan vuraydın kafamatava yoksa ütüylen vuraydın
senden 1 yaş küçük çocuga el kaldırmaya utanmıyormusun
dövdükten sonra su vereydin iyiydi

Kizlaaar bugun regli oldum!! Yani Omerime simdilik kardes gelmiyoooorrrr

ILKIMCIM bakicini elime gecirsem o saclarini yolar eline verirdim!
Nasil da yalan soyluyorlar hic mi utanma yok bu insanlarda hayret!
Insallah simdiki ona on basar coojk memnun kalirsin tatlim!

CICEKCICEK ise mi basliyorsuuuuunnn haydi hayirlisi guzelim
1.5yasina geldi bence kolay alisacaktir onun gelecegi icin boylesi daha iyi hemanneannesi bakacak ne guzel iste

MUTLUCUM sana yolladigim utuden komsum cok memnun
Ben de Italya.dan onun bir ust versiyonunu alacagim daha ucuzmus

Bizim evde de utu masasi hic kalkmaz kizlar
Camasir odasi her daim dag gibidir askida her daim camasir vardir Omerinkiler esiminkiler ben de pozisyon degsiinc
e daha resmi hiyinmeye basladim benimkiler de girdi siraya hic bitmiyor isim hiiic
Haftada 1aksam muhakkak utu yaparim sabahlari ise giderken de kesin bisiler cikar Omer beyin anneannedeki dolabi evdeki esyalari derken utu hayatimin vazgewcilmez bir parcasi
Bi utu icin bu kadar laf edip kafanizi utuledim kusura bakmayin

KIZLAR emzikten bahsettiniz sanki bir ara ama kacirdim
kullanan var mi hala?
Benim oglum 9.ayda basladi ve aktif emici biraktiramiyorum gece uyaninca dolabindan alip emerek tekrar uyuyor
Ama emzik olmazsa dalamiyor uykuya
Ne yapsaam ne yapsaaamm:26:

Bi de bi de bisi daha sorcaktim heh buldum
Bebek bakim urunu olarak ne kullaniyorsunuz?
omer bu ara biraz fazla kasiniyor bezini degistirdik hala ayni camasir det. da degistirdik sonuc ayni
Erbaviva ve trubaby kullaniyorduk hep bir de onlari degistirmeyi deneyecegim bana bi akil verin emzik ve sampuan/krem konusunda :26:

şampuan:sebamed, vücut şampuanı:dalin, popo yıkama sabunu:sebamed,
baby lotion: sebamed dönüşümlü baby oil: sebamed,
poposu için:arada hametan kullanıyoruz

emzik konusunda bilgim yok canım

merhb canım.süt ve uyku iletileerini okuyunca derin bir ahhh çekiyorum..hamilelikten 9 ay ranadan 17 ay olacak 26 aydır uykuya hasretim meğer uyku ne güzelmiş

sütüm gün geçtikçe azalıyor zaten ne zamn anlar sütün bittiğini o zaman bırakır elbet...genelde gece veriyorum zaten..

Bebek bakım ürünleri olarak sebameddn çok memnunum...şampuanı,losyonu,duş jeli,pişik kremi,el ve yüz kremi,güneş kremi hepsinden memnunum...

Bir kere pişik oldu bir ilaç yüzünden oda hametan çok iyi geldi...2 güne pişik geçti...

çamaşırlarında dalin granül sabun kullanyorum..

bizim kız emzik hiç kullanmadı bir fikrim yok..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım inşallah.
Ben şampuanda sebamed
Kremde mustelayı kullanıyorum çok memnunum.
Emziği beste hiç almadığı için bilmiyorum canım. Bu ara mememi emzik gibi kullanıyor ama geliyolar bana
Canım sanırım meme emen çocuklarda uyku problemi var. Beste de zırt pırt uyanıyo bi de sabahın köründe uyanıyorum işe gitmek için. Umarım yakın zamanda düzene girer uykuları.

Sanki besteyi anlatıyosun benim de sinirlerim çok bozuluyo hiçbir şey yemek istemiyo. Sürekli memeye saldırıyo valla gına geliyo bana.

sekersizim insan sooyle deliksiz bir gece olsun uyumak istiyor di mi
Ablamin kizi dogdugund birkac ay orda kalmistim ve 3kisi nobetlese uyaniyorduk sabaha kadar saat basi uyanirdi cok fena birsey
Bir de vicdani sizliyor insanin kizinca ama seninki de can tatlim ya suclama kendini
Esine kizdim azicik boyle kriz anlarda akil verip geri cekilmezler mi tek tek yolasim geliyor saclarini

MELEGIM mahir.in kulagiyla ilgili bir gelisme oldu mu?? olduysa kesin kacirmisimdir bir de bana ozet egecsene balim

TURUNCU afiyetle yeyin kis hazirliklarinizi
Ben bu sene sadece menemen ve domates sos yaptim kalanlari sagolsun annem halletti malum gunde 12sa mesai + cumartesi dagildim tam anlamiyla

PAZAR gunu yolcuyuz kizlar Omer.e kislik kiyafetler aldim orasi baya sogukmus bir tane de spor ayakkabi aldik oldukca muhafazali birsey yagmura camura gelecek turden aksam da mont alalim diyorduk ZARA.ya gittik anam o nee kaz tuyu diye sanki kaz ciftligi satiyorlar inanilmaz pahaliydi ben de babane orgusu hirkasi + gecen sezon sonu zara.dan aldigim yagmurlugunu goturmeye karar verdim
Orda chiccoo fln cok daha ucuz gidince ordan alacagim artik

Emzik bi bizde sorun galiba ve bu durumu bir an once cozmek emzikten vazgecirmek istiyorum
Dana kadar gorunuyor agzinda emzik olunca herkes garipsiyor
Herkesi gectim ben de emziksiz uykuya dalabilsin istiyorum
Cok sukur sabaha kdr uyuyor ama emzik olmayinca memeee diye tutturuyor

BABY hala kesememissin memeden? Bugun benim myabanci şefim turkiyedeydi bebegi neden goturuyorsun dedi hala emziriyorum ve birakmak istemiyorum dedim adamin gozu bir an asagi kaydi sonra aaa bizim orda 1yasinda biraktiriyorlar sonra gerek yok diyorlar bizimkiler emmedi fln bendle bi saat emzirme muhabbeti yapti

Cok sevimdim ins daim olur ve bebisler devam eder yasamaya..

meleğiimm; mahirimiz naptı adım sayısı arttımı biraz daha kilomuz nasıl bu ay....

Cnm masallah Feyzanur un boyu gayet iyi, demek yedikleri boya gidiyor..bizim de kilo alimimiz cok az olmus halan 9 kilolarda sayiyoruz valla buna care bulamuyorum cocuk yemiyor bu yuzden cok beklenti icinde de degilim...

Adim sayisinda da bir artma yok cnm..bakalim bekliyoruz,,mevlam ya yuru kulum desede yuruse artik hersey askida kaldi..tum yapacaklarim bekliyor .

Son düzenleme:

Supersin sen yaa..anlamissin valla beyaz esyalarin dilinden :))
Bende hep anlamamisdir neden evlenmeden ceyiz diye beyaz esya alinir..yani dusun ben cok gec evlendim ve annem bana gerci beyaz esya almamis ama o kadar cok kap kacak varki..hepside muzelik halde :))suan

Herseyin kucugu tabiki makbul olmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…