şekrsizi ve mutlum[/B] kızlar sizi okuyunca kendimi gördüm..tabii siz çalışıyorsunuz o ayrı ama inanın bende evde harap oluyorum..
Al benden de o kadarhımmm şimdi neden büyük istedigin anladım canım:)çok haklısın valla..
eşinde çok pimpirikliymiş ama adamda haklı işi geregi jilet gibi olması lazım herhal:)
bizdede ütü çok olur ama benim yerim olmadıgından herseferinde ütü masasını aç kapa yaparım
ama benim elim çok hızlıdır koca sepeti 20 dakikada ütülerimhatta zamanında liseye giderken okula yakın olsun diye annemin kuzeninde kaldım ordaki bakıcı abla hep bana rica ederdi ''lütfen ütüyü sen yaparmısın '' derdi
10 dakkaya bütün ütüyü bitirirdimyalap şap
çok sıkılırım hiç sevmem ütüyübide ter basar
ayy sohpetinizede doyum olmuyo:125::125:
gidip oyun oynarım ha:125:
canım çikolata istedi:125:
evde varmı acaba:18:cerenin dolabına bakıyım
Al benden de o kadarevin bütün işini yap desinler ütü demesinler O yüzden bende acayip seriyimdir yaparken
Hadi gel kapışalım,ben akşama kargoya veriyorum ütülerimi,sen yap bana süreyi söyle bakalım kıyaslayayım hangimiz daha çabuk yapıyor
oynayamazsın canın kalmamış kiii
kışlıkları bende çıkartmadım titreyerek geziyorum evde geceleri:18:
zaten uyumadığım için yorgana gerekte yokama kazakları çıkarmanın vaktidir sanırım,
çocuğuma bi bakan olsa start vericem yakın zamanda
kumaş pantolon yok dedimya ne biçim okuyosun onlar kuru temizlemeye gidiyoyok cigerim ben senin ütüyü yapmam:))sende gömlek çoktur,bide kumaş pantolon ütüleyemem ben3 çizgi yapıyorum
nasıl beceriyorum bende bilmiyorum:))zaten eşime pantolon alırken kumaşlardan uzak duruyorum ''canım sana kot yakışıyo''diyorum:))
eşimde yiyo valla
kendi ütünü kendin yap
kumaş pantolon yok dedimya ne biçim okuyosun onlar kuru temizlemeye gidiyo
gömlek çok evet azraecenin hediye donu kadar gömlek var evde
kendi ütümü yapamıyorum ütü yandı dedim ya ne biçim okuyosun senyoksa okumuyo musun yazdıklarımı
şampuan:sebamed, vücut şampuanı:dalin, popo yıkama sabunu:sebamed,Bi de bi de bisi daha sorcaktim heh buldum
Bebek bakim urunu olarak ne kullaniyorsunuz?
omer bu ara biraz fazla kasiniyor bezini degistirdik hala ayni camasir det. da degistirdik sonuc ayni
Erbaviva ve trubaby kullaniyorduk hep bir de onlari degistirmeyi deneyecegim bana bi akil verin emzik ve sampuan/krem konusunda :26:
günaydın.. moralim çok bozuk. dun gece sürekli uyanıp meme istedi her zaman olduğu gibi... 12 de kalktı vermedim ağladı ağladı ağladı.. salya sumuk bağıra bağıra iç çeke çeke... en son ayağımda uyudu... 2.30 da bi daha kalktı. ağladı ağladı ağladı.. aslında bu kez vericektim ama eşim atladı hemen neden vermiyosun diye. uyuz oldum. onla da birbirimize girdik. en son 30-40 dk ağlamanın ardından memeyle uyudu. sonra gene kalktı sabah 6 da. yine meme uyut yatır tam yattım yine ağladı. artık sinirlerim ve cinerim tepemde. çok sıkkınım. sabah da işe geç kaldım. şu an kimse yok. herkes sunuma gitmiş. terelelli modundayım. eşime çok kızgınım. kendime daha da kızgınım. sinirimi boşaltmam lazım. defneye de bağırdım zaten.
Teşekkür ederim canım inşallah.Kizlaaar bugun regli oldum!! Yani Omerime simdilik kardes gelmiyoooorrrr
ILKIMCIM bakicini elime gecirsem o saclarini yolar eline verirdim!
Nasil da yalan soyluyorlar hic mi utanma yok bu insanlarda hayret!
Insallah simdiki ona on basar coojk memnun kalirsin tatlim!
CICEKCICEK ise mi basliyorsuuuuunnn haydi hayirlisi guzelim
1.5yasina geldi bence kolay alisacaktir onun gelecegi icin boylesi daha iyi hemanneannesi bakacak ne guzel iste
MUTLUCUM sana yolladigim utuden komsum cok memnun
Ben de Italya.dan onun bir ust versiyonunu alacagim daha ucuzmus
Bizim evde de utu masasi hic kalkmaz kizlar
Camasir odasi her daim dag gibidir askida her daim camasir vardir Omerinkiler esiminkiler ben de pozisyon degsiinc
e daha resmi hiyinmeye basladim benimkiler de girdi siraya hic bitmiyor isim hiiic
Haftada 1aksam muhakkak utu yaparim sabahlari ise giderken de kesin bisiler cikar Omer beyin anneannedeki dolabi evdeki esyalari derken utu hayatimin vazgewcilmez bir parcasi
Bi utu icin bu kadar laf edip kafanizi utuledim kusura bakmayin
KIZLAR emzikten bahsettiniz sanki bir ara ama kacirdim
kullanan var mi hala?
Benim oglum 9.ayda basladi ve aktif emici biraktiramiyorum gece uyaninca dolabindan alip emerek tekrar uyuyor
Ama emzik olmazsa dalamiyor uykuya
Ne yapsaam ne yapsaaamm:26:
Bi de bi de bisi daha sorcaktim heh buldum
Bebek bakim urunu olarak ne kullaniyorsunuz?
omer bu ara biraz fazla kasiniyor bezini degistirdik hala ayni camasir det. da degistirdik sonuc ayni
Erbaviva ve trubaby kullaniyorduk hep bir de onlari degistirmeyi deneyecegim bana bi akil verin emzik ve sampuan/krem konusunda :26:
Canım sanırım meme emen çocuklarda uyku problemi var. Beste de zırt pırt uyanıyo bi de sabahın köründe uyanıyorum işe gitmek için. Umarım yakın zamanda düzene girer uykuları.günaydın.. moralim çok bozuk. dun gece sürekli uyanıp meme istedi her zaman olduğu gibi... 12 de kalktı vermedim ağladı ağladı ağladı.. salya sumuk bağıra bağıra iç çeke çeke... en son ayağımda uyudu... 2.30 da bi daha kalktı. ağladı ağladı ağladı.. aslında bu kez vericektim ama eşim atladı hemen neden vermiyosun diye. uyuz oldum. onla da birbirimize girdik. en son 30-40 dk ağlamanın ardından memeyle uyudu. sonra gene kalktı sabah 6 da. yine meme uyut yatır tam yattım yine ağladı. artık sinirlerim ve cinerim tepemde. çok sıkkınım. sabah da işe geç kaldım. şu an kimse yok. herkes sunuma gitmiş. terelelli modundayım. eşime çok kızgınım. kendime daha da kızgınım. sinirimi boşaltmam lazım. defneye de bağırdım zaten.
ben bugün çağlaya çok fena bagırdımçağlada agladı
eşimin gelmesine yakın çocukları yıkadım sonra sofrayı hazırladım neyse eşim geldi yemek yiyoruz,çağla zaten fazla bişey yemiyo bide sandalyeden inip inip çıkıyo,çatalı fırlatıyoyedigi 2 lokma bütün üstü başı yag içinde kaldı bide emmek için zırt pırt benim yanıma geldi,,yemekmi yiyoruz dayakmı anlamadım..3.kez meme diye kucagıma çıkınca ''yok meme'' diye bagırdım açmadım
bluzumu çekip durdu bende inat ettim emzirmedim aglamaya başladıama nasıl içli içli aglıyo
sinirlerim bozuldu
normalde ben 1 ekmek yerim:))iştehım kapandı yarım ekmek yedim kalktım sofradan
ya şaka bi yana işte böyle oldu
sonra kalktık dayanamadım aldım emzirdim ıslak gözleriyle bana bakıyoduiçimi eritti
1 buçuk saattir eceye kahvaltı yedirmeye çalışıyorum ya sabır. mutlucum delonghi stiro meglio vvx 380 benim ütüm ama eski model tabi bulamayabilirsin ama aşırı ötesi memnunum ütü işkence olmaktan çıkıyor.
ablamın ameliyat iyi geçmiş şimdilik iyilermiş sabah yoğun bakımdan çıkmışlar yine çok çok dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
meleğiimm; mahirimiz naptı adım sayısı arttımı biraz daha kilomuz nasıl bu ay....
selam arkadaşlar
alyelcim tamam relax olacam nasıl iyimi:101:aşırı derecede relaxım:101:
uykumu kaybedeli yaklaşık 2 yıl olduçok özledim çok
gece yine çok uyandıbirgünde uyanmasa ben uyusam işte o zaman hayretlerim şaşacak
ceren hanımı okula yolladım,,çağla arkasından nasıl aglıyo''cennnnn cennnn'' diye bagırıyo:))
cerene diyorum al kardeşinide okula götür''banane ben bakmam ona,ben oyun oynarım düşerse kaldırmam'' diyo
ama annecim seni çok özlüyo diyorum bana diyo ki''ama acıkırsa meme isterse bende yok ki ne yapacam''diyo:))
çocuk haklıo bile görüyo ne kadar emzirdigimi:))
işte böyle
az kaldı sabrediyorum
mutlucum demek ütüsüz kaldın ve benim antika ütümü almayı kabul ettinhemen yolluyorum kv min hediyesi dikkatli kullan:))
inşallah içine bomba falan koymamıştır:))
neden beyaz eşyaları ve elektirikli aletleri evlenmeden önce alırlar hiç anlamammesela buzdolabı eşimle evlenmeden 8 yıl önce alınmış ütü 10 yıl önce benim çamaşır makinam 5 yıl önce ama annanem almıştı nur içinde yatsın ona bişey diyemem:)
azraecenin makinası gibi benimkide arada yürüyo5 kiloluk makineye 7 kiloluk kilimi atıyorum işte böyle titreşiyo banyoda geziniyo ama taş gibi mübarek:))
ha mutlucum sen kazanlı ütüyü ne yapacan canım ya:26:senin ütü masan sürekli açıkmıki:26:kaldır çıkar ütüyü zor olmazmı:26:
şöyle küçük ama marifeti büyük bir ütü alsan:44:şahsen küçük şeyleri severim benama herşeyiinde küçügünü sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?