sekersizim insan sooyle deliksiz bir gece olsun uyumak istiyor di mi
Ablamin kizi dogdugund birkac ay orda kalmistim ve 3kisi nobetlese uyaniyorduk sabaha kadar saat basi uyanirdi cok fena birsey
Bir de vicdani sizliyor insanin kizinca ama seninki de can tatlim ya suclama kendini
Esine kizdim azicik boyle kriz anlarda akil verip geri cekilmezler mi tek tek yolasim geliyor saclarini
MELEGIM mahir.in kulagiyla ilgili bir gelisme oldu mu?? olduysa kesin kacirmisimdir bir de bana ozet egecsene balim
TURUNCU afiyetle yeyin kis hazirliklarinizi
Ben bu sene sadece menemen ve domates sos yaptim kalanlari sagolsun annem halletti malum gunde 12sa mesai + cumartesi dagildim tam anlamiyla
PAZAR gunu yolcuyuz kizlar Omer.e kislik kiyafetler aldim orasi baya sogukmus bir tane de spor ayakkabi aldik oldukca muhafazali birsey yagmura camura gelecek turden aksam da mont alalim diyorduk ZARA.ya gittik anam o nee kaz tuyu diye sanki kaz ciftligi satiyorlar inanilmaz pahaliydi ben de babane orgusu hirkasi + gecen sezon sonu zara.dan aldigim yagmurlugunu goturmeye karar verdim
Orda chiccoo fln cok daha ucuz gidince ordan alacagim artik
Emzik bi bizde sorun galiba ve bu durumu bir an once cozmek emzikten vazgecirmek istiyorum
Dana kadar gorunuyor agzinda emzik olunca herkes garipsiyor
Herkesi gectim ben de emziksiz uykuya dalabilsin istiyorum
Cok sukur sabaha kdr uyuyor ama emzik olmayinca memeee diye tutturuyor
BABY hala kesememissin memeden? Bugun benim myabanci şefim turkiyedeydi bebegi neden goturuyorsun dedi hala emziriyorum ve birakmak istemiyorum dedim adamin gozu bir an asagi kaydi sonra aaa bizim orda 1yasinda biraktiriyorlar sonra gerek yok diyorlar bizimkiler emmedi fln bendle bi saat emzirme muhabbeti yapti
Merhaba arkadaslar, umarim bebislerde annislerde iyidir.Bugun gorevlendirilmem yapildi yarin bende calisan anneler kervanina katiliyorum.Aslinda hemen yanimizdaki ilkogretim okulunda bos kadro vardi ama ikinci atamalarda dolunca ben mecbur koy okulunda gorevlendirildim.Aslinda Masal a daha yakin olmak icin evimin yanini istiyordum yoksa yeni atanan arkadaslar adina cok sevindim.Benim koy okulumda 5 km cik uzakliktaBirlestirilmis sinif olacak cunku sadece iki ogrt var.Bugun islemlerle ugrasirken sizi dusundum, calisan anneleri daha iyi anliyorum ama siz ise baslarken okadar cok empati kurmusumki bugunku huznum ve endisem bana hic yabanci gelmedi,defalarca sizlerle yasadim bu duyguyu. Kizlar aslinda cok huzurluydum kizima annem bakacak diye hala huzurluyum ama Masal beni cok sasirtti.Normalde anneannesini cok sever guzel vakit gecirir,ki esimin yoklugunda hep beraberdik aliskinlar birbirlerine,ama Masal ben farketmeden su son bir ayda bana okadar duskun olmuski ben islemlerle ugrasmaya cikmistim donerken bir baktim pencerede masal hickira hickira agliyo.annemde cirpiniyo susturmak icin disari baktiriyo o sirada beni gordu amanallahim resmen cildirdi,beni goreceksiniz nasil kosuyorum lojmandan iceri,esimin butun personeli garip garip bakti,merdivenleri ucer beser atladim,oyyyy kuzum beni gordu boynuma gomulup bir agladi bende tabi.Sonra iki dk gecmedi gulucukler sarilip opmeler, biraz sakinlesti uyutmaya girdim elimi siki siki sarilip uyudu.Kizlar ben yarin nasil birakip gidecegim,esime vazgectim demek istedim ama cocuk oyuncagimi bu der vede hakli aslinda calismayida istiyorum.Kafam cok karisti,hadi yarinda sabahtan aksama kadar aglarsa ben ne yaparim,kiyamam ki kuzuma.Yan okul olsaydi oglende gelirdim ama simdi gelemem,allahtan 14:30 da bitiyo okul.Alisirmiyiz kizlar yaaaaaa uzgunum...
evet canım inş. 2. bebeğime hamileyim.çalışsakta çalışmasakta hepimiz çok yoruluyoruz yıpranıyoruz.musab bilal doğduktan sonra simsiyah saçlarıma ak düştü.günaydın kızlar..
talay hamile misin? gördüm şaşırdım ve çok sevindim allah tamamına erdirsin inş hayırlı uğurlu olsun.. ne güzel yine mayıs annes6i oluyorsun süpermiş:)
ainanın kızlar bazen çalışsam heralde daha az yorulurum diyorum..
yani bizden de böyle
offf hafta sonu kışlıkları çıkarsammı erkenmi:26:mesela bugün çok yagmur var ceren uzun kolla gitti:26:gece artık uzun pijama giyiyolar:26:üşütmesin yavrukuşlarım:18:siz ne yaptınız ordaki hava durumları nasıl:44:çıkardınızmı:44:yada çıkaracak birşeyleriniz varmımalum cerenin küçülenlerini çağlaya giydirecem ondan şey ettim:))
keşke benim kıyafetlerimde küçülse:26:ben büyümeden onlar küçülmez ki:))sıkıldım hepsinden
eşim duymasın şişşştt:18:
selamnasılsınız
ben süperimçağla uyuyo keşke bende uyusam ama yemegi pişiyo
ama yinede relaxım:101:
dün akşam arkadaşıma gittik,6 çocuk 1 bebekkafamız çok güzel oldu:111:içmeden sarhoş olduk:111:
gece 11 e doğru patır patır hepsi uyumaya başladıen son uyumayan 2 çocuk kaldı onlarda benim cadılar:))
agız tadıyla bi dedikodu yapamadım12 de eve geldik ancak öyle uyudular
sabahta 9 kalktıktabi ben yine emzirmekle ugraşıp uyuyamadım eskiden çoookk eskiden gözlerimizi kapardık uyurduk,,sonra sabah uyanırdık işte ben bunu unuttum nasıl bişeydi güzelmiydi
artık hiç ama hiç dayanamaz oldumsabrımın sonuna geldi haftaya sütten kesiyorum:18:
az öncede cerenin okuluna gittikegitim seti almıştık onu bıraktık çok pahalıymış beyaaa
başka başkaaaa:44:unuttum:))
slmm slm....uyku di mi uyku...yatağa yatardık uygun pozisyon bulurduk,yayılırdık,hayal bile kurardık...ya şimdi yastığa kafayı koymaya gerek yok ayakta uyuz uyku olsun da.uyu uyan, uyumadan uyan 1 2 dk sız,
uykularımı geri istiyorum....
eğitim setini güle güle kullansın minnoşun..
evetttt evetttuykuuuuu
hatırladım oniiii
gün gelecek hepimiz uyuyacagız:))
selamnasılsınız
dün akşam arkadaşıma gittik,6 çocuk 1 bebekkafamız çok güzel oldu:111:içmeden sarhoş olduk:111:
gece 11 e doğru patır patır hepsi uyumaya başladıen son uyumayan 2 çocuk kaldı onlarda benim cadılar:))
sabahta 9 kalktıktabi ben yine emzirmekle ugraşıp uyuyamadım eskiden çoookk eskiden gözlerimizi kapardık uyurduk,,sonra sabah uyanırdık işte ben bunu unuttum nasıl bişeydi güzelmiydi
artık hiç ama hiç dayanamaz oldumsabrımın sonuna geldi haftaya sütten kesiyorum:18:
az öncede cerenin okuluna gittikegitim seti almıştık onu bıraktık çok pahalıymış beyaaa
Kızlar besteyi bayramda memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum inanılmaz bağımlı. Kesin psikolojisi bozulacak. Bu ara emzirme işi beni çok geriyo. Dakika başı yakamı çekiştirip meme meme deyip duruyo, emzirmezsem kıyameti koparıyo, emzik gibi kullanıyo memeyi, gece zırt pırt uyanıyo. Gerçekten sıkıldım artık. Ama Allaha şükürler olsun ki bu zamana kadar severek ve isteyerek emzirdim. İkinci çocuğum olursa onu da kesinlikle emziririm.
Bu arada bakıcımızdan çok memnunum beste onunla çok mutlu nihayet yüzümüz güldü bu konuda. Sonuna kadar iyi olur inşallah
yorgunum ama kaç gündür doğru düzgün yazamıyorum ya uyumaktansa burada olmayı tercih ediyorum:))
hafta sonu büyük temizliğe kalkıştım halılar yıkamaya gitti, camlar silindi perdeler yıkandı derken ablamın haberi geldi moral sıfır tabi işlerde öyle sallandı gitti. bende sinirimi bu aralar eceden çıkarıyorum( halılar yok ya yere uhula yapıştırmışın gibi yatıp duruyor, ayakkabılarını çıkarıp duruyor hasta olacak bağırmaktan heba oldum ne acelesi varsa 4. azısıda tam çıktı derken sağ üst köpek dişi ucunu göstermiş onunda sıkıntısından mızmız sürekli onunla oynayım istiyor. aklıma hep dilberege geliyor ev hanımı olup buraya yazmaya yetişemedi:)) bugün halılar geldi ctesi eşimle yayarız artık annemde gelicekmiş önümüzdeki hafta içi sevindirik oldum kendim için değil ece için tabi:))
ablam hala hastanede çok ağrıları var o kadar ilaçta alıyor ama çare olmuyor inildiyor ağrısındansonu iyi olsunda çekmeye razıyım diyor ama çok yıprandı geçermi böyle günler
köşeminderide birden yazmayı bıraktı nolduki acaba?
valla aynı dertten muzdaribiz çiğerim bi de sabah işe gitmek için 6.30 da kalkıyorum.
Cerenciğimin ne kadarmış eğitim seti ?
selamnasılsınız
kızlar bugün adet söktürücü olarak civan perçemine başladım daha iyi bi yöntemi olan varmı aranızda
günaydınnnnnn
sabah Zeyno çok zor bıraktı beni yineeesabah uyandı elimden tutup banyoya götürdü lazımlığına oturdu çişini yaptı sonrada bana alkışla beni diyor çok güldüm ya sonra babası ve ananesi geldii hep birlikte sabah çişi alkışlaması yaptık zeynoyaa ne güzel böyle sabahlara uyanmak ya çok şükür allaha bize verdiği evlatlar için yarın cuma çok şükür haftasonu geldiiii dün öğleden sonra evdeydimm süperdiii, şu part time iş konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladımmm
annezeynep canım ben Zeyno ilk doğduğunda uzun süre mustela kullandım, şimdi ise bayadır erbaviva kullanıyorum ve dönüşümlü olarak ikisini kullanmaya devam, ikisindende çok memnunum, poposu içinse mustela çünkü en iyi o geliyor zeynoyaitalya geziniz çok güzel geçer inşşş, iş içinde olsa bol bol gezip eğlenin tadını çıkarınnn
herkeseee güzelll bir gün diliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?