2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bizim teste suan askida, iletisim sorunlari yasiyoruz ins en kisa zamanda halledicem..oglum bir haftada flu bu yuzden gecmesini bekliyorum..
Emzik bizde de sorun onsuz uyumuyor hatta gece bile kalkip ariyor..ben artik gun icide sakliyorum normalde uyku zamanlarinda alirdi ama baktim goruncede istiyor..meme meme diyo dolaniyor hatta ...kesicem ama dislerin biraz cikmasini bekliyorum cunku bizimki emzikle harika dis kasiyor...

Pazar gunu Italyaya gidiyorsunuz galiba ..yolunuz acik olsun gule gule gidin gelin ins..

Sekersiyesilcay, cnm cok uzuldum Defne nin uyuyamamasina..inan bizde emzirme yok ama Mahir de surekli uyaniyor ne oldugu konusuda hic bir fikrim yok..bende cogu zama zivanadan cikiyorum nihayetinde insaniz zaman zaman kizip sinirlenebiliyoruz,,istemesekte..Esinin tepkisinide ayrica cok kinadimm..umarim bir gun anlarlar bizleri..

Baby ve mutlucum sizin utu muhabbettiize bayildim bir utu icin bu kadar espri ve sohbet olacagina hic dusunmemistim :))
Mutlucum ins en guzel utuye kavursun en kisa zamanda..
Baby cnm kisliklari cikar bence havalar sogudukca insan bir baska usengec oluyor hazir tam soguamamisken yavas yavas hazirla istersen..

Günaydınnnnn kızlar....

Umarım hepiniz iyisinizdir...kış kış uykusuz geceler gelsin uzun soluklu uykular...kış kış hastalıklar gelsin sağlıklı mutlu günler, gelsin kilolar (bebişlere tabii) vs vs vs....

günaydınnnnnn

sabah Zeyno çok zor bıraktı beni yineee sabah uyandı elimden tutup banyoya götürdü lazımlığına oturdu çişini yaptı sonrada bana alkışla beni diyor çok güldüm ya sonra babası ve ananesi geldii hep birlikte sabah çişi alkışlaması yaptık zeynoyaa ne güzel böyle sabahlara uyanmak ya çok şükür allaha bize verdiği evlatlar için yarın cuma çok şükür haftasonu geldiiii dün öğleden sonra evdeydimm süperdiii, şu part time iş konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladımmm

annezeynep canım ben Zeyno ilk doğduğunda uzun süre mustela kullandım, şimdi ise bayadır erbaviva kullanıyorum ve dönüşümlü olarak ikisini kullanmaya devam, ikisindende çok memnunum, poposu içinse mustela çünkü en iyi o geliyor zeynoya italya geziniz çok güzel geçer inşşş, iş içinde olsa bol bol gezip eğlenin tadını çıkarınnn

herkeseee güzelll bir gün diliyorummmmm

Son düzenleme:

çiçekcim kendimni yıpratma masal zamanla alışacaktır.çalışma hayatın hayırlı olsun arkadaşım senin adına sevindim oralarda bi şeyle meşgul olunca zaman daha çabuk geçiyor inan

evet canım inş. 2. bebeğime hamileyim.çalışsakta çalışmasakta hepimiz çok yoruluyoruz yıpranıyoruz.musab bilal doğduktan sonra simsiyah saçlarıma ak düştü.

bizim buralara kış geldi ben bu akşam yavaş yavaş çıkarıcam kışlıklarımı.

herkeze çokkk günaydın dün kontrolüme gittim doktor kalp atımını ultrasonda göremeyince vajinal ultrasonla baktı ve bebeğimi gördümkalp atımı başlamış ama doktor düşük riskin var dedi çok üzüldüm ama güzel konuştu bebeğin tutunması için progestan ve vitamin verdi kendime çook dikkat edicem ve boool bool dua edicem sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim.arkadaşlarımda beni rahatlattılar sağolsunlar. musab bilali başka bi doktora götürdük bütün tahlillerimiz çok güzelmiş kilo almamamız sıkıntılı doktor bey endokrin tavsiye etti yine gram değişiklik yok.inş. bir an evvel çaresi bulunur ve bebeğim düzelir. uykusuz kızlar bizde de musab 2 gecedir çığlık atarak uyanıyor kaç kere uyandım bilmiyorum nöbeti eşim devraldı sağolsun.işte hamile olmanın avantajları musab bialalin kıyafetlerini ayırdım bi hurçta bu yaz giyecekleri bi hurçtada küçük kıyafetleri .yazın yine ikisini birden çıkarıcam inş. biri abiye diğeri bebeğe ayy düşündükçe bi tuhaf oldum

uykusuz,yorgun,hadi bir kaşık daha,aaa bak orada ne var,kızımmm üstün battııı,,çorabını çıkarma,,kumandayı,telefonu yere atma,ıslak mendille yer silme,oyuncaklarını her yere saçma, HERKESE MERHABA

selamnasılsınız
ben süperimçağla uyuyo keşke bende uyusam ama yemegi pişiyo
ama yinede relaxım:101:
dün akşam arkadaşıma gittik,6 çocuk 1 bebekkafamız çok güzel oldu:111:içmeden sarhoş olduk:111:
gece 11 e doğru patır patır hepsi uyumaya başladıen son uyumayan 2 çocuk kaldıonlarda benim cadılar:))
agız tadıyla bi dedikodu yapamadım12 de eve geldik ancak öyle uyudular
sabahta 9 kalktıktabi ben yine emzirmekle ugraşıp uyuyamadımeskiden çoookk eskiden gözlerimizi kapardık uyurduk,,sonra sabah uyanırdık işte ben bunu unuttumnasıl bişeydi güzelmiydi
artık hiç ama hiç dayanamaz oldumsabrımın sonuna geldihaftaya sütten kesiyorum:18:
az öncede cerenin okuluna gittikegitim seti almıştık onu bıraktıkçok pahalıymış beyaaa
başka başkaaaa:44:unuttum:))

slmm slm....uyku di mi uyku...yatağa yatardık uygun pozisyon bulurduk,yayılırdık,hayal bile kurardık...ya şimdi yastığa kafayı koymaya gerek yok ayakta uyuz uyku olsun da.uyu uyan, uyumadan uyan 1 2 dk sız,

uykularımı geri istiyorum....

eğitim setini güle güle kullansın minnoşun..

evetttt evetttuykuuuuu
hatırladım oniiii
gün gelecek hepimiz uyuyacagız:))

Kızlar besteyi bayramda memeden kesmeyi düşünüyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum inanılmaz bağımlı. Kesin psikolojisi bozulacak. Bu ara emzirme işi beni çok geriyo. Dakika başı yakamı çekiştirip meme meme deyip duruyo, emzirmezsem kıyameti koparıyo, emzik gibi kullanıyo memeyi, gece zırt pırt uyanıyo. Gerçekten sıkıldım artık. Ama Allaha şükürler olsun ki bu zamana kadar severek ve isteyerek emzirdim. İkinci çocuğum olursa onu da kesinlikle emziririm.
Bu arada bakıcımızdan çok memnunum beste onunla çok mutlu nihayet yüzümüz güldü bu konuda. Sonuna kadar iyi olur inşallah

valla aynı dertten muzdaribiz çiğerim bi de sabah işe gitmek için 6.30 da kalkıyorum.
Cerenciğimin ne kadarmış eğitim seti ?

yorgunum ama kaç gündür doğru düzgün yazamıyorum ya uyumaktansa burada olmayı tercih ediyorum:))

hafta sonu büyük temizliğe kalkıştım halılar yıkamaya gitti, camlar silindi perdeler yıkandı derken ablamın haberi geldi moral sıfır tabi işlerde öyle sallandı gitti. bende sinirimi bu aralar eceden çıkarıyorum( halılar yok ya yere uhula yapıştırmışın gibi yatıp duruyor, ayakkabılarını çıkarıp duruyor hasta olacak bağırmaktan heba oldum ne acelesi varsa 4. azısıda tam çıktı derken sağ üst köpek dişi ucunu göstermiş onunda sıkıntısından mızmız sürekli onunla oynayım istiyor. aklıma hep dilberege geliyor ev hanımı olup buraya yazmaya yetişemedi:)) bugün halılar geldi ctesi eşimle yayarız artık annemde gelicekmiş önümüzdeki hafta içi sevindirik oldum kendim için değil ece için tabi:))

ablam hala hastanede çok ağrıları var o kadar ilaçta alıyor ama çare olmuyor inildiyor ağrısından sonu iyi olsunda çekmeye razıyım diyor ama çok yıprandı geçermi böyle günler

köşeminderide birden yazmayı bıraktı nolduki acaba?

Ohhh bee rabbim ins bozmaz da devam eder bakicinin sirineme iyi bakmaya..inan kendi kizimmis gibi sevimdim minik Bestem Adina..
Umarim bayramdan sonra emzirme isinide halletmis olursunuz..bizim de emzik sorunumuz var bakalim nasil kesicez...suan gun icinde meme meme deyip istiyor ama vermiyorum bu konuda kararliyim ins su disleri biraz yola koyduktan sonra bende kesicem..

Evt yaaa evde olmak adamin anasini aglatiyor..cocuk zor ne yalan soyluyum ama bazen sikayet etmekten de korkar oluyorum malum rabbim ogluma yaa zeval verirse..dualarim hep soyle oluyor rabbim ne olur kizgin halde soylediklerimi ciddiye alma cok bunaliyorum kulunu aff eyle diye...
Annenin gelmesine cok sevimdim..ayrica tum icten dileklerimle ablan icin dualarima devam ediyorum rabbim utandirmasin ins.

valla aynı dertten muzdaribiz çiğerim bi de sabah işe gitmek için 6.30 da kalkıyorum.
Cerenciğimin ne kadarmış eğitim seti ?

Bende 5.30 da kalkiyorum aslinda kalkiyoruz mecburen malum oglan o saatte uyaniyor bazen diyorumki ise gitsem hic zorlanmayiz herhalde oglani 7 gibi krese verip isede halli halli yetisirdim..

off uyku mu? ne diyorsunuz ben sabahlara kadar filim seyredip sonra da oglene kadar fosur fosur uyumayi oyle cok ozledimki..dokunsaniz aglayabilirim gibi oldum bu konuda...

Olsun ama simdide filim yerine Mahirimi seyrediyorum sabahlara kadar hatta oda yetmiyor 24 saatt non stop Mahir ...guzel ama sipa insan doyamiyor :))

Egitim setiniz hayirli olsun sekerim..neler var icinde merak ettim keske vermeden once foto cekiverseydin..

kızlar bugün adet söktürücü olarak civan perçemine başladım daha iyi bi yöntemi olan varmı aranızda

sonunda yazabildin meleyim..bende seni cok merak etmistim hosgeldin aramiza diyecem ama zaten sen arada bir katiyliyordum okuyucu olarak..

Adet cokucu olarak hap var cnm,,ezcaneden alabilirsin ama sana tavsiyem doktora danisarak kullan..

Simdiden tum calisan veya calismayan annelerin cumalari hayirli olsun rabbim dualarinizi Kabul eylesin ins..

Cnm yerim ben zeynomun totosuu demek cis yaparken tempo istiyor inan bende okurken cok guldum :)) siz kimbilir ne cok keyif almisinizdir..

IYI hAFTA sonular dilerim ,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…