2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aman ins bebegimize bir sey olmaz annesi..sagsalim kavusursun kuzuna rabbim yardimcisi olsun minigin icerde de bir hayati var onun kimbilir annesinin karninda neler yasiyacak..

Musab Bilal in sonuclari iyi ise cnm kilo alimi icin biraz daha bekle istersen hemen endokrin dusunme..malum suan dis gibi buyuk sorunlari var ve yeni yeni yurumeye basladilar bu yuzden sana tavsiyem az daha beklemen..

Cinsiyet icin erken bekli ama benim icimden oglan geciyor yinede mevlam saglikli cocuklar nasip etsin ne tuhafki ben oyle hissettim..hayirlisi olsun ins.

sonunda yazabildin meleyim..bende seni cok merak etmistim hosgeldin aramiza diyecem ama zaten sen arada bir katiyliyordum okuyucu olarak..

Adet cokucu olarak hap var cnm,,ezcaneden alabilirsin ama sana tavsiyem doktora danisarak kullan..

evet okuyup kaçıyorum sürekli
hap diilde iğne vurduruym en iyisi daha hızlı sonuç alırım. aslında çok korktum hamileyim die ama adetim 4 gün geçti ikişer gün arayla 2 kere test yaptım negatif çıktı bakalım yarın kanda baktıracam rabbim hayırlısını versin ama ne yalan sölim hazırlıklı değilim daha tekrar o duyguları yaşamak için

Gunaydın

Pc den yazamıyorum sanırım bi sıkıntı var. Belki de yasaklamışlardır. Kahrolsun bagzı şeyler :)

Bize destek olan ve hakkımızda yazan herkese tesekkur ediyorum.

Yer yatagı yaptım. 2 gecedir onda uyuyo tabi uyumak denirse!... Hala aynı emmek için kalkıyo. Artık ağlatmıyorum ne zaman isterse veriyorum çünkü demek ki ihtiyacı var buna diye düşünüyorum. Evet çok sıkıldım ama onun mutluluğu benim uykumdan daha önemli. Bu olayı düşünmemeye ve kılına bırakmaya karar verdim. Az önce de 3 yasında oğlu olan bi arkadasımla konusunca kararımda doğru yolda olduğuma ikna oldum.

Hepinize sevgiler

Azraecem hersey guzel olacak inşallah. Sıkma canını. O ecoşun da dötünü ısırırım. Yatmasın yerlere

günaydınnnnn

herkeseee mutlu bir gün ve hayırlı cumalar diliyorum

meleğim sorma valla resmen bir çiş ritüelimiz var artık önce çiş sonra alkışşşş bu sabah yine alkışlarla uyandık, çiş alkışlarıı haftasonu geldi yine valla çok şükür söyleniyoruz ama çabucak geçiyor günler resmen ya ömür geçiyor işte diyerek efkar yapıcam ama cumanın sevinciyle bunlara girmeyim hiçç

sendemi yer yatağına geçtin cicim Zeyno bütün yaz yerde yattı ama kış geliyor üşür artık diye beşiğine geçirmeye çalışıyoruz bizde tekrar ama yeri gösterip orda yatcam diyo zillii emzir annesi ya nasılsa bıracak bu çocuk memeyi birgün belliki hazır değil şuanda bir süre sonra denersin tekrar

herkeze günaydın şekersiz bence en iyisini yapmışsın biz yerde yatıyoruz bende yanına yatıyorum hiç değilse bedenin biraz dinlenir.
meleğim herkez kız diye tahmin ediyor ama inş sağ salim kucağıma alırım ama benimde gönlümden kız geçiyo.
evelsigün bilali kontrole götürdüğümde nisan doğumlu çok tatlı bi okadarda hareketli bi kız vardı.ben bilale hareketli diyodum bu bizi ikiye katlar kaşla göz arasında bilale bi tokat yapıştırıverdi. annesi eline cipsi tutuşturuverdi hemde baharatlı bebekde bi güzel yiyor bilale de uzattı benimki ilk defa gördüğünden almaya kalkıştı.beni görmeliydiniz bi panter edasıyla bilali kaptığım gibi çıktım odadan kadın şaşırdı sonra kendini savunmaya başladı işte ben vermiyorum babası alıştırdı diye.ben kadını yargılamıyorum herkezin çocuk yetiştirmesi farklı olabilir ben bebeğime vermiyorum dedim.bebeğinde kilosu boyu maşallah çok güzeldi.içimdende ben vermediğim içinmi böyle oluyo diye de geçirmedim değil.:26:

talaycım benim içimdende kız diye geçiyor bakalım hayırlısı canım bence öyle hazır gıdalar vb vermemekle çokta iyi yapıyoruz sakın öyle düşünme, geçen gün annemde aynı şeyi söyledi parka çıkıyoruz ve bütün çocukların elinde ya cips ya çikolata gibi şeyler çok üzülüyorum valla inş inşş zeynoma olabildiğince uzun süreler bunların tadından ve zararından uzak tutabilmek en büyük amacımm

günaydın mayısın en güzel anneleri ve bebişleri
bu aralar topikte uykusuzluk hakim,özelliklede emziren annelerde daha çok var
bebeğiniz için ve sizin için hangisi hayırlıysa öyle olsun kızlar az daha sabredin herşey yoluna gircek inşallah

talaycım bizimde dualarımız seninle olucak inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın,bende oğluma daha cips çikolata vb vermedim
vermeyide düşünmüyorum elimden geldiğince,bence böyle gıdalarla boş kilo alacaklarına sağlıklı gıdalarla zayıf olsunlar daha iyi..

azraece geçen misafir olarak ablanı okumuştum ameliyatı nasıl geçti inşallah bebişler hayırlısıyla sağlıkla doğarlar

çok özlendinizzzzzzz hem de çooookkkkk:)))

resim ekledim kaçtım. akşama yazacam.

herşey yolunda çok şükür ......

öptüm hepinizi:)))))))

Okuyunca çok güldüm umarım sizde beğenirsiz.

Eklentiler

• $993051_711399308874783_715818255_n.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
herkese kocaman selamlarrr
çok gergin ve yorgunumcereni okula yolladım arkasından bende çıktım okula gittim,toplantı varmış
gittim ceren beni gördü yapıştı bacagıma ''anne gitmeee''kızım gitmiyorum toplantı var bırak beniiiiii
zorla ikna ettim toplantı odasına geçtim,çağla sınıfı dagıttı:)hamurları parçaladıayy ne yapıyım çocugu bırakacak kimsem yok,mecbur yanımda götürüyorum..sonra memmm memmm diye bluzumu çekmeye başladıerkeklerde varçok utandım
tabikide emzirmedim:)yanımda jelibon vardı mecbur sussun diye agzına teptim durdumevet zararlı ama ne yapıyım öyle sustu
neyse toplantı bitii eve gidecem ceren yine bacagıma yapıştıcereni gören çağlacıkta korktu o da bacagıma yapıştıikiside aglıyoayy sinirlerim bozuldu şuan gülüyorum ama dokunsanız aglayacam
ikisi bir yandan sanki onları yuvaya bırakıyom Allah ım yarabbim sinir oldum ter bastı
güç bela okuldan çıkabildimceren normalde hiç böyle yapmaz ne oldu anlamadım,,gel benimle eve diyorum hayır diyo,,bırak beni onada hayıryanında kalaymışımoffffff
eve yetişene kadar çağla arabada uyudu yemegini yaptım pişiyobende bu stresin üstüne buz gibi bir kola açtım içiyorum:101:

ilkimcim egitim seti 150 lirameşe yayınlarının şanslı kitap seti..
ama içine ek kitaplarda koymuşlar..kırtasiye malzemesi 200 lira
okul aidatı ayda 40 lira
su,temizlik mal.50 lira
servis-adam 70 istiyo ben 60 veriyom:))
dahada masraflar çıkıyoanaokulu deyip geçmeyin bu parayla bir ev geçinir:)
melegim sen çok erken kalkıyomuşsun canım ya:44:mahir oglan neden böyle erkenden kalkıyo:26:Allah yardımcın olsun canım..
evde olmak çalışmaktan daha yorucukim ne derse desin bu bir gerçek
bazen o kadar bunalıyorum ki keşke bende çalışsam dedigim oluyo:))ama kızları kimseye emanet edemiyorum
zaten millette kapımda sıraya girmişti ver kızlarına bakıyım diyebaktıracak kimsemde yok
kahrolsun bağzı şeyler

bazı insanlar sinirli olunca susar konuşmaz,,ama bende tam tersi:)sinirli olunca çok konuşurum:111:
dün akşam dedim saçımı boyayımgeçtim banyoda boyadımeşim boya kokusunu hiç sevmezbanyoda kal dişarı çıkma dediyarım saat beklemem lazım ee zaman nasıl geçecekdedim hadi banyoyu ovuyum
domestoslar,cifler ve benim boya kokum:111va ova zaman geçti ama bende kendimden geçtim:111:
banyodan bir çıktım ayakta duracak halim yok:111:
kokular beni esir aldıkendimi yataga zor attım,iyide olmuş erkenden uyumuşum:81:
artık hergece şişeleri koklayıp yatacam:86:çok iyi geldi valla:86:nasıl uyudum nasıl uyandım anlamadım:86:
gece çağlayı emzirdimmi onu bile hatırlamıyorum:86:ama sabah gögsüm açıktı onu hatırlıyorum
çok iyi geldi sizde bir deneyin derim:86:
saçımı kahverendiye boyadımsanki 3 ay gençleştimiyi oldu

canım cok güldüm daha dogrusu seni her okuyusumda gülüyorum
yazamıyorum hastayım uzun yazıları bile atlaya atlaya okuyorum kusuruma bakmayın

bugun deniz arkadasım cinsiyet ögrenmeye gitti bakalım haber bekliyorum

talaycım düşük riskin neden varmıs doktor tam olarak ne dedi
benle dogum yapan bir arkadasımda hamileydi 3 ay önce falan 2aylıkken kalbi durdu bebegin sebebi bilinmiyormus:44:
artık korkuyorum hamileliklerden bile
ebru gündesinkide öle oldu ya babycerencimle konusmustuk kadın düşürdü bir daha agzımızı acmayalım :18:
inş öle bir acı yasatmaz rabbim herseyin hayırlısı
içimden cinsiyet geçmiyor ama kız olmasını isterim bende degişik olsun oglusumuz var rabbim uzun saglıklı güzel omürler versin yavrularımıza

azraececim inş arkadasın kavusur sag salim yavrularına cok zor bir daha hamilelikte istemez rabbim hayırlı saglıklı gebelikler nasip etsin herkeze inş mutlu haber verirsin bize rabbim şifa versin canım ...

sacların hayırlı olsun babycim foto isteriz

sekersizim cok begendim profıl fotonu ufak tefek kadın olmak cok güzel bişey ya masallah ayva ayva

şimdi ben uzun yazanları atlıyarak okuyorum dedim ya sizde beni okumıycaksınız sakın öle yapmayın ben diger alıntı baloncuklardan okuyarak tamamlıyorum

birde rüyamda kızlar gelin gördüm :)

Son düzenleme:

evet ya sen yazınca hatırladımbiz ebru gündeşin hakkında konuşmuştuk
bende diyorum yazık kadına nazara gelmiş,,kimin gözü degdiyse gözü çıksın dediydim
:18::18:Allah ım sen biliyosun biz kötü niyetli konuşmadık:18:sen bizi affet yarabbim:18:
biz sadece zengin diye konuşmuştuk:18:keşke ondaki para bizim olaydı demiştik:18:
Allah ım kimseyi çocuguyla sınamasınüzüldüm valla

sana ne oldu beykozum neden hastasın:26:sen uzun yazıları okuyamıyomuşsun ben okuyorumda ne oluyo hemen unutuyorum
geçen mutluda yazmıştı sen beni okumuyosun diye:18kuyorum ama unutuyorumbende erken bunama belirtileri var
sanırım içim geçiyo haberim yok:)
fotolarımı çok yakında koyacam cnmbeni izlemeye devam edin
şimdilik hoşçakalınçağla uyandıgidiyim bi köşeye sıkıştırıyımda yemegini yedireyim:))

Selam kizlar...birazdan ogluma ayakkabi almaya gidicem..hepinizi bildiginiz uzere aksam okuyacam ins..simdi hizlica goz carptim ayrintilari aksama :))

Belki Mahir ilk adim ayakkabisina heves ederde yurur dimi...uff yaa benimkide fakirin duasi gibi oldu..

hava carptı sanırım burnum tıkalı halsızım sinüzitim azdı ilac kullanıyorum canım saol sordugun için inş gececek
senin 2 cocukla yine iyi kafan okdar yazı yazıyorsun buraya takipteyiz kafan dolu oyuzden unutuyorsun
evet gecen mutlucum kızdı kafana terligi fırlatmadıgı kaldı ama sırf sevdiginden biliyorummmm
hadi sana kolay geldin canım ...

Selamm cicimmmm ama hemen gitmişsin yahuuu yoğunsun galiba(

canımm hadı bakalım şimdiden güle kullansın mahircikk inşş uğurlu gelir ilk adım ayakkabıları, bak resmini istiyoruz ona göreee

bende zeynoya terlik aldımmm terasa çıkınca ne giydireceğimi şaşırıyorum minnoşa ev ayakkabısıyla çıkaramıyorum altı kirleniyor herseferinde silmek zor oluyor dışarıdaki ayakkbısınıda her seferinde ayakkabılıktan terasa geçirmek sonra tekrar içeri almak zor oluyorduu bütün yaz bu zorluğu çektikten sonra zeynomada terlik almak fikri geldi aklımıza sonundaaa

işte bunu aldım minik kuşuma geldi bugünn ama inş benim tombik ayaklı kuzuma olur ya kalıbı biraz dar sanki 21 numara yani daha büyüğünü alsamda büyük gelir diye düşünmüştüm ama sanırım yanılmışım inş olurrr ayyy buarada masam biraz dağınıkmı çıkmışş çok çalışıyorum çok ondann

Selamm cicimmmm ama hemen gitmişsin yahuuu yoğunsun galiba(

Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedim Kızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem
Gelemeyenlerin evine yemek göndericem Zorlu bir sunum beni bekliyor haftaya:18:
Neyse bu kadar iş konuşmak yeter bana

zeynomun terlikleri çok güzelgüle güle giysin
talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hislerim yerine göre...bunu zaten biliyosunuz
meleğim Mahirim de yeni ayakkabılarını mutlulukla giysin,tez zamanda yürümeye başlasın,koşsun..
baby eve gidince banyoları ovucam bakalım önerin işe yarıcak mı önerinkafam güzel dünya güzel herşey güzel..
beykozum atarlı gülistanım,,ne olmuş çok yazılmışsa burası bizim bi nevi boşaltım sistemimiz değil mi gülistaaan gülistaaan
nagişim fotolara bakmaya gidiyorum herşeyin iyi olmasına sevindim
şekersizim kararın hayırlı olsun canım,hakkınızda hakkımızda haklarında hayırlısı
ilkimcan kendim bakıcımla frekansı tutturmuş kadar sevindimdaim olsun işlaaaa
işlaaaa kujum da gelir de 5yüz1000 alıntı yapar mutlu oluruz&keyifle okuruz
okuruz tatlı cadım da gelirde keyifle yazarda gece kuşummmm
kuşum azraece ablan hep aklımda,,iyi haber vermeye devam:129:

Hepinizi çok ama çok seviyorum,herkes inşallah çok mutlu çok huzurlu bir haftasonu geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…