herkeze çokkk günaydın dün kontrolüme gittim doktor kalp atımını ultrasonda göremeyince vajinal ultrasonla baktı ve bebeğimi gördümkalp atımı başlamışama doktor düşük riskin var dedi çok üzüldüm ama güzel konuştu bebeğin tutunması için progestan ve vitamin verdi kendime çook dikkat edicem ve boool bool dua edicem sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim.arkadaşlarımda beni rahatlattılar sağolsunlar. musab bilali başka bi doktora götürdük bütün tahlillerimiz çok güzelmiş kilo almamamız sıkıntılı doktor bey endokrin tavsiye etti yine gram değişiklik yok.inş. bir an evvel çaresi bulunur ve bebeğim düzelir. uykusuz kızlar bizde de musab 2 gecedir çığlık atarak uyanıyor kaç kere uyandım bilmiyorum nöbeti eşim devraldı sağolsun.işte hamile olmanın avantajları musab bialalin kıyafetlerini ayırdım bi hurçta bu yaz giyecekleri bi hurçtada küçük kıyafetleri .yazın yine ikisini birden çıkarıcam inş. biri abiye diğeri bebeğe ayy düşündükçe bi tuhaf oldum
sonunda yazabildin meleyim..bende seni cok merak etmistim hosgeldin aramiza diyecem ama zaten sen arada bir katiyliyordum okuyucu olarak..
Adet cokucu olarak hap var cnm,,ezcaneden alabilirsin ama sana tavsiyem doktora danisarak kullan..
Simdiden tum calisan veya calismayan annelerin cumalari hayirli olsun rabbim dualarinizi Kabul eylesin ins..
Cnm yerim ben zeynomun totosuu demek cis yaparken tempo istiyor inan bende okurken cok guldum :)) siz kimbilir ne cok keyif almisinizdir..
IYI hAFTA sonular dilerim ,,
Gunaydın
Pc den yazamıyorum sanırım bi sıkıntı var. Belki de yasaklamışlardır. Kahrolsun bagzı şeyler :)
Bize destek olan ve hakkımızda yazan herkese tesekkur ediyorum.
Yer yatagı yaptım. 2 gecedir onda uyuyo tabi uyumak denirse!... Hala aynı emmek için kalkıyo. Artık ağlatmıyorum ne zaman isterse veriyorum çünkü demek ki ihtiyacı var buna diye düşünüyorum. Evet çok sıkıldım ama onun mutluluğu benim uykumdan daha önemli. Bu olayı düşünmemeye ve kılına bırakmaya karar verdim. Az önce de 3 yasında oğlu olan bi arkadasımla konusunca kararımda doğru yolda olduğuma ikna oldum.
Hepinize sevgiler
Azraecem hersey guzel olacak inşallah. Sıkma canını. O ecoşun da dötünü ısırırım. Yatmasın yerlere
Gunaydın
Pc den yazamıyorum sanırım bi sıkıntı var. Belki de yasaklamışlardır. Kahrolsun bagzı şeyler :)
Bize destek olan ve hakkımızda yazan herkese tesekkur ediyorum.
Yer yatagı yaptım. 2 gecedir onda uyuyo tabi uyumak denirse!... Hala aynı emmek için kalkıyo. Artık ağlatmıyorum ne zaman isterse veriyorum çünkü demek ki ihtiyacı var buna diye düşünüyorum. Evet çok sıkıldım ama onun mutluluğu benim uykumdan daha önemli. Bu olayı düşünmemeye ve kılına bırakmaya karar verdim. Az önce de 3 yasında oğlu olan bi arkadasımla konusunca kararımda doğru yolda olduğuma ikna oldum.
Hepinize sevgiler
Azraecem hersey guzel olacak inşallah. Sıkma canını. O ecoşun da dötünü ısırırım. Yatmasın yerlere
herkeze günaydın şekersiz bence en iyisini yapmışsın biz yerde yatıyoruz bende yanına yatıyorum hiç değilse bedenin biraz dinlenir.
meleğim herkez kız diye tahmin ediyor ama inş sağ salim kucağıma alırım ama benimde gönlümden kız geçiyo.
evelsigün bilali kontrole götürdüğümde nisan doğumlu çok tatlı bi okadarda hareketli bi kız vardı.ben bilale hareketli diyodum bu bizi ikiye katlar kaşla göz arasında bilale bi tokat yapıştırıverdi. annesi eline cipsi tutuşturuverdi hemde baharatlı bebekde bi güzel yiyor bilale de uzattı benimki ilk defa gördüğünden almaya kalkıştı.beni görmeliydiniz bi panter edasıyla bilali kaptığım gibi çıktım odadan kadın şaşırdı sonra kendini savunmaya başladı işte ben vermiyorum babası alıştırdı diye.ben kadını yargılamıyorum herkezin çocuk yetiştirmesi farklı olabilir ben bebeğime vermiyorum dedim.bebeğinde kilosu boyu maşallah çok güzeldi.içimdende ben vermediğim içinmi böyle oluyo diye de geçirmedim değil.:26:
bazı insanlar sinirli olunca susar konuşmaz,,ama bende tam tersi:)sinirli olunca çok konuşurum:111:
dün akşam dedim saçımı boyayımgeçtim banyoda boyadım eşim boya kokusunu hiç sevmez banyoda kal dişarı çıkma dedi yarım saat beklemem lazım ee zaman nasıl geçecek dedim hadi banyoyu ovuyum
domestoslar,cifler ve benim boya kokum:111va ova zaman geçti ama bende kendimden geçtim:111:
banyodan bir çıktım ayakta duracak halim yok:111:
kokular beni esir aldıkendimi yataga zor attım,iyide olmuş erkenden uyumuşum:81:
artık hergece şişeleri koklayıp yatacam:86:çok iyi geldi valla:86:nasıl uyudum nasıl uyandım anlamadım:86:
gece çağlayı emzirdimmi onu bile hatırlamıyorum:86:ama sabah gögsüm açıktı onu hatırlıyorum
çok iyi geldi sizde bir deneyin derim:86:
saçımı kahverendiye boyadımsanki 3 ay gençleştim iyi oldu
canım cok güldüm daha dogrusu seni her okuyusumda gülüyorum
yazamıyorum hastayım uzun yazıları bile atlaya atlaya okuyorum kusuruma bakmayın
bugun deniz arkadasım cinsiyet ögrenmeye gitti bakalım haber bekliyorum
talaycım düşük riskin neden varmıs doktor tam olarak ne dedi
benle dogum yapan bir arkadasımda hamileydi 3 ay önce falan 2aylıkken kalbi durdu bebegin sebebi bilinmiyormus:44:
artık korkuyorum hamileliklerden bile
ebru gündesinkide öle oldu ya babycerencimle konusmustuk kadın düşürdü bir daha agzımızı acmayalım :18:
inş öle bir acı yasatmaz rabbim herseyin hayırlısı
içimden cinsiyet geçmiyor ama kız olmasını isterim bende degişik olsun oglusumuz var rabbim uzun saglıklı güzel omürler versin yavrularımıza
azraececim inş arkadasın kavusur sag salim yavrularına cok zor bir daha hamilelikte istemez rabbim hayırlı saglıklı gebelikler nasip etsin herkeze inş mutlu haber verirsin bize rabbim şifa versin canım ...
sacların hayırlı olsun babycim foto isteriz
sekersizim cok begendim profıl fotonu ufak tefek kadın olmak cok güzel bişey ya masallah ayva ayva
şimdi ben uzun yazanları atlıyarak okuyorum dedim ya sizde beni okumıycaksınız sakın öle yapmayın ben diger alıntı baloncuklardan okuyarak tamamlıyorum
birde rüyamda kızlar gelin gördüm :)
evet ya sen yazınca hatırladımbiz ebru gündeşin hakkında konuşmuştuk
bende diyorum yazık kadına nazara gelmiş,,kimin gözü degdiyse gözü çıksın dediydim
:18::18:Allah ım sen biliyosun biz kötü niyetli konuşmadık:18:sen bizi affet yarabbim:18:
biz sadece zengin diye konuşmuştuk:18:keşke ondaki para bizim olaydı demiştik:18:
Allah ım kimseyi çocuguyla sınamasınüzüldüm valla
sana ne oldu beykozum neden hastasın:26:sen uzun yazıları okuyamıyomuşsun ben okuyorumda ne oluyo hemen unutuyorum
geçen mutluda yazmıştı sen beni okumuyosun diye:18kuyorum ama unutuyorum bende erken bunama belirtileri var
sanırım içim geçiyo haberim yok:)
fotolarımı çok yakında koyacam cnmbeni izlemeye devam edin
şimdilik hoşçakalınçağla uyandı gidiyim bi köşeye sıkıştırıyımda yemegini yedireyim:))
Selam kizlar...birazdan ogluma ayakkabi almaya gidicem..hepinizi bildiginiz uzere aksam okuyacam ins..simdi hizlica goz carptim ayrintilari aksama :))
Belki Mahir ilk adim ayakkabisina heves ederde yurur dimi...uff yaa benimkide fakirin duasi gibi oldu..
Selamm cicimmmmama hemen gitmişsin yahuuu yoğunsun galiba (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?