2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar Sizde de netten alışveriş yapma hastalığı var mı? Ben bir türlü kurtulamıyorum..ama bugün azaltmaya karar verdim...çok kızdım butik bebe sitesine..ayın 12sinde sipariş verdiğim kıyafetler bu zaman oldu gelmedi...kargo şubesinde gözüküyor...öğlene kadar bekledim..gelmedi..zehir zemberek bir mail attım siteye...kargo az önce geldi almadım....ohh Rahatladım.kapıda ödeme ile almıştım...

babucancım ne yaptın sen:18: artık bi ömür boyu senin peşini bırakmazlar zırt pırt arayıp kitap satmaya çalışıyorlar bunlar bizi oltaya getirmek için taktikler ay ben zor kurtuldum.

sütten kesmemi benimde yavaştan kesmem gerekiyo sirke tavsiye ettiler ama off kıyamıyom.

azraece bütün kalbimle bebekler için dua ediyorum Rabbim onları annelerine bağışlasın inş.

Canım aslında deneme amaclı bant takmıştım. Yani aklımda bi süredir var ama hazır hissetmiyodum hiç. Allah biliyo ya emzirmediğim zaman kendimi suclayacagımı düşündüm ona kötülük ediyomuşum gibi geliyodu -hoş hala sucluluk duyuyorum- ama yapacak bileyim kalmamıştı cunku biliyosunuz uyku diye bişey kalmamıştı. Ve salak gibiyim. Biraz agrım var.

20.30 da sızdıktan sonra 21.30 da uyandı babası gitti 5 dk sonra ses kesildi. Kucagında uyumuş yatırdı yerine. Sonra gece 3 te uyandı yine aynı şey oldu. Ve sabah 6 da uyandı. Acıkmış olabilir diye süt ısıtmaya kalktım beni gördü. Biraz içti sütünden bibaronla -ki normalde uykudan kalkıp biberon falan istemez kesinlikle, ille meme emcek- biraz içti. Sonra tam kalkış yaptı. Oyun oynadık. Bir iki kez geldi meme diye yine gösterdim uf diye hatta yanında giyindim napıcak diye. Arabada bile istemedi. Umarım böyle devam eder. Ama gece uykuya gecişler zorlayacak gibi. Hayırlısı

Bu arada hala işyeri pc den yazamıyorum muhtemelen engellediler. Okuyorum ama yazamıyorum. O yuzden herkese alıntı yapamıyorum cok vaktimi alıyo nolur kusura bakmayın.

Ve beybi ben de cok üzgünüm. Bi devir kapandı sanki. dokunsalar aglarım ama işte. Buyuyolar sonunda bi gun olacaktı bu iş
En cok da sabah elimle sagdıgım sütü çöpe atmak koydu bana

o hatayı bende yaptım:)ama zaten onlarda telefonum var zaten zırt pırt arıyolaren son baktılar almıycam eşimin nosunu istedilerbende verdim
aradan 2 dakika geçti eşim beni arıyo''niye verdin numaramı''dedi
dedim ne çabuk konuştun benle yarım saat konuşuyolardemişki ''benim vaktim çok kıymetli size vaktimi harcayamam''
kadın neye ugradıgını şaşırmış telefonu kapamışayıpmı oldu:26:yok yok olmadı

anladım canıminan ben bile bir tuhaf oldumama 1 hafta içinde sende defnoşta alışacaksınız..
bende sagdıgım sütü döktügümde çok kötü olmuştumneyse inşallah herşey daha güzel olur
sırada ben varımama dedigin gibi bu ayrılık eninde sonunda olacakonların kendiliginden bırakmaya hiç niyetleri yok
ve büyüdükçe daha bi bagımlı oluyolar:18:
gece uykularıda umarım en kısa sürede düzene girer

Ohh icimin yaglari eridi :)) ben sana dedim o kadar cok oynama diye :)) neyse gecmis olsun..

bende corba yaptim..mercimek adi ama icinde yok yok bizimki sulu olunca yemez bende katilastiriyorum biraz..kuzu etli ve tel sehriye, arpa sehriye evde buna benzer herseyden biraz biraz koydum..

Bende makarnayi severim, Mahirde seviyor cok sukur cok yemez ama yer birazda olsa..

Aksama oglumun korkulu ruyasi somon baligi var ayy ben nasil simdi yedircem onu bana simdiden afakanlar basiyor..

Son düzenleme:

selamo hastalıktan bendede vardı ama çok şükür kurtuldum:)
sürekli site site gezer birşeyler alırdım,,aldıklarımın bazılarını satardım
eski aptmanda zengin komşularım vardıonlar alırdı
bide şey oluyodu mesela 70 liralık alışverip yaptım sepeti doldurdum,,bi bakardım 80 liralık alışverişe kargo bedava
dahada alırdım 90 lirayı bulurdusözde 5 liralık kargodan kurtulacam ama 10 lira fazladan öderdimumarım anlatabilmişimdir
sende bu sevdadan vazgeçhastalık yapıyo
çok şükür ben kurtuldum darısı başına
ama zaman zaman yinede alıyorum
the end..

ama niye ohh diyosunçok acıyosize yazarken bile acıyo
neyse bencede ohhh
demek akşam balık varhemde somonvalla mahir haklı bende somonu sevmemama mahir sevmeli ve yemeli
o daha bir bebek
bende bugün aşür yapıyorumfazla yapıyorum yarınada kalsın:)yarın bi daha yemekle ugraşmıyım:)
çocuklar yemez,onlarada etli pilav yapacam

Sekersizyesilcay, cnm ins basarili olursun ve Defne cok uzulmeden bu isin ustesinden gelirsiniz...Defne Karen de benim oglum gibi uyumaya cok istekli cocuklar degil bu yuzden inan seni her okudugumda kendimi buluyorum...umarim butun uykusuz bebekler biran once duzelirler..

gözün aydın diyeyim o zaman...bide ben kurtulabilsem..daha bu sabah kendime 1 pantolon ve bluz aldım:)
eşimde aynı onun sipariş ettiği şeyler de bugün geldi...ranaya ayakkabı,banyo havlusu,diş macunu,fırçası,at bile almış...aldıklarını çok garipsedim doğrusu :)) bide benim aldığım bayram elbisesi geldi..

Diğer kargoyuda almadım zatenn...

şu kargo bedava işini bende çok yapıyorum..dediğin gibi 5 liradan kaçalım derken tongaya düşüyoruz...bide indirim çeki falan filan oluyor ama şart var tabi 100 lira alışvrş yapcan 10 lira indirim

Ama yok azaltmya karar verdim...

Su asurden bizde isteriz geldigimizde unutma bide sey var kunefe ona gore :)) asurun eti ile kunefenin kadayifi hadi benden olsun :)) gerisi senin ona gore simdi yagdir tuzdur diye de tutturmada :)) cnm size afiyet olsun bizler yerinede kasiklayin hemi..

Eli pilavi nasil yapiyorsun..etler kusbasi seklidemi oluyor..oyle olursa Cagla yiyebiliyormus..ben etleri elimle parcaliyorum genelde..

karı koca iyi alışveriş yapıyosunuz maşallahhhben bazen bebek bezi alıyorum
bide şimdi tv ünitesi almaya karar verdim bakınıyorum hala:)sen bu işte ustasın gözüne çarpan olursa haber ver
yani bencede kesin azaltmalısın

eşinin ağzına sağlık diyorum baybicim.

oh mahire afiyet olsun pıt pıt yağ löp löp et olsun inş.:116: ben somonu çorba yapıyorum bi dene istersen

tabi cnm siz bi gelin ben size tavuk etinden aşür yapacamşaka bi yana eger çok kalabalık misafir geliyosa çogu et yerine tavuk kullanırama ben sana etli yapacam kıymetini bil1 kg etin aramızda lafımı olur:18:künefeyede çok şeker gidiyo ama canın sagolsun ne olacakki:18::18:
etli pilav şöyle oluyo cicim:aşür için haşladıgım etten biraz alıyorum ama et normal et degilkasaba diyosun incik eti
o haşlanınca elde bile dagılıyo yumuşacık oluyoagızda dagılıyoneyse işte öyl oluyo:))
ay çağla uyandı kafam karıştısonra detaylı yazarım canım

ya ya fena çok fena halimiz...biz yiyecek içecek hariç her şeyi netten alıyoruz....sivas divriğindeyiz çok çeşit yok burada..uyduruk şeyler çok...bir odamız var aldıklarımızı oraya yığıyoruz:) mesela 7 paket bebek bezi var odada bu sabah aldım yeni paketi:) gerisini sen düşün artık...

Gerçekten bir hastalık bu kurtulmak lazım....çok gerekli olanları almak lazım..

Ev araç gereçlerine pek baktığım söylenemez.....ama istersen araştırayım:))

lorin hanımın günlük faaliyetleri bu kadar çok resim yüklemek istememiştim ama şimdi silemiyorum özür.....

Eklentiler

• $1240599_10151796863951832_478355328_n.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $1238909_10151796863961832_630995051_n.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $1238346_10151796863656832_280042286_n.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $1375086_10151796863346832_401891115_n.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • $1235909_10151796862721832_1213999702_n.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $1235396_10151796862731832_364862622_n.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $995511_10151796864221832_1406342189_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $988278_10151796864166832_1674369612_n.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $1236540_10151796863556832_1343507552_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • $946725_10151796863746832_2139144741_n.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $625458_10151796864041832_206697762_n.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $954808_10151796863866832_1513628895_n.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $7kucuk.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $6kucuk.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $5kucuk.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $4kucuk.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $3kucuk.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $2kucuk.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $1kucuk.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $4kucuk.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Tesekkurler. Bu akşam 10 u geciyodu ninniyle sızdı artık. Bakalım devamı nasıl olcak??

oh mahire afiyet olsun pıt pıt yağ löp löp et olsun inş.:116: ben somonu çorba yapıyorum bi dene istersen

Yemediki cnm keske yiyebilse bir ara corbasini da deniyim ..birde su taylantlarin fish cake leri var onuda yapmayi dusunuyorum bakalim farkli cesitlerde yiyecekmi..inan aksam yemegi yemedi zorla 60 cc sut icirip yatirdim..bir daha sabaha kadar bir sey yemez icmez...off bu ogla kuruyup kalcak elimde deli oluyorum, cok uzuyor beni..

lorin hanımın günlük faaliyetleri bu kadar çok resim yüklemek istememiştim ama şimdi silemiyorum özür.....

Iyiki yukledin cnm..inan gozum gonlum acildi cok mutlu oldum kizimizi gordugume..masallah cok tatli hanim hanimcik bir gizce olmus resmen..rabbim sizlere bagislasin ins..

Cnm tavukluda olur hic sorun etme bile..yalniz bizim Mahir sipasi kuzu etini cok seviyor oda bir tip oldu sanirim babasina cekti benim kuzu eti ile aram hic iyi degildir de.Kuzu etini ne kadar pisirirsem pisiriyim hic kendinden dagildigini gormedim acaba bize kartlasmis koyun etinimi kakaliyorlar burda tobe tobe..helal et alcaz diye afkanlarin kasabindan aliyoruz hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…