kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen
Bende yürekten AMINNN diyorum. O saatlerde sute kalkiyor sut ısıtma sürecinde uyaniyor ben isitip donene kadar babasinin yanina veriyorum sonra yanımızda kaliyor. Bir ara butun gece yatiriyordum bu aralar da boyle. Bir yasa kadar yanima almadim esime de aldırmadim ama dedigin gibi koklaya koklaya uyumak cok guzel. Bir de sariliyoruz bazen de buyuk insan gibi sirtini dönüyor ben sariliyorum. Birkac sabahtir da beni opucuklete boguyor bitanem. Ay opusleri bile cok farkli ya.Rabbim ayirmasin...
İMDAAATTTT !!!
Kayra yine bu aralar çoook iştahsız.Hiç bir şey yemek istemiyor.Sadece ara öğün olarak verdiğim muzu veya yarım armut yiyor.Birde günde 5 kere şehriye çorbası versem asla içmem demiyor ama tabi artık bu çorbadan ben çok sıkıldım.Kıymalısını yapıyorum,sebzeli şehriye yapıyorum,evet hepsinide içiyor ama birazda diğer yemeklerden yemesi gerekmez mi?Her gün aynı çorba içilir mi yaaa.
Oğlan 1.5 yaşına geldi ama bayılarak yediği tek şey şehriye çorbası!!
Bizimle sofraya oturduğunda yediği şey 1 -2 kaşıktan ileriye gitmiyor.Zaten şaklabanlık yapmadanda hiç yemek yemiyor.
Şöyle lıkır lkır süt içen çocuklara hayranım valla.Ben hala kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama artık büyüdüğü için bu konuda çok zorlanmaya başladım.
Sizlerde durum nasıl kızlar ???
İMDAAATTTT !!!
Kayra yine bu aralar çoook iştahsız.Hiç bir şey yemek istemiyor.Sadece ara öğün olarak verdiğim muzu veya yarım armut yiyor.Birde günde 5 kere şehriye çorbası versem asla içmem demiyor ama tabi artık bu çorbadan ben çok sıkıldım.Kıymalısını yapıyorum,sebzeli şehriye yapıyorum,evet hepsinide içiyor ama birazda diğer yemeklerden yemesi gerekmez mi?Her gün aynı çorba içilir mi yaaa.
Oğlan 1.5 yaşına geldi ama bayılarak yediği tek şey şehriye çorbası!!
Bizimle sofraya oturduğunda yediği şey 1 -2 kaşıktan ileriye gitmiyor.Zaten şaklabanlık yapmadanda hiç yemek yemiyor.
Şöyle lıkır lkır süt içen çocuklara hayranım valla.Ben hala kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama artık büyüdüğü için bu konuda çok zorlanmaya başladım.
Sizlerde durum nasıl kızlar ???
selamsaatte baya geç oldu umarım rahatsız etmemişimdir:)
zaten bi melegim varnasılsın canım ben bi bakıp kaçayım dedim ama yazamadan duramadım
yorgunluktan ölüyorum,çarşı gezdik yinededim bugün tek başıma gidecem ama eşim izin vermedi
yine 2 çocukla gezdikcanımıza okudular biri susar digeri başlar,,bazen ikisi aynı anda başlar
bugün çağlanın huysuzlugu üstündeydi dışarda çok agladı hiç durmadı desem yeridir
haaa tam çarşıda cerene fırçayı çekiyodum baktım bizim elifyakalandık
5 dakika sohpet ettik o da annesiyle inmiş çarşıya,gönül mirayı göremedimneden ugramıyosun yazmıyosun cigerim dedim
bu aralar çok yogunmuş,dügünler varmış,annesi rahatsızlanmış,eşide yeni iyleşmiş bide ev bulmuşlar taşınacaklarmış
hepinize selamı var yakında gelcekmiş
cerene yeni ciciler aldım:18:dünyanın parası gitti:18:helede o kot gömlegin parası kabusum oldu:18:ama ceren çok begendi kıramadım kuzumugüle güle giysin kuşum canı sagolsun çağla beni çok sinirlendirdigi için ona sadece çorap aldım
mont baktım ama daha yeni modeller gelir diye düşündügümden almadım,,
işte böyle
ordanda abimlere geçtikbalkonda oturuyoruz adam dişardan bagırıyo''bu araba kimin''
eşim dedi benim hayırdır ne olduarabanın içine 3 tane kedi geçmiş poşette tavuk döneri vardı onu yiyolarmış
eşim koştu kedileri kovaladıçok güldüm ama eşim deliye döndü bana ters ters baktı benim suçummuş
ceren yolda tavuk döneri yemişti biraz artmıştı bende atma dedim belki sonra yer:18:atsaymıştı böyle olmazmıştı
çokta tınn
ha diyeceksiniz kapalı arabaya kedi nasıl geçiyo:))bizim bebek arabamız biraz büyük bagaja sıgmıyo,,bagajın kapısı aralık kalıyo
ordan dalmışlar
pis kediler
melegim buna benzer şekillere bizde giriyoruz:)çağla normalde beşiginde uyuyo ama gece yarısı yanımıza geliyo:)
geçen gece eşimle ben yanyana en uca kadar gelmişiz çağla hanımda yayıldıkça yayılmışeşim aşagı düşmek üzere bende ortada yatmayı hiç sevmem eşime bi tekme ''allasen git içerde uyu bizi rahatsız ediyosun'' dedim
odadan çıktı cerenin yatagına gitti,bi süre sonra cerende babasını kovmış yataktan''baba sıkışıyorummm''
adam koltukta sabahladı:)
bazende şöyle oluyo:gece çağla aramıza geliyo o ara eşim lavaboya falan gidiyo cerende sese uyanıp bizim yataga geliyo:))
eşim lavabodan dönüyobakıyo yatacak yer yok
cerenin yatagına yatıyo
ay bunun gibi bir sürü kombin var bizde
gece nerde yatıyoz nerde kalkıyoz belli degil
Bende bir bakinayim dedm. Yaren nuru uzun zaman sonra dun ve bugun salliyorum.
Azraece ben ne zaman iyiyiz desem birsey çıkıyor cok denedim tesaduf mu bilmiyorum. Halsiz ve atesli. 39, 5 lari gorduk 6-7 saatte bir çıkıyor atesi. Atesliyken daha ultra bir sevimli oluyor bu bidik. Bicir bicir sakin sakin konusuyor yattigi yerden. Ama ben dayanamıyorum hastaliga. Offf yarin is var ve ben onu birakacam ya offffff
Dis mi acaba. Kafa atesi koltuuk altindan daha f az la çıkıyor. Defalarca ateslendi daha once de temkinli ve tecrubeliyim. Ama insan korkuyor. ALLAH korusun.
Kizlat bu arada safer ayindaymisiz belki biliyorsunuzdur. Bu ay gokten 320 milyon bela inermis yeryuzune. Bol dua edip la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym demek gerekirmis cok fazla. Allah her turlu kazadan ve beladan korusun bizleri. Aminnn.
Esim de kapiyla ugrasiyor anahtar kirildi icinde kaldi kizim derin uykuya geçemiyor tak tak seslerinden. KapimiZ acik oyle takiliyoruz.poff
Günaydınnn
Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)
kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:
eşimle hamile olduğumu bilmeden yaramazlık yapmıştık ondan olabilirmi? bakıcımın kardeşide 3 aylık hamileydi aynı şekilde bebek anne karnında öldü.bunları duyduktan sonra korkum sevincimi bastırıyo ne yalan söyleyeyim.sanırım kucağıma alınca sevincimi tam yaşıcamtalaycım düşük riskin neden varmıs doktor tam olarak ne dedi
benle dogum yapan bir arkadasımda hamileydi 3 ay önce falan 2aylıkken kalbi durdu bebegin sebebi bilinmiyormus:44:
artık korkuyorum hamileliklerden bile
ebru gündesinkide öle oldu ya babycerencimle konusmustuk kadın düşürdü bir daha agzımızı acmayalım :18:
inş öle bir acı yasatmaz rabbim herseyin hayırlısı
içimden cinsiyet geçmiyor ama kız olmasını isterim bende degişik olsun oglusumuz var rabbim uzun saglıklı güzel omürler versin yavrularımıza
)
çoğunluk kız diyor 3 ay beklememiz gerekiyo eşim erkek diyo bense sadece sağlıkla kucağıma alayım diyorum inş.Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedimKızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem
Gelemeyenlerin evine yemek göndericemZorlu bir sunum beni bekliyor haftaya:18:
Neyse bu kadar iş konuşmak yeter bana
talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhislerim yerine göre... bunu zaten biliyosunuz
:
nagihancım öncelikle yaren nur için çok sevindim inş. artık bakıcı değiştirmez tek elden kreşe kadar bakılır. temennin için çok sağol evet oğluşum abi olacak inş.Kizlar kuzumu uyuttum. Esim geldi yemek yedik. Yemek de pizza aserdim de. Bir haftadir bugun yedik. Neden yazdim yaklasik iki senedir agzima surmemistm. Diyette vardi arada. Simdi p.tesi ikinci periyoda bslayacam. 30 kgnin ustune en az yirmi kg daha vermem lazim. 2014 basla
2014 baslarinda bu is bitmelisu kizma ikonunu sanırım sonunda kullandim cok hirsli y im :))
Gelelim mevzulara. Yaren nur bakici+komşu teyze mize cok alisti. Bugun iki hafta doldu. Ev ahalisine ee alismis. Suna=suya, merve=meyyve, bakicinin esine dede (adam yaski da degil sakalli herhalde ondan diyoradamin arkasindan ağlıyormus zillim. Ogluna asik gencten bi cocuk. Bu aksam delikanlinin kucagindan gelmedi hanimefendi. Erkeklere karsi bir hayranligi mi var ne anlamadm
Kizimi karni tok alti ustu temiz buluyorum. Cok seviliyor farkina vardim. Bu beni cok mutlu ediyor. Hafta sonu ozluyorlarmis. Kizim hic benden ayrilirken aglamadi. Her sbh gelio benden alıyor. Kizim kosa kosa gidiyor. Bye bye yapiyor.opucuk atiyor. Ben birakmiyorum ozellikle. Ilk hafta benim icin zordu ve cok uzgundum. Ama kizimin mutlulugunu gorunce simdi daha cok rahatladm. Kizim kadini gorunce amin diyor. Namaz kilarken goruyor ve oda secde ve amin yapiyormus. Ben varken de canlandirma yaptik cok mutlu oldum
Kizlar iyi bir karar verdm sanirim. Hatta daha fazla yorulmama ragmen rahatladm evim bana kaldi yalniz diyekotu muyum neyim
Yaren nur cok asiri bidik oldu. Cok sinirli bszen. Sizinkilerde de tirmalama cimdirme isirma var mi? Sinirlendiginde resmen hirsindan yapiyr. Nadiren de durup dururken kistiriveriyor ne oldugunu anlamiyorsun
Neden yapiyor bunu:44:hayir kizim cici diyorum oksuyor cici diyor sonra bir da H a yapiyor.
Yalanci memeyi biraktk ama asil memeye olan ilgisi bitmedi. Herkesin memesiyle ilgileniyorayyyy memeee diyor
Dokunmadan uyumuyor. Bir aydir masal anlatarak uyutuyrm. Gun icinde yasadiklarmizi yada daha oncekileri oyunlarimizi vs masal seklinde anlatiyorum. Cok hosuna gidiyor. Canlandirma yapiyor. Ben ne kelime soylersem hemen tekrar yapiyor. Cok mutlu oluyor ya. Hadi kizim masal anlatacam diyorum yatiyoruz y varmış bir yokmuş bi taneee diyorum ( arkasimdan yaren nur diyecegimi biliyor) yayayen diyor. Neymis yaren nur varmis diyecekmisim. Bu masal da burda bitti diyorum ya uyumus oluyor yada iki dk sonra uyuyor
Yalniz bazı geceler anlamsiz huysuzlaniyor. Cok agliyor cok uzuluyor ve geriliyorum. Ama yapacak bisey yok. Dis herhalde diyorum. Kaka ve cis olayini yapmiyoruz. Ne guzel alisacakti ama simdi bakici olayina yeni adapte oldugu icin kadina soylemedm.
Iki hafta önce dra gittk muayene oldk balgamli öksürük gecmemisti asist verdi gecmezse alrrji surubu zaditen verdi. Ama gecmedi. Cok da yok gunde 5~6 Kez. Vatta dun yiktu bugun vat.
Yarin baslaycm. Cigerlerde birsey yok cok sukur hala.
Orada 9, 450 gr 78 cm boy cikti. Kiloya kafani takma gelisimi devam ediyor dedi. Hasta vs olmazsa daha iki hafta sonra goturecez. Benden yememesi icinde siz yine dua edin yuzunuze bakiyor. Annesinin suratina bakmayan cocuklar var ve bu durum iki bucuk yasindan sonra gececek sabredin ve uzulmeyin dedi.
Kizlar sarj bitmek uze Re. Sarja takayim. Yarın evdeym firsat bulursam yazarm.
Talay cnm hamileymiissin ikinci melek gelecekmis ne guzel. Aileniz buyuyor. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins. Tebrik edem cnm cokk sevindim. Minicik musab bilali abi yapacaksiniz ya
:
beni en iyi anlayanlardan biride sensin meleğim elimden geldiği kadar oğlumu korucam bizim eve ambalajlı ürünlerin (abur cubur) yasak.eşimle karar aldık ne yiceksek dışarıda yiyoruz.özellikle hastalıklar bu kadar artmışkenYok yok cnm icinden gecirme bile onlari yiyip sisse ne olur hem..ilerde kimbilir ne sekilde geri donucek hepsi..bende vermemeye caliisiyorum elimde gorunce istiyor babasi bir tatsin ne olcak diyor hatta bir gun beni suclar sekilde sen hicbirsey vermedigin icin bu cocuk boyle zayif dedi ve inan ne derse desin benim bu konuda kararim tam bizimkine kalsa her gun baklava yedirttirir..hatta esimin memleketinde de bu konuda cok tepki aldim neymis eskiler herseyi veriyormus hicbirsey olmuyormus bende hep diyorum ya olursa ..isi sansa atamam, atmam..malum benim canimin parcasi kimse benim kadar onu onemseyemez, gecem gunduzum onla ben dusunmuyecemde kim dusunucek onun iyiligini dimi..
arkadaşım benim adetim 5 gün geçmişti ve kanda baktırmıştım değerim 5, küsur refarans değeri 10 du ve o gün akşamı adet oldum 5 gün boyunca ama hani ilk gün koyu olurya öyleydi sonrada idrar testi yaptım ve hamile çıktım.kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:
eşim askerden döndükten sonra işe başladığında ona saksı çiçeği göndermiştim.onun hoşuna gitmişti tabikide bi sevgi notuyla.bence abes değil ama eşin bu tarz şeylerden hoşlanırmı.Kızlar günaydın sizce erkeğin isyerine çiçek siparişi verilir mi.abes olurmu ki kararsız kaldım.eşimin doğum günü de hediye almadım çiçek gönderip gondermemek te de kararsız kaldım
nası yaniGünaydınnn
Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)
banyoda sıcak suyla masaj yapsaydın rahatlardın cnm..gögüs pompasıda çok işe yarıyo,,çok dolu oldugunda birazını alıyosun rahatlatıyo..birkaç gün içinde hiç agrı sızı kalmıyo ben öyle yapmıştımcanım bıraktırıyorsun heralde ben cumartesi gecesi emzirmedim pazar bütün gün emzirmedim ama sabaha karsı gögüslerim bir doldu agrıyor hasta gibiyim anladım süt dolmasından hissediyorum sıkmaya calıstım ama cıkıyor ama rahatlayamıyorum verdim enesin agzına bir rahatladım anlatamam canım...
bütün cabam uykusuzlugumda bosa gitti nasıl yapcam artık bilmiyorum kızlar canım cok sıkkın
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu
KIZLAR BU LİNKTEKİ FIRMU DOLDURUNCA SABİHA PAKTUNA'DAN HEDİYE KİTAP GÖNDERİYORLAR. BEN YAPTIM OLDU :d
(BİRAZ ALİ AĞAOĞLU GİBİ OLDU AMA İDARE EDİN) YALNIZCA KARGO PARASINI ÖDEDİM..
HEPİNİZİ ÖPERİM :d
canım bıraktırıyorsun heralde ben cumartesi gecesi emzirmedim pazar bütün gün emzirmedim ama sabaha karsı gögüslerim bir doldu agrıyor hasta gibiyim anladım süt dolmasından hissediyorum sıkmaya calıstım ama cıkıyor ama rahatlayamıyorum verdim enesin agzına bir rahatladım anlatamam canım...
bütün cabam uykusuzlugumda bosa gitti nasıl yapcam artık bilmiyorum kızlar canım cok sıkkın
nası yani
emzirmeyi bıraktınmı:26:
banyoda sıcak suyla masaj yapsaydın rahatlardın cnm..gögüs pompasıda çok işe yarıyo,,çok dolu oldugunda birazını alıyosun rahatlatıyo..birkaç gün içinde hiç agrı sızı kalmıyo ben öyle yapmıştım
yıllar önce cerene böyle bir kitap almıştım,,yıllardır hala beni arıyolarsürekli kitap satmaya çalışıyolar
kafa bırakmadılardaha 5 gün önce yine aramışlardı
bedava kitap veriyolar senide oraya kaydediyolar:))
Evet bırakıyoruz sanırım. Hayaldi gercek oldu :) sabah elimle sagdım biraz. Ama azcık agrıyo. Akşama kafar 1-2 kez daha sagıp akşam soğuk kompress yapcam.
İnşallah canım ya. Artık tak dedi dun sabah 8 den beri emmiyo. BANT yapıştırdım. MEME UF Olmuş dedim
Gelip gidiyo açıyo ama dokunmuyo bile. Tabi aglıyo sızlıyo ama vermedim. Babası kalktı gece. BENİ GOrurse hiç susmaz ve uyumaz. Zaten dun sabah 7 de klkmıştı. Hiç uyumadı ve 8.30 da resmen sızdı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?