2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen

Rabbim onlar icin en guzelini en hayirlisini nasip etsin ins. cnm..sizlerede cok gecmis olsun, guzel haberlerle donersin ins..ablana da sifa diliyorum..

sabah sabah çok tatlı oluyorlar...uykusuzluktan kırılacağım ama sabahki hallerini görünce gidiyor uyku falan....uyanır uyamaz cee yapar..battanyeyi yüzüme örtüyo ce eee allahım ye ye doyma... sonra minik parmağıyla go (göz) der gözüme dokunup..burnuma dokunuyor ama burun diyemiyor...vücudumuzu tanıyalım yapıyoruz yani

tarifi olmayan bir sevgi allah eksikliklerini göstermesin..

İMDAAATTTT !!!

Kayra yine bu aralar çoook iştahsız.Hiç bir şey yemek istemiyor.Sadece ara öğün olarak verdiğim muzu veya yarım armut yiyor.Birde günde 5 kere şehriye çorbası versem asla içmem demiyor ama tabi artık bu çorbadan ben çok sıkıldım.Kıymalısını yapıyorum,sebzeli şehriye yapıyorum,evet hepsinide içiyor ama birazda diğer yemeklerden yemesi gerekmez mi?Her gün aynı çorba içilir mi yaaa.
Oğlan 1.5 yaşına geldi ama bayılarak yediği tek şey şehriye çorbası!!
Bizimle sofraya oturduğunda yediği şey 1 -2 kaşıktan ileriye gitmiyor.Zaten şaklabanlık yapmadanda hiç yemek yemiyor.
Şöyle lıkır lkır süt içen çocuklara hayranım valla.Ben hala kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama artık büyüdüğü için bu konuda çok zorlanmaya başladım.
Sizlerde durum nasıl kızlar ???

merhaba bu yeme içme konusu çoğumuzun ortak problemi..benim kızımın da isteyerek yediği çok az şey var...onun dışında babası oyalıyor ellerini tutyor öyle yediriyorum her şeyden veriyorum ama..ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum...istiyorum ki istayarek yesin ama nafile...

şehriye çorbası seviyorsa başka çorbaların içinede at şehriyeleri...içirirken göster içer belki ve alışır...tarhana,mercimek v.s

Offf cnm ya bende bu konuda cok muzdaribim..zaten benim oglan dogdugundan beri pek istahli yemek yemez..bu aralar yemesi icin onada kasik veriyorum eline hem kendi oyalaniyor hem bende o sirada agzina veriyorum yoksa evde eline vermedigim sey kalmasi oyalanmasi icin...bizde cok zorlaniyorum ki ben diyemiyorum oglum sunu sever diye herseyi zoraki yer...

Yine kopardin beni yaa..su kedilerde nelere kadir tobe tobe :))

Yeni cicilerinizde hayirli olsun..bende bugun ikea dan ogluma cadir aldim yalniz biraz buyuk salonun ortasini kapliyor nasil kullancaz bilemedim ama bizimki cok sevdi, icinde iken cadirin duvarlarina cullanip yuvarlaniyor simdilik.. bende mecburen icinde ona eslik ediyorum cadir devrilmesin diye :)) aldikmi basa yeni bir tatli dert :)) iste boyle...bir ara oglum icinde uslu durmayi basarirsa resimler paylasiriz sizlerle..

Yaa bak iste bende benim adama diyorum sikayet etme herkes bizim gibi diye ama inanmiyor...ben oglani bizim yataga getirmiyorum onun odasindaki yatakta asiklar gibi yatiyoruz...her zaman olmuyor daha dogrusu olmamasi icin cok gayret gostermeye calisiyoruz..Oglumla yattigimizda mutlaka yere bir kac dusme tehlikesi bende yasiyorum :)) oglum pasa pasa uyuyor bizde ama elini ezmiyim aman kafasi sikismasin bla bla...

Cm gecmis olsun,kuzuma nazar aliyor demek masallah bidigima rabbim ona tez vakitte sifa versin ins..
safer ayini evt bende duymustum, mevlam hepimizi korusun ins..dualarina amin diyorum..

kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:

Kızlar günaydın sizce erkeğin isyerine çiçek siparişi verilir mi.abes olurmu ki kararsız kaldım.eşimin doğum günü de hediye almadım çiçek gönderip gondermemek te de kararsız kaldım

Günaydınnn

Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)

canım bıraktırıyorsun heralde ben cumartesi gecesi emzirmedim pazar bütün gün emzirmedim ama sabaha karsı gögüslerim bir doldu agrıyor hasta gibiyim anladım süt dolmasından hissediyorum sıkmaya calıstım ama cıkıyor ama rahatlayamıyorum verdim enesin agzına bir rahatladım anlatamam canım...
bütün cabam uykusuzlugumda bosa gitti nasıl yapcam artık bilmiyorum kızlar canım cok sıkkın

kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:

kullandıgın bir ilac yoksa canım üstüne görme olabilir
yada test bozuktu
yada adetin ne kadar sıklıkla ve ne renk geldiginde bak bebek olup kanaman oluyor olabilir
yani hersey olabilir canım en iyisi takip et yada kanda baktır :44:

eşimle hamile olduğumu bilmeden yaramazlık yapmıştık ondan olabilirmi? bakıcımın kardeşide 3 aylık hamileydi aynı şekilde bebek anne karnında öldü.bunları duyduktan sonra korkum sevincimi bastırıyo ne yalan söyleyeyim.sanırım kucağıma alınca sevincimi tam yaşıcam

çoğunluk kız diyor 3 ay beklememiz gerekiyo eşim erkek diyo bense sadece sağlıkla kucağıma alayım diyorum inş.

nagihancım öncelikle yaren nur için çok sevindim inş. artık bakıcı değiştirmez tek elden kreşe kadar bakılır. temennin için çok sağol evet oğluşum abi olacak inş.

beni en iyi anlayanlardan biride sensin meleğim elimden geldiği kadar oğlumu korucam bizim eve ambalajlı ürünlerin (abur cubur) yasak.eşimle karar aldık ne yiceksek dışarıda yiyoruz.özellikle hastalıklar bu kadar artmışken

arkadaşım benim adetim 5 gün geçmişti ve kanda baktırmıştım değerim 5, küsur refarans değeri 10 du ve o gün akşamı adet oldum 5 gün boyunca ama hani ilk gün koyu olurya öyleydi sonrada idrar testi yaptım ve hamile çıktım.

Kızlar günaydın sizce erkeğin isyerine çiçek siparişi verilir mi.abes olurmu ki kararsız kaldım.eşimin doğum günü de hediye almadım çiçek gönderip gondermemek te de kararsız kaldım
eşim askerden döndükten sonra işe başladığında ona saksı çiçeği göndermiştim.onun hoşuna gitmişti tabikide bi sevgi notuyla.bence abes değil ama eşin bu tarz şeylerden hoşlanırmı.

Talay teşekkür ederim canım esim hoşlanır da karakol göndereceğim yer o yüzden kararsız kaldım.

Günaydınnn

Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)
nası yani
emzirmeyi bıraktınmı:26:
banyoda sıcak suyla masaj yapsaydın rahatlardın cnm..gögüs pompasıda çok işe yarıyo,,çok dolu oldugunda birazını alıyosun rahatlatıyo..birkaç gün içinde hiç agrı sızı kalmıyo ben öyle yapmıştım

yıllar önce cerene böyle bir kitap almıştım,,yıllardır hala beni arıyolarsürekli kitap satmaya çalışıyolar
kafa bırakmadılardaha 5 gün önce yine aramışlardı
bedava kitap veriyolar senide oraya kaydediyolar:))

selam
sag elimde bir uyuşma varve agırıyosanırım fazla oyun oynadım:))
biraz ara vermeliyim
bugün ilk defa çağlaya ögle yemeginde makarna yedirecem..hep sebze,bakliyat çorbası falan yerdi ama evde sebze kalmamış:)
kıymalı makarna yaptımmakarnayı çok seviyo ama az yiyosebze çorbası olunca daldıkça agzına tıkıştırıyom daha çok yiyo gibi..
ha bide çağla bugün 1 yumurta yedibeyazıyla birlikteşok oldumnormalde hiç kahvaltı yapmıyodu hanfendi
bu arada hala emziriyorumfikrimden caymassam bu hafta sonmüsait oldugum bi gün sütten kesecem

Evet bırakıyoruz sanırım. Hayaldi gercek oldu :) sabah elimle sagdım biraz. Ama azcık agrıyo. Akşama kafar 1-2 kez daha sagıp akşam soğuk kompress yapcam.

İnşallah canım ya. Artık tak dedi dun sabah 8 den beri emmiyo. BANT yapıştırdım. MEME UF Olmuş dedim
Gelip gidiyo açıyo ama dokunmuyo bile. Tabi aglıyo sızlıyo ama vermedim. Babası kalktı gece. BENİ GOrurse hiç susmaz ve uyumaz. Zaten dun sabah 7 de klkmıştı. Hiç uyumadı ve 8.30 da resmen sızdı yavrum

ne denir bilemedim:)hayırlı olsun mu deyim yoksa geçmiş olsun mu
hakkınıza hayırlısı:26:hiç bıraktıracagından söz etmemiştin ondan şaşırdım:26:
sürekli dert yanan ve emzirmiycem kescem diyen bendim:)benden hızlı çıktın:)
gerçi bende bu hafta son diyorum benimde canıma tak etti artıkcereni sütten kesince çok aglamıştımsanki çocugumdan ayrılmışım gibi hissetmiştimyine aynı duygulaları yaşayacam ondan korkuyorum..
sen nasılsın bi eksiklik hissetmedinmi:26:
dün gece hiç uyandımı defnoş:44:
biraz açıklama yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…