2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gözümde canlandırdım da.... ay Allah iyiliğini versin emi Rana

bence halinize şükrediniz Talay hanım, sizinki tartışmadan sonra gönlünüzü almak için arıyor benimki, tartışmadan sonra gönlünü almam için aramamı bekler "hem suçlu hem güçlü", zeytinyağı yakıştırmalarından hangisini kullanacağımı şaşırırım bazen
"evcilleştiremezsiniz ama eğitebilirsiniz" cümlenizi (konuyu bilmediğim için) kocalar hakkında kurduğunuz bilem düşünmüştüm

Kızlaaaarr:18:bakıcıyı aradım 14.00da alıcakmış kızımı:18:Kapadım kayınpederi aradımdiye gülüyodu hacıbabamsinirim bozuldu bende başladımbaba durum ne dememe kalmadı arkadan şangırşugur ses duuuur diye görümcemin iniltileri kızımın çığlığı:18:hacıbabam şarkı bile söyledi bana: "Mira'yı uzaktan sevmeeek aşkarın en güzeliymiş" dedi yawyok bişey yok kase kırıldı ama Mira mama sandalyesinde merak etme dedi
yemeğini kendi yer demiştim ama plastik tabakla dememiştim suç bende tabi saat 2 olsun pöffff
Bidaha bakarlar mı bilmem

selamçok hastayımhakkınızı helal edindualarınıza ihtiyacım var
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:

eheueheu mira yaramazlık yapmış:))
saat 2 ye ne kaldı kibaksınlar ne olacak
bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyoçocukları kime satsam diye düşünüyorum

Oncelikle tum yasadiklariniz icin gecmis olsun cnm..rabbim beterlerinden korusun ins..
Fishcake demek size yaramadi yada onlar becerip yapamamislardir ben geldigimde ins bize gelirseniz sana ozel ellerimle hazirlanirim cnm..oyle icine dokunacak birsey koymuyorum bende yapilisini burda ki tv programi var "come dine with me" diye ondan ogrendim ..

nette 2 çocuk vardı dopatan yogurdu dökmüşlerdi:)aklıma o geldi:))
çok komik olmuş yaama ben olsam sinirden aglardım heralde

Soyle gozumde canlandirdim da off senin icin temizlemisi buyuk eziyet ama Rana icin de cok buyuk bir tecrube belkide eglence olmustur,,

beykoz ne yaptın kestinmi memeni sütten,,ay pardon enesi sütten
sırada ben varım:18:bugün düşünüyodum ama çok hastayım kendimi hazır hissetmiyorum
belki cuma günü olabilir:18:

avon satan arkadaşım aradıbenim rimel bitmişti dedi rimel geldi alcanmı
dedim alırım ne kadar
17,5 liraymış ama 1 tane daha alırsan 2. si 1 liraymış
dedim tamam ben 2. sini alıyorumayır banaaaaa
ama öyle olmuyomuş2 sinide almam gerekiyomuş
ben 2. sini alacam,1. sini almak isteyen varsa satabilirim17.50 lira

Benim kızımın sadece kakası geldiğinde söylediğini ve bezi çıkartıp wc.ye yaptığımızı bilenler bilir bilmeyen teyzeleri de öğrendi şimdi hehe
size geçen haftaiçi konuyla ilgili başımıza geleni anlatayımkocişle aram gayet bozuktu..."eve geldi ve kızı hazırla gezdiricem" dedi canıma minnet giydirdim süsledim gönderdim baba kızıbende fırsat bu fırsat gittim banyoyu ovdum hoop duşa
tam işim bitti kendimi tv karşısına attım kapı çalıyor ama ne çalmakkocam elinde kızın b.klu beziyle sinirli bir şekilde bana uzattı,dedim bu neeeb.kkkkdedi "onu farkettim" dedim
kıza çıtçıtlı badi giymemiştim normal atlet giydirmiştim bizimkinin de dışarda kakası gelmiş çıkartmaya çalışmış bezi çömelmiş avm nin köşesine yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydiay neyse daha fazla b.k muhabbeti yapmıycam sizekocam rezil olmuş tabi eline bile bulaşmıştı"sen benim kuzumun b.kuna kurban ol" çok kızmıştım ya bide içimin yağları eridi o anda zaten o günden sonra kocam da kızı gezmeğe götürmüyo:18:bu günden sonra dedesi de bakmıcak:18:kaldık yine kuzumla birlikte el elde baş başta

selamçok hastayımhakkınızı helal edindualarınıza ihtiyacım var
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:

Helal olsun, rabbim sifa olsun...sen hasta olmayi bana sor bir..sol kulagim agridan patliyacak gibi ..sabahtan beri doktordan randuvu almaya calisiyorum en sonunda biraz kizdim ve verdiler bir iki saat sonra cikicam..oglum uyuyor az uyusunda yoksa bana yolu zehir eder..

sağol meleğim evet ya yaramamıştı bizeAma eminim sen mükemmel yaparsın bizde yeriz canım,sadece aklıma geldi sen yazınca

Yaza kadar beklersen sana getireyim olmazmi..hem kaziklama milletide :)) ne uyanik gacisin sen yaw oyle :))

heheee gerçekten iyiymişiyi olmuş enişteye:))(seni sinirlendirdi diye)
mirada haklıçocuk bezini kirletmek istememişbezler çok pahalıidare etmek lazım
ama enişte bunu anlamamış
neyse boşver sende duj almışın rahatça:)
bayoyu ovunca kendinden geçtinmi:111::111:
öhüü öhüüü(pardon bogazım acıyoda)
balkonu azalttım zatenevde 3 balkon vardı 1 tanesini kapattıdım kiler yaptım
geriye 2 tane kaldıbiri çamaşır asmak için digeride mutfak balkonu nasıl azaltıyım anlamadım:))
gerçi bide kocamın göbek balkonu varen iyisi onu yokedelim
oldumu artık iyleşebilirmiyim acaba

Valla enistemiz iyimis yine, bizimki orda cocugu oyle tutar beni cagirirdi hemde hic dokunmadan beklerlerdi..uzakligida hic takmazdi ..

Aman sen dogru dedin onlarin herseyine kurban olsunlar..

sagolasın canım arkadaşım
sanada çok geçmiş olsun:18:kulak agrısı çok zordur acil şifalar dilerim canım,,
hadi bi baksınlar inşallah hemen iyleşirsin..
Yaza kadar beklersen sana getireyim olmazmi..hem kaziklama milletide :)) ne uyanik gacisin sen yaw oyle :))

beklememmiiiibeklerimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…