2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm tarifin guzelde yaa bende tutmazda tahtali koye gidersem : )) o zaman mezar tasima sebebi Baby diye yazsinlar :))olurmu,,
Saka bir yana bu tip seyleri kullanirken lutfen kapi pencere acik olsun cunku yakin bir tanidigim bu sebebten hastanelik olmustu cok sukur atlatti ama epey bir cekti..

Sana da iyi geceler..deliksiz uykular dilerim galiba en cok buna ihtiyacimiz var ..

Yok yok cnm icinden gecirme bile onlari yiyip sisse ne olur hem..ilerde kimbilir ne sekilde geri donucek hepsi..bende vermemeye caliisiyorum elimde gorunce istiyor babasi bir tatsin ne olcak diyor hatta bir gun beni suclar sekilde sen hicbirsey vermedigin icin bu cocuk boyle zayif dedi ve inan ne derse desin benim bu konuda kararim tam bizimkine kalsa her gun baklava yedirttirir..hatta esimin memleketinde de bu konuda cok tepki aldim neymis eskiler herseyi veriyormus hicbirsey olmuyormus bende hep diyorum ya olursa ..isi sansa atamam, atmam..malum benim canimin parcasi kimse benim kadar onu onemseyemez, gecem gunduzum onla ben dusunmuyecemde kim dusunucek onun iyiligini dimi..

melegim kol böregine cok güldüm
sanada gecmiş olsun canım hastalansak bakan yok eskiden anam sıcak corbamı ıhlamurumu yapardı uyuturdu beni şimdi nerde bide o halde bebek bakıyoruz zor anne olmak zor rabbim yardımcımız olsun

2 ay önce çekilmiş eliz ranamın fotoları teyzoşlar...yeni çekilenler de var ama pcye yüklemedim henüz...

Evt yaa eskiden bizlerde ana kuzusuyduk, simdi kuzularin anasi olduk ama simdi anamin degerini daha iyi anliyorum...allah hepsinden gani gani razi olsun...

selamsaatte baya geç oldu umarım rahatsız etmemişimdir:)
zaten bi melegim varnasılsın canımben bi bakıp kaçayım dedim ama yazamadan duramadım
yorgunluktan ölüyorum,çarşı gezdik yinededim bugün tek başıma gidecemama eşim izin vermedi
yine 2 çocukla gezdikcanımıza okudularbiri susar digeri başlar,,bazen ikisi aynı anda başlar
bugün çağlanın huysuzlugu üstündeydi dışarda çok agladı hiç durmadı desem yeridir
haaa tam çarşıda cerene fırçayı çekiyodum baktım bizim elifyakalandık
5 dakika sohpet ettik o da annesiyle inmiş çarşıya,gönül mirayı göremedimneden ugramıyosun yazmıyosun cigerim dedim
bu aralar çok yogunmuş,dügünler varmış,annesi rahatsızlanmış,eşide yeni iyleşmiş bide ev bulmuşlar taşınacaklarmış
hepinize selamı var yakında gelcekmiş
cerene yeni ciciler aldım:18:dünyanın parası gitti:18:helede o kot gömlegin parası kabusum oldu:18:ama ceren çok begendi kıramadım kuzumugüle güle giysin kuşum canı sagolsunçağla beni çok sinirlendirdigi için ona sadece çorap aldım
mont baktım ama daha yeni modeller gelir diye düşündügümden almadım,,
işte böyle
ordanda abimlere geçtikbalkonda oturuyoruz adam dişardan bagırıyo''bu araba kimin''
eşim dedi benim hayırdır ne olduarabanın içine 3 tane kedi geçmiş poşette tavuk döneri vardı onu yiyolarmış
eşim koştu kedileri kovaladıçok güldüm ama eşim deliye döndübana ters ters baktı benim suçummuş
ceren yolda tavuk döneri yemişti biraz artmıştı bende atma dedim belki sonra yer:18:atsaymıştı böyle olmazmıştı
çokta tınn
ha diyeceksiniz kapalı arabaya kedi nasıl geçiyo:))bizim bebek arabamız biraz büyük bagaja sıgmıyo,,bagajın kapısı aralık kalıyo
ordan dalmışlar
pis kediler

Eki Görüntüle 817134

Kizlar bakin ne buldum cok hos..cok guldum yaa ,gercekten dogru

melegim buna benzer şekillere bizde giriyoruz:)çağla normalde beşiginde uyuyo ama gece yarısı yanımıza geliyo:)
geçen gece eşimle ben yanyana en uca kadar gelmişiz çağla hanımda yayıldıkça yayılmışeşim aşagı düşmek üzere bende ortada yatmayı hiç sevmemeşime bi tekme ''allasen git içerde uyu bizi rahatsız ediyosun'' dedim
odadan çıktı cerenin yatagına gitti,bi süre sonra cerende babasını kovmış yataktan''baba sıkışıyorummm''
adam koltukta sabahladı:)
bazende şöyle oluyo:gece çağla aramıza geliyo o ara eşim lavaboya falan gidiyo cerende sese uyanıp bizim yataga geliyo:))
eşim lavabodan dönüyobakıyo yatacak yer yok
cerenin yatagına yatıyo
ay bunun gibi bir sürü kombin var bizde
gece nerde yatıyoz nerde kalkıyoz belli degil

1 üye 4 ziyaretçi:18:çok korkuyorum:18:
bütün bilim adamlarının açıklayamadıgı ibonun şarkısından şu sözü söyleyerek gitmek istiyorum'' beni benden alırsan,seni sana bırakmam''
ziyaretçiler bu söz size:18:
ben yatmaya gidiyorumyatcam ama uyumuycam ki
sadece yatacam
hepiniz zaatınıza iyi bakınız
iyi geceler

kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen

kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen

canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inş sag salim kilo alırlar anneleri kokularını doya doya ceker içine
gecmiş oldun hayatım bişey olmaz inş

Masallah Eliz Rana ya..rabbim bahtini acik kilsin ins..

sağol canım...cümlemizinki için amin....

eliz ranaya kocaman maşallah
çok tatlı çok güzel bir kız Allah ım esirgesin

teşekkürler ...allahım tüm melekleri esirgesin.tabi annişlerinide....

gülelim mi ağlayalım mı acaba!!! sizde baya komik hallere bürünüyormuşsunuz...yazık babaya...

rana da 7.ayından itibaren benlen yatıyor...babasını kovdu odadan:) 1 seneyi geçti ayrıyız yani:))) kocaman yatak var....çoğu zaman düşme tehlikesi yaşıyorum... buda örneği.....
yatağın kenarına bardakla su koyuyorum gece çok su içiyor..dün gece kenara çekildim çekildim yastığım düştü bardakla beraber yere çakıldılar:) çok korktum....tabi rana da uyandı..uyutmak 1 saatimi aldı..gece sohpet etmeyi çok sever kendileri..

Allah yardımcınız olsun canım...allah bağışlasın yavruları ailesine...sıkı sıkı tutunsunlar hayata...inş....

Cnm durum biraz farkli da olsa gozleri aydin. Ins harika bir sekilde buyuyup palazlanirlar. Saglikli ve sapasaglam olurlar. RABBIM yardim etsin onlara omur versin ins.

Bende bir bakinayim dedm. Yaren nuru uzun zaman sonra dun ve bugun salliyorum.

Azraece ben ne zaman iyiyiz desem birsey çıkıyor cok denedim tesaduf mu bilmiyorum. Halsiz ve atesli. 39, 5 lari gorduk 6-7 saatte bir çıkıyor atesi. Atesliyken daha ultra bir sevimli oluyor bu bidik. Bicir bicir sakin sakin konusuyor yattigi yerden. Ama ben dayanamıyorum hastaliga. Offf yarin is var ve ben onu birakacam ya offffff

Dis mi acaba. Kafa atesi koltuuk altindan daha f az la çıkıyor. Defalarca ateslendi daha once de temkinli ve tecrubeliyim. Ama insan korkuyor. ALLAH korusun.

Kizlat bu arada safer ayindaymisiz belki biliyorsunuzdur. Bu ay gokten 320 milyon bela inermis yeryuzune. Bol dua edip la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym demek gerekirmis cok fazla. Allah her turlu kazadan ve beladan korusun bizleri. Aminnn.

Esim de kapiyla ugrasiyor anahtar kirildi icinde kaldi kizim derin uykuya geçemiyor tak tak seslerinden. KapimiZ acik oyle takiliyoruz.poff

Son düzenleme:

Meehaba daha once hic konusmadik firsat olmadi. Resimlerinizi gordum. Maşallah eliz ranaya ismini cok begendim adiyla yasasin ins. Kendi gibi bahti da guzel olsun.

Deli gibi yatma konusu bizde de cogu zaman var. Biz gece 3-4-5 vs. Hangusi denk gwlirse yanimiza alip yatiriyoruz. Rahatsiz etmemekvadina diplerdevde yatiyoruz sikintili bizim kucuk hanim daralmaya gelemez. Iste boyle. Beni de az cok okumussundur..

Aramiza hosgeldin....minyatür sana da daha once hosgeldin demistim degil.mi?

geçmiş olsun yavruna...tez zamanda iyileşir inş...onlar hasta oldumu insan kendini çok çaresiz ve suçlanmış hissediyor...benim kuzumun ciddi bir ateşi olmadı şimdiye kadar çok şükür..iyi sen tecrübelisin...

allah kazadan,beladan müsibetlerden,kötü insanların şerlerinden korusun hepimizi.amin...

teşekkürler hoşbulduk...amin canım cümlemiz için aminnn....
hep yarın akşam olsun yatağına alıştırmaya başlayacağım diyorum yatma vakti geliyor kıyamıyorum....alıştım kokusunu ala ala uyumaya...
sizin küçük hanımda işini biliyor öyle yatakta yayıla yayıla yatmak varken niye yatağında yatsın...

Bende yürekten AMINNN diyorum. O saatlerde sute kalkiyor sut ısıtma sürecinde uyaniyor ben isitip donene kadar babasinin yanina veriyorum sonra yanımızda kaliyor. Bir ara butun gece yatiriyordum bu aralar da boyle. Bir yasa kadar yanima almadim esime de aldırmadim ama dedigin gibi koklaya koklaya uyumak cok guzel. Bir de sariliyoruz bazen de buyuk insan gibi sirtini dönüyor ben sariliyorum. Birkac sabahtir da beni opucuklete boguyor bitanem. Ay opusleri bile cok farkli ya.Rabbim ayirmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…