banyoya gideyimde biraz çamaşır suyu koklıyım:)yine kendimden geçip uyurum belki:111:
mutluda koklıycaktı ne yaptı acabagüzel bir tarif buldum bi deneyin isterseniz şöyle:
1 bardak domestos,bir tatlı kaşıgı cif,bir bardak kireç çözücü,bir parmak arap sabunuistege baglı az bulaşık deterjanı
bu karışımı yapıp kokluyosunuz,sonra derin bir uyku çekiyosunuzgece ne oluyo ne bitiyo hiç birşey hatırlamıyosunuz
birazdan benim nöbet başlarbari yarım saat uyuyum
iyi gecelerrrr
herkeze günaydın şekersiz bence en iyisini yapmışsın biz yerde yatıyoruz bende yanına yatıyorum hiç değilse bedenin biraz dinlenir.
meleğim herkez kız diye tahmin ediyor ama inş sağ salim kucağıma alırım ama benimde gönlümden kız geçiyo.
evelsigün bilali kontrole götürdüğümde nisan doğumlu çok tatlı bi okadarda hareketli bi kız vardı.ben bilale hareketli diyodum bu bizi ikiye katlar kaşla göz arasında bilale bi tokat yapıştırıverdi. annesi eline cipsi tutuşturuverdi hemde baharatlı bebekde bi güzel yiyor bilale de uzattı benimki ilk defa gördüğünden almaya kalkıştı.beni görmeliydiniz bi panter edasıyla bilali kaptığım gibi çıktım odadan kadın şaşırdı sonra kendini savunmaya başladı işte ben vermiyorum babası alıştırdı diye.ben kadını yargılamıyorum herkezin çocuk yetiştirmesi farklı olabilir ben bebeğime vermiyorum dedim.bebeğinde kilosu boyu maşallah çok güzeldi.içimdende ben vermediğim içinmi böyle oluyo diye de geçirmedim değil.:26:
Beykozum gecmis olsun bende cok kirginim sana degil yanlis anlama ben bedenen kirginim :)) grip oldum bir turlu uzerimden gitmek bilmiyor..dun 4 bardak nane limon ictim balli hemde ama bugun de circir oldum ilacta cok aldigimda boyle oluyor yani bana hasta olmak lux anacim yiyorum ayvayi resmen ...
Eki Görüntüle 816708 Eki Görüntüle 816709 Eki Görüntüle 816707 Eki Görüntüle 816706
2 ay önce çekilmiş eliz ranamın fotoları teyzoşlar...yeni çekilenler de var ama pcye yüklemedim henüz...
melegim kol böregine cok güldüm
sanada gecmiş olsun canım hastalansak bakan yok eskiden anam sıcak corbamı ıhlamurumu yapardı uyuturdu beni şimdi nerde bide o halde bebek bakıyoruz zor anne olmak zor rabbim yardımcımız olsun
Eki Görüntüle 816708 Eki Görüntüle 816709 Eki Görüntüle 816707 Eki Görüntüle 816706
2 ay önce çekilmiş eliz ranamın fotoları teyzoşlar...yeni çekilenler de var ama pcye yüklemedim henüz...
kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen
Masallah Eliz Rana ya..rabbim bahtini acik kilsin ins..
eliz ranaya kocaman maşallah
çok tatlı çok güzel bir kız Allah ım esirgesin
melegim buna benzer şekillere bizde giriyoruz:)çağla normalde beşiginde uyuyo ama gece yarısı yanımıza geliyo:)
geçen gece eşimle ben yanyana en uca kadar gelmişiz çağla hanımda yayıldıkça yayılmışeşim aşagı düşmek üzere bende ortada yatmayı hiç sevmem eşime bi tekme ''allasen git içerde uyu bizi rahatsız ediyosun'' dedim
odadan çıktı cerenin yatagına gitti,bi süre sonra cerende babasını kovmış yataktan''baba sıkışıyorummm''
adam koltukta sabahladı:)
bazende şöyle oluyo:gece çağla aramıza geliyo o ara eşim lavaboya falan gidiyo cerende sese uyanıp bizim yataga geliyo:))
eşim lavabodan dönüyobakıyo yatacak yer yok
cerenin yatagına yatıyo
ay bunun gibi bir sürü kombin var bizde
gece nerde yatıyoz nerde kalkıyoz belli degil
kızlar bebeklerimiz doğdu( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen
sağol canım...cümlemizinki için amin....
teşekkürler ...allahım tüm melekleri esirgesin.tabi annişlerinide....
gülelim mi ağlayalım mı acaba!!! sizde baya komik hallere bürünüyormuşsunuz...yazık babaya...
rana da 7.ayından itibaren benlen yatıyor...babasını kovdu odadan:) 1 seneyi geçti ayrıyız yani:))) kocaman yatak var....çoğu zaman düşme tehlikesi yaşıyorum...Eki Görüntüle 817395 buda örneği.....
yatağın kenarına bardakla su koyuyorum gece çok su içiyor..dün gece kenara çekildim çekildim yastığım düştü bardakla beraber yere çakıldılar:) çok korktum....tabi rana da uyandı..uyutmak 1 saatimi aldı..gece sohpet etmeyi çok sever kendileri..
Allah yardımcınız olsun canım...allah bağışlasın yavruları ailesine...sıkı sıkı tutunsunlar hayata...inş....
Bende bir bakinayim dedm. Yaren nuru uzun zaman sonra dun ve bugun salliyorum.
Azraece ben ne zaman iyiyiz desem birsey çıkıyor cok denedim tesaduf mu bilmiyorum. Halsiz ve atesli. 39, 5 lari gorduk 6-7 saatte bir çıkıyor atesi. Atesliyken daha ultra bir sevimli oluyor bu bidik. Bicir bicir sakin sakin konusuyor yattigi yerden. Ama ben dayanamıyorum hastaliga. Offf yarin is var ve ben onu birakacam ya offffff
Dis mi acaba. Kafa atesi koltuuk altindan daha f az la çıkıyor. Defalarca ateslendi daha once de temkinli ve tecrubeliyim. Ama insan korkuyor. ALLAH korusun.
Kizlat bu arada safer ayindaymisiz belki biliyorsunuzdur. Bu ay gokten 320 milyon bela inermis yeryuzune. Bol dua edip la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym demek gerekirmis cok fazla. Allah her turlu kazadan ve beladan korusun bizleri. Aminnn.
Esim de kapiyla ugrasiyor anahtar kirildi icinde kaldi kizim derin uykuya geçemiyor tak tak seslerinden. KapimiZ acik oyle takiliyoruz.poff
Meehaba daha once hic konusmadik firsat olmadi. Resimlerinizi gordum. Maşallah eliz ranaya ismini cok begendim adiyla yasasin ins. Kendi gibi bahti da guzel olsun.
Deli gibi yatma konusu bizde de cogu zaman var. Biz gece 3-4-5 vs. Hangusi denk gwlirse yanimiza alip yatiriyoruz. Rahatsiz etmemekvadina diplerdevde yatiyoruz sikintili bizim kucuk hanim daralmaya gelemez. Iste boyle. Beni de az cok okumussundur..
Aramiza hosgeldin....minyatür sana da daha once hosgeldin demistim degil.mi?
teşekkürler hoşbulduk...amin canım cümlemiz için aminnn....
hep yarın akşam olsun yatağına alıştırmaya başlayacağım diyorum yatma vakti geliyor kıyamıyorum....alıştım kokusunu ala ala uyumaya...
sizin küçük hanımda işini biliyor öyle yatakta yayıla yayıla yatmak varken niye yatağında yatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?