kullandıgın bir ilac yoksa canım üstüne görme olabilir
yada test bozuktu
yada adetin ne kadar sıklıkla ve ne renk geldiginde bak bebek olup kanaman oluyor olabilir
yani hersey olabilir canım en iyisi takip et yada kanda baktır :44:
büyük ihtimalle test bozuktu ya da ben kimyasal düşük yaşadım
Herkese mutlu sabahlar güzel anneler ve misss kokulu melekler
Dünkü sunum iyi geçti ama bitmedi,cuma günü devamı var:44:
neyseki iç açıcı bir olduğu için sıkılıp bırakmadım işi
Kızım iyi, hepinize selamı varBugün onu dedesine bırakmak zorunda kaldım,bakıcı teyzemiz öğlen alacak.
Sabah sabah evden çocukla çıkmak çok zormuş yawyoğurdu meyvesi temiz kıyafet oyuncak derken..taşınmış gibi olduk
Bugün burda tam bir kış havası var kapalı ve yağmurlu....
Nagişim mi demişti musibet inermiş bu ay diye,,benide birsürü musibetler buldu walla:18:Ütüm bozuldu,kocişle tartıştık,annanem hastalandı yine,kız düştü,evde birsürü şey kırıldı,bu sabah arabayı vurdumSadaka vermeye devam Allah beterinden korusun
ALışweriş yapmam lazım,kızın eksikleri çokdaha beceripte bi ev ayakkabısı alamadım yawruma,beğenemedim bir türlü,içime sinen bişey bulamadım fikri olan var mı kızlar?
Azraece bebekler doğmuşİyi haberlerini bekliyoruz.
Pınardayı merak ediyorum?Ve Dilberege ve tatlıcadı ve edacık ve ecesuelif ve alyel ve zada ve yavrumkedi veeee herkesi merak ediyorum ne meraklıyım dimiUmarım herkes iyidir herşey yolundadır canım arkadaşlarım Yaren Nur'a geçmiş olsun NAgişim Bİangelim nerdesin
Meleğim fishcake deme bacım phukette bize ikram etmişlerdi de eşimle wc yarışına girmiştikArtık içine ne koydularsa
O zamandan beri balığı sadece sade seviyorum
Herkese mutlu günler tatlı günler
Bende bayramda yada bayramdan sonra kesmeyi düşünüyorum sağol Plannerım,Allah yardımcımız olsun,bu vesile ile gece uykularımızın da düzeleceğine inanıyorumgünaydınnnnn
herkeseee musmutluuu bir gün diliyorummmmm
minyatür kızına maşallahne tatlı canım benimmmm
şekersiz canım hadi bakalım hayırlı olsun demek süt olayı bitiyor bence sütünü dökme canım ya biberona koy içsin defnecik zaten emmedikten sonra sağarak azalıp şıp diye bitiyor hem sütüne yazık olmaz hem de sen ağrısız bırakırsın, defnecik gayet iyi gidiyor bence aferin akıllı bıdığımaaadarısı babyceren ve mutlucuğuma olsun kolaycacık ve üzülmeden inşşş
Canım netten hariç nerde var bunlar:44:Ben ayakkabıyı netten alamıyorum ayak numarası biraz değişikcanım sunumun iyi geçti demekkk zaten senden de bunu bekliyordukkkçalışmaya devam yani, dahada iyi olacak inşşş
ayy musibet ayıymış yahuu ben kaçırmışımmm, neyse iyi düşünelim iyi olsun, sizede çok geçmiş olsun canım gelince üstüste gelir zatenev ayakkabısı olarak deri patiklerden almıştım bayaaa bir önce zeynoya ıncblue (doğru yazdım haralde:) çok rahat ediyor canım ama oda küçük gelmeye başladı bende yenisi bakıyorum ama yine aynı marka almayı düşünüyorum yada çok beğenirsem başka bir markada olabilir bobux gibi ama deri patikler çok rahat kesinlikleee
Kızlar bildiğiniz üzere 10 gün tatil var bayramdaeşime dedim ki ucuz bi tur bulalım bayramın 3./4. gününde gidelim bosnaya falan hem bi değişiklik olur hem de görmüş oluruz dünya gözüyle dedelerimin doğduğu toprakları neyse beyefendi boş vakit bulup pasaport için gelmedi benle,çünkü çocuğa pasaport için anne ve babanın da birlikte gitmesi gerekiyor emniyete
Dolayısıyla bu planı geçtikO zaman havalar soğuyor dedim kıbrısa gidelim sıcak nasılsa ,ne işimiz var dedi bende sinirler gerildi tabi kapadoyka turu dedim hem talayı Musab Bilal'i görürüz gidemeyiz dedi Bu konuşmalar 1 hafta içinde kısa kısa cümlelerle oldu Dün akşam dedim benim bulduklarımı beğenmiyosun maden sen söyle napıcaz,bak 10 gün tatili harcamak istemiyorum aşkım canım bitanem CEVAP: Buldum mutlu babamlar çok sıkıldı ablamı babamı alıp kaplıcaya gidelim yalovaya hem 10 gün dinleniriz hep beraber Yemin ediyorum kocamdan soğudum kızlar ya sinirimden ölüyodum içten içten İsyan seslerime kız uyandı,kocam diyo bak kızı uyandırdın gördün mü Bende cvp: sanane benim sorunum
Ben isyan etmeyeyim de kimler etsin kızlar nerelere gideyimNasıl edeyim
Canım netten hariç nerde var bunlar:44:Ben ayakkabıyı netten alamıyorum ayak numarası biraz değişiknormalde 20 oluyo ama h&m den bi ev botu almıştım 22 tam oluyo kalıbı küçük içi tüylü olduğundan sanırım,spor ayakkabıda 21 oluyor:44 nun için mağaza bulmam lazımda bildiğin var mı?
Canım ya ben göremedim bende çıkmıyo mu acaba
Ya kızlar çok alakasız olacak ama pi nin hayatını izledinizmi 2 gündür filmin sonunu düşünüp duruyorum hangisi gerçek diye bilen varsa cevap versin valla çok fazla bu sorunun cevabına aşeriyorum
Allah razı olsun yani o hayvanlar aslında insanmış demi çok beğendim filmi
Canım ya ben göremedim bende çıkmıyo mu acabamarkası ne bunların:44:
herkese merhaba...kızımın bugün yaptığı ilk yaramazlığı yazayım...buzdolabından bisküvi aldım dolabı tam kapatacağım kuzu kapattırmadı neyse biküviyi koyarken kapatırım dedim.kaseye koydum döndüm arkamı ki ne göreyim rananın üstü başı pirinç unu...kardan madama dönmüş şaşkın şaşkın bana bakıyor..şok oldum bakıyorum öyle..bir gülme krizi tuttu beni.saçları,kirpikleri,üstü yerler aman allahım...şoku atlattıktan sonra başladım temizliğe:) üstünü silkelerken hızlı vurabilmişim herhalde başladı ağlamaya...banyoya soktum hepten ağladı o saatte banyo hiç yapmamıştı..harap bitap düştüm,ıslandım...sonra yerler sanki az işim varmış gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?