avon yoksa loreal,max factor veya flormal falandamı yokannesinin akıllı kızına bakbizim burda avon yokki hem hem meleğim getiricek sana bana masraf çıkarma baby
Allah halime acımış da avm yakında,yoksa benimki de beni komşuya götürmüyo bu aralar
Ama hep böyle olur ya yakında diye o avm'de hiçbişey bulamıyorumBenim de bi huyum war evdeyken dışarı çıkmak istemem,dışarı çıkınca da eve giremiyorum Siz de öyle misiniz kızlar Sizde makineden çamaşırları çıkarınca eliyle makinenin içini döndürüp kontrol edenlerden misiniz Birde galiba benim makine çorap yiyo evde hep tek çorap war Ayy nerden geldim bu konuya #Kağrolsun bağzı şeyler
Canım benim çok sağol kendi gibi nickli arkadaşım,nicki kendi gibi de olabiliirrr
canım ne diyecegimi bilemedim çok üzüldüm :26:rabbim sen büyüksün sen bilirsin:26:Allah hayırlısını yazsın inşallah..herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.
ece ile bugün bebek arabasız ve 2 otobüs değiştirmeyle neşe ablama gittim yağmurda. bir ara taşıyamıcam sandım sanırım kollarım tutulacak yarın:)
mutlucum benimde elektrik süpürgem bozuldu motoru yandı sanırımbende benim xle kavgalıyım kızları alıp biz tatil yapalım istermisin:))
melegim doktor işi ne oldu gittinmi..AzraEce, cnm inan cok uzuluyorum hem bebisler icin hemde tum sevdikleri icin..rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins...Ablana da mevlamdan sabir diliyorum, kuzularina can veren rabbim eminimki en iyisini bilen olucaktir..
Elektrikli supurge gitti demek bu ay gercekten musibetlerin ayimis baksana herkeste birseyler oluyor..yinede rabbim bizleri canlarla sinamasin varsin mala gelsin ..
Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..
Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum
avon yoksa loreal,max factor veya flormal falandamı yok
mevlana ne demiş:''al all ne alırsan yinede alll'':))
bide şöyle demiş:''bana bir rimel alanın kırkyıl kölesi olurum''
ya evet bende makinanın içini çevirenlerdenim cnm:)benim makinede çorap yiyo:)
yoksa bunlar kardeş falanmı:)
canım ne diyecegimi bilemedim çok üzüldüm :26:rabbim sen büyüksün sen bilirsin:26:Allah hayırlısını yazsın inşallah..
melegim doktor işi ne oldu gittinmi..
ne dedi doktor,kulagın hala acıyomu..
benim bogaz berbat kalkıyım bi ıhlamur yapıyım kendime
bu arada siz öyle müsibet ayı falan yazınca bende merak ettim netten baktım,öyle birşey olmadıgını yazıyo:44:
böyle şeylerle moralimizi bozmayalım,,her ay güzeldir..
herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.
ece ile bugün bebek arabasız ve 2 otobüs değiştirmeyle neşe ablama gittim yağmurda. bir ara taşıyamıcam sandım sanırım kollarım tutulacak yarın:)
mutlucum benimde elektrik süpürgem bozuldu motoru yandı sanırımbende benim xle kavgalıyım kızları alıp biz tatil yapalım istermisin:))
Meleğim ne güzel bir haber verdin.. Hadi hayırlısı olsun.. Sana da kolaylıklar diliyorum artık bol bol arkasından koşacaksın Mahir paşamızın.. Bir kadeh de benim için iç :))
:119::119::119::119:
bugün aldıgım en güzel haber buaferim paşaya
darısı diger bebişlerimize inşallah
mahir paşamm afferin sanagözünaydın canım bundan sonra işinn zor koş anne koşş
alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? Hemen soyluyorum
oglum yuruyor artık teyzoslar...hepınızın ellerınden oper..
ayakkabının kerametimi canım buuuu yoksa
Hayırlı ugurlu olsun melegimcim kazasız belasız yürüsün pasamız
demek antibiyotik verdi:26Cnm doctor antibiyotik Verdi inan cok iyi geldi zaten randuvu aldigim doctor en iyisi idi cok sukur rabbim anlayan birine rastlastirdi suan iyiye gidiyor cok acim yok ...Bogazin icin cok uzuldum sut verdigin icin sunu al icte diyemiyorum ins rabbim sifa verir biran once..
Sana rimel alcam ben merak etme hemde en alasindan olucak bizim Mahir den teyzesine hediye olsun o kadar emeginiz var uzerinde rimel az bile gelir..
Cok sagolun kizlar inan mutluluktan gozlerim yasardi ne buyukk mutlulukmus rabbim herkesin yavrusuna nasip etsin ins..sirada bildigim Aras Eymen, Doga ve galiba birde Cagatay var ins darisi onlarin basina olur,,
Tum kadehlerde hepizinizi anarak iciyorum yarasin ins..gerci meyve suyu gibi birsey ama olsun bana bu icecek bile mutluluktan cennet suyu gibi geliyor valla :))
demek antibiyotik verdi:26lsun daha iyi olmuşun valla çok sevindim melegim
ben eczaneye gittim dedim bogazım çok agriiii bana bişiy veriiiiama ben emziriyiiii baktım tam bilmiyolar bende kaçtım ordan
zaten şurda emzirmenin bitmesine sayılı günler kalmış çocuga zarar vermiyim dedim..
ıhlamur içiyorum inşallah iyleşirim
bak mutlucan bana rimel almaktan kaçtı gördünmü melegiminan çok agrıma gitti
ya şaka bi yana sakın alma haaaavalla kabul etmem ben şakasına takılıyorum bunu çok iyi biliyosun demi cnm
gittim arkadaştan 2 rimel aldım yanında bir kaç şey daha aldım:18:bütün paracıklarım bitti:18:
dönüştede kuaföre geçtim kaşlarımı yoldurdum:86::86:çok acıttıama suç bende aylar olmuş çok uzamışlar:))
bende içiyorum melegim şerefine
insan duygulanmazmı yaçok güzel bir duygu bilirim
bizi ne kadar yorsalarda onlar bizim vazgeçilmezimiz.Allah herkesin çocugunu korusun,zeval vermesin..amin
kızlar neşe ablamın osman 22 aylık tam bir memE düşkünüydü bir yemek iki fırt meme emerdi gece uykuları felaketTİ öyle ağlaması ortalığı yıkan cinsten bir bebekti. bugün bir baktım 4. günmüş bırakmışlar ve osman gayEt sakin uykuYA YATARKEN İKİ MIZIRDIYOR SADECE. TUZ SÜRMÜŞ VE UF OLDU DEMİŞ YANİ İSTİKRARLI DAVRANIR DAYANIRSANIZ OLUYOR
meleğim hadi çokcana gözün aydın:)) artık Mahirimi tutabilene aşk olsun:))
dilberege ablamın ikiz bebekleri 24. haftada doğdular. tüp bebek ve son şansıydı. Allah kimseye onları muhtaç ettirmiycekse yaşasınlar diyor bir anne olarak ne kadar zor( pazar günü akşam yanına gittiğimde hemşire geldi ve süt sağma aparatlarını verdi odada makina var gidip sağın dedi. gittik o kadar kötüyümki anlatamam gelmedi tabi süt. ertesi gün yine gittiğimde bir baktım küçücük bir damla tişörtünde hemen gittik 3 4 damla geldi süt. aslında bebeklere bişey olursa daha kötü olacak sütün gelmesi ama bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?