2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

avon yoksa loreal,max factor veya flormal falandamı yok
mevlana ne demiş:''al all ne alırsan yinede alll'':))
bide şöyle demiş:''bana bir rimel alanın kırkyıl kölesi olurum''
ya evet bende makinanın içini çevirenlerdenim cnm:)benim makinede çorap yiyo:)
yoksa bunlar kardeş falanmı:)
canım ne diyecegimi bilemedim çok üzüldüm :26:rabbim sen büyüksün sen bilirsin:26:Allah hayırlısını yazsın inşallah..

melegim doktor işi ne oldu gittinmi..
ne dedi doktor,kulagın hala acıyomu..
benim bogaz berbat kalkıyım bi ıhlamur yapıyım kendime
bu arada siz öyle müsibet ayı falan yazınca bende merak ettim netten baktım,öyle birşey olmadıgını yazıyo:44:
böyle şeylerle moralimizi bozmayalım,,her ay güzeldir..

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..

Meleğim ne güzel bir haber verdin.. Hadi hayırlısı olsun.. Sana da kolaylıklar diliyorum artık bol bol arkasından koşacaksın Mahir paşamızın.. Bir kadeh de benim için iç :))

Cnm doctor antibiyotik Verdi inan cok iyi geldi zaten randuvu aldigim doctor en iyisi idi cok sukur rabbim anlayan birine rastlastirdi suan iyiye gidiyor cok acim yok ...Bogazin icin cok uzuldum sut verdigin icin sunu al icte diyemiyorum ins rabbim sifa verir biran once..
Sana rimel alcam ben merak etme hemde en alasindan olucak bizim Mahir den teyzesine hediye olsun o kadar emeginiz var uzerinde rimel az bile gelir..

Canım yaa çok üzüldüm.. Kimin bebekleri? Ben bu ara uzak kalınca kaçırmışım.. Off çok kötü bir durum.. hem de bir değil ikisi birden.. Çok acı bir durum inan söyleyecek söz yok... Umarım Allah şifa verir.. yüzlerini güldürür..

Meleğim ne güzel bir haber verdin.. Hadi hayırlısı olsun.. Sana da kolaylıklar diliyorum artık bol bol arkasından koşacaksın Mahir paşamızın.. Bir kadeh de benim için iç :))

:119::119::119::119:
bugün aldıgım en güzel haber buaferim paşaya
darısı diger bebişlerimize inşallah

Cok sagolun kizlar inan mutluluktan gozlerim yasardi ne buyukk mutlulukmus rabbim herkesin yavrusuna nasip etsin ins..sirada bildigim Aras Eymen, Doga ve galiba birde Cagatay var ins darisi onlarin basina olur,,

Tum kadehlerde hepizinizi anarak iciyorum yarasin ins..gerci meyve suyu gibi birsey ama olsun bana bu icecek bile mutluluktan cennet suyu gibi geliyor valla :))

Kaanı uyutum.. şöyle rahatça geçtim pc nin başına.. Özlemişim burayı :)
Bu arada bir kaç resim ekledim..Bilginize :)

alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? Hemen soyluyorum

oglum yuruyor artık teyzoslar...hepınızın ellerınden oper..

ayakkabının kerametimi canım buuuu yoksa
Hayırlı ugurlu olsun melegimcim kazasız belasız yürüsün pasamız

ayakkabının kerametimi canım buuuu yoksa
Hayırlı ugurlu olsun melegimcim kazasız belasız yürüsün pasamız

Belkide cnm, alirken cok dua etmistim ne yalan soyluyum ama yurudugunde ayaginda ayakkabisi yoktu ..
Amin cnm cok tsk ederim guzel dileklerin icin.kocaman optuk..

demek antibiyotik verdi:26lsun daha iyi olmuşun valla çok sevindim melegim
ben eczaneye gittim dedim bogazım çok agriiii bana bişiy veriiiiama ben emziriyiiiibaktım tam bilmiyolar bende kaçtım ordan
zaten şurda emzirmenin bitmesine sayılı günler kalmış çocuga zarar vermiyim dedim..
ıhlamur içiyorum inşallah iyleşirim
bak mutlucan bana rimel almaktan kaçtı gördünmü melegiminan çok agrıma gitti
ya şaka bi yana sakın alma haaaavalla kabul etmemben şakasına takılıyorum bunu çok iyi biliyosun demi cnm
gittim arkadaştan 2 rimel aldım yanında bir kaç şey daha aldım:18:bütün paracıklarım bitti:18:
dönüştede kuaföre geçtim kaşlarımı yoldurdum:86::86:çok acıttıama suç bendeaylar olmuş çok uzamışlar:))

bende içiyorum melegim şerefine
insan duygulanmazmı yaçok güzel bir duygu bilirim
bizi ne kadar yorsalarda onlar bizim vazgeçilmezimiz.Allah herkesin çocugunu korusun,zeval vermesin..amin

meleğim hadi çokcana gözün aydın:)) artık Mahirimi tutabilene aşk olsun:))

dilberege ablamın ikiz bebekleri 24. haftada doğdular. tüp bebek ve son şansıydı. Allah kimseye onları muhtaç ettirmiycekse yaşasınlar diyor bir anne olarak ne kadar zor( pazar günü akşam yanına gittiğimde hemşire geldi ve süt sağma aparatlarını verdi odada makina var gidip sağın dedi. gittik o kadar kötüyümki anlatamam gelmedi tabi süt. ertesi gün yine gittiğimde bir baktım küçücük bir damla tişörtünde hemen gittik 3 4 damla geldi süt. aslında bebeklere bişey olursa daha kötü olacak sütün gelmesi ama bilemedim işte

Seni cok iyi anliyorum hamile ikende kulagim surekli enfeksiyon kapardi ve doktora gidene kadar o aciyi oyle cekiyordum...sut emzirmen bitince ins sende rahatlarsin..
Rimel isini bana birak alirim almam diye birsey olamaz Mahir alicak hem, belki direk Caglaya verir sanada gerek kalmaz :))
Kaslarin hayirli olsun gule gule uzat ins :))
Cocuklarimiz evt bizlerin canlari..mevlam hepsine zeval vermesin ins..amin..

kızlar neşe ablamın osman 22 aylık tam bir memE düşkünüydü bir yemek iki fırt meme emerdi gece uykuları felaketTİ öyle ağlaması ortalığı yıkan cinsten bir bebekti. bugün bir baktım 4. günmüş bırakmışlar ve osman gayEt sakin uykuYA YATARKEN İKİ MIZIRDIYOR SADECE. TUZ SÜRMÜŞ VE UF OLDU DEMİŞ YANİ İSTİKRARLI DAVRANIR DAYANIRSANIZ OLUYOR

Vayyy uzun zamandır böyle kalabalık olmuyodunburalar. Özlemişim.

Gunduz yoğunum bu aralar sadece okuyabiliyorum ve cevap yazamıyorum hala nedense

Azraece umarım hersey guzel olur bebekler için.

Mahirimmm yürü be koçum. Ayakkabılar uğurlu gelmiş annesi

Dilberege hoşgeldin canım. Yeni işin hayırlı olsunnn

Bu gece de ağlayarak uyudu minnoşum. Görsenizz içim parcalanıyo ama napiiiimmm. Az kaldı inşallah bugunler de gececek. Bu gece 3. Gece. Sabah 8 de 72 saat olacak memesiz gecen bakmayın üzüldüğüme aslında iyi bişey bu ama sürec beni de onu da mavfetti. Bi an önce bitsin bu işkence.

ne güzel 22 ay emzirmiş..bende çok isterdim ama yapamıycam
çağlada aynen öyle,bi kaşık yemek sonra hemen memekeşkede adam gibi yemek yese2-3 kaşık tamam bitti gitti
uykudan ziyade yemek yememesi canımı sıkıyoeski tombiş kızım gitti çöp bacak kızım geldi,,yinede çok şükür kilosuna..
ece nasıl gece uyuyomu,inşallah uykusu iyidir senide yormuyodur
sende emziriyosun ondan sordum:26:

bebeğim ece diş veya başka rahatsızlığı yoksa geceleri fazla kalkan bir bebek değil. hatta eskiden ben ağzına tıkardım memeyi zorlana:) şimdide geceleri 2 defa kalksa birinde su diğerinde meme veriyorum uyuyor maşallah diyim

Off yaa çok kötüymüş.. Canım ne söyleyeceğimi bilemiyorum.. İnşallah biran önce herşey yoluna girer..

Kizlar birsey diyim ama sakin yanlis anlamayin simdi siz sutten kesmeye calisiyorsunuz yaa..aslinda bende soyle dusunuyorumda benim oglanda emzikli uyumuyor yani bu tip aliskanliklari ne yapmalida adam akilli kessek..ben gun icinde vermiyorum bazen basina mi vuruyor ne meme diye sayikliyor bizim meme derdimizde yalanci ama var yani...
Yurumeye basladi artik ben ogluma simdi kenef aliyim dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…