2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba...kızımın bugün yaptığı ilk yaramazlığı yazayım...buzdolabından bisküvi aldım dolabı tam kapatacağım kuzu kapattırmadı neyse biküviyi koyarken kapatırım dedim.kaseye koydum döndüm arkamı ki ne göreyim rananın üstü başı pirinç unu...kardan madama dönmüş şaşkın şaşkın bana bakıyor..şok oldum bakıyorum öyle..bir gülme krizi tuttu beni.saçları,kirpikleri,üstü yerler aman allahım...şoku atlattıktan sonra başladım temizliğe:) üstünü silkelerken hızlı vurabilmişim herhalde başladı ağlamaya...banyoya soktum hepten ağladı o saatte banyo hiç yapmamıştı..harap bitap düştüm,ıslandım...sonra yerler sanki az işim varmış gibi...

gözümde canlandırdım da.... ay Allah iyiliğini versin emi Rana :9:

Bende eşimle tartıştım sabah sabah şimdi gönlümü almak için arıyo biz bu erkeklerle ne yapıcaz bilmiyorum.
Eşim musab bilale bakımda çok yardımcımdır sağolsun ama eğitim ve oyun konusunda çok kötü bebeğimin kendi kendisine oynamasını bekliyor bende mide bulantılarımdan eskisi gibi ilgilenemiyorum üzülüyorum bende

bence halinize şükrediniz Talay hanım, sizinki tartışmadan sonra gönlünüzü almak için arıyor :16: benimki, tartışmadan sonra gönlünü almam için aramamı bekler :ssz: "hem suçlu hem güçlü", zeytinyağı yakıştırmalarından hangisini kullanacağımı şaşırırım bazen :14:
"evcilleştiremezsiniz ama eğitebilirsiniz" cümlenizi (konuyu bilmediğim için) kocalar hakkında kurduğunuz bilem düşünmüştüm :9:

Kızlaaaarr:18:bakıcıyı aradım 14.00da alıcakmış kızımı:18:Kapadım kayınpederi aradım:1::1::1::1::1::1::1:diye gülüyodu hacıbabam:1:sinirim bozuldu bende başladım:1::1::1::1::1:baba durum ne dememe kalmadı arkadan şangırşugur ses duuuur diye görümcemin iniltileri kızımın çığlığı:18:hacıbabam şarkı bile söyledi bana: "Mira'yı uzaktan sevmeeek aşkarın en güzeliymiş" dedi yaw:ssz:yok bişey yok kase kırıldı ama Mira mama sandalyesinde merak etme dedi:37:
yemeğini kendi yer demiştim ama plastik tabakla dememiştim suç bende tabi:17: saat 2 olsun pöffff:ssz:
Bidaha bakarlar mı bilmem:51:

selam:ssz:çok hastayım:ssz:hakkınızı helal edin:43:dualarınıza ihtiyacım var:43:
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok:51:
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:

Kızlaaaarr:18:bakıcıyı aradım 14.00da alıcakmış kızımı:18:Kapadım kayınpederi aradım:1::1::1::1::1::1::1:diye gülüyodu hacıbabam:1:sinirim bozuldu bende başladım:1::1::1::1::1:baba durum ne dememe kalmadı arkadan şangırşugur ses duuuur diye görümcemin iniltileri kızımın çığlığı:18:hacıbabam şarkı bile söyledi bana: "Mira'yı uzaktan sevmeeek aşkarın en güzeliymiş" dedi yaw:ssz:yok bişey yok kase kırıldı ama Mira mama sandalyesinde merak etme dedi:37:
yemeğini kendi yer demiştim ama plastik tabakla dememiştim suç bende tabi:17: saat 2 olsun pöffff:ssz:
Bidaha bakarlar mı bilmem:51:

eheueheu mira yaramazlık yapmış:))
saat 2 ye ne kaldı ki:51:baksınlar ne olacak:51:
bizimde yarın yemege gitmemiz gerekiyo:51:çocukları kime satsam diye düşünüyorum:51:

Herkese mutlu sabahlar güzel anneler ve misss kokulu melekler:16:

Dünkü sunum iyi geçti ama bitmedi,cuma günü devamı var:44:
neyseki iç açıcı bir olduğu için sıkılıp bırakmadım işi:9:

Kızım iyi, hepinize selamı var:3:Bugün onu dedesine bırakmak zorunda kaldım,bakıcı teyzemiz öğlen alacak.
Sabah sabah evden çocukla çıkmak çok zormuş yaw:ssz:yoğurdu meyvesi temiz kıyafet oyuncak derken..taşınmış gibi olduk:9:
Bugün burda tam bir kış havası var kapalı ve yağmurlu....
Nagişim mi demişti musibet inermiş bu ay diye,,benide birsürü musibetler buldu walla:18:Ütüm bozuldu,kocişle tartıştık,annanem hastalandı yine,kız düştü,evde birsürü şey kırıldı,bu sabah arabayı vurdum:37:Sadaka vermeye devam Allah beterinden korusun:nazar:
ALışweriş yapmam lazım,kızın eksikleri çok:31:daha beceripte bi ev ayakkabısı alamadım yawruma,beğenemedim bir türlü,içime sinen bişey bulamadım fikri olan var mı kızlar?

Azraece bebekler doğmuş:nazar::nazar:İyi haberlerini bekliyoruz.
Pınardayı merak ediyorum?Ve Dilberege ve tatlıcadı ve edacık ve ecesuelif ve alyel ve zada ve yavrumkedi veeee herkesi merak ediyorum ne meraklıyım dimi:9:Umarım herkes iyidir herşey yolundadır canım arkadaşlarım:16:Yaren Nur'a geçmiş olsun NAgişim:nazar:Bİangelim nerdesin:3:
Meleğim fishcake deme bacım phukette bize ikram etmişlerdi de eşimle wc yarışına girmiştik:9:Artık içine ne koydularsa:9:
O zamandan beri balığı sadece sade seviyorum:9:
Herkese mutlu günler tatlı günler:54:

Oncelikle tum yasadiklariniz icin gecmis olsun cnm..rabbim beterlerinden korusun ins..
Fishcake demek size yaramadi yada onlar becerip yapamamislardir ben geldigimde ins bize gelirseniz sana ozel ellerimle hazirlanirim cnm..oyle icine dokunacak birsey koymuyorum bende yapilisini burda ki tv programi var "come dine with me" diye ondan ogrendim ..

herkese merhaba...kızımın bugün yaptığı ilk yaramazlığı yazayım...buzdolabından bisküvi aldım dolabı tam kapatacağım kuzu kapattırmadı neyse biküviyi koyarken kapatırım dedim.kaseye koydum döndüm arkamı ki ne göreyim rananın üstü başı pirinç unu...kardan madama dönmüş şaşkın şaşkın bana bakıyor..şok oldum bakıyorum öyle..bir gülme krizi tuttu beni.saçları,kirpikleri,üstü yerler aman allahım...şoku atlattıktan sonra başladım temizliğe:) üstünü silkelerken hızlı vurabilmişim herhalde başladı ağlamaya...banyoya soktum hepten ağladı o saatte banyo hiç yapmamıştı..harap bitap düştüm,ıslandım...sonra yerler sanki az işim varmış gibi...

nette 2 çocuk vardı dopatan yogurdu dökmüşlerdi:)aklıma o geldi:))
çok komik olmuş ya:1:ama ben olsam sinirden aglardım heralde:9:

Soyle gozumde canlandirdim da off senin icin temizlemisi buyuk eziyet ama Rana icin de cok buyuk bir tecrube belkide eglence olmustur,,

beykoz ne yaptın kestinmi memeni sütten,,ay pardon enesi sütten:9:
sırada ben varım:18:bugün düşünüyodum ama çok hastayım kendimi hazır hissetmiyorum:1:
belki cuma günü olabilir:18:

avon satan arkadaşım aradı:51:benim rimel bitmişti dedi rimel geldi alcanmı:32:
dedim alırım ne kadar:32:
17,5 liraymış ama 1 tane daha alırsan 2. si 1 liraymış:52:
dedim tamam ben 2. sini alıyorum:52:ayır banaaaaa:52:
ama öyle olmuyomuş:27:2 sinide almam gerekiyomuş:27:
ben 2. sini alacam,1. sini almak isteyen varsa satabilirim:52:17.50 lira:52:

Benim kızımın sadece kakası geldiğinde söylediğini ve bezi çıkartıp wc.ye yaptığımızı bilenler bilir bilmeyen teyzeleri de öğrendi şimdi hehe:9:
size geçen haftaiçi konuyla ilgili başımıza geleni anlatayım:27:kocişle aram gayet bozuktu..."eve geldi ve kızı hazırla gezdiricem" dedi:51: canıma minnet giydirdim süsledim gönderdim baba kızı:16:bende fırsat bu fırsat gittim banyoyu ovdum hoop duşa:51:
tam işim bitti kendimi tv karşısına attım kapı çalıyor ama ne çalmak:52:kocam elinde kızın b.klu beziyle sinirli bir şekilde bana uzattı,dedim bu neee:50:b.kkkk:47:dedi:1: "onu farkettim" dedim:1:
kıza çıtçıtlı badi giymemiştim normal atlet giydirmiştim:1: bizimkinin de dışarda kakası gelmiş çıkartmaya çalışmış bezi çömelmiş avm nin köşesine:60: yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydi:46:ay neyse daha fazla b.k muhabbeti yapmıycam size:1::1::1:kocam rezil olmuş tabi eline bile bulaşmıştı:27:"sen benim kuzumun b.kuna kurban ol" :27: çok kızmıştım ya bide içimin yağları eridi o anda:52: zaten o günden sonra kocam da kızı gezmeğe götürmüyo:18:bu günden sonra dedesi de bakmıcak:18:kaldık yine kuzumla birlikte el elde baş başta:emir_bebek:

selam:ssz:çok hastayım:ssz:hakkınızı helal edin:43:dualarınıza ihtiyacım var:43:
bogazım çok agırıyo:)konuşacak halim yok:51:
şöyle uzaktan sizi dinleyecem:111::111:

Helal olsun, rabbim sifa olsun...sen hasta olmayi bana sor bir..sol kulagim agridan patliyacak gibi ..sabahtan beri doktordan randuvu almaya calisiyorum en sonunda biraz kizdim ve verdiler bir iki saat sonra cikicam..oglum uyuyor az uyusunda yoksa bana yolu zehir eder..

Oncelikle tum yasadiklariniz icin gecmis olsun cnm..rabbim beterlerinden korusun ins..
Fishcake demek size yaramadi yada onlar becerip yapamamislardir ben geldigimde ins bize gelirseniz sana ozel ellerimle hazirlanirim cnm..oyle icine dokunacak birsey koymuyorum bende yapilisini burda ki tv programi var "come dine with me" diye ondan ogrendim ..

sağol meleğim:16: evet ya yaramamıştı bize:ssz:Ama eminim sen mükemmel yaparsın bizde yeriz canım:56:,sadece aklıma geldi sen yazınca:34:

avon satan arkadaşım aradı:51:benim rimel bitmişti dedi rimel geldi alcanmı:32:
dedim alırım ne kadar:32:
17,5 liraymış ama 1 tane daha alırsan 2. si 1 liraymış:52:
dedim tamam ben 2. sini alıyorum:52:ayır banaaaaa:52:
ama öyle olmuyomuş:27:2 sinide almam gerekiyomuş:27:
ben 2. sini alacam,1. sini almak isteyen varsa satabilirim:52:17.50 lira:52:

Yaza kadar beklersen sana getireyim olmazmi..hem kaziklama milletide :)) ne uyanik gacisin sen yaw oyle :))

Benim kızımın sadece kakası geldiğinde söylediğini ve bezi çıkartıp wc.ye yaptığımızı bilenler bilir bilmeyen teyzeleri de öğrendi şimdi hehe:9:
size geçen haftaiçi konuyla ilgili başımıza geleni anlatayım:27:kocişle aram gayet bozuktu..."eve geldi ve kızı hazırla gezdiricem" dedi:51: canıma minnet giydirdim süsledim gönderdim baba kızı:16:bende fırsat bu fırsat gittim banyoyu ovdum hoop duşa:51:
tam işim bitti kendimi tv karşısına attım kapı çalıyor ama ne çalmak:52:kocam elinde kızın b.klu beziyle sinirli bir şekilde bana uzattı,dedim bu neee:50:b.kkkk:47:dedi:1: "onu farkettim" dedim:1:
kıza çıtçıtlı badi giymemiştim normal atlet giydirmiştim:1: bizimkinin de dışarda kakası gelmiş çıkartmaya çalışmış bezi çömelmiş avm nin köşesine:60: yarısı bezde diğer yarısı paçalarda..bir kısmı da kocişin üstündeydi:46:ay neyse daha fazla b.k muhabbeti yapmıycam size:1::1::1:kocam rezil olmuş tabi eline bile bulaşmıştı:27:"sen benim kuzumun b.kuna kurban ol" :27: çok kızmıştım ya bide içimin yağları eridi o anda:52: zaten o günden sonra kocam da kızı gezmeğe götürmüyo:18:bu günden sonra dedesi de bakmıcak:18:kaldık yine kuzumla birlikte el elde baş başta:emir_bebek:

heheee gerçekten iyiymiş:27:iyi olmuş enişteye:))(seni sinirlendirdi diye):9:
mirada haklı:32:çocuk bezini kirletmek istememiş:32:bezler çok pahalı:51:idare etmek lazım:51:
ama enişte bunu anlamamış:51:
neyse boşver sende duj almışın rahatça:)
bayoyu ovunca kendinden geçtinmi:111::111:
öhüü öhüüü(pardon bogazım acıyoda):1:
balkonu azalttım zaten:32:evde 3 balkon vardı 1 tanesini kapattıdım kiler yaptım:32:
geriye 2 tane kaldı:32:biri çamaşır asmak için digeride mutfak balkonu nasıl azaltıyım anlamadım:))
gerçi bide kocamın göbek balkonu var:52:en iyisi onu yokedelim:28:
oldumu artık iyleşebilirmiyim acaba:17:

Valla enistemiz iyimis yine, bizimki orda cocugu oyle tutar beni cagirirdi hemde hic dokunmadan beklerlerdi..uzakligida hic takmazdi ..

Aman sen dogru dedin onlarin herseyine kurban olsunlar..

Helal olsun, rabbim sifa olsun...sen hasta olmayi bana sor bir..sol kulagim agridan patliyacak gibi ..sabahtan beri doktordan randuvu almaya calisiyorum en sonunda biraz kizdim ve verdiler bir iki saat sonra cikicam..oglum uyuyor az uyusunda yoksa bana yolu zehir eder..
sagolasın canım arkadaşım:43:
sanada çok geçmiş olsun:18:kulak agrısı çok zordur acil şifalar dilerim canım,,
hadi bi baksınlar inşallah hemen iyleşirsin..
Yaza kadar beklersen sana getireyim olmazmi..hem kaziklama milletide :)) ne uyanik gacisin sen yaw oyle :))

beklememmiiii:52:beklerimmmmmm:52:

Back
X