2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benimde içimin yağları eridiydi canımbu olaydan sonra verdin sen formülühaftasonu deneyemedim akşama bi bakiim
havalar soğuyor,az çık balkona görmezden gel balkonuboğazına pastil iç "meyan ballı" olsun eniştemin balkonuna bişey diyemem onu sen daha iyi bilirsin

çağla uyansında yemegini yesinde arkadaşa gidecem
hem artık alacam dedim ayıp olmasın gidip rimeli alıyım
1 tl olan bana kalır digerinide çocuk parkına geçer orda bi kadına satarım
bir iki hoş beş hemen kaynaşırız
melegim yaza kadar beklerim beklemesine ama yaza kadar rimelsiz olmaz:)
sen getirene kadar söyle mutlu bana alsın yollasınbanane bananeeee:86::86::86::86:
ay iyiki hastayım sözde birşey yazmayacaktım ama maşallahım var yine:86::86:

Valla enistemiz iyimis yine, bizimki orda cocugu oyle tutar beni cagirirdi hemde hic dokunmadan beklerlerdi..uzakligida hic takmazdi ..
Aman sen dogru dedin onlarin herseyine kurban olsunlar..
gittikleri avm, evden çıkınca 10 adım meleğim adam daha uzağa gidemez kızla zatenyemez yani
yoksa benimkinin de fobisi var

evt yaa hastayim okuyacam dedin masallah bogaz agrin ellerine vurdu galiba :)) benim de kulak agrim vurdu baksana ..Mahir oglum helal olsun sana iyi uyudun kalk artik yoksa zorla aldigim randuvu mazi olacak :))

adam beni yarın yemege götürecek bende bişey diyemem onun balkonuna
kurban vereneyaradana kurban leleleeee
pastilmii içiyim:26 ne ki:26:tmm ben yoldan eczaneye geçer sorarımacımı ki:26:agzım yanmasın sonra:))

gittikleri avm, evden çıkınca 10 adım meleğim adam daha uzağa gidemez kızla zatenyemez yani

Hic sasirmadim bizimkide evde oglan kakasini yaptigi an firar ediyor ama gorceksiiniz evdeki tantanayi Mahir bilerek gidip sokuluyor babasina oda kaciyor :))

ya benim kocamda şurdan bakkala götürür sadece:)yine siz iyisiniz avm dibinizde açmış:)
ayy eşimin işyerinini dibine avm açılıyoçok heycanlıyım
artık hergün çocugu ona bırakır ben gezerim
evt yaa hastayim okuyacam dedin masallah bogaz agrin ellerine vurdu galiba :)) benim de kulak agrim vurdu baksana ..Mahir oglum helal olsun sana iyi uyudun kalk artik yoksa zorla aldigim randuvu mazi olacak :))

öyle melegim valla sizinle konuşunca kendime geldimenerji patlaması yaşıyorum
hep bi yere gidecegimiz zaman uyuyacakları tutar dimi:))benimde çıkmam lazım çağla uyanmadı bi türlü:))

adam beni yarın yemege götürecek bende bişey diyemem onun balkonuna
kurban vereneyaradana kurban leleleeee
pastilmii içiyim:26 ne ki:26:tmm ben yoldan eczaneye geçer sorarımacımı ki:26:agzım yanmasın sonra:))

Kulagim zokluyor cok guldurme leleleeee :))

Hadii bende kactim kizlar..hazirlanayim da gec kalmayayim doktora..Mutlucum cuma gunu iciin sana basarilar dilerim dualarimdasin ins ustesinden geliceksin ,cok opuyorum kizlar saglicakla kalin ins..

beykoz ne yaptın kestinmi memeni sütten,,ay pardon enesi sütten
sırada ben varım:18:bugün düşünüyodum ama çok hastayım kendimi hazır hissetmiyorum
belki cuma günü olabilir:18:

canım kesemedim ablama sorıyım süt cekme makinası varmı manuel olmayan cünkü bir gece kestim ertesi gece gögüslerim agrıdan patlıycaktı kvdede dediki gündüz hiç verme gece ver (zaten en beteri o gece emmesi) sonra gögüslerindeki süt miktarı azalsın sonra yavastan kes geceyide şimdi ya onu denicem yada makinayla sagıcam kendimi ama kararlıyım kescem artık bende bıktım sogudum emzirmekten agzından düsse uyumuyor agla agla bende sinirden bangır bangır bagırıyorum aglıyorum heryerim tutuluyor canım aynı siz gibiyim anlıycan uykusuz her gece
valla kesmeye kalkınca hiç üzlmedim cünkü elimden geleni yaptım artık emzik yapmıs aclıktan degil bunu bildigimden üzülmüyorum ...
alması gereken zamanlardan gögüslerimde derin yaralarla emzirdim aglıya aglıya ozman bırakmadım ihtiyacı vardı cünkü bunun bilincindeyim şimdi kücük degil ihtiyacını karsılıyor yogurttan ayrandan flan..
ben ruhen ve bedenen yoruldum babybicim sanada cok gecmiş olsun ben yeni atlattım hastalıgı cok zor şifa versin rabbim sanada:2:

seni çok iyi anlıyorum canıminan bendede durumlar aynıkesmekten başka çare yok
gündüz hiç vermemeyi nasıl başaracan:26:çağla en geç yarım saat içinde emmek için yanaşıyo vermesem kıyametler kopar..
sen bi dene bakalım
zaten nerdeyse 1 buçuk yaşındalar emdikleri yeter:)
tmm o zaman sıra bende ben bi kesiyim sonra sen denersin
geçmiş olsun dilegin için çok mersi canımsın
ıhlamur falan kaynatırım belki:26:bide mutlunun dedigi pastırmadan alıp içiyim belki iyi gelir:)

dün gece zaten halim yok erkenden uyumuşum bi baktım çağla yatagımıza geldi
memmm memm diye bagırıyodedim meme uyuyo hadi sende uyu
hııı tet tet tett yaptı gögsümebide ''kakk kakk'' diye bagırdı memeye
tabi meme ne yapsın mecbur kalktı
ne çektin be meme

yine amma konuşmuşum
neyse size doyum olmaz ama doydumben kaçar
gidip giyineyim çağlada uyanmak üzere
inşallah şanslı günümdeyimdirparkta saf bir kadın bulurum
hoşçakalınnnn

sen getirene kadar söyle mutlu bana alsın yollasınbanane bananeeee:86::86::86::86:
annesinin akıllı kızına bakbizim burda avon yokki hemhem meleğim getiricek sana bana masraf çıkarma baby
ya benim kocamda şurdan bakkala götürür sadece:)yine siz iyisiniz avm dibinizde açmış:)
ayy eşimin işyerinini dibine avm açılıyoçok heycanlıyım
artık hergün çocugu ona bırakır ben gezerim
Allah halime acımış da avm yakında,yoksa benimki de beni komşuya götürmüyo bu aralar
Ama hep böyle olur ya yakında diye o avm'de hiçbişey bulamıyorumBenim de bi huyum war evdeyken dışarı çıkmak istemem,dışarı çıkınca da eve giremiyorumSiz de öyle misiniz kızlarSizde makineden çamaşırları çıkarınca eliyle makinenin içini döndürüp kontrol edenlerden misinizBirde galiba benim makine çorap yiyoevde hep tek çorap warAyy nerden geldim bu konuya#Kağrolsun bağzı şeyler
Hadii bende kactim kizlar..hazirlanayim da gec kalmayayim doktora..Mutlucum cuma gunu iciin sana basarilar dilerim dualarimdasin ins ustesinden geliceksin ,cok opuyorum kizlar saglicakla kalin ins..
Canım benim çok sağol kendi gibi nickli arkadaşım,nicki kendi gibi de olabiliirrr

ayyy ne çok kaynatmışsınız yahuuu

mutlucannn yerim ben o mira'yı ya neler yapmış babasına öyleee babyceren geçmiş olsun canım, balkona hayırrrrr

benimde misafirim vardı işyerimde eşimin hukuk öğrencisi kuzeni bir güzel pastasını almış gelmiş, çayla afiyetle yedik içtik bir güzel sohbet ettik, gençlerin akıllı olanlarına bayılıyorum tam kafa dengimm

capitol carters'a gitmem lazım ama çookkk üşeniyorum ya zeynoya çok hoş bir gömlek beğendimdee artık zeynoya alışveriş yapmaktan kendimi düşünmeye vaktim olmuyor kızlar ya bu günleride gördük diyor annem bile çok şaşkın bu duruma

Canlar, can arkadaşlar selam,

Valla evde kalmak ne zormuş yaa.. buraya hiç vaki ayıramıyorum.. Paylaşımlarınızı okuyamıyorum.. Ufaklıkların gelişimlerini takip edemiyorum.. Off off.. Neyse bayramdan sonra işe başlıyorum hayırısıyla..

21 inde hemen bayram sonrası işe başlıyorum.. Ayrıldığım yere göre daha küçük bir yer ama evime çok yakın.. çalışma saatleri 9-6:30 c.tesi pazar yok.. Ve yöneticilik teklif ettiler.. Küçük ama iş çok yani yapılacak çok şey var.. Olsun daha iyi zaman çabuk geçecek..

Geçen hafta Bursadaydım Kaan'la.. Kayınpederim geçici yüz felci geçirdi.. bizde 1 hafta orda kaldık.. Anne Zeynebi arayacaktım ama hiç fırsat olmadı.. benim olduğum semt şehir merkezine biraz uzak.. E o da işten çıkıyor eve gider oğluşunu görür vakit kaybetmek istemez diye düşündüm.. Artık başka sefere inşallah..

KAanın keyfi yerinde çok şükür.. ama geçen hafta bayağı kötüydü.. sürekli kustu.. gece uykusunda falan bil kustu bişey yemek istemedi.. Saplık ocağına götürdüm bir ilaç verdi midesini üşütmüş olabilir dedi.. Ama sanırım biraz Bursadaki soğuk havaya adapte olamamaktan da oldu.. çok şükür atlattık bu hafta gayet iyi.. iştahı da açıldı.. bende pütürlü yediremeyenlerdendim.. ve bunu çok kafaya takıyordum ama artık yavaş yavaş düzeliyor.. Kaan kendiliğinden istediğini gösteriyor ve yiyor çok şükür..

Bana inanılmaz bağlandı.. sürekli paçamda... Annee anne diye odalarda arıyor.. ben de işe başlayınca gündüzleri emmeyecek artık.. sadece geceleri vereceğim bu kışı atlatıp öyle bıraktırmayı düşünüyorum.. Bakalım nasıl olacak..
Kaan inanılmaz şekilde müziği çok seviyor müzik çıkar çıkmaz dans etmeye başlıyor ve dans dans diyor..başka başkaa.. ay bir sürü şey var yazılacak.. neyse bugün arar ara aklıma geldikçe yazacağım.. bir kaç foto da ekleyeceğim.. kocaman öptüm

herkese merhabalar kızlar. bebeklerimizde durumlar pek iç açıcı değil beyinlerinde kanama, kalp delikleri, solunum alamama ve enfeksiyon problemleri var ve çok küçükler. bugün anneleri onları gördü ilk kez ve çökmüş durumda hayatta yaşayamaz o bebekler o kadar küçükler ki diyor( insanın evlatları için çaresiz kalması o kadar kötü ki.

ece ile bugün bebek arabasız ve 2 otobüs değiştirmeyle neşe ablama gittim yağmurda. bir ara taşıyamıcam sandım sanırım kollarım tutulacak yarın:)

mutlucum benimde elektrik süpürgem bozuldu motoru yandı sanırım bende benim xle kavgalıyım kızları alıp biz tatil yapalım istermisin:))

Dilberege, cnm yeni isin hayirli ugurlu olsun ins..cok mutlu olmani diliyorum...
Kaanada gecmis olsun ins bir daha yasamazsiniz..
Mahir de teyzesi muzikte oynuyor hatta kafasini rockcular gibi salliyor bu demek oluyorki oglum anasina benziyecek cunku bizde zamaninda az sallamadik :)) sizde kim var cnm..oynamayi sevmesi guzel ama mutlu oldugunu gosterir..

AzraEce, cnm inan cok uzuluyorum hem bebisler icin hemde tum sevdikleri icin..rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins...Ablana da mevlamdan sabir diliyorum, kuzularina can veren rabbim eminimki en iyisini bilen olucaktir..

Elektrikli supurge gitti demek bu ay gercekten musibetlerin ayimis baksana herkeste birseyler oluyor..yinede rabbim bizleri canlarla sinamasin varsin mala gelsin ..

Alkolsuz sampanya actim kizlar buyrun,, neden diye soracaksiniz dimi? hemen soyluyorum

OGLUM YURUYOR ARTIK TEYZOSLAR...HEPINIZIN ELLERINDEN OPER..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…