heheee gerçekten iyiymişiyi olmuş enişteye:))(seni sinirlendirdi diye)
mirada haklıçocuk bezini kirletmek istememiş bezler çok pahalı idare etmek lazım
ama enişte bunu anlamamış
neyse boşver sende duj almışın rahatça:)
bayoyu ovunca kendinden geçtinmi:111::111:
öhüü öhüüü(pardon bogazım acıyoda)
balkonu azalttım zatenevde 3 balkon vardı 1 tanesini kapattıdım kiler yaptım
geriye 2 tane kaldıbiri çamaşır asmak için digeride mutfak balkonu nasıl azaltıyım anlamadım:))
gerçi bide kocamın göbek balkonu varen iyisi onu yokedelim
oldumu artık iyleşebilirmiyim acaba
gittikleri avm, evden çıkınca 10 adım meleğim adam daha uzağa gidemez kızla zatenValla enistemiz iyimis yine, bizimki orda cocugu oyle tutar beni cagirirdi hemde hic dokunmadan beklerlerdi..uzakligida hic takmazdi ..
Aman sen dogru dedin onlarin herseyine kurban olsunlar..
çağla uyansında yemegini yesinde arkadaşa gidecem
hem artık alacam dedim ayıp olmasın gidip rimeli alıyım
1 tl olan bana kalır digerinide çocuk parkına geçer orda bi kadına satarım
bir iki hoş beş hemen kaynaşırız
melegim yaza kadar beklerim beklemesine ama yaza kadar rimelsiz olmaz:)
sen getirene kadar söyle mutlu bana alsın yollasınbanane bananeeee :86::86::86::86:
ay iyiki hastayım sözde birşey yazmayacaktım ama maşallahım var yine:86::86:
benimde içimin yağları eridiydi canımbu olaydan sonra verdin sen formülü haftasonu deneyemedim akşama bi bakiim
havalar soğuyor,az çık balkona görmezden gel balkonuboğazına pastil iç "meyan ballı" olsun eniştemin balkonuna bişey diyemem onu sen daha iyi bilirsin
gittikleri avm, evden çıkınca 10 adım meleğim adam daha uzağa gidemez kızla zatenyemez yani
yoksa benimkinin de fobisi var
ya benim kocamda şurdan bakkala götürür sadece:)yine siz iyisiniz avm dibinizde açmış:)gittikleri avm, evden çıkınca 10 adım meleğim adam daha uzağa gidemez kızla zatenyemez yani
yoksa benimkinin de fobisi var
evt yaa hastayim okuyacam dedin masallah bogaz agrin ellerine vurdu galiba :)) benim de kulak agrim vurdu baksana ..Mahir oglum helal olsun sana iyi uyudun kalk artik yoksa zorla aldigim randuvu mazi olacak :))
adam beni yarın yemege götürecek bende bişey diyemem onun balkonuna
kurban vereneyaradana kurban leleleeee
pastilmii içiyim:26ne ki:26:tmm ben yoldan eczaneye geçer sorarım acımı ki:26:agzım yanmasın sonra:))
beykoz ne yaptın kestinmi memeni sütten,,ay pardon enesi sütten
sırada ben varım:18:bugün düşünüyodum ama çok hastayım kendimi hazır hissetmiyorum
belki cuma günü olabilir:18:
canım kesemedim ablama sorıyım süt cekme makinası varmı manuel olmayan cünkü bir gece kestim ertesi gece gögüslerim agrıdan patlıycaktı kvdede dediki gündüz hiç verme gece ver (zaten en beteri o gece emmesi) sonra gögüslerindeki süt miktarı azalsın sonra yavastan kes geceyide şimdi ya onu denicem yada makinayla sagıcam kendimi ama kararlıyım kescem artık bende bıktım sogudum emzirmekten agzından düsse uyumuyor agla agla bende sinirden bangır bangır bagırıyorum aglıyorum heryerim tutuluyor canım aynı siz gibiyim anlıycan uykusuz her gece
valla kesmeye kalkınca hiç üzlmedim cünkü elimden geleni yaptım artık emzik yapmıs aclıktan degil bunu bildigimden üzülmüyorum ...
alması gereken zamanlardan gögüslerimde derin yaralarla emzirdim aglıya aglıya ozman bırakmadım ihtiyacı vardı cünkü bunun bilincindeyim şimdi kücük degil ihtiyacını karsılıyor yogurttan ayrandan flan..
ben ruhen ve bedenen yoruldum babybicim sanada cok gecmiş olsun ben yeni atlattım hastalıgı cok zor şifa versin rabbim sanada:2:
annesinin akıllı kızına baksen getirene kadar söyle mutlu bana alsın yollasınbanane bananeeee :86::86::86::86:
Allah halime acımış da avm yakında,yoksa benimki de beni komşuya götürmüyo bu aralarya benim kocamda şurdan bakkala götürür sadece:)yine siz iyisiniz avm dibinizde açmış:)
ayy eşimin işyerinini dibine avm açılıyoçok heycanlıyım
artık hergün çocugu ona bırakır ben gezerim
Canım benim çok sağol kendi gibi nickli arkadaşım,nicki kendi gibi de olabiliirrrHadii bende kactim kizlar..hazirlanayim da gec kalmayayim doktora..Mutlucum cuma gunu iciin sana basarilar dilerim dualarimdasin ins ustesinden geliceksin ,cok opuyorum kizlar saglicakla kalin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?