Günaydın anne arkadaşlarım

Nerden başlayacağımı bilmiyorum

Cuma günü sunumum iyi geçti çok şükür,
taslaklarım kabul gördü ve müşteri bizimle çalışmaya ikna oldu süper

Cumartesi Mira'yı dr.a götürdüm genel kontrole,
gitmez olaydık dr. dahil herkes hastaydı maskeliydi

2 çocuk 1 bebek vardı önümüzde hepsi hastaydı yavrucakların kış geldi işte

Neyse muayene olduk boyumuz kilomuz minnacık çoğalmış,bıngıldağımız kapanmış ve 16.dişimiz gelmişti

Nörolojik olarak ta biraz kontrol etti dr.umuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi ve artık kızımı konuşma yeteneğinin üzerine gitmemi ilave etti. Memeyle imtihanımı anlattım,kesinlikle bıraktırmam gerektiğini ve bunun sigara vb. gibi bir tiryakilik olduğunu ve bu aşamanın beni zorlayacağını ama güçlü ve kararlı olursam çabucak yoluna gireceğini söyledi

Dr.umuzun memeden kestirme önerisi: Önce 1 hafta boyunca parmağına yara bandı yapıştır ve Mira sorduğunda uff oldu,,1 hafta sonra yara bandı göğüslere ve uff oldu,ve kesinlikle ağlamalara tepki yok yatağına! yatırıp uyutma çabaları

Ayakta sallamak yok,onunla yatmak yok,birisiyle yatmak isterse bu babası olacak dedi

Unutmuyoruz ki sallamak ta bir çeşit bağımlılık ve memeyi bıraktırırken başka birşeye alıştırmıyoruz dedi...Neyse durum bu kızlar daha başlamadım başlayamadım ama böyle dedi işte

C.tesi akşamı midemdeki bulantının kusmaya dönmesiyle ve aşırı ishalimle sabahı sabah ettim

Sesime uyanan kızımı eşimin wcye yanıma getirmesi de olayın bonusuydu

Birde onu sakinleştireyim derken bittim iyice

Sabah kızı ve eşimi kayınpedere yolladım hemen annemi çağırdım izmitten

annem geldi kızı ona bıraktık hastaneye gittim serum yedim sanırım zehirlendim yada midemi üşüttüm

30 yaşındayım bu kadar kötü hastalanmadım daha

Pazarda Mira'nın burnu akmaya başladı

ufff yazarken yüreğim bitti sizi de sıktım iyice

sanırım o da dr.un ordan kaptı virüsü

Neyse dün izin aldım,kız hasta ben hasta ev revire döndü

Miranın sadece burun akıntısı bu sabah itibariyle öksürükle birleşti,bense işe geri döndüm

Tam bayramlık olduk

,umarım çabucak geçer gider şu hastalık evden.Mira iyi sadece burnu akıyo ve sabahtan beri biraz öksürüyor ama keyfi yerinde şükrediyorum.İlaç kullanmadım bu sefer,sadece serum fizyolojik,ıhlamura az limon,kaynamış 1tencere suya kuru soğanı 4e bölüp attım kocakarı usülü evde gezdirdim çok şifalıymış.
Kafam yerinde yok kızlar birde zencefilli karışımın tarifini unuttum onu rica ediyorum?
Durum bu bizde,hepinizi çok öpüyoruz&seviyoruz