Evt cnm ne yapak veletler buyuyene kadar boyle sonra bakariz onlar mi yaman ben mi yani :))
Cnm varya sadece bagirmakla kalsa bizimkide Cagla gibi dovuyor hatta Sabah dayanamiyorum yaninda uyukluyorum koltukta gelip pat diye samar sapistiriyor suratima yaa..sen o uyanmayi bir tahmin et istersen :)) aynen bu hale geliyorum
Hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum herkese...
Çalışanlar için haftanın son günü...Doya doya kuzucuklarla koklaşıp güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum.
Kızlar benim ufaklık yine hasta,yine ateşli....Sanırım forumda en çok ateşlenen bebeklerden biri Mira diğeri ise Kayra.
Daha geçen ay 40 derece ateşler içinde yanıyordu yavrum.Tam bitti,yemesi düzene girdi derken hafif bir grip geçirdik.O gribi tam atlatamadan şimdi yine ateşi yükseldi ve yine hasta.
Babamda dün telefonda "iyi bakamıyorsun çocuğa,hasta oluyor"diyince çok üzüldüm
Evde canımız sıkıldığı için sık sık babamızın okuluna gidiyoruz.Orda dışarda özgürce koşup oynuyor,anasınıfının oyun odasında çok güzel vakit geçiriyor ama gel gelelim ki okulun çocukları tam bir Kayra fanatiğiler.Her gören yasaklamama rağmen şap şup öpmeye çalışıyor.E çocukta hemen mikrobu kapıyor.Bundan sonra öğrenciler dağıldıktan sonra götüreceğim kuzumu yanımda
Uyku tulumu için araştırmaya devam ediyorum ama piyasada genel olarak hem torbalı olan modeller var.Bu tulumlardan kullananlar memnunlar mı acaba ?Çocuklar rahatça dönebiliyorlar mı içinde ?
anneZEYNEP ; Kayraya kendi kendine uyumayı kim west yöntemi ile 1 haftada öğrettim.Gece uykularıda bu hafta itibari ile düzene girdi.Şuan yatağına bırakıp odasından çıkıyorum ve kendi kendine uyuyor.Çok uykusu geldiğinde emziğini ve uyku arkadaşını alıp yatağın başında bekliyor içine yatırmam için :))
Emziği şimdilik bıraktırmayı düşnmüyorum açıkcası.Meme emmediği için tek sakinleştirebilen şey emzik.O yüzden 2 yaşına kadar emmesine müsade edeceğim.Yani uykuya da emzikle dalıyor ama uyuduktan sonra kendiliğinden çıkarıyor geri ağzından.
demek şamarı yiyosunerkek adam döverde severde
bizim cadı çağla hem yapıştırıyo arada birde etimizi kıvırıyo
sanırım bu özelligini benden almışben çok sinirliyken yani bazen şeyy cereni dövmiyim diye böyle kolunu kıvırıyorum
onumu gördü acaba
bide mesela cerenin elinde birşey var ve cerenden almaya çalışıyo ceren vermiyo o zamanda tüm gücüyle 2 eliyle seri bi şekilde cereni dövüyo:)bende çağlanın taklidini yapıyorum sesimi degiştiriyorum''demek vermiyosun al sana al sanaa'' diyorum
ceren çok gülüyo:))
ben kaçargidip dinleneyim
eşim uyumuş ev çok sessizdemek evdeki bütün sesi benim Xmen çıkarıyodu
şimdi horlamaya başlarbende karete yapmaya başlarım:86:
melegim bayramda yalnızlık hissetmessin ben burdayım canımçalışanlar yazamayacak olsun inşallah döndüklerinde muhteşem enerjik olurlar bolcana dedikodu yaparlar bize
esen kalın hoşçakalın
iyi geceler..
Sanada iyi geceler cnm..bayramda seyranda her zaman 2012 Mayis anneleri ile beraber burdayiz ins..
Gonul sayfam cnm, sen ne yaptin nasilsin memleket nasil gecti iyimi hersey ..simdilik cikiyorum kusura bakma sonra bir ara sohbet edelim olmazmi..
geçen yaz kaynanamlar görümcemler piknik yapmaya gitmiştik,,gittigimiz yer ister kendin pişir ister ordan ye öyle biryerdi..neyse tavukları etleri biz götürdük pişirdik,eşim bana dedi patlıcan salatası istermisin dedim evet yerimtam garsona sipariş verecek ordan kaynanam atladı''oglum ne gerek var işte mangalda patlıcan,domates pişiyo ben yapacam'' eşimde olsun dedi ve siparişi verdi
patlıcan salata geldi önüme kuydu garsondaha 1 lokma yedim kv tabagı önüne aldı kendi tabagına biraz aldı ama tekrar geri vermedi salatayı önünde bıraktı banada uzak tekrar istemedim utandım şimdi diyceksiniz nerden çıktı bu
burda kaynanamın bana vermek istedigi mesaj neydi
beykozum bu soru sanaanladın sen onu
canım kvden demişki az ye cocugumun parasını
varya nerden gördün gıııııı sendende bişey kacmıyor
kıl oldum kadınlara bak en ufak seyde kvdem söle böle yazarlar
kadına dalga gecer gibi maşa getirmiş
yat kalk dua et kutlamıs diyorlar o kutlama degil salak yerine koyma degilmi
nese tekrar gaza geldimmmm
kvdende az degilmiş he tam ümügü sıkılmalık
talaycim cnm bana da gel bari bende antalyadayim.topicte eskiden çok aylar once bi arkadas vardi istemeden hamile kalmisti o ne oldu ismini de hatirlamiyorum
kızlar bana dua edin gitmeyeyim malatyaya. herkese iyi bayramlar koccaman öpüyorum sizleri
iyi akşamlar herkesee
9 günlük tatil başladı çalışan anneler için iyi oldu
tatile çıkan arkidişlerim hepinize iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin inş
biz evde olucaz bayram ziyareti ve bi kaç ağırlamam gereken misafirler olucak eşim evde tarık buğrayla ilgilenirken davet edip aradan çıkarmayı düşünüyorum
tarık buğra ishal oldusabah bi uyandı her tarafı b.k içinde:)klasik diş çıkarma rahatsızlığı ishal ve iştahsızlık
üst 2 dişi bize merhaba demeye hazırlanıyo:)
bayrama kadar uğrayamazsam hepinizin bayramını kutluyorum anne ördekleri ve yavru ördekleri oğluşumla öpüyoruz
iyi bayramlarr:124::119:
:)))beykozum çok güldüm sende gülersin inşallah
kız bırak başkasının kaynanası seni niye sinirlendiriyo:)
senin çocukluguna inmek gerekiyo:)yaşadıgın bir travma olabilir:))
anlat bakalım dinliyorum
benim kaynanada az degil valla çok haklısın1 aydır yüzünü görmüyorum çok rahatım ama işte bayram geldi mecbur öpüşecez
:)))beykozum çok güldüm sende gülersin inşallah
kız bırak başkasının kaynanası seni niye sinirlendiriyo:)
senin çocukluguna inmek gerekiyo:)yaşadıgın bir travma olabilir:))
anlat bakalım dinliyorum
benim kaynanada az degil valla çok haklısın1 aydır yüzünü görmüyorum çok rahatım ama işte bayram geldi mecbur öpüşecez
Sanada slm cnm,hayirli olsun disleriniz..bu usteki hangi disler cikiyor ..gecmis olsun demek sizde dis isal yapiyor off cok fena rabbim sifa versin ins..
üst dişler yazmışım ama köpek dişleri yazmayı unutmuşum:)evt canım her diş çıkarmasında ishal oldu yavrum ve hep iştahsızdı zorla ve kusarak yemek yiyo onlar bi diş çıkarıyo bizim ömrümüzden ömür gidiyo:)
Bizde de oyle ama isal degilde baska sekilde belirtiler gosteriyor..kopek disleri zor be cnm yani zorlanmalari cok dogal, ayy biz daha iki azi cikardik simdi yine oglan pinekleme donemine gecti digger iki aziyi bekliyoruz ..bu azilarda 8 ay sonra geldi biliyormusun deli oluyorum bu oglana halbuki ilk disi 6 aylik ve 10 gunluk iken cikardi sonrasi bekle babam bekle..haydaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?