2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

demek şamarı yiyosunerkek adam döverde severde
bizim cadı çağla hem yapıştırıyo arada birde etimizi kıvırıyo
sanırım bu özelligini benden almışben çok sinirliyken yani bazenşeyy cereni dövmiyim diye böyle kolunu kıvırıyorum
onumu gördü acaba
bide mesela cerenin elinde birşey var ve cerenden almaya çalışıyo ceren vermiyo o zamanda tüm gücüyle 2 eliyle seri bi şekilde cereni dövüyo:)bende çağlanın taklidini yapıyorum sesimi degiştiriyorum''demek vermiyosun al sana al sanaa'' diyorum
ceren çok gülüyo:))

Son düzenleme:

Gecmis olsun cnm, umarim hemen atlatirsiniz..
Tulum konusunda torbaliyi kesinlikle onermiyorum Mahir bundan daha kucuk ve az hareketli bir zamaninda kullandik ve kesinlikle icinde durmadi simdi hic dusunemiyorum halini..yani alabilirsen bacakli ve kollu al istersen biz Gap tan almistik cok memnun kaldik ama o simdi kuculdu bende yenisi icin arastirmadayim..

ben kaçargidip dinleneyim
eşim uyumuş ev çok sessizdemek evdeki bütün sesi benim Xmen çıkarıyodu
şimdi horlamaya başlarbende karete yapmaya başlarım:86:
melegim bayramda yalnızlık hissetmessin ben burdayım canımçalışanlar yazamayacak olsun inşallah döndüklerinde muhteşem enerjik olurlar bolcana dedikodu yaparlar bize
esen kalın hoşçakalın
iyi geceler..

Evt erkek :)) hatta esim surekli tas firin erkegi diyor ..diye diye tas firin yapti cocugu..
Mahir sapar atmayi nerden ogrendi bilmiyorum..bazen babasi yuzunu oksuyor ama yavasca ve acitmadan acaba onu mu yapmaya calisiyordu valla bilemiyorum bu oglanin huyunu suyunu..galiba hasin erkek olucak :))

Sanada iyi geceler cnm..bayramda seyranda her zaman 2012 Mayis anneleri ile beraber burdayiz ins..

Gonul sayfam cnm, sen ne yaptin nasilsin memleket nasil gecti iyimi hersey ..simdilik cikiyorum kusura bakma sonra bir ara sohbet edelim olmazmi..

Sanada iyi geceler cnm..bayramda seyranda her zaman 2012 Mayis anneleri ile beraber burdayiz ins..

Gonul sayfam cnm, sen ne yaptin nasilsin memleket nasil gecti iyimi hersey ..simdilik cikiyorum kusura bakma sonra bir ara sohbet edelim olmazmi..

sağol canım iyiyiz çok şükürr.sen nasılsın oğluşun nasıl koşturmalara devam dimi küçük sıpa durmaz artık yerinde.bizde babamızı bekliyoruz bayramı geçirip evimize döncez kısmetse geçen bayram yanlızdık çok zor geldi bu bayram ailecek olucaz.herşey kısmet gurbet zor beyaa :) dedemiz bayramlık cicilerimizi aldı çok yakışıklı oldk teyzesi..bu kadar canım başka dedikodu yok.sanırım sende gurbettesin ne yapcan hayat kaidesi günleri geçiriyoz sıkma canınıı ben bayramda gelirim sohbet eder sallarız topiği dedikodu yaprız kimse olmaz nasılsa görüşürüz canım

canım kvden demişki az ye cocugumun parasını
varya nerden gördün gıııııı sendende bişey kacmıyor
kıl oldum kadınlara bak en ufak seyde kvdem söle böle yazarlar
kadına dalga gecer gibi maşa getirmiş
yat kalk dua et kutlamıs diyorlar o kutlama degil salak yerine koyma degilmi
nese tekrar gaza geldimmmm
kvdende az degilmiş he tam ümügü sıkılmalık

:)))beykozum çok güldüm sende gülersin inşallah
kız bırak başkasının kaynanası seni niye sinirlendiriyo:)
senin çocukluguna inmek gerekiyo:)yaşadıgın bir travma olabilir:))
anlat bakalım dinliyorum
benim kaynanada az degil valla çok haklısın1 aydır yüzünü görmüyorum çok rahatım ama işte bayram geldi mecbur öpüşecez

Şimdiden bayram mesajları gelmiş. Ben de kutlayayım bari... Hepinize iyi bayramlarrrrr

Senin bu çağla cok fena olmuş kızımmm... Senden öğrenmiştir kimden öğrencek anası da az cadı değil :)

Ben bu kaynana muhabbetini kacırdım mı acaba? Beykoz kime sinirlenmiş bacım???

Meleğim defnoş da şap diye vuruyo ama seviyo kendince. Acıdığını söyleyince gelip öpüyo.bayılıyorum o haline

iyi akşamlar herkesee
9 günlük tatil başladı çalışan anneler için iyi oldu
tatile çıkan arkidişlerim hepinize iyi yolculuklar kazasız belasız gidin gelin inş

biz evde olucaz bayram ziyareti ve bi kaç ağırlamam gereken misafirler olucak eşim evde tarık buğrayla ilgilenirken davet edip aradan çıkarmayı düşünüyorum

tarık buğra ishal oldusabah bi uyandı her tarafı b.k içinde:)klasik diş çıkarma rahatsızlığı ishal ve iştahsızlık
üst 2 dişi bize merhaba demeye hazırlanıyo:)

bayrama kadar uğrayamazsam hepinizin bayramını kutluyorum anne ördekleri ve yavru ördekleri oğluşumla öpüyoruz
iyi bayramlarr:124::119:

kızlar bana dua edin gitmeyeyim malatyaya. herkese iyi bayramlar koccaman öpüyorum sizleri

Ins gitmezsin cnm, gidersende rabbim sabir versin belki iyi gecer veya iyi gecmesini umuyorum..Bayram meydani oldu resmen burasi daha bayram gelmeden mesajlar geliyor ne guzel bizleride unutmayip kutlamaniz..

Sanada slm cnm,hayirli olsun disleriniz..bu usteki hangi disler cikiyor ..gecmis olsun demek sizde dis isal yapiyor off cok fena rabbim sifa versin ins..

Aslinda varya su kv delerin butun derdi ogullarini cok kiskanmalari ve halan paylasmaya gelememeleri diye dusunuyorum..hakkini yemiyor iyi olanlarda var , gelinlerine kizi gibi gozle bakan da var ...planner geldi aklima masallah onunda kv cok iyi rabbim bozmasin ins simdi yazinca geldi haklima umari nazarimiz degmez

canım cok sinirlendigim konu kvde degilki
her lafa panter olan gacıların orda ne var hediyenin büyügü kücügü muhabbetine girmesi
benim cocuklugum cok güzeldi ya bende sokak cocuklarındandım
annem okuldan gelirim dısarı cıkınca baslardı beykoz gel yemek ye beykoz gel eve hadi gece 11 olurdu artık annem terlikle cıkardı bir güzel sopamı yer ödevimi yapar yemegide yer yatardım işte bukadar
inan insanların iki yüzlülügüne ve haksızlıga adaletsizlige gelemedigimden böle oluyor
kötü insanların yada insan kullanan tiplerin peşinden gidenlere tahammül edemiyorum tek sorun bu
kvdene benden selam ayagını denk alsın heran ayagı takılıp düsebilir
babyme iyi davransın selamımı söle o anlar

Sanada slm cnm,hayirli olsun disleriniz..bu usteki hangi disler cikiyor ..gecmis olsun demek sizde dis isal yapiyor off cok fena rabbim sifa versin ins..

üst dişler yazmışım ama köpek dişleri yazmayı unutmuşum:)evt canım her diş çıkarmasında ishal oldu yavrum ve hep iştahsızdı zorla ve kusarak yemek yiyo onlar bi diş çıkarıyo bizim ömrümüzden ömür gidiyo:)

Bizde de oyle ama isal degilde baska sekilde belirtiler gosteriyor..kopek disleri zor be cnm yani zorlanmalari cok dogal, ayy biz daha iki azi cikardik simdi yine oglan pinekleme donemine gecti digger iki aziyi bekliyoruz ..bu azilarda 8 ay sonra geldi biliyormusun deli oluyorum bu oglana halbuki ilk disi 6 aylik ve 10 gunluk iken cikardi sonrasi bekle babam bekle..haydaa...

ooo paşam çok ara vermiş diş çıkarırken:)mahirim köpek dişlerini çıkardı dimi?tarık buğranın bi süredir köpek dişlerinin olduğu yer çok kabarıktı bi kaç gündür üstler çok fena durumda..çıksada kurtulsa kuzucum..2 azıda 8 ay sonra gelmesin meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…