ooo paşam çok ara vermiş diş çıkarırken:)mahirim köpek dişlerini çıkardı dimi?tarık buğranın bi süredir köpek dişlerinin olduğu yer çok kabarıktı bi kaç gündür üstler çok fena durumda..çıksada kurtulsa kuzucum..2 azıda 8 ay sonra gelmesin meleğim
Gelirmi gelir valla bu usaktan hersey beklerim :))
Cnm bizim kopek disleri nerdeeee keske ciksaydi ama onlarda yok toplam 10 disteyiz hadeyen bakalim amin gerisi ins..
Azilarda cok cektik bakalim kopek disleri cikarirken oglumun bize yasatacagi kabuslari dusemiyorum..dusunmek istememmm..
Sizde dis kac tane , azilar tamamlandimi..bizimde kopek disleri oldugu yer nerde yil olcak kabarik ama gelen giden yok beya :))
sağol canım iyiyiz çok şükürr.sen nasılsın oğluşun nasıl koşturmalara devam dimi küçük sıpa durmaz artık yerinde.bizde babamızı bekliyoruz bayramı geçirip evimize döncez kısmetse geçen bayram yanlızdık çok zor geldi bu bayram ailecek olucaz.herşey kısmet gurbet zor beyaa :) dedemiz bayramlık cicilerimizi aldı çok yakışıklı oldk teyzesi..bu kadar canım başka dedikodu yok.sanırım sende gurbettesin ne yapcan hayat kaidesi günleri geçiriyoz sıkma canınıı ben bayramda gelirim sohbet eder sallarız topiği dedikodu yaprız kimse olmaz nasılsagörüşürüz canım
bizim azılar tamamlandı canım 12 dişi var minnoşumun..azıların hepsini aynı anda patlattı tam bi kabustu:)umarım mahir kolaycacık çıkarır
Oyy masallah, Tarik Bugra gec basladi dis cikarmaya ama toparladi bayagi..aferin ona..hem simdi daha rahat yemek yer,ben aslinda hemen ciksin istiyorum hepsinin ..o ne yaa uyku yok, huysuzluk hat safada soyle birden cikarip kurtuluverseler keske ..cin iskencesi gibi cekip duruyorlar hep onlar hep biz..
Sagol iyi dileklerin icin cnm, ins Tarik Bugrada hemencecik ve hicbir sikinti yasamadan patlativerir disleri..
selamın hellouyumaya gidecem ama yazmadan edemedim..
ha ne yazacam onuda bilmiyorum ama bismillah diyelim buluruz bişeyler:))
facede oyuna dalınca buraya gelmekte geciktim kimsede kalmamış
dişler konuşulmuş çağlada ilk dişini altı aylık çıkardı şuamda toplam 12 dişi var 3 aydan fazla oldu dahada diş çıkarmadı:26:
bugün yeni açılan avmye gittikpepe geldi kafası kocamandı çağla ''bepeee bepee''diye bagırdı ama sonra sıkıldı küçük adamdan:)ceren çok mutlu oldu hatta ordaki abla cerene 2 defa mikrofon uzattı cerende şarkılara eşlik etti
hele ki ''annem canım annem''şarkısını söylediginde gözlerim dolduanalık bu olsa gerek:)
bu arada cerenin seside şarkı söylemeye çok müsaitkulaga çok hoş geliyodu kaset falan mı çıkarsak ne yapsak:)
kaset devride kapandı en iyisi bi singıl mıdır mıngıl mıdır nedir ondan çıkaralım diyorum:))
siz sevidiginiz şarkıları liste yapın ceren söylesin:)eskiden kasetçiye liste yapıp verirdik,,karışık kaset doldurturduk hey gidi günler
hakan pekerin ''al artık koynuna beni karam''şarkısını çok severdim
bide yonca evcimik''aşık oldum anam gibi''
şimdilerde ajdar favorim:))çikita muz
müzik zevkime çok güveniyorum haksızmıyım:)ay aklıma ne geldi yazmassam olmaz
zamanında 8 yıl önce falan amcamın oglunun sünneti var birde en yakın arkadaşımın neyse benim hiç abiyem yok,,gittim pahalı bi abiye begendim zorlana babama aldırdım:18:neyse giydim çok güzeldi..yıllar geçti sanırım 4 yıl önce falan tv izliyorum bir sanatçi benim elbisemin aynını giymişşok oldum vay be dedim
sakın sanatçının kim oldugunu sormayın
asla agzımdan laf alamazsınız
söylemem kibariyeydi diyememmm
üzülmelimiyim sevinmelimiyim bilemedim
çok zevkliyimdir çok:))
uzuun bir aradan sonra merhabayazlıkta internet olmadığı için giremedim vınnlada fıtsat bulup bağlanamadım
bir kaç gündür okumaya çalışıyorum ama geçmiş birikmiş baya
neyse hasta olanlara geçmişler olsun düşen bebelerimizi Allah korumuş
biz kızımla iyiyiz iştahsızlık ve uykusuzluğumuzu saymazsak tabii
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi kolay
bu arada babyceren akşam akşam güldürdün beni demek kibariye heeee
meraba canımuzuun bir aradan sonra merhabayazlıkta internet olmadığı için giremedim vınnlada fıtsat bulup bağlanamadım
bir kaç gündür okumaya çalışıyorum ama geçmiş birikmiş baya
neyse hasta olanlara geçmişler olsun düşen bebelerimizi Allah korumuş
biz kızımla iyiyiz iştahsızlık ve uykusuzluğumuzu saymazsak tabii
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi kolay
bu arada babyceren akşam akşam güldürdün beni demek kibariye heeee
yok melegim ya benim sesimmi güzelGuzel sesli kizimiz kime cekmis acabasen olabilirmisin cnm malum sesin telefondan hos geliyordu belkim mikrofoniktirde
Kibariye mi, off yapma gercekten cok guzel giyinir :))zevk dahibiymissin evelallah :)) nerden gelir boyle seyler aklina bilmem ama cok guldurdun beya :))
Selam Kızlar
Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir. Benim misafirlerim var o yüzden uzun zamandır giremiyorum. Girip bi bayramınızı kutlayayım dedim.
Herkese İYİ BAYRAMLAR öpüyorum sizi.
Cnm yok ya senin sesin cok kibar bence cirtlak degil :)) emin ol yaglamiyorum :))cok coddiyim yani :))meraba canımhoşgeldin uzun zamandır yoktun demek yazlıktaydın,tatil nasıldı anlat cnm:)
uykusuzluk ve iştah sorunu bu aralar çogumuzdaa var malesef,Allah büyük dert vermesin ne diyelim..
yok melegim ya benim sesimmi güzelçok cırtlaktır ceren çocuk ya ondan sesi çok tatlı bakalım büyüdükçe bana çekmez inşallah:)
demek kibariyeyle ortak zevklerimiz varmış ne yapıyım:)elbise o günden sonra dolaptan çıkmadıisteyen varsa verebilirim bedava:)
kargoya karışmam
Meleğim aşkım canım bitanem(bi kızıma derim bunu bide sana)Vatan sana kurban olsun,sen bizim london büyük elçimizsin Özlem zor haklısın...
Malesef biz iyileşmedik ama bende ne biçim yazmışım dimiYine de teşekkürler Bu arada sen benim sigara ile yazdığımı da yanlış anlamıştın Sigara içen annelerin memeyi bıraktırması değildi olay Asıl mesele yani dr.un dediği;bebeklerin memeye bi şekilde bağlanmış olmaları,dr.un örneği bunun bi çeşit tiryakilik olduğuydu,yani sigara bağımlılığı gibi..diye örnek vermişti.kolay değilmiş anlamında yazmıştım Umarım anlatabildim cicim Mahirim nasıl? Yürümeye koşmaya başlayınca yaramazlıklar da geldi mi arkasından
hatun bugün çok yogunmuşmuşmuşşş:))biz o temziligi hergün yapıyoz:)Bugun cok yogundum hatta bugunu tarih yazabilir cunku kendimi astim diyebilirim, ne konuda mi tabiki temizlik konusunda ben bayram temizligi yapmadim bizim cars gunu control icin eve gelicek olanlar var; Mahirimi control icin gelicekler bu yuzden A dan Z ye her yeri temizliyorum..Baby sekerim ben icten cam bile ciliyorum haberin ola :)) oglan camlara tarzan gibi tirmanip o minik ellerini yapistirdigi icin silmek zorunda kaldim..
Yarinda bir kac sey kaldi onlarida yapip cars gunune hazir olucaz ins..birde esin bugun yufka almayi unutmus saf kocam benim telden ispanakta al boregi ispanakli yaparim demistim ispanagi almis yufkayi unutmus..bu demek oluyorki yarin bu kis kiyamette cikip oglumla yufka alicaz,,bizim bayrama ozel bir seyimiz yok malasef baklama yapamiyorum ama ispanakli borek idare etsin ins..su cars isi olmasaydi dolmada sarardim ama ona vaktim yok..
ayy çok mutlu oldum oysaki ben sesimi pek begenmem:)Cnm yok ya senin sesin cok kibar bence cirtlak degil :)) emin ol yaglamiyorum :))cok coddiyim yani :))
Su elbiseyi cok merak ettim bi resim cekip paylasirmisin yoksa meraktan catlarim :))
Oncelikle tum cnm arkadaslarimin kurban bayramini kutlarim. Ailenizle kazasiz belasiz musmutlu tum sevdiklerinizle gorustugunuz kuslerle baristiginiz mis kokulu evlatlarinizla harika bir bayram gecirmenizi diliyorum.
Ailecek arefe banyomuzu yaptik. Yaren nur um simdi uyudu yerine yatiracam. Uyku saatleri cok sapti. Ne yapacam bilmiyorum.
Ben de 9 gunluk tatile tabi olanlardan oldum is hayatinda ilk kez. Bu c.tesi benim izin haftam oldugu icin h.donu ve bayramla birlesti iste bu super oldu. Kuzumla bol bol vakit geçiriyorum. Kucaklasiyoruz.oyunlar oynuyoruz. Oyle boyle beni catlatsada binbir oyunlar la yok dede geliyor ay pisi pisiye bak sarkilar vs. Yediriyorum.neyi farkettim söyleyeyim. Benim kizim soyle 1 aydir bana pat kut vurup isiriyordu iki gundur yapmiyor. Neden dersiniz? Yavrum benim ozleminden yapiyormus demek ki.
Neyse katilan sayimiz azalmis iyice.
En coj yazan baby ve melegim
Hepinizi mucukladim. Slmla efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?