Kızlar sizi özledimistanbul moda haftası diye 2 defileye gittim & 2 gündür de fuardayım cnr'da ultra yorgunum ama bu size yazmama engel olamadı yinede Minnoşumdan nezle geçti sanırım solunum yollarım berbat aman nazar değmesin bayrama iyi olucaz inşallah Herbişeyi tek tek okudum ama cvp yazamıyorum şimdi mazur görün beni acısını çıkartıcaz dedikodular o biçim Forumun bebeklerine 41xmaşallah Bayramlık alamadım hala planner teyzesi 1 tanesini de bana yollasan olurmu sen zevklisindir giyiversin Miracık Hepinizi çok öperim öperiz öperler
Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Beybi sana da gecmiş olsun yaa. Herkes hasta ne iş?!.. Dikkat edin kendinize. Bana moral verdiğin için de ayrıca tesekkur ederim
Defne bu akşam düşüp agzını mermere vurdu. Yanagı morardı ağzının içi kanadı. Sanırım dişi dudagını kesti içerden hafif şişmiş. Dişetinde de çizik var kan oturmuş.gözümün önünde uçtu resmen. Neyse ki bu kadarla atlattık... Ama ikimiz de cok korktuk
Canım arkadaşım geçmiş olsuniyi akşamlarof başıma neler geldi durun anlatayım..
demiştim ya öksürügüm geçmedi diye,dün sabah hemen doktora gittim nefes alamıyorum gögüs kafesim agırıyo,ayakta duracak halim yok bide baş agrısı vurdufena üşütmüşüm nerdeyse cigerlerime kadar inmiş:26:öksürük şurubu ve antibiyotik verdi..bende emzirdigimi söyledim ama yinede 1000 lik antibiyotik yazdı bende şurubu içtim antibiyotigi içmedim dün gece sabahı zor ettim öksürmekten mahvoldum sabah acilde solugu aldım igne yedim ne ignesi bilmiyorum ama hemşire bugün emzirme sütünü sag dök dedi..bende bugün hiç emzirmedim akşam sütümü banyoda sagdım:18:
şimdi biraz daha iyiyim,ve antibiyotigi kullanmaya başladım mecburen
çocuklarda sefil oldular
keşke ilk andan doktora gitseymiştim bu kadar ilerlemezdibunun sebebi sigara degil çünkü zaten sigarayı azaltmıştım sanırım halen içtigim buzdolabındaki soguk sudan neyse ya çok şükür şimdi iyiyim..
Kız kırk yılda 2 defileye gittim burda olsan senle giderdimMutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Canım size de büyük geçmiş olsun bi tuz çevir başından ver minnoşumunyeşilçayım geçmiş olsun. bizde bu aralar kudurmaktan çok düşüyoruz. bugünü yüzde 2 çizik ve 1 dudak patlamasıyla atlattık. geçen gün ece çok ağladı odasında gidip baktım bişey yok düştü herhalde dedim akşama parktayız güneş kafasına vuruyor bi baktım 2 küçük delik kafası kanamış kurumuş( salıncak var onun kenarları yaptı herhalde napalım Allah beterinden saklasın böyle böyle büyücez.
beybim çok geçmiş olsun. kış fena geldi gerçekten malesef çok duycaz herhalde buradan hastalık haberlerini Allah yardımcımız olsun.
mutlum kız çağla şıkel düşmüş podyumda gözünmü kaldı hatunda izlerken:)) projen için sevindim tebrik ederim mirada iyileşmiş gözün aydın.
tatlıcadım tarık buğra bi yapıştırsa birde yer yapıştırır diye vurmuyordur oğlum kıyamıyordur süt kardeşine ondandır :))
atarlı eceden resim var:)))
Meleğim aşkım canım bitanem(bi kızıma derim bunu bide sanaOyy ozledin demek, bende bende ozledim..hatta sizlerle beraber vatanimida cok ozledim valla...buram buram memleket ve insan ozlemim var..off ffff..
Neyse gelelim sadede,iyilesmenize cok sevimdim,umarim son olur bu hastaliklar..
Talaycım çok çok çok sağol canımgeçmiş olsun defneye biz ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arasında oluyor görünmez kazalar.yazdıkların için saol bende senin gibi düşünüyorum.
mutlu anne bizede dedikodulardan bahsedersin sonra miraya çok geçmiş olsun bayrama sağlıkla girer inş.
baybcim sanada çok geçmiş olsun evde anne hastaysa vay o evin haline
kızlar şoklr içindeyim musab bilal sabah arka arkaya tam 5 kere kaka yaptı öyle böyle değil. psikolojim bozuldu artık bayramdan sonra direk ankaraya gidiyoruz.moralim çok bozuk neden böyle bebeğim Allahım dermansız dert vermesin.kuzumda artık alt almaktan sıkıldı.bu arada herkeze günaydın.
Hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum herkese...
Çalışanlar için haftanın son günü...Doya doya kuzucuklarla koklaşıp güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum.
Kızlar benim ufaklık yine hasta,yine ateşli....Sanırım forumda en çok ateşlenen bebeklerden biri Mira diğeri ise Kayra.
Daha geçen ay 40 derece ateşler içinde yanıyordu yavrum.Tam bitti,yemesi düzene girdi derken hafif bir grip geçirdik.O gribi tam atlatamadan şimdi yine ateşi yükseldi ve yine hasta.
Babamda dün telefonda "iyi bakamıyorsun çocuğa,hasta oluyor"diyince çok üzüldüm
Evde canımız sıkıldığı için sık sık babamızın okuluna gidiyoruz.Orda dışarda özgürce koşup oynuyor,anasınıfının oyun odasında çok güzel vakit geçiriyor ama gel gelelim ki okulun çocukları tam bir Kayra fanatiğiler.Her gören yasaklamama rağmen şap şup öpmeye çalışıyor.E çocukta hemen mikrobu kapıyor.Bundan sonra öğrenciler dağıldıktan sonra götüreceğim kuzumu yanımda
Uyku tulumu için araştırmaya devam ediyorum ama piyasada genel olarak hem torbalı olan modeller var.Bu tulumlardan kullananlar memnunlar mı acaba ?Çocuklar rahatça dönebiliyorlar mı içinde ?
Kızlar sizi özledimistanbul moda haftası diye 2 defileye gittim & 2 gündür de fuardayım cnr'da ultra yorgunum ama bu size yazmama engel olamadı yinede Minnoşumdan nezle geçti sanırım solunum yollarım berbat aman nazar değmesin bayrama iyi olucaz inşallah Herbişeyi tek tek okudum ama cvp yazamıyorum şimdi mazur görün beni acısını çıkartıcaz dedikodular o biçim Forumun bebeklerine 41xmaşallah Bayramlık alamadım hala planner teyzesi 1 tanesini de bana yollasan olurmu sen zevklisindir giyiversin Miracık Hepinizi çok öperim öperiz öperler
iyi akşamlarof başıma neler geldi durun anlatayım..
demiştim ya öksürügüm geçmedi diye,dün sabah hemen doktora gittim nefes alamıyorum gögüs kafesim agırıyo,ayakta duracak halim yok bide baş agrısı vurdufena üşütmüşüm nerdeyse cigerlerime kadar inmiş:26:öksürük şurubu ve antibiyotik verdi..bende emzirdigimi söyledim ama yinede 1000 lik antibiyotik yazdı bende şurubu içtim antibiyotigi içmedim dün gece sabahı zor ettim öksürmekten mahvoldum sabah acilde solugu aldım igne yedim ne ignesi bilmiyorum ama hemşire bugün emzirme sütünü sag dök dedi..bende bugün hiç emzirmedim akşam sütümü banyoda sagdım:18:
şimdi biraz daha iyiyim,ve antibiyotigi kullanmaya başladım mecburen
çocuklarda sefil oldular
keşke ilk andan doktora gitseymiştim bu kadar ilerlemezdibunun sebebi sigara degil çünkü zaten sigarayı azaltmıştım sanırım halen içtigim buzdolabındaki soguk sudan neyse ya çok şükür şimdi iyiyim..
Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Beybi sana da gecmiş olsun yaa. Herkes hasta ne iş?!.. Dikkat edin kendinize. Bana moral verdiğin için de ayrıca tesekkur ederim
Defne bu akşam düşüp agzını mermere vurdu. Yanagı morardı ağzının içi kanadı. Sanırım dişi dudagını kesti içerden hafif şişmiş. Dişetinde de çizik var kan oturmuş.gözümün önünde uçtu resmen. Neyse ki bu kadarla atlattık... Ama ikimiz de cok korktuk
geçmiş olsun defneye biz ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arasında oluyor görünmez kazalar.yazdıkların için saol bende senin gibi düşünüyorum.
mutlu anne bizede dedikodulardan bahsedersin sonra miraya çok geçmiş olsun bayrama sağlıkla girer inş.
baybcim sanada çok geçmiş olsun evde anne hastaysa vay o evin haline
kızlar şoklr içindeyim musab bilal sabah arka arkaya tam 5 kere kaka yaptı öyle böyle değil. psikolojim bozuldu artık bayramdan sonra direk ankaraya gidiyoruz.moralim çok bozuk neden böyle bebeğim Allahım dermansız dert vermesin.kuzumda artık alt almaktan sıkıldı.bu arada herkeze günaydın.
Hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum herkese...
Çalışanlar için haftanın son günü...Doya doya kuzucuklarla koklaşıp güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum.
Kızlar benim ufaklık yine hasta,yine ateşli....Sanırım forumda en çok ateşlenen bebeklerden biri Mira diğeri ise Kayra.
Daha geçen ay 40 derece ateşler içinde yanıyordu yavrum.Tam bitti,yemesi düzene girdi derken hafif bir grip geçirdik.O gribi tam atlatamadan şimdi yine ateşi yükseldi ve yine hasta.
Babamda dün telefonda "iyi bakamıyorsun çocuğa,hasta oluyor"diyince çok üzüldüm
Evde canımız sıkıldığı için sık sık babamızın okuluna gidiyoruz.Orda dışarda özgürce koşup oynuyor,anasınıfının oyun odasında çok güzel vakit geçiriyor ama gel gelelim ki okulun çocukları tam bir Kayra fanatiğiler.Her gören yasaklamama rağmen şap şup öpmeye çalışıyor.E çocukta hemen mikrobu kapıyor.Bundan sonra öğrenciler dağıldıktan sonra götüreceğim kuzumu yanımda
Uyku tulumu için araştırmaya devam ediyorum ama piyasada genel olarak hem torbalı olan modeller var.Bu tulumlardan kullananlar memnunlar mı acaba ?Çocuklar rahatça dönebiliyorlar mı içinde ?
anneZEYNEP ; Kayraya kendi kendine uyumayı kim west yöntemi ile 1 haftada öğrettim.Gece uykularıda bu hafta itibari ile düzene girdi.Şuan yatağına bırakıp odasından çıkıyorum ve kendi kendine uyuyor.Çok uykusu geldiğinde emziğini ve uyku arkadaşını alıp yatağın başında bekliyor içine yatırmam için :))
Emziği şimdilik bıraktırmayı düşnmüyorum açıkcası.Meme emmediği için tek sakinleştirebilen şey emzik.O yüzden 2 yaşına kadar emmesine müsade edeceğim.Yani uykuya da emzikle dalıyor ama uyuduktan sonra kendiliğinden çıkarıyor geri ağzından.
kızlar bebeklerinizde sinir varmıçağla çok zilli oldu illaki istedigini yaptırmaya çalışıyo,yapmassam aglıyo
mesela cerenin diş fırçasını istiyo vermiyorum diyorum al bu senin o ablanın
yok zıplıyo hopluyo bagırıyogerekirse bana bile vuruyo
ben yinede vermiyorum banyodan çıkyorum o da arkamdan geliyo neyseki kısa sürede unutuyo
fazla ısrarcı olmuyo ama bu huyu hiç hoşuma gitmiyo
Evt evt Mahir de ayni cnm...istedigi birsey olmayinca kiyameti kopariyor..hatta bugun cok bagirdi dedim oglum bu ses ne oyle kiz gibi ciglik atiyor..kulaklarimin pasi gidiyor resmen :))
Bence bu bir surec her dediklerini yapmamak lazim diye dusunuyorum..bagirirsa bagirsin anasini satayim minnak kadar oglandan mi korkucam heytt :))
dimi melegim ya agzına saglık bu bücürlerdenmi korkacaz:)istedikleri kadar bagırsınlar
ama cigerim o ses ne yaww kafam şişiyo:)
2 karış boylarıyla bize karşı gelmeye başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?