2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oyy ozledin demek, bende bende ozledim..hatta sizlerle beraber vatanimida cok ozledim valla...buram buram memleket ve insan ozlemim var..off ffff..

Neyse gelelim sadede,iyilesmenize cok sevimdim,umarim son olur bu hastaliklar..

geçmiş olsun defneye biz ne kadar dikkat etsekte kaşla göz arasında oluyor görünmez kazalar.yazdıkların için saol bende senin gibi düşünüyorum.
mutlu anne bizede dedikodulardan bahsedersin sonra miraya çok geçmiş olsun bayrama sağlıkla girer inş.
baybcim sanada çok geçmiş olsun evde anne hastaysa vay o evin haline
kızlar şoklr içindeyim musab bilal sabah arka arkaya tam 5 kere kaka yaptı öyle böyle değil. psikolojim bozuldu artık bayramdan sonra direk ankaraya gidiyoruz.moralim çok bozuk neden böyle bebeğim Allahım dermansız dert vermesin.kuzumda artık alt almaktan sıkıldı.bu arada herkeze günaydın.

Hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum herkese...
Çalışanlar için haftanın son günü...Doya doya kuzucuklarla koklaşıp güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum.
Kızlar benim ufaklık yine hasta,yine ateşli....Sanırım forumda en çok ateşlenen bebeklerden biri Mira diğeri ise Kayra.
Daha geçen ay 40 derece ateşler içinde yanıyordu yavrum.Tam bitti,yemesi düzene girdi derken hafif bir grip geçirdik.O gribi tam atlatamadan şimdi yine ateşi yükseldi ve yine hasta.
Babamda dün telefonda "iyi bakamıyorsun çocuğa,hasta oluyor"diyince çok üzüldüm

Evde canımız sıkıldığı için sık sık babamızın okuluna gidiyoruz.Orda dışarda özgürce koşup oynuyor,anasınıfının oyun odasında çok güzel vakit geçiriyor ama gel gelelim ki okulun çocukları tam bir Kayra fanatiğiler.Her gören yasaklamama rağmen şap şup öpmeye çalışıyor.E çocukta hemen mikrobu kapıyor.Bundan sonra öğrenciler dağıldıktan sonra götüreceğim kuzumu yanımda

Uyku tulumu için araştırmaya devam ediyorum ama piyasada genel olarak hem torbalı olan modeller var.Bu tulumlardan kullananlar memnunlar mı acaba ?Çocuklar rahatça dönebiliyorlar mı içinde ?

anneZEYNEP ; Kayraya kendi kendine uyumayı kim west yöntemi ile 1 haftada öğrettim.Gece uykularıda bu hafta itibari ile düzene girdi.Şuan yatağına bırakıp odasından çıkıyorum ve kendi kendine uyuyor.Çok uykusu geldiğinde emziğini ve uyku arkadaşını alıp yatağın başında bekliyor içine yatırmam için :))
Emziği şimdilik bıraktırmayı düşnmüyorum açıkcası.Meme emmediği için tek sakinleştirebilen şey emzik.O yüzden 2 yaşına kadar emmesine müsade edeceğim.Yani uykuya da emzikle dalıyor ama uyuduktan sonra kendiliğinden çıkarıyor geri ağzından.

Canım arkadaşım geçmiş olsunÇabucak iyileş inşallah,bayrama hep beraber hastalıksız girelim
Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Kız kırk yılda 2 defileye gittim burda olsan senle giderdim,dövmeli hatunları gördüm hiç beğenmedim onların dövmesini sen olsan havamız olurdu Ben iyileşmedim kuzu yaaa aksine çok hastayım Miradan geçti sanırım ama 1 hafta sürer ya, bayrama iyi olucaz inşallah yazdımYoksa dökülüyorum:2:
Canım size de büyük geçmiş olsun bi tuz çevir başından ver minnoşumun Çağla=taş gibi hatun yawDüşe kalka öğrenicekler ablasıMiradan geçti derken bana geçti dedim topikçe beni yanlış anlamışsınızama çok sevindim bu iyi enerjinize,sayenizde iyi olucaz inşallah

Oyy ozledin demek, bende bende ozledim..hatta sizlerle beraber vatanimida cok ozledim valla...buram buram memleket ve insan ozlemim var..off ffff..

Neyse gelelim sadede,iyilesmenize cok sevimdim,umarim son olur bu hastaliklar..
Meleğim aşkım canım bitanem(bi kızıma derim bunu bide sana)Vatan sana kurban olsun,sen bizim london büyük elçimizsinÖzlem zor haklısın...
Malesef biz iyileşmedik ama bende ne biçim yazmışım dimiYine de teşekkürlerBu arada sen benim sigara ile yazdığımı da yanlış anlamıştınSigara içen annelerin memeyi bıraktırması değildi olayAsıl mesele yani dr.un dediği;bebeklerin memeye bi şekilde bağlanmış olmaları,dr.un örneği bunun bi çeşit tiryakilik olduğuydu,yani sigara bağımlılığı gibi..diye örnek vermişti.kolay değilmiş anlamında yazmıştımUmarım anlatabildim cicimMahirim nasıl? Yürümeye koşmaya başlayınca yaramazlıklar da geldi mi arkasından
Talaycım çok çok çok sağol canımAnneciğin kardeşinden öğrenmiş yeni bebişi,vardır bir hayır sevindim,ama kv.ne de hiç takılma,bana da erkek erkek dediler nasibim kız bebekmişRabbim seninde gönlünün muradını versin canım
2 erkek annesi olmak da çok forslu çok güzel duygu bence,ama kız olursa hem farklı bir tat hem o da ayrı bir güzel
Hayırlısı olsun canım ama inşallah kız olsun

Canım geçmiş olsun evet Mira ateş konusunda başı çeker yani,sinir bi durum ama artık hiç panik yapmıyorum sadece sabaha kadar ara ara suya sokup nöbette bekliyorumEvet özellikle bu zamanlarda pek öptürmemek lazım çünkü hemen herkes hasta Çok korumacı anne olmak iyi değil ama yine de bile bile lades demeden sakınmalıyız bebeklerimizi bencede.
uyku tulumu aldım ama hiç kullanmadım,çünkü ev sıcak ve onu giydirince çok terledi Mira.Benimki markasız bişeydi çarşıdan almıştım öylece kaldı torbalı değil ayaklıydı,bizimki de üstünü çok açıyor biraz kalın eşofman giydiriyorum öyle yatırıyorum ben.

günaydınn topik hastalık haberleriyle dolmuşdün tarık buğra bilgisayarın saati ile oynamış ve ileri almış nasıl becermişse..bende evde başka saat yokmuş gibi pcnin saatine bakarak kuzumu 7 de yatağına yatırmış oldum:)pcde 22:15 olarak gözüküyodu zaman ne çabuk geçti vs diye düşünüyodum ki eşim top oynamaktan geldi tarık buğra yı neden vakitsiz uyuttun şimdi tekrar uyanır daha da uyumaz saat daha 8 dedi:)ben yatıralı 1 saat oldu gece nöbetine hazırlanalım dedim ama kuzum uyanmadıı:)sabah 7 de uyandı minnoşum

sabahta elimden tuttu beni odasına götürdü boy ölçerin altında durddu boy ölçtürüyor meleğimönünde bekledi sonrasında bana aa aaaa dedi kaç cm olduğunu söyledim..10 dk sonra tekrar götürdü boy ölçmeye yine aaa aaaa diye sordu
bu ara herşeye aa aaaa diyo..böyle alışıp devam edicek diye korkuyorum

mutlum;umarım bayrama kadar atlatırsın çok geçmiş olsun

beybim;sen çok ihmal etmişsin kendiniçok geçmiş olsun canım umarım tez vakitte eski sağlığına kavuşursun

defne fena düşmüş geçmiş olsun kuzuma..

boncuk kayramada geçmiş olsun..ne güzel kendi başına uyumayada alışmış tarık buğrada uykusu geldiğinde hemen yatağına gidiyo yalnız bizimki tehlikeli hareketler yapıp tırmanmaya çalışıyo:)

günaydınn herkseee

hayırlı cumalar ve mutlu güzel bir gün dilerimmm hepimizeee

bugün biraz daha iyiyim çok şükürr sadece biraz öksürük kaldıı,nefret ediyorum öksürmektennnn

olurr tabiiiii şekerimmmm 2 tanede yollarımmm sen gez defile defileeeede sonra benim kızımın kokoş elbiselerini beğenmeyebilirsin cicimmm

canım çok geçmiş olsunnn nazarmı değiyor nedir sana cicimmm ilaçlarını düzenli kullanda geçsin gitsin inşşş

ahhh kıyamam kuzuma ya napalım işte kaşla göz arasında düşüyorda kalkıyorlarda buna şükür allah beterinden ve kazalardan korusun yavrularımızıı benim yerimede öpp annesii uff olan dudağındannn

evet ya götür bakalım ankarada bir doktora ne diyecek inş bişeyciği yoktur canım sende moralini bozma, güzel haberlerle gel inşşş

canım geçmiş olsun evet çocuklardan bulaşıyor olabilir ya uzak tut bir süre bari şimdi birde havalardan biz büyükler bile hemen hasta oluyoruz onların bağışıklık sistemi ne ki daha sırf bu yüzden bu kış oyun grubunu erteledik biz, inş tez iyi olsun boncuğunnn uyku tulumu bende almadım daha ve şimdilik almayı düşünmesemde alırsa ayaklı alırım torbalı hiç kullanmadım ama kullanışlı olmadığını düşünüyorummm:26: bizde şimdilik daha kalın geceliklerle yatırıyoruz:)

eveeeettt tatill başlasınnnnnn

çok şükür tatile kadar hastalığım geçti sayılır, zeynomda iyi çok şükür ama inş bayram tatilinde hasta olmaz kuzum şimdi hem hava değişkliği hem herkesler hasta falan derken kuzumu hasta etmekten çok korkuyorummmm:18: ama yapacak bir şey yokk gidecez mecburrrrr, trafiğe kalmamak için birkaç saat sonra yola çıkıyoruz önce Eskişehir bayramdada bursadayızzzz

herkeseee mutlu mesut sağlıklı ve harika bir bayram dilerimmmm bizim gibi yola çıkacakların yolu açık olsun sağsağlim kazasız belasız gidip gelelim, sevdiklerimizi görelimm gülüp eğlenelimm inşşş

biz yarın antalyaya uçuyoruz.bayram sürecince giremem dsanırım.herkeze iyi bayramlar, hepinizin bayramını yürekten kutluyor bütün bebeişlerimizi öpüyorum.

talaycim cnm bana da gel bari bende antalyadayim.topicte eskiden çok aylar once bi arkadas vardi istemeden hamile kalmisti o ne oldu ismini de hatirlamiyorum

selam kızlar, uzun bir aradan sonra bayram tatilinin de verdiği rahatlıkla yazıyorum, arada en son sayfaya göz atsam da yazma fırsatı bulamıyorum, benim küçük adam hastalık sezonunu açtı, ara ara nezle kapımızı çalıyo, hala uyku düzenimiz yok, yok derken gerçekten gecede 3-5 uyanma değil, nerdeyse uyumayacak bıcır, süte devam, umarım tüm bebişler iyidir, hepinize iyi tatiller...

Canım Arkadaşlarımherkesemutluhuzurluçok güzelçok coşkulubir bayram diliyorum
Hastalıklar uzak olsunBebişlerinize&kocişlerinize&bütün sevdiklerinize çok iyi bakın
Onlarda size tabiÇünkü 2012 mayıs anneleri grubumuzdaki benim cevfakar vefakar canım arkadaşlarım herşeyin en güzelini hakediyoruzSizi çok SeviyorumİYİ BAYRAMLAR&İYİ TATİLLER

selamın hello
arkadaşlar sizler ne iyi insanlarsınızhastayım dedim hepiniz geçmiş olsun yazmışsınıztabi canım başka ne yazılabilirdiki:))
çok sagolun var olun
ya dün yazacaktım unuttum ece ve defnoşa nazar degmiş,çağlada bugün parmagını kapıya sıkıştırdı:18:çok agladı neyseki önemli birşey olmadı:18:bütün çocuklarımızı rabbim kazadan beladan korusun.amin..
bayram yolculuguna çıkacak olalarada hayırlı yolculuklar diliyorum,Allah kaza bela vermesin,amin..
mutlu bende sizi iyleşti diye okumuştum,sizede acil şifalar canım,
plannerin öksürügü geçmemiş canım ilerlemesin benim gibi olma bi doktora git istersen:26:benimkide hala bitmedi:26:ama en azından biraz daha iyiyim..

5 gün önce yani 6 ekimde topigimizin ''filozofu'',''medarı iftiharı'', sayın monşer chihiromuzun dogum günüydü,,
nasıl olduda kutlamayı unuttum bilemiyorum:26ysaki tarih konusunda çok iyiyimdir kimseyi unutmam hayret:26:
dostum azizim cikocugum geçmiş dogum günün kutlu olsun canım:119:ailenle nice mutlu,saglıklı,uzun yıllara..
şimdiden gelecek bayramında kutlu olsun canım:)unutmadan yazalım:)

bugün hava çok güzeldibunu fırsat bilip arkadaşıma gittim bolcana dedikodu yapınca kendime geldim:)
çok şükür daha iyiyim..
çağlayı yatırdım,eşimde cereni yatırmaya geçti sanırım o da uyuyup kaldı:)bende yalnız kaldım
gerçi odada olsa o tv ye ben pc pek yüzümüze bakmıyoruz ama olsun arada laf atıyoduruz birbirimize:)
neyse uyusunlar bende burdayım ama kimselerde yoknerdesiniz kızlar
ha aklıma gelmişken dün gece saat 10 uyuyan çağla bilin bakalım tekrar kaçta kalktı
tarihi bir rekor kırarak sabah 8 buçuga kadar deliksiz uyudu
sanırım en son deliksiz uyuyuşum 2 buçuk yıl önce falandıkendimi rüyada sandım:)çok güzeldi..
tadı damagımda kaldıumarım bu gecede çağla bana böyle bir kıyak geçer
benim hala umudum var
hiç sanmıyorum ama neden olmasınta tutarsa

kızlar bebeklerinizde sinir varmıçağla çok zilli oldu illaki istedigini yaptırmaya çalışıyo,yapmassam aglıyo
mesela cerenin diş fırçasını istiyo vermiyorum diyorum al bu senin o ablanın
yok zıplıyo hopluyo bagırıyogerekirse bana bile vuruyo
ben yinede vermiyorum banyodan çıkyorum o da arkamdan geliyo neyseki kısa sürede unutuyo
fazla ısrarcı olmuyo ama bu huyu hiç hoşuma gitmiyo

Evt evt Mahir de ayni cnm...istedigi birsey olmayinca kiyameti kopariyor..hatta bugun cok bagirdi dedim oglum bu ses ne oyle kiz gibi ciglik atiyor..kulaklarimin pasi gidiyor resmen :))

Bence bu bir surec her dediklerini yapmamak lazim diye dusunuyorum..bagirirsa bagirsin anasini satayim minnak kadar oglandan mi korkucam heytt :))

dimi melegim ya agzına saglık bu bücürlerdenmi korkacaz:)istedikleri kadar bagırsınlar
ama cigerim o ses ne yaww kafam şişiyo:)
2 karış boylarıyla bize karşı gelmeye başladılar

Ne guzel bayram mesajlari gelmeye baslamis..ne diyim ben yani biz burda boynu bukukleri oynuyoruz ama bu benim secimim dimi kimseye kizmiyorumda ne bilem icimi dokuyum dedim...

Bayramda burdayim allahtan bir mani olmazsa sikilan olursa gelin hemi..konusur dertlesiriz bir guzel :))hatta guzin abla gibi dertlerinizi bile dinlenir yani..bayram hediyesi olarak :))

dimi melegim ya agzına saglık bu bücürlerdenmi korkacaz:)istedikleri kadar bagırsınlar
ama cigerim o ses ne yaww kafam şişiyo:)
2 karış boylarıyla bize karşı gelmeye başladılar

Evt cnm ne yapak veletler buyuyene kadar boyle sonra bakariz onlar mi yaman ben mi yani :))
Cnm varya sadece bagirmakla kalsa bizimkide Cagla gibi dovuyor hatta Sabah dayanamiyorum yaninda uyukluyorum koltukta gelip pat diye samar sapistiriyor suratima yaa..sen o uyanmayi bir tahmin et istersen :)) aynen bu hale geliyorum

geçen yaz kaynanamlar görümcemler piknik yapmaya gitmiştik,,gittigimiz yer ister kendin pişir ister ordan ye öyle biryerdi..neyse tavukları etleri biz götürdük pişirdik,eşim bana dedi patlıcan salatası istermisin dedim evet yerimtam garsona sipariş verecek ordan kaynanam atladı''oglum ne gerek var işte mangalda patlıcan,domates pişiyo ben yapacam''eşimde olsun dedi ve siparişi verdi
patlıcan salata geldi önüme kuydu garsondaha 1 lokma yedim kv tabagı önüne aldı kendi tabagına biraz aldı ama tekrar geri vermedisalatayı önünde bıraktıbanada uzak tekrar istemedim utandımşimdi diyceksiniz nerden çıktı bu
burda kaynanamın bana vermek istedigi mesaj neydi
beykozum bu soru sanaanladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…