2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Baby slm cnm Napiyorsun kiz gece gece issiz yerde

Valla mi cagla da oyle heeee. O zaman kesin calis sen sana tam tersini yapacaktır seninki seni gormektn bikmis
Saka bir yana da Allah ayitmasin hic kimseyi. Cok zor hemde cok.

Guzel dileklerin için de cok sagol bebem. Öptüm

Babye yazana dek o gitmis ziyaretçiler dolmus. Yarin bayram yahu gidin yatin yarin sabah erken kalkacaz.

Melegim; baklavayi kv yapmis. Ucundan bakarim sirf senin icin malum diyetteyim benim de cnmi cejtirdib.

Ben neden uyumuyorum abos bende kaldi onun 19 aylik kicuk dana bugramiz benim keci cadi kizim yuzunden ancak oturuyoruz. Ama cok komikler ya. Kopru basindaki iki inatci keci gibiler. Devamli biseyler kiymete biniyor ve karsi karsiya kalip birbirlerinden kapma mucadelesi yapiyorlsr.

Bayramlik dedin de babannesi aldi sagoldun yani birlikte gittik aldik. Cekebilirsem eklerim yada ekleyebilirsem eklerim cnm
Kizima yeni ortapedik 21 numara ayakkabı aldik ama kalibi buyuk. Normalde 20 olan da vardi. Neyse yeni ayakkabilarina asik oldu. Yatip kalkiyor akkam akkam deyip duruyor askim ayaklarina bakip ayyy diyor. Akkalarini neredeyse hic elletmiyor
Mal duskunu.mu olcak nedir
Saka bir yana sanirim kzimi sevindirdik ilk defa ve bayramda

Neyse ben son kez kacat. Melegim melekim optum seni de alex mahirimi de

slm mayıs anneleri ve datluşları

yaşıyorum hayattayımavrupa yakasındaydım 2 haftadan beri net yok kaynana yok ( burda olsa asla gitmezdim )köyde kayınpeder hastaydı ben baktım pazar akşamı geldik eve direk temizliğe daldım ama güzel bebiş haberlerini ve kötü haberleri takip etme fırsatım oldu ara sıra öküs X telinden az önce evi köşe bucak sildim anca işim biit sayıluır gerçi bende bittim

HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYOM ÇOK ÖZLEDİM YAW

not:ne bahsızım yaw 17 /10 /2010 evlendim perşembe günü evlilik yıldönümüm kara günüm X KURBAN EDEBİLİRİM

Son düzenleme:

dışarda kurban kesim ve paylaşım işleri var. bahçede toplam 8 çocuk harfiyat kazıyor. çok acelem var hemen konuya gireyim. Mahir'i rüyamda gördüm. o kafdar güzedl kilo almıştıki inanamadım bir iştahla yemek yiyiyordu ki görmeliydiniz hayır olsun inşallah. öpüyorum

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle,Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Hayirdir ins cnm. aksine oglanin istahi son 4 gunden beri cok kotu ogleden sonra nerde ise hicbirsey yemiyor ve oyle ac yatiyor..off ins ruyan cikarda balim yemeye baslar..Orhan Cemal mutludur simdi dimi..cocuklarla oynuyor egleniyordur ne guzel bayrami boyle gecirmesi..neseniz bol olsun ins..bizde opuyoruz sizleri..Mahir de teyzesinin ellerinden muck yapiyormus :))

Hosgeldin cnm.bizde seni cok ozledik inan..
Son cumlene bittim resmen kurbanlik olarak iyi dusunmussun :))ama Ayse nin hatiri icin bu bayramda azat et minik kuzum ozler sonra babasini :))

Simdiden evlilik yildonumunuz kutlu ve mutlu olsun..nice yillara ins

Anacim bu camlari distan silsem ne olur her allahin gunu yagmur yagiyor burada..rabbimin bereketi temizler iste ne gerek var zorlanmaya dimi :))

Cnm guzel dileklerin icin cok sagol bende yarini sabirsizlikla bekliyorum ins bir sorun cikmaz da tam bayram olur bizler icinde..

Su elbiseni goremezsem gozlerim acik falan gider ona gore cabuk koy goruyum dunya gozu ile dimi..rabbim korusuun, Bizleri kuzulara bagislasin nerden geldi ise aklima tobe tobe .bak iste sacmaliyorum koy su resmi anacim merak ettim da

herkeze iyi bbayramlar dilerim arkadaslar

biz de sizin bayramınızı kutluyoruz

bu arada, sizi pek tanımıyorum. tanışma toplantısının olduğu bölümü kaçırdım sanırım biraz kendinizden, çokça da bebeğinizden bahseder misiniz

dostum Babyceren azizim, mesajınıza kısa maddelerle cevap vermek isterim yüksek müsadelerinizlen:

1) oyun derken pc oyunu kastediyorsunuz sanırım. pc oyunundan sıkılmışsınız, canınız da çabuk bitiyormuş. bendeniz pc oyunlarını bilmediğim gibi sıkılmak da hiç başıma gelmedi. tavsiyem: pc oyunu oynamak yerine hobi edininiz. sıkılmayacağınız gibi bir sürü de yeni şeyler yaparsınız örgüyü pek tavsiye etmem zira çekirdek gibi bağımlılık yapıyor. bir türlü elinizden bırakamıyorsunuz. evden çıkmak üzereyken "ay 3-5 ilmek öreyim de öyle çıkalım" dememden uzun zaman sonra evden çıkabildiğimiz vakidir

2) normalde 9 bucukta uyanan çocuklarınız 8 de uyanmış da siz de uykunuzu alamamışsınızmışmış. ya biz 5-6 da kalkan ve kalkar kalkmaz, paçalarına "anneaaa, mammaaaa" diyerek yapışan bir çocuk eşliğinde yiyecek birşeyler hazırlamak zorunda kalan çalışan annelerin canı yok mu dostum çocuklarınızı öpüp başınıza koyunuz. ya da ben öpeyim başıma koyayım

3) eşiniz bayramlarda para veriyormuş, ne güzel bizde durumlar, maaşımızı aldığımız an ortak hesaba yatırmak suretiyle veda etmek şeklinde cereyan ediyor. bayramda para almak yerine, zat-ı alilerine para vermekle meşgul oluyoruz

4) yine kızlarınızla 2 saat öğle uykusu uyumuşsunuz ne güzel Orhan Cemal'le gündüz uyuduğumu hiç hatırlamam o uyur uyumaz, ya bulaşıkları ya çamaşırları makinaya atarım, ya çamaşır toplarım ya sererim, ya birikmiş ve okumam gereken şeyleri okurum, ya düzeltilecek metinlerimi düzeltirim, ya pc yedeklerim, ya yemek yaparım, ya gazete okurum, ya sökük dikerim (aşırı ciddiyim)vs vs vs demem o ki, hep ışık hızıyla yapacak yığınla işim olur. kızlarınızla uyuyabildiğinize de şükrediniz

5) bu madde de benden olsun. annem sömestr tatilinde ufak bir ürolojik ameliyat geçirecek. eşimin dediğine göre 1 haftada toparlanırmış ama en kötü duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum. hayır ölmesine değil yani, iyileşme süresi uzarsa, Orhan Cemal'i de lab.a götüreceğiz mecburen. anneme 2 çocuklu ablam bakacak. Orhan Cemal'e bakacak başka yakınımız olmadığı ve lab.da işlerimiz çok olacağı için, hep beraber lab.a gitmek en iyisi diye düşündük. yok hayır, eşimin ailesinden bakacak kimse yok daha doğrusu,eşimin bizden başka alesi yok gibi.

6) bayramınızı kutluyorum ve elinizi öpüyorum hayır, harçlık almak için yapmıyorum, tamamen duygusal saysal sebeplerden dolayı

antalyada yasiyoruz 28 yasindayim 28 mayista sezeryan ile dogum yaptim.haziran anneleri topigindeydim mayista dogum yapinca buraya transfer oldumm.iki disimiz var hala.ikisi alt yarim olarakta kopek disi var.kahvalti yapmiyoruz bulamaç yiyoruz diger ogunlerde sadece çorba.istahsiziz.kucakçiyiz.ismi pelin.ne desem bilmiyorum iste boyle.ev hanimiyim ayrica

Gecmis olsun cnm.annecigin ins hemencecik iyilesir..Orhan Cemalle lab. da nasil olucak anlamadim..cocuk sikilir orda sonra senin deneylere karisip ucmasinda:26: dikkat edin hocam ..bence bir daha dusunun:18:

Guzel Peliniimizin bahti acik olsun annesi..uzme kendini, inan benim oglanda pek yemez..disleri azmis ama olsun zamanla eninde sonunda cikicak..hem bulamac yemesi normal sayilir cunku disi yok daha nasil yesin..yumusak birdeylerrr vererek yavas yavas alistirabilirsin bizimkiininde iki disi varken bebe biskuvisi veriyordum eline doyumluk olmuyor fakat alismasi icin ise yariyor dene istersen..

Pelin in kilosu ve boyu nasil cnm..bizimki minyon tabiki yemedigi icin..

Son düzenleme:
çok uzun zamandir ne kilosuna ne boyuna bakildi amq normal tartida giysileriyle birlikte on kilo.normalmi sence boyunu bilmiyorum.biz çocuk nefrolojiye gidiyoruz dogumdan itibaren yedi ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiktepeyniri ezipte versem bile yemez zaten yogurta yemz sutte içmez meyve de yemez kahvalti da etmez bi tek çorba oda bazilari.seninki Kaç Kilo Peki Boyu Kaç

Cnm yemedigi halde 10 kilo ise cok iyi valla bence yedikleri yetiyor o yuzden yemede sikinti cekiyorsunuz..benim sipam bir ay once 9.3 kg ve 82 cm idi boy belki artmis olabilir ama kiloyu sanmam cunku halan siska oglum..bizimki yemeedigi icin kilosununda hakkini veriyor malasef..mizmiz bir oglum var ne yapayim..off

Kizlar dun bir bey bir bayan iki kisi Mahiri control icin eve geldiler..sonuc bazi testler yaptilar ve bizi hastaneye sevkettiler..oglum bir seyi isaret etmeden bakmiyor ve tepkisi cok az bu yuzden supelenip hastannede tam tesekkullu bir muayene onerdiler..yarin hastaneye gidiyoruz icim iciiimi yiyor canim cok sikkin yaa...dua edin hemi ins birsey cikmaz kuzumda..

Herkese iyi bayramlar...
Melegim ins mahirin ciddi birseyi cikmaz...kalbini ferah tut...dualarim sizinle...iyi dusun iyi olsun...telden yazarppb
h

bi müzik sesine yada ilgisini çeken bi reklamın sesini duyduğu zaman bakmıyor mu canım mahir?
bak şimdi bende şüphelendikleri için üzüldüminş sadece şüphe olarak kalır olumsuz bi şey çıkmaz kuzumdan
canını sıkma desemde boş olucak biliyorum meleğim iyi düşünelim iyi olsun inş..hastaneye ne zaman gidiyosunuz?

Herkese iyi bayramlar...
Melegim ins mahirin ciddi birseyi cikmaz...kalbini ferah tut...dualarim sizinle...iyi dusun iyi olsun...telden yazarppb
h

Sagol cnm. ins birseyi yoktur bende surekli dua ediyorum elimden de baska birsey gelmiyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…