selamyine oyuna daldım buraya gelmeye geç kaldım umarım sınıfta kalmam:)
zaten oyundan sıkılmaya başladım sinir katsayılarımı arttırıyohemen canım bitiyo kimsede göndermiyo
bugün ceren,çağla ve ben 2 saat öglen uykusuna yattık ohh mis çok iyi geldinormalde benim kızlar 9 buçukta uyanırdı ama 1 aydır 8 de uyanıyolar bende uykumu alamıyorum:)gece ne kadar erken yatarsan yat sabah uyanmak hep çok zor geliyo bana
hayvan olsaydım ayı olmak isterdim6 ay boyunca uyumak güzel olurdu
yarın bayramerken kalkmayın çocuklar biraz uyuyun bizde dinlenelim
bayram sabahıda erken kalkmak gerekir dimi:26:yoksa çok zor oluyo:26:
zaten eşimle plan yaptık yarına 5 kapıya gidecezinşallah hepsine yetişebiliriz
çocuklarda bayram harçlıgı toplar
size eşiniz bayramda para veriyomubana veriyo kendimi çocuk gibi hissediyorum:)
bu sene 50 kagıttan aşagısını kabul etmiycegimbüyüdüm artık
neyse gidip uyusam iyi olacak
herkesin kurban bayramını kutluyorummutlulukla,huzurla geçmesini diliyorum
küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum:)
Bugun cok yogundum hatta bugunu tarih yazabilir cunku kendimi astim diyebilirim, ne konuda mi tabiki temizlik konusunda ben bayram temizligi yapmadim bizim cars gunu control icin eve gelicek olanlar var; Mahirimi control icin gelicekler bu yuzden A dan Z ye her yeri temizliyorum..Baby sekerim ben icten cam bile ciliyorum haberin ola :)) oglan camlara tarzan gibi tirmanip o minik ellerini yapistirdigi icin silmek zorunda kaldim..
Yarinda bir kac sey kaldi onlarida yapip cars gunune hazir olucaz ins..birde esin bugun yufka almayi unutmus saf kocam benim telden ispanakta al boregi ispanakli yaparim demistim ispanagi almis yufkayi unutmus..bu demek oluyorki yarin bu kis kiyamette cikip oglumla yufka alicaz,,bizim bayrama ozel bir seyimiz yok malasef baklama yapamiyorum ama ispanakli borek idare etsin ins..su cars isi olmasaydi dolmada sarardim ama ona vaktim yok..
dışarda kurban kesim ve paylaşım işleri var. bahçede toplam 8 çocuk harfiyat kazıyor. çok acelem var hemen konuya gireyim. Mahir'i rüyamda gördüm. o kafdar güzedl kilo almıştıki inanamadımbir iştahla yemek yiyiyordu ki görmeliydiniz hayır olsun inşallah. öpüyorum
slm mayıs anneleri ve datluşları
yaşıyorum hayattayımavrupa yakasındaydım 2 haftadan beri net yok kaynana yok ( burda olsa asla gitmezdim )köyde kayınpeder hastaydı ben baktım pazar akşamı geldik eve direk temizliğe daldım ama güzel bebiş haberlerini ve kötü haberleri takip etme fırsatım oldu ara sıra öküs X telinden az önce evi köşe bucak sildim anca işim biit sayıluır gerçi bende bittim
HEPİNİZİ KOCAMAN SEVİYOM ÇOK ÖZLEDİM YAW
not:ne bahsızım yaw 17 /10 /2010 evlendimperşembe günü evlilik yıldönümüm kara günüm X KURBAN EDEBİLİRİM
hatun bugün çok yogunmuşmuşmuşşş:))biz o temziligi hergün yapıyoz:)
demek içten cam sildinkeşke dıştan sileydin dışı daha kirli degilmidir melegim:))
neyse buda bi gelişme sayılır bi dahaki seneye bi dıştanda kabasını alırsınlatife yapıyorum kızma canım
ıspanaklı böregi çok sevrimcanım çekti
inşallah mahirimin kontroluda süper geçer canım
ayy çok mutlu oldum oysaki ben sesimi pek begenmem:)
elbisenin fotosunumu çekeyimtamam yogun ilgi olursa çekecem:)şöyle 10 kişi foto koy merak ettik derse söz
yarın çekerim cnm..
hoşgeldin cnm güzel bayram mesajın için kocaman amin diyorumumarım sizinde bayramınız çok güzel geçer
demek yaren nur annesini özlediginden vurup ısırıyodu:26:ee o zaman çağla neden bana vurup duruyoyoksa benim çalışmamımı istiyo benden sıkılmış olabilirmi
bayram uzun tatil uzun kuzunla hasret giderin canım..bütün çalışan anneler kuzularına doysun inşallah gerçi ben çalışmıyorum ama yinede çocuklarıma doyamıyorumsizin işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun ne diyim..
herkeze iyi bbayramlar dilerim arkadaslar
selamyine oyuna daldım buraya gelmeye geç kaldım umarım sınıfta kalmam:)
zaten oyundan sıkılmaya başladım sinir katsayılarımı arttırıyohemen canım bitiyo kimsede göndermiyo
bugün ceren,çağla ve ben 2 saat öglen uykusuna yattık ohh mis çok iyi geldinormalde benim kızlar 9 buçukta uyanırdı ama 1 aydır 8 de uyanıyolar bende uykumu alamıyorum:)gece ne kadar erken yatarsan yat sabah uyanmak hep çok zor geliyo bana
hayvan olsaydım ayı olmak isterdim6 ay boyunca uyumak güzel olurdu
yarın bayramerken kalkmayın çocuklar biraz uyuyun bizde dinlenelim
bayram sabahıda erken kalkmak gerekir dimi:26:yoksa çok zor oluyo:26:
zaten eşimle plan yaptık yarına 5 kapıya gidecezinşallah hepsine yetişebiliriz
çocuklarda bayram harçlıgı toplar
size eşiniz bayramda para veriyomubana veriyo kendimi çocuk gibi hissediyorum:)
bu sene 50 kagıttan aşagısını kabul etmiycegimbüyüdüm artık
neyse gidip uyusam iyi olacak
herkesin kurban bayramını kutluyorummutlulukla,huzurla geçmesini diliyorum
küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum:)
5) bu madde de benden olsun. annem sömestr tatilinde ufak bir ürolojik ameliyat geçirecek. eşimin dediğine göre 1 haftada toparlanırmış ama en kötü duruma kendimi hazırlamaya çalışıyorum. hayır ölmesine değilyani, iyileşme süresi uzarsa, Orhan Cemal'i de lab.a götüreceğiz mecburen. anneme 2 çocuklu ablam bakacak. Orhan Cemal'e bakacak başka yakınımız olmadığı ve lab.da işlerimiz çok olacağı için, hep beraber lab.a gitmek en iyisi diye düşündük. yok hayır, eşimin ailesinden bakacak kimse yok daha doğrusu,eşimin bizden başka alesi yok gibi.
6) bayramınızı kutluyorum ve elinizi öpüyorumhayır, harçlık almak için yapmıyorum, tamamen duygusal saysal sebeplerden dolayı
antalyada yasiyoruz 28 yasindayim 28 mayista sezeryan ile dogum yaptim.haziran anneleri topigindeydim mayista dogum yapinca buraya transfer oldumm.iki disimiz var hala.ikisi alt yarim olarakta kopek disi var.kahvalti yapmiyoruz bulamaç yiyoruz diger ogunlerde sadece çorba.istahsiziz.kucakçiyiz.ismi pelin.ne desem bilmiyorum iste boyle.ev hanimiyim ayrica
çok uzun zamandir ne kilosuna ne boyuna bakildi amq normal tartida giysileriyle birlikte on kilo.normalmi sence boyunu bilmiyorum.biz çocuk nefrolojiye gidiyoruz dogumdan itibaren yedi ay idrar yolu enfeksiyonu geçirdiktepeyniri ezipte versem bile yemez zaten yogurta yemz sutte içmez meyve de yemez kahvalti da etmez bi tek çorba oda bazilari.seninki Kaç Kilo Peki Boyu Kaç
Kizlar dun bir bey bir bayan iki kisi Mahiri control icin eve geldiler..sonuc bazi testler yaptilar ve bizi hastaneye sevkettiler..oglum bir seyi isaret etmeden bakmiyor ve tepkisi cok az bu yuzden supelenip hastannede tam tesekkullu bir muayene onerdiler..yarin hastaneye gidiyoruz icim iciiimi yiyor canim cok sikkin yaa...dua edin hemi ins birsey cikmaz kuzumda..
Herkese iyi bayramlar...
Melegim ins mahirin ciddi birseyi cikmaz...kalbini ferah tut...dualarim sizinle...iyi dusun iyi olsun...telden yazarppb
h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?