2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Regl olmussun gozun aydin darisi benim basima cunku patlamak uzereyim...ne buyuk nimet su regl meger ...

Cnm haklisin ben halbuki soylemedim bile sadece dusundum soyleseydim demek oglan 3 yasina kadar yuruyemezdi cok sukur safligim benim arada birde tutsa cok olmuyor..

Kiyamam Ece me nasil isirmis oylede morartmis vay yaraamaza bak sen..bizimde var oyle bir kiziimiz 2.5 yasinda hem disliyor hemde neresi gelirse vurup eziyor..gecmis olsun heemen gecer ins

Uyunak üzereyim. Yaren nur daha yeni uyudu. Benrde bi yazayim dedm. Isvyerinde nete bakamiyorum bilgisayarda n cok yogun geçiyor gunler.
Bizim pazar gununden beri uyku saatimiz degisti neden bilemiyorum. Dokuzda uyuyan kizim onbirden önce uyumuyor. Kacip kacip babam deyip yanina gidiyor. Anlam veremiyorum. Bir de artik kendi uyusun istiyorum bu aksam denedim bes dkcik. Ama agladi kalkti sizlandi. Besige de guvenemiyorum yuksek ve korkuluklar hic sağlaymm degil hani. Bana bagimli yanimda uyuyor.

Bu aksam esimin tel kulakliginin pkastik basligini agzina atti ve zor cikardim sakiz gibi cigniyor. Cok sukur ouke yutma huyunun olmadigini biliyorum ve buna ragmen tirsiyorum. Disiyle ouuncak pepe telinin tusunu koparip agzins atti engel olamadm onu da zorla cikardm.resmen kitliyor agzini cok csdi kizimya.onu agzindan aldım diye cok hircinlssti. Agladi. Sut icireyim dedm elimdeki sutu firl a tip attirdi. Sinirlenince ya vuruyor yada isiriyor cok fena.

Akilki bidik oyun u muz vat agzin nerde burnun nerde kulak nerde burun nerde ayak nerde goz nerde kafa nerfe tek tek gösteriyor ben de af er in benim akilki bidigima diyorum alkış yapiyor cok mutku oluyor.

Bir annem deyisi var icimi yakiyor. I K i sabahtir bakici almaya geldiginde kapidan giden kizim benden ayrilip da gitmek istemiyor ağlıyor artik iyice farkinda.

Birde salavatin icindeki muhammedi muhammi diyor ilk farkettigimde önce anlamadim sonra anlayip esime de duyurdum cok duygulandik. Kendi kendine makamiyla salavat tekbir getiriyor. Kendince kayahanin annesi onu cok sevrrmis sarkisini peoe ağlıyor sarkisini söylüyor. Bulbul gibi kuzum benim ya.

Ilkim slmkar cnm. Yazmissin beste ve bakıcı durumu nasıl? Hersey yolunda mi?

Annezeynep afrrin omer pasaya. Sanirim topikteki cumleler kurabilen tek cocukrabbim korusun onu.elhamdulillah. sizi de hic uzmenis masallah

Plannerim o yaoisik zeynoyu yesin teyzesi cok ozluyorkar annesi. Ben eve geldikten sonra ortadan kayboldugumda anne anne annem âsoru sorar seklinde bagirip oda oda beni ariyor. Anne nerdesin demek istiyor bize muhtac melekl er imiz.

Sekersiz yeni gorrvin hayolirlinolsun. Sut olayini hallrtmis gibisin tebrikler ikinize de guzelllikler.

Tslay cok yoracak weni dese ne simdiden belli. Her hamilelik farkkidablamin bir kiz bir de oglan var ikisi de cok bulantili gecti ama baska yskinlarimin kimi benzer kimi farkki. Allah kolaylik vrrsin.

Mutlum cok gecmis olsun. Rabbim ins sifa versin ikinize de. Zehirlenmekten
ekten cok karkarim bu arada. Isin kabul olmus tebrik ederim.arkadasim yapar da kabul etmezler mi? E bizim yemekler nerde ama ben diyette yim

Baby cnm yontem degismisin ins boylesi daha iyi olur cnmcim Allah muvaf FD ak etsin.

Turuncu slm cnm senden gelmeyenlerdensin yaw. Ekiyorsun bizi. Hersey yolunda gorunuyor. Ins uyku olayı tamamen coziulur simdi bu benim de gundemimde. Uyku tulumu bize de gerekl ki fikire acim.

Tatlicadi cnm adamim iyilesmis cok sukur. Sen temizlik hastasi yapamayinca hasta mi oluyorsun ben yapinca oluyor um

Melegim slmlar 16 ekimi bende bekliyorum cnm.ins hayirli sonuclar alirsiniz.

Bugun cok moralim bozuldu aksam Allah yuvalarimiza huzur bereket mutluluk versin. Isimize yeni baslayan bayan arkadas 14 senelik evli. Esi olacak adam hicbirsey demeden bosanma icin bildirimde bulunmus yani eve kagit gekmis. Kagidin adini unuttum. Dun gece ayni evde ve ayni yastiga bas koymuslar. Hicbir sey demeden yaomis bunu. Kizin giz altkari torba olmus bugun aldu haberi bana da aksam soyledi. Is cikisi bir saat konuştum guclu olmalisin diye. Olay kisaca adamin bilincsizce iki ortakli bir firmada mudur olarak imza atmasi. Is sahibi kadin ve kadinin amca oglunun esi. Yani patron olarak kadınla ri gostermisler. Amcaoglu gereken dolandiriciligi yapip karisiyla kaçıyor iz bulunamıyor. Hersey kadina kaliyor ama diger ortak olmadigi icin firmayı dahil kapatamiyorlar. Evlerini satiyorlar yari borc odeniyor yarisi hala duruyor diger ortak piyasada yik. Kocasinin umrunda değil demekki. On yaslarinda bir kizlari var.cok zor durumda. Odeme gücü yok gubi bisey ki calismaya basladi. Babasi zaten cok destek olmus 300.000 tl odenmesinde. Simdi bir 300.000 duruyormus. Yani yemedigi ve gormedigi bir para yuzunfen tek basina ve basina bu coraplari oren insanlar tarafindan tamamen yalniz birakilmis durumda.Allah yardim etsin.esi sadece iyi gun dostuymus bu is puyasaya cikana kadar ve faha once is kurana kadqr da adam varlık icinde yuzdurulmus. Ev araba alinmis kadinin ailesi taragindan ve adam aile tarafindan devamlı yuceltilmis pohpihlanmis.

Kadina yazik gorseniz cok naif bir insan. Ben kizima bunu nasil aciklarim diyor ve bir es saman altinsan bunu yurutwrek nasil yapar deyip duruyor.sizce kizina nasil aciklamali bunu bir akil verin. Kizi da cok duygisal.

Biri imla hatalarimi duzeltip temize cekebilir mi? Ben kacar.

Bir saattir yazıyorum bu telden yazmak cok kicik ik birsey yaw

Opuldunuz bebekler

Harikq bir gun olsun ins. Yoldayim bu defa yuurudum sonuc ayni yine gec kaldım:))

TALAY Fetal draje ne kuzum? Anlatsana biraz geceden dabaha aklimda kalmis merak ettim:))

harikq bir gun olsun ins. Yoldayim bu defa yuurudum sonuc ayni yine gec kaldım:))

talay fetal draje ne kuzum? Anlatsana biraz geceden dabaha aklimda kalmis merak ettim:))

günaydın kızlar bugün hastanemiz denetleniyor ama ben sizi okuyorum ömere,tarık buğraya,yarene ve bütün bebeklerimize kocaman maşallah diyorum.
Nagihan arkadaşına çok üzüldüm ve nasıl insanlar var demekten kendimi alamadım rabbim her zaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Arzaece eceye çok üzüldüm moraran yerlerini tek tek öpüyorum umarım hemen düzelir.ev oturmalarından anladığım kadar aynı yaş grupları çocuklar pek anlaşamıyor biraz daha zamanları var.
Nagihancım festal draje bağırsak emilimlerini düzenliyor.dr. Kadir tuğcuya mail atmıştım bilalin kaka durumunu o tavsiye etti ve 2 gündür kaka sayımız 6-7 den 2-3 e indi.3 hafta gözlemlicez kilo ve boy durumunu hayırlısı bakalım.
Etrafımızdaki herkez bebeğimizin kız olacağını tahmin ediyor korkumdan kendi anname hamile olduğumu söyleyememiştim bayramda söylemeyi planlamıştım ama benim şom ağızlı kardeşim anneme söylemiş sonrada konuşmuş ablam mutlu isteyerek olmuş senden korkusundan söyleyemiyo falan diye.annemde inş. Kız olur demiş.peki kayınvaldeme ne demeli kendisi iyidir hoştur ama 4 tane oğlu var oğlullarının bir tanesi hariç 5 tane erkek torunu var geçen eşim tel de konuşuyo içine ne doğuyo anne diye erkek demesinmi.insan bi oğlunuz var bi tanede kızınız olsun demezmi. Ne erkek aşkıymış anlamadım.

herkese günaydınnn:)
dün kuzucum yoğurt yiyip uyudu sabaha kadar uyanmadı..uyandırsammı diye içim içimi yedi gece uyuyamadım aç yattı diye uyku arasında da hiç bi şey yemz..eşim uyandırma uyusun uykusuz belliki dedi uyandırmadım ama ben çok uykusuz kaldım..
dün ablamda kaldığımız için uyumadı tarık buğra sadece yatağında uyumak istiyo napıcam bilmiyorum..başka yerde mümkün değil uyumuyo öğlende uyumadı orda eve gelincede biraz oynadı sızdı hemen..sabahta 6 da uyandı sabah şekerim hemen kahvaltı yaptırdım zor yedi şu köpek dişleri çıksada midesi bulanmadan yese miniğim..her diş çıkarmadan önce iştahı gidiyo ve midesi bulanarak yiyo herşeyi

azraecem;yerim o ecemi ben nasılda acımıştır kuzumun canım benim süt oğluşumda çok beter dün eline askıyı aldı kaşla göz arasında tarık buğranın kafasına vurdu köşesiyle nasıl ağladı kuzum..kafasını ovuşturdu durdu o çok ağlayınca ablam dayanamadı baktım kucağına tarık buğrayı basmış ağlıyo:)tarık buğranın sesine süt oğluş ağladıhadi bende ağlayim bari dedim ama ağlamadım tabii sonra bi de tokat yapıştırdı oğluma içim gittibenim kuzumda o ağlayınca ona emzik verip cici yapıyo saf yavrum:)yaramı deştin canım içimi döktüm sanaöptüm ecemi

nagişim;arkadaşın için çok üzüldüm vicdansız bi eşi varmış..kızınada bu durumu yardım alarak söylede etkilenmesin yavrucak..yarennurada maşallah o da bülbül olmuş öperim onuu

meleğim;yeter o kadar temizlik canım 3 gün yeterli süpürme ve silme için yorma kendini otur şekerim..ben yoruyorumda ne oluyo kakılmış gibi:)ben anneme çekmişim sanırım annemde benim gibiydi her hafta perde yıkar evi komple kaldırırdı her gün süpürüp silerdi şimdi çok pişman ve bana çok kızıyobu gün grev yapıyorum sadece banyoyu ovup oturucam kuzumla ilgilenicem:)

Nagis cnm, arkadasin esine yuh cekiyorum nasil bir mantikki hele birde 10 yasinda cocugu var onu bile hice sayarak bosanma davasi aciyor hic bir vicdana sigmaz kanimca rabbim insanlara merhamet ve akil fikir versin ins..

16 ekimi bende iple cekiyoru cnm..ins bizler icin cifte bayram olur..

Seni cok taktir ediyorum, Yaren Nur senin gibi allahini bile ve ogreten bir anneye sahip oldugu icin cok sansli bir coccuk,,valla bende bizimkine bir ogretmeye calisiyorum bi soylese allah demeyide ogreticeem ama nedense inatlasiyor benle

hu huuuuuu nerdesiniz millet... uyuşmuşsunuz hepiniz ya hu.. :) şaka bi yana... dün okuyup da yazamadıklarım

ömerciğime maaşallahhh... dilbazım selvi boylum benim... bayılıyorum sana... hele aylinnnn demene :)

yarennura da bi maşallah benden :)

talay ben de süper rahat bi hamilelik geçirmiştim ilkinde ne bulantı ne kusma ne aşerme ne başdönmesi.. aman diyim maşallah.. her hamilelik farklı olabilir. ben bunu cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. bi kaç yerde de oyle okumustum.. ama belkim kız olur belli mi olur. kv ne uyuz oldum. boşver takma kafana kimseyi. kız olssun da gorurum ben onu. benim babaannemin 5 oğlu var ve ilk 2 torunu da erkek olmuş. 3. torun benim ve beni hepsinden çok sever ilk kız olduğum için onun gözünde ayrı bi yerim vardır. her defasında da dile getirir canım... haaaaa kaldı ki beğenmedi kızı.. boşversene.. en azından kızını kendi kızı gibi görüp paylaşmaya kalkmaz :) ayy cok mu kotuyum fesatım neyim :)

planner yok mutlu yok bugun.. beybim sen naptın cağla nasıl oldu.. uykular devam mı.. ay inşallah oyledir. ben seni okuduktan sonra cok vicdan yaptım acaba kendi kendine azaltır mıydı cagla gibi ben mani mi oldum şimdi kızımın anne sütü almasına

Merhaba güzel anneler,
işten güçten nezamandır uğrayamamıştım buralara. umarım tüm anneler ve bebişler çoook iyidirler.

şuan elimde bir proje var ama bugün son.şuan listenin son şekli veriliyor.
45 kişi işe alınacak. işyeri hadımköy.de. servis+ yemek+ssk var. ücret 1000tl. ayrıca mesailer de veriliyor. çalışma saatleri 8.30-19.00. iş: depo elemanı. şartlar ise sadece bay olması. etrafınızda iş arayan varsa, hemen işbaşı yapılacak.
ihtiyacı olan tanıdıklarımıza duyuralım, bayram öncesi iş bulma sevinci yaşatalım istedim.
burdan mesajlarınızı bekliyorum.
öpüldünüz

Kızlar sizi özledimistanbul moda haftası diye 2 defileye gittim & 2 gündür de fuardayım cnr'da ultra yorgunum ama bu size yazmama engel olamadı yinedeMinnoşumdan nezle geçti sanırım solunum yollarım berbat aman nazar değmesin bayrama iyi olucaz inşallah Herbişeyi tek tek okudum ama cvp yazamıyorum şimdi mazur görün beni acısını çıkartıcaz dedikodular o biçim Forumun bebeklerine 41xmaşallah Bayramlık alamadım hala planner teyzesi 1 tanesini de bana yollasan olurmu sen zevklisindir giyiversin Miracık Hepinizi çok öperimöperizöperler

iyi akşamlarof başıma neler geldi durun anlatayım..
demiştim ya öksürügüm geçmedi diye,dün sabah hemen doktora gittim nefes alamıyorum gögüs kafesim agırıyo,ayakta duracak halim yok bide baş agrısı vurdufena üşütmüşüm nerdeyse cigerlerime kadar inmiş:26:öksürük şurubu ve antibiyotik verdi..bende emzirdigimi söyledim ama yinede 1000 lik antibiyotik yazdıbende şurubu içtim antibiyotigi içmedimdün gece sabahı zor ettimöksürmekten mahvoldumsabah acilde solugu aldım igne yedimne ignesi bilmiyorum ama hemşire bugün emzirme sütünü sag dök dedi..bende bugün hiç emzirmedim akşam sütümü banyoda sagdım:18:
şimdi biraz daha iyiyim,ve antibiyotigi kullanmaya başladım mecburen
çocuklarda sefil oldular
keşke ilk andan doktora gitseymiştim bu kadar ilerlemezdibunun sebebi sigara degil çünkü zaten sigarayı azaltmıştım sanırım halen içtigim buzdolabındaki soguk sudanneyse ya çok şükür şimdi iyiyim..

canım seni çok iyi anlıyorum ama hiç canını sıkma çünkü bizim çocuklar gibi meme bagımlısı bebeleri sütten kısmak imkansız
örnek çağla hanım 3 gün çok az emdi ama dün yine sınırları aştıyani sende denesen eminim olmayacaktı..boşuna canını sıkma..
çağlayı bugün mecburen emzirmedim ama meme meme diye bütün gün dibimdeydi..yani bizim iş olmadı canımbakalım 2-3 haftaya bende sütten kesecemdayanabildigim yere kadar gidecekbende çok yıprandım keşke günde 5-6 kere emseler,keşke gece 1 defa kalksalar ne güzel olurdu..
bende çok vicdan yapıyorum kıyamıyorum çok üzülüyorum..

Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim

Beybi sana da gecmiş olsun yaa. Herkes hasta ne iş?!.. Dikkat edin kendinize. Bana moral verdiğin için de ayrıca tesekkur ederim

Defne bu akşam düşüp agzını mermere vurdu. Yanagı morardı ağzının içi kanadı. Sanırım dişi dudagını kesti içerden hafif şişmiş. Dişetinde de çizik var kan oturmuş. gözümün önünde uçtu resmen. Neyse ki bu kadarla atlattık... Ama ikimiz de cok korktuk

Cnm cok gecmis olsun, ben sanki sana doktora git demistim ama neyse cok sukur daha fena olmadan gitmissin ins ilaclarin sifa olur.

yeşilçayım geçmiş olsun. bizde bu aralar kudurmaktan çok düşüyoruz. bugünü yüzde 2 çizik ve 1 dudak patlamasıyla atlattık. geçen gün ece çok ağladı odasında gidip baktım bişey yok düştü herhalde dedim akşama parktayız güneş kafasına vuruyor bi baktım 2 küçük delik kafası kanamış kurumuş( salıncak var onun kenarları yaptı herhalde napalım Allah beterinden saklasın böyle böyle büyücez.

beybim çok geçmiş olsun. kış fena geldi gerçekten malesef çok duycaz herhalde buradan hastalık haberlerini Allah yardımcımız olsun.

mutlum kız çağla şıkel düşmüş podyumda gözünmü kaldı hatunda izlerken:)) projen için sevindim tebrik ederim mirada iyileşmiş gözün aydın.

tatlıcadım tarık buğra bi yapıştırsa birde yer yapıştırır diye vurmuyordur oğlum kıyamıyordur süt kardeşine ondandır :))

atarlı eceden resim var:)))

Icim ciz etti inan cok uzulduum minigime cok gecmis olsun, ins bu son kazaniz olur.

Sizede gecmis olsun cnm. rabbim beterlerinden korusun ins bizimde basimiza cok geliyor...benim ezca dolabi daha hazirlaamam lazim biran once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…