ooo oğlanların boyu almış başını gidiyor maşallah bu gidişle benim bodur piliç zor koca bulacak gibi:))(anası bir istisna olabilir:))
meleğim biz ona kısaca büyük lokma ye büyük söz söyleme diyoruz ve merak etme yalnız değilsin benimde çok başıma gelir ama elinde olmadan kötü niyetle demesekte oluyor napalım.
yeşilçayım arıcam kaç gündür tebrik edicem sizi olmuyor yaptınız oldu valla ağaoğlu gibi senide defnemide tebrik ederim meme için. ben normalde kasımda bıraktırayım diyordum 2. bebek planları için vazgeçtim yapmıcam bu uyusdan 2.ciyi o yüzden 2 yaşına kadar vereyim diyorum ece çok zorlamıyor çünkü maşallah nasip diyim.
bugün karşı komşumun oğlu eceyi kollarından hemde 4 yerinden morartacak kadar ısırmış( kahroldum onu koruyamadım canı yandı diye hiç yapmazdı odasında oynuyorlardı ağlamasına koştuk hala aklıma geldikçe içim sıkılıyor (
harikq bir gun olsun ins. Yoldayim bu defa yuurudum sonuc ayni yine gec kaldım:))
talay fetal draje ne kuzum? Anlatsana biraz geceden dabaha aklimda kalmis merak ettim:))
Uyunak üzereyim. Yaren nur daha yeni uyudu. Benrde bi yazayim dedm. Isvyerinde nete bakamiyorum bilgisayarda n cok yogun geçiyor gunler.
Bizim pazar gununden beri uyku saatimiz degisti neden bilemiyorum. Dokuzda uyuyan kizim onbirden önce uyumuyor. Kacip kacip babam deyip yanina gidiyor. Anlam veremiyorum. Bir de artik kendi uyusun istiyorum bu aksam denedim bes dkcik. Ama agladi kalkti sizlandi. Besige de guvenemiyorum yuksek ve korkuluklar hic sağlaymm degil hani. Bana bagimli yanimda uyuyor.
Bu aksam esimin tel kulakliginin pkastik basligini agzina atti ve zor cikardim sakiz gibi cigniyor. Cok sukur ouke yutma huyunun olmadigini biliyorum ve buna ragmen tirsiyorum. Disiyle ouuncak pepe telinin tusunu koparip agzins atti engel olamadm onu da zorla cikardm.resmen kitliyor agzini cok csdi kizimya.onu agzindan aldım diye cok hircinlssti. Agladi. Sut icireyim dedm elimdeki sutu firl a tip attirdi. Sinirlenince ya vuruyor yada isiriyor cok fena.
Akilki bidik oyun u muz vat agzin nerde burnun nerde kulak nerde burun nerde ayak nerde goz nerde kafa nerfe tek tek gösteriyor ben de af er in benim akilki bidigima diyorum alkış yapiyor cok mutku oluyor.
Bir annem deyisi var icimi yakiyor. I K i sabahtir bakici almaya geldiginde kapidan giden kizim benden ayrilip da gitmek istemiyor ağlıyorartik iyice farkinda.
Birde salavatin icindeki muhammedi muhammi diyor ilk farkettigimde önce anlamadim sonra anlayip esime de duyurdum cok duygulandik. Kendi kendine makamiyla salavat tekbir getiriyor. Kendince kayahanin annesi onu cok sevrrmis sarkisini peoe ağlıyor sarkisini söylüyor. Bulbul gibi kuzum benim ya.
Melegim slmlar 16 ekimi bende bekliyorum cnm.ins hayirli sonuclar alirsiniz.
Bugun cok moralim bozuldu aksam Allah yuvalarimiza huzur bereket mutluluk versin. Isimize yeni baslayan bayan arkadas 14 senelik evli. Esi olacak adam hicbirsey demeden bosanma icin bildirimde bulunmus yani eve kagit gekmis. Kagidin adini unuttum. Dun gece ayni evde ve ayni yastiga bas koymuslar. Hicbir sey demeden yaomis bunu. Kizin giz altkari torba olmus bugun aldu haberi bana da aksam soyledi. Is cikisi bir saat konuştum guclu olmalisin diye. Olay kisaca adamin bilincsizce iki ortakli bir firmada mudur olarak imza atmasi. Is sahibi kadin ve kadinin amca oglunun esi. Yani patron olarak kadınla ri gostermisler. Amcaoglu gereken dolandiriciligi yapip karisiyla kaçıyor iz bulunamıyor. Hersey kadina kaliyor ama diger ortak olmadigi icin firmayı dahil kapatamiyorlar. Evlerini satiyorlar yari borc odeniyor yarisi hala duruyor diger ortak piyasada yik. Kocasinin umrunda değil demekki. On yaslarinda bir kizlari var.cok zor durumda. Odeme gücü yok gubi bisey ki calismaya basladi. Babasi zaten cok destek olmus 300.000 tl odenmesinde. Simdi bir 300.000 duruyormus. Yani yemedigi ve gormedigi bir para yuzunfen tek basina ve basina bu coraplari oren insanlar tarafindan tamamen yalniz birakilmis durumda.Allah yardim etsin.esi sadece iyi gun dostuymus bu is puyasaya cikana kadar ve faha once is kurana kadqr da adam varlık icinde yuzdurulmus. Ev araba alinmis kadinin ailesi taragindan ve adam aile tarafindan devamlı yuceltilmis pohpihlanmis.
Kadina yazik gorseniz cok naif bir insan. Ben kizima bunu nasil aciklarim diyor ve bir es saman altinsan bunu yurutwrek nasil yapar deyip duruyor.sizce kizina nasil aciklamali bunu bir akil verin. Kizi da cok duygisal.
Biri imla hatalarimi duzeltip temize cekebilir mi? Ben kacar.
Bir saattir yazıyorum bu telden yazmak cok kicik ik birsey yaw
Opuldunuz bebekler
hu huuuuuu nerdesiniz millet... uyuşmuşsunuz hepiniz ya hu.. :) şaka bi yana... dün okuyup da yazamadıklarım
ömerciğime maaşallahhh... dilbazım selvi boylum benim... bayılıyorum sana... hele aylinnnn demene :)
yarennura da bi maşallah benden :)
talay ben de süper rahat bi hamilelik geçirmiştim ilkinde ne bulantı ne kusma ne aşerme ne başdönmesi.. aman diyim maşallah.. her hamilelik farklı olabilir. ben bunu cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. bi kaç yerde de oyle okumustum.. ama belkim kız olur belli mi olur. kv ne uyuz oldum. boşver takma kafana kimseyi. kız olssun da gorurum ben onu. benim babaannemin 5 oğlu var ve ilk 2 torunu da erkek olmuş. 3. torun benim ve beni hepsinden çok sever ilk kız olduğum için onun gözünde ayrı bi yerim vardır. her defasında da dile getirir canım... haaaaa kaldı ki beğenmedi kızı.. boşversene.. en azından kızını kendi kızı gibi görüp paylaşmaya kalkmaz :) ayy cok mu kotuyum fesatım neyim :)
planner yok mutlu yok bugun.. beybim sen naptın cağla nasıl oldu.. uykular devam mı.. ay inşallah oyledir. ben seni okuduktan sonra cok vicdan yaptım acaba kendi kendine azaltır mıydı cagla gibi ben mani mi oldum şimdi kızımın anne sütü almasına
iyi akşamlarof başıma neler geldi durun anlatayım..
demiştim ya öksürügüm geçmedi diye,dün sabah hemen doktora gittim nefes alamıyorum gögüs kafesim agırıyo,ayakta duracak halim yok bide baş agrısı vurdufena üşütmüşüm nerdeyse cigerlerime kadar inmiş:26:öksürük şurubu ve antibiyotik verdi..bende emzirdigimi söyledim ama yinede 1000 lik antibiyotik yazdı bende şurubu içtim antibiyotigi içmedim dün gece sabahı zor ettim öksürmekten mahvoldum sabah acilde solugu aldım igne yedim ne ignesi bilmiyorum ama hemşire bugün emzirme sütünü sag dök dedi..bende bugün hiç emzirmedim akşam sütümü banyoda sagdım:18:
şimdi biraz daha iyiyim,ve antibiyotigi kullanmaya başladım mecburen
çocuklarda sefil oldular
keşke ilk andan doktora gitseymiştim bu kadar ilerlemezdibunun sebebi sigara degil çünkü zaten sigarayı azaltmıştım sanırım halen içtigim buzdolabındaki soguk sudan neyse ya çok şükür şimdi iyiyim..
Mutlucan defilelerde geziyo bak seeeennn. İyileşmenize sevindim cicim
Beybi sana da gecmiş olsun yaa. Herkes hasta ne iş?!.. Dikkat edin kendinize. Bana moral verdiğin için de ayrıca tesekkur ederim
Defne bu akşam düşüp agzını mermere vurdu. Yanagı morardı ağzının içi kanadı. Sanırım dişi dudagını kesti içerden hafif şişmiş. Dişetinde de çizik var kan oturmuş.gözümün önünde uçtu resmen. Neyse ki bu kadarla atlattık... Ama ikimiz de cok korktuk
yeşilçayım geçmiş olsun. bizde bu aralar kudurmaktan çok düşüyoruz. bugünü yüzde 2 çizik ve 1 dudak patlamasıyla atlattık. geçen gün ece çok ağladı odasında gidip baktım bişey yok düştü herhalde dedim akşama parktayız güneş kafasına vuruyor bi baktım 2 küçük delik kafası kanamış kurumuş( salıncak var onun kenarları yaptı herhalde napalım Allah beterinden saklasın böyle böyle büyücez.
beybim çok geçmiş olsun. kış fena geldi gerçekten malesef çok duycaz herhalde buradan hastalık haberlerini Allah yardımcımız olsun.
mutlum kız çağla şıkel düşmüş podyumda gözünmü kaldı hatunda izlerken:)) projen için sevindim tebrik ederim mirada iyileşmiş gözün aydın.
tatlıcadım tarık buğra bi yapıştırsa birde yer yapıştırır diye vurmuyordur oğlum kıyamıyordur süt kardeşine ondandır :))
atarlı eceden resim var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?