2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

muzikte genelde bende sallandigim icin oda beni taklit ediyor olabilir,,ayrica sagirlik beklenmiyor zaten olursa az duyma olabilir..bizde muzigi cok sesli dinliyoruz beklide duyuyordur o kadarini..neyse iyi dusunuyum iyi olsun dimi..Yarin randuvumuz var hastanede gidip ogrenicez ins birseyi yoktur..

Sagol tatlicadim bayramda bile dusunup derdime ortak oldun..
Tarik Bugra nasil oldu cnm..isali gectii..disler ne durumda cikan varmi, bizim bir azi disinin minnak ucu gozukuyor yani 11 disimiz oldu diyebiliriz..

melegim34 uzulme cnm bisi çikmaz olsa olsa kulakta sivi birikmesi olabilir .bu arada pelos oksuruyorhapsiriyor doktorda yok levoplan oksuruk surubu verdim soguk alginlgi surubu da napcaz bilmiyorum.oksurmekten uyuyamiyor içim aciyo off

Cnm ins birsey cikmayacak uzulme desem elinde degil ama ben mahiri gördüğü m kadariyla gayet iyi yavrum. Supheleri bos cikacak gor bak sen. Dualarim sizinle Rabbim kayirsin Mahirimi de tum yavrularimizi da. Yarin da guzel haberlerini bekliyorum optum

kizlar 17 aylik olan bebeklerimize zencefil bal karisimini nasil veriyoruz.kendimiz nasil içebiliyoruz

sen bu topiğin meleğisin meleğim tabiki derdine ortak olucaz
hadi iyi haberle dön buraya bizleri bilgilendir canım sonuç ne?inş olumsuz bi şey yoktur:18:

tarık buğra iyi canım çok şükür ishali geçti ama hala iştahsız ve yemek yerken midesi bulanıyo sürekli parmak ağzında diş kaşıyo:)daha gelmedi köpek dişleri ama üst iki tanesi kuzumun canını çok yakıyo

yeni dişi hayırlı olsun mahir paşamın darısı diğer dişlerine umarım çok bekletmeden gelirler :)

Kizlar inanin bugun yeniden dogdum, o kadar cok mutluyum ki anlatamam..oglum bugunku kulak testinden ikisi icinde gecti..rabbime ne kadar sukretsem azdir..hamd ve sena olsun ins..tas gibi cikti Mahirin kulakciklari masallah

Sevgili guzel yurekli canlarim hepinizden allah razi olsun bugunumde yanimda olmaniz ve bunu daim hissetmem beni cok manidar kildi..cok seviyorum gacilar sizi :))her birinizi kocaman kocaman optum..

melegim34 gozun aydin mi kulagin aydin mi diyim bilemedim :) iyi hadi sevindim Allah kimseyi hastalik yuzunden hastaneye dusurmesin.bu arada bebislerinize zencefil bal verebiliyor musunuz oksuruk ve grip için ne verebilirim ilaçlar fayda etmedi de

herkese selamlar,,bayram bize pek iyi gelmedi malesef
bayramın ilk günü gezdik tozduk eve geldik ceren öksürmeye başladı gıcık tuttu çocugu,,ertesi gün acil gittik doktorumuzu aradık
hemen gelemeyecegini acildeki doktora göstermemizi istedi neyse baktı cigerleri kötü bronşit olmuş deditelefonda bizim doktora bilgi verdi ve hastaneye yatmamızı söyledi2 gün hastanede kaldık
işin tuhafı röntgen çekildi ve cigerler temiz çıktı ve kan testide temiz çıktı yani bizi neden yatırdı anlayamadıksanırım tamamen duygusalözel hastaneler para için malesef neysee ....
şimdi evdeyiz cerende çok şükür iyiçocuga ne kadar antibiyotik verdiler o seruma neler sıktılar hiç bilmiyorum ama çocuk hastanede sapsarı oldubide kustu
ya bide şey oldu bayramın ilk günü dedemlerde mangal yakıldı ve evi müstakil çok küçük bi ev bütün heryer dumanaltı oldu aacaba diyorum ondanmı oldu:26:zaten az öksürügü vardı belki mangalın dumanıda ilerlettimi bilmiyorum:26:
bu arada çağlada öksürüyodu onada 3 tane igne verdiyavrum hastanede çok sıkıldıgece eve geldik çağlayla,eşim cerenle kaldı..
neyse çok uzattımşimdi iyiyiz çok şükür
bu arada melegimm canım benim inan öyle sevindim ki anlatamamyaşadıgım 2 kötü günün ardından mahirin bi sorununun olmadıgını okumak inan ilaç gibi geldi çok sevindim canım benim

Sagol cnm..amin kimseyi hastanelere dusunmesin rabbim ins.

Ben ogluma zencefil, balda vermiyorum..balin hasini bulabilecegimi dusunmedim bu yuzdende bal vericem diye sekere bogmak istemedim..zencefili denemedim hic oksuruge iyi gelebilir bilemiyorum ben genelde ilik ihlamur veriyorum cok iyi geliyor..birde oksuruge bir cay kasigina zentinyagi ve icine iki damla limon suyu da iyi geliyor dene bir istersen..size cok gecmis olsun umarim Pelin hemen iyilesir..

çok sevindim yupyyy :)
bklediğim gibi güzel haberle döndün bize canım hadi gözümüz aydın..bizdende sana ve mahire kocaman mucklar

ben arada bi zencefil+ıhlamur+tarçın+bal karışımı veriyorum canım..2 ün önce yine verdim içerisine biraz kuşburnu ekledim daha bi istekli içti..öksürüğü balgamlı ise bi kaç gün öncesinde dr eşime söylemiş hem yetişkinlerde hem bebeklerde çok işe yarıyomuş zeytinyağını göğüsüne masaj yaparak sürücekmişiz üzerine pamuklu bi bez koyucakmışız..umarım çabucak iyileşir bebeğin rahat rahat uyur çok geçmiş olsun

kötü haberlerle gelmişsin canım yaçok geçmiş olsun
kesinlikle duman etkilemiştir cereni demek boşuna yatırdılar hastanede
yatırsan bi dert yatırmasan bi dert işte neyse sağlık olsun canımcım şimdilik iyilermiş kuzular önemli olan o
yoksa çok süsledinde nazaramı geldi prensesler

Cnm cok gecmis olsun inan cok uzuldum kuzulara mangal degil belki goz carpmistir..neyseki gecti cok sukur ins bir daha yasaamazlar kuzular.
Bende diyorum bu hatun nerde kac gundur hic ugramadim hatta dusundumki gezmelere gitse aksam mutlaka gelirdi demek bu durum olmus..beterlerinde korusun ins mevlam..

Mahir in kulaklari iyi mi kotu mu diye dusunmekten ben nerde ise yani ramak kalmisti siyiriyordum oyle cok sikinti cektirdi bana ama ama cok sukur mevlama iyiis bebegim..mutluluktan gozlerim yasardi beya..sizleride mutlu ettik yaa simdi bir baska mutluyuz...

Coooo...k sevindim melegim....cok sukur....

canım turuncu arkadaşımızın verdigi bi tarif vardı sanırım şöyleydi:çay kaşıgı ucuyla zencefil,bal ve limon..
birde ben bugün coldmix diye bir damla aldım çocugun yastıgına 2 damla damlatıyosun viks gibi kokuyo,,sanırım nefes açıyo..
daha bugün denedigim için bişey diyemiycem..acil şifalar.
sagolasın canım,boşunamı yattı bilmiyorum ama yatırmasak daha kötü olur diye korktuk..iyimi ettik kötümü bilmiyorum canım:26:
evet biraz süslemiştim minnoşları:)bi dahada giydirmek kısmet olmadı bak bayram bitti..saglık olsun ne yapalım..
sende çok sagol melegim,gözmü çarptı mangalmı havamı bilmiyorum canımAllah çocuklarımızı nazardan kazadan beladan korusun ne diyim,,beterinden saklasın.
aslında akşamları evdeydim girebilirdim ama hiç tadım yoktu,ondan gelmedim buraya..
saat 2 lere kadar doktor kadir tugcunun yazılarını okuyodum..

Melegim cnm gozunaydin, demiştim sana. Cok sukur cnm arkadaşım. MMubarek gunde yuzunuzu güldürdü Rabbim.
Bu arada bizde seni cok seviyoruz haberin olsun

Benim bu tatil aklimi bulandirdi. Ailecek uyku duzenimiz kacti. Ben bu satte burdayim ama melegimin haberini almak icin geldim. Gunduz akam uzeri bakindim birşey göre medim de.

Neyse herkese slmlar arkadaslar. Hayirli geceleriniz olsun. Cogunuz kacinci ruyanizdasiniz kim bilir?

Ben kacar iyi uykular...

Baby cok gecmis olsun cnm madem temiz sonuclwr ne diye yatirdilwr yaaa salak mi bunkar ben mi anlamadim bisee.cok canim sikikdi valla. Allah ivicdan versin bu doktorlara. Hemen dayayanlar var bir ton ilaci bir kere de bizim basimiza geldi ya neyse hepsi bir degil tabiki. Cerenime de caglamada cok gecmis olsun. Kis geldi mi hastalik eksik olmuyor malesef. Sifa diliyorum.loptum hepinizi...

meleğimmm inan çok sevindim Mahir'ime,nasıl sevinmişsindir asıl bayram şimdi oldu size,çok şükür Rabbime kimseyi evladıyla sınamasın Allahım,bizide..

babyceren canım benim ya kuzuma çok geçmiş olsun,nazar mı değdi acaba,biraz havalar soğudu mu hastalıklar başlıyor hemen malesef rabbbim kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı ve bizi

nagihan canım sende ne var ne yok Yaren Nur nasıl?

TatlıCadım hoşgeldin tatlım,Tarık Buğra için geçmiş olsun,bir an önce çıkarsın dişinide rahatlasın yavrum bu arada geçen bizi sormuştun,oğlum maesef hala yürümüyor galiba topikte birtek biz kaldık yürümeyen:26:

selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
bizim çok yorucu bol gezmeli geçti
eltim Şırnak'tan geldi,bayram tatiline 2-3 gün hariç hep birlikteydik yarın saat 10 da tekrar dönüyor çok üzülüyor(uz)
arayı çok uzatmadan biz de gitmeyi düşünüyoruz yanına..
bu bayram Aras Eymen çok karlı çıktı,amcaları hem para hemde kıyafet almışlar sağolsunlar keselerine bereket
eee tabi tek yeğen tek torun,inşallah diğerlerininde olur en kısa zamanda
bu aralar hep rüya görüyorum hamilelikle ilgili,geçen gecede sol göğsümden süt damlıyor görüyorum,hayır olsun inşallah
bebek planları için daha erken bizim için,inşallah gönlümüzden geçen zamanda olsun 2. bebeğimiz..
kuzucuğumun iştahı iyi şükürler olsun,sabahları 10:30 uyanıyor,gündüz uykumuz 1 kereye düştü onuda 2,5-3 saat uyuyor bazen 4 saat bile olabiliyorakşamda 23:00 da uyuyor,yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor(tabii birçoğunuz bebişleri bunları 8-9 ay önce yapabiliyordu)
bizden şimdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz

Iyi olmaniza sevindm cnm. Yurur arad eymen de balim benim az kaldi. Kollarindan tutunca yuruyor mu? Gel bana gel bana yaptir.yaptiriyotsundur ya

Haclik bolmus. Yeni ciciler alirsin.

Bizde melegimin hediye ettigi asker kkumbaramizi bayramda doldurmaya basladik

Cok şükür iyi yaren nur. Nezle 3 gündü r. Ins ilerlemez. Keyfi cok yerinde masallah. Bizi gulmekten öldürüyor. Bazen bir anne deyisi var yangin var sanarsi

Neyse uyandi ben kaçar

Iyi olmaniza sevindm cnm. Yurur arad eymen de balim benim az kaldi. Kollarindan tutunca yuruyor mu? Gel bana gel bana yaptir.yaptiriyotsundur ya

Haclik bolmus. Yeni ciciler alirsin.

Bizde melegimin hediye ettigi asker kkumbaramizi bayramda doldurmaya basladik

Cok şükür iyi yaren nur. Nezle 3 gündü r. Ins ilerlemez. Keyfi cok yerinde masallah. Bizi gulmekten öldürüyor. Bazen bir anne deyisi var yangin var sanarsi

Neyse uyandi ben kaçar

Bayram bitti(

İnşallah seneye de erisiriz. Suan kahvemi iciyorum iki duman tuterken pazartesiyi düşünüyorum. Kuzundan ayrilmak zorlayacak beni.

Girdigim ortama cabuk adapte olan bir yapim var. Sanki hic calismiyormus gibiyim suan.
Hayat paraliyor insani ama tutup ucundan devam edip herseye gogus gerip mutlu olmak şart.

Suanki huzurumu hicbir şeye degismem.
Rabbim yuvalarimizdan huzuru eksit etmesin.

Iclendim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…