bi müzik sesine yada ilgisini çeken bi reklamın sesini duyduğu zaman bakmıyor mu canım mahir?
bak şimdi bende şüphelendikleri için üzüldüminş sadece şüphe olarak kalır olumsuz bi şey çıkmaz kuzumdan
canını sıkma desemde boş olucak biliyorum meleğim iyi düşünelim iyi olsun inş..hastaneye ne zaman gidiyosunuz?
Kizlar dun bir bey bir bayan iki kisi Mahiri control icin eve geldiler..sonuc bazi testler yaptilar ve bizi hastaneye sevkettiler..oglum bir seyi isaret etmeden bakmiyor ve tepkisi cok az bu yuzden supelenip hastannede tam tesekkullu bir muayene onerdiler..yarin hastaneye gidiyoruz icim iciiimi yiyor canim cok sikkin yaa...dua edin hemi ins birsey cikmaz kuzumda..
muzikte genelde bende sallandigim icin oda beni taklit ediyor olabilir,,ayrica sagirlik beklenmiyor zaten olursa az duyma olabilir..bizde muzigi cok sesli dinliyoruz beklide duyuyordur o kadarini..neyse iyi dusunuyum iyi olsun dimi..Yarin randuvumuz var hastanede gidip ogrenicez ins birseyi yoktur..
Sagol tatlicadim bayramda bile dusunup derdime ortak oldun..
Tarik Bugra nasil oldu cnm..isali gectii..disler ne durumda cikan varmi, bizim bir azi disinin minnak ucu gozukuyor yani 11 disimiz oldu diyebiliriz..
melegim34 gozun aydin mi kulagin aydin mi diyim bilemedim :) iyi hadi sevindim Allah kimseyi hastalik yuzunden hastaneye dusurmesin.bu arada bebislerinize zencefil bal verebiliyor musunuz oksuruk ve grip için ne verebilirim ilaçlar fayda etmedi de
Kizlar inanin bugun yeniden dogdum, o kadar cok mutluyum ki anlatamam..oglum bugunku kulak testinden ikisi icinde gecti..rabbime ne kadar sukretsem azdir..hamd ve sena olsun ins..tas gibi cikti Mahirin kulakciklari masallah
Sevgili guzel yurekli canlarim hepinizden allah razi olsun bugunumde yanimda olmaniz ve bunu daim hissetmem beni cok manidar kildi..cok seviyorum gacilar sizi :))her birinizi kocaman kocaman optum..
melegim34 gozun aydin mi kulagin aydin mi diyim bilemedim :) iyi hadi sevindim Allah kimseyi hastalik yuzunden hastaneye dusurmesin.bu arada bebislerinize zencefil bal verebiliyor musunuz oksuruk ve grip için ne verebilirim ilaçlar fayda etmedi de
herkese selamlar,,bayram bize pek iyi gelmedi malesef
bayramın ilk günü gezdik tozduk eve geldik ceren öksürmeye başladı gıcık tuttu çocugu,,ertesi gün acil gittik doktorumuzu aradık
hemen gelemeyecegini acildeki doktora göstermemizi istedi neyse baktı cigerleri kötü bronşit olmuş deditelefonda bizim doktora bilgi verdi ve hastaneye yatmamızı söyledi 2 gün hastanede kaldık
işin tuhafı röntgen çekildi ve cigerler temiz çıktı ve kan testide temiz çıktı yani bizi neden yatırdı anlayamadıksanırım tamamen duygusal özel hastaneler para için malesef neysee ....
şimdi evdeyiz cerende çok şükür iyiçocuga ne kadar antibiyotik verdiler o seruma neler sıktılar hiç bilmiyorum ama çocuk hastanede sapsarı oldu bide kustu
ya bide şey oldu bayramın ilk günü dedemlerde mangal yakıldı ve evi müstakil çok küçük bi ev bütün heryer dumanaltı oldu aacaba diyorum ondanmı oldu:26:zaten az öksürügü vardı belki mangalın dumanıda ilerlettimi bilmiyorum:26:
bu arada çağlada öksürüyodu onada 3 tane igne verdiyavrum hastanede çok sıkıldı gece eve geldik çağlayla,eşim cerenle kaldı..
neyse çok uzattımşimdi iyiyiz çok şükür
bu arada melegimm canım benim inan öyle sevindim ki anlatamamyaşadıgım 2 kötü günün ardından mahirin bi sorununun olmadıgını okumak inan ilaç gibi geldi çok sevindim canım benim
bayramın ilk günü gezdik tozduk eve geldik ceren öksürmeye başladı gıcık tuttu çocugu,,ertesi gün acil gittik doktorumuzu aradık
hemen gelemeyecegini acildeki doktora göstermemizi istedi neyse baktı cigerleri kötü bronşit olmuş deditelefonda bizim doktora bilgi verdi ve hastaneye yatmamızı söyledi 2 gün hastanede kaldık
işin tuhafı röntgen çekildi ve cigerler temiz çıktı ve kan testide temiz çıktı yani bizi neden yatırdı anlayamadıksanırım tamamen duygusal özel hastaneler para için malesef neysee ....
şimdi evdeyiz cerende çok şükür iyiçocuga ne kadar antibiyotik verdiler o seruma neler sıktılar hiç bilmiyorum ama çocuk hastanede sapsarı oldu bide kustu
ya bide şey oldu bayramın ilk günü dedemlerde mangal yakıldı ve evi müstakil çok küçük bi ev bütün heryer dumanaltı oldu aacaba diyorum ondanmı oldu:26:zaten az öksürügü vardı belki mangalın dumanıda ilerlettimi bilmiyorum:26:
bu arada çağlada öksürüyodu onada 3 tane igne verdiyavrum hastanede çok sıkıldı gece eve geldik çağlayla,eşim cerenle kaldı..
bu arada melegimm canım benim inan öyle sevindim ki anlatamamyaşadıgım 2 kötü günün ardından mahirin bi sorununun olmadıgını okumak inan ilaç gibi geldi çok sevindim canım benim
Kizlar inanin bugun yeniden dogdum, o kadar cok mutluyum ki anlatamam..oglum bugunku kulak testinden ikisi icinde gecti..rabbime ne kadar sukretsem azdir..hamd ve sena olsun ins..tas gibi cikti Mahirin kulakciklari masallah
Sevgili guzel yurekli canlarim hepinizden allah razi olsun bugunumde yanimda olmaniz ve bunu daim hissetmem beni cok manidar kildi..cok seviyorum gacilar sizi :))her birinizi kocaman kocaman optum..
Coooo...k sevindim melegim....cok sukur....
canım turuncu arkadaşımızın verdigi bi tarif vardı sanırım şöyleydi:çay kaşıgı ucuyla zencefil,bal ve limon..melegim34 gozun aydin mi kulagin aydin mi diyim bilemedim :) iyi hadi sevindim Allah kimseyi hastalik yuzunden hastaneye dusurmesin.bu arada bebislerinize zencefil bal verebiliyor musunuz oksuruk ve grip için ne verebilirim ilaçlar fayda etmedi de
sagolasın canım,boşunamı yattı bilmiyorum ama yatırmasak daha kötü olur diye korktuk..iyimi ettik kötümü bilmiyorum canım:26:çok sevindim yupyyy :)
bklediğim gibi güzel haberle döndün bize canım hadi gözümüz aydın..bizdende sana ve mahire kocaman mucklar
ben arada bi zencefil+ıhlamur+tarçın+bal karışımı veriyorum canım..2 ün önce yine verdim içerisine biraz kuşburnu ekledim daha bi istekli içti..öksürüğü balgamlı ise bi kaç gün öncesinde dr eşime söylemiş hem yetişkinlerde hem bebeklerde çok işe yarıyomuş zeytinyağını göğüsüne masaj yaparak sürücekmişiz üzerine pamuklu bi bez koyucakmışız..umarım çabucak iyileşir bebeğin rahat rahat uyur çok geçmiş olsun
kötü haberlerle gelmişsin canım yaçok geçmiş olsun
kesinlikle duman etkilemiştir cereni demek boşuna yatırdılar hastanede
yatırsan bi dert yatırmasan bi dert işte neyse sağlık olsun canımcım şimdilik iyilermiş kuzular önemli olan o
yoksa çok süsledinde nazaramı geldi prensesler
sende çok sagol melegim,gözmü çarptı mangalmı havamı bilmiyorum canımCnm cok gecmis olsun inan cok uzuldum kuzulara mangal degil belki goz carpmistir..neyseki gecti cok sukur ins bir daha yasaamazlar kuzular.
Bende diyorum bu hatun nerde kac gundur hic ugramadim hatta dusundumki gezmelere gitse aksam mutlaka gelirdi demek bu durum olmus..beterlerinde korusun ins mevlam..
Mahir in kulaklari iyi mi kotu mu diye dusunmekten ben nerde ise yani ramak kalmisti siyiriyordum oyle cok sikinti cektirdi bana ama ama cok sukur mevlama iyiis bebegim..mutluluktan gozlerim yasardi beya..sizleride mutlu ettik yaa simdi bir baska mutluyuz...
meleğimmm inan çok sevindim Mahir'ime,nasıl sevinmişsindir asıl bayram şimdi oldu size,çok şükür Rabbime kimseyi evladıyla sınamasın Allahım,bizide..
babyceren canım benim ya kuzuma çok geçmiş olsun,nazar mı değdi acaba,biraz havalar soğudu mu hastalıklar başlıyor hemen malesef rabbbim kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı ve bizi
nagihan canım sende ne var ne yok Yaren Nur nasıl?
TatlıCadım hoşgeldin tatlım,Tarık Buğra için geçmiş olsun,bir an önce çıkarsın dişinide rahatlasın yavrum bu arada geçen bizi sormuştun,oğlum maesef hala yürümüyor galiba topikte birtek biz kaldık yürümeyen:26:
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
bizim çok yorucu bol gezmeli geçti
eltim Şırnak'tan geldi,bayram tatiline 2-3 gün hariç hep birlikteydik yarın saat 10 da tekrar dönüyor çok üzülüyor(uz)
arayı çok uzatmadan biz de gitmeyi düşünüyoruz yanına..
bu bayram Aras Eymen çok karlı çıktı,amcaları hem para hemde kıyafet almışlar sağolsunlar keselerine bereket
eee tabi tek yeğen tek torun,inşallah diğerlerininde olur en kısa zamanda
bu aralar hep rüya görüyorum hamilelikle ilgili,geçen gecede sol göğsümden süt damlıyor görüyorum,hayır olsun inşallah
bebek planları için daha erken bizim için,inşallah gönlümüzden geçen zamanda olsun 2. bebeğimiz..
kuzucuğumun iştahı iyi şükürler olsun,sabahları 10:30 uyanıyor,gündüz uykumuz 1 kereye düştü onuda 2,5-3 saat uyuyor bazen 4 saat bile olabiliyorakşamda 23:00 da uyuyor,yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor(tabii birçoğunuz bebişleri bunları 8-9 ay önce yapabiliyordu )
bizden şimdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz
meleğimmm inan çok sevindim Mahir'ime,nasıl sevinmişsindir asıl bayram şimdi oldu size,çok şükür Rabbime kimseyi evladıyla sınamasın Allahım,bizide..
babyceren canım benim ya kuzuma çok geçmiş olsun,nazar mı değdi acaba,biraz havalar soğudu mu hastalıklar başlıyor hemen malesef rabbbim kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı ve bizi
nagihan canım sende ne var ne yok Yaren Nur nasıl?
TatlıCadım hoşgeldin tatlım,Tarık Buğra için geçmiş olsun,bir an önce çıkarsın dişinide rahatlasın yavrum bu arada geçen bizi sormuştun,oğlum maesef hala yürümüyor galiba topikte birtek biz kaldık yürümeyen:26:
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
bizim çok yorucu bol gezmeli geçti
eltim Şırnak'tan geldi,bayram tatiline 2-3 gün hariç hep birlikteydik yarın saat 10 da tekrar dönüyor çok üzülüyor(uz)
arayı çok uzatmadan biz de gitmeyi düşünüyoruz yanına..
bu bayram Aras Eymen çok karlı çıktı,amcaları hem para hemde kıyafet almışlar sağolsunlar keselerine bereket
eee tabi tek yeğen tek torun,inşallah diğerlerininde olur en kısa zamanda
bu aralar hep rüya görüyorum hamilelikle ilgili,geçen gecede sol göğsümden süt damlıyor görüyorum,hayır olsun inşallah
bebek planları için daha erken bizim için,inşallah gönlümüzden geçen zamanda olsun 2. bebeğimiz..
kuzucuğumun iştahı iyi şükürler olsun,sabahları 10:30 uyanıyor,gündüz uykumuz 1 kereye düştü onuda 2,5-3 saat uyuyor bazen 4 saat bile olabiliyorakşamda 23:00 da uyuyor,yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor(tabii birçoğunuz bebişleri bunları 8-9 ay önce yapabiliyordu )
bizden şimdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?