2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ankaradan marmarise donus yolundayiz otobusden yaziyorum gorumce istemede kavga cikti dugun iptal oldu mybabylovemin buyuk destegi oldu bana binlerce kere allah razi olsun ecenin 2.kopek disi cikti bu arada gorumcenin pcden okudum kacak kocek gecmisi mahirime cok sevindim cerenle caglama gecmis olsun kujum gelmis sefalar gelmis simdilik bu kadannn

iyi akşamlar yavrular:)umarım herkes iyidir ve tatiller güzel geçmiştir yarın son gün çalışan annelere kuzulardan ayrılmak çok zor olucak..kuzularda annelerinden ayrılıcakları için üzülücekler tatil güzelde sonu hüsran
ben çok yorgunum çoook bayram tatilinde eşim evdeyken bol bol misafir ağırladım..1 gün annemde kaldım diğer günler hep yoğun tempo:)
tarık buğranın kudurkluğuda eklenince dahada zorlandım..sürekli bi yerlere tırmanıyor sıpa..bu gün gardrobunun 3. rafına tırmanmyı başarmış sırık boyuda sığmamış iki büklüm beklio orda sesde çıkarmıyor kendine işkence etmeye bayılıyo bu çocuk:)
geceleride çok sık uyanıyo çıksada dişler kurtulsak bu gün ağrı kesici şurup verdim yatırdım umarım rahat uyur meleğim

bu arada kuzum çok güzel kutu kutu pense oynuyo nasıl mutlu oluyo oynarkenbi süredirde avcumun içine çevrim çevrim bahçecik yapıyodu kendince bi şeyler mırıldayarak bak havada kuş var bölümünde havayı gösterim cikcik diyodu 2-3 gündrü havada kuş olmadığını anladı saf yavrum havaya bakıp cikcik yok diyo:)çok balılar özldim galiba yavrumu

ayy canım yaa boşuna mı yolara düşmüş oldunuz..ne diyelim hayırlsıı olsun..ecemede maşallah 2 diş biren patlatmış şirinem:)
mybabylove a destek olması ne güzel..burdaki dayanışma ve desteğe hayranım zaten

yürür canım inş yakışıklımda..ben yürümesini çok istiyodum şimdi emekleme günlerini özledimm:)
hala dışarıda elini tutturmuyo arabadan indirince tekrar oturtmak mümkün olmuyo kıyamet koparıyor yorulduğu zaman kaldırıma oturup dinleniyo çok şeker gözüküyor darısı aras eymenimin başına inşben tarık buğranın arkasından deli dana gibi koşturduğu için deli danam diye sesleniyorum yakında sende öyle seslenirsin hejarım :)

inan nagişim bende bu gün sizleri çalışan anneleri düşündüm ayrılık çok zor olucak hem anne ördeklere hem yavru ördeklere
sağlık olsun canım sizle ronlar için çalışıyosunuz akşamları kavuşup yine sarar sarmalarsınız melekleri
duan içinde amin canımm Allah herkese huzur mutluluk sağlık versin..
minik kuşum nezle olmuş havalr çok kötü ilerlemeden atlatır inş kuzum

babyim cerenim;ceren ve çağla nasıl oldular şekerim?

kujum bi göründün kayboldun..zada,yavrukedi,dilberege,pınarda sizlerde ses verinn:)

yarınki hazırlığım için tatlı yapmaya gidiyorummutfak göçüyobulaşık makinesi boşaltılıcakduş alıcamçok işim var

meleğimmm poğaça yaptım az önce harika oldular ama benim tarifimden:)yapma aşamasında keşke meleğimin poğaçasından yapsaydım dedim..eşim kesin kadınlarkulübünden diyo zeki adam:)

bi gidemedim kovun beni

Oyy cnm kiyamam sana ve diger butun calisan annelere...inanin sizi cok iyi anliyorum kuzulardan uzak olmak zor bazende iyi olabileceginide dusunuyoruum cunku surekli evde oluncada adama afakanlar basiyor bu yuzden ne yapmak lazim bende bilemiyorum...en guzelini en hayirlisini mevlam bizler icin nasip etsin cunku o bilen ancak o bilir..

Hayat herseye ragmen cok guzel..yeterki gorebilelim dimi..

selammmmnasılsınız fıstıklar
biz bugün saat 11 buçukta uyandkohaa demeyin yorgun düşmüşüz:))çağla 8 gibi uyandı ama ben gözlerimi açamıyodum çocugu zorlana geri yatırdımsonra uyandık eşim bizi kahvaltıya köye götürdüorganik bir kahvaltı yaptık
kasada kol gibi organik faturayı görünce bi daha organikten uzak durmaya karar verdikeski sistem daha iyi:)sonuçta bu vücudun mikrobada ihtiyacı var dimi
ordan çıktık avmye gittikyeni oyun parkı açmışlar çok güzeldi cereni geçirdik ama çağlayı kabul etmedilerküçükmüş ezilirmişyavrum nasıl üzüldüdışardan içeriye baktı baktııııneyse ben dayanamadım tuttum çocugu kaçak yollardan içeriye soktumhemde bedavayabiraz oynadı nasıl sevindi sagolsun ceren hiç onu yalnız bırakmadı birlikte oynadılar sonra baktım tehlikeli yerlere turmanıyo ordaki görevliye dedim''aaa kızım içeriye kaçmış verirmisiniz''hemen getirdiler
kıssadan hisse çocuklar için çok güzel bir gün oldu,onlar için herşey deger

nagiş efkar basmış kıyamam ya,ne diyim Allah sizlere kolaylık versin canım
azraece demek kız istemede kavga çıktı:26:anlatsana merak ettim:26:telefonum 24 saat açık:)sizede iyi yolculuklar canım..
tatlıcadı canım kızları sormuşsun çok sagol canım benimçok şükür ikiside iyiyaramazlıkta sınır tanımıyolar:)
benim yakışıklı eski damadım da baya yaramaz olmuş:)ama çok tatlılar Allah ım esirgesin hepsini.

Son düzenleme:

Yerim ben Yaren Nuru..demek anneyi yangin var der gibi soyluyor off akilli bidik tabiki anne diyecek :)) bizimkide uyanir uyanmaz baboo diyor buyur burddan yak..

Kumbaramiz ise yaramaya baslamis cok sevimdim gule gule doldurup harcasin paraciklarini ins
Gecmis olsun nezleside umarim ilerleemeden gecer.

Nasil yani kavga cikti cnm..simdi dugun yokmu..alla alla hep zaten dugun oncesinde isteme fasillarinda yasanir bu tip seyler..hayirlisi olsun cnm..Mybabylove ozledik bizden de cok slm soyle,kendisini arada birde olsa aramizda gormek isteriz..

Disleriniz hayirli olsun darisi bizim ve diger kuzularin basina ins..cok sukur siz kurtardiniz..

Ohh ne guzel organic organic takilmissiniz :)) bizde evde Mahir ile takildik cok iyi geldi her yerim agriyor tepeden asagiya saglam yer birakmadi :)) oglum dovmeli ve kosturmali oyunlari seviyor ne yapayim bu cocukta basima maco cikti basima :))

Iyi etmissin Caglayi aradan kacirman..hem abla orda iken oyle budaklarini bukurek bakmasina bende dayanamazdi gayri ..Ceren onu eminim ki kaplam gibi korur kollar .

Bende Mahirime deli dana gibi kosma diyorum..demek cok benzerler ehuheueh

Cnm bir dahakine senin tarifinden olan pogacalardan da denicem, yalniz benim yaptigim yani sekersiz in pocalarini mutlaka denemelisin gercekten super oluyor hatta oglumda cok sevdi arada bir yapip elini bir tanecik veriyorum.Bu arada sizlerin bir cogunu benim esimde taniyor ehueheue yakinlarimizdan bile bu kadar cok bahsetmiyoruz biliyormusunuz, yani o kadar icimizdesiniz..

Uuu sorma hemde ne bayram oldu bizler isin..tsk ederiz cnm dualarin icin aminn ins rabbim cumlemizi sinamasin..
Masallah Aras Eymene, haclikli ve hediyeli bir bayram olmus..dahada bol bereketli olur ins..rabbim daha da cok kilsin,

Yurumeye iside inan zaman meselesi sana tavsiyem surekli Pratik yapin birde su var suna kesinlikle inaniyorum rabbim ya yuru kulum demedikce olmuyor biz siralamaya baslayali 9 ay olmustu ve ancak yurudu her cocuk farkli oluyor biri digerini hic ama hic benzemiyor bu yuzden sakin sikma canin doktorunuz normal dedikce endiselenmeyin..

Cnm iyi olmaniza sevindim ohhh sefaniz olsun bosveeerrr mezara gitmeyecek ya. Yarasin ve yasasin organikler!Sen deyince aklima geldi en az iki uc aydir bizde kahvaltiya gitmiyoruz. Haftaya bir organizasyon da biz yapalim iyiki aklima getirdin.

Iyi caglami da sivistirmissin aradan hemde bedavaya:))) akilli kadinsin sen.

Bende gece kusu oldum yaw. 3 adama bakiyoruz esimle arada size de bakıyorum:))

Bana da bastilar evrt. Kuzumu koklayip duruyorum.
Allah guzel gunlerini gostersin hepsinin

Ohhh pogaca falan cnm cekti bk aksam yemegi de yemedim ben yaaaa....

Sagol cnm sen de benim ve bizim kardesimizsin. Inan kalpler bir oluyor. Bazen bende anlatiyorum sizlerden esime.

Mybabylove bende merak ediyorum ama neden gelmiyor ki acaba?

Zadaya da gecen msj attım bayramda koptun mu bizden diye. Bu gun aramis sonra gördüm donemedim ben musait oldugumda saat biraz geç oldu diye aramadim.yarin görüşelim yazarim size de. ..

Sana da iyi geceler yavru:)) sizi gidi pogacacilar sizi.
Yerim o tarik bugranin cikcigini. Yaren nur pisi pisi meeee mooooye takmis durumda. Ya tatli cadi biz bu bebelere asigiz sanirsam:)))
Evlat sevgisi cok acayipmis be ana olmadan anlasilmiyormus gerçekten.

Dusunceli arkadasim zor elbet. Cekiyoruz mecbur. Kizim biraz büyüyen e dek calismasam iyi olurdu. Calisma hayatindan kendi irademle de kopamam herhalde alismisim çünkü. Neyse uyandı yine sik uyanmaya basladi bu ara.bye

Slm kızlar
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden yavruların gıdılarından öpüyorum
Biz bayramı annemlerde geçirdik,geçiriyoruz :)).Bayramın 2 günü geldik buraya ama yetmedi tatil:)).
Eşim saolsun 1 hafta daha kalmamıza izin verdi

Kayra bey burda çok eğleniyor.Bütün ilgi kendisinde olunca daha da şımarıyor tabi.
Bir köpek dişimiz çıkmış,toplam 13 oldu dişlerimiz.Bugüne kadar çıkardığı dişlerde hiç sıkıntı çekmedik ama bu köpek dişleri cidden çok sıkıntılı oldu yaa.İnşaallah kalan 3 taneyide bir an önce çıkarırız :18:

Yemek konusunda herkesin yediği şeyi merak edip tatmak istiyor,hoşuna giderse devam ediyor,gitmezse geri çıkarıyor.
Tam bir çay tiryakisi olduğunu da belirtmeden geçemiyeceğim.Ilık suya damlatılmış 2 damla çay içiyor ama biz içerken bize eşlik ettiği için çok mutlu kendileri
Kilo alımımız durmuş gibi görünüyor.Boyu 82 cm ama 10 kiloda takıldık kaldık.Her gören zayıf olduğunu söyleyince üzülüyorum ama önemli olan sağlık tabi ki.Yavrularınıza kilo aldırdığına inandığınız besinleri paylaşırsanız seve seve deneyeceğimdir

Favori çorbamız olan kıymalı şehriyeden artık gınaaaa gelmiş olsa da 2-3 günde bir mecburen pişiriyorum.
Annem bugün et suyuna bol sebzeli bir çorba yaptı.İnşaallah içer diye dua ediyorum valla :18:

Son olarak benim oğlanın çok geç konuşacağını düşünüyorum.Haftaya 18 aylık oluyor ama hala söylediği kelimeler çok az.
Anne,baba,dede,gool,mama diyor o kadar.Her söyleneni anlıyor fakat konuşmak için hiç çaba sarfetmiyor.Tembel olduğunu başından belli biliyordum ama bu kadar olacağını düşünememiştim

Hepinizi öpüyoruz..

alinti yapamiyorum kislar tesekkur ederim tavsiyeleriniz için.en çok babyceren'in kizim içeri kaçmis getiri misiniz lafina guldum ,:)

Kozlar yagmur adinda bir karakter yarattim kim oldugunu bende bilmiyorum valla bilmiyorum. Ya bu cadiya yemek yedirmek cok zor. Bi bakiyorsun isteyerek bir bakıyorsunzorlayarak. Az once 5 saat aclik sonra si camin onunde corbasini zorla yedirdim. Yagmurrr hiiii seni gidi seni bak yaren nur yemek yiyor kizim hadi sende hiiii yap eliyle işaret parmagini salliyor. Kizim uuuuvvv geliyor ayyyy. Yemediginde ve dokturdugunde ayyy eline nolmus diyorum silene kadar hadi ac agzini diyerek iki kasik daha veriyorum bu seri devam ediyor boyle. Dokunce sucunu biliyor cunku.

Ay harpten ciktim sanki sirtim kopuyor. Babasinin aferinleri bazen ise yariyor. Kuzu kuzu yiyecekse babasina bakiyor kasik agzina girerken babasi agerin diyor alkis yapılıyor sonra kendi de aberim diyor:)))

Cok cadi cok. Ucmalar hizlandi yetişmek çok zorlasti.

Anne diyor yangin var gibi sonra bana anlayamadigim bikac sey soyliyor. Bunu her defasındafarkli farkli bişeyler soyleyerek bana yapiyor. Acaba fne anlatmak istiyor.

Babamiza kalsa ac kalsin acliktan aglayinca yesin ama biliyorum zaten ac gece acliktan cok kez uyanacak. Her gunumuz bu paradiletle gecti sayilir.

Allah yardimci miz olsun ne diyeyim...

Off sorma cnm, bizimde basimizda var oyle yemiyen..Yaren Nur hic degilse bazen yiyormus bizimkide beni deli edene kadar mizmizlanir ve tabiki az yer..kendini parcalayacak kadar, nefret edip tepki veriyor sasiyorum bu cocuk neden boyle inan bilmiyorum..

Yaren Nurun bicir bicir konusmasini cok merak ediyorum umarim yaza geldigimizde kuzuyu bu sefer gorurum..

Turuncu cnm, biz halan 9 kilolardayiz ve 10 kilo olmak icin can atiyoruz eger olurda birseyler kesfedersen lutfen benimlede paylasirmisin malum kendimi bu konuda cok caresiz hissediyorum..

Konusma komusunda Mahir de o kadar cok sozcuk soylemiyor..hatta o an soyledigi bir kelimeyi bir daha kullanmadigi cok oluyor..
Bizimki mesella goll a col col diyo :))alo ya ayoo diyor..ben ona ver ve al i ogrettim ogretene kadar gobegim catladi diyebilirim..ver I vii diyor al i aaa diyor iste boyle kelimeler yari bucuk bu sekilde cikiyor :))babaya da babo diyo..hey allahim bu oglan esimin antep sifesini alicak galiba :))

Günaydııın kızlarBitti güzelim tatil
Öncelikler Mahirim için çok çok çok sevindim
Babycim geçmiş olsun CerenimeNazar olmuş kuzum

Bizim bayramımız mı diyim tatilimiz mi diyim yavrumla,kuzumla birlikte olduğum için iyiydiİnsan da evde olmaya hemen alışıyor yahuÇok bişey yapmadık ama annemlere gittik,arkadaşlarla buluştuk evde dinlendik çok şükür iyiydi herşey,,Mira'nın 2 kez sağlam bir şekilde düşüp kafasını vurmasını saymazsak tabiNeyseki kötü birşey olmadı ama çok kötü düştü
Kuzumu tatilin daha ilk gecesinde yatağında emmeden uyumaya alıştırayım dedim ama olmadı,ağlamayı bırakın ağlarken kustu sinirden..Bende vazgeçtim2yaşına kadar emzirme kararı aldım,o öyle istiyorsa öyle olsun dedim
Tabi tatil boyunca yanyana olduğumdan her yerde her şartta meeemeee diye tutturdu,zordu ama kıyamadım yavruma
Bunun dışında koskoca tatilde 1 kez bile yemek yedirmedim denebilir kızlar,çok inat asla elimden bişey yemiyo,kendini ispat edicek illa kendi yedi hep yediği kadar yaniTabi artık eskisi gibi aşırı dökme saçmaları azaldı,sadece kıymalı makarnayı kafasına saç yapmıştı onu saymazsam tabiHemen hergün öğlen uykusu uyudu benleyken şaşırtıcı kısmı geceleri ortalama 2 kez uyandı,sanırım gündüz de beni gördüğü için gece uyudu,artık bu gece uykusuzluğunu biraz da bu özlemine bağlıyorum
Artık evde 2 kelimeleri çalışıyoruz "bu bebek","su verebilir misin" gibi komutlarla,,babamızı da tembihledim o da aynı şekilde konuşuyor kızımla, bakıcıya söylemeyi unuttum şimdi aklıma geldi
İnşallah hepinizin tatilleri güzel geçmiştirKızımın bayramlıklarıyla fotosunu da ekleyeceğim en kısa sürede,ellerinizden öper
Herkese mutlu günler&iyi haftalar
mutluuuu burdaaaa

günaydınnn herkeseee merhabaaaaa

planner'da burdaa

eveeettt kocaa bir tatill nasılda bitti yahuuuuu amaannnnn yenilerine sağlık napalımm şimdii yani harikaaa bir tatilin ardından yasmı tutalımm dimii amaaa

Eskişehir ve bursa arası harikaaaa bir bayram ve tatil geçirdik, 9 gün kuzumla koyun koyuna, sarmaş dolaşşş, öptükkk kokladık tadını çıkardıkkk, yedikkk yedikkkk dahada ballandıı yavrummm babanesi ve amcalarıda doydu kuzuma bol boll sevippp öptüler:)) birde hayırlı işe iştirak ettik tabii, kaynıma kız istedik, haftayada nişanımız varr

inşş herkeslerinn tatili güzell geçmiştirrr, artık önümüzdeki tatillere bakıyoruz değilmiiiii yaa akşamm nasıl olacak bugün bakalımmm şimdiden özledim kuzumuuuuuuu

mahirciğimi telden girdiğimde okudum ve çoookkk sevindimm meleğimmm çok şükürrrr

cerencikte hasta olmuşş kuzum benimm ya nazar değdi kesinn güzelliğe, çok geçmiş olsun canımmm

hepimiz içinn güzellll ve çabucak biten bir gün olsun inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…