Ankaradan marmarise donus yolundayiz otobusden yaziyorum gorumce istemede kavga cikti dugun iptal oldu mybabylovemin buyuk destegi oldu bana binlerce kere allah razi olsun ecenin 2.kopek disi cikti bu arada gorumcenin pcden okudum kacak kocek gecmisi mahirime cok sevindim cerenle caglama gecmis olsun kujum gelmis sefalar gelmis simdilik bu kadannn
meleğimmm inan çok sevindim Mahir'ime,nasıl sevinmişsindir asıl bayram şimdi oldu size,çok şükür Rabbime kimseyi evladıyla sınamasın Allahım,bizide..
babyceren canım benim ya kuzuma çok geçmiş olsun,nazar mı değdi acaba,biraz havalar soğudu mu hastalıklar başlıyor hemen malesef rabbbim kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı ve bizi
nagihan canım sende ne var ne yok Yaren Nur nasıl?
TatlıCadım hoşgeldin tatlım,Tarık Buğra için geçmiş olsun,bir an önce çıkarsın dişinide rahatlasın yavrum bu arada geçen bizi sormuştun,oğlum maesef hala yürümüyor galiba topikte birtek biz kaldık yürümeyen:26:
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
bizim çok yorucu bol gezmeli geçti
eltim Şırnak'tan geldi,bayram tatiline 2-3 gün hariç hep birlikteydik yarın saat 10 da tekrar dönüyor çok üzülüyor(uz)
arayı çok uzatmadan biz de gitmeyi düşünüyoruz yanına..
bu bayram Aras Eymen çok karlı çıktı,amcaları hem para hemde kıyafet almışlar sağolsunlar keselerine bereket
eee tabi tek yeğen tek torun,inşallah diğerlerininde olur en kısa zamanda
bu aralar hep rüya görüyorum hamilelikle ilgili,geçen gecede sol göğsümden süt damlıyor görüyorum,hayır olsun inşallah
bebek planları için daha erken bizim için,inşallah gönlümüzden geçen zamanda olsun 2. bebeğimiz..
kuzucuğumun iştahı iyi şükürler olsun,sabahları 10:30 uyanıyor,gündüz uykumuz 1 kereye düştü onuda 2,5-3 saat uyuyor bazen 4 saat bile olabiliyorakşamda 23:00 da uyuyor,yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor(tabii birçoğunuz bebişleri bunları 8-9 ay önce yapabiliyordu )
bizden şimdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz
Bayram bitti(
İnşallah seneye de erisiriz. Suan kahvemi iciyorum iki duman tuterken pazartesiyi düşünüyorum. Kuzundan ayrilmak zorlayacak beni.
Girdigim ortama cabuk adapte olan bir yapim var. Sanki hic calismiyormus gibiyim suan.
Hayat paraliyor insani ama tutup ucundan devam edip herseye gogus gerip mutlu olmak şart.
Suanki huzurumu hicbir şeye degismem.
Rabbim yuvalarimizdan huzuru eksit etmesin.
Iclendim yine...
Bayram bitti(
İnşallah seneye de erisiriz. Suan kahvemi iciyorum iki duman tuterken pazartesiyi düşünüyorum. Kuzundan ayrilmak zorlayacak beni.
Girdigim ortama cabuk adapte olan bir yapim var. Sanki hic calismiyormus gibiyim suan.
Hayat paraliyor insani ama tutup ucundan devam edip herseye gogus gerip mutlu olmak şart.
Suanki huzurumu hicbir şeye degismem.
Rabbim yuvalarimizdan huzuru eksit etmesin.
Iclendim yine...
Iyi olmaniza sevindm cnm. Yurur arad eymen de balim benim az kaldi. Kollarindan tutunca yuruyor mu? Gel bana gel bana yaptir.yaptiriyotsundur ya
Haclik bolmus. Yeni ciciler alirsin.
Bizde melegimin hediye ettigi asker kkumbaramizi bayramda doldurmaya basladik
Cok şükür iyi yaren nur. Nezle 3 gündü r. Ins ilerlemez. Keyfi cok yerinde masallah. Bizi gulmekten öldürüyor. Bazen bir anne deyisi var yangin var sanarsi
Neyse uyandi ben kaçar
Ankaradan marmarise donus yolundayiz otobusden yaziyorum gorumce istemede kavga cikti dugun iptal oldu mybabylovemin buyuk destegi oldu bana binlerce kere allah razi olsun ecenin 2.kopek disi cikti bu arada gorumcenin pcden okudum kacak kocek gecmisi mahirime cok sevindim cerenle caglama gecmis olsun kujum gelmis sefalar gelmis simdilik bu kadannn
selammmmnasılsınız fıstıklar
biz bugün saat 11 buçukta uyandkohaa demeyin yorgun düşmüşüz:))çağla 8 gibi uyandı ama ben gözlerimi açamıyodum çocugu zorlana geri yatırdım sonra uyandık eşim bizi kahvaltıya köye götürdü organik bir kahvaltı yaptık
kasada kol gibi organik faturayı görünce bi daha organikten uzak durmaya karar verdikeski sistem daha iyi:)sonuçta bu vücudun mikrobada ihtiyacı var dimi
ordan çıktık avmye gittikyeni oyun parkı açmışlar çok güzeldi cereni geçirdik ama çağlayı kabul etmediler küçükmüş ezilirmiş yavrum nasıl üzüldü dışardan içeriye baktı baktıııı neyse ben dayanamadım tuttum çocugu kaçak yollardan içeriye soktum hemde bedavaya biraz oynadı nasıl sevindi sagolsun ceren hiç onu yalnız bırakmadı birlikte oynadılar sonra baktım tehlikeli yerlere turmanıyo ordaki görevliye dedim''aaa kızım içeriye kaçmış verirmisiniz'' hemen getirdiler
kıssadan hisse çocuklar için çok güzel bir gün oldu,onlar için herşey deger
nagiş efkar basmış kıyamam ya,ne diyim Allah sizlere kolaylık versin canım
azraece demek kız istemede kavga çıktı:26:anlatsana merak ettim:26:telefonum 24 saat açık:)sizede iyi yolculuklar canım..
tatlıcadı canım kızları sormuşsun çok sagol canım benimçok şükür ikiside iyi yaramazlıkta sınır tanımıyolar:)
benim yakışıklı eski damadım da baya yaramaz olmuş:)ama çok tatlılar Allah ım esirgesin hepsini.
iyi akşamlar yavrular:)umarım herkes iyidir ve tatiller güzel geçmiştir yarın son gün çalışan annelere kuzulardan ayrılmak çok zor olucak..kuzularda annelerinden ayrılıcakları için üzülücekler tatil güzelde sonu hüsran
ben çok yorgunum çoook bayram tatilinde eşim evdeyken bol bol misafir ağırladım..1 gün annemde kaldım diğer günler hep yoğun tempo:)
tarık buğranın kudurkluğuda eklenince dahada zorlandım..sürekli bi yerlere tırmanıyor sıpa..bu gün gardrobunun 3. rafına tırmanmyı başarmış sırık boyuda sığmamış iki büklüm beklio orda sesde çıkarmıyor kendine işkence etmeye bayılıyo bu çocuk:)
geceleride çok sık uyanıyo çıksada dişler kurtulsak bu gün ağrı kesici şurup verdim yatırdım umarım rahat uyur meleğim
bu arada kuzum çok güzel kutu kutu pense oynuyo nasıl mutlu oluyo oynarkenbi süredirde avcumun içine çevrim çevrim bahçecik yapıyodu kendince bi şeyler mırıldayarak bak havada kuş var bölümünde havayı gösterim cikcik diyodu 2-3 gündrü havada kuş olmadığını anladı saf yavrum havaya bakıp cikcik yok diyo:)çok balılar özldim galiba yavrumu
ayy canım yaa boşuna mı yolara düşmüş oldunuz..ne diyelim hayırlsıı olsun..ecemede maşallah 2 diş biren patlatmış şirinem:)
mybabylove adestek olması ne güzel..burdaki dayanışma ve desteğe hayranım zaten
babyim cerenim;ceren ve çağla nasıl oldular şekerim?
kujum bi göründün kayboldun..zada,yavrukedi,dilberege,pınarda sizlerde ses verinn:)
yarınki hazırlığım için tatlı yapmaya gidiyorummutfak göçüyo bulaşık makinesi boşaltılıcak duş alıcam çok işim var
meleğimmm poğaça yaptım az önce harika oldular ama benim tarifimden:)yapma aşamasında keşke meleğimin poğaçasından yapsaydım dedim..eşim kesin kadınlarkulübünden diyo zeki adam:)
bi gidemedim kovun beni
meleğimmm inan çok sevindim Mahir'ime,nasıl sevinmişsindir asıl bayram şimdi oldu size,çok şükür Rabbime kimseyi evladıyla sınamasın Allahım,bizide..
babyceren canım benim ya kuzuma çok geçmiş olsun,nazar mı değdi acaba,biraz havalar soğudu mu hastalıklar başlıyor hemen malesef rabbbim kötü hastalıklardan korusun yavrularımızı ve bizi
nagihan canım sende ne var ne yok Yaren Nur nasıl?
TatlıCadım hoşgeldin tatlım,Tarık Buğra için geçmiş olsun,bir an önce çıkarsın dişinide rahatlasın yavrum bu arada geçen bizi sormuştun,oğlum maesef hala yürümüyor galiba topikte birtek biz kaldık yürümeyen:26:
selam güzel anneler ve tatlı bebişler
hepinizin geçmiş kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
bizim çok yorucu bol gezmeli geçti
eltim Şırnak'tan geldi,bayram tatiline 2-3 gün hariç hep birlikteydik yarın saat 10 da tekrar dönüyor çok üzülüyor(uz)
arayı çok uzatmadan biz de gitmeyi düşünüyoruz yanına..
bu bayram Aras Eymen çok karlı çıktı,amcaları hem para hemde kıyafet almışlar sağolsunlar keselerine bereket
eee tabi tek yeğen tek torun,inşallah diğerlerininde olur en kısa zamanda
bu aralar hep rüya görüyorum hamilelikle ilgili,geçen gecede sol göğsümden süt damlıyor görüyorum,hayır olsun inşallah
bebek planları için daha erken bizim için,inşallah gönlümüzden geçen zamanda olsun 2. bebeğimiz..
kuzucuğumun iştahı iyi şükürler olsun,sabahları 10:30 uyanıyor,gündüz uykumuz 1 kereye düştü onuda 2,5-3 saat uyuyor bazen 4 saat bile olabiliyorakşamda 23:00 da uyuyor,yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor(tabii birçoğunuz bebişleri bunları 8-9 ay önce yapabiliyordu )
bizden şimdilik bu kadar hepinizi sevgiyle kucaklıyoruz
selammmmnasılsınız fıstıklar
biz bugün saat 11 buçukta uyandkohaa demeyin yorgun düşmüşüz:))çağla 8 gibi uyandı ama ben gözlerimi açamıyodum çocugu zorlana geri yatırdım sonra uyandık eşim bizi kahvaltıya köye götürdü organik bir kahvaltı yaptık
kasada kol gibi organik faturayı görünce bi daha organikten uzak durmaya karar verdikeski sistem daha iyi:)sonuçta bu vücudun mikrobada ihtiyacı var dimi
ordan çıktık avmye gittikyeni oyun parkı açmışlar çok güzeldi cereni geçirdik ama çağlayı kabul etmediler küçükmüş ezilirmiş yavrum nasıl üzüldü dışardan içeriye baktı baktıııı neyse ben dayanamadım tuttum çocugu kaçak yollardan içeriye soktum hemde bedavaya biraz oynadı nasıl sevindi sagolsun ceren hiç onu yalnız bırakmadı birlikte oynadılar sonra baktım tehlikeli yerlere turmanıyo ordaki görevliye dedim''aaa kızım içeriye kaçmış verirmisiniz'' hemen getirdiler
kıssadan hisse çocuklar için çok güzel bir gün oldu,onlar için herşey deger
nagiş efkar basmış kıyamam ya,ne diyim Allah sizlere kolaylık versin canım
azraece demek kız istemede kavga çıktı:26:anlatsana merak ettim:26:telefonum 24 saat açık:)sizede iyi yolculuklar canım..
tatlıcadı canım kızları sormuşsun çok sagol canım benimçok şükür ikiside iyi yaramazlıkta sınır tanımıyolar:)
benim yakışıklı eski damadım da baya yaramaz olmuş:)ama çok tatlılar Allah ım esirgesin hepsini.
Bende Mahirime deli dana gibi kosma diyorum..demek cok benzerler ehuheueh
Cnm bir dahakine senin tarifinden olan pogacalardan da denicem, yalniz benim yaptigim yani sekersiz in pocalarini mutlaka denemelisin gercekten super oluyor hatta oglumda cok sevdi arada bir yapip elini bir tanecik veriyorum.Bu arada sizlerin bir cogunu benim esimde taniyor ehueheue yakinlarimizdan bile bu kadar cok bahsetmiyoruz biliyormusunuz, yani o kadar icimizdesiniz..
iyi akşamlar yavrular:)umarım herkes iyidir ve tatiller güzel geçmiştir yarın son gün çalışan annelere kuzulardan ayrılmak çok zor olucak..kuzularda annelerinden ayrılıcakları için üzülücekler tatil güzelde sonu hüsran
ben çok yorgunum çoook bayram tatilinde eşim evdeyken bol bol misafir ağırladım..1 gün annemde kaldım diğer günler hep yoğun tempo:)
tarık buğranın kudurkluğuda eklenince dahada zorlandım..sürekli bi yerlere tırmanıyor sıpa..bu gün gardrobunun 3. rafına tırmanmyı başarmış sırık boyuda sığmamış iki büklüm beklio orda sesde çıkarmıyor kendine işkence etmeye bayılıyo bu çocuk:)
geceleride çok sık uyanıyo çıksada dişler kurtulsak bu gün ağrı kesici şurup verdim yatırdım umarım rahat uyur meleğim
bu arada kuzum çok güzel kutu kutu pense oynuyo nasıl mutlu oluyo oynarkenbi süredirde avcumun içine çevrim çevrim bahçecik yapıyodu kendince bi şeyler mırıldayarak bak havada kuş var bölümünde havayı gösterim cikcik diyodu 2-3 gündrü havada kuş olmadığını anladı saf yavrum havaya bakıp cikcik yok diyo:)çok balılar özldim galiba yavrumu
ayy canım yaa boşuna mı yolara düşmüş oldunuz..ne diyelim hayırlsıı olsun..ecemede maşallah 2 diş biren patlatmış şirinem:)
mybabylove adestek olması ne güzel..burdaki dayanışma ve desteğe hayranım zaten
yürür canım inş yakışıklımda..ben yürümesini çok istiyodum şimdi emekleme günlerini özledimm:)
hala dışarıda elini tutturmuyo arabadan indirince tekrar oturtmak mümkün olmuyo kıyamet koparıyor yorulduğu zaman kaldırıma oturup dinleniyo çok şeker gözüküyordarısı aras eymenimin başına inş ben tarık buğranın arkasından deli dana gibi koşturduğu için deli danam diye sesleniyorum yakında sende öyle seslenirsin hejarım :)
inan nagişim bende bu gün sizleri çalışan anneleri düşündüm ayrılık çok zor olucak hem anne ördeklere hem yavru ördeklere
sağlık olsun canım sizle ronlar için çalışıyosunuz akşamları kavuşup yine sarar sarmalarsınız melekleri
duan içinde amin canımm Allah herkese huzur mutluluk sağlık versin..
minik kuşum nezle olmuş havalr çok kötü ilerlemeden atlatır inş kuzum
babyim cerenim;ceren ve çağla nasıl oldular şekerim?
kujum bi göründün kayboldun..zada,yavrukedi,dilberege,pınarda sizlerde ses verinn:)
yarınki hazırlığım için tatlı yapmaya gidiyorummutfak göçüyo bulaşık makinesi boşaltılıcak duş alıcam çok işim var
meleğimmm poğaça yaptım az önce harika oldular ama benim tarifimden:)yapma aşamasında keşke meleğimin poğaçasından yapsaydım dedim..eşim kesin kadınlarkulübünden diyo zeki adam:)
bi gidemedim kovun beni
Kozlar yagmur adinda bir karakter yarattim kim oldugunu bende bilmiyorumvalla bilmiyorum. Ya bu cadiya yemek yedirmek cok zor. Bi bakiyorsun isteyerek bir bakıyorsunzorlayarak. Az once 5 saat aclik sonra si camin onunde corbasini zorla yedirdim. Yagmurrr hiiii seni gidi seni bak yaren nur yemek yiyor kizim hadi sende hiiii yap eliyle işaret parmagini salliyor. Kizim uuuuvvv geliyor ayyyy. Yemediginde ve dokturdugunde ayyy eline nolmus diyorum silene kadar hadi ac agzini diyerek iki kasik daha veriyorum bu seri devam ediyor boyle. Dokunce sucunu biliyor cunku.
Ay harpten ciktim sanki sirtim kopuyor. Babasinin aferinleri bazen ise yariyor. Kuzu kuzu yiyecekse babasina bakiyor kasik agzina girerken babasi agerin diyor alkis yapılıyor sonra kendi de aberim diyor:)))
Cok cadi cok. Ucmalar hizlandi yetişmek çok zorlasti.
Anne diyor yangin var gibi sonra bana anlayamadigim bikac sey soyliyor. Bunu her defasındafarkli farkli bişeyler soyleyerek bana yapiyor. Acaba fne anlatmak istiyor.
Babamiza kalsa ac kalsin acliktan aglayinca yesin ama biliyorum zaten ac gece acliktan cok kez uyanacak. Her gunumuz bu paradiletle gecti sayilir.
Allah yardimci miz olsun ne diyeyim...
Slm kızlar
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden yavruların gıdılarından öpüyorum
Biz bayramı annemlerde geçirdik,geçiriyoruz :)).Bayramın 2 günü geldik buraya ama yetmedi tatil:)).
Eşim saolsun 1 hafta daha kalmamıza izin verdi
Kayra bey burda çok eğleniyor.Bütün ilgi kendisinde olunca daha da şımarıyor tabi.
Bir köpek dişimiz çıkmış,toplam 13 oldu dişlerimiz.Bugüne kadar çıkardığı dişlerde hiç sıkıntı çekmedik ama bu köpek dişleri cidden çok sıkıntılı oldu yaa.İnşaallah kalan 3 taneyide bir an önce çıkarırız :18:
Yemek konusunda herkesin yediği şeyi merak edip tatmak istiyor,hoşuna giderse devam ediyor,gitmezse geri çıkarıyor.
Tam bir çay tiryakisi olduğunu da belirtmeden geçemiyeceğim.Ilık suya damlatılmış 2 damla çay içiyor ama biz içerken bize eşlik ettiği için çok mutlu kendileri
Kilo alımımız durmuş gibi görünüyor.Boyu 82 cm ama 10 kiloda takıldık kaldık.Her gören zayıf olduğunu söyleyince üzülüyorum ama önemli olan sağlık tabi ki.Yavrularınıza kilo aldırdığına inandığınız besinleri paylaşırsanız seve seve deneyeceğimdir
Favori çorbamız olan kıymalı şehriyeden artık gınaaaa gelmiş olsa da 2-3 günde bir mecburen pişiriyorum.
Annem bugün et suyuna bol sebzeli bir çorba yaptı.İnşaallah içer diye dua ediyorum valla :18:
Son olarak benim oğlanın çok geç konuşacağını düşünüyorum.Haftaya 18 aylık oluyor ama hala söylediği kelimeler çok az.
Anne,baba,dede,gool,mama diyor o kadar.Her söyleneni anlıyor fakat konuşmak için hiç çaba sarfetmiyor.Tembel olduğunu başından belli biliyordum ama bu kadar olacağını düşünememiştim
Hepinizi öpüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?