yaa akşamm nasıl olacak bugün bakalımmm şimdiden özledim kuzumuuuuuuu
merhaba canım mesajını geç okudum biz bilirsen eğer bahtılı çakırlardaydık.bayramımız çok güzel geçti. oğlum çok mutluydu teyzesinin bi iki defa teyzem demesinin üzerine teyze demeye başladı ve annemim kazları ve tavuklarını besladik ve gagga demeyi öğrendik.çok şükür yemede hiç üzmedi bir pirzola yemesi vardı kızlar görmeliydiniz.ve güzel yemek yedi günde 2 kere kaka yaptı.memleket havası yaradı oğluma inş. büyümesinede yarar.o güzelim antalya havasını bırakıp geldik yine soğuğa artık gurbet ağır gelmeye başladı inş. ocakta tayinimiz çıkar hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum.meleğim ayrıca mahire çok sevindim.kuzum kiloda alır inş.bayb çok geçmiş olsun kızlara.talaycim cnm bana da gel bari bende antalyadayim.topicte eskiden çok aylar once bi arkadas vardi istemeden hamile kalmisti o ne oldu ismini de hatirlamiyorum
Walla bende şimdiden çok özledimtatilinizin güzel geçmesine sevindim,yeni eltin de hayırlı olsun cicim
Ne kadar güzel anlar kaçırıyormuşum işteyden ona içlendim biraz sadeceGerçekten şuan tam sevilecek kaçırılmayacak anları
Bayram hediyesi kızıma yeni diş fırçası aldım ışıklıbayram sabahı çantasından çıkınca çok sevindi Şu gün hayırlısıyla çabucak biter inşallah Zeynomunda resmini ekle özledim onu
yürüme konusunda minnacık bir gelişme var,koltukta sıralıyor
off offff mutlucan gerçekten öyle ya tamm sevilecek zamanları çünkü çok güzel iletişim kuruyorlar ve tamm sevgi pıtırcığı halindelerrrrışıklıı fırçayı nerden buldun kızzz bizde alalımmm inşş eklicemm resimm cicimm
-- bizden haberler çok var ama sizi yrmak istemem. şunu söyleyebilirim: bir ara (2 gün) bizim oğlan çok ağlamış ve huysuzlanmıştı. dşleri patlıyordu. veeee, 1 az dişi çıkmışşaşırmamın nedeni ise, köpek dişlerinden önce azı dişinin çıkması 3 diş-boşluk-azı diş şeklinde bir damağı var ya, hayır olsun :18:
Evimizin yakınında bi eczaneden aldım canım,hametan alırken gördüm
Caddedeki hello kitty mağazasında da var1dk yanıp sönüyor ışığı çok sevindirik oldu kuzum
ayy çookk güzelllll yaa, bende roc un diş fırçasıyla birlikte hello kityli fırça kabını almıştım banyo aynamıza yapış halde ve Zeyno bayılıyor birde bundan alayımm hemennn bayram etsin yavrucummmmbayramda yanımıza almıştık fırçasını kabıyla birlikte tabiii eltimin ilkokuluna giden bir kızı var ama dişlerini fırçalamakta zorluk çıkarıyormuş zeynoyu dişlerini fırçalarken görüncee iştaha geldi oda, sevaba girdik yani örnek oldu kızım ablasınaaa
topikte 2 dişiyiz: ben ve sonia
sonia sonia
nassın eyimisin diye sormuyon ya
sana çok gırılıyorum ya
bu ne şive diye sorma
melmeketim angara
evettt efendim nerede kalmıştık:))) şimdik kızlar benim görümce bildiğiniz asosyal bişeydir. üniversiteden sonra kpss sınavına hazırlanmakla kafayı bozmuştu. hiç sevgilisi olmamış hatta arkadaşım diyebileceği birisi bile yoktur hayatında o derece. bu çocuklada 2 sene önce tanışmış ama çocuk eğitim için amerikaya gitmiş sonra görümce istanbula gelmiş öyle uzaktan uzağa takılmışlar. görümce mantık evliliği yapıyorum demekte. oğlan kızın bir dediğini 2 etmiyor hediyeler jestler. amma velakin görümceyi istanbulda evden çıkarıyorlar benim kvde de diyorki evlen çocukla eş durumundan git ankaraya kurtulalım istanbuldan. bunlar çocuğa diyorlar evlenelim. çocuk malatyada yemekli düğün ayarlıyor davetiyeler basılıyor ev tutuluyor hepsini çocuk yapıyor herşey tamam deyince bizimkiler tırsıyor e acele olmadımı. ben gittiğimde habire tartışmalar vardı. Allah binlerce kere razı olsun mybabylovemdan bana evini açtı. okişim tam bir fırtına olmuş kıpır kıpır maşallah. ece ile oynadılar. mybabylove bana destek oldu rahatlattı. velhasıl işte formaliteden isteme olsun denildi eşimin dayıları geldi köyden böyle apar topar kızmı verilir dediler. istemedede aynı tavrı gösterince damadın özürlü kardeşi varmış birden bağırıp çağırmaya başladı ortalık karıştı bu iş olmucak denilip kalkıldı. Allah biliyor ya ben zamanında bana yaptıkları için beddua etmiştim o üzüntüyle. böyle olunca ne bilim üzüldüm benimde kız evladım var sonuçta. çok karışık işler kızlar buraya yazsam 3 gün 3 gece yazmam gerek. eşim çok kırgın ve kızgın annesiyle kardeşine onu hiç saymadan hareket ediyorlar diye oysa ki o onlara hiç öyle yapmamıştı. bende kvdeye aramızın oğluyla kötü olduğunu söyledim kadın tınmadı bile sevinecekti neredeyse. baktım olmuyor gelmeden son gece barıştık benimkinlede:))
evettt efendim nerede kalmıştık:))) şimdik kızlar benim görümce bildiğiniz asosyal bişeydir. üniversiteden sonra kpss sınavına hazırlanmakla kafayı bozmuştu. hiç sevgilisi olmamış hatta arkadaşım diyebileceği birisi bile yoktur hayatında o derece. bu çocuklada 2 sene önce tanışmış ama çocuk eğitim için amerikaya gitmiş sonra görümce istanbula gelmiş öyle uzaktan uzağa takılmışlar. görümce mantık evliliği yapıyorum demekte. oğlan kızın bir dediğini 2 etmiyor hediyeler jestler. amma velakin görümceyi istanbulda evden çıkarıyorlar benim kvde de diyorki evlen çocukla eş durumundan git ankaraya kurtulalım istanbuldan. bunlar çocuğa diyorlar evlenelim. çocuk malatyada yemekli düğün ayarlıyor davetiyeler basılıyor ev tutuluyor hepsini çocuk yapıyor herşey tamam deyince bizimkiler tırsıyor e acele olmadımı. ben gittiğimde habire tartışmalar vardı. Allah binlerce kere razı olsun mybabylovemdan bana evini açtı. okişim tam bir fırtına olmuş kıpır kıpır maşallah. ece ile oynadılar. mybabylove bana destek oldu rahatlattı. velhasıl işte formaliteden isteme olsun denildi eşimin dayıları geldi köyden böyle apar topar kızmı verilir dediler. istemedede aynı tavrı gösterince damadın özürlü kardeşi varmış birden bağırıp çağırmaya başladı ortalık karıştı bu iş olmucak denilip kalkıldı. Allah biliyor ya ben zamanında bana yaptıkları için beddua etmiştim o üzüntüyle. böyle olunca ne bilim üzüldüm benimde kız evladım var sonuçta. çok karışık işler kızlar buraya yazsam 3 gün 3 gece yazmam gerek. eşim çok kırgın ve kızgın annesiyle kardeşine onu hiç saymadan hareket ediyorlar diye oysa ki o onlara hiç öyle yapmamıştı. bende kvdeye aramızın oğluyla kötü olduğunu söyledim kadın tınmadı bile sevinecekti neredeyse. baktım olmuyor gelmeden son gece barıştık benimkinlede:))
merhaba canım mesajını geç okudum biz bilirsen eğer bahtılı çakırlardaydık.bayramımız çok güzel geçti. oğlum çok mutluydu teyzesinin bi iki defa teyzem demesinin üzerine teyze demeye başladı ve annemim kazları ve tavuklarını besladik ve gagga demeyi öğrendik.çok şükür yemede hiç üzmedi bir pirzola yemesi vardı kızlar görmeliydiniz.ve güzel yemek yedi günde 2 kere kaka yaptı.memleket havası yaradı oğluma inş. büyümesinede yarar.o güzelim antalya havasını bırakıp geldik yine soğuğa artık gurbet ağır gelmeye başladı inş. ocakta tayinimiz çıkar hayırlısıyla.hepinizi öpüyorum.meleğim ayrıca mahire çok sevindim.kuzum kiloda alır inş.bayb çok geçmiş olsun kızlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?