2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide ilk zamanlarda disardan bandir bandir polis ve amlulans gecerdi ve tin ...beni anlamana sevimdim cnm her anne yasiyor boyle surekli endiseler galiba.Cars. gunu kulaklarim cinladimi hatirlamiyorum inan cunku o siralar gocmus durumdaydim ..
Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim hocam.
Esinize bir sorarmisiniz dislerin cikma siralamasinda kopeklermi once gelmeli yoksa azilarmi..merak ettim dogrusu cunku bu topikte cogumuz once azilari cikarmaya basladik..

Mutlucum ve Planner canlarim sagol mutlulugumu benimle paylastiginiz icin..Talay sanada ayrica tsk ederim..sekersizde unutmamis sagolun varolun ins.

Mutlucum dis fircanizi cok sevdik gule gule kullansin minigimiz..yalniz merak ettim dis macunu ile fircaliyorsunuz bizim sut disleri icin macumunuz var ama oglum bir kismini yutuyor..

Mina cok buyumus kocaman olmus masallah annesi cok guzel bakiyorsun kuzuna rabbim her zaman yardimcin olsun..

iyi geceleryine geç kaldım dimi:78yuna daldım:78:
bugün cereni okula yolladım çağlayı yatırdım kendimi dişarı attım,çağlayı evde bıraktımtabiki yalnız degil:)
eşim bugün çalışmadı evdeydi,hazır evdeyken ben kendime tatil verdim..tek başıma gezdim çok iyi geldi
ayaklarım şişti diyebilirim,bide kendimi fazla alışverişe kaptırıncaşeyy biraz fazla harcama yapmışım
ancak eve gelince bunu anlıyabildimama sırf çocuklara almışım,hatta sadece cerene diyebilirim:78:eşim kızdı neden çağlaya almayıp hep cerene alıyomuşumedim o çocuk okula gidiyoneyse boşverin
ceren bugün okulda evlenme teklifi almışkıvanç demişki''büyüyünce senle evlenecem''
dedim söyle o kıvanca yarın annem gelip senin kulaklrını çekecek agzını biberliycekya tabikide öyle birşey yapmıycamama nerden ögreniyolar bacak kadar çocuklar
akşam yemege annem geldi sonra 4 tane kız arkadaşım geldi kahve içmeye çok güzel bir gece oldu
işte bu kadar:))ya bende her günümü anlatmassam dayanamıyorum işla sizleri sıkmıyorumdur:26:sıkıyosam kemerlerinizi gevşetin eheueheu
ceren çok şükür iyi,çağlada çok yaramaz oldu:)çok yabani bir kızım vardı ama bu konuda baya düzeldibu akşam herkese öpücükler verdi canım kızımannesi kurban verene:)
geçmişe baktım ama ne okudugumu unuttum:26:
herkesler gelmiş burası sizsiz çok yavan kızlarhepiniz oldugunuzda biz bir bütün oluyoruz
mutlu,planner,şekersiz,azraece,talay,çikirik, bayramınızın güzel geçmesine çok sevindim,ufak kazalar olmuş miram düşmüş geçmiş olsun,defne ateşlenmiş ama şimdi iyiymiş,orhan cemal diş çıkarmış maşallah kuzuya,
unuttuklarım varmı:26:ben bi bakıp geliyim:)

canım sana özel yazmayı daha uygun buldum:)sonuçta tam benlik konular:)
şaka bi yana öncelikle eşinle barıştıgın için seni tebrik ediyorum çok sevindim
görümcen için üzüldüm ama sanırım onunda suçu var yani daha evleniyimmi evlenmeyimmi karar verememiş gibi..
neyse ne diyelim kısmet hayırlısı olsun inşallah..

İşin bozulması bi yana yaşananlar da çok can sıkıcı olmuş,haklarında hayırlısı olsun canım ama kötü bir durum...
Senin adına çok sevindim,hem enişteyle barışman hem mybabylove gibi bir arkadaşımızla olman çok güzel
Benimde yolum düşerse Okişi kucaklamak için sabırsızlanıyorum
Meleğim ne demek canım Mahir'ciğimin iyi olması bizi de çok mutlu eder tabikiDiş macununa henüz geçmedik sadece fırçalama işini çözdük dahaGüzel dileklerin için çok teşekkürler canım
Yerim ben o uyumlu yaramazıDemek artık herkese mavi boncuk veriyorUff yakın olsak beni de öpse
Gönlünce gezmişsin ooohh sefan olsun canımAra bir lazım bu kaçamaklar tabi bol para harcamak lazım ki güzel enerji girsin vücuda

Herkese mutlu sabahlar güzel anneler Dün eve gittiğimde kızım bana kocamaaan sarıldıBirdahaki uzun tatil ne zaman acaba:44:

Gunaydın canlarım.

Dun gece saat 11 de börek yaptım :) kendimi alkışlıyorum valla. Bu haftasonuna da burda tanışıp facete arkadaslığımızı dostluğa çevirdiğimiz caanım annelerle buluşmamız var. Onlara börek yapıcam :)

Biraz buruk bi gun benim için. Her sabah öğretmeninin kucagına atlayıp krese giren kuzum bugun gitmek istemedi. Bana sarılıp öylece kaldı. biraz oyaladıktan sonra farkına varmadan ayrılmak zorunda kaldım. Öğretmeni beni özlediğini söyledi. Akşam babası almıştı. Gözleri beni aramış kahrolsun bağzı şeyler

Sizlere mutlu bi gun diliyorum.

Selam kızlar nasılsınız?
İnanın çok özledim sizleri.. Ben bugün işe başladım.. Aslında dün başlamıştım da dün bil. alınmadığı için patron git yarın gelirsin dedi.. Bismillah dedik bakalım.. Ama Kaandan ayrılmak çok zor geldi yaa ben biraz çalışıp seneye hamile kalacağım. ve kesin karar verdim ikinci çocuğum olduğunda en az 2 yaşına kadar kendim bakıp çalışmayacağım...Eşime de söyledim bu sabah bunu :)

Onun dışında ay bir sürü şey var sizlere yazacağım.. ama şu anda bile kaçak girdim bil. hızlıca yazıyorum :))

Mahirin sonuçlarını iyi çıkmış hızlıca onu gördüm.. Çook ama çok sevindim Meleğim..

Diğer bebişlerimizi de artık müsait bir zamanda girip detaylıca baktığımda okuduğumda yorum yapacağım inşallah..

Hepinizi çok öpüyorum

slm güzel mayıs anneleri ben oğluşumun ilk haberlerini sizlerle paylaşabilmiş ancak doğuda olmanın şartlarından ve yaşanan depremden dolayı yazışamamıştım sizlerle.baştaki tabloda ismimiz ve cinsiyetimiz var ama adımız yok .emirim 23 mayısta doğdu çok zıpır bi oğlancık oldu eminim hepinizin bebişleri çok tatlılar oğluşum çok hareketli ancak tam bi konuşma yok yok ufak tefek kelimeler sadece bu arada tayinimiz ankaraya çıktı görevimiz bitti:)siz bi sorum olacak adet düzenleriniz nasıl ben hala çok düzensizim ilk bebeğimden sonra düzelmişti ama şimdi tekrar düzensiz her ay hamilemiyim diye düşünmekten yoruluom
görüşmek dileğiyle

hoşgeldiniz, ben de Ankara'dayım

sorunuza gelince, oğlum 8 aylıkken regl olmaya başladım ve saat gibi tıkır tıkır devam ettim fekat son ay 10 gün gecikmem oldu. hatta, test yapmadan evvel, "işlerimin en yoğun zamanında nasıl doğum yapacağım, bakıcıyı nasıl bulacağım, nasıl çalışacağım, doktoradan atarlar beniiii" diye hüngür hüngür ağladım bayramda her ne kadar eşim" chihirocuğum, bu şartlar altında hamile kalman çok düşük ihtimal. prolaktin regliyi düzensizleştirir. emzirdiğin sürece düzensizlik yaşaman muhtemel. istersen test yap" dese de, "prolaktinini de al git" deyip köpürdüm. sonra test yaptım. sonuç: negatif :44: ama biliyordum ki, her testin bir arıza payı vardı, tehlike geçmemişti. sonra regl oldum bu ay da, sıyırdım yani

uzun lafın kısası, düzensizlik olabiliyor ve insan sürekli "hamilemiyim" korkusuna kapılıyor :18: ilk bebeğinde hamile kalmak için uğraşmasını ve hamileliğini öğrendiğindeki sevincini hatırlayıp kendinden utanıyor

sonia sonia sonia
bir selam ver artık ya
küstüm sana artık
başka mani yazmıyom yaaa :84:

Hoşgeldin dilberim... Hayırlı olsun yeni işin. Ufaklıklar artık her seyi çok iyi anlıyolar bırakmak iyice zorlastı

dudu hatırlıyorum sanki seni... Emir 2.bebek mi?

Cikocum bırak artık şu sonyayı... Bakıp gidiyo :) sıyırmana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sen en iyisini bilirsin tabi :d

Dilbercan hoşgeldinYeni işin hayırlı olsun2.bebek dileklerine katılıyorum kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
Yeni bilgisayarından katılırsın artık bize:)
HoşgeldinMaşallah oğluna Allah bağışlasınVandaki depremden sonra bir arkadaşımızdan haber alamamıştık sen miydin o acaba:44:Eşin öğretmen miydi:44:uyduruyor muyum acaba:78: Neyse hoşgeldin

evet canım ikinci bebişim

sanırım benimeşim polisti canım ben öğretmenim

ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm

tesekkur edeim dudu cnm biz biraz guduk muyuz acaba :) yoksa seninki erkek diye mi oyle.doktor kan tahlili ve akciger filmi verdi az kansizlik ve demir eksikligi var.bi antibiyotik asist gicik için alerji surubu Verdi.toplam 3 Tane Antibiyotik Bitince de kontrole gidicez.akciger fiminde bana gosterdi.ins geçer.

canım biz biraz uzunuz ve erkek olmanın verdiği bişey sanırım.asist balgam söktürür biraz artırıyo başta öksürüğüama iyi geliyor umarım hemencecik atlatırsınız

ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm

geçmiş olsun canım biz erkek olmamıza ragmen 76 cn ve yaklaşık 4 aydır uzamıyoruz yani güdük falan değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…