-- meleğim hanım, Mahir'in işitme sorunu yokmuş, ona da sevindim. işitme engeli şüphesi nedir iyi bilirimOrhan Cemal 2 aylık olmasına rağmen tencere tavaları birbirine vurmamıza rağmen tepki vermiyordu. bir dizi testten sonra işitme engelli olmadığı anlaşılmıştı ama o testler yapılana kadar o kadar ağlamıştım ki... çok geçmiş olsun. benim de eşim topikten çoğu kişiyi tanıyor. hatta çarşamba günü sizin kulaklarınızı bayağı çınlattık
evettt efendim nerede kalmıştık:))) şimdik kızlar benim görümce bildiğiniz asosyal bişeydir. üniversiteden sonra kpss sınavına hazırlanmakla kafayı bozmuştu. hiç sevgilisi olmamış hatta arkadaşım diyebileceği birisi bile yoktur hayatında o derece. bu çocuklada 2 sene önce tanışmış ama çocuk eğitim için amerikaya gitmiş sonra görümce istanbula gelmiş öyle uzaktan uzağa takılmışlar. görümce mantık evliliği yapıyorum demekte. oğlan kızın bir dediğini 2 etmiyor hediyeler jestler. amma velakin görümceyi istanbulda evden çıkarıyorlar benim kvde de diyorki evlen çocukla eş durumundan git ankaraya kurtulalım istanbuldan. bunlar çocuğa diyorlar evlenelim. çocuk malatyada yemekli düğün ayarlıyor davetiyeler basılıyor ev tutuluyor hepsini çocuk yapıyor herşey tamam deyince bizimkiler tırsıyor e acele olmadımı. ben gittiğimde habire tartışmalar vardı. Allah binlerce kere razı olsun mybabylovemdan bana evini açtı. okişim tam bir fırtına olmuş kıpır kıpır maşallah. ece ile oynadılar. mybabylove bana destek oldu rahatlattı. velhasıl işte formaliteden isteme olsun denildi eşimin dayıları geldi köyden böyle apar topar kızmı verilir dediler. istemedede aynı tavrı gösterince damadın özürlü kardeşi varmış birden bağırıp çağırmaya başladı ortalık karıştı bu iş olmucak denilip kalkıldı. Allah biliyor ya ben zamanında bana yaptıkları için beddua etmiştim o üzüntüyle. böyle olunca ne bilim üzüldüm benimde kız evladım var sonuçta. çok karışık işler kızlar buraya yazsam 3 gün 3 gece yazmam gerek. eşim çok kırgın ve kızgın annesiyle kardeşine onu hiç saymadan hareket ediyorlar diye oysa ki o onlara hiç öyle yapmamıştı. bende kvdeye aramızın oğluyla kötü olduğunu söyledim kadın tınmadı bile sevinecekti neredeyse. baktım olmuyor gelmeden son gece barıştık benimkinlede:))
İşin bozulması bi yana yaşananlar da çok can sıkıcı olmuş,haklarında hayırlısı olsun canım ama kötü bir durum...okişim tam bir fırtına olmuş kıpır kıpır maşallah. ece ile oynadılar. mybabylove bana destek oldu rahatlattı. velhasıl işte formaliteden isteme olsun denildi eşimin dayıları geldi köyden böyle apar topar kızmı verilir dediler. istemedede aynı tavrı gösterince damadın özürlü kardeşi varmış birden bağırıp çağırmaya başladı ortalık karıştı bu iş olmucak denilip kalkıldı. Allah biliyor ya ben zamanında bana yaptıkları için beddua etmiştim o üzüntüyle. böyle olunca ne bilim üzüldüm benimde kız evladım var sonuçta. çok karışık işler kızlar buraya yazsam 3 gün 3 gece yazmam gerek. eşim çok kırgın ve kızgın annesiyle kardeşine onu hiç saymadan hareket ediyorlar diye oysa ki o onlara hiç öyle yapmamıştı. bende kvdeye aramızın oğluyla kötü olduğunu söyledim kadın tınmadı bile sevinecekti neredeyse. baktım olmuyor gelmeden son gece barıştık benimkinlede:))
Meleğim ne demek canım Mahir'ciğimin iyi olması bizi de çok mutlu eder tabikiMutlucum ve Planner canlarim sagol mutlulugumu benimle paylastiginiz icin..Talay sanada ayrica tsk ederim..sekersizde unutmamis sagolun varolun ins.
Mutlucum dis fircanizi cok sevdik gule gule kullansin minigimiz..yalniz merak ettim dis macunu ile fircaliyorsunuz bizim sut disleri icin macumunuz var ama oglum bir kismini yutuyor..
Mina cok buyumus kocaman olmus masallahannesi cok guzel bakiyorsun kuzuna rabbim her zaman yardimcin olsun..
Yerim ben o uyumlu yaramazıiyi geceleryine geç kaldım dimi:78 yuna daldım:78:
bugün cereni okula yolladım çağlayı yatırdım kendimi dişarı attım,çağlayı evde bıraktımtabiki yalnız degil:)
eşim bugün çalışmadı evdeydi,hazır evdeyken ben kendime tatil verdim..tek başıma gezdim çok iyi geldi
ayaklarım şişti diyebilirim,bide kendimi fazla alışverişe kaptırıncaşeyy biraz fazla harcama yapmışım
ancak eve gelince bunu anlıyabildimama sırf çocuklara almışım,hatta sadece cerene diyebilirim:78:eşim kızdı neden çağlaya almayıp hep cerene alıyomuşum edim o çocuk okula gidiyo neyse boşverin
ceren bugün okulda evlenme teklifi almışkıvanç demişki''büyüyünce senle evlenecem''
dedim söyle o kıvanca yarın annem gelip senin kulaklrını çekecek agzını biberliycekya tabikide öyle birşey yapmıycam ama nerden ögreniyolar bacak kadar çocuklar
akşam yemege annem geldi sonra 4 tane kız arkadaşım geldi kahve içmeye çok güzel bir gece oldu
işte bu kadar:))ya bende her günümü anlatmassam dayanamıyorum işla sizleri sıkmıyorumdur:26:sıkıyosam kemerlerinizi gevşetin eheueheu
ceren çok şükür iyi,çağlada çok yaramaz oldu:)çok yabani bir kızım vardı ama bu konuda baya düzeldibu akşam herkese öpücükler verdi canım kızım annesi kurban verene:)
geçmişe baktım ama ne okudugumu unuttum:26:
herkesler gelmiş burası sizsiz çok yavan kızlarhepiniz oldugunuzda biz bir bütün oluyoruz
mutlu,planner,şekersiz,azraece,talay,çikirik, bayramınızın güzel geçmesine çok sevindim,ufak kazalar olmuş miram düşmüş geçmiş olsun,defne ateşlenmiş ama şimdi iyiymiş,orhan cemal diş çıkarmış maşallah kuzuya,
unuttuklarım varmı:26:ben bi bakıp geliyim:)
slm güzel mayıs anneleri ben oğluşumun ilk haberlerini sizlerle paylaşabilmiş ancak doğuda olmanın şartlarından ve yaşanan depremden dolayı yazışamamıştım sizlerle.baştaki tabloda ismimiz ve cinsiyetimiz var ama adımız yok .emirim 23 mayısta doğdu çok zıpır bi oğlancık oldu eminim hepinizin bebişleri çok tatlılar oğluşum çok hareketli ancak tam bi konuşma yok yok ufak tefek kelimeler sadece bu arada tayinimiz ankaraya çıktı görevimiz bitti:)siz bi sorum olacak adet düzenleriniz nasıl ben hala çok düzensizim ilk bebeğimden sonra düzelmişti ama şimdi tekrar düzensiz her ay hamilemiyim diye düşünmekten yoruluom
görüşmek dileğiyle
Dilbercan hoşgeldinSelam kızlar nasılsınız?
İnanın çok özledim sizleri.. Ben bugün işe başladım.. Aslında dün başlamıştım da dün bil. alınmadığı için patron git yarın gelirsin dedi.. Bismillah dedik bakalım.. Ama Kaandan ayrılmak çok zor geldi yaaben biraz çalışıp seneye hamile kalacağım. ve kesin karar verdim ikinci çocuğum olduğunda en az 2 yaşına kadar kendim bakıp çalışmayacağım...Eşime de söyledim bu sabah bunu :)
Onun dışında ay bir sürü şey var sizlere yazacağım.. ama şu anda bile kaçak girdim bil. hızlıca yazıyorum :))
Mahirin sonuçlarını iyi çıkmış hızlıca onu gördüm.. Çook ama çok sevindim Meleğim..
Diğer bebişlerimizi de artık müsait bir zamanda girip detaylıca baktığımda okuduğumda yorum yapacağım inşallah..
Hepinizi çok öpüyorum
Hoşgeldinslm güzel mayıs anneleri ben oğluşumun ilk haberlerini sizlerle paylaşabilmiş ancak doğuda olmanın şartlarından ve yaşanan depremden dolayı yazışamamıştım sizlerle.baştaki tabloda ismimiz ve cinsiyetimiz var ama adımız yok .emirim 23 mayısta doğdu çok zıpır bi oğlancık oldu eminim hepinizin bebişleri çok tatlılar oğluşum çok hareketli ancak tam bi konuşma yok yok ufak tefek kelimeler sadece bu arada tayinimiz ankaraya çıktı görevimiz bitti:)siz bi sorum olacak adet düzenleriniz nasıl ben hala çok düzensizim ilk bebeğimden sonra düzelmişti ama şimdi tekrar düzensiz her ay hamilemiyim diye düşünmekten yoruluom
görüşmek dileğiyle
Hoşgeldin dilberim... Hayırlı olsun yeni işin. Ufaklıklar artık her seyi çok iyi anlıyolar bırakmak iyice zorlastı
dudu hatırlıyorum sanki seni... Emir 2.bebek mi?
Cikocum bırak artık şu sonyayı... Bakıp gidiyo :) sıyırmana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Sen en iyisini bilirsin tabi :d
Dilbercan hoşgeldinYeni işin hayırlı olsun 2.bebek dileklerine katılıyorum kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.
Yeni bilgisayarından katılırsın artık bize:)
HoşgeldinMaşallah oğluna Allah bağışlasın Vandaki depremden sonra bir arkadaşımızdan haber alamamıştık sen miydin o acaba:44:Eşin öğretmen miydi:44:uyduruyor muyum acaba:78: Neyse hoşgeldin
sonia sonia sonia
bir selam ver artık ya
küstüm sana artık
başka mani yazmıyom yaaa :84:
ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm
tesekkur edeim dudu cnm biz biraz guduk muyuz acaba :) yoksa seninki erkek diye mi oyle.doktor kan tahlili ve akciger filmi verdi az kansizlik ve demir eksikligi var.bi antibiyotik asist gicik için alerji surubu Verdi.toplam 3 Tane Antibiyotik Bitince de kontrole gidicez.akciger fiminde bana gosterdi.ins geçer.
ttalaycim çakirlari biliyorum bizde altinkum tarafindayiz.kizlar Pelinin enfeksiyonu cigerlerine kadar inmis bogazi da kotuymus.b78 cm biraz kisa degil mi sizinkiler kaç cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?