2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda cocuklara erkek veya kiz farkettmez 3 yastan sonra yemek yaptirmayi burdaki cocuk uzmanlari cok fazla oneriyorlar.

Hem el becerileri hemde yaratici gucleri gelisiyor ..yani Ceren boyle guzel etkinliklerde bulunmaniz cok guzel olmus..ben inaniyorumki guzel kizimin elleriden cok lezz pocalar cikmistir..

Evt cnm ben kirmiziyi cok yakistiriyorum erkek cocuklarida mahrum kalmasin boyle guzel bir renkten..hatta esim aldi inan bende cok sasirdim cunku o hic sevmez kkirmiziyi fakat ugurbocegide kirmizi olur onun simdi orjinal renginide bozamazsin dedim ve ikna oldu ..mavili cantalarda vardi ben bunun en guzel oldugunu dusundugum icin benim dedigim oldu...oda kuzu kuzu odedi parasini :))

Cnm benn bunu heryeri kullanmayi dusunuyorum Tr de kullanirim herhalde cunku oglum deli fisek gibi her yere daliyor..tuhaf gercekten biraz halan icime sinmis degil fakat oglumun iyiligi icin gerekli diyede dusundum

evet melegim bende erkeklere kırmızıyı çok yakıştırıyorum,zaten en sevidigim renk kırmızı ve siyah
kız planner bu saatte senin ne işin varbizimi özledin cicim:)

babyceren şekerim valla allah iyiliğini versin bütün gün okuyamadım bile gece gece bir bakayım dedim beklenen elbiseyi yayınlamışsın dayanamayıp yazıyorummm çok hoşsun ya kiboştan daha çok yakıştığıda kesin cicimmm:))) ayrıcaaa poğaçaların şekilleri hiç önemli değil canımcımmm ama gece gece olmadı şimdiii çookk canım çekti napıcam şimdiii ya ayyyy hala rehlide olmadım ben hee herşeyide canım çekiyorr hayır olsun inşşşşş size afiyet bal şeker olsun canımm:))

meleğim canım çantanız harika bende o çantaları pek sevmiyorum ama rengine bayıılldımmmm:)))

yarın bursa yolcusuyuz yine kaynımın nişanı için, küçük bir çanta hazırlamam lazım elbisemide aldım düz sade lacivert bir elbise çok beğendimmm:))

herkeslere iyi geceler dilerrr kocamannn öperimmm:))

zeynoşumuu sordunuzzz:)) çookktaann uyudu mışıl mışılll miss gibi zeyno kokmuşş odası gidip biraz daha içime çekeyim miss kokusunuu:))) fenaa sevgi pıtırcığı halindeydi bı akşam yine öpücüklere boğdu beni ve babasınııııı:)))

ayy böyle gece gece foruma gelincede çenem düştü sanırımmm:)) iyi gecelerrrrr

Iyi yolculuklar cnm gule gule gidin ins, gule gule gelin....

Bende sevmezdim hatta esime ilk gordugumde disarda bu ne cocugu tobe tobe sey yavrusu gibi falan demistim ama simdi Mahirin durumunu dusunce caresizlikten insan herseye basvuruyor malasef..
Kemeri arkadan cikiyor ve normal canta olabiliyor ayrica kendinden birde beresi var..

ahh canım o senin kendi hoşlugun:)hoş bakan hoş görürmüş:)
tabikide bana daha çok yakışırkiboş eger bizi okuyosan burdan saygılar seviglersanada yakışmıştı bacım
demek yarın nişan var oh bolcana foto çekilin,gelinle damadıda çek olurmu ben meraklıyımdıreger baldız görümce falan varsa hepsini çeksenin elbiseyide merak ettim şimdi:26:niye boş yere para verdin bak bende vardı cicim:)
zeynonun mis kokulu odasında zeynoyu öpmek vardı
sen bizim için öp canım
iyi yolcukular iyi eglenceler

babyceren saol cnm bu arada bizi de yol tutuyor annemlerle boizm evin arasi bi saat 15 dk ama kusa kusa geliyoruz.midemiz hassas ikimizde.hatta benim durmadan midem bulanir migrenim de var bide çok fena biseydir allah yatdim etsin.bu arada kizlar park yataklar kaç kilo tasiyabiliyor

Kizlar bana musade cunku cok yorulmusum, bu arada bir kac kilo vermisim sebebi ne sizce tabiki Mahir..pesinden kosturuyorum habire...duser diye degil cocuk yalniz yurumuyor benide yaninda ve arkasinda istiyor deli olucam yakinda az kaldi oynatmamam..yemesine hicbirsey demiyim cok kotuuu off..

bizim park yatak 80 kiloya kadar taşıyo:)bazen çağlanın yanına uazanıyorum emziriyorumbacaklarım dişarda kalıyo ama olsun yinede taşıyo iştezaten ben alırken sordum ona dedim ki''beni taşıyabilecenmi kendine güveniyomusun'' evet dedi:)

babycim canım beşiktasa neden gıcıksın
eger gs macındansa onlar beşiktaslı degildi resmen holigandı bilerek baltalandı o mac takma kafana bilirsin bjknin gecmişini az cok
nese elbiseni begendim sende cok güzel durduguna eminim
bana olmaz ben almıyım cünkü 40 beden giyiyorum melegimcimin balina grubundanım

melegimcim cantanız hayırlı olsun güle güle kullansın oglusumuz ugur getirir inş kilosu artar saglıklı ömür sürer inş kuzun

plannercim hayırlı yolculuklar sizdece sag salim gidip gelirsiniz inş ...
buarada biri hamile cıkcak yakındır demedi demeyin günü sapıtan sapıtana

bacım beykozum önce birşey soracamyani plannere yazdıgım cevabı kopyalayıp cevap vermişinanlayamadım
neyse beşiktaşa şu yüzden kıcıgımbenim bi arkadaş var faceden sürekli fenere ve cimboma hakaret edip duruyokendi beşiktaşlı o yüzden kıcıgımaslında o arkadaşa kıcıgım ama o beşiktaşlı diye beşiktaştan sogudumanladınmı canım:)
ama sen beşiktaşlıysan senin için sevebilirim
elbisem için mersi cicim ama artık giymiyorumhem kısa hemde önde yırtmacı varegilip kalkınca firikik vermek istemem

Son düzenleme:

canım evet bazı insanlar takımdan sogutuyor insanı ben her takımı severim cünkü nede olsa türk takımı yabancılarla oynanınca yeri gelir fener yeri gelir gsli olurum nese macı gecelim benim için sevebilirmişsin yerim seni yerrrrr

evet alıntıyı silmeyi unutmusum ayzarmi oldum sanırım

Son düzenleme:
kızlar hem geziyom hem sizi okuyorum:)) dün ikeadan eceye mammut masa sandalye aldık sonrası kuzenlerdeydim. bugünde abladaydım 2 aydır eceyi görmüyordu hasret giderdiler. kızımız cansumuz çok badireler atlatıyor ama ben inanıyorumki çok güçlü bir kız herşey güzel olacak onun için inşallah. yarın 2 kapı yapıcam pazarda aliağa maceram var. bu anam beni öldürecek ece kendini savunsun diye inatla çocuğa vurmayı öğretiyor. ya şöyle düşündüğümüzü yazan bir pc olsaydı ne güzel olurdu ya çok yazmak istediğim şey var ama halim yok gidip yatim sağlıcakla kalın öptüm herkesi

Güzel annişler nasılsınız bakalım?
Çocuk olduktan sonra iyice saldım valla. Siteyede giremiyorum. İnş. siz ve cocuklarınız iyisinizdir.
Çok kısa özet geçecek olursam;
Hala k.valide k.pederle aynı evde yaşamaya devam ediyoruz. Doruk 2 yaşına girer girmez kreşe vermekten başka hiçbir çözüm yolu görünmüyor. Bu şekilde devam ederek evliliğimize de zarar veriyoruz. Oğlumun faranjiti 2 ayda bir tekrarlıyor bu nedenle sürekli hastalanıyor. Sürekli antb. içiriyoruz. Bu canımı çok sıkıyor. İştahsız bir çocuk. Yemek yedirmek tam bir işkence. Meyve yemiyor meyve suyunu içmiyor et yemez ne yapacağım ben bana önerisi olan var mı?
Aramızda 2. bebişe hamile olanlar var sanırım. Öncelikle cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. 4 yaşını doldurduğunda sanırım 2.si için çalışmalara başlayabilirim gibime geliyor. Yerinde 1 sn. bile durmuyan bir oğlum var. düşünün artık

selam arkadaşlar coçuklarınız bıngıldakları ne zaman kapandı mayıs 2012 dogumluyuz kızımın bıngıldagında hala bıraz daha açıklık var sizlerde de hala daha bıngıldağı kapanmayan var mı

gecenlerde baldan bahsedilmis kahvaltida bal aliskanligi edinmek çok guzel biz koyden getirtiyoruz temiz saf ari.temiz bi yerden getirtin bal çok saglikli bisi.tesila bingildak bu zamanlarda kapanmis olmasi gerek sanirim ama emin degilim biziki kkapandi

bizimkinin bıngıldağı birkaç ay önce kapandı zaten diğer açıklığı da doğuştan hatta anne karnında kapalı olduğu için, kafasının rahat büyümesi için son umudumuzdu

ama Allah'tan umut kesilir mi? yine de kafas normal ölçülerde büyümeye devam ediyor çok şükür

18 aya kadar yolu var kapanmak için diye biliyorum :26:

Cnmcim masallah kaana da Rabbim korusun onlari. Senin yaziya ancak erisebildim:))

Cok tatlilar. Dedigin su cümle çok doğru artik iletişim kurabiliyoruz ve bizi anliyorlar Vee vee o tatli dilleri ile neler neler soyluyorlarNerden nereye kadar geldik degil mi bu cumleyle ilk zamanlarimi hatirlattin. Aglayan acikan gazli bebelerdi. Rabbim güzel günlerii gostrrsin.

Yeni isin de hayirli uğurlu olur ins.

Masallah defnecigime cok akilli o da. Motor u super super cnm.
Bu arada kasinti varmış gecmis cok sukur. Simdi de nezle olmus sanirim guzelim. Ins ilerlemez de toparlanir hemen.
Sofra kurmana yardimi super ya.

Bu arada vakit çok kisitli ki. Neye yetisecez sasiyoruz.

Is en buyuk zamani calan ama mecbur. Pilimiz orda bitiyor aslinda. Ama kuzularla biraz sarj oluyoruz diye düşünüyorum.

Mesela basim cok agrir ama kizima kavusunca çoğunlukla gecer vs...

Su parmak oyunu ne bi de at kisla mi yazmissin nasil onlar bizde oynayalım? Bas parmagim nerdesin burdayim olan mi?

Mentossori topigine yeni oyunlar lazim kızlar paylasimlara devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…