akşam ceren tutturdu annecim pogaça yapalım diyededim haydi bakalım
neyse ceren hanım çoguna el attışekillere bakıp aldanmayın tadı güzeldi
o minnak olanlarıda çağla yaptıcanım benim ya
Eki Görüntüle 839558
hani kemal sunalın bi filmi vardı,fırında çalışıyolardı ekmek yapıyolardıbiri büyük biri küçük şekilleri bi tuhaf
hah işte bizim pogaçalarda onlara benziyo
çok güzelmiş çok begendim,renginide mavi almadıgın için tebrik ederim.bende tasma gibi olanları sevmiyorum canım ama sanırım oralarda herkes öyle kullanıyotabi çocugu korumak için güzel bir yöntem.ben dişarda eger yürüyecekse kapşonlu ceketler giydiriyorum arkadan yakalaması kolay oluyo:)
güle güle kullansın mahirim yakışıklım
babyceren şekerim valla allah iyiliğini versin bütün gün okuyamadım bile gece gece bir bakayım dedim beklenen elbiseyi yayınlamışsın dayanamayıp yazıyorummm çok hoşsun ya kiboştan daha çok yakıştığıda kesin cicimmm:))) ayrıcaaa poğaçaların şekilleri hiç önemli değil canımcımmm ama gece gece olmadı şimdiii çookk canım çekti napıcam şimdiii ya ayyyy hala rehlide olmadım ben hee herşeyide canım çekiyorr hayır olsun inşşşşş size afiyet bal şeker olsun canımm:))
meleğim canım çantanız harika bende o çantaları pek sevmiyorum ama rengine bayıılldımmmm:)))
yarın bursa yolcusuyuz yine kaynımın nişanı için, küçük bir çanta hazırlamam lazım elbisemide aldım düz sade lacivert bir elbise çok beğendimmm:))
herkeslere iyi geceler dilerrr kocamannn öperimmm:))
zeynoşumuu sordunuzzz:)) çookktaann uyudu mışıl mışılll miss gibi zeyno kokmuşş odası gidip biraz daha içime çekeyim miss kokusunuu:))) fenaa sevgi pıtırcığı halindeydi bı akşam yine öpücüklere boğdu beni ve babasınııııı:)))
ayy böyle gece gece foruma gelincede çenem düştü sanırımmm:)) iyi gecelerrrrr
babyceren şekerim valla allah iyiliğini versin bütün gün okuyamadım bile gece gece bir bakayım dedim beklenen elbiseyi yayınlamışsın dayanamayıp yazıyorummm çok hoşsun ya kiboştan daha çok yakıştığıda kesin cicimmm:))) ayrıcaaa poğaçaların şekilleri hiç önemli değil canımcımmm ama gece gece olmadı şimdiii çookk canım çekti napıcam şimdiii ya ayyyy hala rehlide olmadım ben hee herşeyide canım çekiyorr hayır olsun inşşşşş size afiyet bal şeker olsun canımm:))
meleğim canım çantanız harika bende o çantaları pek sevmiyorum ama rengine bayıılldımmmm:)))
yarın bursa yolcusuyuz yine kaynımın nişanı için, küçük bir çanta hazırlamam lazım elbisemide aldım düz sade lacivert bir elbise çok beğendimmm:))
herkeslere iyi geceler dilerrr kocamannn öperimmm:))
zeynoşumuu sordunuzzz:)) çookktaann uyudu mışıl mışılll miss gibi zeyno kokmuşş odası gidip biraz daha içime çekeyim miss kokusunuu:))) fenaa sevgi pıtırcığı halindeydi bı akşam yine öpücüklere boğdu beni ve babasınııııı:)))
ayy böyle gece gece foruma gelincede çenem düştü sanırımmm:)) iyi gecelerrrrr
babyceren saol cnm bu arada bizi de yol tutuyor annemlerle boizm evin arasi bi saat 15 dk ama kusa kusa geliyoruz.midemiz hassas ikimizde.hatta benim durmadan midem bulanir migrenim de var bide çok fena biseydir allah yatdim etsin.bu arada kizlar park yataklar kaç kilo tasiyabiliyor
ahh canım o senin kendi hoşlugun:)hoş bakan hoş görürmüş:)
tabikide bana daha çok yakışırkiboş eger bizi okuyosan burdan saygılar sevigler sanada yakışmıştı bacım
demek yarın nişan var oh bolcana foto çekilin,gelinle damadıda çek olurmu ben meraklıyımdıreger baldız görümce falan varsa hepsini çek senin elbiseyide merak ettim şimdi:26:niye boş yere para verdin bak bende vardı cicim:)
zeynonun mis kokulu odasında zeynoyu öpmek vardı
sen bizim için öp canım
iyi yolcukular iyi eglenceler
bacım beykozum önce birşey soracambabycim canım beşiktasa neden gıcıksın
eger gs macındansa onlar beşiktaslı degildi resmen holigandı bilerek baltalandı o mac takma kafana bilirsin bjknin gecmişini az cok
nese elbiseni begendim sende cok güzel durduguna eminim
bana olmaz ben almıyım cünkü 40 beden giyiyorum melegimcimin balina grubundanım
melegimcim cantanız hayırlı olsun güle güle kullansın oglusumuz ugur getirir inş kilosu artar saglıklı ömür sürer inş kuzun
plannercim hayırlı yolculuklar sizdece sag salim gidip gelirsiniz inş ...
buarada biri hamile cıkcak yakındır demedi demeyin günü sapıtan sapıtana
bacım beykozum önce birşey soracamyani plannere yazdıgım cevabı kopyalayıp cevap vermişin anlayamadım
neyse beşiktaşa şu yüzden kıcıgımbenim bi arkadaş var faceden sürekli fenere ve cimboma hakaret edip duruyo kendi beşiktaşlı o yüzden kıcıgım aslında o arkadaşa kıcıgım ama o beşiktaşlı diye beşiktaştan sogudum anladınmı canım:)
ama sen beşiktaşlıysan senin için sevebilirim
elbisem için mersi cicim ama artık giymiyorumhem kısa hemde önde yırtmacı var egilip kalkınca firikik vermek istemem
selam arkadaşlar coçuklarınız bıngıldakları ne zaman kapandı mayıs 2012 dogumluyuz kızımın bıngıldagında hala bıraz daha açıklık var sizlerde de hala daha bıngıldağı kapanmayan var mı
selam arkadaşlar coçuklarınız bıngıldakları ne zaman kapandı mayıs 2012 dogumluyuz kızımın bıngıldagında hala bıraz daha açıklık var sizlerde de hala daha bıngıldağı kapanmayan var mı
Cnmcim masallah kaana daOooh maşallah Enes Paşaya... Evet bizimki de artık herşeyi anlıyor getiriyor götürüyor.. Anne, baba, dede, anneanne(çok keyfi olursa söylüyor bunu) düştü, kuş, gol, dans, havlu balon.... gibi kelimeleri artık çok net söylüyor.. Tahta oyuncağımız var pazzle şeklinde hayvanlardan.. oradaki bütün hayvanları tanıyor hangisini söylersem o hayvanı getiriyor.. bir de doğrusunu mu getirdim acaba diye böyle meraklı meraklı yüzüme bakıyor.. Afferriiim oğluma deyince de popopunu sallaya sallaya keyifli bir şekilde uzaklaşıyor yine :)) Ayy gerçekten harika bişeymiş çocuk.. Hele büyüdükçe çok daha zevkli.. Artık karşılıklı iletişim kurabiliyorsunuz, sizi dinliyor, anlıyor ve cevap veriyor :))
Amma uzatmışım.. Beykozum sana da geçmiş olsun.. Dikkat et kendine bu soğuklarda...
aman allah korusun kız
kızarıklık açısından cok daha iyi canım ama dun gece burnu tıkalıydı yavrucugumun... umarım hemen gecer. zira uyuyamıyor...
seninkinin masallahı var yine sukret yemek yapmıs
bu arada benim evi de bok goturuyo. toparlamam lazım. dagınıklık had safhada.. her yer oyuncak.. toplamaktan sıkıldım valla...
ama eve gidince defne uyuyana kadar onunla ilgileniyorum sonra ben de hemen yatmak istiyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo valla. sanırım yoruluyorum. yaslandık azizim..
apekmimek; gecmiş olsun kuzu hemen iyileşsin...
biz de bayram dönüşü son dakikada annemle atıştık. hem de hiç bişeyyokken.. amaannn neyse sonrasında hemen unuttuk tabi... anne-kız ilişkileri
okyanusun videosuna bayıldım..
etkinlik olarak biliyosunuz bi montessori sayfası açtım ama yoğunluktan hiç bakamıyorum hatta kuzumla bile etkinlik yapamıyoruz. ama bol bol kitap okuyup ahşap yapboz yapıyoruz. 2 tane balık aldık her akşam yemlerini o veriyor. şarkı söylüyoruz bir de parmak oyunları var.onları oynuyoruz ve defne hepsini öğrendi bana eşlik ediyor. parmak oyunlarını tavsiye ederim. hem eğitici hem de eğlenceli... at alkışı-ceviz adam-patates adam a bayılıyor. youtube da gülçin öğretmen diye bi bayan bunları videoya cekmiş.. eşlik edişi çok komik.. ağzını kapatarak aaaaayyy diyor (şaşırıyor) atalkışında sözlere eşilk edip ama diyor. el hareketlerini yapıyor. neyse cok uzattım. bi de en büyük eğlencelerimizden biri de yapboz parçalarını ya da bi nesneyi saklayıp "nennneee nennee" diyor kafasını iki yana sallayıp (nerede demek istiyor) sonra kendisi çıkarıp ayyyy diyorhava güzelse (gerçi soğuk olsa da sıkı giydirip) bahceye cıkıyoruz ya da gezmeye.. herşeyi kendi basına yapmak istiyor. koşuyor sitedeki çocukların bisikletlerine biniyor. zeusun yanına gidip onunla konusuyor (sitemizin köpeği) ömer ömer diye geziyo arada evin içinde (ömer kresten-sanıyorum ilk aşk) görseniz bi de yakışıklı velet... mutfaktaki en alt cekmeceyi boşaltıp onun tabak çatal bardak vs esyalarını koydum. artık diğer cekmecelerle ilgilenmiyor. yeek zamanı kendi malzemelerini kendisi veriyor bana. sofrayı birlikte kuruyoruz. falan filan.. işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?