yok canım sizden büyükleri var:)
mesela ömer,mira,kayra
başkada varmı acaba:26:
ahenginizde çok güzelmiş:)benim cadı cerenimde ahenklidir 09.06.2009 :))
çağla biraz ahenksiz ama kaza bebesi oldu yoksa isteyerek yapsam kesin ahenkli olurdu:)18.05.2012
yok canım sizden büyükleri var:)
mesela ömer,mira,kayra
başkada varmı acaba:26:
ahenginizde çok güzelmiş:)benim cadı cerenimde ahenklidir 09.06.2009 :))
çağla biraz ahenksiz ama kaza bebesi oldu yoksa isteyerek yapsam kesin ahenkli olurdu:)18.05.2012
evet onlar nisan bebesi ama bizim için mayıs bebesinden farkları yok:))biz onları oldugu gibi kabullenip bagrımıza bastık1 mayıs doğumlu mu onlar?? yoksa mayıs bebesi değiller mi?? evett cerende de ahenk varmış:)) üçüncü bebe ahenki olur o zaman:))
benimkinin ahengi de fena sayılmaz hani..22/05/2012 doğumlu kuzum..
evet onlar nisan bebesi ama bizim için mayıs bebesinden farkları yok:))biz onları oldugu gibi kabullenip bagrımıza bastık
3. bebegimi ahenkli doguracam15.15.2015 i düşünüyorum iyimi:))
sende 3. yü yapcanmı:)
seninki ahenklimiş canım:)amma ahekli bebeler doğurmuşuz valla maşallah bizeaman boşver kaderleri ahenkli olsun başka bişey istemeyiz:)
ahenk konusunda kendimide yazmadan edemeyecegim:)annemle babam beni özel yapmışlar
08.04.1984
benimkinin ahengi de fena sayılmaz hani..22/05/2012 doğumlu kuzum..
evet onlar nisan bebesi ama bizim için mayıs bebesinden farkları yok:))biz onları oldugu gibi kabullenip bagrımıza bastık
3. bebegimi ahenkli doguracam15.15.2015 i düşünüyorum iyimi:))
sende 3. yü yapcanmı:)
seninki ahenklimiş canım:)amma ahekli bebeler doğurmuşuz valla maşallah bizeaman boşver kaderleri ahenkli olsun başka bişey istemeyiz:)
kız ne diyon senaz önce aldığım bir habere göre bizim köyün yakınında suyun mecrasını değiştirmek için kepçe elini alttığı anda 3 kazan dolusu altın bulmuşlarkazanları çıkardıktan sonra, altından bir ev çıkmış
film burda mutsuz sonla bitiyorhemen jandarmaya haber vermişler. jandarma ve arkeologlar gelmiş. gece gündüz nöbet tutuyorlarmış ve kazı alanına kimse yaklaştırılmıyormuş
canım sende resmen ahenkle dans ediyomuşsun maşallah:)ugurlu sayılarımız aynıymış bende 333 e bayılırım3temmuz1983 saat3,uğurlu sayım 333 görüldüğü gibi en ahenkli benim numerom ahenk fışkırır benden
bizde mayıs annesiyiz diye yola çıktık ama bizim bebeler erken indi sahayanisan annelerine gidip alışamam şimdi
idare edin artık
işlaa 2. bebegin ayın 14 ünde dogarbizimkinin ahengi kronolojik değil ama ekonomik
memur çocuğu olduğundan, doğmak için ayın 15'inin geçmesini bekledi (16 mayıs)
doğumgünü de iyi oluyr. maaşını alanlar rahat rahat hediye alabiliyor
1.5.15 olabilir esasında :26: sezaryen bebeleri için çok da zor değil :44:
sezaryen dedim gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu
uzun zamandır bakamadım foruma.arada bir gelip bi göz attım ama yazacak fırsat olmadı malesef.çok yoğun çalışıyoruz çoğu zaman dışarda görevde oluyorum bu nedenle siz sevgili arkadaşlarımı çok merak etsem de hepinizi ayrı ayrı sevsem de gelip sizle günlük paylaşım yapacak fırsatı yakalayamayorum....Umarım herkesler iyidir..malum havalar soğudu...feyzanur bu aralar biraz rahatsız hem diş çıkarıyor hem soğuk almış yavrum ne kendi uyuyor ne bizi uyutuyor sürekli gece üstünü açıyor..bi kaç gece uyku tulumu giydirdim ama rahat edemedi sanırım ondan vazgeçtik..hacıyatmaz gibi zırt pırt kalkıp üstünü örtmek zorunda kalıyorum...ha bu arada bi de sevindirici haberimiz var teyzeleri..tam 10 kilo olduk şükür boyumuz da 83 cm.ama bu aralar gene çok iştahsız geri verecek aldığı kiloyu diye korkuyorum valla...işte böle canlar acık da sizler ne yazmışsınız bi bakim...
geçmiş olsun..bebeğinizi sağlıkla büyütün ...kızlar size hamile olduğumu nasıl duyduğumu,aşamalarımı anlatayım...
bir gece kasık ağırısıya uyandım...ama öyle bir ağrı ki doğrulamadım bile...arabaya zor bindim...hastaneye gidene kadar da çıkardım...
gece aezeryan doğum varmış.k.doğumcu bayan oradaydı geldi vajinal ultrasona aldı ve dış gebelik oluşmuş yarın ameliyata alacağını söyledi...şok oldum...bir bebeğimiz olmasını çok istyrdm...
ağrı kesiciler,serumlar verilidi..sabaha kadar hem ağrıdan,hem de üzüntüden ağlayıp durdum..
sabah 9 oldu doktor ortada yok...benim ağrımda çok..eşim kızdı gitti doktorun yanına hanım efendi kahvaltı yapyr..güya 8de ameliyata alacaktı beni...eşim ben hastamı alıp götüreceğim başka hastneye diyor...doktor izin vermiyorum çıkaramazsın diyor...kavga gürült çıkıyoruz doğru trabzona..o zaman bayburtta yaşıyorduk
karadeniz hastnsine gittikk..benim doktorum oradaydı zaten..ultrasona aldı beni 3 tane kistim olduğunu 2 tanesinin kanadığını ağrının sebebinin kistler olduğunu söyledi...17,21,22 cm büyüklükleri....
rahim duvarının kalınlaştığını söyledi doktor....kanımı aldılar orda yatışımı yaptılar...bu arada ağrıdan kıvranıyorum...
doktor odama gelip normal gebesin dedi...adetime 5 gün kala kan değerim 121 çıkmıştı..ama gözlem altında olacağımı değerlerin nasıl artacağına bakacağını söyledi...bide kistleri izleyeceğini falan..
öyle ani duygu değişimleri yaşıyordum ki idrak edemiyordum hiçbir şeyi...ağrılarım azda olsa azalmıştı ama sadece serum yiyordum..
sonra değerler düzenli olarak arttı...5.hafta keseyi görmeye gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik ama ikinci kese sönmeye başlamıştı..doktor değerlerin yükesek oluşundan belliyidi ikiz olduğunu dedi..nasip değilmiş...
her şey allahtan...doktor zamanında gelmiş olup beni ameliyata alsaydı bebeğim belkide şuan benimle olmayacaktı...
doğumumu rizede yaptım ben...doğumdan sonra koridorda geziniyorduk eşimle...doktorların dosyaları vardı masada...bi dosyada r.bekar yazıyor...eşime bu o doktor olmasın deyip gülüştk..hemşireye sordum yinede ve onun olduğunu söylemez mi!!!şok olduk..yeni başladı demez mi!!! sinirden gülmeye başladım....bebeişi alıp odasına gidip bak senin dış gebelik dediğin bebek demek istedim ama yapmadım...allah böyle doktorlardan uzuk tutsun bizi...tam anlamadan etmeden bir ultrasonla beni ameliyata alacaktı...bi test bile yaptırmadı ya...neyse çok kızdım yine....
canım sende resmen ahenkle dans ediyomuşsun maşallah:)ugurlu sayılarımız aynıymış bende 333 e bayılırım
aslında benim dogum saatimde çok uyumludur,8 i 84 geçe dogmuşum:))
sizin bebeler nisan bebesi ama siz burdasınız diye transfer ücreti istiyorumparalar bana verilecek:)
benim oglumda 3 mayista 5:05 de dogdu tek ahenki saat oldu galiba :)) kilosuda ahenkli degilde 2.430 kg dogdu sipa karnimda bile istahsizmis demek :)) ne diyim sana oglum buyude adam ol yeter gayri
geçmiş olsun..bebeğinizi sağlıkla büyütün ...
ALlah kötülerin eline düşürmesin..
Senin doğum saatin çok iyimiş,,sizin saat kum saatiydi sanırımTransfer ücretimiiii Kat iii yen olmaz zira bir nisan annesin açtığı topikte takıldığınızı hatırlatırım şaşırtmacalı topik burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?